Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα φιλεναδίτσες!!!τι κάνετε? μετά κόπων και βασάνων με ξύπνησε πριν λίγο η κόρη μου αφού είχε ανέβει στο κεφάλι μου και μου τράβαγε τα μαλλιά και με έγλυφε!!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!!

Θαλίτσα μιας και το θυμήθηκα,να σου πω οτι και μιας φίλης μου η κορούλα περπατάει κι έιναι έτσι λίγο στραβά τα ποδαράκια της και είναι 19 μηνών και τπτ απο αυτά τα τραγικά δεν της έχουν πει! κι εγώ είχα πλατυποδεία και έβαλα κάτι ορθοπεδικά παπούτσια όταν ήμου μικρή και τέλος,μια χαρά μετά!μην ανησυχείτε,δε θα ναι τίποτα!

Τάνια μου μπράβο στην κουκλοΘεοδώρα μας που έγινε καλά! βάλε καμια νέα της φωτο κι εσυ κι η Θάλεια να τις καμαρώσουμε!

Βάλια,Άννη που είστε ,τι κάνετε?

Ιωαννάκι σε αναζητώ!εμφανίσουυυυυυυυυυυ!!!!!!!

χτες πήγαμε με τη Βασούλα κι είδαμε τη φίλη Δήμητρα και την ΚΟΥΚΛΑ Χαρά!!κορίτσια είχα ξεχάσει πόσο μικρά ήταν τα δικά μας..ήταν μια γλύκα,ένα τόσο δα μικράκι μωρό αγαπησιάρικο τι να σας λέω!!αφου μου ήρθε πρώτη φορά η επιθυμία να κάνω το δεύτερο! αλλά δε θα την υλοποιήσω ,μην βιάζεστε!!χαχα!

άντε ξυπνήστε να πουμε καμιά κουβέντα μωρέέέέέ΄!έχω να σιδερώσω 1 τόνο!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανουλίτσες. Θάλεια μου, τι θα περάσατε κι εσείς μ'αυτά που σας είπε ο πρώτος γιατρός! Μα τι άνθρωποι είναι αυτοί? Πώς μπορούν και τα'χουν καλά με την συνείδησή τους? Ευτυχώς σας καθησύχασε ο δεύτερος ο οποίος είναι και κορυφαίος οπότε τον εμπιστεύεστε σίγουρα περισσότερο. Όλα καλά να πάνε γλυκιά μου και να μην χρειαστεί καθόλου κηδεμόνες. Η Αθηνά περπατάει στις μύτες ακόμα...

Δημητρούλα, ανυπομονώ να μάθω πώς ήταν η επιστροφή στο σπίτι. Πώς αντέδρασε ο Νικόλας με σένα και την αδερφούλα του, πώς ένιωσες και γενικώς πώς είναι όλα. Όταν βρείς ευκαιρία (δύσκολο τώρα με δύο μωρά, το ξέρω) περιμένουμε νέα. Δεν σε παίρνω για να μην ενοχλήσω.

Σας φιλώ γλυκά όλες. Καλό βράδυ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μάνες! Τι κάνετε? Εγώ μετράω μέρες αντίστροφα για διακοπούλες. Το Σαββατο φεύγουμε για Χανιά μία εβδομάδα και μετά άλλες 2 στο χωριό μου, στην Καβαλα και μάλλον λίγο Χαλκιδική στην επιστροφή!!!!!!

Το ΣΚ περάσαμε φανταστικά χωρίς να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο. Ο Δημήτρης μου σταμάτησε τον παιδικό την Παρασκευή και τον κοιμίζω πιο αργα το βράδυ και ναι επιτελους ξυπνάει πιο αργά το πρωι.

