Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μάνες! Εχω πολυ καιρό να μπω και μου λειψατε! Ευχομαι περαστικά σε οοοοοοοολα τα μωράκια!!!!

Σχετικά με τα εμβόλια εχω ακούσει κάποιες (οχι πολλες) περιπτώσεις που δεν τα κάνουν. κι οπως πολύ σωστά λέει η Ηρώ η κάθε μανα κάνει για το παιδί της ότι νομιζει πιο σωστό. Εμένα μου έχει πει ότι μου προτεινει να μην κανουμε της φυματίωσης γιατι είναι πολυ παλιο εμβόλιο και δεν εχει εξελιχθει καθολου. Αντ αυτού θα κανουμε μαντου για να ελεγχουμε αν εχει προσβληθεί.

Αυτό που πεφτει κάτω όταν δεν γινεται το δικό του Βίκυ μου, το κάνει κι ο Δ, κι εγω συνεχιζω κανονικα οτι κάνω σαν να μην τρεχει τίποτα. Πρέπει να το κόψει αυτό γιατι με εκνευρίζει αφάνταστα. Ευτυχως δεν χτυπάει ουτε παιδάκια ούτε μεγάλους και συνεργαζεται μια χαρα στο παιχνίδι (μάλλον εκανε δουλεια ο παιδικός χιχιχιχι). Βέβαια είναι λίγο μουλωχτός και αντιδρα με χτυπηματα (κλωτσιες ή σφαλιαρες) εκεί που δεν το περιμένεις αν τον εχεις πειράξει. Νομίζω ότι είναι μακράν η καλύτερη αντίδραση αυτή να την πάρεις και να φύγετε. Δεν αντέχω τις μαναδες που δεν κάνουν τίποτα όταν τα βλέπουν αυτά...

Χριστινάκι επανήλθες βλέπω!

Αντζυ αρχηγε μας χρονια σου πολλά να είσαι πάντα ευτυχισμενη και υγιής με μια μεγάλη οικογένεια!!!

Μαράκι δεν μας είπες εφυγαν τα σπυράκια???

Φιλάκια πολλά σε όλες!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια!!!

Λειπει ο σιφουνας (γιαγια) και ειπα να σας γραψω!!!

Ελισαββετ ωραια μου ακουγεται η παβλοβα! Δροσερη! Αλλα δεν εχω ιδεα περι τινος προκειται!!!

Εχω ριξει τρελλα γελια με τη Λουση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εμεις τα ιδια Βικυ!!! Στην παιδικη χαρα ολοι μας κοιτανε και ολοι κουνανε τα κεφαλια τους σκεφτικοι....... Πηγαινουμε τα πρωινα κι οταν για οποιοδηποτε λογο του αρνηθω κατι........ Χριστε μου!!! Τυφλα να εχει ο Τζορτζ Κλουνει!!!! Τσιριδες, χτυπιεται ολοκληρος, σερνεται, πω πω............

Στην αρχη του εκανα τη χαρη για να μη γινομαστε ρεζιλι!

Τωρα ομως μοις αρχισει τις βλακειες βουρ τον μαζευω, καροτσι και σπιτι! Ελπιζω να το πιασει σιγα σιγα το νοημα! Με το μαλωμα σε αλλες φασεις ξεκαρδιζεται, οσο σοβαρη και ναμαι!!!

Ολοι λενε μωρο ειναι, δεν καταλαβαινει! Ομως για να μας κανει οτι θελει, και να κανει οτι θελει ΠΡΟΦΑΝΩΣ και καταλαβαινει!!! Ετσι δεν ειναι???

Φοβαμαι μωρε μηπως τον κανουμε και κακομαθημενο, επειδη τον εχουμε εναν... Στο παρκο αν τολμησει κανενα παιδακι να του παρει το αυτοκινητακι δεν το δινει με τιποτα!!!!!!!! Μας ακουει μεχρι κι η μαμα μου στη Θεσσαλονικη!!! Δεν θελει να μοιραζεται ΤΙΠΟΤΑ!!!

