Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα σε όλες τις μανούλες και στα μικράκια που είτε είναι διακοπές είτε στα σπιτάκια τους!

εύχομαι οτι κι αν κάνετε να είστε όλοι καλά και να περνάτε υπέροχα!!!

να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλά σε όλες όσες γιορτάζαμε χθες,στο Μαράκι,στην άλλη Μαρία και στις τρεις Δέσποινες!!!!!!!!!

να μας χαίρεστε,πολύχρονες και ευτυχισμένες πάντα κοριτσάκια!!!!!!

δεν έχουμε κανένα παιδακι που γιορταζε,ε???????

να χαίρεστε και όλους όσους είχατε που γιόρταζαν!

και η Παναγίτσα να είναι πάντα κοντα στα παιδακια μας!

και για το καλό κερναω:

%CE%A3%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B13.jpg

εμείς είμαστε καλά,δόξα το Θεούλη,χαλαρά,μπανακια,βολτούλες,παιχνίδι με παιδακια και όλα οκ!

με τη Δήμητρα τι να έγινε?εύχομαι όλα να πήγαν καλά!όποια έχει νεα ας μας πει όποτε μπορέσει,ε?

άννυ μου πως είναι ο αντρούλης σου?σιδερένιος!

σας φιλούμε όλες εγω και η Γεωργία,να είστε καλά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Επιστρέψαμε κι εμείς!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες και τα μωράκια που γιόρταζαν εχθές.

Η Παναγία να μας έχει όλους καλά!!!!!!!!!!

Εμείς περάσαμε ήσυχα, θάλασσα, βόλτες, ηρεμία........

Ο Κυριάκος δε μαζεύεται στο σπίτι, αλάνι έχει γίνει από τις βόλτες και τους παππούδες που δεν του χαλούσαν χατήρι.

Τώρα πρέπει να μπούμε σιγά σιγά στη ρουτίνα μας.........

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Χρονια Πολλα ΜΑΡΙΕΣ κ ΔΕΣΠΟΙΝΕΣ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Να εισατε πάντα γερες χαρουμενες και ευτυχισμενες με τις οικογενειες σας.

Η παναγια να ειναι βοηθος σας σας καθε σας βήμα!!

Εχει πέσει πολλη ερημια...τιποτα... όλες διακοπές ειστε??????

Εμεις θα πάμε μονο ενα τρημερο στο Πορο και πολυ ανυσηχω για την μικρη πώς θα ειναι στο ταξιδι γιατι δεν μπορει πολλη ωρα μεσα στο καθισμα

της!!!!!

κατα τ αλλα ησυχα :D:D:D:D

Καλησπέρα μανουλίτσες. Εξαφανισμένες όλες... Εύχομαι να διακοπάρετε και να περνάτε τέλεια!!! Εμένα δυό μέρες δουλειάς μείνανε και μετά 2 βδομάδες με το κοριτσάκι μου! Ανυπομονώ! Θα πάμε έξω από την Πρέβεζα, σε ένα χωριό με τους νονούς της Αθηνάς και τα 2 κοριτσάκια τους. ΕΛπίζουμε να είναι όμορφα.

Αυτό που σκέφτομαι ήδη είναι η επιστροφή στην δουλειά και το πώς θα το συνηθίσει το αγγελουδάκι μου. Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα που περάσαμε μαζί ακόμα δεν έχει συνέλθει. Όλη μέρα φωνάζει μαμά και το βράδυ στον ύπνο της με παράπονο κλαίει και λέει μαμά. Έχω φρικάρει και στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Μακάρι να το πέρναγε πιό ανώδυνα το κοριτσάκι μου. Είναι τόσο δύσκολο να ξέρω ότι στενοχωριέται.

Το άλλο που μου παθαίνει είναι περίπου μισή ώρα αφού την πάρει ο ύπνος, ξυπνάει κλαίγοντας με λυγμούς και δεν μπορώ να την συνεφέρω. Φαίνεται ότι βλέπει κάποιο όνειρο και κλαίει σπαρακτικά στον ύπνο της. Κάθε βράδυ εδώ και 4 βράδυα! Και δεν μπορώ να κάνω τίποτα μέχρι να της περάσει. Ότι και να της κάνω δεν σταματάει. Κλαίει συνεχόμενα και στην αγκαλιά μου και μετά από 5-10 λεπτά σταματάει. Απαίσιο σας λέω. Ελπίζω να της περάσει άμεσα!