Λοιπόν δώστε προσοχή, την εβδομάδα αυτή που δεν έχει σχολείο ο Δ είχαμε κανονισει εδω και πααααααααρα πολυ καιρο να έρθουν τα πεθερικά μου να τον κρατήσουν. Θα ερχόντουσαν το Σάββατο. Πέμπτη βράδυ μας παίρνει η πεθερά μου ότι στραμπούληξε το πόδι της και δεν θα ερθουν!!!! Εγώ παθαίνω πλάκα και ψαχνω έντρομη να βρω κάποιον να μου κρατησει το παιδι. Θυμίζω ότι η μαμα μου δεν ζει κι η αδερφη μου μετακόμισε μόνιμα στο χωριό. Με τα πολλά βρήκα μια κοπέλα την Παρασκευή και μου κραταει τον Δ. Το θέμα όμως ποιο είναι??? Η πεθερά μου το Σαββατο πήγε για ψώνια!!!!! ΕΛΕΟΣ! Εχω άγανακτίσει. Ενταξει δεν ειναι υποχρεωμένη να έρθει αλλα αυτή η κοροιδία και το κρέμασμα που τρώω για δεύτερη φορά με εχει βγάλει εκτός εαυτού.

Σόρυ αλλα το σκέφτομαι και νευριάζω...

Άντζυ μόλις ηρεμήσω λίγο, θα σου πω κάποιες ερωτήσεις για τον παιδικό.

Φιλιά πολλά σε όλες!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα μανούλες. Σας ευχαριστώ και πάλι για τα μηνύματα και τις ευχές σας.

Στο τσακ γλυτώσαμε κι εγώ και το μωρό αφού τελικά έπαθα χολόσταση. θα σας τα πω αργότερα σε άλλο μήνυμα.

Από χθες το μεσημέρι είμαστε στο σπιτάκι μας και προσπαθούμε να μπούμε στους νέους ρυθμούς. Η Χαρά είναι πολύ καλό μωράκι, ήσυχη για την ώρα και δεν έχει καμία σχέση με τον Νικόλα. Γεννήθηκε 2955γρ και βγήκαμε 2820 και με λίγο ίκτερο 10,6. Αύριο θα έρθει η παιδίατρος να δούμε αν χρειάζεται επανέλεγχος.

Με το που μπήκαμε σπίτι ο Νικόλας χάρηκε πολύ που με είδε, εγώ δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω από την συγκίνηση που επιτέλους τον είδα. Ο Νικόλας όταν είδε το μωρό άρχισε να γελάει και χάρηκε πάρα πολύ. Της μίλαγε, της έπιανε τα ποδαράκια και της έδινε φιλάκια. Ηταν πολύ όμορφα. Για την ωρα έχει ζηλέψει 2 φορές.

Θα επανέλθω με ένο μήνυμα. Πρέπει να σας αφήσω τώρα.

Φιλιά!

X4pTp3.png

Δήμητρααααααα!!!!!!!!!!!

να σου ζήσει κοριτσάκι μου!!!!!!!!!

εύχομαι ολόψυχα οτι καλύτερο για την οικογένειά σας!!!

η Χαρά να γεμίσει την αγκαλιά σας,το σπίτι σας,τη ζωή σας με ευτυχία!!!!!!

χαίρομαι πολύ που πήγαν όλα καλά,η χολόσταση είναι πολύ άτιμο πράγμα...

η σκηνή που περιγραφεις με το Νικόλα είναι όλα τα λεφτα....

να είναι καλά το παιδάκι!εύχομαι να τη δεχτεί έτσι καλά και να μην δυσκολευτείς καθόλου!

καλό σαραντισμό να έχεις!

και όλα να κυλήσουν ομαλά και ήρεμα!

τι κάνετε οι υπόλοιπες μανούλες??????

Θάλεια μου ευχομαι κι εγώ όλα να πανε καλά με τη Θεοδώρα,μακάρι να μη χρειαστεί καθολου κηδεμόνες.

Αννη τι να πω με την πεθερά σου?????????αχχχχχχχχχ,θου κυριε.....καταλαβαίνω πως νιώθεις..δώσε τόπο στην οργή,αλλά όταν τη δεις εξέφρασε ευθέως τη δυσαρέσκειά σου για το περιστατικό και δήλωσέ της οτι δεν θα ξαναβασιστείς πάνω της.αν είναι δυνατόν.........

