Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα μανουλάκια μου γλυκά! τι κάνετε?

Βικάκι μου ο κρεβατωμένος εντάξει,ανάρρωσε τελικά!χαχα! ε,μα με 2 μωρά στο σπίτι δεν αντέχεται!

Μαράκι θα της περάσει μωρέ της Αθηνούλας!θέλει ίσως να βρεθεί με τα φιλαράκια της λίγο να παίξει και θα ναι μια χαρά μετά με όλα τα παιδάκια! φαση θα ναι!

pik που είσαι ρε εγκυούλα κι εσύ?γιατι δε μας γράφεις?πως παει η μπέμπα,ετοιμάζεται? είσαι έτοιμη?!

βρε Δημητρούλα μου πες μας κι εσύ τι κάνεις ,ο Νικόλας,η Χαρά? περιμένω με αγωνία να γεννήσεις,σαν ψέμα μου φαίνεται!

εμείς καλά,χτες είχε γενέθλια η βαφτιστήρα μας κι είχαμε πάει.το πρωί γυρνοβολούσαμε στο Athens heart και στα jumbo,και πήραμε της Χρυσάνθης 2 ζευγάρια πεδιλάκια απο Μούγερ κι απο crocodillino παμφτηνα!το ένα 23 ευρω και το άλλο 39!α,και στο σκλαβενίτη για όποια ενδιαφέρεται έχει τα παμπερς -4,5 euro!

κατά τα άλλα εδώ κ λίγες μέρες της έχω δώσει το βράδυ φρέσκο μες στον ύπνο της κι έχει πιει 300 γρ,250..αλλά και πάλι θηλάζει(αρα ποιο το νόημα?!) χαχα!

σήμερα γιορτάζει η πεθερά μου και μάλλον θα πάμε για φαγητό! δε σας έδειξα και το πορτοκαλί μαλλί μου,να θυμηθώ να βγάλω φωτο!χιχι..!

φιλάκια,καλημέραααααααααααα!!!!!!!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας μανούλες!!

Ευχαριστώ που με αναζητήσατε. Εδώ είμαστε κι εμείς, εν αναμονή της άφιξης της Χαράς. Ανυπομονώ γιατί δεν αντέχω άλλο!!! Είμαι συνέχεια κουρασμένη, κάνω 10 βήματα και θέλω να κάτσω και να πιω νερό, σέρνομαι σαν γριά. Πέρυσι δεν ήμουν έτσι. Πικ κι εσύ έτσι είσαι ή εγώ περνάω τέτοια φάση;

Ο Νικόλας είναι μια χαρά, παίζει, ζωγραφίζει (λέμε τώρα) και ελπίζω να δεχτεί καλά τη νέα άφιξη.

X4pTp3.png

Γεια σας μανούλες!!!! Τι κάνετε? Τα μωράκια σας? Εμείς όλα καλα. Το ΣΚ πήγαμε Λουτράκι που μας το έκανε δώρο- έκπληξη ο αντρούλης μου και περάσαμε υπέροχα! Καναμε και μπάνια, παίξαμε κ.λ.π. Σήμερα πάλι δουλειά....

Μαράκι η γλυκιά μου η Αθηνούλα λογικό είναι να αντιδρά έτσι αν το άλλο παιδάκι την είχε στο φτύσιμο.. Ο Δ είχε κατι αναλογο με ενα κοριτσάκι 2 ετών που όλο τον έσπρωχνε. Την επόμενη φορά που συναντηθηκαμε και τον πήρε αγκαλια το κοριτσάκι μόλις τον είδε, ο Δ την δάγκωσε στο στηθος κι εκλαιγε το καημένο. Να ξέρεις ότι θυμούνται!!!

Βίκυ προλαβαίνω? Εμεινε καμια θέση??? Αχ κορίτσια μου όσο πλησιάζει ο καιρός για διακοπές, δεν κρατιέμαι!!!

Δήμητρα όσο σκέφτομαι ότι σε 2 εβδομάδες το πολύ θα έχεις κι άλλο νινι στην άγκαλια τρελαίνομαι από την χαρά μου! Αντε και στα δικά μας οι υπόλοιπες!!!!

