Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

• Μου αρέσει 6

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κορίτσια καλημερα θα σας τα πω γρηγορα γιατι ειμαι στη δουλεια. ειμαι να σκασω η φιλη μου μαρια 30 χρονων εφυγε εχθες απο την ζωη απο καρκινο ηταν στο νοσοκομειο απο αρχες αυγουστου,2 ημερες εντατικη και παει.δεν μπορω να σχολιασω τιποτα, αυτο που θα ηθελα να σας παρακαλεσω...μην σκατε για τιποτα μανουλες μου εμεις να ειμαστε καλά και όλα και ολοι να πανε στα τσακιδια υγεία και παλι υγεια. δεν ειμαστε τιποτα. συγνωμη αλλα ηθελα να το μοιραστω...οταν θα ειμαι καλυτερα θα επανελθω...κοιταξτε τους εαυτους σας τα παιδακια σας και την οικογενεια σας, το ξαναλεω υγεια πανω απ ολα

φιλια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανουλες!

κορίτσια καλημερα θα σας τα πω γρηγορα γιατι ειμαι στη δουλεια. ειμαι να σκασω η φιλη μου μαρια 30 χρονων εφυγε εχθες απο την ζωη απο καρκινο ηταν στο νοσοκομειο απο αρχες αυγουστου,2 ημερες εντατικη και παει.δεν μπορω να σχολιασω τιποτα, αυτο που θα ηθελα να σας παρακαλεσω...μην σκατε για τιποτα μανουλες μου εμεις να ειμαστε καλά και όλα και ολοι να πανε στα τσακιδια υγεία και παλι υγεια. δεν ειμαστε τιποτα. συγνωμη αλλα ηθελα να το μοιραστω...οταν θα ειμαι καλυτερα θα επανελθω...κοιταξτε τους εαυτους σας τα παιδακια σας και την οικογενεια σας, το ξαναλεω υγεια πανω απ ολα

φιλια

Χριστινακι λυπαμαι για τη φιλη σου!

Εχει δικιο. Κατι τετοια ακουω κι εγω και λεω οτι ΠΡΕΠΕΙ να μη σκαω για τα λεφτα κλπ... Αλλα ξερεις...οσο κι αν πρεπει δυστυχως δεν τα καταφερνω.

Κοριτσια εχω να κοιμηθω πανω απο 10 μερες και σερνομαι σαν το ζομπι μες στο σπιτι. Ακουγα διαφορους οτι δεν μπορουν να κοιμηθουν και ηταν αδυνατο να καταλαβω τι εννοουν, μεχρι τωρα που το ζω κι εγω...

Και καθομαι και σκεφτομαι Ποσο θα συνεχιστει? Σε λιγο θα ειμαι με τα ηρεμιστικα απο τα 30 μου???:shock::shock::shock:

Να πω και τα συγχαρητηρια στην Ελισαβετ!!! Ο Απριλης τελικα ειναι ο μηνας σου ε? Με ενα υγιεστατο μωρακι σου ευχομαι!!!!!!!

Δημητρουλα κι εσυ σιδερενια! Γρηγορη αναρρωση κουκλα

Περαστικα και στην Πολυξένη. Θα το ξεπερασει με αντιβιωση απο το στομα? Τι σας ειπε ο γιατρος?

Σορρυ που δε σχολιαζω και πολλα...αλλα οπως ειπα κ πριν, ειμαι λιγο σαν ζομπι

Μπραβο και στις μανουλες που ξεκινατε γυμναστηριο. Καλη αρχη

QuW0p3.png

γειά σας κοριτσάκια κι από μένα!

μετά από πολύ καιρό κατορθώνω να βρω ευκαιρία και χρόνο να διαβάσω τα νέα σας και χαίρομαι πολύ..βασικά έχω ανάμεικτα συναισθήματα,όσο διάβαζα τις σελίδες που δεν είχα δεί ένιωσα να χαίρομαι με τις χαρές και να λυπάμαι με τις λύπες της καθεμιάς σας,ειλικρινά..

Χριστινάκι μου....λυπάμαι πολύ για τη φίλη σου...ο Θεούλης ας αναπαύσει την ψυχούλα της...

έχεις απόλυτο δίκιο...............

είναι εντάξει το ματάκι σου τώρα?αχ,το ζουζουνάκι!

Δήμητρα σιδερένια κοπέλα μου!πάει,πέρασε κι αυτό!καλή ανάρρωση και εύχομαι ήδη να μπορείς να πάρεις αγκαλιά το Νικόλα.η μικρούλα είναι ήρεμη,ε?ΚΟΙΜΑΤΑΙ,ε?μπραβο της!!!και καλή δύναμη σε σένα,μη μάσας!