Επισης αν δω κανενα μωρο φιλης σε κανενα καροτσι και το κοιταξω μονο, κοκαλωνει και χτυπιεται τεντονοντας χερια ποδια και παθαινει κατι λες και τν επιασε κρισηηηηηηηηηη!!!! Εκει να δειτε! Πως κοιταει το μωρο η τη μανα του!!!!

Αχ.... Τι θα γινει με το χαλι μας....... Ειμαστε για γελια η για κλαματα??????

Σας φιλω ολες!!

Τα λεμε!!

ticker.png

CEPYp3.png

Καλημερα Ανδριανα μου!!!

Πολυ καιρο εχουμε να τα πουμε!!!

Εννοειται πως ο παιδικος βοηθαει!!! Εγω ειμαι πλεον πεπεισμενη, αλλα για εμας φετος ακομα δεν προβλεπεται..... Απο του παραχρονου ομως λεω σιγα σιγα να το ψαξω, αν και ειναι πολυ δυσκολο να βρεις θεση σε δημοσιο....

Τωρα για ιδιωτικους δεν ξερω, αλλα θα βασιστω στη φιλη Τανια που τα ξερει καλα τα πραγματα και την εμπιστευομαι απολυτα σε αυτο το θεμα!!!

Αντζυ σου ευχηθηκα απο το φεισ,μη λες οτι σε ξεχασα!!!

Αληθεια Μαρια, τι εγινε με τη μικρη? Ειστε ενταξει???

ticker.png

CEPYp3.png

Γεια σας μάνες!

Τί κάνετε; Περαστικά σε όλα τα μωράκια... Ακόμη ιώσεις έχει, κι είναι καλοκαίρι!

Αρχηγέ, να ζήσεις, να τα εκατοστήσεις, να σε χαίρονται όσοι αγαπάς και να τους χαίρεσαι κι εσύ!

Ελισάβετ, δεν ήξερα πως γίνεται και με φρούτα η πάβλοβα, είχα δει μια συνταγή με πολλήηηηηη σοκολάτα! Αλλά ωραίο ακούγεται και ό,τι πρέπει για καλοκαίρι.

Ο Κυριάκος ανάρρωσε από τη στοματίτιδα;

Δήμητρα, την καλύτερη δουλειά κάνετε! Να μπάινεις κι εσύ στην πισίνα να δροσίζεσαι! Πότε είναι η ΠΗΤ σου;

Χριστινάκι, καλωσόρισες! Καλό κουράγιο με το μνημόσυνο του μπαμπα σου, να ζήσετε να το θυμάστε. Και φιλάκια στο Στάθη να δώσεις!

Μαράκι, αυτά τα αντικουνουπικά τσιρότα τα έχουμε κι εμείς αλλά άκουσα πως δεν κάνουν τόσο δουλειά όσο η crilen που είναι κι αυτή με σιτρονέλα και κάνει για παιδιά. Εγώ βέβαια του πασαλείβω τα ρούχα σε σημεία που δεν τα πιάνει και όχι απευθείας πάνω του. Ελπίζω να μην έχετε ξανά πρόβλημα!

Για τα εμβόλια κι εγώ έχω ακούσει πάρα πολλά αλλά αποφασίσαμε να τα κάνουμε. Το επιχείρημα πως όλα τα άλλα παιδάκια είναι εμβολιασμένα, έχει βάση αλλά σκέφτομαι πως ένα βρέφος μπορεί να μην έχει προλάβει να κάνει τα εμβόλια και να κολλήσει κάτι, γεγονός που μπορεί να είναι επικίνδυνο, και όσο περισσότεροι νοσούν ωστέ να του τη μεταδώσουν, τόσο μεγαλύτερη πιθανότητα υπάρχει. Από την άλλη μεριά, τα εμβόλια είναι ένας μαζικός τρόπος να "προσβάλεις" το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού με οτιδήποτε που μπορεί να δρα σε βάθος χρόνου και ίσως στους πιο αδύναμους οργανισμούς (θεωρία συνωμοσίας) και επίσης είναι γνωστό πως περιέχουν πολλές βλαβερές ουσίες. Αλλά στην τελική όπως λέτε, ο κάθε γονιός κάνει αυτό που θεωρεί πιο σωστό κι ο Θεός βοηθός... ;)

