Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια πολύ κούραση σήμερα....!!! Έχω και τα νεύρα μου με τον αντάρτη τον δικό μου....χμχμ καλέ αυτό δεν είναι παιδί που έβγαλα είναι πίθηκος, το πρωί που τον πηγαίναμε στην μάνα μου τσίριζε στην πιλοτή, δεν ξέρω ρε κορίτσια πως να του το κόψω όλο τσιρίζει αυτό τον καιρό και όλο πετάει πράγματα!!!Έχω και τον Παναγιώτη που του έλεγε φώναζε παλικαρά μου να ξυπνήσουνε...και αφού τους έβαλα τις φωνές και των δυο, έτσι όπως τον είχε αγκαλιά ο Π μου ορμάει με το χέρι του και μου έβαλε τα δακτυλά του στο μάτι το σκασμένο....Στη δουλειά έκανα υπομονή αλλά με πόναγε, με έκοβε, με έκαιγε και είχε γίνει κατακόκκινο, πήρα και γω τον οφθαλμίατρο και έκλεισα ραντεβού. Μου έχει κάνει τραύμα στο κόλπωμα του επιπεφυκότα και στον κερατωηδή. Μου έδωσε δυο κολλύρια ένα για την λοίμωξη και ένα αντιβιοτικό...Τι να πω στα καλά του καθουμένου τι μπορεί να πάθουμε οι δόλιες οι μάνες....

Κορίτσια εκείνη την ώρα μου ήρθε να τον τσακίσω από τον πόνο μου αλλά μετά το μετάνιωσα και που το σκέφτηκα λέω δεν καταλαβαίνει ακόμα...έτσι θέλω να πιστεύω για να μην τον μουντάρωωωω!!!

Τέλος πάντων τέλος καλό όλα καλά, αλλά με ενοχλεί πολύ...θέλω να πιστεύω όπως μου είπε ο γιατρός ότι σε καμιά βδομάδα θα είμαι καλά...σας ζάλισα ε!!!

Εύχομαι όλες να είστε καλά, να φιλήσετε τα μπουμπουκάκια μας από μένα και απο το Σταθάκή....

Καλό Βράδυ!!!

226232-88.gif

Πάντως όλα μας τα παιδια -και η δικια μου εννοειτα--ι έχουν κατι απο Ταλιμπαν αυτην την περιοδο που διανύούνε!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

Παιδα υπομονη φαση ειναι θα περάσει !!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

DEN PROLAVA TO PRWI NA OLIKLIRWSW O ANTARTIS FWNAZE!!!!!PA PA PA TI PAIDI XTUPAEI,TRAVAEI MALLIA EDW K 15 MERES DEN KSERW TI NA KANW.EPIPLEON ME TIN EGKUMOSUNI EIMAI SUNEXWS TOUALETA K AFISTE XALIA!!!!SIMERA PIGA STON GIATRO K EIMAI 7 EVDOMADWN.STON MANO TO EIXA MATHEI STIS 8 SEPTEMVRI K IMOUNA 7MISI EVDOMADWN ARA AKRIVWS IDIA PIT!!!ISWS K IDIA IMEROMINIA GENNISEIS???

Με το καλο !!!!!!!!!!!!!! όλα να πάνε καλα!!

Πες την εμεπιερια σου--πώς ειναι να εισαι εγκυος και έχεις να αντιμετωπίσεις όλες αυτες τις τρέλες που κάνει ο μικρος τώρα?????????Δυσκολο??????

καλο κουραγιο :-)

Αντζολίνα μου χάρηκα πολύ που το Χρυσανθάκι είναι επιτέλους καλά...Σιδερένια και να μας την φιλήσεις!!!

Δημητρουλα μας σιδερένια και συ!!Με το κάλο στο σπιτάκι σας τώρα με τα ζουζουνάκια σου...

Ελισάβετ με το κάλο και το δεύτερο ότι επιθυμείτε με υγεία!!!

