Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα γλυκές φιλεναδούλες μου! έκατσα μια στιγμή εδώ στη δουλειά κι είπα να σας πω ένα γεια!

Χριστινάκι μου συλληπητήρια για την φίλη σου,ό,τι και να πούμε σε αυτές τις στιγμές είναι λίγο...:-(

όσο αφορά την ανεργία και τα οικονομικά μας χάλια,δεν έχω πια λόγια..η κατάσταση είναι απελπιστική.ζητάνε,ζητάνε...δεν πληρώνουν,τα έξοδα τρέχουν κι εμείς με το κεφάλι κάτω μες στην απόγνωση...σκατά..

Μαρία μου που χάθηκες? τι κάνει η Γεωργία μας?

οι βυζόπληκτες πως πάτε? τι θα γίνει με αυτά τα παιδιά μας πια,μου λέτε??!

Εμεις πήγαμε Πάτρα το Σάββατο γιατι παντρευτόταν ο φίλος του Κώστα απο το στρατό(άλλα έξοδα απο κει...) και κάναμε κ την Κυριακή μπανάκι.

η Χρυσάνθη δεν κάθεται σε μια μεριά φυσικά,λυσσάει όλη μέρα! απο φαί καλά πάμε,αλλά το τζιτζί δεν σταματάει να το ζητάει και να κλαίει οταν δεν της δίνω.

αυριο έχει γενέθλια ο Κώστας και θα σβήσουμε απλά τουρτίτσα,δεν είμαστε και για πολλά!

Βικάκι,Δημητρούλα,Μαράκι και όποια άλλη είναι κοντά και θέλει σας περιμένω πως και πως για καεδάκι στο σπίτι όποια μέρα θέλετε!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες!

Χριστινάκι συλληπητηρία, δεν ξέρω τι αλλο να πω.

Αγγελικούλι να χαίρεσαι τον Κώστα σου και δεν πειράζει, μια τουρτίτσα αρκεί!

Η Μαρίνα ταρζανεύει κι αυτή, δεν στέκεται λεπτό, απαιτεί βυζί (μαμά μπιμπι.... - μετά Μαρίνα μου, την νύχτα κλπ κλπ κλπ - μαμά μπιμπι τωλλαααα)

Όλες έχουμε τα θεματάκια μας για group therapy μας βλέπω σιγά σιγά απλά σήμερα μπήκα να σας γράψω ότι το πρωί το κοριτσάκι μου μου είπε "Καημέλα", οπότε όλα σήμερα φαίνονται καλύτερα! Φιλιά σε όλες!

mWsZp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Ελπίζω όλες να είστε καλά. Χριστίνα λυπάμαι πολύ για το χαμό της φίλης σου. Παλιοαρρώστια.

Θυμάστε πότε είναι τα άλματα ανάπτυξης. Νομίζω ότι περνάει τώρα ένα ο Νικόλας στην προσπάθεια να μιλήσει.

Εγώ σήμερα έκοψα τα ράμματα και για άλλες δυο βδομάδες πρέπει να κάνω μια σχετική δίαιτα και να μην σηκώνω βάρη. Βέβαια είναι αναπόφευκτο να μην σηκώνω τον Νικόλα.

Σήμερα μας ήρθε το χαράτσι της έκτακτης εισφοράς και μέχρι τέλος του μήνα θα πρέπει να δώσουμε 323 ευρωπουλάκια. Αν δεν τα δώσουμε τι συνέπειες έχει ξέρετε;

Αντζυ μου να χάρεσαι τον Κώστα. Τις ευχές μου να του δώσεις. Τώρα το να έρθουμε στο σπιτάκι σας μου αρέσει σαν ιδέα αλλά είναι λίγο δύσκολο να έρθουμε εκεί.

X4pTp3.png

καλή ανάρρωση Δημητρούλι μου! τα άλματα δεν τα θυμάμαι καθόλου..

α,ήρθε η έκτακτη? εμάς 'όχι ακομα,αλλά θα σκάσει κ η ΔΕΗ αν το κάνουν μαζι με την εφορία και θα μας ζητάνε κανα 150 οι μεν και κανα 300 οι δε και φυσικά δεν έχουμε να τα δώσουμε.και οχι μονο δεν έχουμε ,αλλά δε θέλω κιολας..νιώθω οτι πια όλα είναι υποχρεωτικά σαν να μην έχουμε δημοκρατία..

έλα πάρε κ το Βικάκι κάπως θα βρείτε τρόπο και θα έρθετε!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλησπέρα μάνες !

