Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες!

Χρόνια πολλά αρχηγέ! Να είσαι πάντα καλά, υγιής ευτυχισμένη και ερωτευμένη. Να χαίρεσαι την οικογενειά σου και να σε χαίρονται κι αυτοί. Και σύντομα με ένα δεύτερο χρυσανθεμάκι.

3267205507_df4fff425b_o.gif

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φιλενάδες μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!! Δημητρούλα μου με τον ελάχιστο πόνο εύχομαι να υποδεχτείς την Χαρά σου !ευχαριστώ πολύ!:tongue:

Μαράκι να χαίρεσαι κι εσυ την κούκλα σου,να στε καλά! :D

ευχαριστώ όλες σας που με σκέφτεστε και με αγαπάτε!! :-P:-P:-Pειλικρινά κάνω απολογισμο σε κάθε μου γενέθλια και φέτος έιναι τα πιο γεμάτα,με φίλες που μείνανε δίπλα μου ,με την κορούλα μου που με φίλησε πρωί πρωί γελώντας,με τον αντρούλη μου που μου είπε να μαι πάντα δίπλα τους γιατί μ'εχουν ανάγκη..σας ευχαριστώ και έυχομαι να μαστε όλες καλά με τις οικογένειές μας και να μη χαθούμε ποτέ!γιατί οι μανούλες Απριλίου ήταν πάντα το καλύτερο παρεάκι!!ορίστε κι ένα κέρασμα για όλες σας!

2003_MEDIUM.jpg

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Μανούλες καλημέρα. Είμαι να σκάσω. Η Αθηνά χθες ξύπνησε με τεράστια κόκκινα σπυριά, σαν κουνούπια. Η φαρμακοποιός είπε ότι είναι κουνούπια. Σήμερα κάποια από αυτά έχουν βγάλει αυτές τις μικρές φουσκίτσες που είχαν κ την προηγούμενη φορά που ήταν έρπης. Η γιατρός λείπει αλλά μου είπε πως μπορεί πάλι να είναι έρπης. Έχω τρελαθεί. Αύριο θα την πάω για εξέταση αίματος...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μαράκι μου αν είναι κουνούπια(είδες που κι εμάς μας είχαν κατα τσιμπήσει κι είχαν γίνει τεράστια) έβαλα φενιστίλ..τίποτα..και έβαλα της Βίκυς την elocon και την ίδια μέρα της ηρέμησαν και την επόμενη της έφυγαν.ελπίζω να μην είναι έρπης και να περάσει.

8yrVp3.png

WAy0p2.png

καλησπέρα!

αχ,γιατί μωρέ να ταλαιπωρούνται έτσι τα μικράκια??????

Δήμητρα πως είναι τωρα ο Νικόλας?εύχομαι καλύτερα!!αλλά ρε παιδί μου τι είναι αυτό το πραγμα?η γιατρός μας μου είχε πει οτι έχει δει παιδί να νοσεί κανονικά μετά από αυτό το εμβόλιο μη χ3σω:?::?::?::?::?:

Μαράκι η Αθηνούλα?αχ ρε κοριτσάκι....έλα,μη στεναχωριέσαι,θα περάσει,κάνετε λίγη υπομονή,ε?μήπως θα ήταν καλύτερα να την πας για καλό και για κακό να τη δει ένας άλλος παιδίατρος αφού λείπει η δικιά σας?ή ένας δερματολόγος?

α!ήθελα να σου πω για τα παππούτσια,επειδή είχαμε κι εμείς θέμα,έψαξα και βρήκα μια μαρκα,τη noel που μπορείς στα παππόυτσια της να ρυθμίζεις και το κουντεπιε και από τότε σωθηκαμε!είναι τέλεια!και πολυ μαλακά και δε γλυστρουν και άνετα,δοκίμασέ τα!

περαστικά σας Νικόλα και Αθηνούλα και γρήγορα!

Άντζυ χρόνια σου πολλά καλή μου!!!!

πολύχρονη και πολυχρωμη να είσαι πάντα!!!!!!!

και καθε χρόνος που περνάει να σε βρίσκει πάντα τόσο γεμάτη!!!!!!!!!!

