Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

και άμα θέλεις να βγεις κανένα βράδυ άντε να σου βάλουν ένα προσωρινό εξτένσιον από την κορυφή του κεφαλιού και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Φαντάζεσαι αμα κάνεις ανταύγειες πόσα χρώματα θα έχεις μέχρι να γεννήσεις?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.....ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΘΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ Κ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΑΝ ΚΥΡΙΑ!!ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΨΩΝΑΡΑ!!ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΗΔΗ ΤΑ ΚΟΨΑ ΚΑΡΕ ΜΕ ΦΡΑΝΤΖΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ,ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ..ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΥΝ.ΑΝΝΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ,ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΞΑΝΘΙΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΙΠΕ Ο DOCTOR ΤΕΡΜΑ Η ΒΑΦΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΑΙΚ ARTISTIC TEAM ΠΟΥ ΝΑΙ ΑΛΥΣΙΔΑ,ΚΑΛΟ ΚΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ Κ ΜΟΥ ΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΥΤΕ ΦΥΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ,ΟΥΤΕ ΧΡΩΜΟΣΑΜΠΟΥΑΝ..

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ,ΜΟΝΟ ΚΟΥΡΕΜΑ+ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ..

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΡΕ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ??ΑΥΤΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΟΞΥΖΕΝΕ,ΟΥΤΕ ΑΜΜΩΝΙΑ..

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΡΕ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ??ΑΥΤΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΟΞΥΖΕΝΕ,ΟΥΤΕ ΑΜΜΩΝΙΑ..

αν ειναι πιο ανοιχτο χρωμα απο αυτο που εχεις θα πιασει???????

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας κοριτσια,

εξακολουθω να βλεπω υποψηφια σπιτια και ...δεν σας προλαβαινω...

Χριστινακι ευχομαι να ειναι περαστικα για τον μπαμπακα σου και στις κοπελες που εχουν τα αρρωστα παιδακια, ευχομαι ολοψυχα στις οικογενειες τους να ξεπερασουν ολα τα προβληματα!

κορίτσια γεια! χθες πήγα στον γιατρό και πάλι μεγαλούλα είναι η μπεμπούλα μου! 1820 γρμ! Μα τι ανάπτυξη είναι αυτή; Ο γιατρός με ρωτούσε αν έχουμε κάποιον μεγαλόσωμο στο σόι. Όχι όμως! Και εγώ και ο άντρας μου είμαστε μεσογειακοί άνθρωποι αν καταλαβαίνετε...χαχαχα! Πάντως μου είπε ότι αφου και οι εξετάσεις ήταν καλές (καμπύλη κλπ) δεν είναι κάτι που κάνω ή δεν κάνω! Ούτε έχω παχύνει. Το σώμα μου είναι σχεδόν ίδιο και μόνο η κοιλίτσα έχει φουσκώσει. Είμαι +8 περίπου. Ο γιατρός είπε ότι μάλλον τρέφεται καλά, έχει βολευτεί και αυτό τη βοηθάει. Αυτα. Για να δούμε τι απόκλιση θα έχει όταν γενηθεί με το καλο!

Και κάτι άλλο; Τα μωράκια σας έχουν πάρει θέση ή είναι συνήθως όρθια, πλαγιαστά κλπ;

1820!!!!!!!!!!!! Καλε θα σε βαλουμε στο βιβλιο γκινες! Θυμαμαι απο το Στελιο οτι η γιατρος μου ειχε πει, περιπου οσο ειναι στην 30η βδομαδα...γεννοιυνται το βαρος αυτο επι 3 !!! Εμενα ο Στελιος ηταν 1390 και γενηθηκε 3850 !!! Τωρα η μπουμπου ηταν 1278 οποτε υπολογιζουεμ γυρω στα 3,5 κιλά! Βεβεαια, εγώ μόλις δω οτι μπηακ στην 37η βδομαδα, αν ειναι πανω απο 3 κιλα (πρωτα ο Θεος) θα της πω δεν κανουμε την καισαρικη να ξαλαφρωσω η γυναικα!

Ααα, σχετικα με τον αιματοκριτη... αν σας πω οτι συνολικα δεν εχω παρει ουτε ενα κουτι σιδηρο (ξεχασιαρα η μαμα) και εχω 38,9 !!! Ουτε εγω το περιμενα...και φτου φτου βεβαια...

despoina82 πολυ ωραια τα πραγματακια σας... Ζηλευω, που ειμαστε και αφραγκοι και δεν μπορω να ψωνισω τι θελω...αλλά από την άλλη, μαθαίνω παραδειγμα για τα άρρωστα παιδακια και λεω μεσα μου "προσευχησου να ειναι καλα τα παιδακια σου, και θα μεγαλωσουν και με φτηνοτερα υλικα αγαθα"..........κρισεις με πιάνουν.........καταλαβαινεις τωρα

Να πω κι ενα ακομα ευχαριστο? ΕΧΑΣΑ ΕΝΑ ΚΙΛΟ!!!!!!!! Γιούπι!!!!!!

