Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλέ πάλι κοιμάστε όλες? εγώ ανυπομονώ να περάσει η μέρα να κάτσω λιγάκι! το Σ/Κ θα πάμε Ξυλόκαστρο για μπανάκι ,τι χαρά!!!!

Έχω τόσα πράγματα να κάνω για τη μετακόμιση και δεν έχω κάνει τίποτα...

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

παει...σκασατε ολες απο την ζεστη μαλλον!τωρα θα σας ψεκαζω με νερα μπας και...χαχαχα:tongue::D

ελπιζω να ειστε ολες καλα..εμεις τα ιδια...περιμενω τα πεθερικα μου που γυρνανε απο Ροδο απο τον αλλο γιο κ θα μεινουν εδω αποψε...

ευχομαι να εχετε ενα τελειο Σ/Κ.εγω απο βδομαδα εχω αδεια για μια βδομαδα κ πολυ χαιρομαι!!!!:P:p

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Κορίτσια καλησπέρα και από εμένα.

Εμείς είμαστε από αρχές του μήνα Κατερίνη στους δικούς μου ..έχουμε λιώσει στα μπάνια είπα να πάρω νωρίς άδεια φέτος εξάλλου η Αθήνα είναι ωραία τον Αύγουστο.

Σχετικά με τα εμβόλια και μετά από πολύ κουβέντα με 2-3 πολύ καλούς παιδίατρους στην Αθήνα, που κουβέντιασα κανένας δεν μπορούσε να μου υπογράψει ότι τα εμβόλια δεν έχουν κάποιες "πιο σοβαρές παρενέργειες".

Αλουμίνιο/Μόλυβδο και διάφορα άλλα δεν μου καθόταν καλά ανέκαθεν γιατί ξέρω τι προκαλούν.

Μετά από σκέψη και πολύ διάβασμα δεν έκανα και ούτε και πρόκειται να κάνω κανένα εμβόλιο στην μικρή μου.

Αυτά με τα εμβόλια από εμάς!

Σχετικά με την ζέστη σήμερα είναι το κάτι άλλο και φαντάζομαι τι γίνετε στην Αθήνα..

Τα φιλιά μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ

k30rm7.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι απο μας!

Τι κανετε??? Πολυ ζεστη αυτες τις μερες.... Ουφ.....

Εμεις καλα ειμαστε, συνεχιζουμε τα μπανακια μας καθε μερα σχεδον, αλλα δυστυχως τα βραδια μας ειναι φριχτα.... Δεν κοιμαται με τιποτα και ξυπναει συνεχεια και για να ξανακοιμηθει φτυνουμε αιμα..... Χαλια.....

Τεσπα... Ηθελα να σας πω για τα παιδακια που εχουν στοματιτιδα, προχθες που πηγαμε παιδιατρο, μου ειπε οτι κυκλοφορει σε τρελλο βαθμο ιωση με στοματιτιδα... Να χω το νου μου λεει!!! Ουτε το καλοκαιρι πια να μην ησυχαζουμε....

Επισης Δεσποινακι μου για την κουμπαρα σου και το δημοτικο που λες, αυτο ειπα κι εγω. Οτι ζητανε τη φωτοτυπια και ειναι και καλα ανενδοτοι, αλλα μπορεις να κανεις προσφυγη στο δικαστηριο, οπου και θα δικαιωθεις! Αντε πια με ολους τους καρακολλημενους. Δεν μπορω....

Ρε κοριτσια, θελω λιγο βοηθεια σε κατι. Την Τεταρτη εχω τραπεζι στο σπιτι, αλλα με τοση ζεστη δεν θελω να παιδευτω. Θα ψησουμε κρεατα και λεω για γαρνιτουρα να κανω ενα μπολ ρυζι, μια σαλατα, ψωμι, τυρι. 4 ατομα θα ειμαστε. Σας φαινονταιλιγα???? Να κανω 2 σαλατες διαφορετικες και να κανω και κατι αλλο εκτος απο ρυζι??? Μετα θα βγαλω και φρουτα-γλυκα και ειναι και καλοκαιρι μωρε... Κανεις δεν τρωει πολυ..... Αλλα δεν θελω να φανω και γυφτισσα..... Πως βαριεμαιιιιιιιιιιιιιι......

Αν εχετε επισης καμια συνταγη για ωραια-δροσερη μακαρονοσαλατα, πειτε μου!!

Φιλια!

ticker.png

CEPYp3.png

Κοριτσια γεια σας!!!Μετα απο πολυ πολυ καιρο.... αν με θυμαται καμια και αν εχει την διαθεση ας μου απαντησει... Εχει κανει καμια απο σας στο παιδακι της το priorix??? ειναι να το κανουμε τελος Ιουλη και θελω να ξερω περιπου για σχετικες παρενεργειες γιατι ακουσα οτι ειναι δυσκολο εμβολιο.... Ευχαριστω!

γεια σας μανουλιτσες!

