Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμείς χαθήκεμε γιατί πήγαμε με τον άντρα μου ένα ταξιδάκι στο Παρίσι!!!!!!!!

Περάσαμε τέλεια, διασκεδάσαμε, ξεκουραστήκαμε αλλά εγώ μετά τη 2η μέρα δεν έβλεπα την ώρα να γυρίσω.

Μου έλειψε πολύ το λουκουμάκι μου..... Έσκασα.....

Μόλις τον είδα μπήκαν όλα στη θέση τους......

Τελικά όταν γίνεσαι γονιός δεν μπορείς να κάνεις τίποτε από αυτά που έκανες παλιά, ο νους σου και η καρδιά σου είναι πάντα στο παιδί......

Α βρε τυχερή Παρίσι ε??? αχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

happy_name_day.jpg

Χρόνια πολλά Αθηνά μας!!! Να σε χαίρεται η μανούλα και ο μπαμπάκας!!

Άντζυ μου περαστικά σας, θα λαχτάρισες φαντάζομαι!! Τί σου είπε ο παιδίατρος και την πήγατε στο παίδων? Είχε κάποια άλλα συμπτώματα παράλληλα με τον πυρετό? Σιδερένια να είναι!!

Δημητρούλα μου με το καλό να τελειώνεις με αυτή την μικρή περιπέτεια (και από εδώ :-) ).!!

Εμείς είμαστε καλά, δεν θυμάμαι αν σας είχα γράψει ότι κατεβάσαμε το κάγκελο της κούνιας στην κάτω θέση.... Έκτοτε την βάζω για ύπνο και μέχρι να αποκοιμηθεί την κοπανάει 1-2 φορές, φτάσαμε σε σημείο να κλειδώνω παντού γιατί φοβάμαι μην ανοίξει καμιά μπαλκονόπορτα ή εξώπορτα το βράδυ και την κοπανίσει.

Αυτά τα λίγα και από εμάς!!! Καλό σας βράδυ!

Καλά μιλάμε για μεγάλη κοπανατζού η μικρή ε???:tongue::tongue::tongue::tongue:ποιος την πιάνει τώρα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλησπέρα μάνες!

Ελισάβετ Παρίσιιιιιιιιιιιιιιιι !!! Ο λαλααααα!! Φαντάζομαι θα περάσατε τέλεια! Γουέλκομ μπάκ!

Μαράκι μου τα γλυκάκια σου ήταν τέλεια!!! Σ' ευχαριστούμε πολύ για το τρατάρισμα!

Χριστίνα πολύ κοπανατζού η δικιά μου, όντως. Της κατέβασα το κάγκελο γιατί κατάφερε και πήδηξε από την κούνια με το κάγκελο ανεβασμένο τέρμα επάνω, δεν έπαθε τπτ, δεν την άκουσα, και ξαφνικά την είδα φάντη μπαστούνι να κάθεται οκλαδόν μπροστά μου μόλις άνοιξα τα μάτια μου.

Άντζυ πες μας τα νέα σας!!!!! Ελπίζω να είναι περδίκι τώρα το Χρυσάνθεμο!

Φιλάκια πολλά σε όλες, καλό σ/κ να έχετε!!

GaiGp3.png

Τι κανετε μανουλο-παιδακια?

Κυριακη και μαλλον βολταρετε ε? Καλα να περνατε

Πολυχρονη η Αθηνουλα

κι ελπιζω η Χρυσανθουλα να εχει αναρρωσει

Δημητρα ευχομαι να πανε ολα καλα και να αναρρωσεις γρηγορα!

Κι εμεις βολταρουμε οσο μπορουμε γυρω γυρω, κουνιες, πλατειες κλπ... γενικα οπου δεν απαιτουνται και πολλα λεφτα γιατι ως συνηθως "το ταμειον ειναι μειον"

φιλιααααααα

QuW0p3.png

Καλησπέρα μανούλες!!! Τι κάνετε? Εμείς είχαμε μείνει από χθες στην μανούλα μου γιατί είχαμε ένα γάμο στη Σαρωνίδα αλλά ήταν 20:00. Ο Σταθάκης 21:00 την πέφτει για νανάκια, άντε να τον καθυστερούσαμε μέχρι 2200 το πολύ 23:00, τώρα δεν είναι όπως ήταν μωρούλι που κοιμότανε στο καροτσάκι! είχε και τραπέζι μετά στο Λαύριο κλπ Έτσι αποφάσισα να πάει ο Πάνος μόνος του και μεις να μείνουμε στη γιαγιά. Ήρθε το πρωί στην μαμά μου ήπιαμε καφεδάκι, φάγαμε και το μεσημεράκι γυρίσαμε...Αυτά....Ο Σταθάκης μια χαρά εχθές τον πήγαμε και βολτούλα, όλα τέλεια!!!

