Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερουδια μαμαδο-παιδακια!

Περαστικα σε ολα τα εμπυρετα παιζακια μας

Μαρακι, μου φαινεται πολυ πιθανο αυτο που σας ειπε η δερματολογος... Σας προτεινε και αντι-κουνουπικο?

Αντζουλα χιλιοχρονη! εστω και με καθυστερηση... Αντε και του χρονου μακαρι να σου ευχομαστε και "μ εναν πονο' μαζι με τα γεννεθλια...χιχι

Περαστικα και στην Κλειουλα! Πωπω φανταζομαι τρομαρα που θα πηρες...κι απο οτι καταλαβα, ακομα το στοματακι της εχει πληγη ε?

Εμεις το Σαββατο πηγαμε στο γαμο της ξαδερφης μου...μαλλον οχι στο γαμο, αλλα κατευθειαν στο τραπεζι, γιατι ο γαμος ηταν στις 6 νταλα ηλιο στη Νικαια και ημουν σιγουρη πως δε θα αντεχαν τα μικρα να ναι απ οτις 5 στους δρομους κ να καθισουν μετα κ στο τραπεζι!!! Παντως στο τραπεζι περασαμε φοβερα, κατσαμε μεχρι τις 3μιση το πρωι με τη Δεσποινα να κοιμαται απο τις 1 παρα τη μουσικη και τα νταουλια και το Στελιο να χορευει μεχρι και την τελευταια στιγμη που φευγαμε

Δε θυμαμαι αλλα, σορρυ

φιλιαααααα

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα μανούλες!!

Λοιπόν, μούτζα πολλών μεγατόνων μιλάμε στον καφέ....

images?q=tbn:ANd9GcSNPtYecenPErfNnHhWlS8MNeZCSs07aljdI3IuVupLrC0VZPtF&t=1

λέτε να κάνουν τπτ????

Άννυ μου σιδερένια η Κλειώ μας... ρε συ ανατρίχιασα που το διάβασα αυτό που έπαθε, πόσο μάλλον εσύ... Έχω πάθει αντίστοιχο ατύχημα όταν ήμουν κάπου στα 5 και ακόμα το θυμάμαι. Περαστικά και πάλι, και όσο για τον ύπνο το ματιάσαμε και αυτό ρε γμτ? φτου σκόρδα και γι αυτό λοιπόν!!!

Περαστικά στην Θεοδωρούλα στον Αναστάση και στον Κυριάκο μας, σιδερένια τα μπουμπουκάκια μας!!!

Μαράκι τί να πώ.... Κάνε την μπάνιο από εδώ και στο εξής με κανένα αντικουνουπικό έστω φυτικό να μην την πλησιάζουν τα ρημαδοκούνουπα και σια. Ή αλλιώς μπορείς να με τοποθετήσεις διακριτικά σε μια γωνία κάπου κοντά της και σου εγγυούμαι ότι θα τα τραβάω εγώ ως μαγνήτης όλα τα έντομα. χεχε. Περαστικά σας (χάρηκα που δεν ήταν έρπης τελικά, και μην σκας με την γιατρό, μπορείς πάντα να πάρεις μια 2η γνώμη από άλλον).

Εμείς το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι η αλματώδης αύξηση των δαγκωμάτων της Λου σε όλο μου το σώμα, και επίσης πλέον κάνουμε και νυχιές, τον πατέρα της τον βούτηξε από το πρόσωπο εχτές και του έβγαλε αίμα. Και ας τα κόβω τα νύχια της, έρχεται και σε γραπώνει με δύναμη και τα μπήγει όσο ποιό μέσα στο δέρμα σου μπορεί. Τώρα πια τα κάνει όλη την ώρα, την μαλώνω και αυτή γελάει και φυσικά με γράφει. Μου δίνει φιλάκι και σε 2 λεπτά το ξανακάνει κοκ..... Να της βάλω φίμωτρο και γάντια? :-P

Επίσης μάλλον για 27 μέρες θα ίσως χάσουμε την δράση της εεταα γγγκκκρρρρρρρρρ έτσι λοιπόν μας βλέπω πάλι στο τρέξιμο.

Ουφ αυτά....τα ολίγα.

Αμα δεν κάνουν τπτ τα σκόρδα θα φέρω φορτηγό γεμάτο από δαύτα.....