Μαρία περαστικά στην μικρή.κοίτα να δεις..θυμάμαι οτι κάνατε ομοιοπαθητική,συνεχίζετε?περαστικά της και γρήγορα εύχομαι ολόψυχα όποια αγωγη και αν ακολουθήσετε!

Ελισάβετ συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!σου εύχομαι μια ήρεμη,καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!και με το καλό ένα γερό παιδάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα σου πρότεινα να προσέχεις,να μην τον σηκώνεις τον μικρό,τουλάχιστον από όρθια θέση,ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.και δεν είσαι η μόνη που δεν έχει βοήθεια,τι να κάνουμε,μην τρελένεσαι,ας έρθει εκείνη η ώρα και όλα θα βρουν τη λύση τους,πάντα έτσι γίνεται,ε?καλή δύναμη!!!!!!!

Τάνια καλή προσαρμογή στη δουλειά,και στην πεταλουδίτσα!καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες,οτι χρειάζεσαι λίγη ώρα οφ....

Βίκη και στη Λου καλή προσαρμογή!αχ το πουλάκι μου.......ναι,αν αρχίσει ένα να κλαίει συμπαρασύρει όλα όσα έχουν τυχόν ξεχαστεί!κρατα γερά!και έσω έτοιμη για τις πρώτες ιώσεις,αν και το απέυχομαι!

για τα εργασιακά τι να πω κι εγώ?αχχχ...ας είμαστε καλά...

να ευχηθώ καλορίζικο το σπιτάκι σας άντζυ!μόνο καλές στιγμές να ζήσετε μέσα σε αυτό!είναι εντάξει τώρα το μπισκοτάκι,ε?να μου τη φιλήσεις!με τη δουλειά του Κωστα τι έγινε?

αχ,τι να πρωτοθυμηθώ?

Μαρακι καλή δύναμη κοριτσάκι!πάρα πολλές ώρες,πως αντέχεις?υπομονή,δεν ξέρω τι άλλο να σου πω......χρόνια πολλά και στη Αθηνούλα,έστω τόσο μετά!

Βάσω περαστικά στο Γιωργακο και ήθελα να σου πω οτι λυπάμαι που δε νιώθεις καλά και πως αν πιστεύεις οτι χρειάζεσαι να μιλήσεις σε κάποιον ειδικό,προσπάθησε να βρεις τα μέσα να το κάνεις,μην το αφήσεις.ζήτα βοήθεια και θέσε το θέμα στον άντρα σου προκειμένου να αισθανθείς καλύτερα.εύχομαι σύντομα να νιώσεις καλά!

σας φιλώ,δε σημαίνει οτι αδιαφορώ για όσα δε σχολίασα,σας σκέφτομαι όλες,αλλά πρέπει να σας αφήσω.να είστε όλες καλά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Χριστινάκι, λυπάμαι πολύ πραγματικά. Έχω χάσει ξαδελφούλα μου στα 24 έτσι και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Υγεία πάνω απ'όλα!

Μαράκι (ατλαντίς) πάντα με όμορφα και παρήγορα λόγια για όλους. Εσύ πώς είσαι? Το ζουζουνάκι σου? Δεν μας είπες νέα σου.

Μαρία, εύχομαι περαστικά στην Πολυξένη σου. Να γίνει πολύ πολύ γρηγορα καλά το κοριτσάκι σου. Τι παθαίνουν κι αυτά τα καημένα απ΄το πουθενά! Και χωρίς συμπτώματα! Τι άτιμο πράγμα!

Ελισάβετ, προσπάθησε να προσέχεις κοριτσάκι μου. Τουλάχιστον τώρα που είναι ακόμα αρχή. Με το καλό και πάλι!

Σας καληνυχτώ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

φιλια

Mprosta σε αυτα τα τραγικα γεγονοτα όλα τα αλλα μοιαζουν πολυ μικρα κ ασημαντα. Λυπάμαι πραγματι κ ο θεος να δινει δυναμη στην οικογενεια της.:-(

kalimeroudia!!!k ti na kanw???den exw voitheia apo pouthena!!!!!!den ginete diaforetika!!!!edw skeftomaste me poion tha meinei to paidi otan gennisw apo twra....i mama mou tha erthei sto nosokomeio,o antras mou duo meres den tha paei gia douleia...to paidi???OUFFFF K KSANAOUFFFF

μηπως η μαμα σου να κραρησει το παιδι και ο αντρα σου να ειναι στο νοσοκομειο μαζι σου???? Υπάρχει πεθερα ??