Έυχομαι και σεις να περάσατε καλά ζουζουνομανούλες μου!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια πολύ κούραση σήμερα....!!! Έχω και τα νεύρα μου με τον αντάρτη τον δικό μου....χμχμ καλέ αυτό δεν είναι παιδί που έβγαλα είναι πίθηκος, το πρωί που τον πηγαίναμε στην μάνα μου τσίριζε στην πιλοτή, δεν ξέρω ρε κορίτσια πως να του το κόψω όλο τσιρίζει αυτό τον καιρό και όλο πετάει πράγματα!!!Έχω και τον Παναγιώτη που του έλεγε φώναζε παλικαρά μου να ξυπνήσουνε...και αφού τους έβαλα τις φωνές και των δυο, έτσι όπως τον είχε αγκαλιά ο Π μου ορμάει με το χέρι του και μου έβαλε τα δακτυλά του στο μάτι το σκασμένο....Στη δουλειά έκανα υπομονή αλλά με πόναγε, με έκοβε, με έκαιγε και είχε γίνει κατακόκκινο, πήρα και γω τον οφθαλμίατρο και έκλεισα ραντεβού. Μου έχει κάνει τραύμα στο κόλπωμα του επιπεφυκότα και στον κερατωηδή. Μου έδωσε δυο κολλύρια ένα για την λοίμωξη και ένα αντιβιοτικό...Τι να πω στα καλά του καθουμένου τι μπορεί να πάθουμε οι δόλιες οι μάνες....

Κορίτσια εκείνη την ώρα μου ήρθε να τον τσακίσω από τον πόνο μου αλλά μετά το μετάνιωσα και που το σκέφτηκα λέω δεν καταλαβαίνει ακόμα...έτσι θέλω να πιστεύω για να μην τον μουντάρωωωω!!!

Τέλος πάντων τέλος καλό όλα καλά, αλλά με ενοχλεί πολύ...θέλω να πιστεύω όπως μου είπε ο γιατρός ότι σε καμιά βδομάδα θα είμαι καλά...σας ζάλισα ε!!!

Εύχομαι όλες να είστε καλά, να φιλήσετε τα μπουμπουκάκια μας από μένα και απο το Σταθάκή....

Καλό Βράδυ!!!

226232-88.gif

καλησπέρα μανούλες!

τί κάνετε?

Εγώ εδώ, βράζω στο ζουμί μου από την στεναχώρια μου... Και πάλι σήμερα μας κορόιδεψαν στην δουλειά κατά την διαπραγμάτευση των αποζημιώσεών μας. Κατέληξαν να μας δίνουν με μεγαλοψυχία το 40% των αποζημιώσεών μας (!) δουλεύοντάς μας για άλλη μια φορά. Και πώς το δίνουν? Θα μας κάνουν την τιμή να μας δώσουν επιταγές μελών που χρωστάνε να τις μοιραστούμε ... Τί να πώ, δεν άντεξα και μίλησα πολύ έντονα, νοιώθω τόσους μήνες σαν ζητιάνα να παρακαλάω για τα λεφτά μου, και αυτοί να λένε το ένα ψέμα πάνω στο άλλο προφανώς για να απελπιστούμε και να φύγουμε. Περιττό να σας πω ότι αυτοί λειτουργούν κανονικά με άλλη επωνυμία και εμάς μας έχουν σε άλλο όροφο σαν τους ψωριάρηδες χωρίς αντικείμενο εργασίας. Είμαι να σκάσω .... και δεν έχω όρεξη για τπτ και το εισπράττει και το παιδί και στεναχωριέμαι διπλά..

Στα ευχάριστα, μίλησα το μεσημεράκι με την Δήμητρα, χειρουργήθηκε σήμερα το πρωί και την ώρα που την πήρα είχε συνέλθει πλέον. Από ότι μου είπε θα έμενε απόψε μέσα. Δεν πρόλαβα να της μιλήσω το απόγευμα με όλα αυτά που έγιναν απόψε.

