Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα εγκυουλες!!!!

Καλε δεν σας προλαβαινω.......Ποτε γραψατε τοσες σελιδες????

Βασουλα μου περαστικα στο ανηψακι σου!

Περαστικα και στο αλλο το παιδακι που ειναι στη Γαλλια!

Πραγματικα δεν ξερω τι να πω....Οταν ακουω να τραβανε τετοια πραγματα τα

παιδακια ποναει η ψυχη μου!Θα μου πειτε ποιανου η ψυχη δεν ποναει αλλα

λεμε τωρα..........

Γι αυτο πανω απο ολα ΥΓΕΙΑ και ολα τα αλλα φιαχνονται.

Ουφ ας αλλαξουμε θεμα

Σημερα δεν ανοιγει με τιποτα το ματι μου!Κοιμαμαι ορθια!Ευτυχως

τις δουλειες του σπιτιου θα μου τις κανει μια κυρια που ερχετε καθε 15

μερες και ετσι δεν θα εχω και αυτο το αγχος σημερα.

Εχθες γεννησε μια ξαδερφη μας διδυμα κοριτσακια και θα παμε το απογευμα στο Μητερα να τους δουμε!Αντε φιλεναδες και στα δικα μας;););)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!ΤΩΡΑ ΗΡΘΑ,ΠΗΓΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΖΙΝ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΞΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΒΑΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΠΩΣ ΣΟΚΟΛΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΟΤΙ ΑΝ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΦΕΙΣ :-( ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑ Κ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ..ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ??ΔΗΛ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ???

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!!ΟΧΙ ΒΡΕ ΒΑΣΟΥΛΑ!!ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑΤΙ ΤΡΙΓΥΡΝΟΥΣΑ :-)

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ??ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟΥΣΙΕΣ!!!!!

Παρε απουσιες!Παρε!!!!!!!!!!!!!Εξαφανιστικαν ολες????????:?::?::?::?:

εμεις χθες πηγαμε κ κλεισαμε κρεβατακι, καροτσακι κ προικα. στην αρχη ειχαμε αποφασισει για αλλα, αλλα καταληξαμε σε αλλο καταστημα. θα μας τα φερουν τελος Φεβρουαριου. εβαλα φωτο να τα δειτε. οταν βρω κ το καροτσακι θα σας το δειξω.

Καλημέρα κορίτσια!!!!

despoina είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ !!!!!

Πραγματικά είναι από τα λίγα σχεδιάκια που μου έχουν κάνει τόσο θετική εντύπωση!!! Με γεια σας!!!!!!!!!!

GaiGp3.png

παρουσα!!!τωρα γυρησα κ εγω!!!

πηγα στο ΒΕΒΕ ΗΟΜΕ.ειδα καροτσι (οχι τριπλο)περιπου 200 ευρω.πολυ ωραιο κ ελαφρυ κ κλεινει σαν μπαστουνι.

ειδα κ καλαθουνα κ αυτη πολυ ωραια κ μεγαλη...

κ πηρα κ μπανακι!!τωρα πειναωωω

angie μου γιατι δεν πας να κανεις καμια ανταυγια κ να σου φυγει η καψα???εγω κανω ανταυγιες για να μην βαζω βαφες...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΟΝΤΩΣ ΞΕΧΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣΟΥΛΑΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ!! ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΟΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΚΥ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ,ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ!!

Η ΑΝΝΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ>????ΘΑ ΘΥΜΩΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ............

Η ΒΑΛΙΑ????????

ΡΕ ΒΑΣΩ ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ??

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!ΤΩΡΑ ΗΡΘΑ,ΠΗΓΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΖΙΝ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΞΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΒΑΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΠΩΣ ΣΟΚΟΛΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΟΤΙ ΑΝ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΦΕΙΣ :-( ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑ Κ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ..ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ??ΔΗΛ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ???

που είσαι καλέ angie! τί θα γίνει κυρία συντονίστρια, θα τον πιούμε εκείνον τον καφέ?:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν μου λες, (δεν θυμάμαι....), γιατί θέλεις ντε και καλά να βάψεις τα μαλάκια σου γλυκιά μου? Εσύ είσαι μικρή για να έχεις λευκές τρίχες.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Α,ΩΣΤΕ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑ ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΑ!!! ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΒΑΦΗ Κ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΝΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ,ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΩ Κ ΜΕΤΑ??Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 5 ΧΡΩΜΑΤΑ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΘΩΡΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΟΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΑ ΜΟΥ ΣΚΟΥΡΑ,ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΝ..... :-(

8yrVp3.png

WAy0p2.png

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΓΥΡΙΣΤΡΟ ΑΝΝΥ!!

ΒΙΚΥ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΠΡΕΣ ΑΚΟΜΑ (ΟΥΦ!) ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΚΟΛΟΡΕ Κ ΜΟΥ ΤΗΗ ΔΙΝΟΥΝ...ΕΙΧΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΞΑΝΘΑ Κ ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΞΕΡΑΚΙΑΝΗ!!!!!!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

από πείρα βασικά να σου πώ πως όταν γίνεις τρικολόρε μόνο το κούρεμα και η υπομονή (και η κάργα ντεκαπάζ) βοηθάει.

Άστα βρε συ , και πήγαινε στο κομμωτήριο να σου κάνουν ένα όμορφο κούρεμα με φραντζούλα που να σου πηγαίνει ώστε να λειτουργεί αποπροσανατολιστικά σε σχέση με τα χρώματα.

Αφού όλα είναι επικίνδυνα στην εγκυμοσύνη, γιατί να ρισκάρουμε ?

Αφού ούτως ή άλλως όλες μας είμαστε κούκλες μανούλες!!!!!!!!!!!!!! (φτου σκόρδα!!!)

GaiGp3.png

Α,ΩΣΤΕ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑ ΓΥΡΙΣΤΡΟΥΛΑ!!! ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΒΑΦΗ Κ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΝΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ,ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΩ Κ ΜΕΤΑ??Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 5 ΧΡΩΜΑΤΑ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΘΩΡΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΟΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΑ ΜΟΥ ΣΚΟΥΡΑ,ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΝ..... :-(

ακου...τα καλα κομμωτηρια εχουν κατι βαφες που δεν θυμαμαι πως λεγονται τωρα, αλλα δεν εχουν αμμωνιες κτλ...αν πας σε ενα κομμωτηριο θα σου πουν αν θα ειναι ωραια η ανταυγια κ αν θα φαινεται...

κ μετα μπορεις..γιατι οχι?

angel_ μου δεν ειναι μονο η ασπρη τριχα...εγω αν κ 25 εχω ασπρες στα φρυδια μου κ λιγες στα μαλλια μου...αλλα αν εχεις βαψει αλλο χρωμα απο το φυσικο σου..ετσι κ κατεβει η ριζα εισαι σαν μ@λαξ!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...