μόλις διαβασα για τη Δήμητρα ξέχασα όλα τα άλλα:rolleyes::rolleyes:

εμείς είμαστε καλά,κοντευουμε να γίνουμε θαλασσόλυκοι!!!!

έχει τρελό γέλιο αυτό το παιδί,θέλει να χαιρετάει όλον τον κόσμο στην παραλία!!!!!!!!!παιδια,νεους,γερους,πλανόδιους,αυτοκίνητα,μηχανάκια,πουλιά,ψαρια:D:D:Dσε όλους λέει''γεια σου''και δεν προχωραει αν δεν της μιλήσουν:shock::shock:

μέσα σε λίγες μέρες έχει εμπλουτίσει το λεξιλόγιό της τρελά!!!!!!!κανει κόλπα και γενικά είναι μια γλύκα!όταν δεν γκρινιάζει:tongue::tongue:

σας αφήνω,να είστε όλοι καλά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Μπράβο στον Νικόλα που αγαπάει και προσέχει την μικρή του αδερφούλα! Αχ Δημητρούλα, φαντάζομαι πώς ένιωσες όταν τον είδες! Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια και να μην χρειαστεί επανέλεγχος για τον ίκτερο.

Μαράκι, μπράβο στο θαλασσολυκάκι σου!

Σήμερα πήγαμε κι εμείς θάλασσα. Η Αθηνά αρχίζει και ξεθαρεύει με το νερό. Σήμερα πήγαινε από μόνη της προς τα μέσα (κρατώντας μας απ΄το χέρι φυσικά) αλλά μόλις την χτύπαγε το κυματάκι ξαναβγαινε έξω. Όμως ήταν πολύ καλύτερα από τις πρώτες φορές κι έτσι ευελπιστώ ότι θα της αρέσει κάποια στιγμή.

Τελευταία εβδομάδα δουλειάς για μένα. Μετά μιά βδομάδα άδεια, ξανά 2 βδομάδες δουλειά και μετά 2 βδομάδες άδεια. Ανυπομονώ να περάσει κι αυτή η εβδομάδα. Πολύ μου'χει λείψει να'μαι όλη μέρα με το κοριτσάκι μου...

Σας φιλώ και σας καληνυχτώ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά για τις υπέροχες ευχές σας και τα σχόλια και στο φεισμπουκ.

Φίλη μου!!! Βικάκι μου!!!!! Χρόνια πολλά!!!!!! Πάντα ευτυχισμένη και να σε χαιρόμαστε!!! Θα σε πάρω τηλέφωνο σε λίγο ;)

X4pTp3.png

Καλησπέρα μανούλες!!

Δήμητρά μου σε ευχαριστώ και από εδώ για τις ευχές σου κοριτσάρα μου, η αλήθεια είναι ότι άργησα λιγάκι αλλά σας κερνάω ένα γλυκάκι για την γιορτή μου!

DSC_7875.jpeg

Φιλάκια!!!!!!

GaiGp3.png

Καλημέρα μάνες και διπλο μάνες (για την Δήμητρα!!!!)! Τι κάνετε? Βικάκι χρόνια σου πολλά κοριτσάρα! Κάθε ευτυχία! Τέλειο το γλυκο κι αφου δεν εχει εμφανιστεί καμία τους θα το καβατζώσω εγώ! χιχιχι!

Θάλεια κι εγω δεν νομιζω να είναι τίποτα. Η ανιψιά μου οταν ήταν ενος κι αρχισε να περπαταει ήταν στραβα τα ποδια της και η γιατρος είπε στην αδερφη μου ότι θα φτιαξουν από μονα τους κι όντως ετσι έγινε.

Αντζυ μου όσον αφορά στον παιδικο θα πρέπει να δεις τα εξης. Θα ρωτήσεις ποσα τμήματα είναι και πόσες αιθουσες.

Αν τα εναλάσσουν μες την ημέρα από αιθουσα σε αιθουσα.

Ποσα παιδια είναι στο τμημα της και πόσες δασκαλες.

Τι δραστηριότητες κάνουν?

Τι ωραρια εχουν (ύπνου και φαγητού)?

