Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας φιλες μανουλες!!!Τι κανετε?

Βικακυ μου χρονια σου πολλα!!!Οτι επιθυμεις!Σουπερ το κερασμα σου!Ακομη μου τρεχουν τα σαλια!:tongue::tongue:

Και μπραβο σας για τον παιδικο!!!!Αλλα βρε παιδι μου βαλε ενα ουισκακι να το γιορτασεις!Τι να κανει το αναψυκτικο?χαχαχα

Ιωαννακι καλως μας ηρθες και παλι!!!Μας ελειψες!Πολλα φιλακια στον Θοδωρακο μας!

Πικ να σας ζησει η μπεμπουλα!!Καλη λοχεια να εχεις!

Να πω και εγω οτι η κορουλα της Δημητρας ειναι μια κουκλιτσα ζωγραφιστη!!!

Για φαγωμα!!!Επισης Δημητρα 1000 μπραβο που με 2 ζουζουνια προλαβαινεις να μπεις και να μας γραψεις!!

Εμεις ειμαστε καλα!Οποτε μπορουμε πηγαινουμε για μπανακι!Ευτυχως μας αρεσει πολυ το πλιτσι πλατσα και μετα παιζουμε ωρες στην παραλια με την αμμο!

Ο Γιωργος εχει παλι θεμα με το φαγητο του!Εδω και κανενα μηνα μεσημεριανο δεν τρωμε και τα υπολοιπα γευματα με πολυ ζορι!Δεν ξερω αν ειναι δοντια, ζεστη η απλα μια φαση αλλα εχει αρχισει και μου τι δινει!Δεν με ανησυχει και πολυ να πω την αληθεια γιατι απο κιλα ειμαστε μια χαρα και με το παραπανω!Ο Φωτης ομως αγχωθηκε και πηρε τον γιατρο ο οποιος μας ειπε να κανουμε γενικη ουρων κ καλλιεργεια να αποκλεισουμε τα παθολογικα αιτια........:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Ετσι μαζεψαμε σημερα ουρα και την Δευτερα περιμενουμε τα αποτελεσματα!Αντε να δουμε!

Και εχει γινει και νευρικο πολυ το παιδι μου!Αν δεν του κανεις το χατιρι χαλαει τον κοσμο και αν τον εχω αγκαλια τσιμπαει το προσωπο μου με χτυπαει και με γρατζουναει!Τι να κανω να του τα κοψω????Κανα 2 φορες του εκανα (ελαφρα ομως) οτι μου εκανε και γελουσε......:-(Εχετε να προτεινετε καμια λυση????????SOS!!!!

Κατα τ αλλα τα οικονομικα χαλια!Διακοπες δεν βλεπω στον οριζοντα αλλα να σας πω την αληθεια με το ολο θεμα δεν εχω διαθεση για τιποτα.Ουτε το καλοκαιρι με δελεαζει ουτε η θαλασσα ουτε τιποτα.Η ψυχολογια στα πατωματα!Με λιγα λογια σκατα!

Sorry για το τεραστιο Post.....!!!

Καλη σας νυχτα!!Φιλακια!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια

καλο ΣΚ

Δημητρα πώς ειναι όταν ο Νικόλας κάνει τις γνωστες αταξιες που κάνουν ολα τα 15 μηνων μωρα και ταυτοχρονα έχεις να ταισεις την μικρη ή να την φροντισεις????

Πάντα με απασχολει αυτο το θεμα . Βεβαια εσενα σε βλέπω συντονισμενη. Το καλο ειναι οτι εχεις ακομη βοηθεια με την μαμα σου --ελπιζω να ξανερθει συντομα..

Βικυ Ιωαννα Μαρακι Δημητρα Αννυ τελικα ολα τα παιδιακια μας εχουν θεμα με την προσκολληση. Πάντως σε όλες παιζει ιδια ταινια: Εμεις στην τουαλετα και τα μικρα έξω να βροντανε και να κλαινε απαρηγορητα:D:D:D:D

Το άλλο με τον υπνο στο κρεβατι μας φοβαμαι μηπως μετα δεν ξεκολλαει. Ξερω περιπτωση παιδιου που εφτασε 4 ετων κ ξυπμαγε την νυχτα για να πάει στο κρεβατι των γονιών του. Δεν ξερω αν απο μονη της θα το καταλάβει κ θα σταματησει γιαυτο κ λογο με ανυσηχει--αλλα πάλι βλεπω πώς όλες εχουμε το ίδιο θεμα

Ρε κοριτσια ακουστε κατορθωματα η Ραφαηλια!:

Ανοιγει το φουρνο (σβηστο εννοειται!!) ανεβαινει πάνω στη πορτα του φουρνου και χοροπηδαει. Ηδη νομιζω οτι ελαφρως μου ξεκολλησε ο φουρνος. Ε

Ετσι κ δει ανοιχτο πληντηρι πιατων ορμαει μεσα.

