Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η Πολυξένη μετά από καλλιέργεια βρέθηκε θετική στο μικρόβιο Πρωτέας (δεν το είχα ξανακούσει ποτέ) κλασική ουρολείμωξη χωρίς εξωτερικά συμπτώματα άλλά με διαφορα 10 ημέρων έχει ανεβάσει πυοσφαίρια και είμαι να σκάσω.

Περαστικά σας.Πώς το καταλάβατε και κάνατε εξετάσεις;Θα πάρει αντιβίωση;

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανουλες μου κ περαστικα σε αρρωστες κ αρρωστους.

Βικυ ολο σκεφτομαι τα εργασιακα σου ,γιατι κ τα δικα μας δεν ειναι καλυτερα.εχω φτασει στα ορια μου κ δεν ξερω τι να κανω.θελω να ξυπνησω ενα πρωι κ να πω δεν γ@..νται ολοι ,θα μεινω σπιτι μου.πως την εχω πηδηξει την καταθλιψη δεν ξερω...βεβαια κατι κρισεις πανικου με πιανουν αλλα τις ξεπερναω γρηγορα..

Μαρακι σε καταλαβαινω,μηπως πρεπει ο Κ να κανει λιγο πισω σε αυτο το θεμα κ να μην σε πιεζει κ αλλο ,μην σαλταρεις κ εσυ τελειως..

Δημητρα σιδερενια κ παλι!κ αλλο τετοιο να μην σας βρει ξανα.

Ιωαννα κ εγω θελω να ξαναξεκινησω πιλατες που τα παρατησα το καλοκαιρι αλλα οικονομικα δεν πολυβγαινω,σκεφτηκα κ εγω για γυμναστηριο αλλα δεν ειμαι σε mood...

Χθες πηγαμε στην συναυλια των Πυξ Λαξ κ ηταν φανταστικα.απο τις πιο ωραιες συναυλιες που εχω παει ever.

μετα πηγαμε κ για ποτο κ κοιμι8ηκα στις 3 κ τωρα ειμαι φυτο.

Η κλειω εμεινε στην γιαγια κ θα την παρω μεσημερι,ηδη μου λειπει....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα κορίτσια !!

Τι πράγμα είναι αυτό με τις δουλειές, κάθε μέρα και χειρότερα..Υπόμονη και κουράγιο ελπίζω όλα αυτά τα δύσκολα να περάσουν σύντομα.

Δήμητρα μου σιδερένια.

Ελίσάβετ καλή εγκυμοσύνη να έχεις !!!

Angie καλορίζικο το σπίτι το δωμάτιο τις μικρής είναι απίστευτο!! τώρα τι κάνεις που δεν την στέλνεις παιδικό?

Η Πολυξένη μετά από καλλιέργεια βρέθηκε θετική στο μικρόβιο Πρωτέας (δεν το είχα ξανακούσει ποτέ) κλασική ουρολείμωξη χωρίς εξωτερικά συμπτώματα άλλά με διαφορα 10 ημέρων έχει ανεβάσει πυοσφαίρια και είμαι να σκάσω.

Τα φιλιά μου σε όλες & στα ζουζουνια σας.

ελα ρε συ!περαστικα σας!

πως το καταλαβες ομως?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Σας ευχαριστώ κορίτσια.

Το κατάλαβα γιατί την κάνω συνέχεια γενική-καλλιέργεια επειδή είχε περάσει 5 μηνών ουρολoiμωξή και μου έχει μείνει φοβία :(

A! ρε Annie και έγω φέτος ήταν από τις λίγες συναυλίες που ήθελα να πάω... να θυμηθώ τα νιάτα μου :) άλλα δεν τα κατάφερα

k30rm7.png

Καλημέρα μανούλες.

Είχε ερθει το Βικάκι από εδώ το πρωί και μου έλεγε τα εργασιακά μιας και εγώ δεν είμαι ακόμα για βόλτες. Γ@μ#σe τα. Τι κατάσταση κι αυτή. Κι εμείς τσίμα τσίμα είμαστε και φήμες ακούγονται για 30% περικοπές στη δουλειά του Ν., απολύσεις, κι όλα τα συναφή και προσπαθούμε να κάνουμε όσο γίνεται οικονομία.

Μόνο κουράγιο μένει να κάνουμε με αυτούς που μπλέξαμε.

Ελισάβετ συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Μαράκι νομίζω πως πρέπει να πατήσεις λίγο πόδι στον Κ.