Καταρχήν Χριστίνα τα θερμά μου συλλυπητήρια για την απώλειά σας. Είναι μεγάλο κρίμα να χάνονται έτσι άδικα νέοι άνθρωποι. Πραγματικά λυπάμαι πολύ...

Ειρήνη ρε συ δεν το λες τόσο καιρό και ξενυχτάω μόνη μου? χαχα καλώς ήρθες στο club της αϋπνίας λοιπόν! Να τα λέμε ρε 'συ! Πώς την παλεύεις εσύ γενικά?

Εγώ πραγματικά φαντασιώνομαι ότι πιάνω τα μελη του ΔΣ από τα πέτα και τα κουνάω περα δώθε να μου δώσουν την αποζημίωσή μου και να φύγω. Την αξιοπρέπειά μου την κλόνισαν με αυτά που κάνουν, σύντομα θα χάσω και την ελάχιστη υπομονή που μου απέμεινε και θα αρχίσω τις καταγγελίες.

Άντζυ μου να τον χαίρεστε τον Κ !!! Πολύχρονος και γερός να είναι! Με την πρώτη ευκαιρία θα έρθουμε να σας ευχηθούμε και από κοντά!

Elisavet μου, το ποστ σου είναι σαν να το έγραψα με τα χεράκια μου!

Δεσποινάκι η μικρή Μαρίνα ξέρει το καλό "πράμα" και το απαιτεί! Αλίμονο ! χαχαχαχα Φιλιά πολλά να της δώσεις..

Μπήκα να κλαφτώ, είμαι πολύ σκασμένη, μας τα παίρνουν από παντού και δεν έχουμε κιόλας να δώσουμε... Είμαι απογοητευμένη από παλιές φιλίες, που νόμιζα ότι είναι και καλές..., στην τελική νιώθω λιγάκι μακάκας, όταν δεν είχα το Λουσάκι και έτρεχα παντού εγώ (μην ξεβολευτούν κιόλας) ήταν καλά. Τώρα δεν βλέπω να χτυπάει το τηλέφωνο να ρωτήσουν αν είμαι καλά- ξέρουν τα επαγγελματικά θέματα- παρά μόνο η κουμπάρα μου. Παρ' όλα αυτά, εγώ έκανα κάποιες προσπάθειες αλλά δεν βλέπω να έχουν καρπούς. Τέλος πάντων, τελείωσαν εκ μέρους μου οι επαφές.

Αυτά για τους παλιούς "καλούς" φίλους.

Ρε Δημητρούλα τόσο πολύ το χαράτσι ε? πω πω... τί θα δούμε και εμείς.. αχ και βαχ καταντήσαμε να λέμε. (εμάς ακόμα ούτε το εκκαθαριστικό δεν έχει εκδοθεί, είναι σχετικό?)

Άντζυ μου βυζόπληχτη (ωραίο αυτό ε? χαχα) και εγώ μία από τα ίδια. Εκεί, κολλημένη με το ζιζί. Σκέφτομαι (όταν είμαι ψύχραιμη) να το κρατήσω μέχρι τα 2 της χρόνια. Εξάλλου 3 φορές την μέρα θηλάζει πλέον. Αλλά έχω σκεφτεί πολλές φορές να το διακόψω, όταν δεν έχω την υπομονή, όταν θέλω κάπου να πάω κλπ. Προς το παρόν συνεχίζω.

Να σας πω να γελάσετε. Πάντα ξεκινάμε τον θηλασμό από το αριστερό στή8ος. Μόλις δω ότι δεν πίνει της λέω άστο τώρα το ζιζάκι από το στόμα Λουσάκι να σε βάλω στο άλλο (το δεξί...). Καμιά φορά λοιπόν, επειδή συχνά δεν τρώει το μεσημέρι παρ' όλες τις προσπάθειές μου, της λέω αμα δεν φας φαγάκι δεν έχει γάλα μετά (πάνω στην τσαντίλα μου, πάντα της δίνω όμως..). Οπότε, όταν τελειώνουμε από το τραπέζι έρχεται στον καναπέ αγκαλιά μου και μου λέει "Γάλια?", όχι της λέω δεν σου δίνω, οπότε με κοιτάει και μου λέει με σοβαρό ύφος "Στο άλλο?". χαχαχαχχα

Μαράκι (Marakious), τί κάνει η Πολυξένη? Πώς πάει η θεραπεία?