Ανεβαινει πάνω σε χαμηλο συνθετο στο σαλονι και πειραζει τα πραγματα στα ραφια

Ανοιγει τη πορτα του καταψυκτη βγαζει τα παγακια και τα γλυφει ...

Ρε δε κολλονει πουθενα λεμε..........

αυτα τα λιγα ειναι που με ενοχλουν περισσοτερο ...Εσας????:confused::confused::confused::confused:

Βασω -Νεραιδουλα

Καταρχην και μενα τα ιδια κάνει η μικρη. ολα λιγο πολυ ετσι ειναι:shock:

σιγουρα δεν βοηθα πιστευω να του κάνεις το ιδιο που σου κάνει γιατι σιγουρα αφου βλεπει να επαναλαμβανεται κ απο σενα το θεωρει πολυ αστειο.

Μια γνωμη Να του ακινητοποιεις τα χερια και να εξηγεις με εντονο τροπο οτι αυτο ειναι πολυ κακο και πονας πολυ. Το πιο πιθανο να τα ξανα κάνει αλλα και συ ξαναεξηγησε το. Ακομα ειναι μικρα για να καταλάβουν αλλα με την επαναληψη καιτην προφορικη εξηγηση θελω να πιστευω κατι θα γινει;);););)

Και μενα η διακια φαγητο όλα με το ζορι....δεν εχω σκεφτει να πάρω το γιατρο......

Οσο για διακοπές και μεις τιποτα γιατι το ταμειο ειναι πολυ μειον...:-(

Γιατι η ψυχολογια τοσο χαλια???????? Λογω οικονομικων????? δεν ξερω αν σε βοηθα αλα κ μεις περναμε πολλες οικονομικες δυσκολιες με τις δουλειες μας που δεν πάνε πολυ καλα. Για τους περισσοτερους ειναι ετσι θελω να πιστευω κ οχι μονο για μας!

Βεβαια κάποιοι δεν εχουν καταλάβει κριση....ε, υπαρχει και αυτη η μεριδα αλλα ας μη συγκρινομαστε γιατι απογοητευομαστε:P:p:p

Υγεια πάνω απο λα ολα και αγαπη με τους αντρες μας- αυτο να σκεφτεσαι

Δήμητρά μου να σου ζήσει η κουκλίτσα σου!! Να είναι πάντα τυχερή, ήδη έχει τεράστια τύχη!

Ηθελα να μπω κι εγώ να σας γράψω τα νέα μου αλλά είχε τελειώσει η μπαταρία του λαπτοπ και το τροφοδοτικό ήταν στο γραφείο. Τό έφερε εχθές ο καλός μου οπότε και μπήκα μόλις τώρα για να σας γράψω και τα δικά μου νέα:

Γέννησα το Σάββατο 16/7 την κουκλίτσα μας στις 5.40 το ξημέρωμα. Ηταν και ο καλός μου παρών στην γέννα, έζησε μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Το κοριτσάκι μας γεννήθηκε πάρα πολύ γρήγορα, ζύγιζε 3.550 κιλά και μας γέμισε ευτυχία.

Ο Κωνσταντίνος μας στην αρχή ξαφνιάστηκε και έκλαιγε όταν την είδε στην αγκαλιά μου, γρήγορα όμως συνήθισε την παρουσία της όταν τον ρωτάμε που είναι το νινί μας πηγαίνει στο λίκνο της και μας τη δείχνει.

Σε γενικές γραμμές αυτά είναι τα νέα μου, πάω τώρα για ύπνο μια καθως κοιμούνται τα μαναράκια μου.

Πολλά φιλιά μανούλες, καλές διακοπές σε όλες!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΕΡΩΤΗΣΗ :ΕΣΙΕς ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΤΗΡΕς ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΑς ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ??????

ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΑ ΜΕΧΡΙ 10 ΜΗΝΩΝ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΓΚΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ τΩΡΑ?????

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!

Pik να σου ζήσει κι εσένα η μπεμπούλα. Γερές και δυνατές και οι 2 και καλή λοχεία.

Μόλις έφυγε η μαμά μου και να δω τώρα τι θα γίνει... Ευτυχώς έχει ο άντρας μου άδεια και ελπίζω να βοηθήσει και να τα βγάλουμε πέρα. Εγώ έκλεισα ραντεβού για την Τετάρτη για υπέρηχους ήπατος, παγκρέατος, χολής, και ξανά αιματολογικό για να δούμε για τυχόν βλάβες ή άλλα προβλήματα.

