Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

φαρμακείο διακοπών?χαχα!καλό! εμείς δεν έχουμε φτιάξει γιατί δε θα πάμε διακοπές!!!

αλλά περαν της πλάκας Βικάκι λέω να χεις μαζί οπωσδήποτε fenistil για τσιμπήματα,depon ή ό,τι παυσίπονο δίνεις σε περίπτωση πυρετού κτλ,έχει ακόμα κ στο τζάμπο ένα μίνι φαρμακείο που χει μέσα τραυμοπλάστ,γάζες,ψαλιδάκι κ κάτι τέτοια-αχρείαστα να ναι-.τι άλλο?θα σκεφτώ και θα επανέλθω! μπας και αλλάξουμε σελίδα!

χαχαχαχα μαρηηηηηη

Ενώ εγώ που θα πάω στις Μπραχάμες ένα φαρμακείο θα το χρειαστώ χαχαχαχα

Όπου και να πας, ακόμα και για ένα μπάνιο το φαρμακείο το θες μαζί σου πάντως...

Λοιπόν, εγώ κουβαλάω μαζί μου πάντα την ελοκόν για τσιμπήματα της μικρής, φενιστίλ για εμένα (και ντεπόν φορ μι), την κρέμα άρνικας, ένα θερμόμετρο, ντεπόν και πονσταν σορόπια έχω στο σπίτι και στο εξοχικό στο ψυγείο φρέσκα, γάζες μιας χρήσης και 2-3 φύσιγγες ορό.

Άρα θέλω τραυμαπλάστ (έχω 1 μόνο στη τσάντα μου και φαντάζομαι ότι την έχει ακούσει τόσο καιρό), και επίσης κάτι για απολύμανση τραύματος (υποθέτω κάνει το μπενταντίν?).

Τί άλλο?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Επιτελους αλλαξαμε σελίδα!!!

τι ερημια ειναι αυτη?

Θα το κανουμε τελικα το ευχελαιο γιατι την Κυριακη το βραδυ το περασα αγκαλια με την λεκανη και ολη την Δευτερα αγκαλια με το κρεβατι αφου ανεβασα και πυρετο! Τελεια δηλαδη! Ενα βραδυ εφυγε ο αντρας και ηρθε η καταστροφη του κοσμου! Ευτυχως πηρα τους δικους μου αξημερωτα να ρθουν να παρουν την μικρη γιατι δεν ημουν σε θεση! Και μου εφερε ο Γ και την μαμα του να κρατησει λιγο την μικρη στο σπιτι μπας και συνελθει το καημενο!Ουφ... ελπιζω να ηταν τα τελευταια!

Σημερα παντως που ήταν η πρωτη φορα που πήγα στη δουλεια χωρις την μικρη ήταν τοσο ομορφα! Γυρισα σπιτι μετα κα ιειχα όρεξη να ασχοληθω με το παιδακι μου και επιτελους καταφερα να δουλεψω χωρις την πεταλουδιτσα να γκρινιαζει τρεχοντας απο πισω μου!!

Αννυ ελααααα να ψεκασεις!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Τάνια μου, περαστικά και σιδερένιες κι οι δυό. Τι πάθατε βρε παιδάκι μου; Σας μούντζωσαν; Τι στο καλό; Ελπίζω από δω κ πέρα όλα καλά να ΄ναι κ να μην ξανααρρωστήσετε.

Το Αθηνούλι μου μιά χαρά. Έχει ξεθαρέψει κ με το περπάτημα πιά κ ποιός την πιάνει! Έχω μόνο ένα θέμα. Ότι παπούτσι κ να της βάλουμε την ενοχλεί τώρα που περπατάει πολύ. Έχει μεγάλο κουτεπιέ νομίζω γιατί έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα.

Όσο για τον ύπνο, κοιμάται κατά τις 10:00, ξυπνάει κατά τις 9:00 περίπου αλλά συχνά ξανακοιμάται μέχρι τις 10:00 κ μες στην ημέρα συνήθως δύο μισάωρα ή κ παραπάνω καμμιά φορά.

Σήμερα πεθάναν στο γέλιο οι γιαγιάδες γιατί ήθελε να της φορέσουν ένα ζακετάκι κ με το που της το βάλαν έτρεξε στον καθρέπτη να δει πώς είναι. Μεγάλη ψωνάρα. Κ μετά είπε η μαμά μου πως είναι κοκέτα κ με το που το ακούει λέει πεντακάθαρα κοκέτα. Είναι κάποιες λέξεις που της κάνουν κλικ κ τις επαναλαμβάνει. Φυσικά όλοι γελάμε κ τα επαναλαμβάνει συνέχεια μετά. Είναι τέλεια αυτή η ηλικία! Έχουν τόσο πλάκα!