το κερασμα σούπερ,ευχαριστούμε,και του χρόνου με υγεία κοριτσάκι!!!!!!!!

Αννυ μου αφού κοιμήθηκε η Γεωργία μπορούν να κοιμηθούν όλα τα παιδια του κόσμου,δωσε λίγο χρόνο στην Κλειώ καιθα γίνει κι αυτό,υπάρχει ελπίδα σου λεω!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες.

Ο Νικόλας είναι μια χαρά από χθες το βράδυ. Ο πυρετός κράτησε κάτι παραπάνω από 50 ώρες αφού και χθες το απόγευμα έκανε ένα 38,3. Αλλά σήμερα ήταν σαν να μην συνέβη ποτε. Τέλος καλό όλα καλά.

Μαράκι μου πάλι στα ποδαράκια αυτές οι κοκκινίλες; Ελπίζω να περάσει γρήγορα και μην στενοχωριέσαι. Πες μας νέα όταν έχεις.

X4pTp3.png

Καλησπέρα μανούλες. Αυτή τη φορά τα σπυριά είναι στα χέρια στα πόδια και μερικά στο μέτωπο. Όλα μοιάζουν για κουνούπια εκτος από 2-3 που έχουν βγάλει πολύ πολύ μικρές φουσκίτσες πάνω. Αυτά μοιάζουν λίγο σαν τα προηγούμενα που μας είχε πει μάλλον έρπης. Έτσι, ούτε χθες ούτε κ σήμερα πήγαμε στα πάρτυ μην κολλήσει κανένα παιδάκι και αύριο θα προσπαθήσω να κλείσω ραντεβού με παιδοδερματολόγο να μας πει σίγουρα. Ελπίζω να βρούμε ραντεβού κ να μπορέσω να φύγω νωρίς απ΄την δουλειά κ να πάω.

Αχ, ας μην είναι τίποτα... Σας ευχαριστώ όλες για τα περαστικά.

Δημητρούλα σιδερένιος κι ο Νικόλας. Ποτέ ξανά τέτοιος πυρετός κ με τόση διάρκεια!

Καληνύχτα μανούλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καταρχήν περαστικά σε όλα τα μωρουλίνια που είναι άρρωστα.

Κι εμείς μπήκαμε στο κλάμπ των παρενεργειών του εμβολίου.Από χθες το πρωί ο Κυριάκος έχει πυρετό κάθε 3 ώρες έως και 39.Και συνεχίζει....

έχει λιώσει το μωρό μου, τί κωλοεμβόλιο είναι αυτό!!!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ φίλες! εμείς αυτό το ΄παλιο εμβόλιο μου πε θα το κάνουμε τον άλλο μήνα..μες στη ζέστη γμτ..Δημητρούλα πολύ χαίρομαι που ηρέμησε ο ζωηρούλης Νικόλας απο τον παλιο πυρετό.ποτέ ξανά να μην ταλαιπωρηθεί έτσι.η Χαρά τι κάνει,ετοιμάζεται?

Μαράκι ελπίζω κ σε σας γρήγορα περαστικά ,Ελισσάβετ και στον Κυριάκο σου να μείνει απύρετος σήμερα.μα καλοκαιριάτικα τι τραβάνε τα καημένα...

το Σάββατο βγήκα με τον Κωστή για φαγητό στην παραλία και περάσαμε τέλεια,είχαμε να το κάνουμε αυτό...ουουου...θα μπω μετά για σχολιασμό κ λεπτομέρειες γιατι είμαι στη δουλειά!

α Μαρία μου το θαύμα έγινε και με την Γεωργία,ακολούθησε τα βήματα του Θοδωρή στον ύπνο!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! φαντάζομαι είσαι άλλος άνθρωπος!που κοιμάται πάνω απο όλα!!μπράβο!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλησπέρα μανούλες!!

πολύ στεναχωρήθηκα με τα νέα σας Μαράκι μου, τί είναι και αυτό πάλι ρε γμτ? Περαστικά σας εύχομαι κυρίως εύχομαι να είναι κάτι πολύ απλό. Ούτε καν έρπης που σας είχε πει ο άλλος γιατρός.

