Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Μην ανχωνεσε η προεκλαμψία εμφανίζετε στο τέλος της κύησης . Η δόση που περνεις ήδη σε καληπτει έτσι Κ αλλιώς . Εξάλλου αυτά τα στατιστικά που βγάζουν στην αυχενική είναι λίγο απλά σαν πρόβλεψη σε καμία περίπτωση δεν είναι διαγνωση ... 

Αχ βρε μαια @linaaπάντα με ξεαγχωνεις!!!♥️♥️♥️ Ευχαριστώ πολύ!

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρακι ναι κ σε μενα εχει μικρυνει πολυ ο κυκλος Εγω ειχα απο 35-40 μερες κ τωρα σταθερα 28-29 Νομιζω κ σε σενα φυσιολογικο ειναι/

Επισης αυτο με το δαγκωμα ναι το κανει κα σε μας. Νομιζω πρεπει να της εξηγουμε οτι δεν ειναι σωστο με τον αναλογο τονο καταλαβαιουν κ ας μην το κανουν αυτο που τος λεμε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα και καλο μηνα!!!

Ιωαννα αυτο το τομπρε ξτο ξερω κι εγω. Σκεψου οτι εμεις το ειχαμε βαλει στο Στελιο μολις 3 μηνων. Περαστικα σας και παλι

Οσο για το βαρος, εγω δεν τολμαω να τη ζυγισω μονη μου για να μην αγχωθω και μπω σε περιπετειες παλι. Στις 8 του μηνα θα το κανει η γιατρος και σκοπευω κατα τις 15 να της ξανακανω μια γενικη-καλλιεργεια ουρων, γιατι Ιουλιο-Αυγουστο θα την κανω μαλλον για το εξοχικο και ελπιζω να καταφερω να φυγω με το κεφαλι μου ησυχο.

Βασιλικη ελπιζω να το περασεις στο φτερο το ολο θεμα με το στομαχι σου

Αυριο παμε παιδιατρο με το Σ για το πιστοποιητικο υγειας για τον παιδικο σταθμο. Ελπιζω να μας παρουνε ρε γμτ!!!!! Βασω κανενα γνωστο στο δημο??????!!!!!!

ευχομαι ενα καλο και ηρεμο βραδυ

φιλακια

QuW0p3.png

Για σας μανούλες! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Σχετικά με το δάγκωμα, επειδή το κάνει για παιχνίδι και γελάει, στενοχωριέμαι να της το χαλάσω. Έτσι απλώς βγάζω κραυγές πόνου τις οποίες θεωρεί αστείο και γελάει ακόμα περισσότερο.

Τώρα τελευταία βάζει και το χέρι μέσα στην μύτη βαθιά. Δεν καταλαβαίνω πώς δεν πονάει! Όσο και να της λέμε να μην το κάνει αυτή όλο και περισσότερο. Πολύ πεισματάρα! Εγώ πλέον όταν το κάνει γυρίζω το κεφάλι από την άλλη και δεν την κοιτάω. Τότε σταματάει. Τι να πώ? Το κάνει επίτηδες για να μας νευριάζει νομίζω.

Ειρήνη, τα ίδια περνάμε τελικά!

Μαράκι, κι εμείς θα εξακολουθούμε να της μαγειρεύουμε για πολύ ακόμα. Αφού όλο βλακείες τρώμε εμείς. Άσε που της δίνουμε μόνο βιολογικά.

Βασιλική, κι η Αθηνά τρελαίνεται για τις γάτες και τα σκυλάκια και όλα τα ζωάκια. Συγκεκριμένα για την γάτα, έχει συνδυάσει το "νιάου"" με την "γάτα" και έχει βγάλει την δική της λέξη "νιάτα". Πολύ πλάκα έχουν τα ζουζούνια μας!

Φιλάκια μανούλες. Πάω νωρίς νάνι γιατί πάλι ξενύχτια είχαμε χθες και είμαι πτώμα. Απ'την δουλειά έφυγα 7:30 απόψε...

Καληνύχτα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα φίλες!Μπαίνω βιαστικά και κρυφα απο τη δουλειά!πείτε μου ΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ???πάμε ή κούνιες ή στο εμπορικό που άνοιξε εκεί στο Ικέα,ό,τι θέλετε!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Αθηναιες πάλι εξορμηση κανονιζετε ε????? Τυχερουλες!!!!!

