Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλό καλοκαίρι κορίτσια!!

σας εύχομαι να ξεκουραστείτε και να περάσετε όμορφα :)

Άτζυ μου υπομονή με την μετακόμιση.

Pik να σου ζήσει η μπέμπα

εγώ αδιαθέτησα μετά από 2 χρόνια και 1 μήνα (μαζί με την εγκυμοσύνη)

Τα φιλια μου σε ολεςςςςςς

k30rm7.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ φίλες επιτέλους απο το ακατάστατο σπίτι μου! ακομα μονο μαζεύω ,δεν έχουμε καν ξεκινήσει βάψιμο..μετα το Σ/Κ...

Pik μου να σου ζήσει το μωράκι σου,να είστε μια ευτυχισμένη οικογένεια πάντα!!! πως τα πάτε,συνηθίσατε?

φίλη Δημητρούλα η Χαρά μας τι κάνει και δε σ εχω πάρει ένα τηλ η γαιδούρα?ο Νικόλας?

τωρα σιγά μη θυμηθώ τι ήθελα να σχολιάσω τόσες μέρες..

που θα μου πάει!

σήμερα εχω 5 -6 πλυντήρια για σίδερο,δεν πάει αλλο,πρέπει να τα κάνω!η Χρυσάνθη κοιμάται ακόμα! ρε κορίτσια το πρωι μετά το γάλα μου λέτε ξανά τι τρώνε τα δικά σας ως το μεσημέρι?γιατι οταν δεν έχουμε αυγό κι έχει μονο φρούτο,δεν της φτάνει με τιποτα! θα φάει φρούτα(1 φετα πεπονι,1 γερμά και κανα βερίκοκο) και μετά κανένα τοστ(αλλά κάθε μέρα κάνει??) ή ακομα και γιαούρτι έχει φάει απο την πείνα της.τι λέτε?

σας φιλώ και περιμένω νεα σας~!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

μανουλες μου κ εγω δεν θυμαμαι τιποτα να σχολιασω..μονο να ευχηθω τα καλυτερα στα νεα μας μωρακια!να τα χαιρεστε μανουλες!!!

εμεις ειχαμε ενα τελειο Σαββατοκυριακο με τον αντρα μου μιας κ φυγαμε εκτος μονοι μας για ενα γαμο,αλλα την Κυριακη το βραδυ τρεχαμε σε νοσοκομια μιας και ο Κ ειχε τροχαιο στην δουλεια ,ευτυχως βγηκε την Δευτερα απο το 424 με κατι ραμματα στο κεφαλι κ μια θλαση στον ωμο.Δοξα τον Θεο που ειναι καλα .

η Κλειω εχει ζωηρεψει πολυ ,και το απογευμα μου βγαζει την Παναγια!

ειναι σκετος Παοκτσης χουλιγκαν!!!!

ευχομαι καλες διακοπες σε ολες κ να περνατε καλα!

εγω εχω αδεια στις 15/8 κ θα παμε χαλκιδικη στις 22/8.οποια βγαλει ο δρομος κατα εκει να με παρει τηλ για moxito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα μανούλες μου! Ελπίζω να είστε όλες καλά.

Τα μωρά μου είανι καλά δόξα το Θεό. Εγώ τρέχω λίγο με εξετάσεις και δυστυχώς η χολόσταση μου έκανε πέτρες στη χολή και πρέπει να χειρουργηθώ άμεσα και να αφαιρέσω τη χοληδόχο προτού γίνει καμιά ζημιά. Τώρα περιμένω κι άλλα αποτελέσματα και Δευτέρα έχω ραντεβού με χειρουργό για να δούμε τι πρέπει να γίνει. Ολα αυτά με ψιλοαγχώνουν και βλέπω εφιάλτες όταν κοιμάμαι αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Οπως καταλαβαίνετε εμείς Αθήνα, χωρίς διακοπές. Τουλάχιστον πάμε βολτούλες. Καντε κανα μπανάκι και για μας!

Αννυ σιδερένιος ο Κώστας! Ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Αντζυ μου αν μείνετε κι εσείς Αθήνα να κανονίσουμε να βρεθούμε, όπως και με τη Βασω και τις Μαρίες.

Φιλιά!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Έλα ρε φιλενάδα,πως έγινε αυτό?Δεν υποτίθεται οτι η χολόσταση μετά τη γέννα περνάει? ουφ,καλοκαιριάτικα.καλά μην ανησυχείς,εγώ δε θα κουνήσω ρούπι,μπορώ να έρθω με την Χρυσάνθη να κρατάμε το Νικόλα κι ο Νεκ την Χαρά αν χρειαστεί να λείψεις.μην βλεπεις εφιάλτες,βλέπε το χαμόγελο του Νικόλα και τα μάτια της Χαράς και θα περάσουν όλα!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Περνάει φιλενάδα αλλά μάλλον πρόλαβε και έκανε μια μικρή βλάβη. Τουλάχιστον οι υπόλοιπες εξετάσεις φαίνονται οκ. Θα δούμε τι θα πει κι ο γιατρός τη Δευτέρα.

