Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανουλίτσες! Κοιμήθηκε το ζουζουνάκι μου και πέρασα για μια καλησπέρα. Πολύ χαίρομαι που βλέπω κινητικότητα και πάλι στο καφέ μας. Ίσως γλιτώσουμε το λουκέτο.

Βικάκι, Annie, και όσες ταλαιπωρείστε με τα επαγγελματικά, καλό κουράγιο.

Αλήθεια, η Βάλια μας τι κάνει?

Άννυ (Άνδρια) πολύ πλάκα ο Δημητράκης! Θα συνηθίσει και θα του αρέσει. Μέχρι τότε απολαύστε τα "τσαλίμια" του στην παραλία.

Ιωάννα μου, περαστικά κοριτσάκι πολύ πολύ σύντομα.

Ελισάβετ σε ευχαριστώ πολύ για το λινκ.

Άννυ, μπρατσάκια κι εγώ βρήκα για 3 χρονών και πάνω μόνο.

Δημητρούλα, καλή λευτεριά. Εύχομαι η χαρά να σου κάνει την χάρη και να σας δώσει τεράστια χαρά μόλις μπεις στον μήνα σου. Αλήθεια, δεν μου είπατε οι Αθηναίες, πού πάτε για μπάνιο και αν είναι καθαρά.

Εγώ θα'θελα πάρα πολύ να πάμε αυτό το ΣΚ αλλά έχουμε 2 παιδικά πάρτυ. Και το Σάββατο και την Κυριακή. Μάλιστα, το πάρτυ της Κυριακής είναι ένα κοριτσάκι 5 χρονών που οργάνωσε με την μαμά της θεατρική παράσταση για τα γενέθλιά της στην οποία θα συμμετέχουν όλα τα παιδάκια. Τα μεγαλύτερα έλαβαν τους ρόλους τους. Η Αθηνά απλώς θα ντυθεί. Θα ανεβάσουν κάποια παραλλαγή της τενεκεδούπολης την οποία έφτιαξαν μόνες τους. Και ήταν όλα ιδέα της μικρής. Θα είναι πολύ πρωτότυπο.

Σας φιλώ μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα μανουλες!!

Επιτελους βρηκα λιγο χρονο να μπω να σας διαβασω!!! Το ποσο γρήγορα περναει η μερα ειναι απιστευτο!!

Περαστικα στην Αθηνουλα, που όπως ειδα ειναι καλυτερα!!

Ευχομαι όλα τα παιδακια να ειναι καλα, και κανενα να μην εχει παρενεργειες απο το mmr. Εμεις θα το κάνουμε αύριο!

Και εκει που λεγαμε οτι ειμαστε καλα, σημερα κόλλησε ο μπαμπας μας γαστρεντεριτιδα, ελπίζουμε να ειναι το τελευταιο:rolleyes: Η μικρη ευτυχως ειναι καλα, η μια εβδομαδα που έκατσε σπιτι με την γιαγια της φανηκε να της έκανε καλο και τωρα ξαναρχισαμε σχολειο! Ελπιζω να σταματησουν εδω αυτες οι παλιοιωσεις!!

Το περασμενο Σαββατο ο ταλιμπαν μου αποφασισε να ασχοληθει με την ενοργανη και ετσι εκανε μια υπεροχη κολωτουμπα ξεκινοντας απο την κουνια και καταληγοντας στο πατωμα! Το τι έπαθα οταν ακουσα το ντουπ σε συνδυασμο με την τσιριδα της δεν μπορω ουτε να σας το περιγραψω!! Της επεσε η πιπιλα και εσκυβε μεχρι που πήγε κα ιτην βρηκε! Τωρα κατω απο την κουνια έχω βαλει μπολικα μαξιλαρια και πάπλωμα ωστε να δημιουργησω ένα στρωμα και σιγα σιγα λεω να της κατεβασω εντελως το καγκελο και να την μαθω να κατεβαινει!

Μπραβο στα παιδακια που κανανε τα πρωτα τους μπανακια, εμεις λεμε να παμε το Σαββατο Θεου θέλοντος και καιρου επιτρεποντος!

Δημητρουλα φτάνει ο καιρος!!! Απιστευτο ποσο γρήγορα περασε!! Υπομονη λίγο ακόμα και το κοριτσακι σας θα έρθει κοντά σας!!!

