Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα φιλες!!!Διακοπαρετε?????Καλα κανετε!!!

Χρονια πολλα και απο εμενα σε ολες τις εορταζουσες!Οι επιθυμειτε!!!

Οσες εισαστε διακοπες καλα να περνατε και οσες επιστρεψατε καλη προσαρμογη στην καθημερινοτητα!:confused:

Δημητρουλα περαστικα σου και γρηγορα!!!!Δωσε φιλακια στα ζουζουνια σου!!!

Εμεις πηγαμε μια εβδομαδα στο χωριο μας τελικα καναμε λιγα μπανακια ομως γιατι εβρεξε μια μερα και τις επομενες μερες ειχε δροσουλα και δεν ηταν για μπανιο:(Παρ ολα αυτα ξεφυγαμε λιγο απο την Αθηνα οποτε κατι ειναι κι αυτο!

Ο μικρος ξεσαλωσε εντελως!Ολη μερα με το λαστιχο στην αυλη να ποτιζει τα λουλουδια και να γινετε μουσκεμα!Μολις πηγαιναμε να του το παρουμε γινοτανε πολεμος, μας ακουγε οοοοολο το χωριο!Πολυ γελιο λεμε!

Στο φαγητο μας καναμε μια μικρη προοδο (μαλλον το χωριο μας εκανε τη διαφορα).

Μολις γυρισαμε στην Αθηνα καταλαβα οτι θελει να τρωει μονος:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Ετσι του βαζω μπροστα το φαι και του δινω κουταλακι-πιρουνακι(θελουμε ποικιλια)και τρωει μονος και ταιζει και λιγο το πατωμα,τους τοιχους και οτι βρισκετε σε ακτινα 2 μετρων αλλα αφου εχει αποτελεσμα δεν μιλαω!!!!!!

Επισης τρωω ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ!!!!!!!Αν θελει κατι και δεν του κανω το χατιρι μολις τον παιρνω αγκαλια τρωω κατι ξεγυρισμενα χαστουκια.......με τσιμπαει, με κλωτσαει με κουτουλαει!!!Μιλαμε οτι δεν ξερω τι να κανω πια!!!Αυτο δεν ειναι παιδι!!Ειναι ο Ηρακλης και η Ζηνα μαζι!!!!!!!Βεβαια τιποτα απ αυτα δεν κανει στον μπαμπα του!!!!Του εχει τρελη αδυναμια και ισως και να τον φοβαται λιγο σε αντιθεση με εμενα που ειναι το ακριβως αντιθετο!Anyway!Σας ζαλισα παλι!!!!

Καλο μεσημερι.......!!!!Φιλακια!:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα ηλιοκαμένες μάνες!!

Δεσποινάκι και Βασούλα μου καλή προσαρμογή πίσω και σε εσάς!

Εμείς δουλεύουμε (εγώ τον κόσμο κυρίως..), την άλλη εβδομάδα θα κάνουμε την εγγραφή στον παιδικό και από 5 του μηνός θα αρχίσουμε την προσαρμογή (?) ότι και αν σημαίνει αυτό. Ραγίζει η καρδιά μου που θα την αφήσω με ξένους....

Εγώ καλώς εχόντων των πραγμάτων από 1/9 θα είμαι και επισήμως άνεργη, οπότε θα ψάξω για καμιά part time πρωινή δουλειά στη ζούλα μπας και συμπληρώσω το εισόδημα μέχρι να έρθει η κανονική... (αν και όοοοποτε έρθει....).

Θέλω θάλασσα, σας το 'πα?

GaiGp3.png

Φιληηηηη μακαρι να ησουνα η μονη που δεν κανει διακοπες αλλα ΟΧΙ!!!!!!!:P:p:pχαχαχαχαχα ειμαι και εγω εδω!:(:(:(

mous-sokolatas-xoris-tipsis.jpg?1311088092

Ελα λοιπον να φαμε κατι να γλυκαθουμε να ξεχασουμε τον πονο μας!!!Μιαμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!