Βίκυ, καλά κάνεις και αποχωρείς από το show, αφού δεν υπάρχει θεατής δεν υπάρχει και λόγος για την παράσταση! Συμφωνώ και το ότι την παίρνεις και φεύγετε από το παιχνίδι αν παρεκτραπεί αλλά με μια ένσταση. Πιστεύω πως χρειάζεται μια προειδοποίηση πριν. Μια όμως, όχι να σε τουμπάρει... Καλή υπομονή! :D

Γενικώς αυτό που έχω καταλάβει είναι πως κάνουν συνέχεια και δεν ακούν αυτά που μας πειράζουν περισσότερο και συνεπώς αντιδρούμε περισσότερο. Δεν θέλει υστερίες, φωνές κι εκνευρισμό. Ήρεμα, αποφασιστικά και με σταθερότητα (όχι τη μια να το περνάμε στου ντούκου και να γελάμε και την άλλη να μαλώνουμε) εξηγούμε αυτό που μας ενοχλεί, μία φορά, όχι ολόκληρο λόγο!

Ηρώ, καλή υπομονή και σε σένα, όσο για τα μωράκια που ζηλεύει, βάλτον στο παιχνίδι, πες δλδ "Έλα να δούμε το μωράκι, δες τί μικρά ποδαράκια έχει" κλπ. Να αισθανθεί δλδ κι αυτός πως είστε μαζί γιατί μάλλον τον ενοχλεί που η μαμά "θαυμάζει" ένα άλλο μωράκι!

Ο Θ. είναι γενικά αγαθιάρης, τα παιδάκια τώρα τελευταία τα κυνηγάει να τα αγκαλιάσει -μέχρι που τα ρίχνει και κάτω! :shock: και γενικά ξεχνιέται εύκολα, αλλά κάνει κι αυτός τις πονηριέςτου ειδικά όταν θέλει να πάρει κάτι.

Σήμερα είναι η 8η μέρα από το mmr και δεν παρατήρησα να είναι ζεστός οπότε ευελπιστώ να το περάσουμε χωρίς πυρετούς.

Είμαστε με το Θ. από το Σάββατο στους γονείς μου και θα μείνουμε ως την Κυριακή που θα έρθει ο μπαμπάς να μας παραλάβει!

Περάσαμε μια εβδομάδα φρίκη, λίγο πριν το εμβόλιο αλλά και μετά με άγρυπνες νύχνες αλλά τώρα που βγήκε το 7ο δοντάκι ηρέμησε και πάλυ και κοιμόμαστε καλύτερα... Άλλα 13 δόντια έμειναν, άντε να δούμε πώς θα την παλέψουμε... :-(

Το ευχάριστο τώρα που λείπουμε από το σπίτι είναι πως ο Σ. βρήκε χρόνο και μου έφτιαξε το laptop οπότε αν μου το επιτρέπει ο Θ. θα τα λέμε πιο συχνά! ;)

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Μανουλίτσες μου καλησπέρα! Επιτέλους λίγη κινητικότητα σήμερα! Πολύ χάρηκα που διάβασα νέα σας. Που όλα τα μωράκια είναι καλά και ζουζουνίζουν. Η Αθηνά είναι μιά χαρά. Ευχαριστώ που ρωτήσατε. Έχουν μείνει σημαδάκια φυσικά αλλά θα φύγουν, πού θα πάει.