Σας φιλώ γλυκά!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλημέρα μανούλες~!χαθήκατε όλες...που είστε? να σας πω,όσες τα πάτε παιδικό,επειδή δεν θυμάμαι καθόλου τι λέγατε...1ον πόσα δίνετε στον ιδιωτικό? και 2ον (το χε ψάξει το Βικάκι πολύ) τι παίζει με τους δημόσιους,είναι αδύνατον να μας πάρουν ε?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

καλημέρα μανούλες~!χαθήκατε όλες...που είστε? να σας πω,όσες τα πάτε παιδικό,επειδή δεν θυμάμαι καθόλου τι λέγατε...1ον πόσα δίνετε στον ιδιωτικό? και 2ον (το χε ψάξει το Βικάκι πολύ) τι παίζει με τους δημόσιους,είναι αδύνατον να μας πάρουν ε?

Καλημέρα μανούλες,

Ρε Άντζυ ούτε συννενοημένες να είμασταν... Πήρα πριν λίγο τηλέφωνο στον δημοτικό βρεφικό σταθμό που είχαμε κάνει αίτηση και φάγαμε τελικά απόρριψη. :( Τώρα περιμένουμε και τα αποτελέσματα από την εεταα (τους χρηματοδοτούμενους) αλλά από εκεί είμαι σίγουρη για την απόρριψη.

Σε ιδιωτικούς παίζουν σχεδόν τα πάντα από τιμές. Κάνε μια έρευνα και σύντομα κιόλας γιατί οι θέσεις έχουν σχεδόν καλυφθεί ήδη σε αρκετούς.

Τί άλλα εσείς μάνες?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

ΈΛΑ φίλη! αρα πακέτο ε? μια χαρά!αν δεν πληρωσεις αγαπη μου στην Ελλαδάρα δεν παίρνεις τίποτα!

Ιωαννάκι και Μαρία ατλαντις που χαθήκατε πάλι?και η Θάλεια που ειναι??

μα σας ψεκάζουν?

ΑΝΝΥ ΦΕΡΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ!!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΈΛΑ φίλη! αρα πακέτο ε? μια χαρά!αν δεν πληρωσεις αγαπη μου στην Ελλαδάρα δεν παίρνεις τίποτα!

Ιωαννάκι και Μαρία ατλαντις που χαθήκατε πάλι?και η Θάλεια που ειναι??

μα σας ψεκάζουν?

ΑΝΝΥ ΦΕΡΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ!!!!

χαχα Άννυ το χελικοπτερ πλλλιιιιζζζζζζζζζζζζζζ

Ουφ (ας κλαφτώ λιγάκι), ρε συ κύριος κανα καλό θα μας στείλεις και εμάς?

Άντζυ μόνο φάσκελα έχω να δώσω πλέον, από αυτά όσα θες!!!:tongue: Να ειδοποιήσουμε τους άμεσα ενδιαφερόμενους να περάσουν να παραλάβουν μερικά.

GaiGp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Nα 'μαι κι εγω! Εχω εξαφανιστεί το ξέρω... Αλλά εχω και τον ταρζαν τον Κωνσταντίνο.. Τα νεα μου: Δεν δουλευω πια.Εφυγα απο την εφημεριδα που ημουν διοτι μια εβδομαδα πηγαινα μια μου ελεγε να μην πάω, γυρναγα 10 το βραδυ σπιτι κ.α και το καλυτερο??? ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ 7 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ και δεν μπορω να κανω τπτ διοτι τα λεφτα τα επερνα μαυρα. Ωραια???

Μου αρρωστησε και ο μικρος πριν 2 εβδομαδες με πυωδη αμυγδαλιτιδα και ήταν όλα χαρμα. Δεν ετρωγε, δεν επινε νερο, δεν επινε γαλα... Τιποτα. Και ετσι μενει πίσω το εμβολιο MMR και της ανεμοβλογιας. Θα τα κάνουμε οταν γυρισουμε απο τις διακοπες.

Κατα τα αλλα σκατα.. Δεν υπαρχουν λεφτα, δεν βρίσκω δουλεια και είμαι όλη μερα στο σπίτι με αποτελεσμα να εχουν σπάσει τα νευρα μου...

