Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έχω αρχίσει και αναπολώ την Αμερική αλλά δεν το λέω στον Κ. γιατί θα με σκοτώσει. Εγώ ήθελα να γυρίσουμε πίσω...

Ουφ!

Σας καληνυχτώ...

Μακάρι να μπορούσα να φύγω κι εγώ....Δεν είναι μέρος αυτό να μεγαλώνουν τα παιδιά μας.

Εδώ τα πράγματα θα φτιάξουν, αν φτιάξουν, μετά από 20 χρόνια...........

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα φίλες μανουλίτσες! δυστυχώς ξυπνάμε και κοιμόμαστε με άγχος και κακές σκέψεις...απλά σκέφτομαι οτι η υγεία των παιδιών μας είναι το βασικοτερο κι όλα τα άλλα θα γίνουν..η Νικόλ με την Αναστασία μας είναι πάλι στο Παίδων,δεν ξέρω αν ήθελε να σας το πω,απλά την σκέφτομαι συνέχεια αυτές τις μέρες και με τις ευχές όλων μας όλα θα πάνε καλύτερα ελπίζω.

Μαράκι σε καταλαβαίνω,είναι δύσκολα τα πράγματα,βλέπε το γέλιο της Αθηνούλας σου κι εσύ και θα ξεχνιέσαι!

θέλετε να κανονίσουμε καμια μανουλοσυνάντηση να τα πούμε να ξεφύγουμε και λιγάκι? μου χετε λείψει!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλημέρα φίλες μανουλίτσες! δυστυχώς ξυπνάμε και κοιμόμαστε με άγχος και κακές σκέψεις...απλά σκέφτομαι οτι η υγεία των παιδιών μας είναι το βασικοτερο κι όλα τα άλλα θα γίνουν..η Νικόλ με την Αναστασία μας είναι πάλι στο Παίδων,δεν ξέρω αν ήθελε να σας το πω,απλά την σκέφτομαι συνέχεια αυτές τις μέρες και με τις ευχές όλων μας όλα θα πάνε καλύτερα ελπίζω.

Όχι ρε συ....Τί έγινε πάλι;;;

Ας πάνε όλα καλά Παναγία μου.....

Να αυτά είναι, και μετά λέμε για τα λεφτά.

Ας έχουμε την υγειά μας και όλα θα γίνουν.......

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημέρα κι από εμένα!

Ελισσάβετ μου δεν θυμάμαι αν σου ευχήθηκα! Με το καλό το μπεμπάκι σου! Πάλι Απρίλιο ε? Τέλεια!

Κατα τα άλλα γίνεται χαμός με τα οικονομικά... Δεν ακούς από κανέναν κάτι καλό... Τι να πω? Να βάλει ο Θεός το χέρι του....

Χριστινα μου τι κάνει ο Σταθάκος? Εσυ συνήλθες με το μάτι σου? Πολυ λυπάμαι για την φίλη σου, πραγματικά!

Ρε Βίκυ πραγματικά όταν μπαίνω στο φόρουμ παρακαλώ να έχεις γραψει κάτι γιατι πάντα με κάνεις και γελάω :tongue::tongue::tongue: Ακόμα κι όταν "γκρινιάζεις" με κάτι το κάνεις με πολύ χιούμορ ;)

Σας έχω πει ότι το καλοκαίρι μια μέρα που είχαμε πάει στις κούνιες είδαμε ενα κοριτσάκι 20 μηνών το οποίο τραγουδούσε τα καλαντα κανονικότατα :shock::shock::shock: Μα πως γίνετε λέω στη μαμα του??? Μου λέει ειναι αυτό που λέμε ότι μιλαγε από την κουνια!!! χαχαχα! Δεν είναι απίστευτο?

Βρε κορίτσια και η alex1979 δεν γεννάει όπου να ναι? Χάθηκε!

Όλο και κάτι θα μου ξέφυγε... I' ll be back!!!

Μπουμπου καλά είμαστε και το μάτι του πειρατή και ο ταλιμπανακος καλά!!!χαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Εσείς? ο μικρός με τον παιδικό καλά??? η δουλειά να ρωτήσω ή άστο καλύτερα....Να μου φιλήσεις τον μικρό!!!

Μαράκι σε καταλαβαίνω,είναι δύσκολα τα πράγματα,βλέπε το γέλιο της Αθηνούλας σου κι εσύ και θα ξεχνιέσαι!