Βικουλίνι μου τι να σου πω? μας εύχομαι υπομονή (που να την βρούμε βέβαια με αυτά που διαδραματίζονται γύρω μας) και για να παίρνουμε κουράγιο πρέπει να σκεφτούμε ότι αυτό που περνάμε εμείς το βιώνουν σχεδόν όλες οι οικογένειες στην σημερινή εποχή...!!! Σε φιλώ και σου στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!!!

Άννυ μου καλώς ήρθατε!!! Καλό Φθινόπωρο να έχουμε, να φιλήσεις τη ζουζουνούλα μας!!!

Βασούλα καλησπέρα και σε σένα κούκλα μου και υπομονή όπως λέω σε όλους για να παρηγοριόμαστε...!!!Φιλάκια στο ταλιμπανάκι σου...χιχιχιχι!!!

Σήμερα πήγαμε να πάρουμε και το εμβόλιο της ηπατίτιδας Β που θα το κάνουμε κατά το τέλος του μήνα....Εγώ είμαι καλύτερα σήμερα με το ματάκι μου και σας ευχαριστώ όλες για τα περαστικά...!!!

thank_you_03.jpg

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!

Ελισάβετ, με το καλό!!! Μία τέλεια εγκυμοσύνη και τέλεια γέννα, γιατί όχι, την ίδια ημερ/νία με τον Μάνο! Τρελή σύμπτωση να έχεις την ίδια ΠΗΤ πάντως! Όλα καλά να σου πάνε!

Δημητρούλα μου, σιδερένια, γρήγορη και ανώδυνη ανάρρωση και από εδώ και πέρα ποτέ ξανά νοσοκομεία, μόνο μαιευτήρια (αν θέλεις φυσικά).

Βικάκι μου, τι να πω με αυτούς τους κάφρους που έχεις μπλέξει (γιά να μην πω τίποτα χειρότερο). Υπομονή βρε κοριτσάκι, και προσπάθησε να μην το αφήνεις να επηρεάζει το κοριτσάκι σου, σε χρειάζεται χαρούμενη. Όλο τέτοια ακούμε ρε γμτ και δεν ξέρω που θα πάει...

Χριστινάκι, περαστικά στο μάτι σου. Είναι πολύ επικίνδυνα τα νυχάκια τους. Την μητέρα μου την είχε γρατζουνίσει η αδερφή μου στο μάτι και ακόμα και τώρα την "κόβει" όταν κουράζεται. Θυμάμαι φόραγε αυτό του πειρατή για κανά μήνα. Νομίζω πως είχε κάνει και εγχείρηση. Πολύ επικίνδυνα.

Όσο για τους ταλιμπανισμούς, τις τσιρίδες, τις σφαλιάρες κλπ, φαίνεται πως όλα τα ίδια κάνουν. Η Αθηνά τρελαίνεται να τσιρίζει. Νομίζει πως είναι αστείο να μας ξεκουφαίνει. Πολύ εκνευριστικό όταν την πιάνει. Δεν σταματάει με τίποτα. Επίσης, αν σε χτυπήσει και της πεις μην το κάνεις αυτό πονάει, το κάνει στον εαυτό της. Δεν φαίνετα να πονάει τον εαυτό της βέβαια αλλά δεν μ'αρέσει να σφαλιαρίζεται! Όταν το κάνει γυρνάω το κεφάλι απ'την άλλη και δεν της δλινω σημασία. Να δούμε θα το σταματήσει?

Εν τω μεταξύ γύρισα χθες δουλειά μετά από 2 εβδομάδες και πολύ μου κακοφάνηκε. Στενοχωρήθηκα τόσο που έβγαλα επιχείλιο έρπη μετά από 7 χρόνια. Με είχε πιάσει από την Κυριακή ένα βάρος στην καρδιά που θα άφηνα πάλι το μωράκι μου. Ευτυχώς η Αθηνά το πήρε καλύτερα. Είναι 4 ώρες με την μία γιαγιά το πρωί, μετά καμμιά ώρα με τον Κώστα και μετά έρχεται η άλλη γιαγιά για 4 ώρες. Περνάει καλά ευτυχώς. Εγώ όμως όχι. Έπεσα και πάλι κατευθείαν στα βαθιά. Απόψε γύρισα 7:15 και αύριο το ίδιο προβλέπεται.

