Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα μανουλες! που ειστε καλε? κουκουλωμενες με τα παπλωματα?

valia μου τι καλο μπεμπουλη που εχεις! ολα να πανε καλα κ στη συνεχεια!

angie ο snoopy ειναι τελειος!

εμεις χθες πηγαμε κ κλεισαμε κρεβατακι, καροτσακι κ προικα. στην αρχη ειχαμε αποφασισει για αλλα, αλλα καταληξαμε σε αλλο καταστημα. θα μας τα φερουν τελος Φεβρουαριου. εβαλα φωτο να τα δειτε. οταν βρω κ το καροτσακι θα σας το δειξω.

post-25620-14825439972318_thumb.jpg

post-25620-14825439972863_thumb.jpg

a%3E

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Κορίτσια!

Χριστινάκι περαστικά στον μπαμπάκα σου!

ΜΑΝΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΠΙΑ????????????

ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΜΑΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!ΑΛΛΑ ΓΑΜΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΥΤΙ Κ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΩ :-(

Angie μου από που πήρες το λίκνο? Πόσο περίπου? Θέλω να πάρω κι εγώ, πήγα μόνο στο Λητώ για μωρουδιακά και απλώς έριξα μια ματιά.

Ψώνισα εχθές κάτι τέλεις πιζαμούλες για το μαιευτήριο! Αγόρασα και κορσέ (εσείς θα φορέσετε;).

Πολλά φιλάκια!!

vrowp3.png

cwGLp3.png

Καλημερα κοριτσια! Δεσποινακι τελεια ειναι! Καλοριζικα!

Και ο σνουπυ δεν παιζεται που βαλατε χθες αλλα ξεχασα να το σχολιασω. Με το καλο να τα χαρουν τα μωρακια σας!

Ιωαννα μου μαλλον ειχα φυγει χθες οταν εγραφες, τωρα τα ειδα. Νικολ, κι εσυ ξυπνας τετοιες ωρες ε; εγω ξυπναω για τουαλετα κ μετα κανει 2 ωρες να με παρει ο υπνος, ομως μενω στο κρεβατι προσπαθωντας να κοιμηθω. Δεν ειχα σκεφτει να παω στον Η/Υ. Ισως βοηθουσε...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Τι κάνετε? Πάλι κρύο έχει σήμερα και απο χτες άρχισε να με τσιμπάει λίγο ο λαιμός, οπότε θα μείνω μέσα σήμερα με ζεστα για να προλάβουμε το κρυολόγημα.

Δεσποινάκι πολύ όμορφα τα πραγματάκια, με το καλό να έρθει ο μπέμπης να τα χαρεί!

Και ο snoopy τέλειος!!

ΜΑράκι πρωινή και εσύ έ?

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα. Λίγο καλύτερος ο καιρός σήμερα! Γύρισε ο άντρας μου από τη δουλειά στις 7:00 (ήταν νύχτα) και τώρα σηκώθηκα από το κρεβάτι. Με πήρε αγκαλίτσα και δεν έλεγα να σηκωθώ.... :tongue:

εμεις χθες πηγαμε κ κλεισαμε κρεβατακι, καροτσακι κ προικα. στην αρχη ειχαμε αποφασισει για αλλα, αλλα καταληξαμε σε αλλο καταστημα. θα μας τα φερουν τελος Φεβρουαριου. εβαλα φωτο να τα δειτε. οταν βρω κ το καροτσακι θα σας το δειξω.

[ATTACH]125[/ATTACH]

[ATTACH]126[/ATTACH]

a%3E

Πολύ χαριτωμένα τα πραγματάκια που πήρες! Να τα χαρεί το μπεμπάκι σου :)

Τώρα, το εντόπισα... Βασιλική, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Ελπίζω να μην είναι τπτ σοβαρό και να ξεπεραστεί εύκολα και γρήγορα!

Τώρα θυμήθηκα και το άλλο παιδάκι που είχε κάποιο πρόβλημα και μεταφέρθηκε στη Γαλλία... Υπάρχει κάποιο νέο; Ελπίζω όλα καλά και με αυτό!

Περαστικά κι από μένα σε όλα τα άρρωστα μωράκια. Ιωάννα το μωράκι τηε φίλης μου είναι ακόμα στη Γαλλία, στο καλύτερο παιδιατρικό νοσοκομείο της Ευρώπης στο Παρίσι. Εγινε η διάγνωση μετά από 3 μήνες!!!!. Εχει μια πολύ σπάνια ασθένεια που χτυπάει όλο το ανοσοποιητικό σύστημα. Ουσιαστικα΄ο ίδιος ο οργανισμός στρέφεται εναντίον του εαυτού του.

Δε θυμάμαι τώρα πως τη λένε γιατί είναι 5-6 λέξεις. Σε όλο τον κόσμο έχουν αρρωστήσει από αυτό 28 άνθρωποι εκτων οποίων τα μισά περίπου είναι νεογέννητα. Τα μισά από αυτά τα κατάφεραν να επιζήσουν αφού ήταν άρρωστα περίπου μέχρι τα 5 τους και ξαφνικά, ως δια μαγείας, εξαφανίστηκε η αρρώστια.