Βικάκι, όλα τα παιδάκια κάνουν τα τσαλιμάκια τους. Κι η Αθηνά άμα δεν γίνει το δικό της πεισμώνει και φωνάζει. Ακόμα όχι στον βαθμό που περιγράφεις αλλά το βλέπω να γίνεται κι αυτό λείαν συντόμως. Στην παιδική χαρά κυνηγάει τα άλλα παιδάκια και ενίοτε τα χτυπάει για χάδι όμως. Είναι λίγο άγαρμπο το κοριτσάκι μου. Θα μάθει όμως. Τώρα τελευταία έχει αρχίσει να μαθαίνει το χάδι πιό καλά. Τον πατέρα της ένα πρωί τον ξύπνησε χαίδεύοντάς του το στήθος. Κι εμένα με χαϊδεύει στον θώρακα και λέει μαμά μαμά και τρελαίνομαι. Επίσης εξακολουθεί να με δαγκώνει, μόνο εμένα, και γελάει ακόμα με την αντίδρασή μου. Τώρα έχω αρχίσει να της δείχνω τα σημάδια που μου κάνει και να της λέω βαβά και νομίζω πως έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι πονάω. Μέχρι τώρα το έβλεπε παιχνίδι. Κι επειδή μέχρι πρόσφατα δεν είχε κάνει "βαβά" να ξέρει τι είναι δεν καταλάβαινε.

Η αντιμετώπιση που σου πρότεινε η γιατρός νομίζω ότι είναι πολύ σωστή και λογικά θα πετύχει. Το ίδιο έκανα κι εγώ όταν κάθε φορά που της απαγόρευα κάτι έχωνε το δάχτυλο στην μύτη με φόρα και βαθιά. Επειδή ήξερε ότι δεν θέλω να το κάνει, από πείσμα μόλις της έλεγα όχι σε κάτι άλλο, έκανε αυτό. Όταν άρχισα να γυρίζω το κεφάλι μου από την άλλη και να μην την κοιτάω σταμάτησε μετά από λίγο να το κάνει. Επίσης και γι'αυτό που κάνεις με τα παιδάκια συμφωνώ, εφόσον την έχεις προειδοποιήσει όπως είπε η Ιωάννα. Μόνο έτσι θα μάθουν.

Θα σας καληνυχτίσω μανούλες. Φιλιά σε όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Κλασσικά το Μαράκι κλείνει την ημέρα κι εγώ την ξεκινάω......

Βλέπω τα τσαλιμάκια των παιδιών και αναρωτιέμαι "όλα τα ίδια κάνουν πια;;"Άλλοτε περισσότερο άλλοτε λιγότερο κι ο Κυριάκος τα ίδια κάνει, δεν πέφτει κάτω αλλά πάει να δαγκώσει, κάνει την κίνηση και τον μαλώνω.

Αργυρώ κι εγώ έχω τον προβληματισμό ότι τον κακομαθαίνω αλλά νομίζω ότι είναι χαρακτηριστικό του 1ου παιδιού και δεν μπορείς να το αποφύγεις.

Τη συνταγή του Παρλιάρου για την πάβλοβα την έχω εμπλουτίσει με σαντιγή, γιατί είναι πολύ άγλυκη για τα γούστα μου (είναι γλυκό με μπεζέδες, κρέμα και φρούτα)

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

καλημερα μανουλες κ απο εμενα!

ευχομαι να ειναι ολα τα παιδακια καλα τωρα κ να περασουμε καλο καλοκαιρι.

οσο για τα εμβολια εν μερη συμφωνω με οτι ειπατε,αλλα εγω δεν θα επερνα το ρισκο να μην την εμβολιασω.αν κ το μαντου μου ειπε οτι δεν θα το κανουμε τωρα,αλλα πολυ αργοτερα..

οσο για τις αντιδρασεις τους κ η Κλειω σαν μια δευτερη Λου,πεφτει κατω στα γονατα κ χαζοκλαιει κ χτυπιεται.νευριαζω κ της γυρναω την πλατη στο σπιτι,εξβ την μαζευω,την βαζω στο καροτσι κ φευγουμε.