Χριστίνα περαστικα για το μάτι.

Μαρία περαστικά στην Πολυξένη.

Ιωάννα καλή αρχή στο γυμναστήριο. Γράφτηκα κι εγώ και θα αρχίσω από Οκτώβριο. Πέτυχα μια καλοκαιρινή προσφορά, 140ευρώ για 6 μήνες.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Μαρία, περαστικά σας! Παλιά, μια περίοδο πάθαινα συνέχεια αλλά ξαφνικά σταμάτησε από μόνο του. Μακάρι να είστε σε αυτή τη φάση, ελπίζω να της περάσει και να μην ξαναέχετε θέμα...

Μαράκι, ταυτίστηκα με τον Κώστα σε αυτή την περίπτωση!!! :tongue: Κι εγώ εκνευρίζομαι καμιά φορά όταν αργεί ο Σ. αλλά περισσότερο με την κατάσταση, που αναγκάζεται να το κάνει δλδ, αλλά ο αποδέκτης των παραπόνων είναι εκείνος (κακώς βέβαια)... Σίγουρα στη δουλειά κάποιες φορές δεν μπορείς να πεις όχι, αλλά όλοι μας έχουμε τα όρια μας στο τί θα δεχτούμε... Κι ο Κώστας φαντάζομαι με το ίδιο πράγμα χαλάστηκε και ξέσπασε επάνω σου ενώ δε θα έπρεπε. Είσαι πολύ φορτωμένη Μαράκι, δεν αξίζει να στεναχωριέσαι και για τέτοια... Ελπίζω να ήταν τυχαίο γεγονός και να μην ξαναγίνει!

Άννη, βαθιές ανάσες βρε κορίτσι... Πρέπει επειγόντως να κανονίσουμε καφέ! Για το γυμναστήριο μη φανταστείς, ούτε εγώ έχω όρεξη να χτυπιέμαι και να ιδρώνω (είμαι πολύ της γυμναστικής όπως καταλαβαίνεις! :tongue::D;)) αλλά και τί να κάνω; Πάντως για 6 μήνες πλήρωσα 140Ε για όλα, από προγράμματα μέχρι σάουνα... Η προσφορά αυτή ήταν για χθες αλλά νομίζω αν έχεις το νου σου θα πετύχεις κάτι στο golden deals ή σε παρεμφερές site. Πυξ λαξ ε; Αυτά είναι! Ευτυχώς που δεν έβρεχε και έγινε!

Πάμε να μαγειρέψουμε με το Θ. και τα λέμε!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημέρα κι από μένα!

Δήμητρα σιδερένια! Πώς νιώθεις τώρα;

Περαστικά κ στην Πολυξένη για την ουρολοίμωξη και στην Χριστίνα για το μάτι, ποιον ξεχνάω;

Ελισάβετ νο.2 με το καλό!!

Για τα εργασιακά δεν λέω τίποτα, εδώ καλά είμαστε προς το παρόν αλλά το μέλλον δεν είναι ευοίωνο, μας βλέπω κι εμάς για εποχή ΔΝΤ σιγά σιγά.

Πάντως θυμάμαι μια εποχή που ήμουν πολύ χαλαρή στην δουλειά κ συνέχεια τσακωνόμουν με Τ. για αυτό το θέμα, μέχρι που τα λούστηκα και είδα ότι δυστυχώς δεν μπορείς πάντα να βάλεις όρια κ προτεραιότητες.

Θα επανέλθω αργότερα με τα δικά μας, φιλιά σε όλες.

mWsZp3.png

Καλησπέρα μανούλες!

Μαράκι περαστικά στην Πολυξένη μας!! Μου έκανε τραγική εντύπωση που σας διέγνωσαν πρωτέα, μια και είναι σπάνια λοίμωξη και αφορά συνήθως άτομα που κάνουν συνεχώς καθετηριασμούς. Συμπτωματικά και του αδερφού μου τώρα του διέγνωσαν τον Πρωτέα και θα πρέπει να κάνει εισαγωγή και ενδοφλέβια αντιβίωση γιατί μας είπαν ότι μόνο έτσι φεύγει το συγκεκριμένο μικρόβιο (?). Τί να πω βρε μανούλα μου, περαστικά σας και πάλι!