GaiGp3.png

Τι γίνεται ρε κορίτσια!!! Περαστικά σε όλα τα παιδάκια. Πραγματικά νιώθω λες και μας έχουν ματιάσει. Θα ενισχύσω την σκορδοκατάσταση της Βίκυς με ένα ματόχαντρο.

evileye3.jpg

Αννυ φρίκαρα με το χτύπημα της Κλειούς!!! Περαστικά!

Βίκυ δεν κατάλαβα, τι εννοείς με το εεταα;

X4pTp3.png

Μανουλίτσες καλησπέρα. Άννυ μου, τι έπαθε το κοριτσάκι μας μωρέ? Τρελάθηκα! Περαστικά και σιδερένια και ποτέ ξανά!!!

Η γιατρός μας είπε φυσικά να πάρουμε αντικουνουπικό. Βρήκαμε κάτι τσιρότα φυτικά. Ελπίζω να κάνουν δουλειά. Βικάκι, σε καταλαβαίνω, κι εγώ το εντομοαπωθητικό όλων είμαι όταν βρίσκομαι στον χώρο. Κρίμα που δεν τσίμπησαν εμένα αυτή τη φορά και πήγαν στο κοριτσάκι μου τα βρωμερά κουνούπια.

Δήμητρα, εταα ή τέλος πάντων κάπως έτσι, είναι αυτή η επιδότηση για βρεφικό σταθμό.

Σας φιλώ γιατί είμαι πτώμα σήμερα. Καληνύχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα μανούλες,

Μαράκι βουρ στα τσιρότα χιχι... άσε ρε γμτ όπως σου έλεγα φέτος έχουν αγριέψει τα κουνούπια!

Δήμητρα στην αίτηση λέει ότι για να γίνουν δεκτά θα πρέπει την 1/9/2011 να έχουν κλείσει τους 18 μήνες (!!!!!). Εμείς εκείνη την ημέρα θα είμαστε 17 μηνών και 3 ημερών μπουχουυυυυυυυυυυυυυυυυ. Για τον συγκεκριμένο σταθμό εννοώ πάντα.....

Δεν μπορώ να μπώ και στο σαιτ του, δεν κλικάρονται οι επιλογές, να επιβεβαιώσω αυτό που θυμάμαι δλδ ότι δέχονται από 8 μηνών σε αυτόν τον βρεφονηπιακό. ππφφφ

Και εν το μεταξύ εδώ κοντά δεν έχει κανέναν ιδιωτικό βρεφικό το πρόγραμμα για να το βάλω σαν εναλλακτική. Αμα μπορείς να μπεις στο σάιτ του σταθμού δες από τί ηλικία δέχεται ο βρεφονηπιακός και πες μου.

Κορίτσια και εγώ είχα μια ημικρανία όλο το απόγευμα άλλο πράμα. Την έπεσα μια ώρα για ύπνο κατά τις 7.30 όπου ξύπναγα κάθε 2 λεπτά από τις γλυκύτατες κατά τ' άλλα τσιρίδες της κόρης μου αλλά κάτι σαν να ψιλοέγινε. Πάντως και εμείς σήμερα είχαμε σούπερ μίρλα τελικά.

Πάω για διάβασμα... φιλάκια και καλό βράδυ μανούλες!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Φιλενάδες μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!! Δημητρούλα μου με τον ελάχιστο πόνο εύχομαι να υποδεχτείς την Χαρά σου !ευχαριστώ πολύ!:tongue:

Μαράκι να χαίρεσαι κι εσυ την κούκλα σου,να στε καλά! :D

ευχαριστώ όλες σας που με σκέφτεστε και με αγαπάτε!! :-P:-P:-Pειλικρινά κάνω απολογισμο σε κάθε μου γενέθλια και φέτος έιναι τα πιο γεμάτα,με φίλες που μείνανε δίπλα μου ,με την κορούλα μου που με φίλησε πρωί πρωί γελώντας,με τον αντρούλη μου που μου είπε να μαι πάντα δίπλα τους γιατί μ'εχουν ανάγκη..σας ευχαριστώ και έυχομαι να μαστε όλες καλά με τις οικογένειές μας και να μη χαθούμε ποτέ!γιατί οι μανούλες Απριλίου ήταν πάντα το καλύτερο παρεάκι!!ορίστε κι ένα κέρασμα για όλες σας!