Αυριο θα έρθει και η παιδιατρος για το πρώτο γενικό τσεκαπ της Χαράς και ελπίζω να μας βρει καλά. Τη ζύγισα πάντως και έχει πάρει 300γρ που σημαίνει ότι το γάλα μου κάτι κάνει.

Η μέρα μας καλά μας πάει γενικά, χωρίς πολλές γκρίνιες αλλά το βράδυ λες και τον πιάνει αμόκ τον Νικόλα. Λες και καταλαβαίνει ότι μοιράζομαι μεταξύ αυτού και της Χαράς. Προσπαθώ να συντονιστούμε έτσι ώστε να μην συμπίπτουν τα μπάνια τους και το τάισμά τους αλλά δεν μου κάθεται γμτ. Ελπίζω να μπούμε σε μια σειρά γρήγορα.

Πικ για πες εσύ πως τα βγάζεις πέρα;

Ασχετο αλλά πρέπει να φτιάξω τα τικεράκια μου κάποια στιγμή.

X4pTp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Pik να σου ζήσει κι εσένα η μπεμπούλα. Γερές και δυνατές και οι 2 και καλή λοχεία.

Μόλις έφυγε η μαμά μου και να δω τώρα τι θα γίνει... Ευτυχώς έχει ο άντρας μου άδεια και ελπίζω να βοηθήσει και να τα βγάλουμε πέρα. Εγώ έκλεισα ραντεβού για την Τετάρτη για υπέρηχους ήπατος, παγκρέατος, χολής, και ξανά αιματολογικό για να δούμε για τυχόν βλάβες ή άλλα προβλήματα.

Αυριο θα έρθει και η παιδιατρος για το πρώτο γενικό τσεκαπ της Χαράς και ελπίζω να μας βρει καλά. Τη ζύγισα πάντως και έχει πάρει 300γρ που σημαίνει ότι το γάλα μου κάτι κάνει.

Η μέρα μας καλά μας πάει γενικά, χωρίς πολλές γκρίνιες αλλά το βράδυ λες και τον πιάνει αμόκ τον Νικόλα. Λες και καταλαβαίνει ότι μοιράζομαι μεταξύ αυτού και της Χαράς. Προσπαθώ να συντονιστούμε έτσι ώστε να μην συμπίπτουν τα μπάνια τους και το τάισμά τους αλλά δεν μου κάθεται γμτ. Ελπίζω να μπούμε σε μια σειρά γρήγορα.

Πικ για πες εσύ πως τα βγάζεις πέρα;

Ασχετο αλλά πρέπει να φτιάξω τα τικεράκια μου κάποια στιγμή.

Αλήθεια ο πρωτος καιρος προσαρμογης και συντονισμου του προγράμματος πρεπει να ειναι δυσκολος για όλους σας!!!!!!!!!!!!!!!

Αν ο αντρας σου εχει λίγο αδεια ειναι πολυ σημαντικο --θα μοιραζεστε αρμοδιοτητες!!!! καλη συνεχεια και καλη δυναμη:tongue:

Καλημερα μανουλες!

Μου λείψατε και αν και σας διαβαζω καθημερινα ολο κατι γινετε και δεν προλαβαινω να γραψω!

Πικ μου να σου ζήσει το κοριτσακι σου! Οτι καλυτερο και στις δυο!!

Δημητρουλα μπράβο που τα καταφερνεις με 2 ζουζουνια! Σιγα σιγα ο Νικολας θα συνηθισει εντελως την παρουσια της Χαρας!Θελει και αυτος το χρονο του!

Βικυ μου πολύ χαρηκα που σας πήραν στον παιδκο, καλη προσαρμογη να εχετε!!

Εμεις απο αυριο εχουμε διακοπες για ενα μηνα! Να ξεκουραστουμε λιγακι και εγω και η πεταλουδιτσα γιατι ειχαμε κουραστει λιγακι!

Διακοπουλες θα παμε τελος αυγουστου αφου τοτε παίρνει αδεια ο μπαμπας μας και μεχρι τότε θα κανουμε τα μπανακια μας εδω κοντα!

Η θεοδωρα λατρεύει τη θάλασσα, δεν θελει να την πιανεις και κουναει και τα ποδαρακια της για να κινηθει!

Αννυ οταν ανεβειτε θα κανονισουμε να βρεθουμε!

Φιλακαι σε ολες!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλο Μηνα σε όλες

Καλες Διακοπές σε όσες πάνε!!!!:D:D:D:D

Καλο κουραγιο σε όσες δεν πάμε και λεω πάμε γιατι εγω δεν πάω----:(:(

Παρακαλω δωσετε παρων όσες δεν πάμε να κανουμε λιγο κουραγιο η μια στην άλλη!!!!!!!