Αυτά τα νεάκια μας. Ελπίζω να είσαστε όλες πολύ καλά και να περνάτε τέλεια.

Α, ευχαριστώ και όλες για τις ευχές! Να ευχηθώ κι εγώ με την σειρά μου σε όλες/όλους τους εορτάζοντες. Να έχει η Παναγίτσα όλο τον κόσμο καλά, αλλά ειδικά τα παιδάκια.

Καλό βράδυ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα φιλενάδες! συγνώμη που σας έχω ξεχασει,αλλά δεν προλαβαίνω να κάτσω καν στον καναπέ για να γράψω! Χρόνια Πολλά στις Μαρίες μας και στις Δεσποινούλες,πολύχρονες και ευτυχισμένες πάντα!! :-)

η μετακόμιση μετά κόπων και βασάνων συνεχίζεται,βάφουμε και ελπίζω ως το σ/κ να τελειώσει αυτός,συγχρόνως πακετάρω,μαζεύω,αδειάζω,καθαρίζω πάνω,κυνηγάω την Χρυσάνθη κοκ...

τρέλλα σας λέω! ούτε ως τα Χριστούγεννα δε θα χω μαζευτεί,την βλέπω τη δουλειά!

έχω κουραστεί πολύ...

φιλιά πολλά σε όλες ,ελπίζω να είστε καλά και να περνάτε τέλεια!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!

Παει το κλείσαμε το μαγαζι!!! Έλπίζω λόγω διακοπών!!!!

Και εγώ είμαι σε άδεια και ετοιμαζόμαστε για ένα τετραήμερο με τον άντρα μου και ενα φιλικό ζευγάρι, στη Θάσο. Πήγαμε την προυγούμενη βδομάδα στο εξοχικό με την μικρή αλλά τώρα είπαμε να την αφήσουμε στη μαμά μου. Ελπίζω να μην το μετανιώσω....

Να ευχηθώ και εηώ αν και καθυστερημένα χρόνια πολλά τις Μαρίες και τις Δέσποινες!!! Να είστε πάντα καλά κορίτσια και να σας χαίρονται αυτοί που σας αγαπάνε!!!

Άννυ τώρα το διάβασα για το ατύχημα του Κ! Ελπίζω να μην ήταν κάτι σοβαρό. Εύχομαι περαστικά!!!!

Άντζυ καλό κουράγιο με τη μετακόμιση, και ελπίζω να τακτοποιηθείτε πολύ πιο γρήγορα από οτι υπολογίζεις!!!

Αυτά, εύχομαι σε όλες να περνάτε καλά και βουρ για τις τελευταίες βουτιες, δεν έμεινε πολύς καιρός ακόμα!!!!!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Γεια σας μανουλες και παιδακια!

Απο οτι βλεπω λείπετε όλες, ελπιζω να περνατε καλα και να απολαμβανετε ωρες χαλαρωσης!

Εμεις εχουμε ακομη αδειουλα κανουμε μπανακια εδω κοντα αλλα και τα σαββατοκυριακα μικρες αποδρασεις και περιμενουμε να παρει ο μπαμαπας μας αδεια να παμε στη θασο να ξεκουραστούμε λιγο(λεμε τωρα :tongue:).

Κατα τα άλλα η πεταλουδιτσα εχει μεταμορφωθει σε ταλιμπαν, ολη την ημερα την κυνηγάω ,αυτη αδειαζει οτι συρταρι βρει στο περασμα της, το σπιτι ειναι συνεχως βομβαρδισμενο και γενικα περναμε υπέροχα! Για να μιλήσει ούτε που το σκέφτετε, επιμενει να λεει μπαμπα ,εμενα με αποκαλει ντανια ( για μαμα ούτε λόγος),γιαγια, γεια, τζα και εκει εχει περιοριστει το λεξιλογιο της στη δικη μας γλωσσα, γιατι στην δικη της γλωσσα δεν βαζει μεσα. Τα δικα σας σε τι σταδιο ειναι στην ομιλία?

