Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Kate89 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.Να φανταστώ ότι μειωσες το αλάτι και την ζάχαρη;

Όχι😅😅😅😅 άσε με εμένα εγώ στη διατροφή μέχρι πέμπτο πρόσεχα μετά αφέθηκα. Δεν είμαι καλό παράδειγμα

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχεις εγκυμοσύνη και μωρό. Βγάλτο από το μυαλό σου αυτό. Επίσης στον κύκλο μου τα δύο χρόνια των εξωσωματικων έκαναν παιδί όλες όσες είχαν μείνει και άλλες πόσες δεύτερο και τρίτο. Κάποια στιγμή είχα φάει φρίκη αλήθεια! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες!!

χαθήκαμε λιγάκι αλλά οι μέρες μας είναι γεμάτες, έφτιαξε και ο καιρός (με εξαίρεση τις καταιγίδες χαχαχαχα) και βολτάρουμε.

Εύχομαι όλα τα μωράκια να είναι καλά, καλέ ποιά μωράκια... παιδάκια είναι πλέον!!!

Ιωάννα μου μας λείψατε!!Περαστικά για τα ματάκια σας!

Άντζυ μου εμείς θηλάζουμε κατά τις 7 περίπου το πρωί, μετά μόλις σηκωθεί κατά τις 9-10 πίνει 150-200 ml πορτοκαλάδα τρώει το αυγουλάκι και μετά συνήθως φρουτόκρεμα. Το μεσημέρι 4 περίπου μεσημεριανό φαγάκι και στο καπάκι θηλασμός και νάνι. Το απόγευμα φαρίν ή τοστ ή κουάκερ με γάλα ή γιαούρτι τοτάλ ή από το μεσημεριανό μας φαγάκι και πριν τον ύπνο θηλασμό... Στα ενδιάμεσα τρώμε διάφορες σαβούρες, από μπισκότα , ρυζογκοφρέτες, κριτσίνια κ.α. Δλδ 3 θηλασμοί στάνταρ και ένας έκτακτος καμιά φορά όταν ξυπνάει το απόγευμα αμα έχει τις στραβές της... Αυτά.

Πάω να κοιμηθώ γιατί δουλεύω αύριο και έχει βάρβαρο ξύπνημα.

Φιλάκια πολλά!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεεεεερα

περαστε για πρωινο καλε

PRWINO.jpg

Περαστικα στον Κυριακο!

Εμεις πριν 1 ωρα ξυπνησαμε και τωρα τελειωνω το καφεδακι μου.

Λεω να παω στο καρφουρ γιατι ειδα οτι εχει προσφορα τα pampers. Ηταν χτες κ σημερα, ελπιζω να βρω νουμερο

τα λεμεεε ;)

QuW0p3.png

Καλημέρα κορίτσια.Χαθήκαμε λιγάκι γιατί λείπαμε και με το που γυρίσαμε πάθαμε λαρυγγίτιδα!!!!!Ταλαιπωρείται μωρε το μωράκι μου με πυρετό και βήχα....

Περαστικά σας Ελισάβετ μου!! Πώς την πατήσατε με την λαρυγγίτιδα ρε παιδί μου? Σιδερένιος να 'ναι!!

Ειρήνη καφέδες δεν βλέπω πάνω στο τραπέζι και είμαι ήδη στον 3ο χαχαχαχα:tongue:

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και τα παιζάκια!!

GaiGp3.png

Αφήστε κορίτσια μιλάμε για πολύ βήχα....ούτε ξέρω πως το κόλλησε.

Νιώθω τόσο κουρασμένη..........Είμαι μόνη, ο άντρας μου λείπει ταξίδι, έχω πολύ δουλειά στο γραφείο, είναι άρρωστο και το παιδί και ολη τη νύχτα πάω κι έρχομαι......

Άσε τα πλυντήρια, από τον ιδρώτα του, βάζω 2 πλυντηρια την ημέρα και πάλι δε μου φτάνουν τα ρούχα.

Ελπίζω να γίνουμε καλά σύντομα...

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα μάνες! Τι κάνετε? Περαστικά στον Κυριάκο! Εμείς είμαστε καλά, γυρίσαμε απο την Καβάλα οπού συναντησαμε την Θεοδώρα, τον Αναστάση και τον Λευτέρη φυσικά μαζί με του γονείς τους! Τα παιδάκια είναι καταπληκτικά! Η πεταλουδίτσα ως κοριτσάκι είναι απίστευτα τσαχπίνα, ο Λευτέρης πολύ πολύ εξυπνος και ο Αναστάσης το πιο γελαστο παιδί. Το καλυτερο όλων είναι με το που φτασαμε και βλεπει ο Δ τον Ανασταση αγκαλιαζονται και αρχίζουν να μιλανε για 1-2 λεπτά στην δικη τους γλώσσα, και δως του αγκαλιες! Μπορει να νομίζετε οτι υπερβάλω αλλα έχω μάρτυρες! χαχαχαχαχα! Πολυ γέλιο! Η Θεοδώρα να παιζει μες τον παιδοτοπο και να κάνει τσα σε οποιον εβλεπε κι ο Λ έπαιζε μπασκετ με τον μπαμπά του! Τέλεια όλα τα παιδάκια!

