Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα μανουλες μου,εχω μερες να μπω αλλα ευτυχως σας προλαβαινω γιατι δεν γραφετε πολλα.

εμεις τρεχουμε γενικοτερα,οχι με την δουλεια,οχι με διαφορες μ@λ@κιες,οχι με τις διαδηλωσεις που ειμαστε παρουσες σχεδον καθε μερα,το βραδυ 10 η ωρα ειμαστε τεζα κ εγω κ η Κλειω.

διαβαζα για τα φαγητα που λετε,εγω της δινω κ απο το δικο μας φαγητο που βαζω πολυ λιγο αλατι γενικοτερα,τρωει κ τα δικα της ομως.

το πρωι τρωει κορν φλακς με γαλα,μετα φρουτοκρεμα,κατα τις 10,30-11 κοιμαται,μολις ξυπνησει τρωει κανα γιαουρτακι ,μετα το φαγητο της (κ το δικο μας -θελει απο ολα να δοκιμαζει),μετα διαφορες βλακειες,μπισκοτα ,κριτσινια,χυμο,κ τωρα τελευταια δεν της δινω φαριν αλλα της κανω τισ κρεμες αραβοσιτου με γαλα.μετα τρωει κανα κασερι με ψωμι κ πριν κοιμιθει πινει φρεσκο γαλα,θηλαζει κ ενα λεπτο κ υπνο.

κ εμεις αποθηλαζουμε σιγα σιγα μιας κ θηλαζει μια φορα απο ενα στηθος καθε βραδυ.τωρα που ειχα αδεια ομως θηλαζε κ το μεσημερι για να κοιμι8ει.ο υπνος μας παει καλυτερα με 1-2 ξυπνηματα αν κ χθες ξυπνησε αρκετες φορες αλλα εχει πολλες μυξες κ μαλλον την ενοχλουσαν.

εξω κ μενα βαριεται το καροτσι κ θελει να περπαταει ,στην αρχη με πιανει απο το χερι κ μετα θελει να πηγαινει μονη της.αν παω να την τραβηξω απο καπου πεφτει κατω στα γονατα κ χτυπιεται!:shock:

οπως επισης στο μπαλκονι βγαζει τα χωματα απο τις γλαστρες κ θελει να τα τρωει μαζι με φυλλα ,κ να γλυφει τα πατωματα! :shock:

με φωναζουν..θα επανελθω...

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα μανούλες μου!!

Τί κάνετε?

Αννυ πολύ χάρηκα που άκουσα ότι έφτιαξε ο ύπνος σας!! Φιλάκια πολλά στην αντάρτισσα Κλειώ!!

Ειρήνη εσύ κ@λ@φαρδη πήγες και για interview(ασχέτου κατάληξης), εδώ δεν χτυπάει το τηλέφωνο καν....

Εμείς καλούτσικα είμαστε, έχουμε κάνει λίγο επανάσταση στο φαγητό και δεν καλοτρώμε αλλά θα περάσει πού θα της πάει?

Λοιπόν, πέρυσι 28 Μαρτίου πήγα στο Έλενα για nst και κατέληξα να γεννήσω. Φυσικά είχα παρκάρει στον δρόμο έξω από το μαιευτήριο που έχει ελεγχόμενη στάθμευση από την Δημοτική αστυνομία. Σημείωση ότι ήταν Κυριακή που δεν ισχύει το μέτρο. Καθώς λοιπόν ήταν η πρώτη μέρα που γέννησα δεν μπορούσα να βγώ έξω να ξεπαρκάρω (βασικά ούτε που το σκέφτηκα) και όταν την επόμενη μέρα βγήκε ο Θ να πάρει τα χαρτιά για το δημοτολόγιο από το αμάξι είδε μια κλήση. Την παίρνει και την ανεβάζει πάνω να μου την δείξει. Του λέω πήγαινε να βάλεις ξυστο (αυτή την αηδία που ξύνεις -πληρώνεις ) και μέχρι να κατέβει κάτω είχα βάλει και άλλη κλήση!!!!!!!!! Τεσπά να μην τα πολυλογώ τις πήρε και τις 2 και τις πλήρωσε στο ταμείο του δήμου Αθηναίων την άλλη μέρα. Σήμερα και φυσικά 14 μήνες μετά η Δημοτική αστυνομία μου έστειλε ειδοποίηση για άλλη μια κλήση που είχε κοπεί στις 29 Μαρτίου του 2010 δεν είναι φοβεροί???? χαχαχα

Και σιγά να μην πάω στην Λιοσίων να κάνω βαβούρα για τα 20 ευρώ της κλήσης. Να πάνε να πνιγούν οι άσχετοι.

