Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας μανούλες!

Τί κάνετε; Εμείς γυρίσαμε και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα της Σαλόνικας... Πολύ μου κακοφάνηκε αλλά ευτυχώς έχουμε και την κανονική άδεια μετά τον 15αύγουστο...

Ο Θοδωρής έκανε μπανάκια και την τελευταία φορά του άρεσε τόσο πολύ που δεν έβγαινε! Η παραλία βέβαια ήταν ρηχή και δεν είχε κύμα όπως τις άλλες μέρες που στράβωνε με το νερό που του ερχόταν στο πρόσωπο... Του άρεσε και η άμμος πολύ που δεν το περίμενα.

Δήμητρα, χαίρομαι που είσαι μαζί μας με δύο μωρά και βέβαια που όλα πήγαν καλά τελικά και είστε γερές κι οι δυο σας! Ελπίζω να βγουν καλές κι οι εξετάσεις σου και να μην έχεις κανένα θέμα! Μπράβο και στην Χαρά που είναι τόσο βολική και δεν ταλαιπωρεί τη μανούλα της! Συγκινήθηκα πολύ που διάβασα την επιστροφή σας στο σπίτι και την αντίδραση του Νικόλα! Ήθελα να σε ρωτήσω... Ο Νικόλας θέλει να θηλάσει; Δοκίμασε;

Θάλεια, ωραίος γιατρός... :mad: Πολύ Dr House βλέπει, πες του, που πήγε το μυαλό του στο χειρότερο και σας ανησύχησε! Όλα καλά θα είναι, σε πάαααρα πολλά παιδάκια συμβαίνει αυτό και μια χαρά εξελίσσονται! Η βαφτιστήρα μου έχει στραβά ποδαράκια σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από της Θεοδώρας (τη θυμάσαι στα γενέθλια του Θοδωρή; ) και μετά από ψάξιμο και μια ακτινογραφία τους είπαν είναι σχεδόν σίγουρο πως θα είναι μια χαρά και στη χειρότερη περίπτωση θα φοράει κηδεμόνες το βράδυ για λίγο καιρό, αλλά απίθανο το βλέπουν να χρειαστεί. Μη σκας!

Για τον παιδικό τώρα, σας το έχω ξαναπεί, κάνετε και καμιά ερώτηση που να αφορά το παιδαγωγικό/ανθρώπινο κομμάτι του σταθμού για να καταλάβετε πώς χειρίζονται τα παιδιά και τί φιλοσοφία έχουν... Δλδ, τί θα κάνουν σε περίπτωση που το παιδάκι σας δαγκώνει ή αν υπάρχει τιμωρία και τί είδους, πώς γίνεται η προσαρμογή και σε ποιές περιπτώσεις ειδοποιούν τη μαμά... Γενικώς μη σας θαμπώσει το πρόγραμμα (που πολλές φορές είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά και το 90% γίνεται άρπα-κόλλα) αλλά η ποιότητα του ανθρώπου που θα είναι μαζί με το παιδί σας και η αγάπη και αφοσίωση που θα έχει. ;)

Σας καληνυχτώ!!!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά Δήμητρα, έπαθα σοκ με αυτό για τις τρανσαμίνες! Δεν είχα ιδέα πόσο επικίνδυνο ήταν! Ευτυχώς όλα καλά... Ο Θεός την αγαπάει την Χαρά, και εσάς προφανώς. Να'ναι πάντα γερή και πάντα τόσο καλό κοριτσάκι και να μην σας ταλαιπωρεί καθόλου. Ο Νικόλας από ζήλια πώς πάει? Νομίζω τα αγοράκια είναι καλύτερα από τα κοριτσάκια σε αυτόν τον τομέα.

Βικάκι, το γλυκό τέλειο! Να'σαι χιλιόχρονη και πάντα ευτυχισμένη, με την υπέροχη οικογένειά σου!

