Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μάνες!

Εμείς εδώ, καλά είμαστε. Εγω τρέχω σαν τον Βέγγο αλλά οκ, την παλεύω ακόμα. Την επέμβαση θα την κάνω τον Σεπτέμβρη, στο Αρεταίειο. Μέσα στη βδομάδα θα ξέρω και ακριβή ημερομηνία.

Η μέρα μας ξεκινάει κατά τις 7, το ένα ξυπνάει το άλλο και καταλήγω να θηλάζω και ταυτόχρονα να δίνω το μπιμπερό στο Νικόλα. Κατά τις 10 φοράω τη μικρή στο σλινγκ, ο Νικόλας καρότσι και πάμε παιδική χαρά και κανά σ/μ μέχρι τις 12. Γυρνάμε ταίζω τη μικρή, ο Νικόλας τρώει στις κούνιες, μπάνιο ο Νικόλας και παιχνίδι-δουλειές μέχρι τις 3, όπου τρώει και μετά κοιμάται περίπου 1,5 οπότε και ξεκουράζομαι. Το απόγευμα μπορεί να πάμε σε κανά μαγαζί ή βόλτα στη γειτονιά με τον Ν. ή αλλιώς σπίτι παιχνίδι. Κατά τις 8:30 αρχίζουμε τα μπάνια, ταίσματα ώστε κατά τις 10 να κοιμούνται. Πως σας φαίνεται; Αν δεν μπει ένα σχετικό πρόγραμμα, η μέρα δεν τσουλάει με τίποτα.

Δεν θυμάμαι αν σας είπα αλλά ο Νικόλας έχει τελικά αλλεργία στο ψάρι, γι'αυτό και οι εμετοί. Επαναλήφθηκε η ιστορία όταν του ξαναέδωσα ψάρι. Τωρα ξανά αποχή για κανά διμηνο και βλέπουμε.

Καλορίζικο το σπιτάκι σας Αντζυ. Βάλατε τη Χρυσάνθη σε δικό της δωμάτιο; Για πες λεπτομέρειες.

Καλή επιστροφή σε όλες όσες τελειωσατε τις διακοπές σας.

Φιλιά!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειασας κοριτσια !!!!!!!!!!!

χαιρομαι που μεχρι τωρα ακουω ευχαριστα νεα!!!!!!

και εμεις ξεκουραστηκαμε....... η μικρη μας χορτασε τρεξιμο και δροσουλες!!!!

Τωρα πάλι πισω να προσαρμοστουμε σε ένα δυσκολο φθινωπορο χειμώνα!!!!!!!

Δεν θυμαμαι για καθε μια ξεχωριστα!!!

Μονο στη Δημητρα να ευχηθω με το καλο η επεμβασουλα και ναι το τελευταιο προβληματακι που που αντιμετωπιζεις.....Σχετικα με το προγραμμα που κανετε στα παιδια ακουγεται πολυ καλο αν κ στην πραξη πρεπει να ναι πολυ κουραστικο για σενα αφου εισαι τις περισσοτερες ωρες μονη σου!!ε?? ΝΙμιζω εισαι δυνατη και τα καταφερνεις καλα ομως ή προσπαθεις τουλαχιστον.......

Τα ξαναλέμε.....:tongue::tongue::tongue:

γεια σας επιτέλους φίλες!! μπηκαμε στο σπιτάκι μας,πολύ κούραση κορίτσια αλλά το αποτέλεσμα μας αποζημίωσε! δυστυχως τα νέα μας δεν είναι καλά σήμερα,ο Κώστας μάλλον μένει χωρίς δουλειά και πάνω που χαρήκαμε με το σπίτι μας κοπήκαν τα φτερά....:-(

η Χρυσανθούλα ξεκίνησε παιδικό σταθμό δοκιμαστικά όλη την περασμένη βδομάδα και σήμερα επίσημα! έβγαλε 4 τραπεζίτες και ένα μπροστά δόντι και γκρινιάζει συνεχώς...η προσαρμογη στο σταθμο καλά πάει,αν εξαιρέσεις τον αποχαιρετισμό που κλαίει για δευτερόλεπτα όμως.

στο δωμάτιο της κοιμήθηκε προχτές μόνη της (χωρίς βυζί παρακαλώ!) αλλά χτες έκλαιγε πάλι κ την πήρα μαζί μας,δεν είχα κουράγιο..δυο μέρες κάνει κακά στο γιογιό απο μόνη της!!!!!! ό,τι βλεπει στο σταθμο κάνει!λέει ο,τι ακούει,πολλές καινουριες λέξεις κι οταν κανει βλακεία κάνει αμέσως αγκαλιά κ φιλιά με τσαχπινιά! δε θυμαμαι τι αλλα ηθελα να σας πω,σημερα γυρισα κι εγω στη δουλειά κι έχω πελαγώσει.