τα παιδακια τα αγαπαει πολυ,τα λεει ολα νινι τα αγκαλιαζει κ τα φιλαει.μονο εμενα δερνει κ που κ που τον μπαμπα της.δαγκωνει κ αυτη αλλα τωρα τελευταια το εκοψε λιγο.

κατα τα αλλα ειμαστε καλα,αν εξερεσεις τις νυχτες μας,που στα μισα της νυχτας κοιμομαστε ολοι μαζι,αυτη απλωνεται στην μεση κ εμας μας παραγκωνιζει στην ακρη.

την αλλη βδομαδα που θα χω αδεια θα ξαναεφαρμοσω το σχεδιο υπνος,βαζοντας την καθε φορα στο κρεβατι της παλι.

κ μια που ειπα κρεβατι..ποτε λετε να τα βγαλετε απο τις κουνιες σε κανονικο κρεβατι??

α κ αυτα τα κουνουπια!ελεος πια!με 2 αντικουνουπικα στο σπιτι κ παλι την τσιμπανε.τωρα παρηγγειλα ενα αντικουνουπικο με φυσικα ελαια,αντε να δουμε.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα κι απο μένα φιλενάδες!!προσπαθώ συνέχεια να σας γράψω κι όλο κάτι γίνεται και δεν προλαβαίνω! θα σχολιάσω εν τάχει ό,τι μπορώ απο το γραφείο..

εμείς το mmr δεν το χουμε κάνει ακόμα.ύψος και βάρος είμαστε καλά είπε η ντοκ,είναι κάπου 10 κιλά και 80 πόντους (την ζύγισε 10.800 αλλά το αποκλείω να ναι τόσο)ξεκίνησε και ψάρι απο την περασμένη βδομάδα και της αρέσει πολύ -σε αντίθεση με μένα!χαχα!-

Ιωαννάκι μου μας έχεις λείψει,το ίδιο κι η Νικόλ που δε μπαίνει και η Μαρία (ατλαντίς) !που είστε πια?????!

καλά για πείσμα και νεύρα ας μην το συζητήσουμε! χειρότερα απο τη Λου κάνει εμένα φιλενάδα!πέφτει κάτω και βάζει το κεφάλι στο πάτωμα και κλαίει ψεύτικα μέχρι να γίνει αυτό που θέλει.και στο σ/μ αν έχει παρει κάτι στο χέρι και της το πάρω στο ταμείο πάλι έτσι κάνει.μα που τα μαθαίνουν αυτά?!έλεος!

προχτές πήρα τηλ τη μαία μου να πάω επιτέλους για κανα τεστ παπ που δεν έχω πατήσει και σε έκπληξη μου την άκουσα όπως ποτέ...κάτι λέγαμε και μου λέει τώρα που ξεμπέρδεψες με το θηλασμό...λέω όχι δεν ξεμπέρδεψα! είναι κολλημένη λέω!

και μου αρχίζει ρε κορίτσια με επικριτικό ύφος ένα μονολογο,δεν το πιστεύω λέει,θα φτάσει το παιδί να πηγαίνει νήπιο κι εσύ θηλάζεις ακόμα,αν είναι δυνατόν Αγγελική,έλεος,έπρεπε να το χες κόψει ήδη και εκείνο και το άλλο..και αφού έχω μείνει άφωνη,τελειώνει λέγοντας μου την ηλιθιότερη συνταγή αποθηλασμού(βάλε λεμόνι να της ξινίσει) και οτί περιμένει τώρα που θα πάω ευχάριστα νέα (δηλ οτι οκ αποθήλασε,τόσο απλά!) παιδιά έμεινα κάγκελο γιατί πρωτον ήταν υπέρ του θηλασμού εξαρχής,όσο μιλάγαμε στη διάρκεια με επαινούσε και δεύτερον γιατί δεν την έχω ξανα κούσει έτσι επικριτική και απότομη.δεν ξέρω...ξενέρωσα τελείως...στην τελική εγώ δε θα πω σε καμία πως είναι σωστό να μεγαλώνει το παιδί της,ούτε θέλω καμία όμως να μου επιβάλλει τον τρόπο για το δικό μου παιδί.