Άννυ, πολύ καλές οι ερωτήσεις για τον παιδικό. Θα πρέπει να τις φυλάξω για του χρόνου.

Εγώ είμαι ένα πτώμα. Είπα να κοιμηθώ νωρίς σήμερα αλλά κόλλησα με το κομπιούτερ και πάλι αργώ. Η Αθηνά, εκεί που είχε στρώσει άρχισε πάλι 2 νύχτες τώρα να ξυπνάει και να πρέπει να την παίρνω στο κρεβάτι μας.

Είδωμεν...

Φιλάκια μανουλίτσες και μωράκια! Όνειρα γλυκά!

Mαρακι εδω κ πολυ καιρο η Ραφαηλια απο τα ιδια . Μπορει να ξυπνα και κάθε μια ώρα ή το χειροτερο και καθε μισαωρο. Θελει λιγο να τη χαιδεψω λιγο πιπιλα κ ξανα κοιμαται Σε μια ωρα πάλι τα ιδια και παει λεγοντας. Στο τελος την παιρνουμε κ μεις στο κρεβατι μας και το ατιμο ξεραινεται και δεν ξαναξυπναει. Τρεμω όμως μηπως μάθει στο κρεβατι μας κ τοτε τι κάνουμε>???????????

Εχω αυτην την ανυσηχια:-(:-(:-(

Επίσης το άλλο που κάνει πολυ εντονα η μικρη ειναι οτι παρουσιαζει εντονη προσκολληση πάνω μου και άγχος αποχωρισμου. Οταν την πάω στην μαμα μου για να φυγω για δουλεια ετσι κ με δει εχουμε φωνες κλάματα Αναγκάζομαι πρωτα να την απασχολει με κάτι η μαμα μου κ να φευγω σιγσ σιγσ και σχεδον κρυφα. Μπορει στο ενδιαμεσο που λειπω να με ξαναθυμηθει κα να φωναζει μαμα αλλα σχετικα ειναι η συχη οταν φεγω και δεν με βλέπει. Οταν πάλι ξαναγυρναω κολλαει παλι επανω μου ουτε τουαλετα δεν με αφηνει να πάω.......... Πιστευω ειναι η φάση της προσκολλησης και νομιζω κα΄ποια στιγμη θα περασει

τι λετε?????

Πού είστε ρε μάνες;!

Μιλήστε! :tongue:

Ο Θ. είναι στους παππούδες και κάνω δουλίτσες αλλά θέλω και παρέα!

Βασιλική, ναι, είναι φάση και χρειάζεται υπομονή! Πάντα να τη χαιρετάς και να της λες πως θα επιστρέψεις μόλις τελειώσεις τη δουλειά, κάποια στιγμή θα το δεχτεί. Και όσο καταλαβαίνει πως εσύ τσιμπάς και στενοχωριέσαι τόσο περισσότερο θα το κάνει. Γι' αυτό ψυχραιμία και να είσαι cool! :cool:

Όσο για το κρεβάτι, δέξου την με χαρά στο κρεβάτι για όσο καιρό θέλει και μόλις αρχίσεις να το χαίρεσαι ξαφνικά θα αρχίσει να θέλει το χώρο της και να απλώνεται στο ολόδικό της κρεβάτι! Γενικά πιστεύω πως τα μικρά έχουν ευαίσθητες κεραίες οι οποίες πιάνουν με τη μία όλα τα άγχη και τις ανησυχίες μας και πράττουν αναλόγως! :shock:;):-P

Δήμητρα, το σκεφτόμουν χθες πολύ αυτό που είπες για τις 4πλάσιες τιμές μετά από 3 μέρες... Έχω "θυμώσει" λίγο με το γιατρό σου, που πήρε τέτοιο ρίσκο σε μια τόσο κρίσιμη και πέρα από τον έλεγχό του κατάσταση... Αν δεν ξεκινούσε τυχαία ο τοκετός με την εξέταση?! Δόξα τω Θεώ όλα πήραν τέλεια, αλλά αν συνέβαινε το παραμικρό θα μαζευόμασταν όλο το καφέ να τον τακτοποιήσουμε! :tongue::D:tongue: Από τη άλλη μήπως το ήξερε από τον Νικόλα πως με την εξέταση θα γεννήσεις και δεν ήθελε να σε αγχώσει κι εγώ γίνομαι άδικη;;;

Τέλοσπάντων, τέλος καλό, όλα καλά! Είστε γερές κι οι δυο κι αυτό είναι που μετράει!

