Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημερα μανουλες.

Δημητρα φανταζομαι τι περασες κ εσυ κ το παιδι!ευχομαι να μην ξαναπερασετε τετοια.καποτε ειχε κανει κατι παρομοιο η Κλειω με λιγοτερους εμετους βεβαια,κ ετσι κ αυτη επεφτε σε ληθαργο,αλλα ηταν ιωση.με την τωρινη μας ιωση ειμαστε καλα,με λιγες μυξες μονο.

Μαρακι ξεσπασμα της ιωσης ειναι τα σπυθουρακια.ειναι καλο!

Βικακυ μου χρονια πολλα κ ευτυχισμενα κ απο εδω αν κ καθυστερημενα!

Ηρω λεμε να παμε στον παιζοτοπο στο cosmos μπας κ μας αφησουν κ πιουμε κανα καφε!στις 6!θα μιλησουμε κ στο τηλ!

εγω τελειωσε χθες με τον οδοντιατρο.6 σφραγισματα συνολο ,κληρονομια της εγκυμοσυνης.μονο ενα ειχα τοσα χρονια!

Ειρηνη μου ευχομαι να βρεις την δουλεια που ψαχνεις.κ εγω σε αναζητηση ειμαι!

ευχομαι να εχετε ενα καλο τριημερο οτι κ να κανετε...φιλαρες!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!

Ελπίζω τα αρρωστούλια να είναι καλύτερα. Ο Νικόλας είναι μια χαρούλα ευτυχώς. Η χθεσινή δίαιτα απέδωσε.

Μαράκι ήταν η τρίτη φορά που του έδωσα ψάρι αλλά τις άλλες φορές ήταν φρέσκο. Τώρα ειπα να δώσω κατεψυγμένο αλλά δεν θα το ξανακάνω αυτό το λάθος.

Με αυτά και μ'αυτά έχει πάει και πολύ πίσω το μμρ που έπρεπε να κάνουμε τον προηγούμενο μήνα. Πρέπει να το κανονίσω άμεσα.

Ευτυχώς!!!!Να΄ναι καλά το παιδί....

Φαντάζομαι τί λαχτάρα τράβηξες.........

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

γεια σας χαμένες μου φίλες!μα μπαίνω και δεν έχει αλλάξει καν η σελίδα..πάει,μας φάγανε οι δουλειές!!τι κάνετε?εγώ τώρα έκατσα λίγο,θα φάμε και θα πάμε σ/μ με τον Κωστή και το Χρυσάνθεμο.αύριο έχω πάλι δουλειές στο σπίτι,πλυντήρια και άπειρο σίδερο!πολύ ωραία!!

φυσικά κι εμένα η Χρυσάνθη δεν μ'ακούει καθόλου και τώρα άρχισε και κάνει κι αυτό:μόλις δε γίνει το δικό της ,της πάρω αυτό που κρατάει,δεν την αφήσω να κάνει ζημιά κοκ,κάθεται κάτω ,σκύβει το κεφάλι ως το πάτωμα και κάνει πως κλαίει σαν χαζό!!ρε τι πράγμα είναι αυτό!

εν τω μεταξύ θέλω να μου δωσετε ιδέες τι να δίνω γι απογευματινό,γιατί και κάθε μέρα γιαούρτι βαριέται πια!εναλλάξ της δίνω και κανα βανιλίνο/μπισκοτινο ή τραχανά,αλλά αν έχετε κι άλλες ιδέες πείτε!Άννα ακομα δεν έχω αξιωθεί να πάρω το βιβλίο που έχεις!

τι άλλο ηθελα να πω ούτε θυμάμαι πάλι...γκρρρρ...ελπίζω να ναι ολα τα φιλαράκια μας καλά και απύρετα φυσικά κι εσείς μανούλες το ίδιο!!

αα..το καλοκαίρι τελικά θα μετακομίσουμε καλώς εχόντων των πραγμάτων στο σπίτι μας,απο κάτω..που φυσικά θέλει κάτι μικροφτιαξίματα,βάψιμο,ντουλάπια κουζίνας κτλ.όσες πιστές προσέλθετε για ενισχύσεις!!χαχα!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλησπέρα μανουλίτσες. Η Αθηνά μου είναι απύρετη από χθες που φούντωσαν πολύ περισσότερο τα σπυθουράκια και την πήγαμε στην γιατρό πάλι. Μας είπε ότι είναι από την ίωση και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε. Της έδωσε και σιρόπι fenistil γιατί είχε πολύ γκρίνια που πιθανόν οφειλόταν στην φαγούρα από τα σπιθουράκια και επειδή δεν ξέρει πώς να το αντιμετωπίσει γκρινιάζει. Πολύ γκρίνια κορίτσια. Και σήμερα το ίδιο. Και δεν τρώει. Σήμερα έφαγε το πρωί μια μπανάνα κι ένα αυγό, το μεσημέρι τίποτα, με το ζόρι 3 κουταλιές φαγητό, το απόγευμα που γύρισα μόνο το μισό μεσημεριανό της και τώρα που την βάλαμε για ύπνο μόνο το μισό γάλα της. Είναι τόσο απαίσιο να μην μπορείς να το βοηθήσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω τι την ενοχλεί και είναι μες στην γκρίνια. Ούτε το μπανάκι την ανακούφισε. Πολύ στενοχωριέμαι.Άντε να περάσει η παλιοίωση επιτέλους να ησυχάσει το κοριτσάκι μου.

