Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα! Τι ωραία νέα είναι αυτά! Δήμητρα να σου ζησει η κοράκλα! Να είναι γερή ευτυχισμένη και καλότυχη! Περιμένω να μας πεις πως θα αντιδράσει ο Νικόλας όταν γυρίσεις σπίτι με την μικρή!

Και πάλι να σας ζήσει!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Μπηκα μετα απο μια βδομαδα κ επεσα πανω στα πιο ευχαριστα νεα!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΧΑΡΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα φίλες!!!!!!!είμαι πολύ χαρούμενη που έχουμε νέο μέλος στην παρεούλα μας και θα πηγαίνουμε τσάρκες όλοι μαζί πια!!!

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Η ΧΑΡΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!πάω γρήγορα να γράψω ευχές σαν τον παλιό καλό καιρό!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Τέλεια!!!

Όλα πήγαν μια χαρά με τον τοκετό! Εύκολα και γρήγορα -Δήμητρα, μη βαράς. φαντάζομαι τί πέρασες! :tongue::tongue::tongue: - Και νάτο το κοριτσάκι σας! Να το χαίρεστε και να είναι γερό! Καλή λοχεία να έχεις και ο Νικόλας να ξετρελαθεί με την αδερφούλα του!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Να΄μαι και εγώ!!!

Δήμητρα να σας ζήσει η κορούλα σας!!!

Καλά πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός! Πότε μάθαμε οτι είσαι έγκυος και πότε έφτασε ο καιρός και γέννησες κιόλας!!!!! Χάρηκα που όλα πήγαν καλά και γέννησες ¨εύκολα¨ το κοριτσάκι σου!!!!

Και εγώ έχω να σας γράψω κάτι αιώνες. Σας διαβάζω όμως όποτε προλαβαίνω. Εμείς είμαστε καλά. Περιμένω πως και πως να πάρω άδεια αν και προσπαθούμε κάθε σκ να ξεφεύγουμε λίγο και να πηγαίνουμε για κανα μπάνιο. Σε ένα από αυτά βρεθήκαμε και με την Άννυ και την Κλειώ. Κατά τα άλλα είμαστε καλά, αν και πριν λίγο καιρό περάσαμε μια αγωνία με μια διάγνωση για ένα ορθοπαδικό θέμα για τη μικρή μου, ενός "σουπερ" γιατρού που μας έκανε να να περάσουμε μια μαρτυρική εβδομάδα, αλλά τελικά αφου πήραμε και δεύτερη γνώμη μας καθυσήχασε και ηρεμήσαμε.

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας επίσης!!!! Καλό βράδυ!!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Δημητρούλα μου ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!! Γερή και καλότυχη η Χαρά και πάντα να σας γεμίζει χαρά! Ουφ, τελευταία και καταϊδρωμένη! Το διάβασα το πρωί στο κινητό αλλά δεν προλάβαινα να γράψω. Ήμουν τόσο χαρούμενη που έβγαλα ένα τραγουδάκι για την Χαρά και το τραγούδαγα μέχρι που πήγα στην δουλειά. Φεύγοντας το απόγευμα προσπαθούσα να το θυμηθώ αλλά τίποτα! Η κωλοδουλειά μου μπλόκαρε το μυαλό...

Ανυπομονώ να γνωρίσω την Χαρά σας! Να είστε πάντα καλά όλοι!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα φίλες!αν μπορέσετε να με βοηθήσετε όσες ξέρετε..θα θελα να κάναμε μια λίστα με ερωτήσεις για τον παιδικό σταθμό.δηλ αν πάω να κοιτάξω,τι πρέπει να προσέξω και να ρωτήσω! γιατι τα χω στο μυαλό μου μπουρδουκλωμένα...

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλησπέρα μανούλες!

Άντζυ μου δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό που ρωτάς, αλλά η Άννη σίγουρα θα σου πει μια και απ ότι θυμάμαι είχε κάνει μεγάλη έρευνα.

Θαλίτσα μου, μας έχεις λείψει πάρα πολύ και εσύ και η Θεοδωρούλα μας... Να μας έρχεσαι συχνότερα από εδώ. Τί συνέβη με το ορθοπεδικό θέμα που λές? αν δεν γίνομαι αδιάκριτη φυσικά... Τα φιλιά της Λου να δώσεις στην Θεοδώρα!