Καλημέρα φίλες μάνες! Τι κάνετε? Πως περάσατε στις διακοπές? Εμείς τέλεια! Γυρίσαμε την Κυριακη στις 21 και σημερα ξαναφευγουμε για τριημερο Κεφαλονιά! Ο Δ είναι μια χαρα! Απο Δευτέρα αρχίζουμε και παιδικό! Καλή αρχή και στην φίλη μας την Λούσυ!!!!

Για το φαγητό που λέτε κι ο Δ μου κάνει κόνξες! Θέλει να τρωει μόνος του με αποτελεσμα να τρωει φαγητα που πιάνονται με πιρουνι γιατι το κουταλι δεν το χειριζόμαστε καλα ακομα...

Χρόνια πολλά σε όλες σας (Δεσποινες και Μαρίες) και στη μικρή Χαρά μας που είχε τα πρωτα της μηνογενεθλια! Δήμητρα πως είσαι? Πότε θα κάνεις χειρουργείο? Είναι σίγουρο τελικά?

Αννυ να περάσετε τέλεια και περαστικά στον Κ!

Αντζυ ευχομαι να τελειώσει γρήγορα το μαρτυριο της μετακόμισης!

Σας φιλώ γλυκά!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλίτσες....Τι κάνετε??? Τα μπεμπεκάκια όλα καλά? Εμείς καλά έχουμε μια αλλεργία στα ματάκια και βάζουμε κολλύρια βγάζουμε και δοντάκια, τα γνωστά τα ξέρετε. Εχθές είχαμε πάει για μπάνιο στο Σχοινιά το άπόγευμα. Ήταν ονειρικα, είχε και λίγο δροσούλα το καταευχαριστηθήκαμε!!! Σήμερα θα ξαναπάμε, περιμένω τα αντράκια απο την λαϊκή και φύγαμε για σχοινιά!!! Εμείς γυρίσαμε απο διακοπούλες είχαμε πάει πήλιο...Λίγο αλλά περάσαμε πολύ όμορφα μείναμε στη Μηλίνα, ιδανικό μέρος για οικογένειες-παιδιά. αν χρειαστείτε πληροφορίες μην διστάσετε...εγω είμαι εδώ!!!

Μαριά, Δήμητρα και όλες οι Μαρίες και οι Δήμητρες και Χαρουλίνι Χρόνια Πολλά και καλά!!!

Angie μου τι ΄εγινε κοριτσάκι μου γιατί μετακομισες??? Σου έγραψα και sto face αλλα δεν έχω πάρει απάντηση!!!

Καλημέρα φίλες μάνες! Τι κάνετε? Πως περάσατε στις διακοπές? Εμείς τέλεια! Γυρίσαμε την Κυριακη στις 21 και σημερα ξαναφευγουμε για τριημερο Κεφαλονιά! Ο Δ είναι μια χαρα! Απο Δευτέρα αρχίζουμε και παιδικό! Καλή αρχή και στην φίλη μας την Λούσυ!!!!

Για το φαγητό που λέτε κι ο Δ μου κάνει κόνξες! Θέλει να τρωει μόνος του με αποτελεσμα να τρωει φαγητα που πιάνονται με πιρουνι γιατι το κουταλι δεν το χειριζόμαστε καλα ακομα...

Χρόνια πολλά σε όλες σας (Δεσποινες και Μαρίες) και στη μικρή Χαρά μας που είχε τα πρωτα της μηνογενεθλια! Δήμητρα πως είσαι? Πότε θα κάνεις χειρουργείο? Είναι σίγουρο τελικά?

Αννυ να περάσετε τέλεια και περαστικά στον Κ!

Αντζυ ευχομαι να τελειώσει γρήγορα το μαρτυριο της μετακόμισης!

Σας φιλώ γλυκά!