Κατα τα άλλα εμεις ξαναβρηκαμε τους ρυθμούς μας :(. Ευτυχως που εχουμε απεργίες αυτον το μηνα!

Σας φιλώ γλυκά όλες!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπέρα κορίτσια και παιδάκια!

Περαστικά Ελισάβετ στον γιόκα σου.

Ειδα τόσες φωτογραφίες στο fb. εΙναι όλα τα ζουζούνια υπέροχα! Καλά οι διαδηλώτριες Κλειώ και Χρυσάνθη είναι θεές!!

Εμείς είμαστε καλά. Βολτάρουμε όσο μπορούμε. Εγώ φουσκώνω και όλα καλά.

X4pTp3.png

Να τα εκατοστήσεις Δεσποινάκι! Να σε χαίρεται ο Αναστάσης σου και ο αντρούλης σου! Πάντα ευτυχισμένοι!

Ιωάννα μου, καλώς μας ξανάλθες. Καλορίζικο το σπιτάκι σας. Πάντα χαρές να ζείτε σ'αυτό. Πώς είναι τα ματάκια του Θοδωράκου? Πήγατε στον γιατρό? Περαστικούλια.

Δημητρούλα, φιλάκια στην κοιλίτσα! Απίστευτο μου φαίνεται ότι πέρασε τόσος καιρός κιόλας! Ένα μεγάλο "μάκια" στον Νικόλα από την Αθηνά.

Άννυ, πολύ θα γελάσατε με την κουβέντα τους. Τα τραβήξατε βίντεο? Έχουν τόσο πλάκα!

Ελισάβετ, περαστικά πολύ πολύ σύντομα και κουράγιο κοριτσάκι. Πολύ ταλαιπωρία όταν είναι αρρωστούλικα ρε γμτ.

Μπράβο και στα κορίτσια μας τα "αγανακτισμένα". Ήθελα κι εγώ να πάμε το ΣΚ αλλά ο Κώστας φοβάται μην γίνει καμμιά στραβή. Αν είμαστααν οι 2 μας θα το κάναμε αλλά φοβάται για την μικρή. Γενικώς είναι πολύ προστατευτικός και με μένα, πόσο μάλλον με την μικρή. Τι έχει να τραβήξει μεγαλώνοντας η καημενούλα.

Κατά τ'άλλα καλά. Εγώ πολύ κουρασμένη γιατί τα βράδυα ξυπνάει κάθε 2ωρο κλαίγοντας με λυγμούς. Δεν ξέρω τι την ενοχλεί. Δεν έχω δει κάποιο συγκεκριμένο δοντάκι να βγαίνει. Έχει ήδη 8. Βέβαια τα χέρια και ότι βρεί στο στόμα στάνταρ. ϊσως είναι όνειρα, ίσως η κοιλίτσα, δεν ξέρω. Ελπίζω να της περάσει σύντομα μπας και κοιμηθούμε επιτέλους.

Εν τω μεταξύ τρελαίνεται να με δαγκώνει. Έρχεται κοντά μου σαν να πάει να με φιλήσει και μου χώνει κάτι δαγκωνιές! Εγώ ουρλιάζω απ΄τον πονο και αυτή ξεκαρδίζεται. Νομίζει ότι είναι αστείο. Πώς να της το κόψω? Δεν θέλω να της το χαλάσω γιατί το κάνει για παιχνίδι και γελάει αλλά πραγματικά πονάω. Έχω γεμίσει σημάδια. Και το κάνει και στο πρόσωπο. Και μόνο σε μένα!

Επίσης, ήθελα να σας ρωτήσω για τον κύκλο σας. Εμένα έχει μικρύνει πάρα πολύ. Μου έχει γίνει 24 μέρες ενώ πριν μείνω έγκυος είχα κύκλο 30 ημερών. Έχει συμβεί σε καμμιά άλλη?

Σας φιλώ όλες. Καληνύχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα!!!

Χάθηκα και εγώ, αλλά τώρα με τη δουλειά δεν περισσεύει καθόλου χρόνος. Προσπαθώ να βάλω σε μια σειρά τις εκκρεμότητες μου και όλα μένουν πίσω. Που θα πάει θα τους ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας.

