Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κι από μας.

Φίλες σε προσωπικό/οικογενειακό επίπεδο είμαστε καλά και χαίρουμε άκρας υγείας.

Όμως ρε κορίτσια τι πράγματα είναι αυτά που γίνονται; Ειλικρινά πλέον φαίνεται ανούσιο να συζητάς οτιδήποτε άλλο.

οπως ξαναειπα..

οταν το μπουρδελο δεν παει καλα ,αλλαζεις που..νες κ οχι κουρτινες!

τι να λεμε τωρα..για μεταναστευση ειμαστε!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε! Ελπίζω πλέον να μην εχουμε κανα μωράκι με πυρετο!

Μαράκι μπράβο στην Αθηνούλα μας που περπατάει πλέον κανονικά! Οσο για τα παπουτσάκια νομίζω οτι όλα τα μωρα έχουν χοντρο κουντεπιέ. Ετσι τουλαχιστον μου είχε πει η πωλητρια στη Μούγερ.

Βίκυ και Ηρώ πολύχρονες να σας χαιρόμαστε!

Δήμητρα 2 κιλά μωρο!!!!!!!!!! Μανάρι μου! Ετοιμο είναι! Οποτε μεσα στον Ιουλιο θα περιμένουμε ευχάριστα!

Εμείς πηγαμε ΣΚ στην Ερετρια και περάσαμε σούπερ!

Οσο για τις πολιτικες οικονομικες εξελίξεις έχω να πω τα χειρότερα τωρα έρχονται....

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γεια σας κοριτσια

πως ειστε?

Δεσποινα, εγω παντως δε συμφωνω πως οτι αλλο κι αν συζηταμε περα απο την κατασταση της χωρας ειναι ανουσιο... Δεν ειπα να αδιαφορουμε, και σιγουρα ο καθενας πρεπει να κανει οτι περναει απο το χερι του για να αλλαξει η καατσταση...Αλλα δεν αντεχω αλλο !

Φτανουν ολη μερα οσα ακουω και διαβαζω. Δεν ειναι δυνατον να τα σκεφτομαι 24ωρες το 24ωρο Εχω ηδη θολωσει

Ασχετο...Δημητρουλα ποτε εχεις ΠΗΤ?

Και δευτερο ασχετο... Αντζυ, εσυ μας ειχες πει για το στοκ του κροκοδιλινο? Ξερεις ακριβως διευθυνση να το βαλω στο gps? Γιατι νομιζω οτι ειναι χωμενο σε κατι στενα και ειναι δυσκολο να το βρει καποιος...

Πωπωωωω παλευω να πακεταρω για το ταξιδι και δεν ξερω απο που να πρωτοαρχισω...

QuW0p3.png

Καλημέρα!

Δίκιο έχεις Ειρήνη, αλλά μερικές μέρες με πιάνει και μένα η μαυρίλα!:D

Αυτό για το κουντεπιέ των μωρών κι εμένα η πωλήτρια στα kickers μου είπε ότι όλα το έχουν, το οποίο θεώρησα μπαρούφα διότι προφανώς κάποια παιδάκια φοράνε τα παπούτσια που δεν κάνουν στην Μαρίνα, αλλιώς δεν θα τα πουλούσαν.

Εγώ την πάτησα κιόλας και της πήρα ενα ζευγάρακι πεδιλάκια ανατομικά (=ακριβά) χωρίς να τα δοκιμάσει και τελικά ήταν στενά στο κουντεπιέ. Εντωμεταξύ η Μαρίνα είχε προλάβει να ξεκολήσει ένα φιογκάκι που είχαν πάνω και δεν μου τα άλλαζαν και έτσι τα πήγα σε τσαγκάρη και τα άνοιξε, οπότε πάλι καλά, τα φοράει τώρα.