Δήμητρά μου σιδερένια να είσαι!!!!!!!!!

49.gif

Ελισάβετ με το καλό!!

Ειρήνη καλώς μας ήρθες!

Χριστίνα περαστικά !!!

Αυτά από εμάς, φιλιά και καληνύχτες!!!

GaiGp3.png

DEN PROLAVA TO PRWI NA OLIKLIRWSW O ANTARTIS FWNAZE!!!!!PA PA PA TI PAIDI XTUPAEI,TRAVAEI MALLIA EDW K 15 MERES DEN KSERW TI NA KANW.EPIPLEON ME TIN EGKUMOSUNI EIMAI SUNEXWS TOUALETA K AFISTE XALIA!!!!SIMERA PIGA STON GIATRO K EIMAI 7 EVDOMADWN.STON MANO TO EIXA MATHEI STIS 8 SEPTEMVRI K IMOUNA 7MISI EVDOMADWN ARA AKRIVWS IDIA PIT!!!ISWS K IDIA IMEROMINIA GENNISEIS???

Διαφημίσεις

καλημερα μανες!

γυρισαμε κ εμεις την προηγουμενη Δευετρα απο τις διακοπες μας.περασαμε πολυ καλα αλλα ηθελα κ αλλο!η Κλειω βεβαια δεν εβγαινε απο το νερο!

ολη την βδομαδα ειχα πλυντηρια ,σιδερο ,πλυσιμο χαλια ,παραθυρα κτλ...καλο φθινοπωρο οποτε....

Ελισσαβετ με το καλο!κοιτα να δεις που παλι Απριλιο θα γεννησεις!

Βικυ μου σε καταλαβαινω απολυτα...ειμαι απληρωτη για μηνες με κατι ψιλο εναντι...τι θα απογινουμε δεν ξερω...τι ειναι τωρα αυτο?να σας απολυσουν κ να σας δωσουν το 40%????ΓΙΑΤΙ?!

Χριστινα σε καταλαβαινω για τον ταρζαν σου!κ η Κλειω μολις την πειραξει κατι χτυπαει. κ αρχισα να ακολουθω τις συμβουλες του Παπαβεντση απο το βιβλιο του για την συμπεριφορα και μπαινει κ τιμωριες πλεον!

επισης κοιμαται πολυ καλυτερα στο μονο κρεβατι!εχει βγαλει καμια αλλη την κουνια?η μονο εγω η τρελη???

Δημητρουλα σιδερενια!

Χρονια πολλα κ στην Αθηνουλα μας αν κ καθυστερημενα!

φιλες δεν θυμαμαι κατι αλλο να σχολιασω,την Αντζυ την πηρα τηλ χθες!

ειμαι δουλεια κ πηζω.....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ φιλενάδες! είναι επιτέλους καλά το Χρυσανθάκι μου και ηρέμησα.σταθμό δεν ξαναπάει προς στιγμήν όπως ήρθαν τα πράγματα..

Δημητρούλι μου σιδερένια και γρήγορα σπιτάκι σου στα κουκλιά σου!!

Ελισσάβετ με το καλό το αδερφάκι του Μάνου σου!!

Χριστινιώ μου περαστικά με το ματάκι σου..κι εμένα τα ίδια(οπως όλα τα παιδια μας απο όσο βλέπω!) πεισματάρα και ολο να να κάνει τελευταία ,χτυπάει το κεφάλι της,τα παιχνίδια,ο,τι βρει..σταμάτησα να της δίνω σημασία μπας και το κόψει καμια ώρα..

Άννυ μου καλως μας ήρθατε! θέλω φωτο απο Κλειουλίνι στη θάλασσα! αλήθεια ολες οι βυζόπληκτες μάνες ,πως πάτε με το θηλασμό ??

ρε Βικάκι τι να πω,υπομονή? θα ναι μαλακία..όλοι τα ιδια είναι ,μόνο να βουτάνε θέλουνε και τα δεδουλευμένα δεν τα δίνουν ποτέ.με ένα μισθό πως νατην περάσει μια οικογένεια,το σκέφτονται? μακάρι να γίνει κάτι και για σένα,και για όλους μας να δούμε τι θα γίνουμε..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλησπερα φιλες μανουλες!!

Δημητρουλα μου σιδερενια!!Με το καλο να πας στα παιδακια σου!!!

Ελισσαβετ με το καλο και το δευτερο παιδακι σου!