Οπως καταλαβαίνετε με τόσα λίγα κρούσματα στον κόσμο δεν έχει ασχοληθεί κανείς με θεραπεία, δεν υπάρχει τίποτα. Το μωρό μπορεί να μείνει χρόνια στο νοσοκομείο. Σίγουρα θα μείνει άλλον ένα χρόνο και ελπίζουμε να είναι στα τυχερά μωράκια.

X4pTp3.png

Τι θα τραβανε κι αυτοι οι καημενοι οι γονεις! Ευχομαι ολοψυχα να ειναι στα τυχερα μωρακια και να γινει καλα συντομα. Τι τους ετυχε κι αυτων των ανθρωπων!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα

dim angel δεν πιστεύω όσα διάβασα....δε μπορώ να φανταστώ πως θα νιώθουν οι γονείς...εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχει την καλύτερη δυνατή εξέλιξη η νοσος και να γίνει καλά το παιδάκι,όσο κι αν ταλαιπωρηθούν..η Παναγίτσα να βάλει το χέρι της να το ξεπεράσει και να τους δίνει δύναμη.

βασω εύχομαι για το ανιψάκι σας να είναι κάτι περαστικό,να μην είναι τίποτα σοβαρό,να γίνει γρήγορα καλά και να γυρίσει σπιτι του πολύ σύντομα.

Χριστινάκι καταλαβαίνουμε την αγωνία σου και ευχόμαστε ο Θεούλης να προστατέψει τον πατέρα σου,να του δώσει δύναμη να παλέψει,να ξεπεράσει και αυτή την κρίση και να πάνε όλα καλά.

να είμαστε όλοι καλά,δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό...

μπράβο σε όσες είχαν καλά αποτελέσματα από εξετάσεις/γιατρούς,πάντα τέτοια!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαρασταση και τις ευχές Θα κανουν μαγνητική σημερα στον εγέφαλο και του πήραν και δειγμα απο το μυελο των οστών παιδιά ειναι πολύ επωδυνη εξέταση αυτη για ενα ενηλικά φαντα στειτε για ενα μωρο 2 ετών .

Τι να πω?? ευχομαι μονο υγεια στα μωρακια μας που θα γεννηθουν!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τη συμπαρασταση και τις ευχές Θα κανουν μαγνητική σημερα στον εγέφαλο και του πήραν και δειγμα απο το μυελο των οστών παιδιά ειναι πολύ επωδυνη εξέταση αυτη για ενα ενηλικά φαντα στειτε για ενα μωρο 2 ετών .

Τι να πω?? ευχομαι μονο υγεια στα μωρακια μας που θα γεννηθουν!!!!!

Αχ μωρε το καημενουλι κι αυτο! Περαστικα να'ναι Παναγιτσα μου. Τι τραβανε καποιοι ανθρωποι απ'το πουθενα. Γι'αυτο για υγεια πρεπει να προσευχομαστε πανω απ'ολα. Δεν υπαρχει τιποτα σημαντικοτερο. Ειδικα οταν ακους για μωρακια ή παιδακια τρελαινεσαι. Τι εχουν φταιξει αυτα τα αμοιρα? Ο Θεος να τους δινει κουραγιο και δυναμη, σ'αυτα και τους γονεις τους και να γινουν συντομα καλα.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

[ATTACH]125[/ATTACH]

[ATTACH]126[/ATTACH]

a%3E

μεγεια μεγεια μεγεια ειναι καταπληκτικά!!!!! η κουνια ειναι μεχρι 5 ετών ???? Ποσο κοσισε το όλο πακετο!!! να τα χαρειτε

καλημέρα εγκυούλες!

Χριστίνα μου όλες οι ευχές για υγεία στον μπαμπάκα σου και σε όλη την οικογένειά σου! Κουράγιο κοριτσάκι μου!

maraki2108 έκανες μια ερώτηση για κουμπαριά κάποια στιγμή ε; Λοιπόν, εμένα με πάντρεψε η κολλητή μου και μετά από ένα χρόνο την παντρέψαμε εμείς. Δεν υπάρχει κανένας κανόνας που λέει ότι απαγορεύεται. Πάντως όλοι όσοι το ακούγανε λέγανε ότι είναι περίεργο αλλά σκασίλα μου! Βέβαια τώρα που κουμπαριάσαμε εις διπλούν η αλήθεια είναι ότι πάει πολυ και να μου βαφτίσει το μωρο!!!!

Κορίτσια για τα παιδάκια που υποφέρουν τόσο μικρούλικα, τι να πω; μακάρι όλα να πάνε καλά, ευχές πολλές και προσευχούλες... απλά νιώθεις τόσο ανήμπορος και μόνο αναρωτιέσαι γιατί. γιατί;;; υγεία, υγεία και μόνο υγεία.

KOWTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...