Τώρα μόλις μας βλέπει να πηγαίνουμε στο μπάνιο λέει κακά κ γελάει. Θα μας κάνει ρεζίλι καμμιά φορά αλλά εμείς της το μάθαμε κ γελάμε όταν το λέει οπότε φυσικά κ θα το επαναλαμβάνει. Πολύ γέλιο κάνουμε μ΄αυτό το παιδί! Είμαστε κ χαζογονείς βέβαια αλλά έχει πλάκα. Πραγματικά είναι αστείο μωρό. Θέλει πάντα να μας κάνει να γελάμε κ δεν δυσκολεύεται βέβαια. Πόσο χαίρομαι που συνήλθε γιατί όταν ήταν αρρωστούλα ήταν μες στην γκρίνια κ δεν παλευόταν.

Αρκετά σας ζάλισα όμως. Απλώς είμαι τόσο ερωτευμένη με την κόρη μου που μόνο εσείς το καταλαβαίνετε αφού κι εσείς το βιώνετε. Ε, κ είπα μήπως γεμίσουμε κ καμμιά σελίδα...

Σας καληνυχτώ.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες,

Τανίτσα μου ευχέλαιο και τρισάγιο να κάνετε.... Αντε να βρεις την χρυσή τομή και εσύ με την δουλειά και την πετάλ, φαντάζομαι είναι δύσκολο... πω πω τα διάβασα και αγχώθηκα και εγώ...

Μαράκι μπράβο στην Αθηνούλα που αλωνίζει!!! Τώρα ποιός την πιάνει!!

Να την πας σε κανένα μαγαζί με ειδικά ορθοπεδικά αμα τα απλά παπουτσάκια την ενοχλούν. Ίσως και απλά να έχει ευαίσθητα πατουσάκια χιχι.....

Τελικά Άντζυ ούτε και το κέρασμα έπιασε τόπο. Δεν πειράζει, θα το φάμε μόνες μας χοχοχο!!

(είσαστε όλες στο Σύνταγμα???)

GaiGp3.png

Καλησπέρα μάνες.

Τάνια μου ελπίζω να είστε καλύτερα! Ποιος σας μάτιασε;

Μαράκι σιδερένια η Αθηνούλα. Και καλό τρέξιμο πλέον. Και ο Νικόλας έχει μεγάλο κουντεπιέ και δυσκολευόμαστε αρκετά να βρούμε παπουτσάκια. Να φανταστείς σε κάποιες περιπτώσεις δεν φτάνει το σκρατς. Θέλει καλό ψάξιμο.

Εγώ είχα γιατρό σήμερα και η μιρκούλα μου έφτασε 2050γρ. Είναι ψηλή, έχει πάρει θέση και ο γιατρό μου είπε ότι δεν θα πάρω όλο τον ένατο λογικά. Ολα καλά.

X4pTp3.png

Δημητρούλα, πολύ ωραία τα νέα με την μπουμπού! Πόσο μεγάλωσε! Άντε με το καλό!

Αντζούλα και Βικάκι, απ΄ότι φαίνεται ούτε με κεράσματα ούτε με ψεκασμούς θα μαζευτούμε ξανά...

Έχω μεγάλο πρόβλημα με τα παπουτσάκια και το βλέπω τώρα που περπατάει. Σήμερα της βάλαμε το πέδιλο με κάλτσες, μήπως και βοηθήσει αλλά πάλι της έκανε σχεδόν φούσκες. Και δεν κάθεται καθόλου πιά. Θέλει να περπατάει συνέχεια. Μες στο σπίτι την αφήνουμε και ξυπόλυτη αλλά θέλει να είναι έξω όλη την ώρα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Τα περισσότερα παπούτσια που έχει είναι ορθοπεδικά υποτίθεται αλλά και πάλι την χτυπάνε.

Τέλος πάντων, σας καληνυχτώ. Φιλάκια μανούλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλησπέρα και από εμάς!!

Καλά Μαράκι και εγώ έτσι πιστεύω, πάει για λουκέτο το καφέ καλοκαιριάτικα... Πάντως δεν μου έχει φανεί το πατουσάκι της Αθηνούλας για φαρδύ κουτεπιέ ρε γμτ, λεπτεπίλεπτο θα το έλεγα ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται :-P Φιλάκια πολλά να της δώσεις πάντως απ την φιλενάδα της.

Δημητρούλα μου συγχαρητήρια και από εδώ για τα τέλεια νέα σας!! Η Χαρά θα είναι ένα πανύψηλο μανεκέν!!!!! Φτου σκόρδιους!!! Ο Νικόλας θα την κυκλοφορεί και θα την προσέχει!!