Άννα αν θυμάμαι εσύ με ρώτησες για τον αποθηλασμό. Πλέον κοντεύουμε μήνα που σταματήσαμε. Στην αρχή ήταν αρκετά δύσκολα μιας και η μικρή μου συνεχώς έψαχνε για το στήθος και αυτό με πείραζε και εμένα αρκετά μιας και της το αρνιόμουν. Πλέον όμως δεν δίνει σχεδόν καμία σημασία και ούτε ψάχνει ή τραβάει μπλούζες. Πάντως για να μην νιώθω άσχημα προσπαθούσα να σκέφτομαι οτι έκανα οτι καλύτερο μπορούσα για ένα χρόνο.

Περαστικά στον Κυριάκο συυ Ελισάβετ, ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά το παιδάκι σου!

Χρόνια πολλά και στη Δέσποινα, να είσαι πολύχρονη και να σε χαίρονται οι άντρες σου!!!

Ιωάννα, που είσαι βρε??? Πλέον είμαστε και γειτόνισσες και δεν τα καταφέραμε ακόμα να τα πούμε!!! Περαστικά στον Θοδωρή μας και ελπίζουμε να τα πούμε σύντομα και με εσένα και με τον Θοδωρή που από οτι καταλαβαίνω πλέον θα μπορούμε να κάνουμε ολόκληρη συζήτηση!!!!!!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μαμαδο-παιδακια

Κοιμηθηκατε? Εμενα σημερα με εφαγε το σιδερο...σχεδον 4 ωρες... και να φανταστειτε δεν τελειωσα!!! Τελειωσε το νερο στη stirella (και η αντοχη μου μαζι...) και αφησα τα "ευκολα" για αυριο με το απλο σιδερο.

Δεσποινουλα χιλιοχρονη και παντα με υγεια!

............

Κατά τ'άλλα καλά. Εγώ πολύ κουρασμένη γιατί τα βράδυα ξυπνάει κάθε 2ωρο κλαίγοντας με λυγμούς. Δεν ξέρω τι την ενοχλεί. Δεν έχω δει κάποιο συγκεκριμένο δοντάκι να βγαίνει. Έχει ήδη 8. Βέβαια τα χέρια και ότι βρεί στο στόμα στάνταρ. ϊσως είναι όνειρα, ίσως η κοιλίτσα, δεν ξέρω. Ελπίζω να της περάσει σύντομα μπας και κοιμηθούμε επιτέλους.

Εν τω μεταξύ τρελαίνεται να με δαγκώνει. Έρχεται κοντά μου σαν να πάει να με φιλήσει και μου χώνει κάτι δαγκωνιές! Εγώ ουρλιάζω απ΄τον πονο και αυτή ξεκαρδίζεται. Νομίζει ότι είναι αστείο. Πώς να της το κόψω? Δεν θέλω να της το χαλάσω γιατί το κάνει για παιχνίδι και γελάει αλλά πραγματικά πονάω. Έχω γεμίσει σημάδια. Και το κάνει και στο πρόσωπο. Και μόνο σε μένα!

Επίσης, ήθελα να σας ρωτήσω για τον κύκλο σας. Εμένα έχει μικρύνει πάρα πολύ. Μου έχει γίνει 24 μέρες ενώ πριν μείνω έγκυος είχα κύκλο 30 ημερών. Έχει συμβεί σε καμμιά άλλη?

Σας φιλώ όλες. Καληνύχτα!

Μαρακι τι να πω........ουτε συγχρονισμενες να ημασταν μαμαδες και κορες!!!!!!!!

Πρωτον αυτο με τον υπνο, μου το κανει καμια 20αρια μερες τωρα...Καλα που δε δουλευω... Κι εχουμε ηδη 10 δοντακια, αλλα ολα τα ουλα φουσκα! Θελει να τη χαϊδευω πανω απο την κουνια της, καποιες φορες της βαζω αλοιφη για τα ουλα και καποιες φορες την απιρνω κ κοιμομαστε αγκαλια

Δευτερον...αυτο εμ το δαγκωμα, μια απο τα ιδια κανει ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ. Το κανει και στο μπαμπα της κ στο Στελιο. Δυστυχως, οσο πλακα κι αν ειχε που ξεκαρδιζοταν παλευω να της το κοψω μαλωνοντας ηρεμα...το Σαββατο παραλιγο να το κανει κ σενα παιδακι στον παιδοτοπο που ειχαμε παει

Και τελος......25 μερες κυκλος!!!!! Δεν το ειχα παθει μετα το Στελιο Τετοιο κυκλο ειχα ως τα 19 μου που αρχισαν τα ορμονικα προβληματα. Τωρα ξανα τα ιδια...

Σορρυ για το κατεβατο νυχτιατικα κοριτσια

ονειρα γλυκα να εχουμε!

QuW0p3.png

Γεια σε όλες!!!

Τί κάνετε; Περαστικά στον αρρωστούλη Κυριάκο και καλό κουράγιο στη μαμά Ελισάβετ!