Θα ψάξω πάντως να βρώ τις αποδείξεις...

Και το χειρότερο σημερινό...

Στον γυρισμό από την λαϊκή στάθηκα σε μια σκια να πάρω τηλ την μαμά μου μήπως ήθελε τπτ να της πάρω. Βλέπω στο απέναντι πεζοδρόμια 2 κιουρίες γύρω στα 50 με 55 και ένα κοριτσάκι με τα βίας 5 ετών να περπατάει κλαψουρίζοντας. Κάποια στιγμή η μία το βουτάει από το μπράτσο και το ταρακουνάει , το παιδάκι αμυνόμενο έβαλε τα χέρια του στο πρόσωπο (σκεφτείτε τί έχει πάθει το παιδάκι και φυλάγεται έτσι) αλλά είδε τον κόσμο που την έβλεπε και το έκοψε. Περπατάω παράλληλα τους στο απέναντι πεζοδρόμιο και περιμένω να δω τί θα γίνει. Μετά από λίγα μέτρα συναντάνε έναν παππού (γνωστό τους απ ότι φαίνεται) και λέει ο παππούς στο κοριτσάκι "Τί έχεις κούκλα μου και είσαι κλαμμένη?" άσε με λέει το πιτσιρίκι και ξαναβάζει τα κλάματα. Τεσπά φάνηκε ότι μιλάγανε όλοι μαζί πλέον ποιο ήρεμα και εγώ προχώρησα παρακάτω. Ξαφνικά ακούω ένα τσίριγμα και γυρνάω πίσω και τί να δω? Το κοριτσάκι ήταν πεσμένο μπρούμυτα στην άσφαλτο στην μέση του δρόμου και η κάργια το βάραγε με όλη της την δύναμη στην πλάτη με τα χέρια της και ξαφνικά άρχισε να το κλωτσάει στα πλευρά!!!!!!!! Βάζω ένα ουρλιαχτό και τρέχω κατα πάνω της με την Λού στο καρότσι και ταυτόχρονα από την άλλη κατεύθυνση ο παππούς που είχε απομακρυνθεί , ο οποίος βούτηξε το κοριτσάκι από τα χέρια της και άρχισε να τρέχει αντίθετα από αυτή!!! Της είπα διάφορα, φώναζα, με είχε πιάσει και ταχυκαρδία από το σοκ, αλλά ήταν τυχερή η βρωμοαλοδαπή που είχα το παιδί και δεν την έσπασα στο ξύλο με τον ίδιο τρόπο που βάραγε το κοριτσάκι της....... Έφυγε φωνάζοντας ότι την κακομαθαίνει ο μεγάλος που της παίρνει ότι θέλει και μετά αυτή μαρτυράει!!!

Με έπιασε ποιό κάτω λοιπόν μια κυρία και μου λέει πως το καημένο έτρωγε ξύλο από την γιαγιά του!!! (ναι η γιαγιά του το έδερνε) γιατί διαμαρτυρήθηκε ότι ήθελε πολλά βερύκοκα και όχι λίγα που του πήρε.... Ο παππούλης ήταν ο νονός του μωρού που το γλύτωσε από τα χέρια της μέγαιρας. Από εκείνη την ώρα με έχει πιάσει κάτι σαν να έκατσε μια πέτρα στο στήθος μου, που δεν της έφερα το 100 να της κάνω μήνυση επιτόπου να της πάρουν το παιδάκι για πάντα από τα χέρια της. Δεν ξέρω αν έκανα καλά που έκανα σκηνή (φοβάμαι για τα αντίποινα στο παιδί όταν μείνει μόνη της μαζί του στο σπίτι), αλλά δεν μπορούσα να μην αντιδράσω. Σίγουρα αν δω όμως το κοριτσάκι σε καμιά παιδική χαρά της γειτονιάς μας με την μητέρα του θα της μιλήσω...