καλα, που χαθηκατε ολες?

εμεις τελικα το γλυτωσαμε το mmr προς το παρον. του εκανε την τελευταια δοση του πνευμονιοκοκκου. τωρα ξαναεχουμε εμβολιο σε 3 μηνες! τι καλα να ησυχασουμε λιγακι.

η στοματιτιδα του περασε μετα απο 2 μερες με κρεμα dactarin. τωρα μας ταλαιπωρουν μονο τα δοντακια.

Χριστινακι που χαθηκες? δεν πηρες κανενα τηλ να βρεθουμε στην Ξανθη κ με τα αλλα κοριτσια. η μικρη σου τι κανει? το εμβολιο που λες για τι ειναι? δεν εχουμε κανει ακομα κατι τετοιο.

Ηρω που χαθηκατε βρε κοριτσι μου? μας λειψατε! προχθες περασαμε πολυ ωραια με τα κοριτσια. τι τον ενοχλει τον Κων/νο το βραδυ κ δεν κοιμαται?

για το μενου μια χαρα μου φαινονται οσα θα κανεις. αν θελεις παρε ή φτιαξε κ κανενα τζατζικακι,τυροσαλατα κ.λπ κ θα εισαι οκ. οπως λες με την πολλη ζεστη δεν τρωμε τοσο πολυ.

πολλα φιλια σε ολες!

αντε εμφανιστειτε να φαμε παγωτο!

fancy-ice-cream.jpg

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλησπέρα μανούλες!!

Εγώ είδα γλυκό και είπα να περάσω μπας και τραταριστώ λιγάκι....χχιιχιχι

Να σαι καλά Δεσποινάκι!!!

Άννυ, εγώ θα σου πρότεινα να μας ψέκαζες με κανένα αεροπλάνο απ' αυτά που κάνουν τις ρίψεις στις πυρκαγιές, μπας και γίνει τπτ.... (:-P )

Πάω για νάνι , θα τα πούμε αύριο!! Καληνύχτα!!!

GaiGp3.png

Κοριτσια γεια σας!!!Μετα απο πολυ πολυ καιρο.... αν με θυμαται καμια και αν εχει την διαθεση ας μου απαντησει... Εχει κανει καμια απο σας στο παιδακι της το priorix??? ειναι να το κανουμε τελος Ιουλη και θελω να ξερω περιπου για σχετικες παρενεργειες γιατι ακουσα οτι ειναι δυσκολο εμβολιο.... Ευχαριστω!

Καλώς την! Βασικά κοιμάται η μικρή και δεν θέλω να ανάβω φώτα τώρα να βρω το βιβλιάριο να το δω. Αλλά τί άκουσες και θορυβήθηκες?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα! Και τα ζουζουνια σας ακομη καλυτερα!

Χριστινα το πριοριξ, ειναι το μμρ, αλλα δεν ξερω για παρενεργειες γιατι δεν θα το κανουμε. Απο οτι ξερω αποτα κοριτσια πυρετο, αλλα και παλι δεν ειναι σιγουρο!

Δεσποινουλα, κι εμας μας λειψατε, αλλα με τετοια ζεστη πηγαμε θαλασσα κι επειδη πηγαινουμε κατα τις 4 γυρναμε κατα τις 9, οποτε δε σας προλαβαμε.....

Που θα παει ομως!!!! Καλη ιδεα το τζατζικακι, κι ευκολη! Thanks!!!:D

Καληνυχτααααα!!!

ticker.png

CEPYp3.png

Καλημέρα μάνες!!

Ρε συ το mmr δεν είναι απαραίτητο να έχει παρενέργειες. πχ εμείς δεν είχαμε καθόλου και το έχουμε κάνει πάνω από 1,5 μήνα πίσω, αλλά, κάποια παιδάκια έκαναν πυρετό. Ανάλογα το παιδί είναι φαντάζομαι.

Κορίτσια σκυλοβαριέμαι, θέλω διακοπές επειγόντως, κανένα 2μηνο κατά προτίμηση.... κατά Bora-bora μεριά κιόλας.

Κανείς μέσα?

images?q=tbn:ANd9GcTyWF453e4n_9aQczf59RwBHmf-MRmRXw-vBiQnamT1c09QCKk8

GaiGp3.png

καμία συμμετοχή για Bora-Bora??? εγώ είμαι μέσα φυσικά και για τα 2!( γλυκό και διακοπές!)

τι κάνετε φίλες? μόλις κοίμισα το ταρζανοχρυσανθάκι,πάω να νταντέψω και τον χτυπημένο μου σύζυγο (επεσε απο τη σκάλα στη δουλειά κι έιμασταν απο το πρωί νοσοκομείο σήμερα) και να ξεραθώ! ελπίζω να χω λίγη ωρίτσα και να μπω απο το γραφείο να τα πούμε αύριο!

φιλιά σε όλες και στα παιδάκια σας!! καληνύχτα!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...