Χρονια πολλα αν και πολυ καθυστερημενα στις Μαριες και στις Δεσποινες μας!! Να στε παντα γερες κοριτσάκια!

Απο τη Δημητρουλα έχει καμια νεα? Ελπιζω να ειναι καλα!!

Θαλιτσα εμεις παμε Δευτερα Θασο, ελπιζω να συμπέσουμε ,θα σου τηλ αν ειναι να συναντηθούμε!

Πολλα φιλάκια σε όλες!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Παει..κατεβασαμε ρολα...ελπιζω απο τις διακοπες!

Χρονια πολλα αν κ καθυστερημενα σε Μαριες κ Δεσποινες κ σε οποιον γιορταζε.εμενα γιορταζε η μανουλα μου κ το μισο μου σοι!:tongue:

Δημητρουλα ελπιζω να εισαι καλα!

ο Κ ειναι καλα,εβγαλε τα ραμματα κ το ξεπερασε τωρα το σοκ.

εμεις φευγουμε την Δευτερα χαλκιδικη με 2 ζευγαρια με τα μωρα τους (7+9 μηνων αντιστοιχα).περιμενω πως κ πως να φυγω απο την Θεσσαλονικη...

Μαρακι κ η Κλειω τωρα δεν θελει να με πιανει απο το χερι,θελει να τρεχει μονη της ,αλλα επειδη τρεχει, συχνα σκονταφτει κ πεφτει.οσο για τις μυτες κ αυτη το κανει που κ που αλλα οχι συνεχεια.μην ανυσυχεις θα στρωσει..

καναμε κ τα 2 επαναληπτικα εμβολια προχθες ,αλλα ο γιατρος εφαγε πολυ κλωτσια!:cool::tongue:

το νεοτερο ειναι οτι η Κλειω πλεον κοιμαται σε μονο κρεβατι μονη της.εχω βαλει ενα προστατευτικο διπλα κ το θαυμα ειναι οτι ξυπναει μονο 2 φορες ολη νυχτα!:Dτην ψιλιαστικα οτι ξυπνουσε επειδη κοπανιοταν στα καγκελα της κουνιας.κοιμαται πολυ ατσαλα.τωρα που διαβασα ομως τα δικα σας οτι ξυπνανε μετα τις διακοπες με αγχωσατε!ειδωμεν...

οσο για το λεξιλογιο που λες Τανια κ η Κλειω λεει διαφορα και πολλα δικα της ,αλλα τωρα αρχισαμε κ μαθαινουμε τα ονοματα μας,(αννννηηη-κωωωτττααα-αανννααα-μιμινααα-κτλ)πολυ γελιο!επισης κανει πως ρευεται ο μπαμπας ,πως βηχει η μαμα,πως φωναζουμε τις γατες,φωνες απο ζωα,κ διαφορα αλλα χαζα!!!χαχχαχααχαχ

Θαλεια κ Ιωαννα κοιταξτε απο 1η Σεπτεμβρη να βρεθουμε!σας πεθυμισα!!!

να περνατε ολες καλα κ να γεμισετε μπαταριες!!!!!

φιλουρες!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

γεια σας μανουλιτσες, μετα απο πολυ καιρο!

ευχαριστω για τις ευχες σας! χρονια πολλα Μαριες κ Δεσποινες κ απο μενα.Ειρηνη να χαιρεσαι τη μικρουλα σου!

Αννυ σιδερενιος ο αντρας σου. ευχομαι να περασετε πολυ πολυ ομορφα στις διακοπες!

ελπιζω να περνατε ολες καλα οπου κ αν ειστε. εμεις δεν πηγαμε ουτε θα παμε καπου,μονο 1 βδομαδα στην Αλεξ/πολη πηγα με τον μικρο για το γαμο της αδερφης μου κ ηρθε κ ο Γ 3-4 μερες.

ο Αναστασης ειναι κ αυτος μεσα στην τρελα. ολη τη μερα αλωνιζει το σπιτι κ βαριεται πολυ ευκολα. τον πηγαινω βολτα κ το πρωι κ το απογευμα γιατι μεσα δεν μας χωραει ο τοπος. τα δοντακια του εκει που εβγαιναν αργα αργα αρχισαν να σκανε το ενα μετα το αλλο. τον Ιουλιο εβγαλε 3 κ αυτο το μηνα μεχρι στιγμης 2.