Ιωαννα καλως μας ήρθατε ξανα!!! Σχετικα με την ομοιοπαθητικη που λες , απο μια φιλη μου θεσσαλονικια που κανει χρόνια( κια μαλιστα τωρα που γέννησε την δοκιμασε και στα μωρακια της για πρόβλημα με το εντερακι τους) μου εχει πει για καποιον πολυ καλο στην Βέροια, αλλα και για εναν παπα που ειναι στην θεσσαλονικη, αν χρειαστεις τηλεφωνα πες μου να τα ζητησω! Αυτη παντως ταλαιπωριοταν χρονια με γυναικολογικα και βρηκε στην ομοιοπαθητικη τη λύση!

Ουφ, δεν θυμαμαι κατι αλλο! Καλο βραδυ σε όλες σας!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Γεια σας μαμαδο-παιδακια

Εμεις γυρισαμε χτες

Η δουλεια τζιφος και οταν πηγαιναμε, ο αντρας μου ειχε κι ενα ατυχημα και σημερα πηγε το αμαξι τριτη φορα συνεργειο... να δουμε τι θα γινει (αφου δε σκοτωθηκε...παλι καλα!)

Καναμε και το πρωτο μας μπανακι!!!

Θα σας διαβασω αυριο και θα σχολιασω

φιλια σε ολα τα μπουτακια και τα μπρατσακια!

QuW0p3.png

τσα!!!!!!

να΄μαστε κι εμείς!!!!!

τι κάνετε γλυκά μου κοριτσάκια και τα μπουμπουκάκια σας?????

εύχομαι να είστε όλοι καλά!

βρήκα ανοιχτό το λαπτοπ του αδερφου μου,η μικρη κοιμάται και ήρθα!!!

έχω να μπω ένα μήνα περίπου,διάβασα τα νέα σας και στεναχωρήθηκα που ταλαιπωρήθηκαν με ιωσούλες και βλακειούλες τα ζουζουνάκια,χαίρομαι που είναι τώρα καλά!περαστικά στην Αθηνούλα και να μην ξαναπάθει κανενα ζουζούνι τίποτα τουλάχιστον ως το Σεπτεμβρη!

Ειρήνη μου λυπάμαι για το ατυχημα,αλλά αφού είναι καλά ο αντρούλης σου τίποτα άλλο δεν έχει σημασία...όσο για τη δουλειά,μη μασάς,κηνύγα το όσο μπορείς και ελπίζω οι κόποι σου να απόδωσουν καρπόυς σύντομα!

Δήμητρα κι εγώ δεν το πιστευω ότι κοντευει η ώρα να γεννήσεις το δευτερο παιδάκι σου!!!!!!!!!!!!!!!με το καλό!!!!!!κανε υπομονή,δε φαντάζομαιπόσο ζόρι είναι,αλλά σκέψου πόσο γρήγορα θα έρθει η στιγμή να κρατήσεις τη Χαρά σου στην αγκαλιά σου!είχες καλή εμπειρία στον πρώτο σου τοκετό?σε φοβίζει καθόλου ή θα πας χαλαρα?πες μας πως ήταν η δευτερη εγκυμοσύνη σε σχέση με την πρώτη!οι σκέψεις,τα συναισθήματα,οι αγωνίες,είναι ίδια ή αλλάζει κάτι?έπαθα σοκ με τη δηλητηρίαση του Νικόλα,μπραβο του,είναι πολύ δυνατος!να μην το ξαναπάθει ποτέ εύχομαι..

Μαρακι πως είναι η Αθηνούλα?κοίτα να δεις...τι τέλεια ιδέα η παράσταση!μπραβο στο κοριτσάκι και στη μαμά του φυσικά!

διαβαζω για μπανια και ζηλεύω,εμάς η γιατρός μας είπε μετά τον ιούνιο,να μη φοβηθεί από το κρύο νερό.παμε όμως συνέχεια βολτούλες στην ακρογυαλιά και έχει εξοικειωθεί,θέλει να μπει μέσα και δεν την φοβίζουν ούτε τα κύματα,οπότε ελπίζω να μη δυσκολευτεί.

Ιωάννα περαστικά σου,εύχομαι να την ξεφορτωθείς σύντομα!μπραβο στον θ.που κοιμάται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βίκη καλές διακοπούλες!να μου φιλήσεις τη Λου!!!!!τα μηνυματά σου πάντα με κάνουν να χαμογελώ,να είσαι καλά!

