Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανες! Τι ωραία κίνηση είναι αυτή??? Καιρό είχαμε να μπούμε και να γράψουμε τόσα πολλά!

Βασικά εφαγα φρίκη με την Δήμητρα... Ολα καλα θα πάνε κοπέλα μου, να μπεις να μας ενημερώσεις με κάποιο τρόπο γιατι εχω πολύ αγωνία!

Αντζυ μου ελπίζω η Χρυσανθη να μην ανεβασε αλλο πυρετο και να σας περασε! Για τους παιδικούς θέλει ψαξιμο και οι τιμες φυσικα διαφερουν. Παντως αν θες να την γραψεις (σε ιδιωτικο γιατι δημοσιο νομιζω το εχασες το πλοιο) θα πρεπει να το δεις άμεσα!

Ιωάννα ποσο σας ζηλεύω που θα πάτε Χαλκιδική! Να περάσετε τέλεια!

Το Μαράκι που είναι??? Μπαίνει συνήθως κάθε βράδυ!

Φιλια πολλά και περιμένουμε νεα απο την Δημητρα!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημητρούλα μου εύχομαι να μην είναι τίποτα... Περιμένουμε νέα σου.

Αντζυ μου τι έπαθε το Χρυσανθάκι; Κανε την συνέχεια μπανάκια δροσερά και πάρε και την παιδίατρο κανά τηλέφωνο. Κυκλοφορούν και κ@λ@ιωσεις με αυτόν τον καιρό.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ.

Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα ξύπνησα ένα πρωί με διάρροια, εμετό και πόνο σε όλο μου το σώμα. Δεν μπορούσα να κουνηθώ και ούτε να πάρω το παιδί αγκαλιά. Μετά απο 2 μέρες ήταν η μαμα μου με διάρροια και από χτες είναι ο μπαμπάς μου έτσι ακριβώς όπως ήμου κι εγώ.

Σημερα ο γιοκας μου αποφάσισε να ξυπνήσει στις 5.00 με αποτέλεσμα να κοιμάται τώρα.

Βικάκι να μιλάμε να λέμε τον πόνο μας!!! Ευχαριστούμε για τα περαστικά, έχουμε αναρρώσει πλήρως! Εχω χάσει επεισόδια όμως κ με συγχωρείς... Εχεις φύγει από τη δουλειά ή συνεχιζονται τα ίδια;

Δήμητρα ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

καλημέρα κι από μένα!!

Δήμητρα εύχομαι κι εγώ να πάνε όλα καλά!!

κι αν ήρθε η ώρα να βγει η μπουμπου,με το καλό!!!!

περιμένουμε νέα σου!!

Βάλια μου χάρηκα που διάβασα νέα σου,μακάρι να ήταν πιο ευχαριστα,αλλά να είσαι αισιόδοξη και καποια στιγμή θα βρεις το δρόμο σου,όπως όλοι μας ελπίζω....να μας φιλήσεις τον Κων/νο!

άντζυ πως είναι το μπισκοτακι?????μπες να μας πεις!εύχομαι πολύ καλύτερα!

Βικη ελπίζω σύντομα να βρεθεί λύση με τη δουλειά σου και-γιατί όχι,να βρεθεί και θεση για τη Λου σε παιδικό!

Ειρήνη καλές διακοπές!!!!!!

pik με το καλό να αγκαλιάσεις το μωράκι σου!!

το Μαράκι?

Η Ελισάβετ?

οι Δεσποινούλες???

και η Χριστίνα δεν εχει μπει καθόλου,ε?

και η Άννυ και η Θαλεια!

και η Τανια!

εύχομαι όλα τα κοριτσια μας-και όσες ξεχναω τώρα-να είναι καλά!και τα παιδάκια τους φυσικά!

η Νανσυ δεν έχει ξαναμπει..τι να κανει το αγορακι της??μακαρι να είναι μια χαρα τωρα!

και όσες πατε μινι ή σουπερ διακοπούλες να τις χαρείτε οσο πιο πολύ μπορείτε!!!!!!!!!!!!!

Ιωάννα καλά να περάσετε!!!

Δέσποινα φανταζομαι προχθες γιόρταζε η Μαρίνα σου,ε?

πολύχρονη,γερή κι ευτυχισμένη να είναι!!!!!!!!!!!!!

οτι καλύτερο σας εύχομαι!!!!!!!!!

και η Αναστασία μας γιόρταζε το δεύτερο όνομά της!

Νικολ μου να τη χαίρεσαι κι από εδώ,αν μας διαβάζεις!