τα είπα και ξελάφρωσα,έχω συγχυστεί..

τι άλλα? η δουλειά σκ@τ@ όπως πάντα,τον Αυγουστο κάνουμε τη μετακόμιση κάτω και μαζεύουμε ό,τι και όσο μπορούμε.διακοπές φυσικά γιοκ.. αλλά καλά να μαστε θα κάνουμε κανένα κοντινό μπανάκι!

σας φιλώ για να κόψω κάτι τιμολόγια και τα ξανα λέμε φίλες!

αα!! και κάτι ακόμα! έχω έκπτωση 20% απο ένα διαγωνισμό στο facebook στη σελίδα Calidoscopio (έχει διάφορα χειροποίητα) και θα παραγγείλω ένα διακοσμητικό με το όνομα της Χρυσάνθης για την πόρτα του δωματίου της,αν θέλει καμια σας κάτι να χρησιμοποιήσει την έκπτωση μου,ας μου πει! φιλάκιαααααα!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημέρααααααα!

τι μου κάνετε μανούλες και παιδάκια?????

βρήκα ανοιχτό το λαπτοπ του μπραδερ και είπα να σας πω ένα γρήγορο γεια!σας έχω πει οτι ο δικος μου η/υ γιοκ,οπότε είδα φως και μπήκα που λένε:tongue::tongue::tongue:

και πάνω που με φώναξε η Άντζυ,ε?απίστευτο Αντζούλα!!!!!!!!!!!

τι να πρωτοπω πάλι????

καλη δύναμη στις μανούλες που δουλευουν!

χαίρομαι που η Αθηνούλα είναι καλά τωρα,και όλα τα ζουζουνάκια και να είναι πάντα καλα εύχομαι!

Δήμητρα με το καλό να γεννηθεί το μωράκι σου και όλα να πάνε καλά,μια χαρά θα τα καταφέρεις,είμαι σίγουρη!αν και δεν γέννησα φυσιολογικά(που πολύ θα το ήθελα)θα έλεγα να σκέφτεσαι οτι κάθε στιγμή του τοκετού,όσο επωδυνη κι αν είναι,σε φέρνει πιο κοντα στο κοριτσάκι σου και σε όλες τις χαρές που θα φέρει μαζί της!!!!!!!!

για τα εμβόλια συμφωνώ απόλυτα με την Ιωάννα......ναι μεν,αλλά εγώ και ο μπαμπάς της δεν έχουμε τα κότσια να πάρουμε την ευθύνη να μην την εμβολιάσουμε..........ο Θεός να είναι πάντα κοντά της εύχομαι μόνο....

για τις εκρηξεις θυμού δεν έχω να πω τίποτα άλλο,έχω πει κατα καιρούς τις αντιδράσεις της μικρής μου..διάβασα οτι είναι η περίοδος που αυτοπροσδιορίζονται και του όχι,οπότε είναι φυσιολογικό να αντιδρούν έτσι.και οτι τις έχουν μόνο σε όσους εμπιστευονται,οποτε υπομονή φιλενάδες,θα περάσει!θα αντέξουμε-αν και κάποιες στιγμές χάνω την υπομονή μου,ειδικά όταν δεν ξέρει κι αυτή τι θέλει και τις φταίνε όλα και δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ(δηλαδή να το χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο ή όχι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:)

κοίτα να δεις που με περιμένει το ψάρι να το βάλω στην κατσαρόλα με τις πατατούλες,τα καρότα και τα σέλινα και δεν έχω άλλο χρόνο....