Δημητρούλα, σιδερένιος κι ο Νικόλας μας και να μην ξαναπάθει τίποτα τέτοιο.

Αντζούλα, με το καλό να μπείτε στο σπιτάκι σας. Δεν ξέρω αν είναι η ηλικία, ελπίζω να στρώσουν αργότερα, αλλά και η Αθηνά άμα δεν γίνει το δικό της μουλαρώνει και κλαίει με σπαραγμό. Κι εγώ απ΄την μία νευριάζω κι απ΄την άλλη στενοχωριέμαι που κλαίει αλλά δεν καταλαβαίνει! Σήμερα ήθελε να πάει στον αναμένο φούρνο που έκαιγε τρελά. Όλα τα απαγορευμένα θέλει να τα κάνει και νευριάζει άμα δεν την αφήνεις. Ελπίζω να το ξεπεράσει.

Σας φιλώ...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας μαμαδο-παιδακια

Βικακι σορρυ βρε κοριτσι Ξεχασα να σου ευχηθω για τα γεννεθλια σου (η γαϊδουρα):?:

Χιλιοχρονη κοριτσακι κι ευχαριστουμε και για την τουρτα ;)

Ειμαι γενικα στην κοσμοσυνη μου τις τελευταιες μερες... Ολα γυριζουν σαν μυλος μες το μυαλο μου (τα οικονομικα, η "αλλαγη εδρας" που λεγαμε...κλπ...) και περιττο να σας πω οτι πριν τις 3 το ξημερωμα δεν με παιρνει ο υπνος και γυρναω σαν τη σβουρα. Οι μαυροι κυκλοι βρηκαν ευκαιρια και κανουν αντεπιθεση...πανω που τους ειχα ψιλο-στρωσει

Θελω σαν τρελλη να εχει φοβερο καιρο την Κυριακη και να παω για μπαααααααανιοοοοοοοο Δεν αντεχω αλλο!!! Εβλεπα περσινες φωτο κ το πρωτο μας μπανοι ηταν στις 13 Μαη :shock:

ονειρα γλυκα σε εσας και στα μωρουλια σας!

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και παλι

Ξαναγραφω για να ευχηθω στην Ηρω να τα εκατοστησει!!! ..μην ξεχαστω παλι...χιχι

Να σε χαιρεται ο γιοκας σου και οσοι σ' αγαπουν. Οτι επιθυμεις κοριτσακι

QuW0p3.png

Γεια σας μανούλες.

Υρώ πολύχρονη!!! Να σε χαίρονται οι άντρες σου!!!

Μαράκι την περάσατε κι εσείς την παλιοίωση αλλά πάει τώρα. Σιδερένια. Οσο για το φαί κι εμάς έτσι ήταν και πρέπει να είχε χάσει μισό κιλό περίπου. Τώρα την έχει ξαναβρει την όρεξή του όμως.

Εμείς χθες κάναμε το πρώτο μας μπανάκι! Εγώ βέβαια δεν βούτηξα μιας και ντρεπόμουν να βγάλω την μπλούζα με αυτή την κοιλούμπα, άσε που το νερό ήταν πάγος. Ισως ξεθαρρέψω.

Οσο για το Νικόλα στην αρχή φοβόταν να πατήσει την άμμο ξυπόλητος. Σιγά σιγα όμως τα καταφέραμε και έκατσε στην ακροθαλασσιά και έπαιζε με την άμμο, το νερό. Πολύ ωραία περάσαμε.

X4pTp3.png

Καλησπερα!! Φυγατε ολες για τριημερο μαλλον γι αυτο και δικαιολογω την απουσια νεου ποστ εδω και 24 ωρες!!

Εδω εχει χαλια καιρο, ελπιζω κατω να ειναι καλυτερα τα πραγματα!!!

Βικυ μου και Ηρω αν και καθυστερημενα, χρονια σας πολλα, γεματα υγεια και ευτυχια!!!