Δημητρουλι μου περαστικά να ναι και ο,τι χρειαστεις εδω ειμαστε ε! φιλιά στο Νικολα μας και στη γλυκα Χαρά-βαλε και καμια φωτο της να την καμαρώσουμε!-

Βικακι καλη αρχή στον παιδικό στο Λουσάκι!

θυμίστε μου αλλα νέα γιατι δε μπορω καν να δω πίσω,είμαι κομμάτιααααααααααα.......

i love you friends! φιλιά:-)

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Μανουλίτσες καλησπέρα. Επιστρέψαμε κι εμείς. Σχετικά καλά περάσαμε. Το κακό ήταν ότι με το που μπήκαμε σε ένα σχετικό πρόγραμμα και ανακαλύψαμε την ιδανική παραλία, φύγαμε...

Είχαμε πάει μεταξύ Πρέβεζας και Πάργας σε ένα χωριό. Όμορφα αλλά δεν μείναμε καθόλου ευχαριστημένοι από τα δωμάτια. Επίσης, μου έκανε εντύπωση που οι τιμές στις ταβέρνες ήταν αντίστοιχες με της Αθήνας. Ακριβά δηλ. για επαρχία. Τέλος πάντων, και του χρόνου να'μαστε όλοι καλά και να ευχαριστηθούμε διακοπές.

Ήθελα να κάνω τόσα πράγματα πριν ξαναπιάσω δουλειά αλλά πάλι δεν θα προλάβω τίποτα. Ξαναφεύγουμε για ένα διήμερο στο χωριό του πεθερού μου που έχει χρόνια να πάει και θα του κάνουμε την χάρη να τον πάμε. Εγώ πνίγομαι από μια Αθηνά που δεν ξεκολλάει από πάνω μου και δεν με αφήνει να κάνω τίποτα, ένα σπίτι άνω κάτω, ένα σωρό μπουγάδες κλπ κλπ.

Και όσο σκέφτομαι ότι και πάλι θα την αφήσω την Δευτέρα για να ξημερωβραδυάζομαι στην δουλειά με πιάνει ψυχοπλάκωμα. Ήταν τόσο ωραία που είμασταν συνέχεια μαζί...

Κοριτσάκια συγχωρέστε με που δεν σχολιάζω αλλά τα διάβασα όλα απανωτά τώρα που γύρισα και δεν θυμάμαι πολλά. Αντζούλα μόνο σε σένα θα ευχηθώ καλορίζικο το σπιτάκι και εύχομαι όλα να πάνε καλά και για τον Κώστα με την δουλειά.

Δημητρούλα, συγχαρητήρια για το πρόγραμμα που'χεις βάλει. Εγώ θα'χα πελαγώσει. Εδώ μόνο με την Αθηνά και δεν τα βγάζω πέρα! Μπράβο σου!!!

Σας καληνυχτώ και φιλώ όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από εμένα!

Γυρίσαμε κι εμείς από τις διακοπές μας... Στην αρχή πήγαμε στους δικούς μου για να δω την αδερφή μου η οποία μετανάστευσε στη Γερμανία κάπως ξαφνικά μήπως και δει μια άσπρη μέρα και φτιάξει τη ζωή της... Μετά ο Θ. έκανε πυρετό για 3 μέρες και ήμασταν με τα depon και τελικά πέταξε κι ένα εξάνθημα που σημαίνει πως ήταν μια παιδική αρρώστια, αιφνίδιο εξάνθημα νομίζω... Κάτι τέτοιο. Αυτό δε μας πτόησε και πήγαμε Χαλκιδική και μια χαρά ήταν αλλά όπως σε όλους μάλλον, μας φάνηκε λίγο!