Πάω να καθαρίσω χόρτα....

Ελπίζω να τα πούμε αύριο από κοντά φιλες μου!!

GaiGp3.png

Γεια σας φιλες μανουλες!

Τι κανετε??? εμεις δυστυχως οχι και τοσο καλα.... το αγορι μου σημερα το απογευμα ξυπνησε με κατι πρησμενα ματια νααααα και κατακοκκινα... Ετσι βουρ για το γιατρο, οπου μας ειπε οτι εχουμε αλλεργια!!! Ετσι πηραμε κι εμεις τις σταγονιτσες μας μαζι με το ζιρτεκ μας και ησυχασαμε!

Περαστικα και στα υπολοιπα παιδακια!!!

Ρωτησα που λετε και για το εμβολιο (μμρ) και μου ειπε οτι 3/1000 κανει πυρετο κι οτι ενα αλλο που καναμε τις προαλλες κανει πιο πολυ.

Τα επαναληπτικα που κανουμε κατα τα 2-3, εχουν πολλες παρενεργειες λεει, οποτε το αφησαμε για ιουλη, οπως ηταν... Ξερω κι εγω????

Μας ξανακοπηκε η ορεξη επισης και ουτε λογος για τιποτα... Με 3 μπουκιες τραχανα ειμαστε ολη μερα....

Τι καλα να ημασταν κι εμεισ εκει να σας βλεπαμε λιγο....

Εμεις λεμε Κυριακη να παμε προς θαλασσα ισα ισα να πιουμε καφεδακι και να παιξει το αγορι μου λιγο. Καλα θα ταν και μπανακι, αλλα δεν τολμαω να βγαλω την ατελειωτη κορμαρα μου στη φορα....!!!:D

Βικακυ καλα την εκανες την μ@λ@κισμενη! Και κακως που δε φωναξες το 100. Σφιχτηκε η καρδια μου βραδιατικα.....

Καληνυχτα σε ολες και καλα να περασετε στη συναντηση σας!;)

ticker.png

CEPYp3.png

Καλημερα και καλο Σαββατοκυριακο να έχουμε!

Διαβαζω τα νεα σας ανα διαστηματα οποτε συγχωρεστε με γιατι δεν θυμαμαι σχεδον τπτ:confused:

Και εκει που λεγαμε οτι τελειωσαν οι παλιο ιωσεις την πεμπτη το πρωι που ειμασταν στον παιδικο ανεβασε το μικρο μου ενα ωραιοτατο 38. Πηγαμε στο γιατρο και μας διεγνωσε οξεια αμυγδαλιτιδα ( η οποια λεει μπορει να προκαλειται και απο αντικειμενα που βαζει στο στομα παιχνιδια , χερακια, πιπιλες). Παιρνουμε λοιπον αντιβιωση και ελπιζουμε να γινουμε γρηγορα καλα. Πυρετο τελευταια φορα μου εκανε χτες το βραδυ και ελπιζω να ηταν ο τελευταιος. Απο όρεξη μηδεν! Μαχες δινουμε για να φαει 2 μπουκιες! Ολο το χειμωνα που την περασαμε μια χαρα και μολις πηγαμε παιδικο εχουμε ηδη αρρωστησει 3 φορες! Αντε να δουμε απο χειμωνα τι θα κανουμε, που πια ψαχνω και αλλες λυσεις γιατι απο την δουλεια δεν μπορω να παιρνω αδεια(να φανταστειτε και χτες ακομη με πυρετο και πηγαμε αναγκαστικα, ευτυχως η συναδελφος μολις τα βαλαμε για υπνο μου ειπε να φυγω), κανεναν δεν εχω για βοηθεια οποτε δεν ξερω τι θα κανω.

Αρχισαν και εμας να μην μας πληρωνουν, αν και ειπαν οτι δεν εχει να κανει με την κριση απλα κατι αλλο συνεβη και οτι θα πληρωθουμε συντομα! Για να δουμε... Αρχισαν τα οργανα και στον δημοσιο τομεα!