2003_MEDIUM.jpg

Καλημέρα και χρόνια Πολλά... Να τα εκατοστήσεις ζουζούνα, να σε χαιρόμαστε όλοι εμείς και η οικογένεια σου. Πάντα χαρούμενη και ευτιχισμένη με υγεία...Φιλάκια στη μικρή σου!!!

Κορίτσια χάθηκα αλλά στην δουλειά δεν έχω ρολάρει ακόμα γυρίζω σπίτι γύρω στις 19:00 και μέχρι να τακτοποιήσω σπίτι και Σταθάκο πάει 22:00 και δεν το καταλαβαίνω. Είχα φύγει και επαγγελματικό ταξίδι στην Βουλγαρία και ήμουνα στο τρέξιμο...Μου έχετε λείψει πολύ! Ξέρω ότι έχω χάσει επεισόδια αλλά σας σκέφτομαι πολύ.

Ο Στάθης μεγαλώνει και κάθε μέρα μας βγάζει καινούργια πράγματα....Σας φιλώ όλες να φιλήσετε και σεις με την σειρά σας τα παιδάκια μας και εΥχομαι κάποια στιγμή να τα πούμε και απο κοντά.

Το ΣΚ έχω και το χρόνο του μπαμπάκα μου, τρέξιμο και απο κει....Πως πέρασε ένας χρόνος δεν το κατάλαβα βρε κορίτσια εγω νομίζω ότι θα μπω στο πατρικό μου και θα τον ξαναδώ....!!!

Σας αγαπάμε πολύ να προσέχετε.....Φιλάκια Χριστίνα-Σταθάκης!!!

Πριν λίγο γυρίσαμε και είμαστε πτώμα..μπήκα να σας πω μια καληνύχτα αλλά μάλλον και σεις στο τρέξιμο είστε...!!! Φιλάκια μανουλομανουλίτσες

2576843ft16th3kv4.gif

Καλώς το Χριστινάκι! Σε καταλαβαίνω απολύτως γιατί κι εγώ τέτοιες ώρες γυρνάω. Τι να πρωτό-προλάβεις...

Η μικρή μου χθες το βράδυ έπαθε μια κρίση κλάμματος από τις 1:00-3:00. Αρχικά νόμιζα πως ήταν όνειρο γιατί δεν σταμάταγε με τίποτα να κλαίει, όμως πηγαμε στο σαλόνι, ανάψαμε φώτα και πάλι έκλαιγε. Μάλλον κάτι πόναγε, πιθανόν να σκάει και ο δεύτερος γομφίος γιατί είναι πολύ πρησμένος και την τάραξε την καημενούλα. Είχε τόσο κλάμα που δεν μπορέσαμε ούτε ντεπόν να της δώσουμε, αν και μετά σκεφτήκαμε καλύτερα όχι γιατί την έχουμε ταράξει στα φάρμακα τελευταία. Την πήραμε στο κρεβάτι μας και μετά από 500 σβούρες και αρκετά κλάματα, τελικά κοιμήθηκε. Καταλαβαίνετε πώς ήμουν σήμερα στη δουλειά.

Απόψε θα πάω νωρίς για ύπνο και ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια πάλι.

Σας φιλώ πολύ πολύ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς το Χριστινάκι! Σε καταλαβαίνω απολύτως γιατί κι εγώ τέτοιες ώρες γυρνάω. Τι να πρωτό-προλάβεις...

Η μικρή μου χθες το βράδυ έπαθε μια κρίση κλάμματος από τις 1:00-3:00. Αρχικά νόμιζα πως ήταν όνειρο γιατί δεν σταμάταγε με τίποτα να κλαίει, όμως πηγαμε στο σαλόνι, ανάψαμε φώτα και πάλι έκλαιγε. Μάλλον κάτι πόναγε, πιθανόν να σκάει και ο δεύτερος γομφίος γιατί είναι πολύ πρησμένος και την τάραξε την καημενούλα. Είχε τόσο κλάμα που δεν μπορέσαμε ούτε ντεπόν να της δώσουμε, αν και μετά σκεφτήκαμε καλύτερα όχι γιατί την έχουμε ταράξει στα φάρμακα τελευταία. Την πήραμε στο κρεβάτι μας και μετά από 500 σβούρες και αρκετά κλάματα, τελικά κοιμήθηκε. Καταλαβαίνετε πώς ήμουν σήμερα στη δουλειά.

Απόψε θα πάω νωρίς για ύπνο και ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια πάλι.

Σας φιλώ πολύ πολύ!