Εσεις είσαστε όλες καλα;;; Τα ζουζουνια σας;

Δημητρούλα και pik με το καλο να γεννήσετε κοριτσια! Με ένα πόνο!!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

γεια σου κι εσένα Βάλια μου! ωραία νέα,τι να πω....παντού σκατά με τα λεφτά και με τις δουλειές....

Βικάκι τι θελουν για να μας πάρουν σε σταθμό του δήμου δηλαδή? τι ζητάνε?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Γειά σου Δεσποινάκι μου!! Μάκια πολλά στο Μαρινάκι που έχει γίνει μια γυναικάρα!

Βάλια πάρε με τηλ να λέμε τον πόνο μας να ξεσπάμε χαχαχα... εγώ την έχω πρήξει την φιλενάδα μου την εγκυούλα με την γκρίνια μου για τα επαγγελματικά, θα βγει η μπέμπα και θα πει κυρα μου μας έπρηξες χαχαχα

Περαστικά σας, αν και θα πρέπει ήδη να έχετε αναρρώσει πλήρως έ?

Άντζυ, οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί σου ζητάνε διάφορα χαρτιά αναλόγως ο καθένας, αλλά προϋπόθεση για να μπείτε είναι να έχετε φυσικά ΜΕΣΟΝ. Από εκεί και πέρα, βάση εισοδήματος υπάρχουν και τα τροφεία αλλά και αυτά διαφέρουν από δήμο σε δήμο.

Εμένα μου λένε σήμερα ότι έφτασαν την πληρότητά τους στον βρεφικό, χωρίς να έχουν καν βγει τα αποτελέσματα από το εεταα , άγνωστο τί θα γίνει με αυτά όταν κληρωθούν (μπούρδες, για να βάλουν τα δικά τους σίγουρα). Θα δουν από Σεπτ. γιατί τον Αύγουστο θα είναι κλειστά. ΄Μου αρέσει που είχαμε γνωρίσει όταν είχαμε πάει για την αίτηση και τον πρόεδρο των παιδικών σταθμών του Δήμου και του είχα πει για την περίπτωση και μου λέει πώς είναι το όνομα του παιδιού και καλά ναι σίγουρα θα μπει μην ανησυχείτε. Αυτά μου την δίνουν.. Ίσως να κάνω ένσταση τον Σεπτέμβρη, θα δω.

Στη δουλειά ζητάω συνεχώς να με απολύσουν αφού δεν έχω πλέον αντικείμενο (το λογιστήριο δεν λειτουργεί πλέον), να πάρω την αποζημίωσή μου και να μπω ένα ταμείο ανεργίας και ακόμα το ...σκέφτονται. Όταν σε λίγο καιρό δεν θα έχουμε να φάμε που λέει ο λόγος να δω τί θα κάνουμε. Άντε γιατί και εκεί μαζεμένα τα έχω....

Αυτά με εμάς.

Εμείς μόλις μπήκαμε σπίτι, την τάισα στην μαμά μου και κοιμήθηκε από το αυτοκίνητο οπότε θα ξεκουραστώ και εγώ τώρα και θα σηκωθούμε κατά τις 6.30.

Μάκια μανούλες, καλό μεσημέρι!!

GaiGp3.png

Καλησπέρα.

Αντζούλα μου μπάνιο να την κάνεις δροσερό 20 λεπτά μετά το ντεπόν. Κάνατε το μμρ πρόσφατα;

Εγώ χθες ξαφνικά παρουσίασα φαγούρα στις παλάμες. Σκέφτηκα θα μπήκαν τα λεφτά του ΙΚΑ αλλά που τέτοια τύχη. Μετά η φαγούρα επεκτάθηκε στις πατούσες και σκέφτηκα μάλλον θα πάω να τους κλωτσήσω. Σήμερα η φαγούρα συνεχίζεται σε όλο σχεδόν το σώμα, στήθος, κορμό, πόδια, χέρια, κεφάλι. Οσο περνάει η ώρα χειροτερεύει. Εξάνθημα ή κάτι δεν έχω βγάλει κι έτσι πήρα το γιατρό. Μου είπε να πάω επειγόντως αύριο να κάνω ηπατικές εξετάσεις και να ελέγξω τα ηπατικά ένζυμα (τρανσαμινάσες) μ'ηπως έπαθα χολόσταση. Του λέω τι έιναι αυτό; Είναι επικίνδυνο; και μου λέει για το παιδί ναι. Εχω φρικάρει όπως έχετε καταλάβει, αυριο πρωί πρωί θα πάω για τις εξετάσεις και ελπίζω να είναι όλα καλά γιατί αλλιώς πάιζει να γίνει άμεσα καισαρική απ'ό,τι κατάλαβα. Ουφ...