άντζυ καλή δύναμη!τι κάνει η Χρυσανθούλα?

αχ,για ποια να πρωτογράψω,σας χαιρετώ όλες!

και να αναζητήσω τη συνάδελφο την Άννα που χάθηκε κι αυτή,τη Βαλια μας,τη Βασω και όλες τις υπόλοιπες,εύχομαι όλες να είναι καλα!

η Νικολ μας δεν έχει μπει καθόλου?αν έχει καποια νέα της πειτε!

τα δικά μας νέα τώρα!η γεωργία μου είναι μια χαρά,μεγαλώνει,ζουζουνίζει και γκρινιάζει!

περπαταει πια κανονικά,έχει πάρα πολλά δόντια,μασάει πολύ καλύτερα και δέχεται καλύτερα καινουριες γεύσεις,λατρευει τα φρούτα,όλη μέρα ξεφυλλίζει περιοδικά και παραμυθια και θελει να της λες τι βλέπει,παιζουμε,τραγουδαμε και το καλύτερο:::::::::κοιμάται κι αυτή!!!!!!

επιτέλους!!!!!!!

8-9 ωρες το βράδυ,με πολύ λίγα ξυπνήματα,μέχρι που κάποια βράδια έχει κοιμηθεί σερί!τι ευτυχία Θεε μου!

δυσκολευτήκαμε πολύ και οι δυο τις μέρες που δούλευα,αλλά τώρα είμαστε πάλι μαζί και χαίρομαι πάρα πολύ!!!!!!!!υπάρχει τεράστια αβεβαιότητα και ανασφαλεια παντού και με πνίγει..

περναμε μια δύσκολη φάση,είμαστε πολύ πιεσμένοι εγώ και ο Α.με το σπίτι που φτιάχνουμε-τα οικονομικά κτλ,εδώ και πολλούς μήνες(για δες καιρό που διάλεξε.......)θελω να ελπίζω όμως οτι όλα θα πάνε καλά....όχι μόνο για μας,για όλους...

αχ,έχω τόσα πολλά να πω αλλά ξύπνησε το κοριτσάκι μου,σας αφήνω,σας φιλώ γλυκά και τα ξαναλέμε!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Γεια σας μάνες.

Καλωσήρθες και πάλι Μαρία. Ελπίζω να είστε καλά. Εγω είμαι στενοχωρημένη γιατί το mmr μας τσακίζει. ειναι με 39 πυρετό το κοτοπουλάκι μου... :( Η γιατρός λέει ότι λογικά κρατάει περίπου 2 24ωρα. Αντε να δούμε.

Μαρία η εγκυμοσύνη μου η 2η ήταν ελαφρώς πιο δύσκολη από την πρώτη στην οποία δεν είχα τίποτα παρά μόνο καούρες. Τωρα είχα και ναυτίες, έβγαλα έκζεμα και γενικά κουράζομαι και επιβαρύνει την κατάσταση και η ζέστη. Ο πρώτος τοκετός ήταν σχετικά εύκολος και γρήγορος και γι'αυτό ελπίζουμε με το γιατρό για κάτι αντίστοιχο. Εχω την ίδια αγωνία που είχε και η Ειρήνη όταν ήταν να γεννήσει. Πως θα αφήσω τον Νικόλα 4 μέρες. Ελεγα να μου τον φέρουν στο μαιευτήριο να τον δω αλλά ο άντρας μου λέει ότι δεν θα την παλέψω και θα κλαίω και μάλλον έχει δίκιο. Ακόμα προσπαθώ να συνειδητοποιήσω ότι θα έχω 2ο παιδάκι. Μάλλον όταν τη δω θα το πιστέψω.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και παλι

δε θυμαμαι και πολλα απο οσα διαβασα..προσπαθω απο το πρωι με 10αδες διαλειμματα

Δημητρουλα καταλαβαινω ποσο εχεις βαρυνει αλλα κοντευει ο καιρος καλε, η ουρα εμεινε που λενε ;) ;) ;)

Βικακι που διακοπευετε? Που ειναι το εξοχικο σας? Ευχομαι να περασετε σουπερ!