να είστε όλοι καλά,σας φιλούμε!!!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανουλίνια. Καλά Άντζυ, τι αντιμετώπιση ήταν αυτή?! Αντί να σε συγχαρεί σε αποπήρε? Και είναι και μαία? Τι να πώ? Δεν πάει καλά ο κόσμος.

Μαράκι, πολύ χάρηκα που διάβασα νέα σου. Είχαμε καιρό να σε ακούσουμε. Άντε να φτιάξεις και τον δικό σου υπολογιστή να μας έρχεσαι πιό συχνά.

Σήμερα ο μπαμπάς μας έμαθε στην Αθηνά να λέει "σ'αγαπώ" , το λέει "παπώ" βέβαια. Της το'πε μιά φορά κι αυτή αμέσως το επανέλαβε. Είναι από τις λέξεις που της αρέσουν φαίνεται. Όπως της άρεσε και η "κοκέτα" και το επανέλαβε χωρίς να της το ζητήσουμε. Είναι νομίζω η πρώτη λέξη που της έμαθε ο μπαμπάς της και μου έκανε εντύπωση γιατί δεν είναι από αυτούς που την λένε.

Σήμερα έξω απ΄την δουλειά έγινε ένα τρακάρισμα που ακούστηκε πολύ δυνατά και πεταχτήκαμε στο μπαλκόνι να το δούμε. Βλέπουμε μια μαμά να πετάγετε και να πιάνει το παιδάκι της (γύρω στα 4-5 φαινότανε) το οποίο έκλαιγε απ'το σοκ προφανώς, γιατί δεν φαινόταν να έχει κάτι. Δεν ξέρω γιατί αλλά με πήραν τα ζουμιά όταν το είδα και έφυγα να μην με δουν. Οι ορμόνες μας ακόμα είναι τρελαμένες ή έχω γίνει υπερευαίσθητη? Σας λέω δεν είχε τίποτα το παιδάκι απλά τρόμαξε. Δεν πάω καλά.

Τέλος πάντων, απόψε θα την πέσω νωρίς γιατί το κοριτσάκι μου δεν μ'άφησε να κοιμηθώ καθόλου καλά χθες το βράδυ. Από τις 4 και μετά κάθε 10 λεπτά σηκωνόμουν. Είμαι πτώμα όπως καταλαβαίνετε.

Καληνύχτα μανούλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

γεια σας μανουλες!

οι αντρες κοιμηθηκαν κ μπηκα να δω τι κανετε.

Ηρω μου πιστευω αυτο που λες για τα εμβολια αλλα αλλο ισχυει στην πραξη. η κουμπαρα μου που ειναι σε δημοτικο σχολειο μου ειπε οτι ζητανε φωτοτυπια του βιβλιαριου υγειας για την εγγραφη στο σχολειο. τι να πεις!

οσο για τον Κωνσταντινακο ειναι κ αυτος μεγαλος ηθοποιος οπως κ τα περισσοτερα μωρακια!:o

για τα χτυπηματα σε αλλα παιδακια νομιζω οτι ολα τα παιδακια καποια στιγμη θα χτυπησουν κ θα χτυπηθουν απο καποιο αλλο. αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο για να μαθουν τη δραση κ την αντιδραση στην πραξη τους. φυσικα δεν θα τα αφησουμε να πλακωθουν αλλα δεν θα γινουν κ υπερευαισθητα. τον Ανασταση τον ειχε πιασει πριν λιγο καιρο να χτυπαει κυριως εμενα κ λιγο τον Γ κ αν τον μαλωνα χτυπουσε κ με τα 2 χερακια του το κεφαλι του. οσο του φωναζα τοσο αυτος το συνεχιζε μεχρι που σταματησα να του δινω σημασια κ το σταματησε κ αυτος.

Αντζυ μη μασας με το θηλασμο! κανε αυτο που σου λεει η καρδουλα σου κ γραψτους ολους. εξαλλου συμφωνα με την Αμερικανικη Παιδιατρικη Εταιρεια ο θηλασμος συνισταται για τουλαχιστον 18 μηνες!

