Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μανούλες καλημέρα. Περαστικούλια σε όλα τα αρρωστούλικα. Τελικά δεν αρρώστησε μόνο η ΑΘηνά μου καλοκαιριάτικα. Το βράδυ έφτασε μέχρι 38,6. Όμως επειδή δεν μου'χει ξανακάνει πυρετό δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλη νύχτα. Κάθε μία ώρα την θερμόμετρούσα. Τώρα το πρωί της έπεσε λίγο αλλά μόλις πέρασε η επίδραση του ντεπόν ξανά 38. Η γιατρός είπε να το παρακολουθήσουμε. Μάλλον πρόκειται για ιωσούλα. Πάντω τρώει κανονικά οπότε μάλλον δεν πονάει λαιμός. Και μες στο κέφι είναι. Δεν ξέρω πώς μπορούν με τον πυρετό. Εγώ σήμερα δεν πήγα δουλειά. Αύριο όμως, όπως και να'ναι θα πρέπει να πάω. Η βδομάδα θα είναι πολύ δύσκολη. Σήμερα όμως δεν γινόταν να πάω. Δεν είχα κοιμηθεί καθόλου, βέβαια και σπίτι που έκατσα, πάλι δεν κοιμήθηκα.

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα. Φιλάκια μανούλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά Δέσποινα, από τότε που διάβασα την ιστορία σου για τον καρδιολόγο έχω φρικάρει. Πώς μπορούν? Τι θα γίνει αυτο το παιδάκι όταν μεγαλώσει? Αν είναι δυνατόν!

Ήρθε η γιατρός. Ίωση έχει το μωράκι μου.

Πάω γιατί με φωνάζει...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας μαμδο-παιδακια

Καλε τι παθατε? Τα μισα ζουζουνια αρρωστα ειναι? Ευχομαι γρηγορα περαστικα!!!

Καλα ειδα τις φωτο απο το Σαββατο και ηταν φοβερες! Φτου σκορδα στα αστερακια σας!!! Και το καφε που πηγατε φαινεται τελειο, ιδιως για εμας με τα παιζακια! Που ειναι βρε κοριτσια? Ποια μπορει να με κατατοπισει την ασχετη?

Βικακι ζηλευω για το μπανακι σας! Κι εχω νευρα εμ τον κ@λοκαιρο που δεν καταφεραμε ακομα να κανουμε το πρωτο μας! Κοιταζα τις φωτο και περσι το πρωτο το ειχαμε κανει 13 Μαΐου!!! Η αληθεια ειναι οτι χτες ειχε καλο καιρο για μπανιο αλλα εμεις κοιμομασταν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ως τις 10μιση!!!

Εχω και νεα! Δε θα το πιστεψετε!!! Χωρις να θελω να με γκαντεμιασω, σημερα με πηραν τηλ απο 4 δουλειες!!!!!!!!! Το πιστευετε??? Στη μια βεβαια μου βρωμαει η υποθεση, αλλα θα παω αυριο ... ποτε δεν ξερεις. ]Ααα και η πρωτη απο ολες, ειναι στον Πυργο. Σας ειπα οτι σκεφτομαστε να μετακομισουμε εκει μονιμα, αν βρουμε δουλεια???

γουισ μι λακ............χεχε........ το αγγλικο

καλο βραδυ και απυρετο κοριτσια

QuW0p3.png

γεια σας μανουλιτσες!

προσπαθω εδω κ μερες να σας γραψω αλλα δεν τα καταφερνω. ο μικρος μου επιτελους περπατησε! εδω κ μια βδομαδα αρχισε δειλα δειλα στην αρχη κ τωρα αλωνιζει ολο το σπιτι. επειδη αργησε να περπατησει τωρα τα βηματακια του ειναι αρκετα σταθερα,χωρις βεβαια να λειπουν οι πτωσεις! προχθες επεσε στο δρομο κ εσπασε το μισο νυχακι του ο μικρουλης μου:(

Ελισαβετ πως ειναι ο μικρος σου? το χερακι ο δικος μου, μου το κραταει αλλα μερικες φορες θελει να το αφησει κ να παει οπου θελει μονος του.