Εν πασει περιπτωση θα βρεθει λυση -μην ανυσηχεις

Ειρηνη τι συμβαινει κ δεν μπορεις να κοιμηθεις????

Μαρια (ατλαντισ)καλωσ ορισες πάλι-δουλευεις τι κανεις????

Τανια-και εγω το καταλαβαινω αυτο γιατι το νιωθω συχνα---οσο και να αγαπαμε τα παιδιακια μας εχουμε αναγκη λιγο χρονο μονοι μας εστω κα ιστη δουλεια μας

Η μικρη μας οχι μονο τρελενεται να τσιριζει οσο πιο δυνατα μπορει αλλα αυτο που με ανυσηχει ειναι οτι επιτιθεται στα άλλα παιδια με γρατζουνιες χτυπηματα και γδαρσιματα.Το κανει εντονα με αποτελεσμα τ αλλα παιδια να απομακρυνονται απο κοντα της. Της δειχνουμε πώς να χαιδευευ τα αλλα παιδακια αλλα αυτα τα ίδια . Με ανυσυχει να αισθανομαι ασχημα μπροστα σε άλλους γονεις!!:confused::confused::confused:

Και εσας ετσι συμβαινει????

Βασιλική, τσιρίδες πατάει κ η Αθηνά κ γελάει. Τους αρέσουν αυτές οι φωνές κ τους αρέσει να ακούγονται. Όσο για τις γρατζουνιές κ χτυπήματα, κ η Αθηνά το κάνει. Όταν ενθουσιάζεται πολύ νομίζω πως δεν ξέρουν πώς να εκφράσουν τα συναισθήματά τους κ τοθς βγαίνει αυτό. Η Αθηνά το κάνει κ σε μένα πολύ. Το τι σφαλιάρες τρώω από τον ενθουσιασμό της...

Δεν ξέρω ποιά είναι η λύση. Φαντάζομαι να τους επαναλαμβάνουμε ότι αυτό που κάνουν πονάει κ να τους δείχνουμε πώς να το κανουν σωστά (χάδια κ φιλιά). Κάποια στιγμή ελπίζω να το καταλάβουν. Η δικιά μου κάνει και το άλλο, όταν της λέω ότι πονάει αυτό που κάνει, το κάνει κ στον εαυτό της! Σφαλιαρίζεται ή τραβάει τα μαλλιά της. Παρ ΄ολα αυτά το ξανακάνει μετά από λίγο. Αν ξέρει καμμία το κόλπο για να σταματήσει πείτε το κι από δω pls.

Φιλάκια μανουλίτσες κ καλό μας ΣΚ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

μηπως η μαμα σου να κραρησει το παιδι και ο αντρα σου να ειναι στο νοσοκομειο μαζι σου???? Υπάρχει πεθερα ??

Εν πασει περιπτωση θα βρεθει λυση -μην ανυσηχεις

den uparxei kaneis allos pou na voithisei....o antras mou duo meres tha exei repo k prepei na einai me ton mikro dioti to vradu den koimatai xaris emena i ekeinos episis i mama mou tha erthei me mia evdomada adeia diladi oso egw tha eimai mesa....duskola ta pragmata

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλινια!

Χριστινακι μου τι να πω..οπως λες κ εσυ υγεια πανω απο ολα..τα συλληπητηρια μου..τα περασαμε κ οι 2 μας προσφατα κ μολις ακουω τετοια ταραζομαι πολυ...

anyway για να αλλαξουμε λιγο κλιμα,Μαρακι νομιζω οτι πρεπει να την μαλωνεις λιγο κ αν συνεχιζει να μην της δινεις σημασια.εγω ετσι κανω.χθες πηγαμε στο παρκο κ η Κλειω ετρχε σαν να της βαλανε νεφτι στον κ@λο προς στις κουνιες που καναν αλλα παιδακια,εγω την τραβουσα γιατι θα χτυπουσε κ αυτη επεφτε κατω κ ουρλιαζε ,ετσι την εβαλα στο καροτσι κ φυγαμε κ της ειπα οτι αν κανει ετσι δεν θα ξαναπαμε στις κουνιες.(συμβουλες του Παπαβεντση ειναι αυτες..)εχει γινει τετοιος Ταλιμπαν που δεν μπορω να την κουμανταρω μονη μου εξω.αν ετρεχα σε 1000ρι πιο λιγο θα κουραζομουν!

Ελισσαβετ εγω λεω να μεινει η μαμα σου με το παιδι σπιτι,εσυ δεν νομιζω οτι θα χρειαστεις βοηθεια στην κλινικη...