Σήμερα πρώτη μέρα στα ίδια και έχουμε φρίξει κι οι 3! Το άλλο το ωραίο... Σήμερα πέρασα επιτροπή στο ΙΚΑ για την ένσταση που είχα κάνει για τα χρήματα του β' επιπέδου το Δεκέμβρη του 2009! :rolleyes:

Γενικά καλά είμαστε, ο Θ. έχει αρχίσει να επικοινωνεί περισσότερο και να εκφράζει τις επιθυμίες του έντονα, επαναλαμβάνει ό,τι ακούει και δυστυχώς δίνει και φάπες όταν εκνευριστεί αλλά και στα καλά καθούμενα! :shock: Εξηγούμε συνέχεια και έχουμε κατορθώσει με το που σου δίνει τη σφαλιάρα σου, στο καπάκι να σε χαϊδεύει και να λέει "καλό, καλό"! :D Έχουμε δρόμο όπως καταλαβαίνετε! ;)

Χρόνια πολλά και σε όσους γιόρταζαν, αν και πολύ καθυστερημένα και στην Αλεξάνδρα που γιορτάζει σήμερα!

Άντζυ, καλορίζικο το σπιτάκι σας γεμάτο αγάπη, υγεία κι ευτυχία! Ελπίζω με τη δουλειά του Κώστα όλα να πάνε καλά! Μα τί κεραμίδα... :-( Περιμένουμε νέα...

Δήμητρα, έχεις βρει ισορροπίες και μπράβο σου! Πάντα να έχεις δύναμη και όλα να πηγαίνουν καλά! Καλή επιτυχία στην εκπαίδευση ύπνου του Νικόλα και όλα να πάνε τέλεια με τα ιατρικά σου! Μια ταλαιπωρία είναι που εύχομαι να περάσει γρήγορα κι ανώδυνα!

Χριστίνα και Ειρήνη καλώς ορίσατε, καιρό είχαμε να σας ακούσουμε!

Καλή αρχή και στα σχολιαρούδια που ξεκινάνε παιδικό σταθμό!!!

Άννη και Θάλεια να το κανονίσουμε! Εσείς που δουλεύετε πείτε πότε μπορείτε!

Άντε καληνύχτα!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημερα μανουλες

Χαιρομαι που ολα τα παιδακια ειναι καλα και τρελλαινομαι να ακουω για τα "επιτευγματα" τους!

Καθε μερα και μια καινουρια εκπληξη!!!

Αντζυ καλως ορισατε στο σπιτακι σας

Δημητρουλα ευχομαι αυτο να ναι το τελευταιο σου χειρουργειο και να μην εχεις αλλα τρεχαματα με γιατρους. Δειξε μας και τη μπουμπουκα σου καλε σε καμια φωτο!

Αλεξανδρες πολυχρονες! Οτι επιθυμειτε και να χαιρεστε τα παιδακια σας!

Αννουλα-χαζομανουλα να χαιρεσαι την κοριτσαρα σου

Σορρυ που δε θυμαμαι αλλα...σιγα σιγα θα ξαναμπω κι εγω στο κλιμα, μετα απο 1μιση μηνα...

καλη μερααααα!!!!!!!!!!!!!

QuW0p3.png

Καλημέρα μανες!

Γυρνάτε κ οι τελευταίες σιγά σιγά!

Δήμητρα είμαι γαιδούρα τώρα είδα τα προηγούμενα ποστ προσεκτικά κ κατάλαβα ότι θα κάνεις χειρουργείο, εύχομαι να είναι απλό κ όσο γίνεται ανώδυνο με σούπερ εξτρα γρήγορη ανάρρωση. Όσο για το πρόγραμμα σου είσαι ηρωίδα με δύο μωρά χωρίς βοήθεια, κ κάτι μου λέει ότι είναι πολύ πιο ζόρικο απ' όσο μας το λες, αφού πχ εγώ με την Μαρίνα μόνο μετα βίας προλαβαίνω να μαγειρεύω (κυρίως για εκείνη) πόσο μάλλον να κάνω τις υπόλοιπες δουλειές.

Άντζι αναμένουμε φωτό σπιτιού, να είναι γεμάτο ευτυχία το σπιτάκι σας φίλη κ κάτι θα γίνει κ με τον Κώστα πιστεύω!

Μαρία κ εμένα με δυσκόλεψε η επιστροφή στην δουλειά τώρα αλλά τι να κάνεις..

Ιωαννάκι φιλιά στον Θοδωρή!

Άννα να χαίρεσαι την κούκλα σου κ χρόνια πολλά στις Αλεξάνδρες!

Ειρήνη καλή προσαρμογή και σ' εσάς!