Κοίτα να δείς που η Ερέτρια έχει γίνει τουριστικός προορισμός! Σκεφτείτε ότι εμείς που μένουμε 15 λεπτά από κει δεν πάμε ποτέ! Όποια έρθει τον Αύγουστο να μας πει να βρεθούμε!

mWsZp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες. Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Θυμάστε που σας είπα για τα παπούτσια που την χτύπησαν και έβγαλε φουσκίτσες? Οι φουσκίτσες αυτές ήταν παράξενες. Δεν έμοιαζαν με φούσκα από παπούτσι και είπαμε να την πάμε στην γιατρό. Τελικά μας είπε ότι είναι επιχείλιος έρπητας που επιμολύνθηκε κιόλας γιατί ίσως το έξησε, ίσως απ'τα παπουτσάκια, δεν ξέρω... Τώρα πρέπει να πάρει αντιβίωση για 8 μέρες και να της τα πλένουμε με οινόπνευμα και να βάζουμε zovirax 3 φορές την μέρα. Να προσέχουμε να μην πιάνει τα πόδια και βάζει τα χέρια στο πρόσωπο, πράγμα αδύνατο γιατί της αρέσει πολύ να βάζει το πόδι στο αυτί σαν τηλέφωνο. Έχω σκάσει. Μάλλον λέει κάποιος με έρπητα της φίλησε το πατουσάκι και έτσι το έπαθε, γιατί είχε πεσμένες άμυνες από την ίωση. Βέβαια δεν είχε κανείς που να μπορούμε να σκεφτούμε. Από το πουθενά. Πολύ έχω στενοχωρηθεί.

Αυτά.

Σόρρυ αν σας ζάλισα αλλά ήθελα να πω τον πόνο μου.

Καληνύχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Μαράκι μολις μπήκα κι έπεσα πάνω στα νέα σου...ρε γμτ να χε κάποιος έρπη και να τη φίλησε? χαζός ήτανε? εκτός κι αν δεν είχε εκδηλωθεί..αχ θα την φαγουρίζει κιόλας ε?μωρέ δεν πρόλαβε να συνέλθει το Αθηνάκι της έκατσε αυτό,πολύ κρίμα.μακάρι να περάσει πολυ γρηγορότερα απο τη βδομάδα της αντιβίωσης και να μην ταλαιπωρηθεί.

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλησπερα κοριτσια

περασα να σας χαιρετισω............δεν ξερω για ποσο....... Αλλα σιγουρα θα κανω μεεεεερες να μπω rolleyes:rolleyes:rolleyes:

Δεσποινα σε καταλαβαινω για τη μαυριλα! Φυσικα ολοι μας εχουμε τετοιες μερες, ετσι δεν ειναι? ;)

Κριμα για την Αθηνουλα. Ευχομαι σε αυτο το 8ημερο αντιβιωσης να περασει και να στανιαρει το καημενουλι

Και μενα η Δεσποινουλα σημερα μου εκανε πυρετουλι (μεχρι 37,7) Ειναι 9 μερες μετα το μμρ. Η γιατρος ειχε πει 8-12 μερες μετα μπορει να κανει

Ελπιζω να ειναι καλυτερα αυριο και να μη χασει και τα μπανια της

φιλαααααακια πολλααααα σε οοοοοολα τα παιδακια!

QuW0p3.png

καλημέρα μανουλάκια μου!! Ειρήνη μου με το καλό να πάτε κι ελπίζω να σου πάνε όλα όπως τα θες με τη δουλειά!:-)

εγκυούλα Δημητρούλα πως είσαι?τι κάνει η Χαρά και ο Νικόλας?

μας κατα φάγανε τα κ@λοκούνουπα τη νύχτα γμτ κι εμένα και τη μικρή..κι είχα και ταμπλέτα.

χτες πήγαμε κούνιες και περάσαμε πολύ ωραία,κοιμηθήκαμε μονες γιατί ο μπαμπάς μας λείπει με τη δουλειά μέχρι σήμερα και τώρα μόλις σηκωθήκαμε και θα πάμε Βύρωνα στη θεία μου!πολύ ζέστη ρε κορίτσια.η ντοκ δε που πήγαμε για το εμβόλιο προχτές μου πε πριν τις 10 και μετά τις 18:00 να βαγίνει έξω η Χρυσάνθη γιατί ο ήλιος είναι επικίνδυνος πολύ.τι άλλο ήθελα να πω δε θυμάμαι..πήγατε για κανα μπανάκι,κι αν ναι ,που?προτείνετέ μου κοντινούς προορισμούς με καθαρή θάλασσα και ιδανική για κυνηγητό με τα παιδιά!!!