Αρχισα να φτιαχνω τα δοντια μου ΄γιατι με την εγκυμοσυνη χαλασαν πολλα και απο οτι μου ειπε ο ντοκ σε μια δευτερη μπορει να τα χασω κιολας, οποτε ειπα να τα φτιαξω τωρα να τελειωνουμε και με αυτο!

Τι καλα που θα βρεθειτε πάλι οι Αθηναιες!! και μεις το περασμενο Σαββατο περασαμε πολυ όμορφα με τον Ανασταση, το Λευτερη και τον Δημητρη!

Αυτα απο εμας ! ΝΑ ειστε όλες καλα και τα μπεμπακια ακομη καλυτερα!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια

Συντοπιτισες βολταρατε μες τη βροχη βρε θηρια????!!! Εδω παντως εβρεχε απο το πρωι ως τις 5μιση το απογευμα ασταματητα.

Κι αφου δεν ειχα σκοπο να κατεβω Φλοισβο (σε ευχαριστω Αντζουλα που σκεφτηκες να μας κουβαλησετε...αλλα τωαρ μολις μπηκα και το ειδα) Ειχαμε πει με το Β να πηγαιναμε στα "ΙΛΙΑ 2011" Ειναι οι πολιτιστικες εκδηλωσεις του Δημου Ιλιου και χορευει η νονα της Δεσποινας. Βασικα λογω βροχης το ειχαμε απορριψει κι αυτο, αλλα ξαφνικα κατα τις 6και εβγαλε εναν ηλιο κ ειπαμε να το τολπησουμε

Πηγαμε λοιπον οικογενειακως και περασαμε πολυ ωραια. Η Δ μαλιστα το εριξε και στο χοορ

Αυτο με το χερακι στο περπατημα, με ομορφο τροπο θα πρεπει να το μαθει για να το συνηθισει κ μεγαλωνοντας. Στο Σ παντως το ελεγα τελειως φυσικα, οπως του ελεγα παραδειγμα "πιες νερακι" έτσι του έλεγα και "δώσε το χεράκι για βόλτα" Βεβαια τωρα που ειμαστε τριων, μου κανει κατι κονξες. Μου λεει και καλα "κοντα ειναι το σπιτι"...οταν το βλεπει απο τη γωνια για να ερθει μονος του, αλλα ειναι πλεον μεγαλος κ μπορω να τον μαλωσω.

Τανια καλα ξεμπερδεματα με τον οδοντιατρο. Κι εγω ελεγα αυτο το μηνα να πηγαινα, αλλα τα λεφτα που προοριζονταν για εκει, πηγαν στο αμαξι του Β που επαθε ζημια (εφυγε ενα 300αρι) και τωρα θελει κ το δικο μου λεφτα.....σκ@τα με λιγα λογια

Βικυ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!!!!! Παντως να ξερετε οτι σε τετοιες περιπτωσεις τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα. Οταν ημουν 14 χρονων ηταν ενα κοριτσι στη γειτονια με ειδικες αναγκες (περιπου στην ηλικια μου). Δεν ερχοταν σχολειο, ολη μερα γυριζε με τον μπαμπα της (αγνωστο που πηγαιναν) κι επεφτε το ξυλο της αρκουδας!!! Αυτο γινοταν για μηνες ωσπου η μαμα μου δεν ενατεξε, εφερε την προνοια...κλπ... το πηρανε, καναμε κανα 3μηνο να το δουμε και μετα επεστρεψε!!!!! Ακομα και σημερα τους συνανατω καμια φορα να περιφερονται στη Νεα Ιωνια...

Σορρυ κ παλι για τι κατεβατο

ονειρα γλυκα

QuW0p3.png

Καλησπέρα Μανούλες!

Τανίτσα μου περαστικά σας!! Θα αποκτήσει φοβερά αντισώματα πάντως τώρα με τον σταθμό. Φιλάκια πολλά στην γλυκιά Θεοδώρα μας!

Χτες βρεθήκαμε τελικά στον Φλοίσβο, περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ! ήταν και το μέρος καλό, φωτό έχουμε βάλει στο φέις...