Αν εχει καμια αλλεργια με καποιο φαι ή αν δεν τρωει κάποιο στέλνεις εσυ ή φτιάχνουν άλλο?

Τι φρούτα βάζουν στην φρουτόκρεμα κι αν θέλεις άλλα αν θα τα στέλνεις εσύ?

Αν μαλώσουν δυο παιδάκια πως το χειρίζονται?

Τι ηλικίες έχουν τα παιδάκια στο τμήμα της?

Ποτε θα αρχισουν να τα μαθαίνουν να τρώνε μόνα τους και πότε θα τους κόψουν την πάνα? Στο λέω γιατι στα βρεφικά τμηματα δεν γίνονται αυτά, εκτός αν τους το εχεις ζητήσει απο την αρχή.

Αυτά! Σας αφήνω να δουλεψω γιατι με περιμένει πολύ πολύ δυσκολη μέρα!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημερα σας και πάλι μετα απ μερες.

Κ εγω με την σειρα μου να ευχηθω : Δημητρα Χίλιες ευχες για το νεο μελος που ηρθε και μεγαλωσε την οικογενεια σου.:tongue: Ευχομαι να περάσεις μια καλη λοχεια χωρις ψυχολογικες μεταπτωσεις (που κ αυτο να νιωσεις φυσιολογικο ειναι )

Ευχομαι καλη δυναμη καλη προσαρμογη σε όλους σας:P:p:p:p

Οντως δεν ξερω τι ειναι χολοσταση αλλα δεν ακουγεται καλο!!!!!

Αν προλαβαινεις να γραφεις ακομα και τωρα εισαι φοβερη!!!!!!

Διαφημίσεις

Βικη μου χιλιοχρονη!!!! Αλλα μπλοκαρα τωρα

Βασιλικη δεν σε λενε??????ή ειναι γενεθλια αυτα ?????

οπως και να εχει να ζησεις!!!!!!!!!

με την αποζημηωση τι νεα???????κάνουν τα κοροιδα?????

Εγω απο δουλεια ψευτοδουλευω αλλα απο Σεπτεμβρη δεν ξερω τιποτα ακομη!!!!!! δηλ αβεβαιοτητα καργα--δεν μπορω να το συζητω γιατι πνιγομαι!!!!!!

Ανδριάννα καλημερα κ σε σενα

χαθηκαμε --καλοκαιρακι βλέπεις. ετοιμαζεις διακοπές απο οτι καταλαβα--καλα να περασεις

Καλημέρα μάνες!

Επειδή φαντάζομαι ότι λίγες γνωρίζετε τι είναι η χολόσταση κύησης είπα να σας ενημερώσω μιας και παθούσα:

Η χολόσταση της κύησης αποτελεί μια πάθηση του ήπατος που εμφανίζεται κατά την κύηση, κατά την οποία η λειτουργία της χοληδόχου κύστης επηρεάζεται από τις ορμόνες της κύησης. Συνοδεύεται από αυξημένα επίπεδα χολικών οξέων, το οποίο ανιχνεύεται στο αίμα. Συνήθως εμφανίζεται προς το τέλος της εγκυμοσύνης και συμβαίνει με συχνότητα 1:1000 κυήσεις.

Τα συμπτώματα είναι:

• Κνησμός, ιδίως στις παλάμες και τις πατούσες, χωρίς εξάνθημα
  • Σκουρόχρωμα ούρα
  • Υποχρωματισμένα κόπρανα
  • Κούραση και εύκολη κόπωση
  • Ανορεξία

Η χολόσταση μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εμβρυικής δυσφορίας, πρόωρου τοκετού και θνησιγενούς. Ακόμα, καθώς το αναπτυσσόμενο έμβρυο εξαρτάται από την μητέρα στο να απομακρύνει τα χολικά οξέα από το αίμα, τα αυξημένα επίπεδα μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στο ήπαρ του εμβρύου.

Από τη στιγμή της διάγνωσης χρειάζεται τακτική παρακολούθηση της εγκύου με εξετάσεις αίματος, και του εμβρύου με καρδιοτοκογράφημα και παρακολούθηση των εμβρυικών κυήσεων.

