Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Για να μη διαβάλλω αδίκως το εμβόλιο, τελικά ο Κυριάκος μου είχε ίωση στοματίτιδας και όχι παρενέργεια από το εμβόλιο.

Απλά ήταν άτυχος και συνέπεσαν μαζί.Από το εμβόλιο δόξα το Θεό δεν είδαμε κάτι ακόμα.

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Ίωση στοματίτιδας; Τι είναι αυτό πάλι; Τι παθαίνουν κι αυτά τα καημένα μέχρι ν΄αποκτήσουν αντισώματα...

Περαστικά!!!

Χρόνια πολλά στην Αργυρώ. Πάντα ευτυχισμένη με την οικογένειά σου.

Πάω για ύπνο. Είχε έρθει ο κουμπάρος κ βλέπαμε ταινία μέχρι τώρα οπότε δεν πρόλαβα να κάτσω στον υπολογιστή σήμερα.

Καληνύχτα μανούλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλο μηνα !!!!!!!!!!!!!!!!!!1

κοριτσια πολλα τα νεα σας αλλα εχω μεινει τοσο πισω......:(:(:(

Εμεις καλα καναμε το περιβοητο εμβολιο αλλα το περασαμε ανωδινα δοξα τω θεω!!!!!

Τρεχουμε κ φωάζουμε όλη μερα!!!!!

περναμε φασεις αρνησης φαγητου κτλ

Βικυ Αννυ Ειρηνη σχετικα μετις δουλειες κ τα λεφτα απο την καρδια μοτ σας νιωθω ετσι περιπυο ειμαστε κ εμεις!!!!!!!!!! Ανασφαλεια ανσφαλεια.... Δεν ξερω τι άλλο να πω τα εχω χιλιοπει. Στους αγανακτισμενουςς συνεχιζουμε να πηγαινουμε κ παρηγοριομαστε.

Δημητρουλα πώς περσε ετσι ο καιρος....πως νιωθεις???????Αυτη ηεγκυμοσυη μαλλον περασε γρηγοροτερα απο την άλλ ε?????

Βαλια ανδριανη Ελισαβετ Αντζυ Βασω τανια Ιωαννα Θαλεια Ηρω Μαριες -σιγουρα κάποιες θα ξεχναω-- σας χαιρετω γλυκα

Ίωση στοματίτιδας; Τι είναι αυτό πάλι; Τι παθαίνουν κι αυτά τα καημένα μέχρι ν΄αποκτήσουν αντισώματα...

Περαστικά!!!

Χρόνια πολλά στην Αργυρώ. Πάντα ευτυχισμένη με την οικογένειά σου.

Πάω για ύπνο. Είχε έρθει ο κουμπάρος κ βλέπαμε ταινία μέχρι τώρα οπότε δεν πρόλαβα να κάτσω στον υπολογιστή σήμερα.

Καληνύχτα μανούλες!

καλησπερα μαρακι

σ επιασα τυχαια!!

καλα ποτε προλαβαινεις κ καθεσαι καθημερινα στον υπολογιστη δεδομενου οτι δουλευεις τοσες ωρες?????? εισαι τρομερη.εγω με ελαχιστες ωρες δουλειας νομιζω οτι δενπρολαβαινω .............ετσι νομιζω τουλαχιστον.

το μωρο σου καλα??????????????

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Καλό ΣΚ να έχουμε!

Βασιλική δεν σε πρόλαβα χθες. Είχα μπει απ΄το κινητό, διάβασα, έγραψα κ το ΄κλεισα.

Όσο για τον υπολογιστή, κάθομαι το βράδυ, αφού κοιμίσω την μικρή κατά τις 10:30. Έτσι κι αλλιώς δουλειές δεν μπορώ να κάνω εκείνη την ώρα για να μην την ξυπνήσω- όχι ότι έχω κ κουράγιο να κάνω δουλειές αλλά λέμε...

Σήμερα είπαμε να πάμε θάλασσα τώρα το πρωί. Ελπίζω να ξυπνήσει εγκαίρως το Αθηνάκι μου. Σας φιλώ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μάνες και καλό σαββατοκύριακο!