Βασιλική σε καταλαβαίνω με το άγχος αποχωρισμού. Ετσι ήμασταν κι εγώ με τον Νικόλα αφού δεν έχουμε συγγενείς στην Αθήνα να μου τον κρατάνε και είμαστε όλη μέρα μαζί. Τώρα που ήρθε η μαμά μου αποκολλήθηκε για λίγο αλλά αύριο φεύγει και πολύ φοβάμαι πως θα γυρίσουμε στα ίδια.

Ο Νικόλας πάντως με τη μικρή τα πηγαίνει αρκετά καλά. Εχει φάει μερικά κολλήματα την ώρα που τη θηλάζω να θέλει αγκαλιά, να με πάει κάπου...και παλεύω να τα φέρω βόλτα ταυτόχρονα αλλά πολύ δύσκολο. Οσο για το θέμα του θηλασμού που ρώτησες Ιωάννα, δε δείχνει να θυμάται. Δεν αντιλαμβάνεται ότι ταίζω εκείνη την ώρα και δεν ζητάει κι αυτός.

Οσο για το γιατρό μπορεί να έχεις και δίκιο αλλά από την άλλη, εκείνη τη μέρα ήταν σχετικά χαμηλά τα νούμερα και δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε που θα έφταναν. Εκτινάχτηκαν απότομα. Τουλάχιστον ψιλιάστηκε τη χολόσταση από την αρχή και δε χάσαμε χρόνο. Τέλος καλό όλα καλά. Τώρα επαναληπτικές εξετάσεις την άλλη βδομάδα να δούμε πως είμαι.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου καλώς ήλθατε. Ωραίο σίγουρα το διάλλειμα κι ας κράτησε λίγο. Ευτυχώς που ξαναφεύγετε σε 2 βδομαδούλες οπότε όλα καλά.

Δημητρούλα καλά αποτελέσματα. Κι εμένα η Αθηνά που σταμάτησε τον θηλασμό στα γενέθλιά της δεν δείχνει να θυμάται καθόλου.Πολλές φορές βλέπει το στήθος και απλά το πιάνει με το χέρι της επειδή είναι διαφορετικό απ΄το υπόλοιπο σώμα. Καμμία κίνηση να βάλει το στόμα της. Και ευτυχώς γιατί από τότε που σταμάτησε να θηλάζει δεν θέλω καθόλου να με ακουμπάνε εκεί. Πάντα είχα μιά ευαισθησία αλλά τώρα πολύ περισσότερο. Αφού νιώθω ότι δεν θα μπορέσω να ξαναθηλάσω (αν και αν γεννήσω δεν υπάρχει περίπτωση να μην, αλλά τόσο πολύ ευαισθησία έχω). Το αντιμετωπίζει καμμία άλλη αυτό?

Βασιλική, αυτό με την προσκόλληση το έχουμε κι εμείς. Ευτυχώς φεύγω νωρίς το πρωί που κοιμάται και δεν με βλέπει γιατί αλλιώς όλη μέρα θα έκλαιγε. Και το ΣΚ δεν ξεκολλάει με τίποτα από πάνω μου. Όμως είναι λογικό αφού λείπω όλη μέρα στην δουλειά. Ελπίζω κάποια στιγμή να το ξεπεράσει. Προς το παρόν το απολαμβάνω, αν και κάποιες φορές με κουράζει, γιατί, πραγματικά, ούτε στην τουαλέτα δεν με αφήνει να πάω.