Ελισάβετ μου περαστικά και σε εσάς. Αμαν ρε γμτ με το κωλοεμβόλιο καλοκαιριάτικα.... Περαστικά και σύντομα μανούλα μου.

Αντζούλα μου χιλιόχρονη και από εδώ... να σε χαίρεται η οικογένειά σου, να είσαι πάντα καλά , υγειής και αγαπημένοι!! Με το καλό και να σας έρθει όποτε επιθυμήσετε και ένα άλλο μπισκοτάκι!!!

Εμείς γυρίσαμε χτες, μας έκανε ωραίες μέρες κάτω εκτός από την χτεσινή, και γενικά περάσαμε πάρα πολύ καλά χωρίς απρόοπτα. Ήρθαν την παρασκευή και οι κουμπάροι μας με τα παιδιά και το καταφχαριστήθηκαν, η Λου άλλο που δεν ήθελε με τα παιδάκια όλη μέρα έπαιζε και πέρασε τέλεια. Θα πάμε την παρασκευή που μας έρχεται στο δικό τους εξοχικό για το τριήμερο και θα συνεχίσουν το πάρτυ χιχι.

Περιμένω νέα σας Μαράκι και Ελισάβετ, όλα να πάνε καλά !!

Φιλάκια !

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλες!

Μαρια,Ελισαβετ κ Δημητρουλα περαστικα στα μωρακια σας!

αχ Μαρακι μου πολυ κριμα που ταλαιπωρειται με τα παλιοσπυρακια η Αθηνουλα. τη φαγουριζουν? νομιζω ο παιδοδερματολογος ειναι η καλυτερη λυση αφου οι παιδιατροι δεν ειναι κ ειδικοι σε ολες τις δερματικες παθησεις. εμενα ο δικος μου με ειχε στειλει σε δερματολογο οταν ο Α ηταν 6 μηνων.

βαλτε μας κ μας στο κλαμπ του πυρετου!:-( ο Αναστασης ανεβασε την Παρασκευη 38 ετσι ξαφνικα,χωρις να εχουμε κανει εμβολιο κ το Σαββατο εφτασε μεχρι 39,7! μεχρι την Κυριακη το μεσημερι δεν επεφτε κατω απο 38 αλλα το απογευμα ηταν καλυτερα κ σημερα τον πηγα στο γιατρο γιατι παλι ξυπνησε με πυρετο κ ηταν η 4η μερα. μου ειπε οτι μαλλον ειναι η καλοκαιρινη γριπη που κυκλοφορει και αν συνεχιστει μεχρι την Τεταρη θα μας δωσει αντιβιωση. το πρωι ειχε 38 αλλα απο το απογευμα δεν ξανανεβηκε. αμαν βρε κοριτσια τι ηταν αυτο? ολο το χειμωνα δεν αρρωστησε ουτε μια φορα κ αρρωστησε τωρα? εχουμε να κανουμε κ το παλιοεμβολιο σε 10 μερες:mad:

Αντζουλα μου χρονια σου πολλα κ ευτυχισμενα γεματα υγεια, αγαπη, ερωτα,ευτυχια, επιτυχιες κ οτι αλλο επιθυμεις! να σε χαιρεται η πανεμορφη Χρυσανθη σου κ οσοι σε αγαπουν. συγνωμη για την καθυστερηση αλλα καταλαβαινεις με τον μικρο δεν προλαβαινα να σου γραψω τις ευχες μου.

images?q=tbn:ANd9GcRM375lzgb_TgCSpYp6X6-HBtIPsVvwJbNqFZt0MCFn3-EGgcNN9A

φιλια σε ολες κ καλο βραδυ!