Καλημέρα και καλή δύναμη...τι τραβάνε και αυτά αλλά και εμείς βρε παιδί μου!!! στην αρχή είχαμε τους κολικούς τώρα τα δοντάκια τι να πω καλή δύναμη σε όλες μας...

Είμαι γραφείο ξέκλεψα λίγο χρόνο για να σας γράψω γιατί δεν αντέχω άλλο μακριά απο σας...όσο και κουρασμένη είμαι πιστέψτε με σας σκέφτομαι αλλά κάποιες φορές οι δυνάμεις μου δεν με κρατούν ούτε να γράψω...!!:(

Άντε πάλι πάω να συνεχίσω μπας και σήμερα τελειώσω λίγο νωρίς!!!

Καλημέρα και πάλι και καλή δύναμη σε όλες τις μανουλομανουλίτσες:tongue:

Μαράκι κουράγιο!!!

Μα που είσαστε όλες! Ελπίζω να περνάτε πολύ πολύ όμορφα, να κάνετε πολλά πολλά μπάνια και να ξεκουράζεστε πολύ πολύ! Όλα τα αντίθετα από εμένα δηλαδή.

Χθες το βράδυ ξύπνησα κατά τις 5:00 και αναρωτιόμουν τι μέρα είναι. Για κάποιο άγνωστο λόγο νόμιζα πως είναι Κυριακή. Ξανακοιμήθηκα και για πρώτη φορά με ξύπνησε το ξυπνητήρι. Τόσον καιρό ξυπνάω μόνη μου λίγο πριν χτυπήσει το ρολόι. Ήμουν τόσο κουρασμένη που είχα χάσει τις μέρες και φαίνεται πως απ΄την επιθυμία μου να κοιμηθώ έπεισα τον εαυτό μου ότι είναι Κυριακή. Τρελή απογοήτευση όταν χτύπησε το ξυπνητήρι.

Τώρα έχω βάλει μπουγάδα και πρέπει να πάω να δω τι γίνονται. Ευτυχώς αύριο είναι Παρασκευή...

Καλό βράδυ μανούλες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα και από εμάς μανούλες,

Εμείς δεν έχουμε κανένα συγκλονιστικό νέο, δουλίτσες κούραση κλπ κλπ....

Είμαι τσακωμένη με το σίδερο και δεν βλέπω να τα βρίσκουμε σύντομα... Άπαξ και το πιάσω όμως τα κάνω όλα μονοκοπανιά.

Τελειώσαμε και με τις αιτήσεις του βρεφικού σταθμού, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μας πάρουν, και ας πληρώνουμε τα τροφεία....

Λοιπόν, πολλά πολλά φιλάκια σε όλα τα μπεμπάκια στις μανούλες,

Μαράκι κουράγιο!!! Κανόνισε την άδειά σου να έχεις κάτι να περιμένεις!

Καληνύχτα

GaiGp3.png

Καλησπέρα και από εμάς μανούλες,

Εμείς δεν έχουμε κανένα συγκλονιστικό νέο, δουλίτσες κούραση κλπ κλπ....

Είμαι τσακωμένη με το σίδερο και δεν βλέπω να τα βρίσκουμε σύντομα... Άπαξ και το πιάσω όμως τα κάνω όλα μονοκοπανιά.

Τελειώσαμε και με τις αιτήσεις του βρεφικού σταθμού, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μας πάρουν, και ας πληρώνουμε τα τροφεία....

Λοιπόν, πολλά πολλά φιλάκια σε όλα τα μπεμπάκια στις μανούλες,

Μαράκι κουράγιο!!! Κανόνισε την άδειά σου να έχεις κάτι να περιμένεις!

Καληνύχτα

Καλημέρα Ζουζουνομανούλες...βραδυνή σε βλέπω ε? μπράβο με τον βρεφικό.

Σε δημόσιο θα πάτε? αχ και γω το σκέφτομαι αλλά του χρόνου. Να ρωτήσω κάτι μιας που το έψαξες! Αν δεν έχει βγάλει το μπεμπιλίνο πειράζει ή το αλλάζουν εκεί? Βέβαια να μου πεις βρεφικό είναι δεν θα τα αλλάζουν?:rolleyes:

πω πω μεγαλώσανε τα αγγελούδια μας και θα έχουμε και αυτά τώρα...:tongue::tongue::tongue: Φιλάκια μανουλίτσα και καλή δύναμη στο σιδέρωμα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...