Τουλάχιστον έχω δουλειά λέω...

Με ένα μισθό όμως είναι τόσο δύσκολα!

Τέλος πάντων, μην σας ζαλίζω. Φιλάκια σε όλες και όλα τα μωράκια.

Καληνύχτα...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας μάνες.

Ευχαριστώ για τα περαστικά. Πάει κι αυτό. Τώρα πονάω λίγο, μιας και έχω 4 τρύπες στην κοιλιά αλλά θα το ξεπεράσω με παυσίπονα. Δυστυχώς τον Νικόλα δεν μπορώ να τον πάρω αγκαλιά και θέλουμε και οι 2 τόσο πολύ. Τη Χαρά την καταφέρνω. Ο Νικόλας χθες το πρωί πριν γυρίσω σπίτι, κυκλοφορούσε με μια φωτογραφία μου και με αναζητούσε ο γλυκούλης μου.

Κατάφερα και κάλυψα 3 μέρες τα περισσότερα γεύματα με δικό μου γάλα που πρόλαβα και έβγαλα αλλά πήρε και 3 μπιμπερό ξένο. Τώρα γυρίσαμε στις συνήθειές μας και πάλι.

Χειρουργήθηκα στο Αρεταίειο και δεν πλήρωσα φράγκο. Απίστευτο!!! Οτε αναισθησιολόγο, χειρουργό, νοσήλεια...τίποτα!!! Και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

X4pTp3.png

Γεια σας μάνες.

Ευχαριστώ για τα περαστικά. Πάει κι αυτό. Τώρα πονάω λίγο, μιας και έχω 4 τρύπες στην κοιλιά αλλά θα το ξεπεράσω με παυσίπονα. Δυστυχώς τον Νικόλα δεν μπορώ να τον πάρω αγκαλιά και θέλουμε και οι 2 τόσο πολύ. Τη Χαρά την καταφέρνω. Ο Νικόλας χθες το πρωί πριν γυρίσω σπίτι, κυκλοφορούσε με μια φωτογραφία μου και με αναζητούσε ο γλυκούλης μου.

Κατάφερα και κάλυψα 3 μέρες τα περισσότερα γεύματα με δικό μου γάλα που πρόλαβα και έβγαλα αλλά πήρε και 3 μπιμπερό ξένο. Τώρα γυρίσαμε στις συνήθειές μας και πάλι.

Χειρουργήθηκα στο Αρεταίειο και δεν πλήρωσα φράγκο. Απίστευτο!!! Οτε αναισθησιολόγο, χειρουργό, νοσήλεια...τίποτα!!! Και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ!!!!!!! ειναι επώδυνο τωρα ???ποναει η επέμβαση????Φανταζομαι εχεις βοηθεια σπιτι ε????? προσεχε τωρα μεχρει να αναρωσεις.

Δεν ζητησε κανενας γιατρος τιποτα εννοεις???? ελπιδιφορο αυτο!!!!!!!!!

Καλησπέρα και από μένα,

Δημητρούλα σιδερένια και γρήγορη ανάρρωση...!!!1215566xg0as3rt6g.gif

Μαράκι μου γλυκό προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη με το θέμα της μικρής σου! θα σκέφτεσαι ότι είναι σε καλά χέρια και ότι περνά καλά με τις γιαγιάδες και τον Κώστα και αυτό θα σου δίνει δύναμη!!! Επίσης σκέψου ότι άλλες μανούλες αφήνουν τα παιδάκια τους απο ημερών διοτί δεν έχουν κάποιον δικό τους να το αφήσουν....και αφού έχουμε και τις δουλειές μας ακόμα να κάνουμε το σταυρό μας, έρχονται χειρότερες μέρες.....δύσκολος χειμώνας.