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλησπέρα μανούλες. Πήγαμε στην παιδοδερματολόγο η οποία την είδε πάαααρα πολύ βιαστικά και αμέσως είπε ότι είναι αλλεργική αντίδραση στα κουνούπια. Είπε ότι ίσως να την τσίμπησαν μόνο 3 κουνούπια και όλα τα υπόλοιπα είναι αντίδραση του οργανισμού της. Fenistil σιρόπι για 10 μέρες και fucicort μέχρι να δούμε βελτίωση 2 φορές την ημέρα και μετά 1 φορά την ημέρα. Είπε πως ίσως και τα προηγούμενα να ήταν το ίδιο (να μην ήταν έρπης δηλ.) αλλά εφόσον δεν τα είχε δει δεν μπορεί να ξέρει σίγουρα. Ξαλάφρωσα που μας απέκλεισε τον έρπη. Ο Κ. είχε φέρει μαζί του και φωτό από την προηγούμενη φορά αλλά αυτή ούτε που της κοίταξε. Υποτίθεται πως είναι πολύ γνωστή παιδοδερματολόγος, διοργανώνει συνέδρια, έχει καλή θέση σε πολύ γνωστό νοσοκομείο, αλλά ίσως λόγω φοβερής αυτοπεποίθησης, είναι από αυτές που σε ξεπετάνε. Δεν μας έκανε και την καλύτερη εντύπωση. Ελπίζουμε μόνο να έχει δίκιο, αν και αυτή την φορά πράγματι δεν είναι όπως την πρώτη.

Ελισάβετ και Δέσποινα, τι πάθατε κι εσείς καλοκαιριάτικα! Περαστικά άμεσα! Αυτή η παλιοίωση και το παλιοεμβόλιο τα'χει τσακίσει τα καημένα. Κι εμάς η Αθηνά όλο τον χειμώνα μόνο με συναχάκι τον έβγαλε και τώρα τον Ιούνιο έπαθε την ίωση με τον πυρετό.

Καλό κουράγιο μανούλες και πολύ πολύ γρήγορα περαστικά!

Βικάκι, τι ωραία που περάσατε τόσο όμορφα! πάντα τέτοια!

Να έχετε όλες ένα υπέροχο, απύρετο και ήσυχο βράδυ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

τι ειναι αυτο το πραγμα πια? Ποτε θα γινουν καλα τα μωρακια μας??

ΠΕραστικα και πάλι στην Αθηνουλα, στον Ανασταση και στον Κυριακο. Φυσικα και εμεις δεν θα μπορουσαμε παρα να ειμαστε χαλια και αυτο το Σαββατοκυριακο. Η μικρη απο την παρασκευη το απογευμα εκανε διαρροια με αποκορυφωμα το Σαββατο που ανα μιση ωρα αλλαζαμε πανα. Πιθανον ξαναπερασαμε γαστρεντεριτιδα ή μπορει να την πείιραξε ο σίδηρος. Ο γιατρος μας έδωσε το humana HN και για 2 μερες επινε και ετρωγε μονο συτο , και για μεσημερο μονο ζυμαρικα. Ευτυχως σημερα ειναι καλυτερα... αν και αναμενουμε τις πιθανες παρενεργειες απο το παλιοεμβολιο! Πραγματικα εχω κουραστει ,αυτον τον μηνα δεν έχουμε σηκωσει κεφαλι!!

Κατα τα αλλα , όλη μερα τρεχω σαν τον Βεγγο, αυτη τηβδομαδα τελειωνω επιτελους και με δοντια μου και ισως βρεθει κανενα κενο απογευμα να κατσω σπιτακι μου!

Αντζυ μου χρονια σου πολλα και απο εδω!! Υγεια και ευτυχια φίλη!!!

Σας καληνυχτω γιατι με το ζορι κρατιεμαι να μην κοιμηθω πανω στο λαπτοπ!!

φιλακια σε ολες

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Γεια σας φιλες μανουλες!!!!!!!

Αντζυ μου χρονια σου πολλα και απο εδω!!!!!Να σε χαιρεται ο αντρουλης σου και η κορακλα σου!!!!Σ αγαπαμε φιλη!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Ιωαννακιιιιι!!!!!Τι κανεις φιλη????Ν δωσεις πολλα φιλακια στον Θοδωρη μας!!Μας λειψατε πολυυυ!Να μπαινεις οποτε μπορεις!!!

Ευχομαι περαστικα σε ολα τα μωρακια!Μα τι κακο ειναι αυτο????

Δημητρουλα πολυ στεναχωρεθηκα με τον Νικολα!!!!!:(:(:(Τι τραβηξε ο ερημος????Περαστικα στο παιδι μας!