Ατλαντις που χαθηκες?παντα με ωραια λογια....

οσο για τους παιδικους νομιζω οτι ειναι οι πρωτες μερες δυσκολες.θα συνηθισουν,εγω σκεφτομαι να την στειλω του χρονου γιατι λεφτα γιοκ φετος!

εδω το σου κου ζουσαμε σε μια πολη φρουρουμενη με τις παπαριες τους!

απορω σε τι χωρα φεραμε τα παιδακια μας..αναρωτιεμαι αν θα μπορεσουν να σπουδασουν ,να δουλεψουν ,κ φοβαμαι οτι ουτε ενα σπιτι ισως δεν θα μπορεσω να της αφησω....Βασω παμε για ενα group therapy μαζι γιατι δυσκολα μας βλεπω...

ειμαι δουλεια..σας αφηνω προς το παρον..φιλια!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημερα μανουλακια

Ειλικρινα δεν ξερω...ηταν το φεγγαρι τετοιο και ολα τα θκατακια μας εχουν γονιδια ταλιμπαν???!!!!

Και μενα ειναι πολυ τσαουσα. Δεν υπολογιζει αν ο αλλος ειναι μικρος ή μεγαλος και κοπαναει με το παραμικρο. Οσο για τσιριδες με το που τελειωνει η βολτα κι αντικρυζουμε την εξωπορτα μας, το εκανε απο 10 μηνων!!! Της το εκοψα ομως. Τωρα πια λεμε "γεια σας κουνιες", αν ειμαστε καλα παιδακια θα ερθουμε παλι αυριο...

Στο μονο που δεν καταφερα να την "κουμανταρω" ηταν το θεμα του σωσιβιου στη θαλασσα, οπου δεν μπηκε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Οσο για τις αϋπνιες καλα κρατουν...με βλεπω σε λιγο με ψυχοφαρμακα

Και φυσικα και η ΑΝΕΡΓΙΑ καλα κρατει, οπως ηταν αναμενομενο

Και για κερασακι στην τουρτα, εχω αρρωστη τη μαμα μ να ψηνεται απο Σαββατο βραδυ στον πυρετο (διαρροιες, εμετους κλπ...)

αυτα τα νεα μας...

QuW0p3.png

Αχ βρε Ειρηνη ολο ταλαιπωριες 'οπως όλοι μας.

Γιατι εχεις ομως αυπνίες δεν μ ειπες????? Συμβαινει κατι ιδιαιτερο????Περαστικα στη μαμα σου..

Σημερα μας ηρθε ο φορος επιτιδευματος για μενα και τον αντρα μ 750 ερω χρι τελος Σεπτεμβρη.Δεν παει άλλο ρε κοριτσια και καλα εμας μας βοηθουν οι γονεις μ λιγο οταν πια δεν θα μπορουν κ αυτοι τι θα κάνουμ??? ουτε θέλω να το σκεφτομαι.

Ακουσα και για το φορο ακινητων και ταχω βαψει μαυρα. Οι γονεις μας μας χαρισαν ενα σπιτακι...αλλα και αυτο χρυσο θα το πληρωσουμε και απο που θα το πληρώσουμε αφου δεν υπάρχουν ρε γμτ. Ειμαι τισι απογοητευμενη.......... Αισθανομαι τοσο πικρα και θυμοοοοοοοοο:mad::mad::mad::mad:

Δυστυχως δεν μπορω να σου πω τιποτα αλλο απ οτι λεω κ στον εαυτο μου

ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Τι αλλο μπορουμε να κανουμε δεν ξερω.........λιγο ή πολυ η απογνωση με εχει οδηγησει στις αϋπνιες νομιζω.

Δουλεια, λεφταααααααααααα...................

λεφταααααααααααα...................

λεφταααααααααααα...................

Δεν ειναι οτι σκεφτομαι κατι συγκεκριμενο και δεν μπορω να κοιμηθω

Νιωθω μια "ανεξηγητη" υπερενταση

QuW0p3.png

Δεν το φανταζόμουνα ποτέ ότι στην πιο παραγωγική μας ηλικία, στη φάση που κανονικά θα έπρεπε να δουλεύουμε και να παράγουμε περισσότερο, εμείς είμαστε άνεργοι ή δουλεύουμε με μισθό πείνας σε μια αβέβαιη δουλειά....

Είναι φρικτό, νιώθω ένα μόνιμο πρήξιμο στο στομάχι.Έχουμε πέσει όλοι σε μια εθνική κατάθλιψη και ακόμα δεν βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ...

Μόνο μαύρο..........

Καλημέρα κορίτσια.....

Και μη χειρότερα................

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...