Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια μάνες,η μικρή χτες συνεχισε 40ρια πυρετο,πηγαμε Παιδων,εχει ιωση και ελπιζουμε σε 2 24ωρα να περασει..εχουμε ταλαιπωρηθει πολυ.η ιδεα του παιδικου δε ,δεν μας αρεσε που δεν μας αρεσε,τωρα με αυτο που ετυχε με την δουλεια κ την ιωση μου φαινεται δε θα παει για πολυ..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια μάνες,η μικρή χτες συνεχισε 40ρια πυρετο,πηγαμε Παιδων,εχει ιωση και ελπιζουμε σε 2 24ωρα να περασει..εχουμε ταλαιπωρηθει πολυ.η ιδεα του παιδικου δε ,δεν μας αρεσε που δεν μας αρεσε,τωρα με αυτο που ετυχε με την δουλεια κ την ιωση μου φαινεται δε θα παει για πολυ..

Βαρια την περνάει την ιωση η μικρουλα μας μωρε!!!! Παιρνει κ αντιβιωση????? Αυτα εχει ο παιδικος δυστυχως..:(

Τι συνεβηκε ακριβώς με την δουλεια του αντρα σου??:confused:

Καλο κουραγιο σε όλα........:-(:sad:

Κοριτσάκι μου περαστικά! Μην στεναχωριέσαι όλα θα πάνε καλά. Μια ιώση είναι και αυτή η κακούργα θα περάσει και θα συνέλθει η ζουζούνα σας...!!!

Τώρα για τον παιδικό μην απογοητεύεσαι νομίζω είναι η αρχή μετά σιγα-σιγά θα συνηθίσει και εκείνη αλλά και εσείς.

Σε φιλώ σε σκεφτόμαστε και αν χρειαστείς κάτι call me!!!

203333-Get-Well-Soon-Butterfly-Flowers.gif

Εμείς σήμερα είχαμε μια κουραστική μέρα..Ο Σταθάκος κάνει νάνι και σε λίγο θα πάω και γω.....

Καληνύχτα και φιλάκια σε όλες τις μανουλομανουλίτσες και τα παιδάκια μας!!!

Good-Night.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλίτσες.

Περαστικούλια στη Χρυσάνθη Αντζυ μου. Ελπίζω να είναι καλύτερα.

Χρόνια πολλά και στην Αθηνούλα μας. Μαράκι μου να τη χαίρεστε!!!

Εγώ τελικά προγραμμάτισα το χειρουργείο για την Τρίτη.

Φιλιά!

X4pTp3.png

happy_name_day.jpg

Χρόνια πολλά Αθηνά μας!!! Να σε χαίρεται η μανούλα και ο μπαμπάκας!!

Άντζυ μου περαστικά σας, θα λαχτάρισες φαντάζομαι!! Τί σου είπε ο παιδίατρος και την πήγατε στο παίδων? Είχε κάποια άλλα συμπτώματα παράλληλα με τον πυρετό? Σιδερένια να είναι!!

Δημητρούλα μου με το καλό να τελειώνεις με αυτή την μικρή περιπέτεια (και από εδώ :-) ).!!

Εμείς είμαστε καλά, δεν θυμάμαι αν σας είχα γράψει ότι κατεβάσαμε το κάγκελο της κούνιας στην κάτω θέση.... Έκτοτε την βάζω για ύπνο και μέχρι να αποκοιμηθεί την κοπανάει 1-2 φορές, φτάσαμε σε σημείο να κλειδώνω παντού γιατί φοβάμαι μην ανοίξει καμιά μπαλκονόπορτα ή εξώπορτα το βράδυ και την κοπανίσει.

Αυτά τα λίγα και από εμάς!!! Καλό σας βράδυ!

GaiGp3.png

Καλά, το έχω χάσει τελείως μου φαίνεται!!!

happy_name_day_card-p137534085190511056q0yk_400.jpg

Αννούλα μου να χαίρεσαι την Αλεξάνδρα σου!!! Χρόνια πολλά μικρή μας φίλη!! Έστω και λιγάαακι καθυστερημένα!

(πού είσαι εσύ?????????)

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Έφτασεεεεεε....

cupcakes-1_photo.jpg

Φιλεναδίτσες, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για το κοριτσάκι μου. Ελάχιστοι την θυμήθηκαν σήμερα-δεν είναι και συνηθισμένη γιορτή-.

Δεν κάναμε τίποτα για την γιορτή της αφού σήμερα γυρίσαμε και είμαστε κομμάτια.

Έτσι θα σας χαιρετίσω να πάω να ξεκουραστώ.

Σας φιλώ γλυκά και στα γρήγορα να ευχηθώ στην Δημητρούλα μας να πάνε όλα τέλεια την Τρίτη, να αναρρώσεις πολύ γρήγορα και ανώδυνα κοριτσάκι μου. Επίσης στην Χρυσανθούλα μας περαστικά πολύ πολύ γρήγορα. Μάλλον την ίωση με τον πυρετό και τα εξανθήματα περνάει το καημενάκι. Πες μας νέα Αντζούλα.

Καληνύχτα μανούλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Περαστικούλια σας μωρέ!!!!!

Ελπίζω να είσαστε ήδη περδίκι!!!!!

Μην απογοητεύεσαι με τον παιδικό, όποτε και να τα στείλουμε τις ιώσεις δεν τις αποφεύγουμε.....

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Εμείς χαθήκεμε γιατί πήγαμε με τον άντρα μου ένα ταξιδάκι στο Παρίσι!!!!!!!!

Περάσαμε τέλεια, διασκεδάσαμε, ξεκουραστήκαμε αλλά εγώ μετά τη 2η μέρα δεν έβλεπα την ώρα να γυρίσω.

Μου έλειψε πολύ το λουκουμάκι μου..... Έσκασα.....

Μόλις τον είδα μπήκαν όλα στη θέση τους......

Τελικά όταν γίνεσαι γονιός δεν μπορείς να κάνεις τίποτε από αυτά που έκανες παλιά, ο νους σου και η καρδιά σου είναι πάντα στο παιδί......

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Δημητρούλα μου εύχομαι την Τρίτη να πάνε όλα καλά! Σιδερένια να μας επιστρέψεις.....

Αγγελικούλα μου πως πάει το Χρυσανθάκι μας???

Εγώ είμαι γραφείο και μετά λέμε να πάμε απευθείας για μπανάκι....μακάρι να τελειώσουμε λίγο νωρίς σήμερα!!!

Καλέ που είστε οι υπόλοιπες....Ελπίζω όλες να είστε καλά.....

Φιλάκια Μανουλομανουλίτσες τα λέμε...!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...