εμείς είμαστε καλά,αλλά ακόμα δεν εχω Η/Υ...

επιτελους η Γεωργία μπήκε στη θαλασσα!!!!!!!της έκανα μια προεργασία στο σπίτι γιατί την ενοχλούσε πολύ το νερό και την προτείνω σε όσους δυσκολευονται!καθε μέρα έστρωνα κατω ένα σεντονι,έβαζα πάνω λεκάνες με ζεστο στην αρχη νερό και κουβαδακια,παιχνιδια κτλ και ενω έπαιζε την εβρεχα λιγο λίγο ώσπου συνήθισε το νερό,πλατσουριζε μόνη της και ετσι αποφασισε να μπει στη θαλασσα!!!!!

α,να σας ρωτήσω!κι εσας δε θέλουν την πάνα ή μόνο η Γεωργία τρελένεται?μιλάμε έχουμε πολεμο καθε φορα που παω να της τη βαλω,δε θελει να ακουει για αλλαγή πανας,ούτε να τη βλέπει,την τραβαει να τη σκίσει κτλ.και πόσο να την αφησω κεβρακωτίλα πια,χι χι!

σας φιλώ,να είστε όλοι καλά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Γεια σας μανούλες!

Δήμητρα, μπήκα να δω νέα σου σε σκεφτόμουν από χθες το βράδυ... Όλα καλά εύχομαι να είναι και να έχεις ηρεμήσει!

Άντζυ, τί κάνει η Χρυσάνθη; Πώς ήταν το βράδυ σας; Μακάρι να ήταν μόνο χθες με πυρετό και σήμερα να είναι περδίκι!

Με τη μετακόμιση τί γίνεται; Βρήκατε σπίτι ή πάτε σε άλλο όροφο;

Μαρία, μπορείς να δοκιμάσεις πάνα-βρακάκι, μπαίνει πιο εύκολα και φαντάζομαι δε θα παιδεύεσαι τόσο!

Ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε σε όλους καλά μπανάκια!

Αύριο περιμένουμε και το καινούριο καθισματάκι αυτοκινήτου! Στο παλιό δεν χωρούσε πια -αν και δεν έφτασε τα κιλά που έλεγε- και πήραμε το επόμενο που κοιτάζει μπροστά. Εσείς έχετε αλλάξει ήδη;

Και κάτι άλλο θέλω να σας ρωτήσω... Αντηλιακό βάζετε ως τί ώρα το απόγευμα; Αν πάτε 6-7 στη θάλασσα έχει νοήμα;

Φιλάκια σε όλες!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!

Τα νέα της Δήμητρας θα σας τα πει σε λίγο η ίδια, υπάρχει ένα θέμα τελικά όπως ανέφερε εχτές αλλά θα σας δώσει η ίδια τις λεπτομέρειες. Σημασία έχει που είναι καλά και η φίλη μας και το κοριτσάκι της.

Εμείς εδώ με το ερκο στο φουλ , δράμα η ζέστα. Τώρα έφυγε και ο υδραυλικός έφτιαξε τους σωλήνες του καλοριφέρ που έτρεχαν και έχω να κάνω σκούπα-μάπα.

Ιωάννα μου με γειές για το καθισματάκι σας, εμείς έχουμε αλλάξει νομίζω μετά την Πρωτοχρονιά αν δεν κάνω λάθος και είναι οκ , βλέπει και καλύτερα οπότε και δεν βαριέται εύκολα στις διαδρομές. Ποιό καθισματάκι πήρατε?

Αντηλιακό πέρυσι που πηγαίναμε τέτοιες ώρες το απόγευμα της έβαζα στάνταρ πριν φύγουμε από το σπίτι και μετά την πρώτην βουτιά. Και της έβαζα της φρέζυ που δεν είναι πάνω απο 25 νομίζω ο δείκτης και δεν κάηκε καθόλου. Φέτος της έχω πάρει το ίδιο της φρέζυ, της τζόνσον το 50αρι σωληνάριο, και της αβέν το 50αρι σπρέι (το οποίο στάζει και βγαίνει αμέσως μόλις βραχεί, σε αντίθεση με τα άλλα 2.....). Όλα μας πειράζουν στα μάτια μόλις βραχούμε αφού τα τρίβουμε μετά μανίας και έχουμε μόνιμα δάκρυα...

Μαρία με το καλό και μακροβούτια η Γεωργία μας!!!!!!!!! (σ'ευχαριστώ για τις ευχές!!)