Άννυ μου καλά κάνεις και βγαίνεις να ξεσκάσεις λιγάκι! Πολύ σε χαίρομαι! Εγώ έχω πρόβλημα πού να την αφήσω και από τότε που γέννησα βγήκα μια φορά μόνο (σε γλέντι ενός γάμου) και γύρισα σε 1,5 ώρα από το άγχος μου (τραγικό ε? χαχαχα). Την κρατούσε ο μπαμπάς της και μόλις γύρισα και πήγα να την φιλήσω στην κούνια την έπιασα και έκαιγε, 5 μέρες τρελό πυρετό είχε κάνει... Έκτοτε δεν ξαναβγήκα βράδυ. Αλλά και με τον θηλασμό κωλύομαι να την αφήσω για όλο το βράδυ πχ στην μαμά μου.....

Ιωάννα με 'γειές το γυμναστήριο!!! Τώρα θα γίνεις σούπερ φιτ!

Δεσποινάκι μην μου πεις ότι έφτασε και εκεί η κρίση? Και εγώ που πίστευα ότι δεν θα σας πιάσει..

Με τα εργασιακά όντως μαύρο χάλι (πίσσα κατάμαυρο). Εγώ έπαθα ένα βαρβάτο σοκ από την όλη κατάσταση, και αυτό κυρίως από το δούλεμα που τρώμε εκεί. Βλέπω να έρχεται σύντομα η ώρα που δεν θα έχουμε να φάμε.

Το μεγαλύτερο χάλι είναι ότι στέλνω και εγώ όπως όλος ο κόσμος βιογραφικά παντού (όπου υπάρχει θέση) και δεν παίρνουν ούτε τηλέφωνο!! Τραγικό! Τί θα κάνουμε?

Ξεκινήσαμε και εμείς βρεφικό σταθμό! Χτες πρώτη μέρα μπήκε μέσα και μέχρι που έφυγα δεν είχε κλάψει, με έψαχνε όμως. Όταν πήγα να την πάρω μπουαααααααααα μανούλαααααααααα. Λύγισε η καρδιά μου γμτ... Λέω αύριο θα είναι καλύτερα. Σήμερα το πρωί, με το που φτάνουμε έξω από την αίθουσα, βουτάει το μπούτι μου αγκαλιά και δεν το κουνούσε ρούπι. Της μίλησα, την καλόπιασα και την έδωσα αγκαλιά στην δασκάλα της και έβαλε τα κλάματα.. πάλι σκατά εγώ, αλλά με έδιωξαν. Όταν πήγα να την πάρω πάλι ήταν κλαμένη αλλά όχι τπτ το ιδιαίτερο, μόλις με πήρε αγκαλίτσα πέρασαν όλα. Αλλά όσο μιλούσα με την δασκάλα της άρχισε ένα άλλο κοριτσάκι να κλαίει και μαζί άρχισε να κλαίει πάλι το Λουσάκι ενώ ήταν οκ στην αγκαλιά μου. Τελικά κλαίνε για συμπαράσταση κιόλας? (να ευθυμήσουμε λιγάκι...). Εν πάση περιπτώσει, η περίοδος προσαρμογής συνεχίζεται...

Μαράκι πες στον Κ να συνέλθει και να μην σε στεναχωρεί. Πόση πίεση μπορείς να αντέξεις? Δεν το καταλαβαίνει ότι αναγκαστικά μένεις τόσο αργά?

GaiGp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω να ειστε όλες καλά και όσες δεν είναι συντομα περαστικά.

Marakious τι μου θυμισες τωρα??? Ο Δημητρης μου είχε παθει περυσι τον Δεκεμβριο ουρολοιμωξη και του είχαν βρει Πρωτέα. Κι εγω απο τους γύρω είχα ακουσει τα χειρότερα. Με απλη αντιβίωση του εφυγε ουτε ενδοφλεβια ουτε τίποτα. Εμεις επειδη ειναι αγορακι καναμε και υπερηχο και κυστεουρηθογραφια και ήταν όλα καλα και ησυχασα μια και καλή. Το ιδιο κι η παιδίατρος! Οποτε μην αγχώνεσαι, περαστικά σας και γρήγορα. Οτι άλλο θες ρωτα με. Α να του κανουν και αντιβιογραμμα για να δεις ποια αντιβιωση την πιάνει.

Δήμητρα περαστικά σου!!!! Να μου φιλήσεις τα παιδάκια σου!

Α ρε Λούσυ θα την στείλεις την μανα σου! χαχαχαχα!

Χριστινακι ελπιζω το ματι σου να ειναι καλυτερα!