Επλιζω τωρα η Αθηνουλα και ο Νικολας να ειναι καλυτερα και να τελειωσουν επιτελους αυτες οι ιωσεις!!!

Εμεις πανω που συνηλθαμε απο την αμυγδαλιτιδα, μας επιασε ενας βηχας καναμε μασκα και σαν κερασακι στην τουρτα κολλησαμε και μια νεα ιωση με εμετο και πυρετο! Την παρασκευη το βραδυ εκανε 3 φορες εμετο και χτες και σημερα ανεβαζει πυρετο! Ειχαμε προγραματισει να φευγαμε για Γιαννιτσα αλλα τελικα πηγε μονο ο μπαμπας μας σημερα για να παραστει σε μια βαφτιση.:confused:

Εμενα οι αντοχες μου εχουν εξαντληθει, τα νευρα μου εχουν σπασει και γενικα περναω μια πολυ περιεργη φαση η οποια ελπιζω να περασει γρηγορα!

Ειρηνη και Αννυ καλη επιτυχια στην αναζητηση εργασιας!!

Φιλακια σε ολες σας!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες! Η Αθηνά μου ευτυχώς συνήλθε πλήρως κ η διάθεση έφτιαξε σήμερα. Τάνια μου τι πάθατε κι εσεία. Περαστικούλια βρε κοριτσάκι. Πολύ ταλαιπωρία.

Ο καιρός ελεεινός σήμερα. Όποιοι πήγαν θάλασσα τους την χάλασε άσχημα. Ελπίζω αύριο να ΄ναι καλύτερα. Φιλάκια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα μανούλες!!

Τανίτσα κανένα ευχέλαιο κάνε βρε παιδί μου, σας έχουν ματιάσει.... Τί φοβερό σερί ήταν και αυτό? Περαστικά, να είσαστε σιδερένιες!!! (ψυχραιμία μάναααααα)

Ηρώ χρόνια σου πολλά και από εδώ!!

Μαράκι επιτέλους ανάρρωσε και η Αθηνούλα, καλές βουτιές λοιπόν!!

Ελισάβετ μου βλέπω έχετε και εσείς θέμα με το δάγκωμα... Εμείς έχουμε το ίδιο αλλά έχω εντοπίσει το πότε και κυρίως το γιατί δαγκώνει... επειδή ΒΑΡΙΕΤΑΙ και δεν της δίνω σημασία εκείνη την στιγμή ή επειδή θέλει αλλαγή σκηνικού (βόλτα δλδ). Παρατήρησέ το και εσύ το πότε το κάνει μπας και βρεις άκρη. πχ σήμερα λόγω της βροχής δεν την έβγαλα βόλτα, οπότε κατά τις 8.30 το απόγευμα άρχισε τα παλαβά της, δλδ δαγκωματιές, τσιμπιές, άρχισε να πηδάει στα έπιπλα ή πάνω μου (ήμουν καθισμένη στον καναπέ) οπότε της βάζω σαγιονάρες και της λέω πάω να βάλω την μπλούζα μου να πάμε βολτίτσα στις γατούλες. Πήγε και έκατσε πίσω από την εξώπορτα και με περίμενε ακίνητη χαχαχαχαχα. Οπότε με βρακοσορτσάκι εγώ και τις σαγιονάρες του Θ, η Λου με το κάτω της πυτζάμας της και ένα άσχετο μπλουζί και σαγιονάρα (θα φαντάζεστε βεβαίως το θέαμα), κόβαμε βόλτες στο ποτάμι βλέπαμε το νεράκι και τα βατραχάκια χάζευε τα αγόρια στις μπασκέτες κλπ κλπ ξεσπάθωσε στην βόλτα και γυρίσαμε , όπου ούτε δάγκωνε ούτε τπτ. Κάλμα εντελώς..

Κατα τ'άλλα καλά όλα λέμε, περιμένουμε να έρθει η Παρασκευή να πάμε μικρές διακοπούλες στο εξοχικό να αλλάξουμε παραστάσεις λιγάκι!

Φιλιά πολλά!!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ φιλενάδες!αναπολώ την περίοδο εγκυμοσύνης που είμασταν όλη μέρα καθιστές στο λαπτοπ και μιλάγαμε...τώρα με δυσκολία γεμίζουμε 1 σελίδα τη βδομάδα!πάει το καφέ μας,ρήμαξε..(Βικάκι ξεκίνα να σερβίρεις πάλι λιχουδιές μπας και έρθουνε!!)