Εμείς καλά είμαστε, έχω μια ερωτησούλα, εχτές έκανα fish stick ψημένα στο φούρνο της πλέον γνωστής μάρκας για εμάς όμως όχι για την μικρή, η οποία όμως τα δοκίμασε και έκανε σαν τρελή, οπότε μπουκιά μπουκιά έφαγε 3 κομμάτια. Έχει δώσει καμία μαμά τέτοια? Ψαράκι τρώει σε ψαρόσουπα και μάλιστα ολόφρεσκο και αλανιάρικο (ο μπαμπά της τα πιάνει) δεν έχω σκοπό να το αντικαταστήσω, απλά δεν ξέρω αν πρέπει να της ξαναδώσω ή αν θεωρούνται καρα-junk ...

Επίσης εδώ και 2 μέρες κάνουμε διαπραγματεύσεις για την αποζημίωσή μου, ελπίζοντας ότι θα πάρω τουλάχιστον το 60-70 % του ποσού. Αν είμαι τυχερή φυσικά...

Αυτά τα δικά μας, το απόγευμα θα πάω να δω την Δήμητρα και την Χαρά να πάρω μωρο-τζούρα χιχι...

Φιλάκια πολλά!!!

GaiGp3.png

καλημερα φιλεναδες!

εχω πολυ καιρο να σας γραψω αλλα σας διαβαζω καθημερινα!!

Η Χαρα ειναι μια κουκλιτσα, ειδα τη φωτο της στο φεις και τρελαθηκα! Βικυ μου ζουληξε την και απο εμενα:tongue:

Εμεις ειμαστε καλα, επιτελους!! ΜΕτραμε μια εβδομαδα για να σταματησουμε απο τη δουλεια και να ξεκουραστουμε!

Προς το παρον μοιραζουμε τα απογευματα μας μεταξυ θαλασσας και παιδοτοπων μιας και ο ταλιμπαν δεν μπορει να κατσει στο σπιτι!!

και εμενα χτυπαει το κεφαλι της οπου βρει μολις νευριασει δλδ συνεχεια:tongue::tongue: ποσο κυκλοθιμικη ειναι δεν μπορω να σας το περιγραψω! Ο γιατρος μου ειπε σε τετοια περιτατικα απλα να την αγνοω και ετσι και κανω!

Βικυ μου και Βαλια ευχομαι πραγματικα τα καλυτερα σχετικα με την δουλεια!

Επλιζω να μην εχουν κλεισει ολες οι θεσεις για bora -bora:p

καλο Σαββατοκυριακο σε ολες!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Θαλίτσα μου, μας έχεις λείψει πάρα πολύ και εσύ και η Θεοδωρούλα μας... Να μας έρχεσαι συχνότερα από εδώ. Τί συνέβη με το ορθοπεδικό θέμα που λές? αν δεν γίνομαι αδιάκριτη φυσικά... Τα φιλιά της Λου να δώσεις στην Θεοδώρα!

Καλησπέρα και πάλι!!!

Βικυ και τα δικά μας φιλιά στο Λουσάκι!!!

Φυσικά και δεν γίνεσαι αδιάκριτη. Το θέμα μας είναι οτι η Θ έχει λιγο στραβά ποδαράκια και οταν περπατάει πατάει τα πόδια της προς τα μέσα. Ο πρώτος γιατρός μας διέγνωσε μια σπάνια νοσο και μας είπε οτι θα χρειαστεί να φορέσει 4-6-8-10 χρόνια (δεν ηξερε ακριβώς) κηδεμόνες και ίσως χρειαστεί μετά εγχείρηση και ο δεύτερος γιατρός μας είπε οτι είναι κατι φυσιολογικό για την ηλικία της και το πιο λογικό είναι να στρώσουν μόνα τους, μας είπε για επαναξεταση σε 8-10 μήνες και αν δεν έχουν στρώσει τότε ίσως χρειαστεί για κάποιο διάστημα (λίγους μήνες είπε) κηδεμόνες. Επίσης μας είπε οτι δεν υπήρχε κανένας λόγος να ακτινοβολήσουμε το παιδί (βγάλαμε 4 ακτινογραφίες παρακαλώ!!!!)

Τον δεύτερο γιατρό μας τον σύστησαν ως έναν σπο τους κορυφαίους παιδοορθοπαιδικούς στη θεσσαλονίκη. Οπότε μείναμε εκεί και απλά σκεφτόμαστε να πάμε για επανέλεγχο σε πιο σύντομο διάστημα γιατί όπως καταλαβαίνεις πλέον δεν μας βγαίνει από το μυαλό.

Αυτά, ελπίζω να μην τρομάξει καμιά μανούλα και τρέχει το παιδάκι της για έλεγχο. Εύχομαι να είστε καλά!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...