Εμείς κάναμε (η Λου δλδ) το πρώτο μας μπάνιο στη θάλασσα, την πήγα Σαρωνίδα να παίξει με τα βοτσαλάκια (κούνια που με κούναγε) και αυτή μπήκε μέχρι το μπούτι μέσα. Τελικά την άφησα με το πάμπερς και πλατσούρισε κανένα πεντάλεπτο. Μετά κλάμα πίκρα και οδυρμός όταν την βγάλαμε χαχαχαχχα...

Φιλάκια πολλά σε όλα τα μωράκια!!!

καληνύχτα!

GaiGp3.png

Καλησπέρα! Μπράβο στην Λούση για το πρώτο της μπάνιο! Περαστικά τανίτσα μου στο μπουμπουκάκι σου.

Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Απ΄το πουθενά πιάνω την Αθηνά σήμερα το απόγευμα κ μου φάνηκε ζεστή. 37,8 το καημενάκι μου. Με το ντεπόν έπεσε αλλά τώρα πάλι σαν να ανεβαίνει. Και δεν έχει τίποτα άλλο. Τι στο καλό έπαθε; Δεν μου το ΄χει ξανακάνει κ ανησυχώ. Ελπίζω να μην είναι η κωλοίωση με τον πυρετό. Ουφ. Πολύ έχω στενοχωρηθεί.

Κ ξεκινάει κ δύσκολη βδομάδα στην δουλειά... Όλα μαζί. Ελπίζω να μην είναι τίποτα κ να γίνει αμέσως καλά το κοριτσάκι μου.

Καληνύχτα μανούλες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας μανούλες! Χθες όπως μάθατε πήγαμε Φλοίσβο και είδαμε τους φίλους μας. Ωραια ήταν αλλά με ξεπάτωσε ο μικρός σε τέτοιο βαθμό που ζήτημα είναι να αντάλλαξα 2 κουβέντες με τις μαμάδες και τον μπαμπά που μας συνόδευε. Πάντως τα μιρκά το χάρηκαν πολύ.

Σήμερα πήγαμε Ραφήνα για καφέ και Πικέρμι για φαγητό και μετά στο καινούριο εκπτωτικό χωριό που άνοιξε δίπλα στο αττικό ζωολογικό πάρκο. Αυτό το "εμπορικό" είνια τέλειο!!! Οποια πάει προς τα εκεί αξίζει να το δει. Βέβαια φαντάζομαι πως αν είναι ανοιχτά και τα μαγαζιά θα είναι ακόμα πιο ωραία. Εχει καφέ, εστιατόρια, παιδότοπο και πολλά πολλά μαγαζιά!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Φιλεναδάκια για και απο μένα! μέχρι τώρα σιδέρωνα κι έχω γίνει μούσκεμα απο την ζέστη..πάω να κάνω μπάνιο και να ξεραθώ..Τανίτσα μου και Μαράκι γρήγορα περαστικά στις κούκλες σας.ελπίζω ο πυρετός να φύγει και να μην ξαναρθει!Βικάκι άντε με το καλό το επόμενο να το κανουμε όλες μαζί(σε κάποια ερημική παραλία κατά προτίμηση!χαχα!)

περάσαμε σούπερ χτες στο Φλοίσβο,καιρό είχαμε να το κάνουμε και θα το επαναλάβουμε λείαν συντόμως!ο παιδότοπος εκεί ήταν παράδεισος για τα μικρά μας που τρέχανε σαν τρελλά(κι εμείς ξωπίσω όμως!!γκρρρ...!) αν και δεν βρέθηκε ακόμα η φανταστική κοπελα που ζήταγε η φίλη Βάσω με το 50ρικάκι που θα τα πρόσεχε όλα κι εμείς θα πιναμε αμέριμνες καφέ!χαχαχαχα!!! anyway όπως και να χει έιναι φοβερό το πόσο έχουν μεγαλώσει τα παιδάκια μας κι απο κει που βρισκόμασταν κι ήταν ακίνητα σε ένα καρότσι κι εμείς τα λέγαμε μεταξύ μας,τώρα τρέχουν σαν παλαβά,εμείς δεν πίνουμε πια καφέ και δεν προλαβαίνουμε να ολοκληρώσουμε μια πρόταση,αλλά περνάμε και πάλι τέλεια!