Μαρακι περαστικα στο κοριτσακι σου! κριμα με αυτη τη ζεστη να ταλαιπωρειται. ελπιζω αυριο να ειναι καλα! για το δαγκωμα νομιζω οτι δεν πρεπει να δαγκωνει αλλα δεν ξερω πως μπορεις να της το κοψεις. κ μενα καποιες φορες με χτυπαει κ οταν τον αγριοκοιταω αυτος γελαει λες κ ειναι αστειο. μαλιστα αν τον μαλωσω χτυπαει τον εαυτο του χωρις να τον εχουμε χτυπησει για να το εχει δει. μαλιστα εχει 2-3 μερες που χτυπαει κ το κεφαλι του στον τοιχο! τι κουφα ειναι αυτα που κανει,μου λετε?

Ιωαννα κ μεις εχουμε κολλησει στα ιδια κιλα για αρκετο καιρο. μαλιστα οταν αρρωστησε εχασε 200 γρ κ τα ξαναπηρε μετα απο 1 μηνα.

Βικυ τι ηταν αυτο που εγινε! ανατριχιασα οταν το διαβασα. καλα εκανες κ αντεδρασες ετσι. δεν γινεται να γυρναμε την πλατη σε τετοια πραγματα.

Ηρω περαστικα σας! πως ειναι σημερα ο Κων/νος? σε τι εχει αλλεργια? δεν μας ειπες για το γαμο,πως περασατε?

Τανια περαστικα στην κουκλιτσα μας! φερτην απο δω να της μαθει ο Α να τρωει ολη μερα!

Δεσποινα περαστικα στο κοριτσακι σου! εμεις εχουμε να κανουμε εμβολιο στις 7/7. τι θα κανουμε αν ανεβασει πυρετο μεσα στον καυσωνα? ασε που στις 23 παντρευεται κ η αδερφη μου. ελπιζω να τη γλιτωσουμε! οσο για τον γιατρο δεν εχω λογια. σε τετοιες περιπτωσεις πολυ θα ηθελα να ισχυει η θανατικη καταδικη.

Ειρηνη μακαρι ολα να πανε καλα κ να βρεθει μια καλη δουλεια κ ας μετακομισετε κ στον Πυργο. δεν θελετε?

φιλια σε ολες,περαστικα στα αρρωστουλικα μωρακια κ καλο βραδυ!

pHNqp3.png9S1np2.png

Kαλημερα μανουλιτσες.χθες ακουσα την Κλειω παλι να βηχει κ την πηγα γιατρο.καλα που την πηγα..εχει ιωση,ποναι η κοιλια της,εχει ερεθισμενο λαιμο με σπυθουρακια κ μυξες πολλες!

της εδωσε Mucothiol ,σταγονες για την κοιλια κ για την μυτη γιατι δεν καθεται να της βαλω ορο κ να τις ρουφιξω με τιποτα!κεφαλοκλειδωμα της κανω κ αυτη χτυπιεται με αποτελεσμα να της ματωσω την μυτη!τουλαχιστον σημερα κοιμηθηκε σερι!10,30 -7!!!αυτα με τα δικα μας.

τα περαστικα μου κ στην Αθηνουλα...

Δεσποινα κ μενα με χτυπαει η Κλειω.μιλαμε για σφαλιαρες κ μπουνιες,κ εγω απορω που τα ειδε αυτα.οσο για το κεφαλι της το χτυπαει καιρο τωρα μολις νευριαζει!στον καναπε,στο καρεκλακι,στο πατωμα,παντου!το ειπα κ στον γιατρο,λεει πολλα παιδια το κανουν αυτο.

Ειρηνη μου ευχομαι να πανε ολα καλα κ να βρεις την δουλεια που θελεις εκει που την θελεις.εχετε συγγενεις στον Πυργο?

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Καλημέρα φίλες μάνες! Ελπίζω να είστε όλες καλα και τα μπεμπάκια σας το ίδιο, κι όσα είναι αρρωστούλικα να αναρρώσουν γρήγορα!

Δεσποινα συγχαρητήρια για τον φίλο μας τον Ανασταση!!! Μπραβο και πάλι μπράβο!!!!