Α το Μαρινί έχει λίγη λαρυγγίτιδα κ λίγη βροχίτιδα κ κάνουμε μάσκες, σήμερα το πρωί την πήγα γιατρό δηλαδή, τις έκανε εκεί κ θα της ξανακάνω το απόγευμα που θα την πάρω. Είπε ότι το προλάβαμε στην αρχή κ μάλλον θα περάσει αμέσως, ελπίζω γιατί χθες δυσκολεύοταν να αναπνεύσει και είμαστε όλοι άυπνοι.

mWsZp3.png

μάνες καλημέρα.απο χτες η Χρυσάνθη είναι ολη μέρα ΚΑΙ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ με 39 και 40 πυρετό...φρίκη..θα κόλλησε ίωση απο το σταθμό.σήμερα θα την παω γιατρό.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

2260813170_0d4726a769.jpg

1194472317.gif

Καλημέρα:tongue::tongue::tongue: μανουλομανουλίτσες....Χρόνια πολλά στην Αλεξάνδρα μας και σε όσους γιορτάζουν σήμερα.....

Αγγελικούλα μου εύχομαι η μικρή να μην έχει τίποτα:-(....περαστικούλια...αχ αυτές οι ιώσεις που ταλαιπωρούν τα νινάκια μας!!!

θα σε πάρω τηλ να τα πούμε....Φιλάκια!!!

Χριστινα μπήκες δυνμαικα πάλι στην ομάδα!!! Μπραβο να μαθαινουμε νεα σου!!

Αντζυ τι συνεβηκε με τη δουλεια του Κώστα ρε γμτ???? ολο τετοια ακουμε!!!!! Καλοροζικοι στο νεο σας σπιτι!!!!

Μαρακι καλως ορισατε στο σπιτι σα καλη προσαρμογη

Βικυ(Παρασκευουλα-- τωρα που σ εμαθα ετσι θα σε λεω-καλε μια χαρα ονομα το Πρασκευή!!!) ειδα οτι βγαινεις στην ανεργια???ρε γμτ!!!! εχεις τιποτα στο νου σου εν τω μεταξυ??? Πάντως βλέπεις τι γινετι όλοι εται ειναι....

Καλη προσαρμογη στον παιδικο. Σε δημοσιο ή σε ιδιωτικο την πήγες????

δεν θυμαμαι άλλα

Η Ραφαηλια ανεβαινει πάνω σε καρεκλες και μετα πάνω στο τραπεζι που τρωμε !!!τι κακη συνηθεια!!! Ζωη ναχει σαν τον Ταρζαν κανει το παιδακι μου!!!!!!! Και εμεις βγαζουμε τραπεζιτες.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πλένετε τα δοντια στα παιδια σας?????Αν ναι πώς?? με γαζουλα η οδοντοβουρτσα???

Χριστινα μπήκες δυνμαικα πάλι στην ομάδα!!! Μπραβο να μαθαινουμε νεα σου!!

Αντζυ τι συνεβηκε με τη δουλεια του Κώστα ρε γμτ???? ολο τετοια ακουμε!!!!! Καλοροζικοι στο νεο σας σπιτι!!!!

Μαρακι καλως ορισατε στο σπιτι σα καλη προσαρμογη

Βικυ(Παρασκευουλα-- τωρα που σ εμαθα ετσι θα σε λεω-καλε μια χαρα ονομα το Πρασκευή!!!) ειδα οτι βγαινεις στην ανεργια???ρε γμτ!!!! εχεις τιποτα στο νου σου εν τω μεταξυ??? Πάντως βλέπεις τι γινετι όλοι εται ειναι....

Καλη προσαρμογη στον παιδικο. Σε δημοσιο ή σε ιδιωτικο την πήγες????

δεν θυμαμαι άλλα

Η Ραφαηλια ανεβαινει πάνω σε καρεκλες και μετα πάνω στο τραπεζι που τρωμε !!!τι κακη συνηθεια!!! Ζωη ναχει σαν τον Ταρζαν κανει το παιδακι μου!!!!!!! Και εμεις βγαζουμε τραπεζιτες.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πλένετε τα δοντια στα παιδια σας?????Αν ναι πώς?? με γαζουλα η οδοντοβουρτσα???

Καλησπέρα μανούλα!!! Εμείς ακόμα δεν τα πλένουμε είχαμε ρωτήσει την γιατρό μας (ξαδέρφη μας) και μας είπε ακόμα δεν κάνουμε τίποτα...τώρα που θα πάμε πάλι θα την ξαναρωτήσω....

Έχω παρατηρήσει όμως όταν είναι να βγάλει δόντι μυρίζει λίγο το στοματάκι του και δεν ξέρω τι είναι πάλι τούτο??? συνέχεια όλο κάτι καινούργιο βγάζουν τα μπεμπάκια μας!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...