τι κάνετε? εμείς καλά,περάσαμε ένα γεμάτο σ/κ (και Δευτέρα που εγώ καθόμουν επιτέλους) κάναμε δουλειές,πήγαμε να δούμε για κουζίνα και οι τιμές ειναι απογοητευτικές...πήγαμε και σε κάτι φίλους και χτες στη γειτονιά μας στις κούνιες που η Χρυσάνθη λύσσαξε ως τις 10:30!! πω πω ρε παιδιά δεν κάθεται πια ένα λεπτό..όλο έξω θέλει να ναι ή να παίζει,μα δεν κουράζεται ήθελα να ξερα!? αα..πείτε μου λίγο ενημερωτικά τι ώρες κοιμούνται όλη μέρα τα μικρά σας?για να συγκρίνω.

Τανίτσα ελπίζω η πεταλ μας να ναι μια χαρά τώρα..και ναι,κάντε κανα ευχέλαιο συμφωνώ!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Εγώ βέβαια δεν βούτηξα μιας και ντρεπόμουν να βγάλω την μπλούζα με αυτή την κοιλούμπα, άσε που το νερό ήταν πάγος. Ισως ξεθαρρέψω.

Οσο για το Νικόλα στην αρχή φοβόταν να πατήσει την άμμο ξυπόλητος. Σιγά σιγα όμως τα καταφέραμε και έκατσε στην ακροθαλασσιά και έπαιζε με την άμμο, το νερό. Πολύ ωραία περάσαμε.

Εσύ τουλάχιστον εσύ έχεις και ένα μωράκι στην κοιλίτσα σου..... Εμείς τί να πούμε που όλο είναι λίπος;;;;;;;;

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημέρα έρημο και μόνο καφέ...

Να υποθέσω ότι όλες τριγυρνάγατε το σ/κ και θα μαζευτείτε σιγά σιγά...

Ρε Άντζυ τί να κεράσω ? Αμα είναι να πούμε στην Άννυ να φέρει το φλιτ να ψεκάσει μπας και γίνει τπτ...

Εμείς όλα καλά, χαλαρό το σ/κ μας ως και χλιαρό θα έλεγα... Έκοψα λίγο τα μαλιά μου γιατί αλλιώς θα πήγαινα κόντρα την ραπουνζέλ σύντομα και ξελάφρωσα.. Όχι τπτ άλλο αλλά σε καιρούς χαλαιπούς να κάνουμε και λίγο οικονομία στα σαμπουάν και στο νερό :wink:

Άντζυ μου εμείς κοιμόμαστε στάνταρ κατά τις 22,00 με 22,30 το βράδυ ως τις 6 που ξυπνάμε για γάλα και ξανακοιμόμαστε μέχρι τις 9,00. Το μεσημεράκι ίσως 1 με 1,30 ωρίτσα κάπου ανάμεσα στις 1-3 και μετά αν τα καταφέρουμε 1 με 1,30 ωρίτσα κάπου στις 5,30. Όχι πάντα όμως, εξαρτάται από το πρόγραμμά μας, πού θα βρισκόμαστε κλπ. Αμα κάνουμε 1 υπνάκο μόνο αργά το μεσημέρι κοιμόμαστε περισότερη ώρα.

Κοίταζα εχτες εκείνη την δράση με την επιδότηση παιδικού σταθμού, και μπήκα στον περυσινό κατάλογο με τους βρεφικούς σταθμούς που συμμετείχαν και απογοητεύτηκα οικτρά.... Τπτ προς τα νότια, ότα περισότερα αν όχι όλα ή προς Μαρούσι ή προς Αγ.Βαρβάρα και ελάχιστα κέντρο. Σνιφφφφφφφ. Η μόνη μας ελπίδα είναι ο δημοτικός που είναι καρασούπερ χλωμό.

Εύχομαι όλα τα αρρωστούλικα μωράκια να είναι πλέον περδίκια!!

Λοιπόν για μπείτε να μας πείτε πώς περάσατε το π/σ/κ σας μανες!!!!

Α, να ρωτήσω, έχετε φτιάξει φαρμακείο διακοπών? και αν ναι , με τί το έχετε εξοπλίσει?

μάκια!!!!!

GaiGp3.png

φαρμακείο διακοπών?χαχα!καλό! εμείς δεν έχουμε φτιάξει γιατί δε θα πάμε διακοπές!!!

αλλά περαν της πλάκας Βικάκι λέω να χεις μαζί οπωσδήποτε fenistil για τσιμπήματα,depon ή ό,τι παυσίπονο δίνεις σε περίπτωση πυρετού κτλ,έχει ακόμα κ στο τζάμπο ένα μίνι φαρμακείο που χει μέσα τραυμοπλάστ,γάζες,ψαλιδάκι κ κάτι τέτοια-αχρείαστα να ναι-.τι άλλο?θα σκεφτώ και θα επανέλθω! μπας και αλλάξουμε σελίδα!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...