Σας φιλώ μανουλίτσες. Καληνύχτα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Δήμητρα, θα τον βρείτε το ρυθμό σας, μη σε ανησυχεί! Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία προσαρμόζονται γρήγορα στις αλλαγές!

Τελικά όπως ήρθαν τα πράγματα, όχι μόνο είστε καλά κι οι δυο αλλά γέννησες φυσιολογικά και χωρίς αναισθησία! Μια χαρά! Ήταν ευκολότερη η γέννα; (Δώσε μας κουράγιο! :cool:)

Και ένα ακόμη φιλοσοφικό ερώτημα... Εντόπισες κάποια λάθη που κάνατε με το Νικόλα και αποφασίσατε να μην τα κάνετε με τη Χαρά;

Όλα αυτά που σε ρωτάω μπορείς να μην τα απαντάς, καταλαβαίνω πως ο χρόνος σου είναι μετρημένος! :D

Καλά αποτελέσματα και με τις εξετάσεις!

Μαράκι, δεν ήξερα πως αποθήλασες! Έχω χάσει πολλά επεισόδια! Εκτός από την ευαισθησία στο στήθος παρατηρείς κάποια άλλη αλλαγή σε αυτό; Αναρωτιέμαι τί γίνεται μετά το θηλασμό...

Αυτό που λες με την τουαλέτα... Σε νιώθω! Εγώ τσισα με την ψυχή στο στόμα κι ο Θ. απ'έξω να θρηνεί... Συνήθισε όμως και όταν με βλέπει να μπαίνω στην τουαλέτα, ανακοινώνει "μαμά τσίς!" :P

Μας έχουν φάει τα κουνούπια, τί πράγμα είναι αυτό... Εγώ ξύνομαι παντού και ο Θ. είναι γεμάτος -ευτυχώς δεν φαγουρίζεται- και η κριλέν δεν έκανε τπτ... Ευτυχώς βάλαμε σίτες κ

μόλις σκοτώσουμε αυτά που είναι ήδη μέσα θα ησυχάσουμε ελπίζω...

Μαρία, η Αθηνά ξαναπαρουσίασε τα δερματικά που είχε βγάλει;

Αυτά πάω για μπάνιο να σταματήσω την παρλαπίπα!

Ιωάννα μου, αποθήλασα μόλις χρόνισε. Βασικά μόνη της το σταμάτησε. Είχε μειωθεί και το γάλα πολύ... Έγινε πολύ εύκολα.

Η διαφορά που έχει το στήθος μου πέρα από την ευαισθησία είναι ότι η θηλή πλέον μονίμως "πετάει". Το στήθος σαν να μίκρυνε (ήταν που ήταν μικρό) ενώ η θηλή είναι συνέχεια πεταχτή αναγκάζοντάς με να φοράω μόνο σουτιέν ενισχυμένα γιατί αλλιώς διαγράφεται. Επίσης η θηλή έχει πάρει και ελαφρά καθοδική κλήση. Σόρρυ αν γίνομαι πολύ περγραφική. Δεν νομίζω να συμβαίνει σε όλες. Εγώ πάντως αυτά έχω πάθει...

Τα δερματικά της ήταν αλλεργία στα κουνούπια τελικά. Προσέχουμε πάρα πολύ μην την τσιμπήσουν κ είμαστε οκ προς το παρόν. Σ΄ευχαριστώ πολύ που ρώτησες.

Φιλάκια μανούλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανούλες! Τι κάνετε? Εγώ είμαι μεσα στην καλη χαρά γιατι σήμερα είναι τελευταία μέρα στη δουλειά κι αυριο φεύγουμε για 3 εβδομάδες! Θα χαρώ την οικογενεια μου!!! Πρώτος σταθμός Χάνια!

Δήμητρα εύχομαι οι εξετάσεις σου να είναι σούπερ!