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, τα ματάκια του Θοδωρή είναι σχεδόν μια χαρά, ο παιδίατρος έδωσε tobrex κολλύριο αλλά είχαν ήδη βελτιωθεί. Σήμερα έχει δέκατα που κατά το γιατρό δεν οφείλονται στο εμβόλιο του μηνιγγητιδόκοκκου γιατί λέει αυτό δεν κάνει πυρετό αλλά σε κάποια ίωση... Τόσο σύμπτωση πια;

Πάντως έχει χάσει 100 γρ. από τον προηγούμενο μήνα-που και πάλι δεν είχε βάλει καθόλου βάρος- αλλά πήρε 2 πόντους. Ο ντοκ δεν ανησυχεί, το ίδιο κι εγώ. Όλη μέρα περπατάει και μετά από μια έκρηξη όρεξης που έτρωγε τρελές ποσότητες, έχει μια εβδομάδα που κουτσοτρώει... Των υπόλοιπων πώς πάει η όρεξη και το βάρος;

Θάλεια, καλή προσαρμογή με τη δουλειά! Όποτε θέλετε σας περιμένουμε στο σπίτι, μια κι ο καιρός είναι χάλια, όπως και εσένα Άννη με την Κλειώ!

Άντε σας φιλώ!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Καλημέρα Κορίτσια & καλό μήνα..

Κούκλες η Κλειώ και η Χρυσάνθη..έγω δεν αξιώθηκα να κατέβω ακόμα.

Άτζυ για τον θηλασμό που ρώτησες ,την ταιζώ το πρωί πριν φύγω,τις δίνει η γυναίκα αυγό ή φρουτα γύρω στις 11 ,το μεσημέρι ότι τις έχω φτιάξει (της μαγειρέυω ακόμα και λέω να το τραβήξω για κανένα χρόνο ακόμα) γιατί η δική μας διατροφή δεν είναι και απο τις καλύτερες.

Μόλις επιστρέψω απο δουλεια θηλάζω και σε καμιά ωρα της δινώ διαφορά τοστ/τραχανα/γιαουρτι/φρουτα,το βράδυ κορίτσια τώρα που βγάζει δόντια είναι κολλημένη στο στήθος σαν να μη πέρασε μια μέρα :)

Φέτος θα πάμε νώρις διακοπές αρχές Ιουλίου μάλλον πάνω στην μαμά μου για ξεκούραση

μιας που 20 Αυγουστού με 1 Σεπτέβρη θα ανέβει το ηλεκτρονικό μου κατάστημα (παιδικα/βρεφικα ρουχα και αξεσουαρ:):):) αφου δεν μπορώ να κάνω 2η δουλειά ας δοκιμάσω αυτό που θα είναι μέσα απο το σπιτι μιας και αύξηση δεν πρόκειται να παρω την επόμενη 5ετια.

Αντε ελπίζω να μαζευτουμε να σας δω απο κόντα :)

Φιλια

k30rm7.png

Ευχαριστω πολύ για τις ευχές σας. Το αγόρι μου είναι λίγο καλύτερα και ο βήχας μειώθηκε αρκετά.

Κορίτσια μου χάλασε η ενδοεπικοινωνία και ψάχνω μια κα΄λη και φτηνή. Έχετε καμία να μου προτείνετε;Αυτή του τζάμπο ίσως;;;

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλησπέρα κοριτσια μετα απο καιρο.

Απο που να αρχισω ??? Όλες βλέπω προσπαθειτε να συντονισετε δουλεια σπιτι κ εκκρεμμοτητες. Ετσι ειναι ο ιμανουλες προσπαθουμε να τα κάνουμε όλα!!!!!!!!!!!!!!

Εγω α[π χτες ειχα ριγη και κομαρες στο σωμα και ταση για εμετο και δεκατα. Τωρα μονο κατι ενοχλσεις στην κοιλια μου εχω. Καμια ηπια ξοφαλτση γαστερεντεριτιδα υποψιαζομαι. Αλλα περισσοτερο φοβαμαι μην κολλησω το παιδι το οποιο για κάποια διαστημα το στελνωστη μαμα μου!!!!!!!!!:(:(:(:(:(

Και εδω στο Αργος κανουμε συγκντρωσεις πολιτων Αξιζει τον κοπο ειναι κατι σαν την εκκλησια του δημου μαζευομαστε κ συζητουμε Ο κομπος εχει φτασει στο χτενι!!!!!!:mad::mad::mad:

Η Ραφαηλια της αρεσει να βλεπει απο την αυλη της γιαγιας τις γατες και επειδη της λεει που ειναι η γατα???? ολη την ωρα λεει και αυτη" Που ατα???? Που άτα???? εχει πολυ πλα που προσπαθει να πει τις πρωτες λεξουλες!!!!:tongue::tongue::tongue:

Φιλακια:P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...