Καλημερα λοιπον αν κ μεσημεριασε και καμια δεν εχει μπει ακομη

Καλη δουλεια Ανζτυ μιας που γραφεις στα κλεφτα απο τη δουλεια σου

Ειρηνη πώς πας βρε κοριτσακι Απο ψυχολογια καλα???το ρωτω επειδη ξερω ταλαιπωριεσαι με το θεμα της ανεργιας!!!!!!Τουλαχιστον απολαυσε οσο αυτο γινεται τα παιδιακια σου. Θα ζησουμε κ με λιγοτερα. Εγω το μονο που αγχωνομαι ειναι μνα μπορουμε να πληρωνουμε τους λογαριασμους μας που κ αυτοι ανεβαινουν απιστευτα !!!!

Μαρακι σουπερ μαμα που δουλευεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ!!!!! Μαλλο εχεις πολλες αντοχες παρα τις αντιξοοτητες. Ο μπαμπας σας αντεχει ακομη με την καθημερινη πολυωρη ενασχοληση του με τη μικρουλα σας???? Πάντως δεν το κάνουν πολλοι αυτο να το ξερεις. Θυμισε μου εχει αδεια ανατροφης και μενει σπιτι?????? Συγνωμη αλλα δεν θυμαμαι τι μας ειχες πει...

Εγω σημερα εφτιαξα σπανακορυζο για την μικρη και εμεις μπριζολες φουρνου απο την μαμα μου!!

Διαφημίσεις

hello again my friends!! λοιπόν το Σάββατο το απογευματάκι νωρίς(για να μπορούν κι όσες δουλεύουν) πάμε Φλοίσβο να κάνουνε τα παιδιά κούνιες κτλ και να πιούμε και καφεδάκι οι μανούλες! είμαστε ως τώρα μέσα οι εξής:

ΑΝΤΖΥ

ΒΑΣΟΥΛΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΒΙΚΥ

ΜΑΡΑΚΙΟΥΣ

αναμένω συμμετοχές ε!! άντε ελάτε,μην κάθεστε!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλησπέρα μανουλίτσες! Αντζούλα, θα προσπαθήσουμε. Περιμένουμε τον αλουμινά να έρθει να μετρήσει για σίτες και να φτιάξει κάτι μερεμέτια. Αν έρθει στην ώρα του και φύγει εγκαίρως θα έρθουμε.

Βασιλική, ο άντρας μου δεν έχει άδεια ανατροφής. Απλώς ήταν πιό εύκολο για μένα να βρω δουλειά. Ο τομέας του είναι γραφιστική/μάρκετινγκ και όπως ξέρουμε κι από αρκετά απ΄τα κορίτσια μας εδώ, είναι δύσκολος τομέας τώρα με την κρίση.

Έτσι έμεινε να κάνει αυτός την "μαμά". Βέβαια έχει πολύ βοήθεια απ΄τις μαμάδες που 6-7 ώρες την ημέρα είναι εδώ. Τις υπόλοιπες είναι μόνος με την μικρή.

Τι να κάνουμε. Αντιστράφηκαν οι ρόλοι...

Καλό βράδυ μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημεεεεεεερα!!!!!

Ξυπνησατε? ...οι μη εργαζομενες βεβαια...γιατι οσες δουλευουν, θα βρισκονται στο δευτερο καφε ;)

Βασιλικη σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου. Εκτος του οτι δεν παω και τοσο καλα φυσικα, αφου ουτε τηλ δε χτυπαει για δουλεια!!! (4 μηνες τωρα, μονο 4 συνεντευξεις εχω κανει) --- το χειροτερο μου ειναι οτι βλεπω το Β να μην την παλευει αλλο στο νταχαου που δουλευει κι αυτο ειναι το χειροτερο μου!!! Τον λυπαμαι και νιωθω ανημπορη να κανω κατι για να τον βοηθησω

Μακαρι Μαρακι να εβρισκα εγω δουλεια και να του ελεγα να ξεκουμπιστει απο κει μεσα (ας κατσει και κανα μηνα με τα μικρα οπως ο αντρας σου) και μετα να εψαχνε για κατι αλλο. Αλλα ηδη περναμε δυσκολα Δε μας εφταναν οι 2 μισθοι...οποτε φανταστειτε τους μηνες που ημασταν μονο με του Β τα λεφτα (αφου εγω δεν πληρωνομουν απο τη δουλεια) ποσο μεσα μπηκαμε οικονομικα. Τωρα βεβαια το ταμειο ανεργιας ειναι μια ανασα. Αλλα και παλι πολυυυ δυσκολα