Ειρήνη αν το θέλετε καλά θα είναι να φυγετε. Εμενα το χωριο μου λεγεται Βαρθολομιο και είναι πριν τον Πυργο. Εκει θα πάει η αδερφούλα μου...

Ευτυχώς που ακούω ότι κάνουν κι άλλα παιδάκια ετσι γιατι ειχα αρχίσει να απελπίζομαι. Αν με ρώταγε κάποιος για τον Δημήτρη τι χαρακτήρας είναι πριν 4 μήνες, θα απαντουσα ότι είναι ήσυχος, ντροπαλός και γενικά ήρεμο παιδί... Αν με ρωτησεις τωρα θα έλεγα το ακριβως αντίθετο. Εχει ζωηρέψει απίστευτα. Χθες τον παίρνω απο τον παιδικό και κρατουσα το κλειδί στο χερι. Το ήθελε και του το εδωσα, όταν φτασαμε στο αυτοκινητο του το πήρα κι αρχισε να κοπανιέται. Να τον βάζω στο καρεκλάκι και να κάνει "τόξο" και να μην καθεται. Εγώ ατάραχη να μην μιλαω και να τον κραταω κάτω και να τον δένω. Μια οπτασια ήμασταν.

Στο σπίτι σκαρφαλώνει και μπαίνει μες το τζάκι και βγαίνει καταμαυρος. Ανεβαίνει πάνω στο τραπεζι του σαλονιου, εγω φωνάζω κι ο Δ πεθαινει στα γέλια...

Αχ το αγόρι μου, με βασανίζει αλλα τον λατρεύω. Χθες το παιδάκι μου με επαιρνε απο το χέρι και με πηγαινε στην πόρτα για να πάμε βόλτα. Επαθα πλάκα. Στο λεπτο τον έντυσα και πήγαμε κούνιες... Θελουν παιχνίδι και άπλα τα παιδάκια μας!

Μαρακι ξαναεκανε πυρετο????

Βικυ και Δεσποινα τρελαινομαι με κάτι τετοια. Πραγματικά όμως! Ουστ από εδω.

Σας φιλω για την ώρα και θα ξαναμπω!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Ευτυχώς που ακούω ότι κάνουν κι άλλα παιδάκια ετσι γιατι ειχα αρχίσει να απελπίζομαι. Αν με ρώταγε κάποιος για τον Δημήτρη τι χαρακτήρας είναι πριν 4 μήνες, θα απαντουσα ότι είναι ήσυχος, ντροπαλός και γενικά ήρεμο παιδί... Αν με ρωτησεις τωρα θα έλεγα το ακριβως αντίθετο. Εχει ζωηρέψει απίστευτα. Χθες τον παίρνω απο τον παιδικό και κρατουσα το κλειδί στο χερι. Το ήθελε και του το εδωσα, όταν φτασαμε στο αυτοκινητο του το πήρα κι αρχισε να κοπανιέται. Να τον βάζω στο καρεκλάκι και να κάνει "τόξο" και να μην καθεται. Εγώ ατάραχη να μην μιλαω και να τον κραταω κάτω και να τον δένω. Μια οπτασια ήμασταν.

Στο σπίτι σκαρφαλώνει και μπαίνει μες το τζάκι και βγαίνει καταμαυρος. Ανεβαίνει πάνω στο τραπεζι του σαλονιου, εγω φωνάζω κι ο Δ πεθαινει στα γέλια...

Αχ σαν να ακούω τον εαυτό μου...Μια από τα ίδια και εμείς.....Μέχρι να περπατήσει ούτε που το καταλάβαινα. Άμα περπάτησε..... έβγαλε μαζί και δύο κερατάκια!!!!!!!!!!!! Δε σταματάει να τρέχει και να κάνει σκανταλιές.....

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Ελισαβετ πως ειναι ο μικρος σου? το χερακι ο δικος μου, μου το κραταει αλλα μερικες φορες θελει να το αφησει κ να παει οπου θελει μονος του.

[!

Ακόμα δεν το συνήθισε αλλά πάμε λίγο καλύτερα.....Θέλει πολύ προσπάθεια για να του γίνει κάτι συνήθεια...