Την προηγούμενη φορά που είχα γράψει για τον αδερφό μου, σχετικά με τον πρωτέα έκανα ενα λάθος λόγω άγνοιας (δικής μου). Το μικρόβιο όντως όπως πολύ σωστά είπες εσύ και κάποια άλλη μανούλα αντιμετωπίζεται με αντιβίωση κανονικά. Η δική μας περίπτωση είναι διαφορετική, γιατί επειδή έχει πάρει πάρα πολύ ισχυρές αντιβιώσεις για τα μικρόβια της εντατικής που είχε κολλήσει, τώρα πλέον δεν τον "πιάνει" καμία συμβατική θεραπεία. Οπότε ζητάω συγνώμη για την λάθος πληροφόρηση (δεν το ήξερα για να είμαι ειλικρινής, μετά το έμαθα και εγώ).

Το Λουσάκι άρπαξε ένα κρύωμα από την Κυριακή μέχρι σήμερα, μυξούλες και πυρετό πολύ ελαφρύ μέχρι 37,6 το ανώτερο. Την χτυπούσε λουσμένη ο ανεμιστήρας το Σαβ το βράδυ και την πατήσαμε. Απόψε όμως ήταν μια χαρά, κόπηκε και η μύξα οπότε αύριο θα πάμε πάλι στον σταθμό...

αυτά από εμάς, δεν το κούρασα καθόλου όπως είδατε :-P

Τις καληνύχτες μας!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!!

Χριστίνα τα συλληπητήρια για την φιλή σου.

Angie μου τις ευχές μου στον Κώστα να είναι γερός και δυνατός.

Για το θέμα των οικονομίκων δεν θέλω πια να ασχοληθώ, κάθε μήνα τα λεφτά στον λογαριασμό είναι και λιγότερα..η ατμοσφαιρά και σε εμας στο γραφειο δεν ειναι και η καλυτερη ελπιζω ο Σεπτεβρης να μη βγει με απωλειες.

Σας ευχαριστώ για τις ευχες σας η μικρή είναι πολύ καλά,την Παρασκευη θα παω στον γιατρο να μας δει μετα απο μια εβδομαδα αγωγη.

Εγω προληπτικα εκλεισα για αυριο ραντεβου να τις κανω ενα υπερηχο νεφρων ελπιζω ολα να ειναι καλα.

Βικύ μου δεν πειραζει !! εγω εχω τις υποψιες μου γιατι μου ζητησαν επαναληψη στις 2 προηγουμενες καλλιεργιες προφανως δεν την επλυνα σωστα,ο γιατρος μου ειπε να παω σε γνωστη παιδιατρικη κλινικη για να κανουν σωστα την διαδικασια συλλογης ουρων, εχω μάθει οτι πολυ γιατροι οταν εχεις αυτο το μικροβιο ζητουν εισαγωγη σε νοσοκομειο για ληψη τις αντιβιωσης !!

πριν 10 ημερες ηταν καθαρη δεν ξερω τι να πιστεψω θα σας ενημερωσω την Παρασκευη.

*atlantis Ναι πλεον συνεχίζω μόνο ομοιοπαθητικη με την μικρη και πριν αυτο ήταν καθαρη τι να πω.

Σχετικά με τον θηλασμο και η Πολυξενη τα ιδια το μονο που με εχει κουρασει πολυ ειναι που ξυπναει ακομα το βραδυ για να φαει και οχι 1-2 αλλα αρκετες και το πρωι κουτουλαω!!

Τα φιλια μου στα ομορφα ζουζουνια σας.

k30rm7.png

Καλημέρα κορίτσια. Ελπίζω όλες να είστε καλά. Χριστίνα λυπάμαι πολύ για το χαμό της φίλης σου. Παλιοαρρώστια.

Θυμάστε πότε είναι τα άλματα ανάπτυξης. Νομίζω ότι περνάει τώρα ένα ο Νικόλας στην προσπάθεια να μιλήσει.

Εγώ σήμερα έκοψα τα ράμματα και για άλλες δυο βδομάδες πρέπει να κάνω μια σχετική δίαιτα και να μην σηκώνω βάρη. Βέβαια είναι αναπόφευκτο να μην σηκώνω τον Νικόλα.

Σήμερα μας ήρθε το χαράτσι της έκτακτης εισφοράς και μέχρι τέλος του μήνα θα πρέπει να δώσουμε 323 ευρωπουλάκια. Αν δεν τα δώσουμε τι συνέπειες έχει ξέρετε;

Αντζυ μου να χάρεσαι τον Κώστα. Τις ευχές μου να του δώσεις. Τώρα το να έρθουμε στο σπιτάκι σας μου αρέσει σαν ιδέα αλλά είναι λίγο δύσκολο να έρθουμε εκεί.