Καλέ σήμερα το πρωι ο Δ πήδηξε από την κούνια κανονικοτατα κι επαθα σοκ! Δεν ξέρω πως τα καταφερε, μαλλον έβαλε πίεση στα χεράκια και ανέβηκε! Τι μας περιμένει ακόμα...

Καβαλιωτισες και της ευρυτερης περιοχης θα ειμαι επάνω την εβδομάδα του 15Αυγουστου. Ελπίζω να έχετε χρόνο για ενα καφεδάκι!

Σας φιλώ όλες γλυκά και να έχουμε όλες ένα υπέροχο καλοκαίρι!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλημερα μανουλες,ειχα γραψει κ προχθες αλλα ολα σβηστηκαν ξαφνικα δεν μπορουσα να τα ξαναγραψω.

επαθα κ εγω σοκ με τον τοκετο της Δημητρας.Δοξα τον Θεο που ειστε κ οι 2 καλα!κ χαιρομαι πολυ που γεννησες τοσο ευκολα!

Ιωαννα μου καλως ηρθατε.κανονισε καφε τωρα πριν τις 22/8 που παμε διακοπες!αντεεε.

Βασιλικη αυτο με τον αποχωρησμο το εχουμε κ εμεις.αφου πλεον την αφηνω στην εισοδο της πολυκατοικιας κ την παιρνει η μαμα μου απο εκει.αν ανεβω πανω δεν μ αφηνει να φυγω.ολο το σου/κου ειναι ουρα μου,απο πισω μου συνεχεια,μεχρι κ στην τουαλετα!:shock:

οσο για τον υπνο,ποτε στρωνει κ κοιμαται σερι ,ποτε ξυπναει ανα μια ωρα κ νιαουριζει κ κοιμομαστε παρεα.

κ εγω δεν ανησυχω μην κολλησει μαζι μας ,γιατι υπαρχουν κ μερες που κοιμαται κ μονη ,οποτε λεω οτι κατι της φταιει κ ξυπναει...θα δουμε...

Μαρακι κ μενα το στηθος μου εχει μικρυνει!:mad:εμενα θηλαζει μονο βραδυ πριν κοιμηθει για 5 λεπτα.οσο για το αν θελω να με ακουμπανε εκει....με πιανουν τα νευρα μου!δεν θελω καθολου!αφου κ εγω λεω πως θα ξαναθηλασω παιδι....δεν ξερω..

σημερα σχολαω στις 2 κ αυριο θα παω στα Γρεβενα για ενα γαμο κ βαριεμαι..η Κλειω θα μεινει με την γιαγια μου εδω....να εχετε καλο σου κου ολες!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Μαράκι ούτε εγώ θυμόμουν ότι αποθήλασες. Κι ο Νικόλας έχει έρθει κανά 2 φορές και το έχει ζουπήξει γελώντας. Μάλλον του φαίνεται παράξενο. Ακου αλλεργία στα κουνούπια τελικά. Βρωμοκούνουπα!

Ιωάννα μου η γέννα ήταν αρκετά διαφορετική από την πρώτη όπως κι όλη η εγκυμοσύνη. Η βασικότερη διαφορά ήταν ότι αυτή τη φορά η διαστολή προχωρούσε αργάααα αργάααα, οι συσπάσεις όσο πέρναγαν οι ώρες αραίωναν αλλά ο πόνος ήταν μεγάλος. Πηγαίναμε για πολύωρο τοκετό μέχρι που αποφασίσαμε μετά από πολύ περπάτημα γύρω από το Αλεξάνδρα να μου σπάσει τελικά ο γιατρός τα νερά. Μόλις τα σπασε ο πόνος διπλασιάστηκε (φαινόταν και στο νστ)και σε 20 λεπτά είχα γεννήσει. Απλά ήταν 20 δύσκολα λεπτά.... Η φίλη Βίκυ που περίμενε απ'έξω πρέπει να με άκουσε...αυτό έχω να πω.