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημερουδια!

Ελπιζω να κοιμηθηκατε καλα

Μπραβο στον Ανασταση που περπατησε και ... θελουμε οπωσδηποτε φωτο του Δημητρακη μουτζουρωμενο απο το τζακι...χιχιχιχ

Το ξερω καλε το Βαρθολομιο, εχω παει Μαλιστα ειναι και η συνυφαδα μου απο εκει (βασικα τωρα εγινε πρωην...αλλα τεσπα...)

Δεν ειμαστε απο τον Πυργο, απλα ετυχε να παρουμε ενα σπιτακι (η μαμα μου), απο τον αδερφο της νονας μου. Διπλα εχει η νονα μου.

Κι επειδη τα οικονομικα μας στενευουν απειλητικα πλεον... Σκεφτομαστε αυτο το ενδεχομενο, με σκοπο να εξοικονομησουμε το ενοικιο. Μιλαμε για ενα πολυ μικρο και ημιτελες σπιτι βεβαια... Αλλα απο το να μας πεταξουν στο δρομο στο τελος, ΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΤΩ θα παμε.

Παω να ετοιμαστω για τα σημερινα ραντεβου και μιλαμε ;)

QuW0p3.png

Γεια σας κοριτσια!!!

Τι κανετε???? Εμεις καλα!

Τι παθανε καλε ολα τα ζουζουνια???? Περαστικα στη Μπουμπη, Στην Κλειουλα και στην Αθηνουλα!!!!

Αννυ πως το καταλαβες οτι πονουσε η κοιλια???? Περαστικα σας παντως!!!

Εμεις παλι καλυτερα! Τα ματακια ξεπρηστηκαν αλλα συνεχιζουμε για λιγες μερεσ ακομα. Αλλεργια εχει Δεσποινουλα στην ανοιξη και σε ολα αυτα που πετουσαν στον αερα τοσο καιρο....

Επισης για το εμβολιο, Δεσποινα και να φαντασεις μου το ειπε ο καινουργιος μας παιδιατρος. Γιατι αλλαξαμε. Πολλοι οι λογοι, αλλα πιο πολυ δουλειας. εγω παντως εξαρχης αυτον ηθελα, αλλα η αλλη η κοπελα ειναι κουμπαρα οποτε.... Τωρα παμε σε αυτον τον καινουργιο (αντρα) και μετα βλεπουμε!!!

Σημερα πρεπει να παμε, γιατι το τελαυταιο εμβολιο που καναμε εχει πρηστει πολυ και βγαζει πυον, και πρεπει να παμε να το δει για να κανουμε λεει μια μικρη θεραπεια!

Εγκεφαλικο εγω εννοειται!!! Τα βαλα με τη γιατρο (την παλια), αλλα ο ανθρωπος μου ειπε καμια σχεση! Ειναι στο παιδι πολλες φορες!! Τι να πεις...

Πηγαμε κι εμεις θαλασσιτσα, αλλα μας βγηκε ο ΠΑΤΟΣ!!! Ο Κ. ολη την ωρα και καλα πλατσουριζε, αλλα ολο και πιο πολυ βρεχοταν, μεχρι που βραχηκε ολοκληρος οποτε αφου ειδα οτι δεν κρυωνε τον αφησα να παιζει με το μπαμπα του. Το καλυτερο ηταν οταν φυγαμε, οπου μας ακουσε μεχρι κι η μαμαμου στη Θεσσαλονικη!! χαχαχαχαχα!!!

Μιας και ειπα θεσ/νικη, εμεις κοριτσια θα ερθουμε αυτο το Σαβ/κο. Κανονιζουμε τιποτα για Σαββατο απογευμα η Κυριακη πρωι????

Αντε να σας δουμε και μια φορα!!!

Επισης οι φωτος σας τελειες απο τη συναντηση!!! Φανταζομαι τι ωραια περασατε!!

Φιλια πολλα:-P

ticker.png

CEPYp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!

τι μ κάνετε ???ευχομαι ολα καλα οσο μπορει η καθεμια γιατι όλες μας εχουμε θεματα.....