Μόλις ειδα τα +11 πανικοβληθηκα...και το 'χασα το ένα! Ειμαστε στα +10 (ειναι ηδη πολλά) και προσέχουεμ τωρα... τι να κανουμε, αφου δεν "κρατήθηκα" νωρίτερα η λιγούρα...

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

αν ειναι πιο ανοιχτο χρωμα απο αυτο που εχεις θα πιασει???????

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΟΝΟ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΙΣΩΣ ΠΙΑΣΕΙ,ΑΠΛΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΩΡΕ ΤΟ ΧΡΩΜΟΣΑΜΠΟΥΑΝ ΤΟΥ ΚΟΡΡΕ,ΜΕΤΑ ΞΕΘΩΡΙΑΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.:lol:

8yrVp3.png

WAy0p2.png

βασικά κανείς δεν ξέρει με σιγουριά τις επιπτώσεις των βαφών, καλό είναι να μην γίνονται.

Anyway, όπως νιώθει κανείς άνετα , έτσι πράττει...., και ασφαλώς ο γιατρός σου θα ξέρει πολλά περισσότερα από εμάς να σου πει.

Εγώ ξέρεις τί κάνω? Κόβω τις λευκές σύριζα. Τις οποίες απέκτησα (το 99%) κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Καλό ε? Απλά επειδή είμαι μελαχρινή δεν τα βάφω εγώ και χρόνια αφού αυτό που μου πάει καλύτερα είναι το φυσικό μου.

GaiGp3.png

Καλησπέρα και από εμένα!

Καλά δεν σας προλαβαίνω, δεν μπαινω και συχνα τις τελευταίες μέρες και έκανα πόση ώρα να σας διαβάσω. Τώρα ότι θυμάμαι!

Xρίστινα εύχομαι οτι καλύτερο για τον μπαμπάκα σου, να ανταποκριθεί όσο καλύτερα γίνεται στην θεραπεία και γερός και δυνατός να υποδεχτεί το εγγονάκι του. Οι προσευχές μας μαζί σας και προσπάθησε να κρατήσεις τη θετική σου ενέργεια!

Βασω και dim_angel, περαστικά για τα παιδάκια και δύναμη στους γονείς. Δεν υπάρχει χειρότερο από το να βλέπεις το παιδάκι σου να υποφέρει και να μην μπορείς να κάνεις κάτι για να το βοηθήσεις.

despoina, πολύ ωραία τα πραγματάκια σας, μεγεια σας, αντε ψωνίζεται μία-μία για τα μπεμπάκια σας. Εμείς ακόμα ούτε πήγαμε να δούμε...

annie καλές οι τιμές στα bebe home, θέλω να πάω να δω και εγώ για κούνια και συρταριέρα μέσα στη βδομάδα. Εσύ κατέληξες?

iwanna, πολύ ωραία και το στενσιλ και το κάλυμμα. Τι χρώμα θα το βάψετε το δωμάτιο? Όσο για τα αυτοκόλλητα τοίχου αν θελήσεις να παραγγείλεις πες μου γιατί και εμένα μου άρεσε ένα σχέδιο, αν είναι να μοιραστούμε τα έξοδα αποστολής.

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλησπέρα και από εμένα!

Καλά δεν σας προλαβαίνω, δεν μπαινω και συχνα τις τελευταίες μέρες και έκανα πόση ώρα να σας διαβάσω. Τώρα ότι θυμάμαι!

Xρίστινα εύχομαι οτι καλύτερο για τον μπαμπάκα σου, να ανταποκριθεί όσο καλύτερα γίνεται στην θεραπεία και γερός και δυνατός να υποδεχτεί το εγγονάκι του. Οι προσευχές μας μαζί σας και προσπάθησε να κρατήσεις τη θετική σου ενέργεια!

Βασω και dim_angel, περαστικά για τα παιδάκια και δύναμη στους γονείς. Δεν υπάρχει χειρότερο από το να βλέπεις το παιδάκι σου να υποφέρει και να μην μπορείς να κάνεις κάτι για να το βοηθήσεις.

despoina, πολύ ωραία τα πραγματάκια σας, μεγεια σας, αντε ψωνίζεται μία-μία για τα μπεμπάκια σας. Εμείς ακόμα ούτε πήγαμε να δούμε...

annie καλές οι τιμές στα bebe home, θέλω να πάω να δω και εγώ για κούνια και συρταριέρα μέσα στη βδομάδα. Εσύ κατέληξες?

iwanna, πολύ ωραία και το στενσιλ και το κάλυμμα. Τι χρώμα θα το βάψετε το δωμάτιο? Όσο για τα αυτοκόλλητα τοίχου αν θελήσεις να παραγγείλεις πες μου γιατί και εμένα μου άρεσε ένα σχέδιο, αν είναι να μοιραστούμε τα έξοδα αποστολής.

