Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες!!! Να 'μαι και εγώ... αλλά τώρα που μπήκα μάλλον δεν είναι καμιά σας εδώ... Σήμερα πήγαμε LEROY MERLIN & ΙΚΕΑ... Πήραμε κουρτίνες για το παιδικό με τον ΜΙΚΥ & τον DONALD επάνω (47 ευρώ)... εγώ βέβαια ήθελα μονοχρωμες αλλά τις ήθελε πολύ ο αντρούλης μου και μια ραφιέρα που θα την βάλουμε ξαπλωτή στο δωμάτιο για να βάλουμε διαφορα παιχνιδάκια του μπέμπη μας αργότερα...

Η βαφή κάνει βρε κορίτσια πλέον... τους πρώτους μήνες δεν επιτρέπεται και μετά απαγορεύεται στον θηλασμό!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βαλια μου εδω ειμαι κ εγω..πριν λιγο σηκωθηκα απο τον καναπε κ θα παμε επισκεψη σε κατι φιλους αργοτερα....

Μια χαρα!!! Και πολύ καλά θα κάνετε!!! Πρέπει να βγαίνουμε τώρα που μπορούμε!!! ;)

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλησπέρα σε όλες τις μανούλες....σήμερα είμαι χάλια.......με νεύρα!!!!!!!:(μου φταίνε όλα!με γειά τα ψώνια σας είναι πανέμορφα....σήμερα μπήκα στην 30η εβδομάδα:D κ δεν έχω ψωνίσει ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑ...........θα τα πάρω όλα μαζί!!!!:-Pφιλια σε όλες σας ότι κι αν κάνετε:wink:

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια..δειτε λιγο το site του Ναρλη απο Καβαλα(νομιζω η Ιωαννα μας ειπε γι αυτον)...

http://www.narlis.gr/karotsakia_juniors1.php

εσεις τι καταλαβαινετε????οτι κανει 145 ευρω σκετο το καροτσι η μαζι με το καθισμα κ το πορτ μπεμπε???????:confused::confused::confused::confused:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ρε κοριτσια..δειτε λιγο το site του Ναρλη απο Καβαλα(νομιζω η Ιωαννα μας ειπε γι αυτον)...

http://www.narlis.gr/karotsakia_juniors1.php

εσεις τι καταλαβαινετε????οτι κανει 145 ευρω σκετο το καροτσι η μαζι με το καθισμα κ το πορτ μπεμπε???????:confused::confused::confused::confused:

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΕΧΕΙ 145 ΕΥΡΩ...ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ;)

Grya.jpgGryap3.png

Καλησπέρα! Είχα αρκετές ώρες να μπω κι είπα να δω τα νέα σας. Μπράβο για τις αγορές και τα δωματιάκια που ξεκινούν και διαμορφώνονται σιγά σιγά!

Βάλια το Leroy Merlin έχει τίποτα καλό; Είναι 5 λεπτά από το νέο μου σπίτι αλλά δεν έχω πάει ποτέ. Για πες έχει παιδικά πραγματάκια;

Εμείς σήμερα μόνο σουπερμάρκετ πήγαμε, και για μερικές δουλίτσες.

Εχουμε κανονίσει να βγούμε για φαγητό με φίλους το βράδυ επομένως δεν ξέρω αν θα τα ξαναπούμε σήμερα. Σίγουρα αύριο που θα έχει την τιμητική του το παιδικό δωμάτιο αφού θα στήσουμε την κούνια και την αλλαξιέρα: :)

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Είχα αρκετές ώρες να μπω κι είπα να δω τα νέα σας. Μπράβο για τις αγορές και τα δωματιάκια που ξεκινούν και διαμορφώνονται σιγά σιγά!

Βάλια το Leroy Merlin έχει τίποτα καλό; Είναι 5 λεπτά από το νέο μου σπίτι αλλά δεν έχω πάει ποτέ. Για πες έχει παιδικά πραγματάκια;

Εμείς σήμερα μόνο σουπερμάρκετ πήγαμε, και για μερικές δουλίτσες.

Εχουμε κανονίσει να βγούμε για φαγητό με φίλους το βράδυ επομένως δεν ξέρω αν θα τα ξαναπούμε σήμερα. Σίγουρα αύριο που θα έχει την τιμητική του το παιδικό δωμάτιο αφού θα στήσουμε την κούνια και την αλλαξιέρα: :)

Εχει ωραία πράγματα για παιδικό δωμάτιο!!! Μπορντούρες, αυτοκόλλητα, φωτιστικά, κουρτίνες, κορνίζες, καδράκια και άλλα πολλά και τώρα έχει και εκπτώσεις!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

και για οσες μανουλες βλεπουν εφιαλτες....