Γλυκό μου Μαράκι όλα θα πάνε καλά θα ξανασυνηθίσεις στη δουλειά είναι θέμα χρόνου!!!Φιλάκια!!!

Βασούλα μου καλησπέρα Ιωάννα, Αννυ, Angel, Αντζολίνι, Irev και λοιπές μανουλομανουλίτσες

ευχόμαστε να είστε καλά...Φιλάκια πολλά σε σας και τα μπεμπουλάκια μας!!!

Εμείς με το Σταθάκη καλά, το μάτι μου καλύτερα, στη δουλειά πήξιμο και η ζωή συνεχίζεται....!!!

Καληνύχτα........................

213824-GNxxJello7Efadesigns.gif

koritsia mou xilia euxaristw gia tis euxes sas!!!!!to mono pou skeftomai einai oti den tha exw voitheia k tha duskoleutw toulaxiston gia 5 mines dioti apo tou xronou to septemvri skeftomai na steilw ton mikro paidiko stathmo mpas k prolavainw ki egw ta vasika!!!!den kserw an einai kali idea alla ti na kanw??

Διαφημίσεις

Μανούλες τί κάνετε;!!!

Εύχομαι όλα καλά για όλες! Πολλά περαστικά στη Δήμητρά μας και καλή κ γρήγορη ανάρρωση, στη Χριστίνα που έπεσε θύμα υπερενθουσιαμού (φαντάζομαι από τα δικά μας... ;) ) του Στάθη και της Βάσως που απ' ότι είδα στο φέις ταλαιπωρείται με ίωση...

Ελισσάβετ με το καλό σου εύχομαι, καλή εγκυμοσύνη να έχεις! Θα κάνετε τα γενέθλια μαζί όπως φαίνεται! :D

Βικάκι, μπουρλότοοοοοο!!!! Δεν ξέρω τί άλλο να πω... Αν το πάτε νομικά με την επιθεώρηση δε θα βγει κάτι?

Δήμητρα, τί γλυκάκι ο Νικόλας με τη φωτογραφία.... Έλιωσα! Το γιαβράκι μου! :P :p :P

Άντζυ, ελπίζω όλα καλά με τη δουλειά του Κώστα και το Χρυσανθάκι που ήταν άρρωστο! Πάντως έχει ένα υπέροχο δωμάτιο! Φαίνεται σαν επαγγελματική δουλειά! Για το θηλασμό που ρωτάς, ο Θ. πίνει γάλα από μένα πρωί και βράδυ και παρόλο που καμιά φορά ζητά (μέσα στο νάζι και τη μαλαγανιά!) και μέσα στη μέρα του αποσπώ την προσοχή κάπως...Ώρες ώρες εκνευρίζομαι όμως γιατί θέλει συνέχεια να αλλάζει πλευρά. Δεν προλαβαίνω... Μια από εδώ μια από κει... Αλλά όταν έρχεται και μου δείχνει το στήθος και λέει γελώντας γκάλα μέα (μτφ. γάλα μέσα) τα ξεχνάω και δεν σκέφτομαι να αποθηλάσω.

Αυτό με τα χτυπήματα το κάνει κι ο Θ. είτε γιατί δεν του κάνουμε το χατήρι, είτε γιατί είναι υπερβολικά αναστατωμένος. Χτυπιέται και στους καναπέδες, στο μαξιλάρια, στα πόδια μας, για να τραβήξει την προσοχή αλλά πλέον τον αγνοούμε ελπίζοντας πως θα σταματήσει.

Σήμερα γράφτηκα και στο γυμναστήριο γιατί δεν πάει άλλο... Έχω από την εγκυμοσύνη 8 κιλά, για τα έξτρα τα πριν δε το συζητάω καν... :shock: Πέτυχα μια καλή προσφορά και είπα να το κάνω επιτέλους μια και το σκέφτομαι καιρό! Εσείς με τα κιλάκια τί κάνετε; Τα χάσατε όλα;

Άννη και Θάλεια, είπαμε να βρεθούμε αυτή την εβδομάδα αλλά έχουν μαζευτεί τόσα από όταν λείπαμε που κάθε μέρα όλο και κάτι βγαίνει... Την επόμενη έχουμε παιδίατρο την Τρίτη, και τπτ άλλο! (Ακόμη τουλάχιστον!)