Κοριτσακια θα ηθελα κι εγω να ερθω στη βολτουλα σας αλλα απο προχτες ειμαι χωρις αυτοκινητο. Εμεινα απο μπαταρια και πριν απο τις 10 του μηνα δεν προβλεπεται!!!! Και ως τις 14 πρεπει να περασω και ΚΤΕΟ :mad: Πως θα γινει ολο αυτο, δεν ξερω...

Σας κουρασα πρωινιατικα μετα δικα μου :roll:

οριστε ενα καφεδακι να ξαλαφρωσουμε

4828189553_9d840f40ef.jpg

φιλιαααααα

QuW0p3.png

καλημέρα μανουλίνια μου γλυκά! Ειρηνάκι που μένεις μήπως εξυπηρετεί να σε πάρουμε μαζί? όχι εγώ η φανταστική οδηγός-χάρτης βέβαια!χαχα!

λοιπόν δε βλέπω συμμετοχές και πολύ με στεναχωρείτε φίλες :-(

θα βάλω το Χρυσάνθεμο να σας δαγκώσει όλες!χιχι!

είμαι στο γραφείο πάλι,ευτυχώς αυτος έχει ραντεβού τώρα και για λίγο δε θα ακούω το όνομα μου κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου!!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φίλες! Τι κάνετε?

Εγώ σήμερα έχω πολύ πολύ καλή διάθεση! Αντζυ για μένα είναι λίγο δυσκολο Σαββατο απογευμα γιατι έχουμε κανονίσει να πάμε στην αδερφή μου. Πες τι ωρα και που να δω μηπως βολέψει!

Μαράκι κι εμενα δαγκώνει πολυ ο Δ και πεθαινει στα γέλια. Δεν το κάνει όμως (συνήθως) σε ξένους! Ιδίως τωρα που φοράω σορτσακια και φούστες και βλέπει το πόδι γυμνο έχει αφινιάσει! Εγώ να σου πω δεν προσπαθώ να του το κόψω γιατί μου αρέσει που το ευχαριστιέται!

Ειρήνη δύσκολα τα πράγματα για όλους από ότι βλέπω!

Δέσποινα χρόνια σου πολλά, πολύχρονη!!!!! Να χαίρεσαι την πολύ πολύ όμορφη οικογένεια σου!!!!!!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Πολύ σας ζηλεύω που μένετε κοντά και βρίσκεστε!!!Καλά να περάσετε!!!!!!!!!!!!

Ερώτηση: όταν είσαστε έξω σας δίνουν το χεράκι για να περπατήσουν;;;;Εμένα αντιδράει πολύ άσχημα όταν προσπαθώ να του πιάσω το χέρι, θέλει να πηγαίνει μόνος του.Δε θέλω και να του αρπάζω το χέρι και να τον τραβάω, αλλά τί να κάνω;Φοβάμαι μη χαθεί, μην πέσει.....

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Γεια σας μάνες! Πολύ χαίρομαι που θα βγούμε αύριο, έχουμε πολύ καιρό.

Ελισάβετ κι εμείς είχαμε θέμα με το χέρι αλλά κάνουμε προπόνηση μέσα στο σπίτι και υπάρχει μεγάλη βελτίωση. Να φανταστείς τώρα απλώνει το χέρι του και με πηγαίνει σε διάφορα μέρη του σπιτιού.

X4pTp3.png

Γεια σας μάνες! Πολύ χαίρομαι που θα βγούμε αύριο, έχουμε πολύ καιρό.

Ελισάβετ κι εμείς είχαμε θέμα με το χέρι αλλά κάνουμε προπόνηση μέσα στο σπίτι και υπάρχει μεγάλη βελτίωση. Να φανταστείς τώρα απλώνει το χέρι του και με πηγαίνει σε διάφορα μέρη του σπιτιού.

λες να το δοκιμάσω πρώτα μέσα στο σπίτι;;;Γιατί η αλήθεια είναι ότι έξω χάνεις την μπάλα. Και αυτός αποσυντονίζεται και εσύ φοβάσαι περισσότερο....

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...