Μαρακι περαστικα και στην Αθηνουλα!Ευχομαι να ειναι σωστη η διαγνωση της σουπερ γιατρου........!Τι κακο και αυτο?Δεν ησυχαζει το κοριτσι!:(

Τανιτσα περαστικα και σε εσας!!Να ηρεμισετε και εσεις ρε παιδι μου!

Δεσποινα περαστικα σας!Αυτο το καλοκαιρι φυλαγε ολες τις ιωσεις??????Αμαν πια!

Βικακι τι καλα που περνατε!!!Μπραβο σας!!Δωσε πολλα φιλακια στο Λουσακι!!!Αραπινα θα εχει γινει ε???

Εμεις ειμαστε καλα!Το mmr θα το κανουμε τελος Αυγουστου......:(Ταρζανευουμε βεβαιως.......κλασσικα κυνηγαω ολη μερα και δεν βλεπω την ωρα να φιαξει ο καιρος να παμε για καμια βουτια γιατι σπιτι δεν παλευεται!Την Παρασκευη ξεκινησα να βαφω μονη μου το σαλονι για αρχη το ταβανι.....(μεγα λαθος!!!!!!!)ημουνα το βραδυ λες και με δειρανε.......!Το Σαββατο ηρθε ενας φιλος και το τελειωσε ολο (να ναι καλα ο ανθρωπος!!!!!!) και μεχρι τις 3 το πρωι μαζευα, καθαριζα και ηρθα και ισοπεδωθηκα κατα τις 4!!!!!Τσαμπα μαγκας!χαχαχαχαχα!:tongue::tongue:Τωρα σκεφτομαι να βαψω την κουζινα και το χωλ αλλα δεν τολμω αν και ειναι πολυ μικροτερα οποτε δεν θα εχει τοση κουραση αλλα δεν ξερω.....αν θελει καμια να περασει μια βολτα......:tongue:

Ουφφφ αφου σας ζαλισα παω να κοιμηθω και εγω σιγα σιγα!

Sorry για το μεγαλο ποστ.........

Φιλακιαααααα

μηπως πρεπει να κανουμε ενα αγιασμο ή να τα παμε να τα διαβασει κανενας παπας????

κ εμεις το Σαββατο τρεχαμε στα νοσοκομια!επεσε κ χτυπησε το στομα της πανω απο τα δοντια (ευτυχως).

το αιμα ετρεχε ποταμι κ αυτο ειναι που με φοβησε πολυ!η μπλουζα μου απο κιτρινη εγινε κοκκινη απο τα αιματα, κ δεν μπορουσα καν να δω απο που ειναι ολο αυτο το αιμα.αν ειναι η γλωσσα ,αν εσπασε δοντια,αν μπηκαν μεσα τα δοντια.ΦΡΙΚΗ!να κλαιει αυτη ,να κλαιω κ να ουρλιαζω εγω.ευτυχως την ειδε ενας πολυ καλος παιδοοδοντιατρος κ δεν παθανε τιποτα τα δοντια της,απλα τωρα πανω τα ουλα ειναι μαυρα!μιλαμε χεστηκα!τωρα αν ακουμπισει κατα λαθος κατι με δυναμη εκει παλι τρεχουν αιματα....

ευχομαι να ειναι περαστικα ολα κ να γινουν ολα τα παιδακια γρηγορα καλα.εχουμε φαει μεγαλη μουτζα γενικοτερα!

εμεις την πηδηξαμε με τον πυρετο απο το mmr ,δεν ανεβασε αλλο πυρετο ,αλλα η γκρινια παει συνεφο.τα βραδυα μας ξαναχαλασαν, κ πλεον κοιμομαστε ολοι μαζι απο τα μεσα της νυχτας ως τις 6,30 που αρχιζει κ χτυπιεται κ 7 ξυπναει κανονικα!:? εκει που εστρωσαν οι νυχτες μας ,εκει ξεστρωσαν παλι....

κατα τα αλλα να πω τα χρονια πολλα στην φιλεναδουλα μου Αντζυ και απο εδω.ευχομαι να εισαι παντα υγιης κ ευτυχισμενη και να χαιρεσαι την πανεμορφη οικογενεια σου!

καλημερα ειπα???

ΚΑΛΗΜΕΡΑ να ναι!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...