έχω κι εγω φωτο,αλλά όχι και κουράγιο να τις ανεβάσω τώρα...πάω για μπανάκι και τα λέμε αύριο! φιλιά πολλά ,καληνύχτα!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Kαλησπερα φιλες!Καλημερα μαλλον.......περασε η ωρα!!!!

Τανιτσα και Μαρακι περαστικα στις ζουζουνες σας!!!Αυτη η παλιοιωση ολα τα περασε πια????ουφ!!!

Να πω και εγω με τη σειρα μου οτι περασαμε τελεια εχθες στον Φλοισβο και τα παιδακια παιξανε με την ψυχη τους......και βγαλανε τη δικη μας αλλα τελος παντων!Το μερος ειναι φοβερο παντως!Και ευτυχως δεν εριξε σταγωνα εκει γιατι στη Ν.Ιωνια απο τις 2:30 εριχνε καρεκλες και στην εθνικη απο ενα σημειο και μετα στεγνα ολα και μια λιακαδα αλλο πραμα!:confused::confused::confused:

Βικυ μπραβο στο Λουσακι για την πρωτη της βουτια!!!Αυτα ειναι!!!!!!

Εμεις πηγαμε βολτουλα για καφε Γλυφαδα σημερα και περνοντας απο την παραλιακη στο τσακ ημουνα να πεσω στη θαλασσα!Δεν κρατιεμαι με τιποτα λεμεεεεεεεεεε.......αλλα θα περιμενω λιγο ακομη μπας κα αποδοσει η διαιτα που κανω και δεν βγω σαν μην πω στην παραλια!

Παω και εγω σιγα σιγα να την πεσω γιατι κλεινουν τα ματια μου!

Φιλακιαααα!!

καλημερα κ καλη εβδομαδα!

Μαρακι κ Τανιτσα περαστικα στα παιδακια σας!

Μαρακι εκανε κ η Κλειω την προηγουμενη βδομαδα ξαφνικα πυρετο,χωρις αλλα συμπτωματα κ ο ντοκ ειπε δοντια!

τωρα εχει 3 μερες με μυξες κ χθες την ακουσα να βηχει κιολας!θα δω πως παει κ σημερα κ αν ειναι θα παμε κ εμεις γιατρο.

Βικυ εγω θα φωναζα σιγουρα την αστυνομια!την ψωνιζω πολυ ασχημα με αυτα.μην σου πω οτι θα την εσερνα στο τμημα απο το μαλλι.

ειδα τις φωτος σας κ πολυ ζηλεψα...εμεις εδω οι Θεσσαλονικιες χαθηκαμε!:mad:

χθες πηγαμε σε μια βαπτιση οπου κυνηγούσα την Κλειω γυρω γυρω απο τα τραπεζια!!ειχε κ τρελη ζεστη κ ηταν φρικη!

κ ειδα τωρα που η Αντζυ σιδερωνε χθες κ εχω κ εγω 4 πλυντηρια!ποτε θα τα κανω ομως δεν ξερω!

ανυπομονω κ εγω να παμε θαλασσα ,αλλα λυπαμαι την Κλειω γιατι ο Κω θα την ξεσκισει τις βουτιες!χαχαχα

παω να κανω καμια δουλεια!μακια

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

καλημέρα μάνες!

χανόμαστε κι εμείς αλλά σήμερα σας διάβασα αναλυτικά!

Περαστικά στην Θεοδώρα και την Αθηνά κ την Κλειώ. Η μπουμπ είναι με πυρετό από την Παρασκεύη την νύχτα, εκεί που είναι μες στην καλή χαρά, ξαφνικά θερμάει και έχει 39. Από το mmr που κάναμε την προηγούμενη Παρασκεύη είπε η ντοκ, μπορεί λέει και 15 μέρες μετά να κάνουν πυρετό. Σε αντίθεση με τον ντοκ της Ηρούς εμένα μου είπε ότι έχει συχνές παρενέργειες (πυρετό βασικά κ εξανθήματα). Η όρεξη της μικρής ήταν έτσι κι αλλιώς κομμένη, τώρα με τον πυρετό κάναμε μάχες για να φάει. Μόνο φρούτα τρώει με όρεξη αυτό το παιδί.