Οσο για τα σωσιβια κ τα μπρατσακια Ομορφα τα ζωακια σωσιβια αλλα καθολου σταθερα για τα μωρα μας. Στο Στελιο ειχα σαν αυτο που δειξατε στη φωτο (δε θυμαμαι ποια το εδειξε...) και τωρα πηραμε και για τη μικρη ιδιο σε κοκκινο (απο τα jumbo). Ειναι αρκετα βαθυ το καθισμα κι ετσι ειναι περισσοτερο μες το νερο (με τα ζωακια μονο τα ποδαρακια τους μπαινουν μεσα) Επισης, αυτο δεν ερχεται και τουμπα τοσο ευκολα.

Περσι που ο Σ ηταν 2 και ηθελα μπρατσακια θυμαμαι υπηρχαν νουμερα 3χρ.+ και μετα 6χρ.+ Του ειχα παρει απλα και με ζωακια και καταληξαμε να φοραμε επισης τα μονοχρωμα γιατι τα ζωακια ηταν πολυ ογκωδη, εμεναν πολυ ανοιχτα τα χερακια και ο καημενος πηγαινε σαν τον ρομποκοπ...χαχα

Ειδα κι απο εσας παραπονα για τα κουνουπια!!!!!!!!!!! Βρε κοριτσια μεταλλαγμενα ειναι?????? Δεν τα πιανει τιποτα!!! Μερα μεσημερι και μας κατατρυπανε. Με τη φενιστιλ στο χερι ειμαι

Βασικα αυτες τις μερες στο εξοχικο την καλυτερη λυση που βρηκα ηταν:

Μεσα στο σπιτι υγρο βαπονα στην πριζα, Εξω απο καθε πορτα φιδακια με αρωμα λεβαντα και πανω μας crilen Προστασια 3 σε ενα και παρ ολα αυτα τα τσιμπηματακια μας τα ειχαμε

Και αυτο το κ@λοcrilen κανει 18,80 και το ξεχασα στον Πυργο :mad::mad::mad:

QuW0p3.png

Πιάσαμε το 40 γαμώτο...είμαστε με ντεπόν - πονσταν ανα τριωρο. Τώρα έπεσε κι ελπίζω να μην ξανανέβει. Η γιατρός λέει μπορεί να φτάσει μέχρι 40,7, κρατάει 2 24ωρα, μπορεί να κάνει και καταρροήκαι πιθανόν να βγάλει και εξανθήματα από τον υψηλό πυρετό. Ωραία ε;;;;;;; γκρρρρ

X4pTp3.png

Αχ Δημητρούλα, τι τραβάει ο Νικόλας μας καλοκαιριάτικα! Περαστικά του του καημενούλι κ καλό κουράγιο. Παλιοεμβόλιο ρε γμτ!

Μαράκι πολύ χάρηκα που είχαμε νέα σου. Να είστε πάντα καλά!

Ειρήνη, όλα καλά από εδώ κ πέρα εύχομαι.

Δήμητρα, σε καταλαβαίνω απολύτως, παρόλο που απέχω πολύ απ΄την κατάστασή σου, κ δεν ξέρω αν θα βρεθώ κιόλας έτσι που είναι τα πράγματα, πολλές φορές έχω σκεφτεί το πώς θα άφηνα το κοριτσάκι μου κ τρελαίνομαι. Θυμάμαι πριν μείνω έγκυος στην Αθηνά που το βίωνε μιά φίλη μου κ έιχε τρελές τύψεις που θα άφηνε την μικρή της. Οι τύψεις κράτησαν κ χρόνια μετά. Τότε δεν την καταλάβαινα, τώρα όμως την καταλαβαίνω. Όχι για τις μακροχρόνιες τύψεις, στο κάτω κάτω φέρνεις στον κόσμο το αδερφάκι τους, αλλά είναι πολύ δύσκολο να αφήσεις το παιδάκι σου.

Πάντως μπορείς να κάτσεις 3 μέρες αν θες. Εγώ έφυγα στις 3 μέρες στην Αθηνά. Καλύτερα στο σπίτι, κοντά στον Νικόλα σου κ τώρα που είσαι κ έμπειρη ακόμα πιο εύκολα. Εύχομαι το καλύτερο. Αλήθεια, επιτρέπετε να έρθει στο μαιευτήριο ο Νικόλας; Στο Μητέρα απαγορεύονταν τα παιδιά.

Λοιπόν σας χαιρετώ γιατί αυτό το κατεβατό το γράφω στο κινητο κ μου νγήκε η πίστη.

Καληνύχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας κοριτσια

μολις γυρισαμε απο την ξαδερφη μου που παντρευεται το Σαββατο και σημερα εστρωνε το κρεβατι. Η μικρη δεν αντεξε περισσοτερο...

Δημητρουλα ελπιζω να πεσει γρηγορα ο κ@λοπυρετος. Και η Δ εκανε αλλα μεχρι 37,8 για μιαμιση μερα.

Εμενα παντως που ηταν και μεγλαυτερος ο Σ και καταλαβαινε περισσοτερο (22μηνων) μου τον εφεραν να τον δω στο μαιευτηριο. Και παρ ολο που φοβομουν μην κλαιει οταν φευγει, τον "ξεγελασαν" εκει τα ξαδερφια μου που τους εχει και αδυναμια, τον πηγασν για "κοκά" στο περιπτερο και μετα σπιτι. Θα εσκαγα αν δεν τον εβλεπα!!!

Μαρακι μεσα δεν αφηνουν, αλλα εξω στο προαυλιο ή στην καφετερια...μια χαρουλα!

Ευχομαι ενα ησυχο και απυρετο βραδυ

φιλια

QuW0p3.png

Γεια σας και απο εμενα, εκατσα λιγακι τωρα που έχει ησυχια και θα παω και γω για νανακια!

Δημητρουλα μου περαστικα σας! Ελπιζω να μην ανεβει αλλο ο πυρετος και να αναρρωσετε γρηγορα! Καναμε και μεις σημερα αυτο το παλιοεμβολιο και ελπιζω να μην ανεβασουμε πυρετο, σε 8 μερες μου ειπε οπότε αναμενουμε!

Ειμαστε 9300 και 76 πόντους, μας εδωσε και σιδηρο για ενα μηνα.

Μαρια καλως μας ήρθες πάλι!!

και επειδη εχτες το ξεχασα για οσες μανουλες ενδιαφερονται να στειλουν τα παιδακια τους στο παιδικο υπαρχει ενα προγραμμα το εσπα το οποιο ειναι δωρεαν ( δεν αφορα δημοσιους υπάλληλους) σε αυτο συμμετεχουν τόσο ιδιωτικοι όσο και δημοσιοι παιδικοι σταθμοι. Στον δικο μας δημο τουλαχιστον η καταθεση των χαρτιων γινετε μεσω ιντερνετ και απο οσο ξερω η επιλογη των παιδιων δεν γινετε απο τον καθε δημο αλλα απο τους υπεύθυνους του προγραμματος!

Σας δινω τη σελιδα οπου μας εχουν πει να δινουμε σε αυτους που θελουν να δηλωσουν συμμετοχη, ψαξτε πάντως και για ιδιωτικους που το έχουν, ειναι καλη ευκαιρια!! http://www.eetaa.gr/

Καλο βραδυ!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα μανουλες!καλως την Μαρια με την Γεωργια της που κοιμαται!!!!ζηλευω!!!εμενα η Κλειω μ εχει ρημαξει αυτην την βδομαδα.το ριχνω στο παλιοεμβολιο μιας κ σημερα εχει 37,4 κ περιμενω τηλ αν ανεβασει κ αλλο.

Ειρηνη τι εγινε με τον αντρα σου ρε?ευχομαι να ειναι ολα καλα..

Δημητρα περαστικουλια.ευχομαι σημερα να ειναι καλυτερα ο Νικολας.

δεν θυμαμαι τι αλλο ειπατε..θα επανελθω αργοτερα...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα.

Να'στε καλά κορίτσια κι ελπίζω να μην σας πειράξει εσάς το mmr. Διάβαζα το wikipedia ότι μόνο ένα 10% ανεβάζει πυρετό και ένα 5% παρουσιάζει πόνο στις αρθρώσεις. Αυτά μπορούν να παρουσιαστούν 5 με 21 μέρες μετά το εμβόλιο. Εμάς την 6η μέρα.

Το βράδυ ήταν χάλια, ξαναέκανε 40 και ενώ δώσαμε πονσταν και τον κάναμε και μπάνιο και μετά κομπρέσες έκανε 1,5 ώρα να πέσει. Και πάλι παραμιλούσε ο κακομοίρης. Σήμερα είναι κάπως καλύτερα, τωρα έχει 38,5 και ελπίζω να διατηρηθεί κάτω από 39. Με εντυπωσίασε η γιατρός που με πήρε το βράδυ να ρωτήσει πως είναι και μου είπε να την κρατάω ενήμερη...