Κορίτσια ένα δράμα η κατάσταση στην χώρα μας. Αναρωτιέμαι σε τί κόσμο φέραμε τα παιδιά μας, πώς θα είναι το μέλλον τους, πώς θα τα εξασφαλίσουμε.

Οι πολιτικοί είναι για μπουρλότο για να μην πω τπτ ποιό βαρύ. Κρέμασμα θέλουν όλοι τα παλιολ@μόγι@. (ουπς μου ξέφυγε).... Και σε εκλογές να κατεβαίναμε και πάλι κάποιος σάπιος σαν αυτούς θα έβγαινε και τα ίδια και χειρότερα θα μας έκανε. Ημαρτον πλέον, μας τσάκισαν.....

Πάω να απλώσω ένα πλυντήριο και να την πέσω γιατί είμαι κομμάτια.

φιλούρες !!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε μανουλο-παιδακια?.....κοιμαστε υποθετω...αλλα μολις τωρα καθισα κατω η αμοιρη

Σαββατο πρωι φευγω για Πυργο, εχω και 2 ρντβ για δουλεια και αγνωστο ποτε θα γυρισω...ισως Τριτη...ισως Σεπτεμβρη! Φοβερο προγρμμα ε? :tongue: Παντως θα χρειαστει να ανεβω ενδιαμεσα σιγουρα για ΟΑΕΔ και αλλες τετοιες βλακειες

Τανια μαλλον σε κολλησε η μικρη ε? Περαστικα σας!

Καλημέρα έρημο και μόνο καφέ...

...................

Κοίταζα εχτες εκείνη την δράση με την επιδότηση παιδικού σταθμού, και μπήκα στον περυσινό κατάλογο με τους βρεφικούς σταθμούς που συμμετείχαν και απογοητεύτηκα οικτρά.... Τπτ προς τα νότια, ότα περισότερα αν όχι όλα ή προς Μαρούσι ή προς Αγ.Βαρβάρα και ελάχιστα κέντρο. Σνιφφφφφφφ. Η μόνη μας ελπίδα είναι ο δημοτικός που είναι καρασούπερ χλωμό.

Εύχομαι όλα τα αρρωστούλικα μωράκια να είναι πλέον περδίκια!!

Λοιπόν για μπείτε να μας πείτε πώς περάσατε το π/σ/κ σας μανες!!!!

Α, να ρωτήσω, έχετε φτιάξει φαρμακείο διακοπών? και αν ναι , με τί το έχετε εξοπλίσει?

μάκια!!!!!

Τι ειναι αυτο ε τον παιδικο σταθμο? Για πες γιατι εχω χασει επεισοδια...

Και γιατι κουβαλας ελοκόν για τσιμπήματα της μικρής και οχι τη φενιστίλ που ουτως η αλλως εχεις για σενα? :shock: Νομιζω οτι η ελοκον ειναι αν δεν υποχωρει πρηξιματακι, εξζηματακι και τετοια... Σκεψου οτι του Β του την εδωσε ο γιατρος για πληγες που εκανε απο το ξυραφι σε συνδυασμο σκονης απο τη δουλεια, στο προσωπο του Στην ειπε ο παιδιατρος για τη μικρη?

Ααα κοριτσια, στο "φαρμακειο" εγω εχω και μια σκονουλα που ειναι για να σταματαει γρηγορα το αιμα. Δεν τη χρειαστηκαμε ποτε ως τωρα και ετσι ευχομαι να συνεχισουμε βεβαια...

Μαρακι, δεν καταλαβα...μονο στο κουντεπιε τη χτυπανε τα παπυτσια? Ολα ή ενα συγκεκριμενο ζευγαρι?

Οσο για τον υπνο, εμενα κοιμαται 11μιση-12 το βραδυ μεχρι 9μιση το πρωι.

Κανενα μισαωρο κατα τις 1 το μεσημερι και μετα 5μιση με 6μιση...καλα, μη νομιζετε οτι ειναι και στανταρ...απλα συνηθως, ετσι το παμε το ωραριο

παω να την πεσω γιατι εχω και πρωινο ξυπνημα

φιλιααααααααααααααα

QuW0p3.png

Τί γίνεται ρε παιδιά στην Ελλάδα;;;;Πού θα μας οδηγήσει όλο αυτό;

Σε τί κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας;;;;

ασε Ελλισαβετ μου..ειμαι πολυ απογοητευμενη με ολα!τι θα απογινουμε δεν ξερω....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα κι από μας.

Φίλες σε προσωπικό/οικογενειακό επίπεδο είμαστε καλά και χαίρουμε άκρας υγείας.

Όμως ρε κορίτσια τι πράγματα είναι αυτά που γίνονται; Ειλικρινά πλέον φαίνεται ανούσιο να συζητάς οτιδήποτε άλλο.

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...