Πάλι έχω πολύ καιρό να μπω, τα έχει παίξει το λάπτοπ μου και μπαίνω από το γραφείο αλλά δεν έχω άνεση να κάτσω να γράφω κατεβατά. Και τώρα γραφείο είμαι, περιμένω να μου ετοιμάσουν κάτι φωτοτυπίες και να φύγω, οπότε βρήκα ευκαιρία!

Ελπίζω να έχουν αναρρώσει όλα τα ζουζούνια πλέον!

Εμείς είμαστε καλά, το Μαρινί όλο κόλπα και νάζια. Είναι και παρλαπίπας δεν σταματάει να μιλάει, ακόμα και όταν κλαίει μιλάει αυτό το παιδί.

Καλά μπάνια σας εύχομαι, εμείς αυτό το σκ δεν έχει θάλασσα, σήμερα ήρθα 8.30 γραφείο, θα φύγω μεν σε λίγο αλλά θα ξανάρθω και αύριο, και γενικά πρέπει να είμαι stand by οπότε θα περιοριστούμε σε βόλτες εντός πόλης!

Σας φιλώ!

mWsZp3.png

Καλησπέρα μανούλες. Πήγαμε πρώτη φορά στην θάλασσα σήμερα. Δυστυχώς δεν της άρεσε της Αθηνάς. Έκλαιγε μες στο νερό. Ίσως να ΄ταν κρύο, δεν ξέρω...

Ελπίζω όλες να περνάτε τέλεια.

Καληνύχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας κορίτσια.

Ελπίζω να είστε καλά και να περάσατε ένα όμορφο ΣΚ.

Εμείς εδώ, κάνουμε όσες πιο πολλές βόλτες μπορούμε με τον Νικόλα, πλατσουρίζουμε στην πισίνα μας και πάιζουμε όλη μέρα.

Μαράκι έτσι είναι στην αρχή, είναι μεγάλο το σοκ της θάλασσας. Σιγά σιγά θα συνηθίσει. Καλύτερα να παίζει με την άμμο στην ακροθαλασσιά στην αρχή και να τη χτυπάει το κυματάκι. Αυτό λογικά θα της αρέσει.

Βασιλική η εγκυμοσύνη αυτή πέρασε όσο γρήγορα μεγαλώνουν και τα ζουζούνια μας. Νιώθω αγχωμένη και φοβάμαι λίγο μήπως δεν τα καταφέρω με τον τοκετό λόγω ζέστης. Θα δούμε...

X4pTp3.png

Γεια σας κορίτσια.

Ελπίζω να είστε καλά και να περάσατε ένα όμορφο ΣΚ.

Εμείς εδώ, κάνουμε όσες πιο πολλές βόλτες μπορούμε με τον Νικόλα, πλατσουρίζουμε στην πισίνα μας και πάιζουμε όλη μέρα.

Μαράκι έτσι είναι στην αρχή, είναι μεγάλο το σοκ της θάλασσας. Σιγά σιγά θα συνηθίσει. Καλύτερα να παίζει με την άμμο στην ακροθαλασσιά στην αρχή και να τη χτυπάει το κυματάκι. Αυτό λογικά θα της αρέσει.

Βασιλική η εγκυμοσύνη αυτή πέρασε όσο γρήγορα μεγαλώνουν και τα ζουζούνια μας. Νιώθω αγχωμένη και φοβάμαι λίγο μήπως δεν τα καταφέρω με τον τοκετό λόγω ζέστης. Θα δούμε...

Ναι, της άρεσε να παίζει στην άμμο. Αυτό θα κάνω. Το πρόβλημα είναι ότι μόνο ΣΚ θα πηγαίνουμε οπότε δεν θα συνηθίσει ποτέ, εκτός από τις διακοπές...

Μην σε αγχώνει η ζέστη. Μόνο αυτό δεν θα σκέφτεσαι εκείνη την ώρα. Όλα θα πάνε τέλεια, πιό εύκολα κι απ΄την πρώτη φορά.

Σας φιλώ και καληνυχτώ όλες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Για να μη διαβάλλω αδίκως το εμβόλιο, τελικά ο Κυριάκος μου είχε ίωση στοματίτιδας και όχι παρενέργεια από το εμβόλιο.

Απλά ήταν άτυχος και συνέπεσαν μαζί.Από το εμβόλιο δόξα το Θεό δεν είδαμε κάτι ακόμα.