Ακόμα, συνίσταται χορήγηση διαφόρων σκευασμάτων, ανάλογα με την περίπτωση:

• Τοπικά αντι-κνησμώδη
  • Ουρσοδεοξυχολικό οξύ, το οποίο βοηθά στην καλύτερη διάλυση και συνεπώς ελάττωση των χολικών οξέων
  • Δεξαμεθαζόνη, ένα στεροιδές που βοηθά στην ωρίμανση των εμβρυικών πνευμόνων
  • Βιταμίνη Κ, που χορηγείται στην μητέρα πριν τον τοκετό και στο νεογνό αμέσως μετά τον τοκετό, και περιορίζει τον κίνδυνο εμφάνισης ενδοκράνιας αιμορραγίας

Συνίσταται πρόκληση τοκετού, σε ηλικία κύησης όπου καταγράφεται πνευμονική ωριμότητα.

Εγώ μεσα στην ατυχία μου ήμουν πολύ τυχερή μιας και η εξέταση του γιατρού, άθελά του, προκάλεσε τον τοκετό ενώ λέγαμε να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα. Τελικά ήμασταν εξαιρετικά τυχερές, μαμά και κόρη, αφού 3 μέρες μετά τον τοκετό τα επίπεδα τρανσαμινάσων είχαν τετραπλασιαστεί και σύμφωνα με τον γιατρό ο θάνατος του εμβρύου θα ήταν σχεδόν βέβαιος. Δόξα το Θεό πήγαν όλα κατ'ευχήν και είμαστε καλά.

Εγώ δεν έχω επανέρθει ακόμα. Η φαγούρα συνεχίζεται και την άλλη εβδομάδα πρέπει να κάνω επανέλεγχο και αναλόγως τα αποτελέσματα θα δούμε πως πρέπει να κινηθούμε κι αν θα πρέπει να δω ηπατολόγο.

X4pTp3.png

Καλημέρα μάνες!

Επειδή φαντάζομαι ότι λίγες γνωρίζετε τι είναι η χολόσταση κύησης είπα να σας ενημερώσω μιας και παθούσα:

Η χολόσταση της κύησης αποτελεί μια πάθηση του ήπατος που εμφανίζεται κατά την κύηση, κατά την οποία η λειτουργία της χοληδόχου κύστης επηρεάζεται από τις ορμόνες της κύησης. Συνοδεύεται από αυξημένα επίπεδα χολικών οξέων, το οποίο ανιχνεύεται στο αίμα. Συνήθως εμφανίζεται προς το τέλος της εγκυμοσύνης και συμβαίνει με συχνότητα 1:1000 κυήσεις.

Τα συμπτώματα είναι:

• Κνησμός, ιδίως στις παλάμες και τις πατούσες, χωρίς εξάνθημα
  • Σκουρόχρωμα ούρα
  • Υποχρωματισμένα κόπρανα
  • Κούραση και εύκολη κόπωση
  • Ανορεξία

Η χολόσταση μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εμβρυικής δυσφορίας, πρόωρου τοκετού και θνησιγενούς. Ακόμα, καθώς το αναπτυσσόμενο έμβρυο εξαρτάται από την μητέρα στο να απομακρύνει τα χολικά οξέα από το αίμα, τα αυξημένα επίπεδα μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στο ήπαρ του εμβρύου.

Από τη στιγμή της διάγνωσης χρειάζεται τακτική παρακολούθηση της εγκύου με εξετάσεις αίματος, και του εμβρύου με καρδιοτοκογράφημα και παρακολούθηση των εμβρυικών κυήσεων.