καλά για το οικονομικό μας χάλι ας μην ανοίξω το στόμα μου πρωί πρωί..ο κόσμος έχει εξοργιστεί πια κι οι άλλοι οι παπάρες βαράνε παλαμάκια με τα κουστουμάκια τους στη Βουλή σα να μη συμβαίνει τπτ έξω.βρε να ρθει η μέρα να τους πετύχουνε οι Αγανακτισμένοι και όχι γιαούρτια να φάνε,αλλά ο,τι υπαρχει.δουλεύω κέντρο όπως σας εχω πει και ξέρετε φαντάζομαι τι βλέπω κάθε μέρα.η κατάσταση ειναι απελπιστική.το χειρότερο όλων για μένα ξέρετε ποιο είναι..οχι οτι θα μείνω άνεργη,τι θα τρωμε κτλ(αυτά έχουν γίνει δεδομένα) αλλά ότι όλοι τους οι άχρηστοι μας έχουν κάνει να μη μπορούμε πια να κάνουμε 'ονειρα για το άυριο,για το αύριο των παιδιών μας.λέω καμια φορά αν είμαστε καλά θα μεγαλώσει η Χρυσάνθη,θα κάνουμε αυτό...μετά λέω εδώ δε ξέρεις αν θα μαστε ως τότε κ σε τι κατάσταση.κι εκεί κάπου θέλω να σηκωθώ να φύγω απο αυτό το ρημάδι που καταντήσανε έτσι.τελοσπάντων,βλακεία πρωι πρωί να σας λέω τέτοια αλλά κορίτσια δυστυχώς είναι καθημερινότητα πια το χάλι μας.

σας κερνάω κάτι να γλυκαθείτε και φευγω!Μαράκι πες μας πως είναι οι φούσκες της Αθηνούλας!και φίλη Τάνια η πεταλ μας καλά?ααα,κι αυτη η Ιωάννα γμτ κάθε μέρα στο μυαλό μου είναι!μας εχεις λείψει!!κι ο Θοδωρής!

φιλάκια!DSC_7875.jpeg

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Αντζούλα ευχαριστούμε για το γλυκό! Εξαφανιστήκατε όλες οπότε θα το φάω μόνη μου!

Η Αθηνούλα καλύτερα. Άρχισαν να ξεραίνονται. Ήρθε κ την είδε ένας φίλος μας δερματολόγος κ είπε πώς ίσως είναι μόλυνση από κάποιο φυτό. Όμως δεν μπορούσε να πει με βεβαιότητα γιατί έχουν ξεραθεί σχεδόν. Οπότε συνεχίζουμε την θεραπεία κ προσθέτουμε άλλη μία κρέμα! Το καημένο πολύ ταλαιπωρία.

Σας καληνυχτώ γιατί είμαι πτώμα.

Ειρήνη μου, ότι καλύτερο εύχομαι.

Φιλάκια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας φίλες μου!!!Χαθηκαμε όλες....

Μαρακι περαστικά στο Αθηνακι σου!

Αμάν ρε γμτ.......δεν πρόλαβε να συνέλθει

απο το κρυωμα το παιδι να και οι φουσκαλες....

Δημητρουλα μπράβο για το κοριτσάκι μας!!

ολόκληρη κοπέλα!!

Τανιτσα μου περαστικά σας!Είσαι καλύτερα τώρα;;

Για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας

δεν έχω και πολλα να σχολιάσω πέραν του ότι κοιτάνε

την καρέκλα τους τα ρεμαλια και μόνο!!!!

ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ!!!!!!

Στα δικα μας τωρα......ξεκινήσαμε να τρωμε

κανονικά και πάλι και πολυ χαίρομαι γι αυτό!!

Πήγαμε και στη θαλασσιτσα και κάναμε το πρώτο μας

μπανακι!!!!Ήταν πολυ ωραία!Το χάρηκε μικρουλης!