Περαστικά σας!

και Καλή εβδομάδα σε όλες!!!

Γεια σας κοριτσια!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα! Περαστικα στα ζουζουνια που ειναι αρρωστα!

Ευχαριστω για τις ευχες αλλα γιορταζω 1 Νοεμβριου! να στε καλα παντως!!!

Δεν εχω πολυ χρονο, αλλα ειπα να μπω να σας πω και τα δικα μας με το mmr. Αν και ο παιδιατρος μας διαβεβαιωσε πως αν κανουμε το καινουργιο mmr, το priorix tetra που ειναι και για την ανεμοβλογια, ειναι ελαχιστες οι πιθανοτητες για παρενεργειες και διαβαζοντας απο την αλλη οτι συνδεεται το εμβολιο αυτο οποιο κι αν ειναι με αυτισμο, αν και δεν εχει αποδειχτει ποτε.... και πολλα αλλα αν και αν..... επαθα black out.....

Αποφασισα λοιπον να μην το κανουμε. Επισης ζητησα απο τον παιδιατρο, να μας κανει εν καιρω τα επαναληπτικα απο οσα εχουμε κανει και ολα τα υπολοιπα στοπ. Δεν θελω αλλα εμβολια για το παιδι μου. Νομιζω ειναι επιλογη μου. Εγω εχω περασει εμβολιασμενη φυσικα, ερυθρα, ανεμοβλογια μαγουλαδες κοκ, και δεν επαθα τιποτα. Κι ουτε πιο ελαφρια τις περασα που λενε ουτε τιποτα. οποτε δεν ξερω......

Τωρα οσο για το σχολειο που λενε οτι δεν τα δεχονται, το εψαξα πολυ καλα!

Ειναι ψεματα. Ετσι τολενε και φοβιζουν τους γονεις. Πηγα σε δικηγορο να ρωτησω και μου ειπε οτι υπαρχει δεδικασμενο απο πολλους γονεις με το ιδιο προβλημα, και μου εκτυπωσε και μια αποφαση, απο το ευρωπαικο δικαστηριο που προσεφυγε μια ελληνικη οικογενεια, οπου ελεγε, οτι ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτης δεν ειναι υποχρεωμενος να εμβολιαστει η να εμβολιασει το παιδι του. Επισης οτι τα ανεμβολιαστα παιδια δεν αποτελουν κινδυνο σε καμια περιπτωση για τα υπολοιπα, εφοσον αυτα ουτως η αλλως ειναι εμβολιασμενα. Και αυτα αλλωστε που δεν ειναι, ειναι εν γνωσει των γονεων τους.

Αν καποια θελει να τη δει για οποιοδηποτε λογο, τη στελνω.

Αυτα....... Τωρα δεν ξερω αν εχω δικιο η αδικο, αλλα οως εχουμε πει χιλιαδες φορες ο καθενας κανει οτι νομιζει καλυτερο για το παιδι του...

Χαιρετισματα σε ολες και φιλια στα ζουζουνακια σας!

ticker.png

CEPYp3.png

Μπράβο που το έψαξες Αργυρώ και πραγματικά εύχομαι να πήρες την σωστή απόφαση για το παιδί σου. Ακούγονται τόσα πολλά! Θέλει ψάξιμο πραγματικά.

Εμείς θα το κάνουμε Σεπτέμβρη υποτίθεται. Θα το ψάξω κι εγώ όμως καλύτερα.

Φιλάκια μανουλίτσες.

Καληνύχτα...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και τα μωρουλίνια!!!!

Εμείς είμαστε μια χαρά, δόξα το Θεό και ετοιμαζόμαστε για ένα μικρό παρτάκι μεθαύριο που γιορτάζει ο γιος μου και ο πεθερός μου.Θέλω να κάνω ένα δροσερό γλυκό και σκέφτηκα πάβλοβα με ροδάκινα και ανανά. Πώς σας φαίνεται;

Αργυρώ μου, πήρες γενναία απόφαση. Φυσικά και δεν εμβολιάζονται όλα τα παιδιά. ο ανηψιός μου είναι αλλεργικός και δεν έχει κάνει τα περισσότερα.

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

καλημέρα μανούλες!!