Εγω δεν εχω ξυπνησει πολυ καλα .βεβαι έχω τους λόγους μου κάποια πραγματα δεν πάνε καλα --τουλάχιστον ε΄χουμε ακομα υγεια.:(:(:(:(:(

η μικρουλα οντως εχει ζωηρεψει παρα πολυ ετσι ειναι το φυσιολογικο αν δεν ζωηρευαν τοτε θα ηταν το ανησυχιτικο !!!!!!!!!!!!!!!!! Κθε βραδυ σχεδον πάμε πλατεια -μη φανταστειτε καμια πλατεια συνταγματαος μια μικρη της πολης μας.

Αλλα η μικρη τρελενεται τρεχει σαν τρελη απο την μια πλευρα στην ΄άλλη!!!:-P:-P:-P:-P

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΚΆΝΟΥΜ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΑ ΕΡΥΘΡΑ ΙΛΑΡΑ Κ Ο ΘΕΟς ΒΟΗΘΟΣ

Αννυ οταν λες κορν φλεικσ ποια της δινεις????

Ειρηνη μακαρι βρε κοριτσι να γινει κατι με την δουλεια όλοι γιαυτο καιγομαστε

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!

τι μ κάνετε ???ευχομαι ολα καλα οσο μπορει η καθεμια γιατι όλες μας εχουμε θεματα.....

Εγω δεν εχω ξυπνησει πολυ καλα .βεβαι έχω τους λόγους μου κάποια πραγματα δεν πάνε καλα --τουλάχιστον ε΄χουμε ακομα υγεια.:(:(:(:(:(

η μικρουλα οντως εχει ζωηρεψει παρα πολυ ετσι ειναι το φυσιολογικο αν δεν ζωηρευαν τοτε θα ηταν το ανησυχιτικο !!!!!!!!!!!!!!!!! Κθε βραδυ σχεδον πάμε πλατεια -μη φανταστειτε καμια πλατεια συνταγματαος μια μικρη της πολης μας.

Αλλα η μικρη τρελενεται τρεχει σαν τρελη απο την μια πλευρα στην ΄άλλη!!!:-P:-P:-P:-P

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΚΆΝΟΥΜ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΝΕΜΟΒΛΟΓΙΑ ΕΡΥΘΡΑ ΙΛΑΡΑ Κ Ο ΘΕΟς ΒΟΗΘΟΣ

Αννυ οταν λες κορν φλεικσ ποια της δινεις????

Ειρηνη μακαρι βρε κοριτσι να γινει κατι με την δουλεια όλοι γιαυτο καιγομαστε

κ εμεις βασω τον αλλο μηνα το χουμε αυτο το εμβολιο.

της δινω τα απλα το corn flaks του σουπερ.απλα τα σπαω λιγο με το χερι μου για να τα καταπινει πιο ευκολα.

ευχομαι κατα τα αλλα να ειστε καλα, κ οτι σε απασχολει να ξεπεραστει.

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Γεια σας και παλι

Η πρωτη δουλεια μια αποτυχια το κοβω, οπως το ειχα φανταστει

Η δευτερη φαινεται καλη, ειναι κ πολυ κοντα αλλα 6μηνη συμβαση ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ...

Εννοειται οτι "θα με ειδοποοιησουν'...

Λοιπον, κι εμεις μμρ εχουμε αυριο, αλλα δεν ξερω αν θα μας το κανει

Χτες στη μαμα μου την εφαγαν τα κουνουπια ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ ... 4 τσιμπηματα το ενα χερακι, 3 το αλλο, ενα στο μαγουλο κι ενα στο αυτι

Το θεμα ειναι οτι καντηλιασανε και της βαζω φενιστιλ ή αλλεργικο ειναι ή ηταν μολυσμενο το κουνουπι. Θα δουμε τι θα πει αυριο η γιατρος και αν θα της το κανει το εμβολιο :roll:

παω να ταισω το Σ

καλο μεσημερακι

QuW0p3.png

Καλησπέρα μανούλες!!! Εχω χαθει το ξέρω αλλά δεν προλαβαίνω...