Γεια σου Τανια!!!!!!!

Καλό μήνα μανουλίτσες! Pik να σου ζήσει το κοριτσάκι σου! Πάντα γεροί κι ευτυχισμένοι όλοι σας!

Έχω μερικές μερούλες να γράψω. Σας διαβάζω απ΄το κινητό αλλά αν δεν μπω στον υπολογιστή δεν τολμάω να γράψω γιατί μου σπανε τα νεύρα.

Εμείς θα φύγουμε το Σάββατο για μια βάπτιση στην Λευκάδα. Το σκεφτόμασταν αν θα πάμε γιατί τα έξοδα είναι πολλά. Ακόμα και την βενζίνη σκεφτόμασταν που έχει ανέβει στα ύψη. Τελικά όμως θα το κάνουμε για 3-4 μερούλες. Η κανονική μου άδεια είναι τις 2 τελευταίες μέρες του Αυγούστου.

Φιλάκια μανουλίτσες και να απολαύσουμε τον Αύγουστο όπου κι αν είμαστε.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

ΕΡΩΤΗΣΗ :ΕΣΙΕς ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΤΗΡΕς ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΑς ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ??????

ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΑ ΜΕΧΡΙ 10 ΜΗΝΩΝ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΓΚΩΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ τΩΡΑ?????

Γεια σου Βασιλική μου!!

Ευτυχώς δεν δαγκώνει στο θηλασμό!! Ίσως της ξεφύγει 1/1000000 κανένα δοντάκι αλλά εντελώς κατά λάθος...

Δάγκωνε για ένα μεγάλο διάστημα σε άσχετους χρόνους εμένα, αλλά σχεδόν το έχουμε κόψει πλέον (επιτέλους τα καταφέραμε γιατί είχα γίνει μπλε μαρέ:cool::cool:).

GaiGp3.png

Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες και τα παιζάκια (και τα καινούργια μωράκια!!)!!

Εμείς σήμερα ξεκινήσαμε το μάζεμα γιατί αναχωρούμε την Παρασκευή για τις διακοπές μας. Εκεί θα μας περιμένει ασταμάτητη κραιπάλη, όλο το βράδυ στα club, το πρωί σφηνάκια στα beach -bar, θα με δειτε στο Star στις ειδήσεις άλλωστε.....:tongue::tongue::tongue::tongue: να λικνίζω το φιδίσιο κορμί μου πάνω στα μπαρ....

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

Καλό ε?

Θα πάμε στο χωριό μας στην Κέρκυρα, που μας περιμένει η γιαγιά και ο Θείος και ένα μποστάνι. Τουλάχιστον έχει ωραίες θάλασσες και θα ξεφύγουμε λιγάκι.

Προς το παρόν έχω βουνά με άπλυτα και ασιδέρωτα για διευθέτηση.

Πάω να κάνω κάτι να φάμε μαμά και κόρη, φιλάκια πολλά!!!!!

(Μαράκι και εγώ σκέφτομαι τις βενζίνες και τα διόδια πήγαινε-έλα και με πιάνει πανικός...ουφφφφ)

GaiGp3.png

Βικυ μου πολύ χαρηκα που σας πήραν στον παιδκο, καλη προσαρμογη να εχετε!!

Εμεις απο αυριο εχουμε διακοπες για ενα μηνα! Να ξεκουραστουμε λιγακι και εγω και η πεταλουδιτσα γιατι ειχαμε κουραστει λιγακι!

Διακοπουλες θα παμε τελος αυγουστου αφου τοτε παίρνει αδεια ο μπαμπας μας και μεχρι τότε θα κανουμε τα μπανακια μας εδω κοντα!

Η θεοδωρα λατρεύει τη θάλασσα, δεν θελει να την πιανεις και κουναει και τα ποδαρακια της για να κινηθει!

Φιλακαι σε ολες!!

Τανίτσα μου, καλή ξεκούραση σας εύχομαι!!! Πολλά φιλάκια στην γοργονίτσα!!!

GaiGp3.png

Αγαπημένες φιλεναδομαμάδες!

Σας ευχόμαστε υπέροχες ξέγνοιαστες διακοπές!

Σάββατο θα είμαστε Ελλάδα, δυστυχώς δεν ξέρω ακόμα ποιες μέρες θα είμαστε Αθήνα.

Επαναλαμβάνω δημόσια και ανοικτή πρόσκληση για μπάνια, κρεπάλες και ούζα στην ευρύτερη περιοχή Αλιβερίου για όποια βγάλει ο δρόμος προς τα εκεί!

Φιλάκια πολλά!!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...