Ευχαριστώ για την πρόταση. Προς το παρόν επισρατεύω μάνα και αδερφή και έρχονται Αθήνα για να πηγαίνω για τις εξετάσεις αλλά αν δω τα σκούρα θα σου πω.

X4pTp3.png

Καλησπερα φιλες!!!!!

Την εχετε κανει ολες ε????

Ευχομαι να περνατε υπεροχα και να κανετε πολλα μπανακια!

Εμεις φευγουμε αυριο και θα παμε για μια βδομαδα στη Δραμα τελικα!Να πω την αληθεια δεν εχω ορεξη για τιποτα και για πουθενα.......(δεν παω καλα)αλλα τιυλαχιστον θα αλλαξει λιγο παραστασεις ο μικρος!

Με το φαι μας τα ιδια....ειπε ο γιατρος να μην τον πιεζω και οποτε θελει θα φαει!

Δημητρουλα περαστικα ρε φιλη!Να δωσεις πολλα φιλακια στα ζουζουνια σου!

Αντζυ κουραγιο φιλη!Οταν γυρισω αν δεν εχεις τελειωσει θα ερθω να βοηθησω:tongue::tongue::tongue::tongue:

Να περασετε καλα ολες!!!Λογικα στο χωριο θα εχω νετ και θα μπαινω αν και δεν νομιζω να ειναι και καμια εδω :P:p:p:p:p

Πολλα φιλακια!!

καλημερα μανες!

Δημητρουλα γρηγορα περαστικα!να τελειωσει μπαμ μπαμ να μην καταλαβεις τιποτα.

καλε που ειστε ολες?????ολες διακοπες???????????εμενα με τρωει η θεσσαλονικη ακομη.περιμενω πως κ πως την αδεια μου απο βδομαδα κ στις 22 να φυγουμε χαλκιδικη!δεν την παλευω αλλο εδω..την Πεμπτη εχω κ τα 6 μηνα του μπαμπα μου κ μου την εχει δωσει λιγο...

ηθελα να ρωτησω αν τα ζουζουνια σας χτυπιουνται στον υπνο τους.

η Κλειω εκει που κοιμαται αρχιζει κ χτυπαει χερια ποδια ,κεφαλι δεξια αριστερα, γυρναει μια απο εδω ,μια απο εκει, κ τρωω το ξυλο της αρκουδας!

αρχιζει κ με προβληματιζει ομως γιατι το κανει αυτο....

εμφανιστειτε γιατι θα σας ψεκασω!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Μανούλες καλησπέρα!!!!

Μετά από πολύ καιρό σας διάβασα λίγο!!!!Να σας ζήσουν τα νέα μπεμπάκια!!!

Σας σκέφτομαι συνέχεια!!!!Φιλάκια σε μανούλες και μπεμπάκια-παιδάκια(πια)!!!

Διαφημίσεις

Βρε Δημητρα πολυ στεναχωρηθηκα τωρα

μεσα στην περιοδο της λοχειας κ μεσα στο γενικο μικροχαμο που εχετε μεχρι να προσαρμοστειτε σου ετυχε κ αυτο. Ευτυχως που αντιμετωπιζεται κ που το προλαβες για να μην σου κάνει κ χειροτερα . Δοξα τω θεω εχεις κ ανθρωπους που σε στηρηζουν συνεχεια απο οτι καταλαβαινω!!!

όλα να πάνε πολυ καλα ευχομαι :eek:

μανουλες μου κ εγω δεν θυμαμαι τιποτα να σχολιασω..μονο να ευχηθω τα καλυτερα στα νεα μας μωρακια!να τα χαιρεστε μανουλες!!!

εμεις ειχαμε ενα τελειο Σαββατοκυριακο με τον αντρα μου μιας κ φυγαμε εκτος μονοι μας για ενα γαμο,αλλα την Κυριακη το βραδυ τρεχαμε σε νοσοκομια μιας και ο Κ ειχε τροχαιο στην δουλεια ,ευτυχως βγηκε την Δευτερα απο το 424 με κατι ραμματα στο κεφαλι κ μια θλαση στον ωμο.Δοξα τον Θεο που ειναι καλα .

η Κλειω εχει ζωηρεψει πολυ ,και το απογευμα μου βγαζει την Παναγια!

ειναι σκετος Παοκτσης χουλιγκαν!!!!

ευχομαι καλες διακοπες σε ολες κ να περνατε καλα!