Οσο για "λάθη", στον Νικόλα κάθε φορά που ξυπνούσε τον παίρναμε αγκαλιά, να κάθεται μαζί μας, ή στο ριλάξ και δεν τον αφήναμε στιγμή μόνο του. Με τη Χαρά δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια και πολλές φορές την αφήνουμε στην κούνια ξύπνια γεγονός που θα βοηθήσει ελπίζω στο να μην ζητάει αγκαλιά συνέχεια και να είναι λίγο πιο "ανεξάρτητη". Για την ώρα δεν έχω εντοπίσει κάτι άλλο.

X4pTp3.png

Καλημέρα μανούλες μου,

απίστευτο, αλλάξαμε σελίδα χαχαχαχαχα

Θάλεια μου, μερικοί γιατροί είναι απίστευτοι τελικά ε? Εύχομαι όλα να πάνε όλα καλά, και να μην χρειαστούν καθόλου καν κηδεμόνες. Τί να πω ρε παιδί μου.. τς τς τς... χαρά το κουράγιο σου που δεν τον έπιασες να τον βρίσεις μετά.

Βασιλική μου έχει τύχει να κοιμηθεί αλλού πχ σε κάποια γιαγιά μόνη της το βράδυ?αν ναι πώς είχε πάει? Πάντως δεν είναι κακό να κοιμάσαι μαζί της εκτός και αν δυσκολεύει εσάς. Και εμείς κοιμόμαστε μαζί καμιά φορά το μεσημέρι, ή το πρωί μετά το πρωινό γάλα.

-Σε λίγα χρόνια θα τους λέμε έλα εδώ να κάνεις μια αγκαλιά την μαμά και θα μας λένε άσε με ρε μαμά......-

Ρε Ιωάννα τί κακό είναι αυτό με τον θρήνο έξω από την τουαλέτα? 1.000 φορές της το έχω πεί ότι η μαμά κάνει τσίσα και βγαίνει, αυτή εκεί, μπουχουυυυυυυ κλαψ κλαψ απόξω μέχρι να βγώ. Της αφήνω μια χαραμάδα να με βλέπει και βάζει εκεί το στόμα και κάνει σαν το ψαράκι και κλαψουρίζει. Μόλις βγω δεν τρέχει τπτ. Αλλάζει δωμάτιο χαχαχα.

Μαράκι το στήθος μικραίνει όταν σταματήσεις τον θηλασμό? Ααααα ωραίααααααα, γιατί εμένα ενώ ακόμα θηλάζω κανονικά έχει μικρύνει αισθητά (έχει αδειάσει, τέτοια αίσθηση έχει), οπότε μόλις τον κόψουμε θα εξαφανιστεί ίσως? χαχαχαχ (ω ρε μάνα μου τί πάθαμε......).

Βασιλική μου προχτές γιόρταζα, δεν με λένε Βασιλική, με λένε Παρασκευή, αλλά όλος ο κόσμος με νομίζει Βασιλική και μου εύχεται την πρωτοχρονιά.

Άννη καιρός να κατεβάσετε το κάγκελο ε? Ο μικρός δραπέτης δεν κρατιέται με τπτ μου φαίνεται.. Α, να σε ρωτήσω βρε φιλενάδα, στον σταθμό που πάτε κάνουν και εκμάθηση τουαλέτας ή όχι?

Άννυ την είδεις την φωτό στο φέις?

Τί μαγειρεύουμε σήμερα πάλι?

GaiGp3.png

Τι αναπάντεχη κίνηση είναι αυτή πρωι πρωι!

Αυτό με την τουαλέτα το έχουν ολα τελικά! ο Δ προσπαθεί να κατεβάσει το πόμολο για να μπει. Ευτυχως δεν τα καταφέρνει. χαχαχαχα.