Καληνύχτα σε όλες!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημέρα!

Δημητρούλα σιδερένια! Πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν καλά, αλλά πολύ σημαντικό κ το ότι δεν πλήρωσες τίποτα. Σπάνιο στην εποχή μας! Ευτυχώς φαίνεται πως υπάρχουν ακόμη κάποιοι γιατροί που λειτουργούν όπως πρέπει.

Χριστινάκι, σ΄ευχαριστώ για την ενθάρρυνση. Ήδη προσαρμόστηκα απολύτως. Χθες γύρισα 8:15 το βράδυ απ΄την δουλειά! Έπεσα κατευθείαν στα βαθιά κ ξέχασα κ διακοπές κ όλα.

Χθες είχαμε να πάμε κ στο τραπέζι της κοπέλας του αδερφού μου για τα γενέθλιά της κ σχεδόν τσακωθήκαμε με τον Κ. που καθυστέρησα τόσο στην δουλειά. Νευρίασα τόσο πολύ γιατί δεν φτάνει η ένταση κ κούραση της δουλειάς, δεν φτάνει το βάρος που κουβαλάω ότι από μένα εξαρτάται το "ψωμί" μας, πρέπει, όσο χάλια κ να ΄μαι να το παίζω μες στην τρελή χαρά όταν γυρνάω για να μην στενοχωριέται η μικρή μου αλλά κ να αντιμετωπίζω τα νεύρα του Κ. που αργώ! Λες κι εγώ θέλω να γυρνάω τέτοιες ώρες στο παιδί μου!

Τελικά πήγαμε στο τραπέζι, γυρίσαμε στη 1:00, η μικρή duracell, κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο στον γυρισμό, ξυ

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Κατά λάθος πάτησα υποβολή στο προηγούμενο, γράφω απ΄το κινητό. Ξύπνησε στις 6:00 ζητώντας γάλα κ ξανακοιμήθηκε. Εμένα όμως δεν μ΄έπαιρνε ο ύπνος κι έτσι σας γράφω πρωί πρωί.

Καλημέρα μανουλάκια!

Φιλιά σε όλα τα μπεμπάκια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα κι από μένα.

Δημητρούλα σιδερένια.Όλα καλά από δω και μπρος.

Μαράκι κάνε υπομονή.Και οι δυο σας τραβάτε μεγάλο ζόρι, γι' αυτό και οι εντάσεις είναι αναμενόμενες.Κι εμείς αντιμετωπίζουμε παρόμοια προβλήματα, αυτή η κατάσταση στην Ελλάδα θα μας διαλύσει όλους....

Υπομονή.................

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημέρα κορίτσια !!

Τι πράγμα είναι αυτό με τις δουλειές, κάθε μέρα και χειρότερα..Υπόμονη και κουράγιο ελπίζω όλα αυτά τα δύσκολα να περάσουν σύντομα.

Δήμητρα μου σιδερένια.

Ελίσάβετ καλή εγκυμοσύνη να έχεις !!!

Angie καλορίζικο το σπίτι το δωμάτιο τις μικρής είναι απίστευτο!! τώρα τι κάνεις που δεν την στέλνεις παιδικό?

Η Πολυξένη μετά από καλλιέργεια βρέθηκε θετική στο μικρόβιο Πρωτέας (δεν το είχα ξανακούσει ποτέ) κλασική ουρολείμωξη χωρίς εξωτερικά συμπτώματα άλλά με διαφορα 10 ημέρων έχει ανεβάσει πυοσφαίρια και είμαι να σκάσω.

Τα φιλιά μου σε όλες & στα ζουζουνια σας.

k30rm7.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...