X4pTp3.png

Γεια σας μάνες!

Να' μαι κι εγώ!

Δήμητρα, αφού σου είπε να πας αύριο πρωί σημαίνει πως δεν είναι τόσο επείγον νομίζω, αλλιώς θα σου έλεγε να πας απόψε. Άμα έχεις αγωνία όμως ή αισθάνεσαι ανασφάλεια να πας σε ένα νοσοκομείο (ή όπου θα γεννήσεις) να τις κάνεις άμεσα. Εγώ και μόνο για να μου φύγει η ιδέα θα πήγαινα... Και για την καισαρική μη σκας, αν πρέπει να γίνει για το καλό του μωρού θα γίνει και όλα θα είναι μια χαρά! Όλα καλά εύχομαι πάντως και να είναι κάτι τυχαίο! Περιμένουμε νέα!

'Αντζυ μου, μπανάκι κανονικό στην αρχή και κάθε λίγο να το δροσίζεις λίγο το νερό και να την αφήσεις μέσα κανένα 20λεπτο. Έτσι μας είχε πει ο ντοκ. Ντεπόν και κανένα βρεγμένο πανί στο μέτωπο... Επίσης υπομονή και κουράγιο και αύριο θα είναι καλύτερα! Περαστικά!

Πώς γίνεται κάθε φορά που με ψάχνεις να μπαίνω μετά από λίγο;!; :D

Βάλια, τί να πω βρε κορίτσι; Εύχομαι τα καλύτερα και σύντομα... Ξέρω πως είναι δύσκολο να γίνει αλλά να σκέφτεσαι το θετικό του πράγματος, πως δηλαδή είσαι κοντά στο γιόκα σου!

Βίκυ, κι σε σένα τα καλύτερα και μακάρι να σας δεχτούν στον παιδικό!

Ειρήνη, καλές διακοπές κι εσάς!

Pik, με το καλό και σε σένα όπως και στη Δήμητρα αν δεν έχεις γεννήσει ήδη δλδ!

Εμείς κάνουμε μικρές αποδράσεις στη θάλασσα, ο Θ. έκανε 2 μπανάκια, το νερό δεν τον ενθουσίασε αλλά το παιχνίδι στην άμμο του αρέσει πολύ!

Θα φύγουμε πάλι Πέμπτη βράδυ για Χαλκιδική στο εξοχικό των πεθερικών στο βουνό, γιατί εδώ όλη μέρα με το κλιματιστικό δεν παλεύεται...

Να είστε καλά όλες!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλησπέρα και από εμάς!!

Άντζυ ότι σου είπαν τα κορίτσια θα σου 'λεγα και εγώ.. Μήπως είναι κανένα καινούργιο δοντάκι? Για ψάξε :wink: Περαστικά σας!!

Δήμητρά μου έχω μείνει παγωτό!! Τίποτα δεν θα είναι, ούτως ή άλλως είσαι στον μήνα σου, και καισαρική να χρειαζόταν να κάνεις είναι έτοιμη η μπουμπού για έξοδο. Δεν σου είπε κανένα αντισταμινικό για την πολύ φαγούρα να πάρεις προς το παρόν, ή δεν κάνει?

Ιωάννα μου χάρηκα πολύ που άκουσα τα νέα σας!!! Να τα περνάτε καλά, και να δώσεις πολλά πολλά φιλάκια στον Θ.

Πάω και εγώ για νανάκια, μόλις τσάκισα μια κολοκυθόπιτα αλμυρή που με τράταραν και για να την γλυτώσουν τα μπισκότα με την σοκολάτα θα περάσω από το ψυγείο τρέχοντας.....

Όνειρα γλυκά!!!!!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...