Τάνια εγώ θα κάνω αίτηση. Εχω μαζέψει ήδη τα δικαιολογητικά και από βδομάδα θα πάω να τα καταθέσω. Η γιατρός βέβαια δεν συμφωνεί για σταθμό από τώρα γιατί μου λέει ότι θα κουβαλάει ιώσεις σπίτι και θα έχω και το μωρό. Θα δούμε τι θα κάνουμε...

X4pTp3.png

Γεια σας κοριτσια και παλι!!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα! Κι εμεις καλα ειμαστε!

Να ευχηθω πρωτα περαστικα στο Νικολα και στην Αθηνουλα!

Επισης ελπιζω η Κλειω να μην ανεβασει πυρετο η καημενη....

Περαστικα και στην Ιωαννα μας! Κι εγω εκανα ομοιοπαθητικη πριν 2 χρονια για ενα προβλημα που ειχα και πραγματικα δεν πιστευα τα αποτελεσματα, παρολο που ημουν αρνητικη στην αρχη. Λεω να το δοκιμασεις. Τι εχεις να χασεις στο κατω κατω??? Ισα ισα το αντιθετο θα ελεγα!

Μπραβο σας που κανετε μπανακια! Κι εμεις πηγαινουμε καθε μερα οι δυο μας με τον Κ. και περναμε μια χαρα, αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι δεν καθομαι λεπτο γιατι δεν καθεται καθολου να παιξει στην αμμο. Μονο στο νερο του αρεσει.

Εμεις απο σωσιβιο εχουμε το σουιμτρεινερ. Το ειχα παρει απο τοτε που ηταν 3 μηνων και ακομα μας ειναι μια χαρα.

Δημητρουλα κοντευεις??? Αχ τι ωραια!!! Αλλο ενα ζουζουνι ολο δικο σου!!! Με το καλο και παλι και υπομονη οσο μπορεις!

Αντζυ καλη ευκολια και σε σας με τη μετακομιση!

Ειρηνουλα αμαν ρε συ! Παλι καλα που ειναι καλα ο αντρας σου κι ολα τα αλλα... Θα γινουν... Τι να κανουμε....

Ελπιζω να μην ξεχασα να σχολιασω κατι, γιατι ειχαν μαζευτει αρκετα και πολλες φορες που γραφω κατεβατα μολις παταω καταχωρηση απαντησης, μου γραφει ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΔΕΘΕΙ και το μηνυμα παει χαμενο..... (ενω εχω συνδεθει μολις πριν):mad:

Αυτα κι απο μας!

Σας φιλω!!!

ticker.png

CEPYp3.png

hba.png

Χρόνια Πολλά φιλεναδίτσα μας! Να τα εκατοστήσεις,πάντα γερή και ευτυχισμένη με τον Κώστα σου και την Χρυσανθούλα σου! Γεμάτη αγάπη, ευτυχία και καλή τύχη η ζωή σας.

simple-birthday-cakes.jpg

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανούλες και καλό ΣΚ! Απόψε με ξύπνησε πάαααρα πολλές φορές το κοριτσάκι μου. Δεν ξέρω τι είχε. Έκλαιγε ακόμα και στην αγκαλιά μου το καημενάκι. Θα δω μήπως έσκασε κι ο άλλος τραπεζίτης και πόναγε το καημενούλι. Τελικά στις 7:30 την πήρα στο κρεβάτι μας όπου απλώθηκε για τα καλά και κοιμάται ακόμα ενώ εγώ δεν χωρούσα και την έκανα με ελαφρά για το κομπιούτερ...

Τα ποδαράκια της είναι καλύτερα. Έχουν ξεραθεί αλλά την βλέπω να τα ξύνει και αναρωτιέμαι αν είναι φυσιολογικό. Ο έρπης, απ'όσο ξέρω, δεν έχει φαγούρα. Μήπως τελικά ήταν κάτι άλλο? Δεν ξέρω κι εγώ... Αντιβίωση θα πάρει τελευταία μέρα σήμερα ενώ αλοιφές σταματήσαμε από χθες.

Τα σημαδάκια βέβαια θα μείνουν για καιρό.

Κατά τ'άλλα καλά. Έχουμε ένα αρκετά γεμάτο ΣΚ μπροστά μας, ευχάριστο όμως.

Σαν να ξύπνησε... Σας φιλώ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...