ειχαμε κ μια μικρη περιπετεια προχθες. απο την Τεταρτη κ εγω κ ο Γ δεν ειμασταν πολυ καλα. εγω με πονοκεφαλο κ το βραδυ ανεβασαμε κ οι 2 πυρετο. την αλλη μερα μου περασε το κεφαλι κ επιασε τον Γ τοσο δυνατος πονοκεφαλος που δεν περνουσε με τιποτα για 2 μερες. με πονουσε κ ο λαιμος κ ετσι πηγαμε στο νοσοκομειο. τελικα ειχα αμυγδαλιτιδα κ παιρνω αντιβιωση κ ο Γ δεν ξερουμε τι επαθε,μονο με 2 ενεσεις παυσιπονες του περασε το κεφαλι. σημερα ευτυχως ειμαστε οκ. πολυ δυσκολο να μην ειναι κ οι 2 καλα γιατι ο μικρος δεν παλευεται μονο με ενα ατομο.

αυτα τα νεα μας.

να ειστε ολες κ τα μωρακια σας καλα. φιλια!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!!

Έστω και καθυστερημένα Χρόνια πολλά σε όλες όσες γιόρταζαν!!

Δεν λέω καλό χειμώνα αν και για εμάς οι διακοπές τέλειωσαν σήμερα που γυρίσαμε από το χωριό (μπουχουυυυυυυ). Ελπίζω να καταφέρουμε να κάνουμε κανένα ακόμα μπανάκι μέχρι τον Οκτώβρη.

Καλά να περάσετε φιλενάδες που τώρα ξεκινάτε τις διακοπές σας!

Εμείς επεράσαμε όμορφα πολύ, κάναμε πολλά μπανάκια, η Λου ως γοργόνα όλη μέρα στο νερό, από τις 12 μέχρι τις 7 σχεδόν κάθε μέρα πλάτσα πλούτσα το καταφχαριστήθηκε.

Δεχτήκαμε και πρόταση γάμου από ένα καλό παλικάρι στην παραλία, το σκεφτόμαστε ακόμα.. χαχαχχα

Λοιπόν ο μέγας χαβαλές ήταν το κουβάλημα από το αυτοκίνητο στην παραλία: Ομπρέλα (τεραστίου μεγέθους), καρεκλάκια 2 εις τον αριθμό, ψάθα για τις τούφες της μπέμπας, 10λιτρο ψυγειάκι με τα απαραίτητα υγρά, σακούλα με ρακέτες στρώμα θαλάσσης κλπ, μπρατσάκια, φουσκωτό χελωνάκι, φουσκωτή βάρκα , τσάντα με πετσέτες κλπ (ξεχνάω τπτ?) Τέτοιο πράγμα άλλο να σας το λέω και άλλο να το βλέπετε. Φυσικά στο πήγαινε το Λουσάκι περπατούσε (στα μισά έλεγε "καιει" η άμμος και την έπαιρνα στα χέρια) και στην επιστροφή τυλιγμένη σαν σουβλάκι ανα χείρας με την πετσέτα για άλλαγμα στο αμάξι.

Κατά τ'άλλα όλα καλά, με το φαγητό μας μια κρύο μια ζέστη, δεν ανησυχώ όμως γιατί όταν πεινάσει το λέει οπότε δεν θα λιμοκτονήσει. Με τον ύπνο δεν μας έκανε τπτ σκαμπανεβάσματα στο χωριό, κάθε βράδυ κοιμόταν έξω στο καρότσι και η μαμά κουτσοέπινε καμιά μπύρα. Λέμε μερικές λεξούλες καινούργιες, έκανε και πρόταση με 2 λέξεις (κουκουβάαααααααωωωωωω), είπε Πάμε Μπέμπη και το εννοούσε.

Από ζαβολιές δεν το συζητάω, τα κάνει όλα μπάχαλο στην στιγμή, παθαίνω τραλαλά με την ταχύτητα που εξολοθρεύει ένα σπίτι... αλλά υγεία να χει και κάποια στιγμή θα μάθει να τα μαζεύει (χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαα).

Αυτά το ολίγα από εμάς, θα επανέλθω με φωτό στο φέις.