Σήμερα λέμε να ξαναπαμε αν κ θα γίνετε χαμός

αλλα και στο σπιτι δεν παλευεται!

Πάω να ξαπλωσω σιγά σιγά..........

Φιλακια σε μανουλες κ μωρακια και sorry αν ξέχασα

κάτι αλλα είναι και περασμένη η ώρα και υπολειτουργω!:rolleyes:

Byeeee!!!!

Καλησπέρα μανούλες! Είμαι πολύ κουρασμένη γιατί το ζουζούνι μου ξύπναγε όλη νύχτα. Τώρα την κοίμισε ο μπαμπάς της κ θα ξαπλώσω κι εγώ. Όσες πάτε θάλασσα, σε ποιά πηγαίνετε; Είναι καθαρά; Εγώ φοβάμαι στην Αττική ρε γμτ αλλά πρέπει να πάμε κάποθα στιγμή. Θα της αρέσει πολύ.

Φιλάκια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Μανούλες μου τί κάνετε;;;

Μου λείψατε, τους έβαλα όλους για ύπνο και μπήκα να σας γράψω!

Έχω να σχολιάσω πολλά ελπίζω να τα θυμηθώ όλα!

Δήμητρα, έπαθα ένα σοκ με αυτό που πέρασε ο Νικόλας έχει μέρες βέβαια αλλά εύχομαι να μην το ξαναπεράσει κανείς! Χάρηκα και με το κοριτσάκι σου που μεγαλώνει!!! Με το καλό να την υποδεχτείτε!

Μαράκι, ελπίζω να είναι αντίδραση σε φυτό αλλά όπως και να έχει περαστικά σας! Εύχομαι να μην κολλήσει στο προσωπάκι!

Για το παπούτσι έχουμε το ίδιο θέμα και τον παίρνω μαζί μου όποτε είναι να πάρουμε παπούτσια γιατί έχει τύχει να μην φορέσει κάποια ή να τα γυρίσουμε πίσω... Πάντως μέσα στο σπίτι του φοράω τύπου crocs και έχει ενθουσιαστεί! Δεν περίμενα να μην τα βγάζει καθόλου κι όταν του βγει να το φέρνει να το βάλουμε! Μάλλον τον έχουν βολέψει και έχει και πολλή πλάκα όταν τα φοράει! Μπορείς να της τα φοράς κι έξω όταν είναι να περπατήσει αρκετά, γιατί ο Θ που τα φοράει όλη μέρα, δεν του έχουν κάνει ούτε φούσκα, ουτε σημάδι σε αντίθεση με τα άλλα παπούτσια που έχει...

Τάνια, περαστικά σας! Το τελευταίο να είναι βρε κορίτσι! Ο παιδικός δεν κλείνει καθόλου για καλοκαίρι να ησυχάσεις λίγο; Υπήρχαν περίοδοι που κι εγώ δεν την πάλευα και χωρίς να έχω το παιδάκι μου να τρέχει συνέχεια πάνω μου! :tongue:

Βικάκι και Υρώ, χρόνια πολλά, να είστε γερές και να χαίρεστε τα παιδάκια σας! Και ό,τι άλλο επιθυμείτε!

Ειρήνη, καλή επιτυχία με τις δουλειές και καλά να περάσεις ώσπου να τα ξαναπούμε!

Άντζυ μου, με συγκινείς πολύ που μας έψαξες! :D Τα λες πολύ ωραία αυτά με τα όνειρα... Κι εγώ σήμερα έλεγα κάτι που θέλω να κάνω αρχίζοντας με τη φράση "αν δεν χρεωκοπήσουμε"... Είναι τραγικό που μας έχουν ξεπουλήσει και όλα αυτά γίνονται για τα λεφτά... Είναι χοντρό το παιχνίδι και οι πολιτικοί μας είναι κουκλάκια στα χέρια άλλων, αν ήθελαν πολλά θα μπορούσαν να είχαν κάνει για να τη γλιτώσουμε, κι εκεί ελπίζω ακόμη και τώρα, να βρεθεί ένας με πυγμή, να τους γράψει όλους και να κάνει ό,τι πρέπει να γίνει για να φτιάξουν τα πράγματα...