Αργυρώ μεγάλο θέμα άνοιξες με τα εμβόλια. Κάποια στιγμή το είχα σκεφτεί και εγώ (στις αρχές...) αλλά επειδή δεν προλάβαινα να ασχοληθώ περισσότερο και η παιδίατρός μας ήταν υπέρ τα έχω κάνει όλα. Αλλά μπράβο σου που το έψαξες τόσο καλά και τοποθετήθηκες έτσι.

Μαράκι πώς πάνε τα σπυθουράκια της Αθηνούλας μας? Μπράβο και για το μπανάκι σας, συμφωνώ και εγώ με την Δήμητρα, κάθε αρχή και δύσκολη, μετά το 2ο - 3ο θα δειτε αλλαγή, να συνηθίσει και θα γίνει γοργονίτσα!!

Ελισάβετ περαστικά και από εμάς, διάβασα για την πάβλοβά σου και μου έτρεξαν τα σάλια (κλασικά...). Ωραία ακούγεται σαν επιλογή, έχω δει μια του Παρλιάρου αλλά δεν την έχω δοκιμάσει.

Εμείς είμαστε μια χαρά από υγεία, το σ/κ πηγαμε στας εξοχάς και κολυμπήσαμε και από Δευτέρα πίσω στα ίδια.... Είμαστε άτακτα κορίτσια, κάνουμε ζαβολιές, τα πειράζουμε όοοολα και τα δοκιμάζουμε φυσικά να δούμε τί γεύση έχουν. Επίσης τα δαγκώματα τα συνεχίζουμε ακάθεκτες, και εχτές αρχίσαμε τις μπούφλες και μάλιστα σε παιδάκι. Η παιδίατρος την Παρασκευή που πήγαμε για εμβόλιο μου είπε να την δαγκώσω και εγώ ελαφρά αλλά δεν μου κάνει καρδιά .... Μια γνωστή σήμερα μου είπε ότι όταν η κόρη της χτύπησε 2-3 φορές παιδάκι την μάλωσε στα ακροδάχτυλα και δεν το ξανάκανε. Αλλά ούτε και αυτό το βρίσκω σωστή λύση. Μαλώνω με φωνή και ελπίζω να είναι απλά μια φάση και να μην γίνει νταής. Προς το παρόν αν ξανακουμπήσει παιδάκι θα εφαμόσω την τακτική της αποχώρησης (άμεσης) μπας και καταλάβει ότι απαξ και πειράζει παιδάκι θα τελειώνει αυτομάτος το παιχνίδι της. Αν δεν πιάσει και αυτό είδωμεν....

Επίσης (όλα μαζεμένα ήρθαν), η Λου είναι και δραματική ηθοποιός. Αμα δεν της κάνεις το χατήρι πέφτει κάτω στα πατώματα και χτυπιέται ουρλιάζει δλδ προσπαθεί με όλη της την δύναμη να φωνάξει πάααρααα πολύ δυνατά, και όλα αυτά φυσικά για ανύπαρκτους λόγους. Η παιδίατρος είπε να γυρνάω την πλάτη και να φεύγω από το δωμάτιο για να μην το κάνει σύστημα. Προχτές το έκανε στην πυλωτή και έκατσε κάτω μέσα σε κάτι λασπόνερα με το καθαρό φουστανάκι της επειδή της είπα 5 φορές Λου έλα εδώ (είχε πάρει τα κλειδιά του αμαξιού και έκανε βόλτες). Μόλις της λέω έλα εδώ τώρα κάθεται κάτω και άρχισε να τσιρίζει. Πήγα της πήρα τα κλειδιά και την μετακίνησα ποιό δεξιά που δεν ήταν βρεγμένα και πήγα να κλειδώσω. Όταν πέρασα από δίπλα της για να μπώ στο σπίτι είχε σταματήσει να φωνάζει και ήρθε μαζί μου μέσα σαν να μην τρέχει τπτ κυριολεκτικά.

Ε ρε τί έχουμε να δούμε στο μέλλον........

Ένιγουει, σας ζάλισα με τα δικά μας, για πείτε, είμαστε οι μόνες βάνδαλες ή έχει και άλλες τέτοιες η παρέα? και αν ναι πώς το αντιμετωπίζετε ?

Αυτά τα ολίγα....

Πάω να εργαστώ σκληρά, μάκια μάνες!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...