GaiGp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Χρόνια πολλά σε όλα τα κορίτσια που γιόρταζαν αυτές τις ημέρες έστω και καθυστερημένα.

Εγώ είμαι καλά, δεν πονάω και τα επίπεδα στο αίμα επανέρχονται στα φυσιολογικά σιγά σιγά. Παρόλα αυτά το χειρουργείο θα γίνει απλά είπαμε να σαραντίσω πρώτα. Ο χρόνος μου είναι περιορισμένος έως μηδαμινός αφού τρέχω σαν την τρελή τώρα που ο Ν. γυρισε δουλειά. 9-10 ώρες μόνη με 2 ζουζούνια δεν είανι κι ό,τι πιο εύκολο, συν τις νύχτες...Καταλαβαίνετε. ΤΟ καλό είναι ότι ο Ν. αναλαμβάνει πλέον τα ξυπνήματα του Νικόλα τα οποία είναι σταθερά 5-6 με κλάμα.

Χθες του ξεκινήσαμε εκμάθηση ύπνου, αυτήν που προτείνει η νταντά αμέσου δράσης και ελπίζουμε να πιάσει.

Η Χαρά μεγαλώνει, μάλιστα σήμερα έχει τα πρώτα της μηνογενέθλια. Είναι πολύ καλό μωράκι, πάμε βόλτες συνέχεια.

Σας φιλω!

X4pTp3.png

γεια σας μανουλιτσες, μετα απο πολυ καιρο!

ευχαριστω για τις ευχες σας! χρονια πολλα Μαριες κ Δεσποινες κ απο μενα.Ειρηνη να χαιρεσαι τη μικρουλα σου!

Αννυ σιδερενιος ο αντρας σου. ευχομαι να περασετε πολυ πολυ ομορφα στις διακοπες!

ελπιζω να περνατε ολες καλα οπου κ αν ειστε. εμεις δεν πηγαμε ουτε θα παμε καπου,μονο 1 βδομαδα στην Αλεξ/πολη πηγα με τον μικρο για το γαμο της αδερφης μου κ ηρθε κ ο Γ 3-4 μερες.

ο Αναστασης ειναι κ αυτος μεσα στην τρελα. ολη τη μερα αλωνιζει το σπιτι κ βαριεται πολυ ευκολα. τον πηγαινω βολτα κ το πρωι κ το απογευμα γιατι μεσα δεν μας χωραει ο τοπος. τα δοντακια του εκει που εβγαιναν αργα αργα αρχισαν να σκανε το ενα μετα το αλλο. τον Ιουλιο εβγαλε 3 κ αυτο το μηνα μεχρι στιγμης 2.

ειχαμε κ μια μικρη περιπετεια προχθες. απο την Τεταρτη κ εγω κ ο Γ δεν ειμασταν πολυ καλα. εγω με πονοκεφαλο κ το βραδυ ανεβασαμε κ οι 2 πυρετο. την αλλη μερα μου περασε το κεφαλι κ επιασε τον Γ τοσο δυνατος πονοκεφαλος που δεν περνουσε με τιποτα για 2 μερες. με πονουσε κ ο λαιμος κ ετσι πηγαμε στο νοσοκομειο. τελικα ειχα αμυγδαλιτιδα κ παιρνω αντιβιωση κ ο Γ δεν ξερουμε τι επαθε,μονο με 2 ενεσεις παυσιπονες του περασε το κεφαλι. σημερα ευτυχως ειμαστε οκ. πολυ δυσκολο να μην ειναι κ οι 2 καλα γιατι ο μικρος δεν παλευεται μονο με ενα ατομο.

αυτα τα νεα μας.

να ειστε ολες κ τα μωρακια σας καλα. φιλια!

Δεσποινακι μου περαστικα σας ,κ εγω με αντιβιωση ειμαι.αμυγδαλιτιδα κ φαρυγγιτιδα παρακαλω! σε ευχαριστω για τις ευχες.

κ εγω βλεπω οτι η Κλειω παει να βγαλει 3 δοντια μαζι εκει που ειχαμε κολλησει για μηνες στα 7 δοντια!

μπηκα να σας χαιρετισω μιας κ φευγω το πρωι!!!!:D:D:Dyeah!

δεν με χωραει ο τοπος αλλο!!!