Τα νέα μου... Εχω βρει μια δουλειά του κ@λ@υ... Μια εταιρεία στα Βριλήσσια που βγάζει 26 εφημεριδεςπου πουλιουνται στα περιπτερα και δεν ξέρω καμια... χαχαχα... Ωράριο 11-6 και λεφτά;;; 520 ευρώ μαύρα διοτι μου αφήνει τον ΟΑΕΔ (απο τον οποιο θα πλαρω απάντηση αν θα περνω επίδομα και πόσο την Πέμπτη)... Δεν με βλέπω να αντέχω εκει μεσα αλλα δεν μιλαω διοτι δεν υπάρχουν δουλειες... Αυτη την εβδομαδα μου είπε να μην πάω γιατί δεν θα εχει δουλεια και δεν μπορει να πληρώνει 2 γραφίστες... Καλό, ε;;;

Συγχωρέστε με αλλά για άλλη μια φορά δεν εχω προλάβει να διαβασω πολλά πολλά.

Ωραία η βόλτα σας στο Φλοίσβο... Κρίμα που δεν ήρθαμε αλλά είχε ο πεθερός μου γεννέθλια... Θα πέρναγε τέλεια ο Κωνσταντίνος μου μια που χαιρεται πολύ με τα παιδάκια! Περιττό να σας πω ότι και εμένα ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... Ουτε όχι, ούτε μη και δεν ξέρω ούτε τι να κάνω ούτε π'οτε θα αρχίσει να καταλαβαίνει. Εχω απελπιστεί... Σκαρφαλώνει όπου βρει, θέλει τα πάντα, τρώει ότι βρει απο αντικείμενα... Δεν παλεύεται... Θέλει να ανεβοκατεβαίνει τις σκάλες, να είναι συνέχεια έξω κοκ.

ΜΕ το φαγητό τι κάνετε; Ακομα αλεσμένα;;; Εμενα ενω τρώει μπισκοτάκια όλα τα άλλα τα θελει αλεσμενα και δεν ξερω πως να το κοψω... Εχω δοκιμασει να τα λιωνω με το πιρουνι αλλά τζίφος η υπόθεση... Από φρούτα τι βάζετε τώρα;;;

Αχ σίγουρα εχω και αλλες ερωτήσεις αλλά ξεχνάω...

Ειρήνη μου εύχομαι σύντομα να βρείς δουλειά. Αννη και Βικάκι εσείς τι κάνετε με το θέμα δουλειάς;;

Μαράκι περαστικά στην Αθηνούλα σου και σε όλα τα άρρωστα μωράκια!

Φιλιά σε όλες!!!!!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

οπως επισης στο μπαλκονι βγαζει τα χωματα απο τις γλαστρες κ θελει να τα τρωει μαζι με φυλλα ,κ να γλυφει τα πατωματα! :shock:

Λοιπόν, είναι πολύ υγιεινό χόμπι να τρως από τις γλάστρες, εγώ είχα αδυναμία στις γλάστρες και μάλιστα σε όσες είχαν μπόλικη κοπριά. Με βοήθησε να πάρω μπόι χιχιχιχι:tongue::tongue:

Η μπουμπ είναι με πυρετό από την Παρασκεύη την νύχτα, εκεί που είναι μες στην καλή χαρά, ξαφνικά θερμάει και έχει 39. Η όρεξη της μικρής ήταν έτσι κι αλλιώς κομμένη, τώρα με τον πυρετό κάναμε μάχες για να φάει. Μόνο φρούτα τρώει με όρεξη αυτό το παιδί.

Βίκυ κι εγώ φρικάρω με αυτά με τα παιδιά, απλά από άποψη κοινωνικής πρόνοιας η Ελλάδα (και η Κύπρος) είναι τόσο πίσω που αναρωτιέσαι αν τελικά αυτά τα παιδιά είναι καταδικασμένα έτσι κι αλλιώς. Πόσο κρίμα!