καταρχην και πάλι σιδερενια--ναι με τα βαρη ειναι προβλημα δυσκολο μεδ το νικολα τι σου ειπε ο γιατρος σχετικα με αυτο????

καλως τα δεχτηκες με το χαρατσι--εμας 736 φορος επιτιδευματις συν εισφορα αλληλεγγυης-ειμαστε για κλαματα

Και εμεις το ιδο αναρωτιομαστε αν δεν τα πληρωσουμε τι θα γινει? Υποψιαζομαι δεν θα μας δωσουν φορολογικη ενημερωτητα -δεν ξερω αν το λεω σωστα!!!! κατι τετοιο ακουσα--συντομα ομως βλεπω να μην μπορουμε να πληρωνουμε κα΄ποια στιγμη κ τοτε αλλοιμονο μας μαλλον θα πρεπει να φυγουμε απο αυτη χωρα --ποσες φορες το εχουμε σκεφτει αλλα δεν το αποφασιζουμε...............:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Δυστυχως δεν μπορω να σου πω τιποτα αλλο απ οτι λεω κ στον εαυτο μου

ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Τι αλλο μπορουμε να κανουμε δεν ξερω.........λιγο ή πολυ η απογνωση με εχει οδηγησει στις αϋπνιες νομιζω.

Δουλεια, λεφταααααααααααα...................

λεφταααααααααααα...................

λεφταααααααααααα...................

Δεν ειναι οτι σκεφτομαι κατι συγκεκριμενο και δεν μπορω να κοιμηθω

Νιωθω μια "ανεξηγητη" υπερενταση

σημερα και εγω 3-5 την νυχτα γυροφερνα στο κρεβατι σκεπτομενη αριθμους...........πως εγινε ετσι η ζωη μας.:-(:sad:

Ο αντρας μ καμια φορα αγχωνεται περισσοτςερο απο μενα κ τοτε υπαρχει πολυ ενταση κ δυσαρεστο κλιμα.....:-(:-(:-(:-(

τι να πω ρε κορίτσια μια ώρα έγραφα σε όλες και τα έχασα με αυτό το μ@λ@...

δεν αντέχω να τα ξαναγράψω.... αύριο που θα είμαι πιο ξεκούραστη θα τα επαναλάβω.....μην ξεχάσω μόνο να ευχηθώ στον Κ της angolina μας

Καληνύχτα μανουλομανουλίτσες...βρε τι έπαθα να τα χάσω όλα μαλακισμένο...δεν άντεχα αν δεν το έγραφα!!!

Διαφημίσεις

βρε τι έπαθα εχθες η κακομοίρα έγραφα, έγραφα και στο τέλος να τα χάσω!!!

Κορίτσια εύχομαι όλες να είστε καλά...Angolini, Αννυ, Ιωάννα, Βάσουλα, Ιρεv, Μαρακιους,

valia μου που έχουμε καιρό να ακούσουμε νέα σου, Elisavet, Angel, Atlandis μας πολύ χάρηκα που σε διάβασα φιλάκια πολλά και σε όσες μου διαφεύγουν σας στένουμε και εγω και το Σταθάκι μου τις καλημέρες μας και τα φιλούθκια μας...!!!

moro_fili.jpgmoro_fili.jpg

Δεν έχουμε να τα πληρώσουμε ρε παιδιά!!!!!!!!!!!!

Μακάρι να τα είχαμε να τα δίναμε............

Έλεος πια.....

Υ.Γ όπως καταλάβατε ήρθε και σε μας η εισφορά αλληλεγγύης και το τέλος επιτηδευματία....

Με τις υγείες μας.............

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημέρα κι από εμένα!

Ελισσάβετ μου δεν θυμάμαι αν σου ευχήθηκα! Με το καλό το μπεμπάκι σου! Πάλι Απρίλιο ε? Τέλεια!

Κατα τα άλλα γίνεται χαμός με τα οικονομικά... Δεν ακούς από κανέναν κάτι καλό... Τι να πω? Να βάλει ο Θεός το χέρι του....

Χριστινα μου τι κάνει ο Σταθάκος? Εσυ συνήλθες με το μάτι σου? Πολυ λυπάμαι για την φίλη σου, πραγματικά!