καλα να περνατε!!!

pSC1p2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Χρόνια πολλά σε όλα τα κορίτσια που γιόρταζαν αυτές τις ημέρες έστω και καθυστερημένα.

Εγώ είμαι καλά, δεν πονάω και τα επίπεδα στο αίμα επανέρχονται στα φυσιολογικά σιγά σιγά. Παρόλα αυτά το χειρουργείο θα γίνει απλά είπαμε να σαραντίσω πρώτα. Ο χρόνος μου είναι περιορισμένος έως μηδαμινός αφού τρέχω σαν την τρελή τώρα που ο Ν. γυρισε δουλειά. 9-10 ώρες μόνη με 2 ζουζούνια δεν είανι κι ό,τι πιο εύκολο, συν τις νύχτες...Καταλαβαίνετε. ΤΟ καλό είναι ότι ο Ν. αναλαμβάνει πλέον τα ξυπνήματα του Νικόλα τα οποία είναι σταθερά 5-6 με κλάμα.

Χθες του ξεκινήσαμε εκμάθηση ύπνου, αυτήν που προτείνει η νταντά αμέσου δράσης και ελπίζουμε να πιάσει.

Η Χαρά μεγαλώνει, μάλιστα σήμερα έχει τα πρώτα της μηνογενέθλια. Είναι πολύ καλό μωράκι, πάμε βόλτες συνέχεια.

Σας φιλω!

γεια σου Δημητρουλα μου!σε σκεφτομουν!να τους εκατομμυριασει τους μηνες της η Χαρα σας!!!!

τι εκμαθηση υυπνου ειναι αυτη.?δεν την ξερω.

εγω παντβς ειδα μεγαλη βελτιωση απο την στιγμη που την εβαλα στο μεγαλο κρεβατι!!!!κανει 1 το πολυ 2 ξυπνηματα!

Βικακυ μου καλως ηρθες κ εσυ πισω!!!!κ εγω τοσα πραγματα που μαζεψα για τις διακοπες να παρω μαζι μου ειναι λες κ μετακομιζω για κανα 6μηνο!!!

φιλουρες!

pSC1p2.png

Καλημέρα μαμάδες!

Καλές διακοπές σε όσες τώρα ξεκινάνε και καλή επιστροφή και προσαρμογή σε εμάς τους υπόλοιπους!

Ευχαριστώ και για τις ευχες και εύχομαι κι εγώ καθυστερημένα στις Μαρίες και τις Δέσποινες χρόνια σας πολλά!

Σήμερα πρώτη μέρα δουλειά μετά τις διακοπές, περάσαμε πολύ ωραία, η μικρή ξεσάλωσε κυριολεκτικά όπως διαβάζω και όλα τα παιδάκια, έφαγε ότι απαγορευμένο μπορείτε να σκεφτείτε (έβλεπε τα ξαδέρφια της και ζήλευε), πλατσούρισε ατελείωτα, έπαθε και μια ωτίτιδα ενδιαμέσως αλλά δεν πτοηθήκαμε. Πήγαμε οδικώς από Αλιβέρι - Αθήνα - Ναύπλιο - Μάνη και ήταν πολύ συνεργάσιμη, κυρίως κοιμόταν στο αυτοκίνητο ή έπαιζε με μία κούκλα μωρό, ε μέχρι να την ταίσει να την κοιμίσει να δει αν έκανε κακά πέρασε η ώρα.

Κατά τα λοιπά πότε τρώει πότε όχι αλλά όπως το Λουσάκι αν πεινάσει φωνάζει "άμου" οπότε είμαστε οκ. Επίσης μιλάει πολύ, προσπαθεί να πει ότι λέμε κι εμείς και τώρα είμαστε στην φάση που λέει φρασούλες με 2 λέξεις (όχι καθαρές φυσικά, είπαμε κουκουβάγια αλλά όχι τρελή χαχαχα) πχ. έλω λελό = θέλω νερό, έκαμε κακά (δεν το εννοεί πάντα), καλό μαμα, καλό μπαμπά κλπ κλπ. Το χιτ των διακοπών είναι ότι λέει την αγκαλιά "αγγέλα" με σπαραξικάρδιο τόνο και όλοι γελάμε.

Αυτά προς το παρόν, σας φιλώ!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...