Ακόμα, συνίσταται χορήγηση διαφόρων σκευασμάτων, ανάλογα με την περίπτωση:

• Τοπικά αντι-κνησμώδη
  • Ουρσοδεοξυχολικό οξύ, το οποίο βοηθά στην καλύτερη διάλυση και συνεπώς ελάττωση των χολικών οξέων
  • Δεξαμεθαζόνη, ένα στεροιδές που βοηθά στην ωρίμανση των εμβρυικών πνευμόνων
  • Βιταμίνη Κ, που χορηγείται στην μητέρα πριν τον τοκετό και στο νεογνό αμέσως μετά τον τοκετό, και περιορίζει τον κίνδυνο εμφάνισης ενδοκράνιας αιμορραγίας

Συνίσταται πρόκληση τοκετού, σε ηλικία κύησης όπου καταγράφεται πνευμονική ωριμότητα.

Εγώ μεσα στην ατυχία μου ήμουν πολύ τυχερή μιας και η εξέταση του γιατρού, άθελά του, προκάλεσε τον τοκετό ενώ λέγαμε να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα. Τελικά ήμασταν εξαιρετικά τυχερές, μαμά και κόρη, αφού 3 μέρες μετά τον τοκετό τα επίπεδα τρανσαμινάσων είχαν τετραπλασιαστεί και σύμφωνα με τον γιατρό ο θάνατος του εμβρύου θα ήταν σχεδόν βέβαιος. Δόξα το Θεό πήγαν όλα κατ'ευχήν και είμαστε καλά.

Εγώ δεν έχω επανέρθει ακόμα. Η φαγούρα συνεχίζεται και την άλλη εβδομάδα πρέπει να κάνω επανέλεγχο και αναλόγως τα αποτελέσματα θα δούμε πως πρέπει να κινηθούμε κι αν θα πρέπει να δω ηπατολόγο.

ΝομιζωΔημητρουλα δεν ηταν αθελα του η εξεταση του γιατρου αλλα θεια προνοια για να σωθει το μωράκι σου Σαν ενα μικρο θαυμα!!!!!!!! Ετσι το εισεπραξα απο την περιγραφη σου

καλη αναρωση τωρα και απο τουσ κνησμους κ να πάνε καλα όλα με τον επανελεγχο.

Η μικρουλα σου τρωει συνεχεια????? απο νυχτες πώς πάτε?????

Μπορεί και να είναι όπως τα λες Βασιλική. Η μικρούλα μου τρώει περίπου κάθε 2

ώρες και κάθε μέρα δυναμώνει και περισσότερο. Το βράδυ είναι πολύ καλή, δεν κλαίει, απλά την ακούω όταν ξυπνάει που τρώει τα χεράκια της και έτσι μου δίνει σήμα ότι πεινάει. Ο Νικόλας πάλι ξυπνάει ακόμα κανονικότατα.

Θάλεια ελπίζω το θέμα με τα ποδαράκια της Θεοδώρας να μην είναι τίποτα.

X4pTp3.png

Καλά Δήμητρα, έπαθα σοκ με αυτό για τις τρανσαμίνες! Δεν είχα ιδέα πόσο επικίνδυνο ήταν! Ευτυχώς όλα καλά... Ο Θεός την αγαπάει την Χαρά, και εσάς προφανώς. Να'ναι πάντα γερή και πάντα τόσο καλό κοριτσάκι και να μην σας ταλαιπωρεί καθόλου. Ο Νικόλας από ζήλια πώς πάει? Νομίζω τα αγοράκια είναι καλύτερα από τα κοριτσάκια σε αυτόν τον τομέα.

Βικάκι, το γλυκό τέλειο! Να'σαι χιλιόχρονη και πάντα ευτυχισμένη, με την υπέροχη οικογένειά σου!

Άννυ, πολύ καλές οι ερωτήσεις για τον παιδικό. Θα πρέπει να τις φυλάξω για του χρόνου.

Εγώ είμαι ένα πτώμα. Είπα να κοιμηθώ νωρίς σήμερα αλλά κόλλησα με το κομπιούτερ και πάλι αργώ. Η Αθηνά, εκεί που είχε στρώσει άρχισε πάλι 2 νύχτες τώρα να ξυπνάει και να πρέπει να την παίρνω στο κρεβάτι μας.

Είδωμεν...

Φιλάκια μανουλίτσες και μωράκια! Όνειρα γλυκά!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...