εγω εχω αδεια στις 15/8 κ θα παμε χαλκιδικη στις 22/8.οποια βγαλει ο δρομος κατα εκει να με παρει τηλ για moxito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σιδερενιος ο αντρας σου φθθηνα τη γλιτωσε!!!!!!:eek::eek:

και η δικια η μικρη απο τα ίδια και λέγαμε οτι τα αγορια ειναι πιο ζωηρα.:-( καλε αυτη πάει κ βαραει όποιο αγορι βλέπι μπρστατης!!!δεν καταλαβαινει τιποτα . πολυ με προβληματιζει ομως αυτη η επιθετικοτητα ποτ βγάζει καμια φορα.

καλες διακοπές!!!!!!:-P:razz::-P:razz:

Καλησπέρα μανούλες! Γυρίσαμε χθες από 4ήμερο στην Λευκάδα. Βάπτιζε το αγοράκι της μια φίλη μου και πήγαμε. Ήταν πολύ όμορφα, αν εξαιρέσουμε το ταξίδι που ήταν πολύ κουραστικό. Δεν είναι τέτοιες αποστάσεις για παιδάκια της ηλικίας τους. Ταλαιπωρούνται πολύ και ταλαιπωρούμαστε κι εμείς φυσικά. Οι κανονικές μας διακοπές είναι στις 22 Αυγ. για μιά βδομάδα στην Πρέβεζα. Θα πάμε με τους νονούς της Αθηνάς, την 2χρονη κορούλα τους και το 6 μηνών κοριτσάκι τους. Θα είναι όμορφα πιστεύω αλλά και πάλι αυτό το ταξίδι...

Αυτό που αντιμετωπίσαμε το πρώτο βράδυ που γυρίσαμε είναι ότι η μικρή ξύπναγε συνεχώς κλαίγοντας, μιλάμε για κάθε μισή ώρα, γιατί είχε συνηθίσει που είμασταν στον ίδιο χώρο στις διακοπές και τώρα της κακοφάνηκε φαίνεται που ήταν μόνη της στο δωμάτιο. Ελπίζω απόψε να το'χει ξεπεράσει. Επίσης ανακαλύψαμε ότι φοβάται τα τούνελ. Κάθε φορά που περνάγαμε από τούνελ τρόμαζε και έκλαιγε. Όσο κι αν προσπαθούσα να της αποσπάσω την προσοχή αυτή το καταλάβαινε και έκλαιγε. Ευτυχώς μόνο 4 τούνελ περάσαμε κι αυτά σχετικά μικρά.

Κατά τ'άλλα προσαρμόστηκε τέλεια, δεν μας δημιούργησε καθόλου πρόβλημα, απλά δεν της άρεσε να είναι στο δωμάτιο. Ήθελε συνεχώς βόλτες. Έχει απίστευτη ενέργεια, όπως όλα τα παιδάκια αυτής της ηλικίας, και συνεχώς τρέχω από πίσω της. Τώρα δεν θέλει να την κρατάω κι απ΄το χεράκι, εκτός κι αν είμαστε ανάμεσα σε κόσμο, και επειδή ακόμα το περπάτημά της δεν είναι πάρα πολύ σταθερό αφού συχνά περπατάει στις μύτες και πάντα τρέχει, τρέχω και δεν φτάνω κι εγώ... Έχει καμμία άλλη αυτό το θέμα με τις μύτες?

Με τα άλλα παιδάκια έχω παρατηρήσει και θετικά (τα ταίζει, τα φιλάει, τους κάνει αγκαλιές) αλλά και αρνητικά (τα σπρώχνει, τους πιάνει το πρόσωπο).

Αναμένουμε να δούμε πώς θα είναι και στις κανονικές διακοπές και ευχόμαστε σε όλες να περνάτε τέλεια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μαρια μου και εμεις μετα απο τετραημερο που την ειχαμε αναμεσα μας συνεχεια , οταν ηρθαμε σπιτι μας την νυχτα ξυπνουσε συνεχεια κλαιγοντας και ακομα το κανει αλλα λιγοτερες φορες.

Εμας κουραζεται πολυ στα ταξιδια και γκρινιαζει .τι θα κάνει θα συνηθησει.:tongue::tongue::tongue:

Κοριτσια ασφαλιστικα στο ικα πριν απο λιγο καιρο (2 μηνες)

μεχρι τωρα εχω 62 ενσημα. Απο εδω και περα δυστυχω δεν θα μαζευω πολλα περιπου 8 το μηνα.

Ξερω οτι για να πάρεις επιδοματα λοχειας τοκετου χρειαζονται 200.

Υπάρχει περιπτωση με αυτα τα λιγοτερα ενσημα να δικαιουμαι εστω το εφαπαξ βοηθημα τοκετου δηλ 1 απο τα 3 επιδοματα που δινονται ??

Μιλαμε πάντα υποθετικα σε περιπτωση εγκυμοσυνης γιατι ακομα δεν υπάρχει τιποτα!!!!

Απλα να ξρουμε τι μας γινεται!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...