Καλή Αρχή στον Δ και σε σένα μανούλα καλή δύναμη. εμείς και φέτος νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε να τον κρατήσει το σταθάκι η μαμά μου με την αδερφή της οπότε του χρόνου και μεις παιδικό!!! Καλά να περάσετε καλό ΣΚ!!! Φιλάκια :tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα μανούλες μου! Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Τα μωρά μου είανι καλά δόξα το Θεό. Εγώ τρέχω λίγο με εξετάσεις και δυστυχώς η χολόσταση μου έκανε πέτρες στη χολή και πρέπει να χειρουργηθώ άμεσα και να αφαιρέσω τη χοληδόχο προτού γίνει καμιά ζημιά. Τώρα περιμένω κι άλλα αποτελέσματα και Δευτέρα έχω ραντεβού με χειρουργό για να δούμε τι πρέπει να γίνει. Ολα αυτά με ψιλοαγχώνουν και βλέπω εφιάλτες όταν κοιμάμαι αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Οπως καταλαβαίνετε εμείς Αθήνα, χωρίς διακοπές. Τουλάχιστον πάμε βολτούλες. Καντε κανα μπανάκι και για μας!

Αννυ σιδερένιος ο Κώστας! Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Αντζυ μου αν μείνετε κι εσείς Αθήνα να κανονίσουμε να βρεθούμε, όπως και με τη Βασω και τις Μαρίες.

Φιλιά!

,

Τώρα σε διάβασα...Υπομονή όλα θα πάνε καλά! μην σκέφτεσαι αρνητικά τα έχουμε ξαναπεί άλλωστε.....θα σκέφτεσαι τα ζουζουνάκια σου και θα ξεχνιέσαι εντάξει??? Είμαστε και μεις εδώ....Φιλάκια πολλά:tongue:

Διαφημίσεις

1271138278_3192_FT111619_1191996239.gif

Καλημέρα Angel, Ιωάννίτσα, Angie, Δήμητρα, Elisavet, Βάσω, Neraidoulini και σε όλες μια γλύκιά-γλυκιά καλημέρα...αχ ποσο χαίρομαι που είναι ΣΚ τρώω πακέτο στο γραφείο για αυτο ρε κορίτσια είμαι κα εξαφανιζολ δεν προλαβαίνω και face και δω και δουλειά και σπίτι και Στάθης ο τρομερός...καταλαβαίνετε άλλωστε ε??? Σας αγαπάμε πολύ Φιλάκια!!!

Καλημερα

μανουλες, παιδακια και μωρακια

Ευχομαι να ειστε ολες και ολοι καλα και να τα περασατε οσο πιο τελεια αυτες τις 5 βδομαδες που δεν τα εχουμε πει!

Καλως ηρθαν και τα καινουρια μωρακια της παρεας!!!

Δεν πιστευω να αναμενουμε κι αλλα και να μην το ξερω.

Εμεις καλα περασαμε, ξεσαλωσαν τα μικρα και δεν μαζευονται με τιποτα!!! Ε, ειχαμε και τις μικρο-ιωσεις μας, αλλα ολα καλα

Καλο χειμωνα δε λεω, ελπιζω πως εστω και στην Αθηνα, θα κανουμε καμια βουτιτσα ακομη

φιλιααααααααααααα

QuW0p3.png

Καλημερα

μανουλες, παιδακια και μωρακια

Ευχομαι να ειστε ολες και ολοι καλα και να τα περασατε οσο πιο τελεια αυτες τις 5 βδομαδες που δεν τα εχουμε πει!

Καλως ηρθαν και τα καινουρια μωρακια της παρεας!!!

Δεν πιστευω να αναμενουμε κι αλλα και να μην το ξερω.

Εμεις καλα περασαμε, ξεσαλωσαν τα μικρα και δεν μαζευονται με τιποτα!!! Ε, ειχαμε και τις μικρο-ιωσεις μας, αλλα ολα καλα

Καλο χειμωνα δε λεω, ελπιζω πως εστω και στην Αθηνα, θα κανουμε καμια βουτιτσα ακομη

φιλιααααααααααααα

Ιώσεις διαβάζω ε? περαστικά μανούλα φιλάκια στα παιδάκια σου!!! να μην πεις καλό χειμώνα καλά κάνεις γιατί τα καλύτερα μπανάκια είναι το Σεπτέμβρη;););););)

good-morning-123.gif

Καλημέρα Μανουλομανουλίτσες...εμείς ξυπνήσαμε ήπιαμε το γάλα μας και τώρα παίζουμε...!!!

Φιλάκια θα τα πούμε μετά!!! α να σας κεράσουμε και πρωινό μην ξεχνιόμαστε!!! Έφτασεεεεεε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...