θέλετε να κανονίσουμε καμια μανουλοσυνάντηση να τα πούμε να ξεφύγουμε και λιγάκι? μου χετε λείψει!

Καλημέρα σε όλες τις μανουλομανουλίτσες και σε σενα Angolini μου...Αν κλείσουμε για συνάντηση πείτε μου και σε μένα, αν δώσει ο θεός να τα πούμε επιτέλους:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Υγεία και μόνο υγεία εύχομαι σε όλες και όλους και να πάνε όλα καλά με την Αναστασία...

Έχω πίστη για όλους βρε κορίτσια πιστεύω ακόμα ότι υπάρχει θεός και μας βοηθάει τι να πω....παρόλα αυτά που συμβαίνουν και ακούμε και βιώνουμε εγω πιστέυω ακόμα...

Φιλάκια σε όλα τα μπεμπάκια:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Όχι ρε συ....Τί έγινε πάλι;;;

Ας πάνε όλα καλά Παναγία μου.....

Να αυτά είναι, και μετά λέμε για τα λεφτά.

Ας έχουμε την υγειά μας και όλα θα γίνουν.......

Νομιζω η μικρουλα πρεπει να πηγαινει σε τακτα χρονικα διαστηματα για επανελεγχους και να εξεταζουν την εξελιξη της.

Ας ευχηθουμε τα καλυτερα για την Αναστασια κ τους γονεις της!:-)

Καλημέρα σε όλες τις μανουλομανουλίτσες και σε σενα Angolini μου...Αν κλείσουμε για συνάντηση πείτε μου και σε μένα, αν δώσει ο θεός να τα πούμε επιτέλους:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Υγεία και μόνο υγεία εύχομαι σε όλες και όλους και να πάνε όλα καλά με την Αναστασία...

Έχω πίστη για όλους βρε κορίτσια πιστεύω ακόμα ότι υπάρχει θεός και μας βοηθάει τι να πω....παρόλα αυτά που συμβαίνουν και ακούμε και βιώνουμε εγω πιστέυω ακόμα...

Φιλάκια σε όλα τα μπεμπάκια:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

και εγω συμφωνω προσπαθω να εχω πιστη ακομη οτι ο Θεος θα βοηθησει αλλα νομιζω πως μας αφηνει για λιγο για να ταρακουνηθουμε τετοιοι που ειμαστε όλοι κ πάνω απολους αυτοι που υποτιθεται κυβερνουν..(.τρομαρα να τους ερθει!!!!!!!!!!!!!:mad::mad:)

Καλημέρα τσούπρες!

Χριστίνα μου καλά είμαστε κι εμείς. Ο Δ μια χαρά στον παιδικο. Μαθαίνει συνέχεια καινούργια πραγματάκια, άλλοτε καλά κι αλλοτε "κακα" (εννοω διαολιές). Η δουλεια δόξα τον Θεο πάει καλα. Προς το παρόν δεν μας εχει επηρρεασει η κρίση. Την άλλη εβδομάδα όμως θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγες!!! Θα δούμε... Υγεία πάνω απο όλα!

Πραγματικά εύχομαι η Παναγία να βοηθησει την Αναστασία μας.

Μαρακι θέλω την βοηθεια σου. Τον Οκτώβρη θα γίνουμε κουμπάροι στην Ν Υορκη! Κι εχω αγχωθει με το ταξιδι και τον Δ! Ξερεις αν μπορω να ζητησω κάποιες εξτρα παροχες απο την αεροπορικη (με Δελτα θα πάμε)? Θελω να πω που θα κοιμηθει ο μικρος? Μόνο αγκαλια? Γενικα αν εχεις να μου δώσεις καμια συμβουλή δεκτη!

Βασιλική μου τι κάνεις? Εχεις απολυτο δικιο, υγεια πάνω απο ολα!

Αντζυ πολυ μου αρεσει η ιδεα σου για συναντηση. Αν κανονισετε κατι γι αυτο το ΣΚ εμενα με βολευει. Πολυ θελω να σας δω!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Μανουλίτσες μου καλησπέρα! Αντζούλα τι γίνεται με την Αναστασία; Πώς είναι το κοριτσάκι; Η Νικολίτσα; Αχ, ας βοηθήσει ο Θεούλης να πάνε όλα καλά! Έχουν ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ...