που εισαι εσυ καλε κυρια??σε χασαμε!

εγω Θαλεια μου ειχα παρει συρταριερα κ κουνια μου δωσε η ξαδερφη μου οποτε δεν κοιταξα καθολου για τετοια..εχει ομως πολυ μεγαλη ποικιλια!!!!καλαθουνα πηγα να δω κ ξεχαζωσα!εχει τοσες πολλες!ειναι μεγαλο μαγαζι κ σιγουρα θα βρεις κατι να σου κανει..

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

που εισαι εσυ καλε κυρια??σε χασαμε!

εγω Θαλεια μου ειχα παρει συρταριερα κ κουνια μου δωσε η ξαδερφη μου οποτε δεν κοιταξα καθολου για τετοια..εχει ομως πολυ μεγαλη ποικιλια!!!!καλαθουνα πηγα να δω κ ξεχαζωσα!εχει τοσες πολλες!ειναι μεγαλο μαγαζι κ σιγουρα θα βρεις κατι να σου κανει..

Απο τιμες στις καλαθουνες... για πες να παρουμε καμια ιδεα.

Ειχαν και βαση?

QuW0p3.png

περιπου στα 130-150 ευρωπουλα μαζι με την προικουλα...η βαση κοστιζει περιπου 35 κ ενα καλυτερο στρωμα απο λατεξ νομιζω ειπε γυρω στα 25....

pSC1p2.png

θαλεια..κατι γινεται με τα τικερακια σου!το ενα παει σωστα..το αλλο παει πισω...

Τα τικεράκια καλά πάνε απλά το ένα το έχω βάλει με την ΠΗΤ βάσει περιόδου και το άλλο με την ΠΗΤ που βγαίνει στον υπέρηχο.

rdESp2.png

περιπου στα 130-150 ευρωπουλα μαζι με την προικουλα...η βαση κοστιζει περιπου 35 κ ενα καλυτερο στρωμα απο λατεξ νομιζω ειπε γυρω στα 25....

Εμείς καλαθούνα δεν θα πάρουμε έχουμε ένα λίκνο που μου το έδωσε η κουνιάδα μου. Το είχε πάρει από τα mothercare, κυκλοφορεί ακόμα, και η τιμή του είναι σε αυτό το ποσό. Η κουνιάδα μου το βολεύτηκε πολύ και ο μικρός κοιμόταν εκεί μέχρι 6 μηνών. Νομίζω οτι είναι πιο άνετο το λικνο από την καλαθούνα για τον ύπνο, βέβαια η καλαθούνα μεταφέρεται όπου θες, αλλά δεν ρίχνεις μια ματιά και για λίκνο.

rdESp2.png

Επανηλθα να πω μια καλησπερα γιατι ετοιμαζομαστε να παμε επισκεψη σε κατι φιλους.

Για τις βαφες, λενε πως ειναι οκ τωρα γιατι μετα στον θηλασμο δεν μπορεις, αλλα εγω προσωπικα δεν θα το ρισκαρα. Οπως ισως ειδατε απο την φωτο μου, εχω αφησει την ριζα κι εχει φτασει μεχρι το αυτι αλλα δεν με νοιαζει καθολου. Τις ασπρες οσο μπορω τις βγαζω (κι ας λενε οτι οσο τις βγαζεις τοσο φυτρωνουν). Ασπρες εχω μονο μπροστα και οχι παρα πολλες. Παντως η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν ασχολιομουν ιδιαιτερα με τα μαλλια μου ωστε να με νοιαζει πολυ τωρα.

Σημερα αρχισαμε τις εργασιες στο σπιτι για να χτιστει το δωματιακι που θα μεταφερει ο αντρας μου το γραφειο του. Επιτελους μπηκαμε σ'εναν δρομο ωστε να αδειασει επιτελους το παιδικο και να μπορεσουμε να αρχισουμε να ψωνιζουμε. Ελπιζω σε κανα μηνα (ισως και νωριτερα) να'χουν τελειωσει ωστε να ασχοληθουμε με το δωματιο της μπεμπας μας. Ειμαστε απ'τους λιγους που θα περιμενουμε τοσο πολυ και αισθανομαι ασχημα γι'αυτο. Καλλιο αργα παρα ποτε παντως.

Ευτυχως που εχω την ξαδερφη μου που θα μου δωσει και καλαθουνα και μας εδωσε ηδη την κουνια και πολλα αλλα πραγματακια.

Καλο Σαββατοβραδο σε ολες. Φιλια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...