Η Λου κάθεται ακόμα στην αλλαξιέρα (παρότι η μισή περισσεύει κάτω χαχαχα) και την αλλάζω σχετικά εύκολα. Λέει μαμά κακά μπάνα (κακά στην πάνα) όπου κακά=τα τσίσα. Λέω Λουσάκι τσίσα και λέει τσιςςςςςςςς αλλά δεν το συνδυάζει με τπτ με το τσίσα ως έννοια. Μετά ρίχνει καμιά 20αριά σφαλιάρες στο πιπί της όλο χαρά και του φωνάζει πιπιιιιιιιιιιι χαχαχαχα. Αλλά προς το παρόν κάθεται οκ. Στην γιαγιά της κάνει τσαλίμια γιατί την αλλάζει πάνω στο κρεβάτι και έχει χώρο για ταρζανιές και κωλοτούμπες.

Πάω πάω να μαζώξω γιατί ζέχνει γμτ........

σι γιου λέιτερ...

GaiGp3.png

Βικάκι....θα κάνω μια χαζή ερώτηση ,όπως πάντα! εγώ δεν ξέρω ποια τμήματα της έχουν παραδοθεί και σε ποιον (καταζητείται δηλ?χαχα!!) αλλά θα θελα να μάθω ποια είναι αυτή η Ιονία οδός ,δεν έχω ιδέα!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

έχω πάθει σοκ!!!

η Δήμητρα μάλλον γεννάει!!

πάνε τώρα στο μαιευτήριο κι έχει κάθε 3 λεπτά πόνους!!

όλα να πάνε καλά φιλενάδα!!η Χαρά να έρθει γρήγορα και με ελάχιστο πόνο όπως ο Νικόλας μας!:-)

8yrVp3.png

WAy0p2.png

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=165&page=611

πω πω αυτο είναι πριν 1,5 χρόνο σχεδόν που γένναγε το Νικόλα!και τώρα έρχεται η Χαρά! πολυ έχω χαρεί!!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες μου!!Τι κανετε????

Μπηκα και επεσα πανω στα καλα νεα!!!!!!!!

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Πω πωωω δεν το πιστευω λεμε!!!!

Περιμενουμε ενημερωση.....................:P:p:p:p:p:p:p:p

Πολλα φιλακια!!!

Πωπω νέα!!!

Δήμητρα, με το καλό, γρήγορα και ανώδυνα να υποδεχτείτε την κορούλα σας!!! :D Πολύ χάρηκα που το χθεσινό δεν ήταν κάτι ανησυχητικό και πας να γεννήσεις φυσιολογικά!

Βίκυ, πήραμε το pearl της maxi cosi, το προηγούμενο ήταν το pebble και έχουν κοινή βάση isofix οπότε το είχαμε προαποφασίσει. Μακάρι να χαζεύει κι ο Θ. στη διαδρομή, να πάω κι εγώ στη θέση του συνοδηγού για να αλλάζω και μουσική! :tongue:

Αντηλιακό κι εγώ της frezyderm το βραφικό έχω, σαν στόκος είναι αλλά φαίνεται να κάνει δουλειά!

Άντζυ, η Χρυσάνθη είναι απύρετη; Αυτό υποθέτω για να μην είπες κάτι!

Περιμένουμε τα ευχάριστα, όποια μάθει να μας πει! ;)

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΙΣ 1.45 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 2.950

(ΣΥΓΧΩΡΈΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΠΕΦΤΩ ΜΕΡΙΚΑ ΓΡ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ!!!)

Γέννησε με ΦΤ χωρίς καμία αναισθησία, της έσπασαν τα νερά όταν πήγε η διαστολή στο 5 και μπαμ μπαμ σε ένα μισάωρο περίπου ήρθε το κοριτσάκι τους να τους γεμίσει ευτυχία!

Μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας, η φίλη μας την θήλασε αμέσως μόλις γεννήθηκε!! Είναι μια θεά πραγματικά, με γατίσιο κλάμα, δεν το πίστευα όταν την είδα πόσο τέλεια είναι !!!

Κατά τις 4 θα την ανεβάσουν στο δωμάτιό της, να ξεκουραστεί παρέα με την κόρη της.

Κορίτσια άλλη μια κούκλα ήρθε στην παρέα μας!!

Φιλάκια πολλά!!!!!!!!

GaiGp3.png

Καλημέρα!

Να χαιρόμαστε το νέο μέλος της παρέας! Θα πάω να ευχηθώ και δίπλα αλλά δεν κρατιέμαι!

Αχ πολλή χαρά πρωί πρωί! Άντε να παίρνετε σειρά κι άλλες, είναι τέλεια τα γεννητούρια!!!

Φιλάκια πολλά!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...