Άννυ μου, δεν ξέρω να σου πω κάτι γιατί όταν πηγαινοερχόμουν δεν είχα μωρό. Το μόνο που μπορώ να σε συμβουλέψω είναι να πάρετε μόνο τα απαραίτητα σε μια μικρή βαλίτσα, να την βάλετε σε μια μεγάλη ώστε να έχετε μια άδεια βαλίτσα για ψώνια. Οι τιμές είναι τόσο καλές που θα θέλετε να αγοράσετε τα πάντα. Τώρα πιά μόνο η Δέλτα το κάνει το ταξίδι απευθείας οπότε πρέπει να προσέξετε το βάρος των βαλιτσών γιατί αυτοί δεν χαρίζουν όπως έκανε η Ολυμπιακή. Κ αν στον γυρισμό έχετε υπέρβαρο φροντίστε να μεταφέρετε τα πράγματα ώστε μόνο η μία απ΄τις δύο να είναι παραπάνω. Ότι άλλο μπορώ να βοηθήσω πες μου!

Για συνάντηση μόνο Σάββατο απόγευμα ίσως έχω κενό. Πολύ θα ΄θελα να σας δω ρε γμτ! Από αυτό το ΣΚ κ μέχρι 15 Οκτ. έχουμε κάθε ΣΚ κι από ένα τουλάχιστον κοινωνικό γεγονός! Όλα μαζί πέσανε...

Καληνύχτα μανούλια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανουλομανουλίτσες...εμείς τώρα απο την Παρασκευή δεν κοιμόμαστε καλά το βράδυ ξυπνάμε με κλάματα και θέλουμε αγκαλίτσα...βγάζουμε τους πάνω τραπεζίτες και γι αυτό είναι έτσι ο Σταθάκος μας...το έχουμε συνηθίσει με τα δόντια τώρα αλλά όπως και να το κάνεις ταλαιπωρήται ο φουκαράς....Ευτυχώς δεν το κάνει πάντα, όταν του δίνω depon ( μόνο βέβαια όταν έχει έξαρση) τον πιάνει μετά από κάνα τέταρτο, ηρεμεί και κοιμάται. Σήμερα τα ίδια ενώ κοιμήθηκε μια χαρά, από τις 4 ο Παναγιώτης είναι στο πόδι.Τους πήρα χαμπάρι κατά τις 5 και έτσι απο εκείνη την ώρα είμαστε όλοι μαζί, τώρα έχει ρουφήξει το γαλατάκι του και παίζει στο πάρκο του...εύχομαι να κοιμηθεί γιατί στης 1:30 έχουμε να πάμε σε γενέθλια στο Περιστέρι....

Κατα τα άλλα, όπως τα ξέρετε κουκλίτσες μου

αααα να κεράσω και κάτι για το καλημέρα σας....

keik-sokolatas.jpg

Διαφημίσεις

μμμμμμ κεκάκι χωρίς καφέ το πρωί όμως πάει??? δεν πάει...έλα και τα καφεδάκια μας να ξυπνάμε σιγά-σιγά.............

onlinecoffee.jpg

Σας εύχομαι μια όμορφη Κυριακή και μιά ομορφότερη βδομάδα...Φιλάκια πολλά σε όλες σας...!!!

Χαθήκατε πάλι! Εύχομαι να περάσατε ένα τέλειο ΣΚ. εμείς έχουμε παιδικό πάρτυ στις 6:30. Τώρα κοιμούνται κ οι δυό. Μόνο εγώ δεν τα κατάφερα πάλι...

Χριστινιώ κι εμένα μου ξυπνάει με κλάματα κ λυγμούς. Δεν ξέρω αν είναι δόντια. Νομίζω ότι είναι όνειρα. Την παίρνω αγκαλιά κ δεν της περνάει. Πολύ στενοχωριέμαι που δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Τι μπορεί να βλέπει ρε γμτ; Ούτε τηλεόραση ανάβουμε στο σπίτι ούτε τίποτα τρομακτικό γίνεται. Τι να πω...