Βίκυ στον παιδικο εννοειται οτι εχει εκπαιδευση τουαλέτας! Βέβαια αυτο δεν γίνεται στο βρεφικο τμημα. Τι εννοω? Τα παιδια εως 2 ετων πάνε στο βρεφικό τμήμα. Ο Δ λοιπόν μεχρι το καλοκαιρι θα ειναι σε βρεφικο. Και της ζήτησα να τον αλλαξει τμήμα αν ειναι το καλοκαιρι γιατι εγω θελω να του την κόψω την πάνα αν είναι φυσικά έτοιμος. Και μου είπε ότι οκ όπως και να έχει αν τραβαει το παιδι σε οποιο τμημα και να είναι θα την κόψουμε.

Να ρωτήσω βλέπετε τα παιδια σας να "μεγαλωνουν" πιο γρηγορα τωρα το καλοκαιρι? Οχι μονο σωματικα αλλα γενικα. Μου το είχαν πει και μου φαινόταν περίεργο αλλά μάλλον είναι αλήθεια.

Βασιλική αυτό με τον υπνο νομίζω είναι στο παιδι. Ο Δ όταν ξυπνάει το πρωι, όσες φορες τον έχω πάρει στο κραβάτι δεν κοιμάται με τίποτα, το βρισκει παιχνίδι. Μας κλωτσαει, ανεβαίνει πάνω μας, ερχεται και μας κάνει μπρρρ με το στομα του. Αντίθετα αν πάω στην κουνια του και με δει λίγο μετα θα ξανακοιμηθει. Γι αυτο σου λεω νομίζω ότι ειναι στο παιδί. Σιγά και τι έγινε που κοιμάται μαζί σας? Αν δεν σας ενοχλεί δηλαδή!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Δήμητρά μου να σου ζήσει η κουκλίτσα σου!! Να είναι πάντα τυχερή, ήδη έχει τεράστια τύχη!

Ηθελα να μπω κι εγώ να σας γράψω τα νέα μου αλλά είχε τελειώσει η μπαταρία του λαπτοπ και το τροφοδοτικό ήταν στο γραφείο. Τό έφερε εχθές ο καλός μου οπότε και μπήκα μόλις τώρα για να σας γράψω και τα δικά μου νέα:

Γέννησα το Σάββατο 16/7 την κουκλίτσα μας στις 5.40 το ξημέρωμα. Ηταν και ο καλός μου παρών στην γέννα, έζησε μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Το κοριτσάκι μας γεννήθηκε πάρα πολύ γρήγορα, ζύγιζε 3.550 κιλά και μας γέμισε ευτυχία.

Ο Κωνσταντίνος μας στην αρχή ξαφνιάστηκε και έκλαιγε όταν την είδε στην αγκαλιά μου, γρήγορα όμως συνήθισε την παρουσία της όταν τον ρωτάμε που είναι το νινί μας πηγαίνει στο λίκνο της και μας τη δείχνει.

Σε γενικές γραμμές αυτά είναι τα νέα μου, πάω τώρα για ύπνο μια καθως κοιμούνται τα μαναράκια μου.

Πολλά φιλιά μανούλες, καλές διακοπές σε όλες!!!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Αλό μανούλες!!!

Pik Μου να σας ζήσει η μπεμπούλα σας!!!!!!! Να είναι πάντα γερή και με μια καλή τύχη!!!

Καλή λοχεία σου εύχομαι, να μας λες τα νέα σας!!!

Να λοιπόν και άλλο ένα κοριτσάκι!!!!

Έχω και εγώ good news!! Βγήκαν απόψε τα αποτελέσματα για τους επιδοτούμενους παιδικούς σταθμούς από το εεταα και ΝΑΙ !! ΝΑΙ!! ΝΑΙ!! ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ!! ΓΙΟΥΠΙΙΙ

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕ

αυτά... (ενθουσιάστηκα λιγάκι ε?χιχι)

Μάκια μανούλες, πάω να το κάψω!!! (μόνη στο σαλόνι με το αναψυκτικούλι μου, ω τί ξενέρα, τεσπα)

Byeeeeeeeeee

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...