Ρε Βίκυ πραγματικά όταν μπαίνω στο φόρουμ παρακαλώ να έχεις γραψει κάτι γιατι πάντα με κάνεις και γελάω :tongue::tongue::tongue: Ακόμα κι όταν "γκρινιάζεις" με κάτι το κάνεις με πολύ χιούμορ ;)

Σας έχω πει ότι το καλοκαίρι μια μέρα που είχαμε πάει στις κούνιες είδαμε ενα κοριτσάκι 20 μηνών το οποίο τραγουδούσε τα καλαντα κανονικότατα :shock::shock::shock: Μα πως γίνετε λέω στη μαμα του??? Μου λέει ειναι αυτό που λέμε ότι μιλαγε από την κουνια!!! χαχαχα! Δεν είναι απίστευτο?

Βρε κορίτσια και η alex1979 δεν γεννάει όπου να ναι? Χάθηκε!

Όλο και κάτι θα μου ξέφυγε... I' ll be back!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα κι από εμένα!

Ελισσάβετ μου δεν θυμάμαι αν σου ευχήθηκα! Με το καλό το μπεμπάκι σου! Πάλι Απρίλιο ε? Τέλεια!

Κατα τα άλλα γίνεται χαμός με τα οικονομικά... Δεν ακούς από κανέναν κάτι καλό... Τι να πω? Να βάλει ο Θεός το χέρι του....

Χριστινα μου τι κάνει ο Σταθάκος? Εσυ συνήλθες με το μάτι σου? Πολυ λυπάμαι για την φίλη σου, πραγματικά!

Ρε Βίκυ πραγματικά όταν μπαίνω στο φόρουμ παρακαλώ να έχεις γραψει κάτι γιατι πάντα με κάνεις και γελάω :tongue::tongue::tongue: Ακόμα κι όταν "γκρινιάζεις" με κάτι το κάνεις με πολύ χιούμορ ;)

Σας έχω πει ότι το καλοκαίρι μια μέρα που είχαμε πάει στις κούνιες είδαμε ενα κοριτσάκι 20 μηνών το οποίο τραγουδούσε τα καλαντα κανονικότατα :shock::shock::shock: Μα πως γίνετε λέω στη μαμα του??? Μου λέει ειναι αυτό που λέμε ότι μιλαγε από την κουνια!!! χαχαχα! Δεν είναι απίστευτο?

Βρε κορίτσια και η alex1979 δεν γεννάει όπου να ναι? Χάθηκε!

Όλο και κάτι θα μου ξέφυγε... I' ll be back!!!

γεια σου Ανδριανη!!!

όλα καλα εσεις ?απο περικοπές και εισφορες πώς πάτε???

την alex1979 την πετυχα κα΄που τυχαια στο άλλο parents forum και ειναι 34η εβδομαδα αν θυμαμαι καλα--ναι οπου ναναι γενναει κΑΙ αυτη αλλα χαθηκε δεν μπαινει μαλλον....

Καλησπέρα μανουλίτσες. Έχω μερικές μέρες να μπω αλλά ακόμα σελίδα δεν αλλάξαμε. Που΄ναι οι παλίοι καλοί καιροί?

Εμείς ευτυχώς το γλιτώσαμε το χαράτσι της έκτακτης εισφοράς αφού μόνο 4 χιλιάρικα δήλωση κάναμε πέρσι. Παρόλα αυτά, με άντρα άνεργο, μωρό παιδί και έναν χαμηλό μισθό (τον δικό μου) θα πρέπει να πληρώσουμε αυτή την βλακεία που θέλεουν να βάλουν στην ΔΕΗ γιατί το σπίτι μας το έχουν παραχωρήσει τα πεθερικά μου. Κανά 500 άρικο το υπολόγισε ο Κ.! Δεν ξέρω πώς θα τα βγάλουμε πέρα!

Το κλίμα πολύ άσχημο γενικώς. Πουθενά ίχνος αισιοδοξίας. Μ'έχει βαρέσει κι εμένα που είμαι από τα πιό αισιόδοξα άτομα που υπάρχουν. Δεν κοιμάμαι κιόλας με την μικρή που ξυπνάει συνέχεια και την παίρνω στο κρεβάτι μας και άντε να βολευτώ μετά...Άρχισαν και τα εκτεταμένα ωράρια στην δουλειά τώρα που γύρισε και το αφεντικό και έδεσε το γλυκό. Έχω αρχίσει και αναπολώ την Αμερική αλλά δεν το λέω στον Κ. γιατί θα με σκοτώσει. Εγώ ήθελα να γυρίσουμε πίσω...

Ουφ!

Σας καληνυχτώ...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...