''«Ονειροπλάστης». Εάν είστε όπως οι περισσότερες έγκυες γυναίκες, έχετε μία εξαιρετικά ζωηρή, ακόμα και παράξενη, νυχτερινή ζωή μόλις αποκοιμηθείτε: γεννάτε έναν τέλεια ανεπτυγμένο γιο. Περνάτε τη διαδικασία του τοκετού για να ανακαλύψετε τελικά ότι γεννήσατε μικρά γατάκια. Το νεογέννητο μωρό στην αγκαλιά ανοίγει ξαφνικά το στόμα του και λέει «Σε αγαπάω μαμά». Μπορεί επίσης να μην ονειρεύεστε μόνο για την εγκυμοσύνη και το μωρό σας. Πολλές γυναίκες αναφέρουν ότι τα όνειρά τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι γεμάτα άγριες περιπέτειες, μεθυστικές ιστορίες αγάπης, και παράξενα περιστατικά, όλα σε έγχρωμη εμφάνιση. Τι συμβαίνει;

Τα δραματικά όνειρα της εγκυμοσύνης μπορεί να οφείλονται στις πρόσθετες ορμόνες που κυλούν μέσα στο σώμα σας. Ή μπορεί απλά να είναι ο τρόπος του μυαλού σας για να αντιμετωπίσει τη σειρά των σκέψεων και των συναισθημάτων που βιώνετε τώρα. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, απολαύστε τις έντονες νυχτερινές σας αποδράσεις, και μην τις παίρνετε πάρα πολύ στα σοβαρά.''

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας κοριτσάκια μου! Να μαι κι εγω! Καμιά δεν με αναζήτησε :-(

Λοιπόν ακούστε τα νέα μου! Παραγγείλαμε την κούνια, την προικα, το στρώμα και την αλλαξιέρα! Θα μας έρθουν τέλη Φεβρουαρίου! Εχουμε δει και καλαθουνες και καροτσάκια και μένει να αποφασίσουμε. Σημερα γυρίζαμε απο το πρωι και πρεπει να μαγειρεψω τωρα, γιατι θα βγούμε και το βράδυ :D Χαμός!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου! Να μαι κι εγω! Καμιά δεν με αναζήτησε :-(

Λοιπόν ακούστε τα νέα μου! Παραγγείλαμε την κούνια, την προικα, το στρώμα και την αλλαξιέρα! Θα μας έρθουν τέλη Φεβρουαρίου! Εχουμε δει και καλαθουνες και καροτσάκια και μένει να αποφασίσουμε. Σημερα γυρίζαμε απο το πρωι και πρεπει να μαγειρεψω τωρα, γιατι θα βγούμε και το βράδυ :D Χαμός!

Αχ, μπράβο κοριτσάκι μου!!! Καλορίζικα!!! Να τα χαρεί το μωράκι σας και με το καλό!!! Από που τα πήρατε;;;

Μην στενοχωριέσαι... Και εμένα μόνο η angie! με αναζήτησε :-(:tongue:

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλησπέρα μανούλες!!

annie κάπως έτσι θα πρέπει να είναι με τα όνειρα ..... κάποτε θα το μετανιώσω που δεν έκατσα να γράψω σε ένα χαρτί τα όνειρα που βλέπω στην εγκυμοσύνη, και κυρίως όσα αφορούν το μωρό.

Μέχρι στιγμής έχω γεννήσει καμία εικοσαριά φορές και σε όλες δεν θυμάμαι τί έχει γίνει στον τοκετό. Την μία ξυπνάω λέει και το μωρό πίνει φραπέ με καλαμάκι καθιστό στο κρεβάτι και με κοιτάει ενώ εγώ κοιμάμαι και φυσικά το νεογέννητο μιλάει, την άλλη το έχω φυλάξει (το μωρό) μέσα στην τηλεόραση, προχτές ήταν το μωρό robocop με αυχένα από ατσάλι και χωρίς λίπος κλπ κλπ κλπ (καρατζάζ όνειρα μιλάμε) και υπάρχουν και άλλα πολλά .......

Στα γήινα λοιπόν, βλέπω έχουν πάρει φωτιά οι κούνιες και τα καλάθια, μπράβο κοριτσάρες!!!! όλες ψωνίζετε , ετοιμάζεστε για το μωράκι σας, φτιάχνετε την προίκα του... Κανένα πλυντήριο πότε θα βάλουμε να μυρίσουν μωρουδίλα όλα αυτά τα ρουχαλάκια??????????

Μόλις βάψουμε (γιατί ακόμα στοκάρουμε ταβάνια) το υπνοδωμάτιο θα αρχίσω και εγώ την διακόσμηση της πλευράς της μπέμπας μου. Ιδέες υπάρχουν δόξα τον Θεό, 2-3 πραγματάκια λείπουν.

Περί αναζητήσεων.... καθίστε να μπούμε στον μήνα μας και μετά θα αρχίσουμε να παίρνουμε και παρουσίες κάθε πρωί!!!!! :-)

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...