Σας αφηνω γιατι σχολαω και θα με περιμενει ο γιος μου!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Να μπω και γω στην παρεα με τα εργασια κα προβλήματα????

Και εγω οπως καθε Σεπτεμβρη ξεκιναει ο Γολγοθας με την ευρεση μαθημάτων. Η δουλεια μου σττο κεντρο Μθησιακων Δυσκολιών που δουλευω εχει περιοριστει σε 1 μερα και τις υπολοιπες κυνηγαω μαθημ,ατα αλλα ειναι πολυ δυσκολο ρε γμτ. Με πιανουν και μενα οι καταθλίψεις και αστα...Μερικες μερεες δεν παλευονται :(:(:(:(:(:(

Αννυ ,Βικυ κουραγιο ρε παιδια τα ίδια περναμε τι ναπώ....... Απλα τρεμω τα χειροτερα:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Δημητρούλα σιδερένια! Πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν καλά, αλλά πολύ σημαντικό κ το ότι δεν πλήρωσες τίποτα. Σπάνιο στην εποχή μας! Ευτυχώς φαίνεται πως υπάρχουν ακόμη κάποιοι γιατροί που λειτουργούν όπως πρέπει.

Χριστινάκι, σ΄ευχαριστώ για την ενθάρρυνση. Ήδη προσαρμόστηκα απολύτως. Χθες γύρισα 8:15 το βράδυ απ΄την δουλειά! Έπεσα κατευθείαν στα βαθιά κ ξέχασα κ διακοπές κ όλα.

Χθες είχαμε να πάμε κ στο τραπέζι της κοπέλας του αδερφού μου για τα γενέθλιά της κ σχεδόν τσακωθήκαμε με τον Κ. που καθυστέρησα τόσο στην δουλειά. Νευρίασα τόσο πολύ γιατί δεν φτάνει η ένταση κ κούραση της δουλειάς, δεν φτάνει το βάρος που κουβαλάω ότι από μένα εξαρτάται το "ψωμί" μας, πρέπει, όσο χάλια κ να ΄μαι να το παίζω μες στην τρελή χαρά όταν γυρνάω για να μην στενοχωριέται η μικρή μου αλλά κ να αντιμετωπίζω τα νεύρα του Κ. που αργώ! Λες κι εγώ θέλω να γυρνάω τέτοιες ώρες στο παιδί μου!

Τελικά πήγαμε στο τραπέζι, γυρίσαμε στη 1:00, η μικρή duracell, κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο στον γυρισμό, ξυ

Μαρακι δικιο εχεις ...αλλα μηπως απο την άλλη κ τα νευρα του Κωστα ειναι κατα βάθος πίκρα που δεν μπορει αυτος να "βγάλει το ψωμι " για την οικογενεια σας??? Μια σκεψη κάνω --δεν ξερω :confused:

Πάντως αληθεια ειναι χρειαζεται αμοιβαια κατανοηση για να ειναι ομαλη η κατασταση;)

Πραγματι σου ευχομαι καλο κουραγιο για τι πραγματι εχεις δυσκολη καθημερινοτητα:!:

kalispera koritsia!!!dimita perastika k siderenia koukla an k den exw dei pouthena ti egine ..!!

duskoli mera simera,o tarzan den exei stamatisei na xoropidaei oli ti mera k to kerasaki ithele na einai stin agkalia mou k malista na kovw voltes panw apo mia wra...den sas lew mou kopikane ta podia!!!

vre koritsia pou vriskeste tis rosfores me ta gumnastiria edw patra den exw vrei oute mia.molis genisw-sarantisw me to kalo arxes iouniou diladi ksekinaw ki egw entatika gumnastirio!!!!!!!EXW KSEXASEI TI THA PEI NA EIMAI GUNAIKA PIA OUFFFFFFFFF!!!

kalispera koritsia!!!dimita perastika k siderenia koukla an k den exw dei pouthena ti egine ..!!

duskoli mera simera,o tarzan den exei stamatisei na xoropidaei oli ti mera k to kerasaki ithele na einai stin agkalia mou k malista na kovw voltes panw apo mia wra...den sas lew mou kopikane ta podia!!!

vre koritsia pou vriskeste tis rosfores me ta gumnastiria edw patra den exw vrei oute mia.molis genisw-sarantisw me to kalo arxes iouniou diladi ksekinaw ki egw entatika gumnastirio!!!!!!!EXW KSEXASEI TI THA PEI NA EIMAI GUNAIKA PIA OUFFFFFFFFF!!!