εμεις αυριο εχουμε εμβολιο:-( ελπιζω να πανε ολα καλα γιατι μολις συνηλθε απο την ιωση επαθε στοματιτιδα! απο την Τριτη του βαζω ενα φαρμακο στο στοματακι του το Pyralvex που ειναι σαν ιωδιο,μπλιαχ κ algofren. ευτυχως δεν δειχνει να τον ενοχλει κατι κ εχει κ ορεξη.

πολλα φιλια κ καλο βραδυ!

pHNqp3.png9S1np2.png

καλημέρα!

έκατσε και να΄μαι πάλι!έψαχνα μια φωτο με πρωινό στη Σαντορίνη,την οποία λατρευω για να σας κεράσω,αλλά έπεσα πανω σε αυτη την εικόνα και δε μπορώ παρα να κεράσω ένα τέτοιο εικονικό μασαζ........

151445-Massage.jpg

αχ,μπείτε για μια στιγμή έστω με τη φαντασία σας στο σώμα αυτής της πολύ τυχερής γυναίκας........μυρίστε τη θαλασσίτσα.......χαλαρωστε....

δεν είναι υπέροχα?????????:tongue::tongue::tongue:

η μικρούλα μου κοιμάται ακόμα!!!!!!!!!!χθες είχαμε μια πολύ γεμάτη μέρα με τρελό παιχνίδι και κοιμάται το πουλάκι μου!αυτά τα μπρατσάκια και αυτά τα μπουτάκια θα τα φάω καμιά μερα!δεν είναι τρέλα?

Μαράκι μπράβο στην Αθηνά για τις κουβεντούλες!εμένα έχει βολευτεί με ένα μπα και ένα γκα και δε λέει τίποτα άλλο:cool::cool:κι αν της μιλάω και τραγουδαω κτλ....την επόμενη εβδομαδα έχουμε γιατρό,να δούμε και το βαρος της,δε θέλω να έχει πάρει πολύ..αλλά πανω απ'όλα να είναι καλά κι ας είναι τόσο φαγανή!

να ευχηθώ χρόνια πολλά στον Κυριάκο μας που γιόρταζε χθες!!!!!!!!!

να τον χαίρεσαι Ελισαβετ μου!!!!!!!!!

πολύχρονο,γερό και τυχερό να είναι πάντα το αστεράκι σου!!!!!!!!

κι εσύ να του κρατάς με υγεία τον ουρανό να τον στολίζει!!!!!!!!!!!!!!

Δέσποινα όλα να σας πάνε καλά με το εμβόλιο!κι εσείς στοματίτιδα,ε?πως το καταλάβατε?περαστικάαααααααααααα!

Μαρακι κι εγώ απο τη στιγμή που έγινα μανούλα με συγκινεί τρελά οτιδήποτε έχει να κάνει με παιδιά...πάντα ήμουν πολύ ευαίσθητη,αλλά τώρα ουυυυυυυυυυυυυ:cool:

Άντζυ δεν προλαβα προχθες να σου πω οτι κι εγω δεν περίμενα οτι θα έλεγε τέτοια πραγματα μια μαια,καταλαβαίνω πόσο ξενέρωσες....μπορεί να την πετυχες σε μια άσχημη προσωπική της φάση και να ξέσπασε σε σένα,τι να πω?μη σταναχωριέσαι,εσύ κάνεις οτι καλύτερο για το παιδάκι σου.

σας φιλώ,καλή συνέχεια μανούλες στη δουλειά,Πάρασκευή σήμερα!!!!

α!αφήνω τη σκυτάλη στην επόμενη να κεράσει καφέ!και πρωινό,όχι ξεροσφύρι!

και συγκεντρωθείτε παρακαλώ!τι είναι αυτά,ένα ποστ τη μερα???

φιλιά!

''εσείς κι εγώ...

ευχαριστούμε!!!!!!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...