Καλό απόγευμα μανουλίτσες. Και μη χάνεστε!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κοριτσια καλημερα Καλη Εβδομαδα:P

Δεν ξερω ποσο καλη θα ειναι.Εχω αρχισει κ ανησυχω πραγματικα . Δεν ξερω αν παρακολουθειτε ειδησεις αλλα απο αυτα που βλέπουμε την έχουμε πολυ ασχημα. Κανεις απο την Ευρωπη δεν θελει να μας δωσει την Εκτη Δοση γιατι δεν τηρουμε τις υποσχεσεις μας. Πολυ Φοβαμαι για σταση πληρωμών Και δεν μπορω να φαναταστω πώς μπορει ναναι αυτο. Παντως αν δεν γινει τωρα συνταμα κάτι θα γινει .....Μην σας τρομαζω αλλα αυτο το κλιμα επικρατει κ με οποιον συζητω:-(:sad::-(:sad:

Με τη μικρη ειχαμε πολυ ασχημη νυχτα το παιδι ξυπνησε κατα τη 1 τη νυχτα παρα πολυ τρομαγμενη δεν ηρεμουσε σε καμια αγκαλια μας χχτυπαγε οταν την ακουμπαγαμε και ηταν σαν να μη μας αναγνωριζε!!!!!!!!!!! Ηθελε να μεινει κατω στο πάτωμα και να κλαιει και να χτυπάει χερια ποδια. Εμας δεν μας ακουγε δεν μας εβλεπε!!!!

Παιδια ηταν τρομαχτικο πολυ. Να φανταστειτε της βαλαμε Αγιασμο κ Λαδακι του Αγιου της--Δεν ξεραμε τι άλλο να κάνουμε Σιγα σιγα αρχισε να συνερχεται και σαν να ξυπνησε απο εφιαλτη μας κοιταξε με καθαρη ματια κ τοτε για πρωτη φορα ζητησε αγκαλια εγειρε κ κοιμηθηκε.

Κοριτσια ηταν πρωτογνωρο αυτο. Ο αντρας μου το εψαξε στο ιντερνετ και μαλλον επροκται για "Νυχτερινο Τρομο""Ετσι ονομαζεται. Το εχει ξαναπάθει αλλη μια φορα αλλα οχι σε αυτη την εκταση.

Ελπίζω να μην ξανασυμβει

Χαθήκατε πάλι! Εύχομαι να περάσατε ένα τέλειο ΣΚ. εμείς έχουμε παιδικό πάρτυ στις 6:30. Τώρα κοιμούνται κ οι δυό. Μόνο εγώ δεν τα κατάφερα πάλι...

Χριστινιώ κι εμένα μου ξυπνάει με κλάματα κ λυγμούς. Δεν ξέρω αν είναι δόντια. Νομίζω ότι είναι όνειρα. Την παίρνω αγκαλιά κ δεν της περνάει. Πολύ στενοχωριέμαι που δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Τι μπορεί να βλέπει ρε γμτ; Ούτε τηλεόραση ανάβουμε στο σπίτι ούτε τίποτα τρομακτικό γίνεται. Τι να πω...

Καλό απόγευμα μανουλίτσες. Και μη χάνεστε!

Πώς ακριβώς αντιδρα το παιδι Μαρια μου???

Παραπάνω περιεγραψα την περειπετεια μας!! Ειναι παρομοιο???? Πάντως σιγουρα δεν πρεπει να ειναι δοντια αλλα κατι παραπάνω.......:-(

Καλημέρα και από εμάς μανούλες,

Καλή εβδομάδα σας εύχομαι, αν και με αυτά που ακούμε όπως πολύ σωστά είπες Βασιλική μου ένα βάρος το νιώθω..

Άννη μου με το καλό να πάτε στας Αμέρικας, καλέ πάρτε με και μέναααααααααααααααααα πλιζζζζζζ!!! Και με το καλό να γυρίσετε να μας πείτε πως τα περάσατε και πώς πήγε η κουμπαριά!

κα. Βάλια εμφανιστείτε παρακαλώ να μας πείτε τα νέα σας!

Εμείς είμαστε καλά, κάναμε τις βουτιές μας το σ/κ, χτες βέβαια ήταν μια μέρα έξτρα μίρλας, όλα μας έφταιγαν κλπ (της Λου ε? , μην με περάσετε εμένα για γκρινιάρα...) αλλά ευτυχώς σήμερα είμαστε οκ! Ξεθαρρεύει και στον σταθμό και τρώει κιόλας εκεί, αλλά το παράπονο παραμένει. Θέλει συνέχεια αγκαλίτσες και εκεί, οπότε την τρελαίνει την δασκάλα της χιχιχι. Θα κάνει μπράτσα p-))

Φιλάκια πολλά από εμάς,

Καλό μεσημέρι!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...