Βικακι μου τι να πω?κουραγιο?υπομονη?Δεν ξερω!Οτι και να πω ξερω πως η κατασταση ειναι δυσκολη και σε επηρεαζει και ψυχολογικα και απ ολα!

Χριστινακι περαστικα σου!Τι παιδια ειναι αυτα??Εγω να δεις γρατζουνιες και κοκκινιλες που εχω στο προσωπο........μεκρι και στα αυτια εχω!!!

Μιλαμε για πολυ ξυλο κοριτσια!Και εκτος του οτι τσιριζει και χτυπαει εμενα και οποιον τον εχει αγκαλια αν τον αφησεις κατω χτυπαει το κεφαλι του σε πορτες παραθυρα τοιχους πατωμα....οτι βρεθει μπροστα του!Δραμα!!!!!!!

Με το φαι του μια απ τα ιδια!Χαλια!Απλα πλεον για να τρωει κρεας να παιρνει τις πρωτεινες του κανω κιμαδοπιτακια που τα τσακιζει οποτε κατι ειναι κι αυτο!!

Εγω λιγο με τον μικρο και πιο πολυ με το χαλι που επικρατει με τα οικονομικα εχω μια ψυχολογια πολυ χαλια!Σκεφτηκα να παω σε κανενα ψυχολογο μπας και βοηθησει λιγο αλλα δεν υπαρχουν λεφτα για τετοιες πολυτελειες!Οσο και να λεω στον ευατο μου οτι πανω απ ολα εχει σημασια η υγεια και οχι το χρημα(γιατι δεν αξιζει ρε γαμωτο να χαλαμε την ψυχολογια μας για τα λεφτα)τελικα παλι γι αυτο χαλιεμαι!

Τελος παντων ας μην σας μαυριζω και εσας!

sorry αν σας κουρασα!Φιλακια...............

καλησπέρα μανούλες!

τί κάνετε?

Εγώ εδώ, βράζω στο ζουμί μου από την στεναχώρια μου... Και πάλι σήμερα μας κορόιδεψαν στην δουλειά κατά την διαπραγμάτευση των αποζημιώσεών μας. Κατέληξαν να μας δίνουν με μεγαλοψυχία το 40% των αποζημιώσεών μας (!) δουλεύοντάς μας για άλλη μια φορά. Και πώς το δίνουν? Θα μας κάνουν την τιμή να μας δώσουν επιταγές μελών που χρωστάνε να τις μοιραστούμε ... Τί να πώ, δεν άντεξα και μίλησα πολύ έντονα, νοιώθω τόσους μήνες σαν ζητιάνα να παρακαλάω για τα λεφτά μου, και αυτοί να λένε το ένα ψέμα πάνω στο άλλο προφανώς για να απελπιστούμε και να φύγουμε. Περιττό να σας πω ότι αυτοί λειτουργούν κανονικά με άλλη επωνυμία και εμάς μας έχουν σε άλλο όροφο σαν τους ψωριάρηδες χωρίς αντικείμενο εργασίας. Είμαι να σκάσω .... και δεν έχω όρεξη για τπτ και το εισπράττει και το παιδί και στεναχωριέμαι διπλά..

Στα ευχάριστα, μίλησα το μεσημεράκι με την Δήμητρα, χειρουργήθηκε σήμερα το πρωί και την ώρα που την πήρα είχε συνέλθει πλέον. Από ότι μου είπε θα έμενε απόψε μέσα. Δεν πρόλαβα να της μιλήσω το απόγευμα με όλα αυτά που έγιναν απόψε.

Δήμητρά μου σιδερένια να είσαι!!!!!!!!!

49.gif

Ελισάβετ με το καλό!!

Ειρήνη καλώς μας ήρθες!

Χριστίνα περαστικά !!!

Αυτά από εμάς, φιλιά και καληνύχτες!!!

Βικη μου πόσο αδικία και αγανακτηση πρεπει να αισθανεσαι με όλο υτο που συμβαινει στη δουλεια σου!!!!!!!!!!!!!!! Ειναι οντως απογοητευτικο...Δυστυχως ομως ειναι αλλη μια καθημερινη ιστορια που συμβαινει συνεχια στις μερες μας!!! σε νιωθω ---δωσε βαρος στο παιδακι σου και στον αντρα σου ομως καλυτερα για να μην το σκεφτεσαι κ φουντωνεις!!!:-(:sad::-(:sad::-(:sad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...