Εδώ την προηγούμενη εβδομάδα μαθεύτηκε ότι γίνεται έρευνα για έναν νεαρό καρδιολόγο, πολύ γνωστό και πολύ καλό για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιού του. Κι επειδή η κοινωνία είναι πολύ μικρή, όλοι ξέρουμε έχει και φωτό με το παιδάκι στο φεις ο ελεεινός. Παρασύρθηκα τώρα, δεν είχα σκοπό να το γράψω αυτό, αλλά ακούστε πως προέκυψε. Το έκανε μπάνιο η γιαγιά του λέει και του φίλησε το μπουτάκι και λέει γιαγιά εμείς έτσι παίζουμε με τον μπαμπά, με φιλάει κ τον φιλάω εδω κ εδώ κι είναι το μυστικό μας. Ακόμα απορώ με την γυναίκα του, η οποία είναι μια νεαρή κοπέλα σαν κι εμάς που δεν το σκότωσε το κάθαρμα.

Περαστικά Δεσποινάκι μου, σιδερένια η μπούμπι μας!!! Μας έχετε λείψει πολύ! Σας εύχομαι να ανακτήσετε την όρεξή σας, και να μην προλαβαίνεις τα κουτάλια!!!

Του καρδιολόγου κανονικά θα έπρεπε να του κάνουν έναν ευνουχισμό και μετά να τον αλείψουν πίσσα και πούπουλα και να τον αμολήσουν στον δρόμο για δημόσια τιμωρία, από τους περαστικούς. Μετά ας του έριχναν και τρις ισόβια στην απομόνωση. τί να πώ.......

Ήρθε η γιατρός. Ίωση έχει το μωράκι μου.

Πάω γιατί με φωνάζει...

Περαστικά στην Αθηνούλα!! Βρε τί πάθατε ξαφνικά!!

Να τον βάζω στο καρεκλάκι και να κάνει "τόξο" και να μην καθεται. Εγώ ατάραχη να μην μιλαω και να τον κραταω κάτω και να τον δένω. Μια οπτασια ήμασταν.

Αχ το αγόρι μου, με βασανίζει αλλα τον λατρεύω. Χθες το παιδάκι μου με επαιρνε απο το χέρι και με πηγαινε στην πόρτα για να πάμε βόλτα. Επαθα πλάκα. Στο λεπτο τον έντυσα και πήγαμε κούνιες... Θελουν παιχνίδι και άπλα τα παιδάκια μας!

χαχαχα αυτό το τόξο είναι όλα τα λεφτά χααχχαα, και η Λού το κάνει και εγώ προσπαθώ στωικά να το καταστείλω και να την δέσω...χαχαχα

Και σύντομα βλέπω να ανοίγει την πόρτα και να σου λέει: Μαμά λεφτά, πάω βόλτααααααααα χχιχιχι

Το καλυτερο ηταν οταν φυγαμε, οπου μας ακουσε μεχρι κι η μαμαμου στη Θεσσαλονικη!! χαχαχαχαχα!!!

Εγώ προειδοποίησα, προσοχή-κίνδυνος στην αναχώρηση ...

Γεια σας και παλι

Η πρωτη δουλεια μια αποτυχια το κοβω, οπως το ειχα φανταστει

Η δευτερη φαινεται καλη, ειναι κ πολυ κοντα αλλα 6μηνη συμβαση ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ...

Εννοειται οτι "θα με ειδοποοιησουν'...

Έλα ρε συ, τώρα που πήρες φόρα ποιός σε πιάνει.... Στο 2ο όλα θα πάνε καλά!!! Επειδή δεν κατάλαβα, το πρώτο ή το δεύτερο ιντερβιου ήταν για τον Πύργο?

Μια εταιρεία στα Βριλήσσια που βγάζει 26 εφημεριδεςπου πουλιουνται στα περιπτερα και δεν ξέρω καμια... χαχαχα...

χαχαχα... τους το είπες στην συνέντευξη ή πήγες διαβασμένη?χιχιχι

Εντάξει καλό είναι και αυτό... από το ολότελα... Καλά, ο ΟΑΕΔ τί σκέφτεται τόσο καιρό? φφφφφφφφφ

Όσο για τις σκανταλιές, και πού σαι ακόμα.... τί έχουν να δουν τα ματάκια μας αργότερα που θα είναι ποιό αυτόνομα....

Και μην χάνεσαι ε?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...