βρε κοριτσακι μηπως δεν πρεπει τωρα να τον εχεις πολυ στην αγκαλια??? το πρωτο τριμηνο τουλαχιστον???? θα μου πεις κ τι νακάνω αν δεν γινεται αλλιως ε??? τι ναπω όσο μπορεις να φυλαγεσαι---καλη συνεχεια:P

Καλημέρα φιλεναδες!

Επιτελους κινητικοτητα στο καφές, μου έχουν λείψει αυτες οι εποχές!

Για να δουμε τι θυμάμαι :

Δημητρούλα περαστικα σου, απο δω και περα μονο τπτ αλλο να μη σας βρει! Φιλακια στα ζουζουνια σου!

Ελισαβετ με το καλό να έρθει και το νεο μελος της οικογενειας σας, και προσεχε να μην κουραζεσαι οσο αυτο ειναι δυνατο!

Βικυ μου για την δουλεια πραγματικα δεν ξερω τι να σου πω, απο παντου τα ιδια ακους και το κακο ειναι οτι δεν ξερουμε που θα φτασει αυτη η κατασταση. Ας ελπισουμε ομως στα καλυτερα!

Οσο για την Λουσυ θα συνηθισει, ειναι αρχη ακομη και ειναι λογικο. ΤΟ κλαμα ειναι κατι φυσιολογικο μιας και σε αποχωριζετε! Και ναι κλαινε και απο συμπαρασταση! Οποτε μπορει να ταραζετε οταν βλεπει άλλα παιδακια να κλαινε!

Μαρακι καντε μια κουβεντα με τον Κώστα, ίσως σας βοηθησει!Ειναι πολυ δυσκολο και για τους δυο σας όλο αυτο!

Περαστικα στην Πολυξένη!! Μαρια ελπίζω γρηγορα να αναρρώσετε!

Εμεις ξεκινησαμε δουλεια στις 1/9, δυστυχως δεν μας ξεκινησε καθολου καλα η σχολικη χρονια και ελπιζουμε αυτο να μην σημαινει οτι ετσι θα παμε. Απωλειες, αυξηση ωραριου, περικοπες μισθου κτλ

Συν του οτι αλλαζω παιδικο σταθμο, μετακινουμε και ελπιζω να ειναι για καλο. Αυτη τη βδοαμδα πηρα την αδεια που ειχα κρατησει για να προσαρμοσω την μικρη, αλλα δυστυχως το δικο μου παιδι δεν μπορει να εχει αυτη την πολυτελεια. Θα την παρουνε μετα τις 20 Σεπτεμβριου οταν δηλαδη θα παρουν ολα τα καινουργια παιδια κατι που σημαινει πως αφου και εγω θα εχω προσαρμογες δεν μπορω να λειψω καθολου. Επομενως ενα ωραιο πρωι θα την παω απο τις 7 μεχρι τις 3 κα ιειναι υποχρεωμενη να προσαρμοστει απο την πρωτη μερα. ουφ ειμαι να σκασω με αυτο το θεμα!

Την τριτ ξεκιναω στον καινουργιο παιδικο και φυσικα θα την εχω μαζι μου! Πραγματικα εχω κουραστει πολύ, απο τη μερα που γεννηθηκε δεν εχουμε χωρισει και οπως και να ακουγετε αυτο θελω επιτελους και λιγο χρονο για εμενα αλλα που να τον βρεις οταν δεν υπαρχει βοηθεια απο πουθενα!Πραγματικα περιμενω να ερθει η μερα που τουλαχιστον θα μπορω να πηγαινω στη δουλεια μονη μου!

ΣΑς ζαλισα πρωι πρωι, αλλα ειμαι να σκασω σημερα!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

βρε κοριτσακι μηπως δεν πρεπει τωρα να τον εχεις πολυ στην αγκαλια??? το πρωτο τριμηνο τουλαχιστον???? θα μου πεις κ τι νακάνω αν δεν γινεται αλλιως ε??? τι ναπω όσο μπορεις να φυλαγεσαι---καλη συνεχεια:P

kalimeroudia!!!k ti na kanw???den exw voitheia apo pouthena!!!!!!den ginete diaforetika!!!!edw skeftomaste me poion tha meinei to paidi otan gennisw apo twra....i mama mou tha erthei sto nosokomeio,o antras mou duo meres den tha paei gia douleia...to paidi???OUFFFF K KSANAOUFFFF

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...