Βίκυ κι εγώ φρικάρω με αυτά με τα παιδιά, απλά από άποψη κοινωνικής πρόνοιας η Ελλάδα (και η Κύπρος) είναι τόσο πίσω που αναρωτιέσαι αν τελικά αυτά τα παιδιά είναι καταδικασμένα έτσι κι αλλιώς. Πόσο κρίμα!

Εδώ την προηγούμενη εβδομάδα μαθεύτηκε ότι γίνεται έρευνα για έναν νεαρό καρδιολόγο, πολύ γνωστό και πολύ καλό για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιού του. Κι επειδή η κοινωνία είναι πολύ μικρή, όλοι ξέρουμε έχει και φωτό με το παιδάκι στο φεις ο ελεεινός. Παρασύρθηκα τώρα, δεν είχα σκοπό να το γράψω αυτό, αλλά ακούστε πως προέκυψε. Το έκανε μπάνιο η γιαγιά του λέει και του φίλησε το μπουτάκι και λέει γιαγιά εμείς έτσι παίζουμε με τον μπαμπά, με φιλάει κ τον φιλάω εδω κ εδώ κι είναι το μυστικό μας. Ακόμα απορώ με την γυναίκα του, η οποία είναι μια νεαρή κοπέλα σαν κι εμάς που δεν το σκότωσε το κάθαρμα.

Αλλάζω κλίμα, οι φωτό από την συνάντηση σας είναι φοβερές και τα παιδάκια έχουν μεγαλώσει τόσο πολύ! Του χρόνου το καλοκαίρι πιστεύω θα ξαναπίνουμε καφέ, θα τα αφήνουμε σε παιδότοπους! Φέτος έχει κυνηγητό!

Η Μαρίνα ακόμα δεν αποφάσισε να περπατήσει μόνη της και θέλει συνέχεια να πηγαίνουμε πάνω κάτω κρατώντας την από το χεράκι, έχω σκεβρώσει από το σκύψιμο κ μου φάνηκε παράξενο που έχετε το αντίθετο πρόβλημα, ότι δεν σας κρατάνε.

Τι άλλο ήθελα να πω, α οι προσπάθειες μας να περιορίσουμε/κόψουμε το θηλασμό, ειδικά τον νυχτερινό κ να μάθει να κοιμάται μόνη της στο κρεβάτι της έπεσαν στο κενό κ πλέον προσανατολιζόμαστε στο να αγοράσουμε μεγαλύτερο οικογενειακό κρεβάτι, μήπως κοιμηθούμε.

Με έπιασε πολυλογία, φιλιά σε όλες

mWsZp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες! Αντζούλα, θα προσπαθήσουμε. Περιμένουμε τον αλουμινά να έρθει να μετρήσει για σίτες και να φτιάξει κάτι μερεμέτια. Αν έρθει στην ώρα του και φύγει εγκαίρως θα έρθουμε.

Βασιλική, ο άντρας μου δεν έχει άδεια ανατροφής. Απλώς ήταν πιό εύκολο για μένα να βρω δουλειά. Ο τομέας του είναι γραφιστική/μάρκετινγκ και όπως ξέρουμε κι από αρκετά απ΄τα κορίτσια μας εδώ, είναι δύσκολος τομέας τώρα με την κρίση.

Έτσι έμεινε να κάνει αυτός την "μαμά". Βέβαια έχει πολύ βοήθεια απ΄τις μαμάδες που 6-7 ώρες την ημέρα είναι εδώ. Τις υπόλοιπες είναι μόνος με την μικρή.

Τι να κάνουμε. Αντιστράφηκαν οι ρόλοι...

Καλό βράδυ μανουλίτσες!

Μαρακι πραγματι αντεστραφησαν οι ρολοι. Πρέπει να ειναι δυσκολο κ για τον αντρα σου.Δεν το κάνουν αυτο ευκολα οι άντρες θιγεται κ ο εγωισμος τους-καταλαβαινεις. ελπίζω να έχετε βρει την ισσοροπία σας που μάλλον απο οτι καταλαβαινω το έχετε κάνει --να ειστε πάντα κάλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...