Εγώ στα ταξίδια κουβαλάω μαζί και το μυξοσκουπάκι και μικρές αποστειρωμένες γαζούλες, καλό είναι να έχουμε και κανένα τσιμπιδάκι φρυδιών. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο πέρα από αυτά που ήδη ειπώθηκαν...

Στα δικά μας τώρα, ο Θοδωρής έχει σχεδόν 2 εβδομάδες που κοιμάται!!! (Επιτέλους, είχα φτάσει στα όρια μου!) Του έκανα εκπαίδευση ένα βράδυ που είχα αγανακτήσει και απέδωσε! Δεν τον πήρα αγκαλιά παρόλο που έκλαιγε, ήμουν πάνω από το κρεβάτι και τον έβαζα να ξαπλώσει και τον χάιδευα για ένα δίωρο χωρίς να μιλάω πολύ. Από τότε τον παίρνει ο ύπνος στο κρεβάτι του χωρίς αγκαλιά ή κούνημα με τις ώρες , μπορεί να ξυπνήσει μια φορά μέσα στη νύχτα αλλά αν πας και του μιλήσεις λίγο, τον ξαναπαίρνει ο ύπνος! Στην αρχή δεν το πίστευα αλλά πλέον νιώθω άλλος άνθρωπος! ΚΟΙΜΑΜΑΙ!!! :D :D :D :D :D :D Αν έχει ξεμείνει κανένα μωράκι που δεν κοιμάται ακόμη (έχω την αίσθηση πως είμαστε οι τελευταίοι!) εύχομαι ολόψυχα να κοιμηθεί!!!

Την Τετάρτη έχω ραντεβού στην γυναικολόγο για ένα τσεκάπ, ΠΑΠ τεστ και μια κολπίτιδα που έχω... Έχω θέμα γιατί με την πρώτη θεραπεία δεν πέρασε και η 2η αντιβίωση που μου έδωσε μου έφερε φοβερό πόνο στην κοιλιά, κόντεψα να λιποθυμήσω γιατί μου έπεσε η πίεση και ήμουν μόνη με τον Θ. Τα είδα όλα... Η λίστα με τις αντιβιώσεις που έχει ευαισθησία το μικρόβιο μικραίνει γιατί ο παιδίατρος κάποιες τις απέκλεισε λόγω θηλασμού... Σκέφτομαι να στραφώ στην ομοιπαθητική, έχει κάποια προσωπική εμπειρία και κάποιον καλό ομοιπαθητικό να μου προτείνει; -Θεσσαλονικιές σε σας απευθύνομαι για το γιατρό!

Να είστε όλες καλά το ίδιο και τα μικράκια και ας έχουμε την ελπίδα πως όλα θα πάνε καλύτερα στην Ελλάδα από εδώ και πέρα!

Σας φιλώ!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημέρα μανουλίτσες μου!!! τι κάνετε? Ιωαννάκι μου πολύ χάρηκα που μπήκες επιτέλους!!μας έχεις λείψει! :-)

εμείς περάσαμε πολύ ωραίο Σ/Κ,κάναμε το πρώτο μας μπανάκι την Κυριακή με τη φίλη μας τη Λούση στο εξοχικό της και περάσαμε φανταστικά! μα το τι παιχνίδι κάνανε τα κορίτσια,τι μπάνιο,τι τρέλλες ...τι να σας λέω!! το εξοχικό και το μέρος εκεί ειναι ονειρικά ,ήθελα να κάτσω εκεί μέρες,αλλά η δουλειά δε μ'αφήνει..γκρρρ!η Βίκυ θα με κράταγε!χαχα! και τώρα κλασικά επιστροφή στο καμίνι εδώ και άγχος με τη δουλειά ,τα οικονομικά ,τη μετακόμιση..όλα! καλά να είμαστε και τα παιδάκια μας να χουν υγεία κι όλα θα τα καταφέρουμε!!!σας φιλώ γλυκά,καλημέρα και τα ξανα λέμε!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...