Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κι επό μένα!

αααααχ,ρε γμτ,σε δύσκολη εποχή φέραμε τα παιδάκια μας σε αυτόν τον κόσμο...σκέφτομαι τους γονείς των παιδιών που δίνουν πανελλήνιες,αν ήμουν στη θέση τους και με ρωτούσε το παιδί μου που να κατευθυνθεί για να μπορέσει μια μέρα να εργαστεί,δεν θα είχα απάντηση......κι είναι πολύ άδικο για τα παιδιά αυτό...πολύ.....μακαρι να έχουν αλλάξει προς το καλύτερο τα πραγματα μέχρι να φτασουν εκεί τα δικά μας πουλάκια....

κι εγώ ρε παιδιά παρόλο που αγαπω τη δουλειά μου,δε θέλω να επιστρέψω...φυσικά δεν έχω τη δυνατότητα να το κάνω οικονομικά-ουτε για αστείο-κι ετσι προσπαθώ να συνηθήσω την ιδέα οτι θα αποχωριστώ το παιδάκι μου...κι οτι θα χρειαστεί αργότερα να μείνει με κάποιον άγνωστο και θα με τρωει καθε λεπτο η αγωνία για το πως περναει-τι κανει-αν κοιμάται...πείτε μου πως την παλεύετε?????συνηθίζεις με τον καιρό?

και ενώ το ωραριό μας είναι 4 ώρες περίπου,η οργανική μου είναι σε άλλο νομό και αν δεν πάρω απόσπαση(δεν έδωσαν και μεταθέσεις φετος:shock::shock:)θα λείπω 7 ώρες:shock:δε θέλω...

τι να πώ?ελπίζω....

Δήμητρα πως είναι ο μικρός?μακαρι να την περάσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα την ιωσούλα!

Βικη εγώ της μικρής της πλένω τα ρούχα ξεχωριστά ακόμα και με αρκαδι.δεν έχω βαλει ποτέ μαλακτικό σε κανένα ρούχο της.δεν ξέρω πότε συνιστούν οι γιατροί να τα πλένουμε μαζί με τα δικά μας,αλλά όταν το κάνω θα αλλάξω το δικό μας,θα τα πλένω όλα με αρκαδι,αν και θα μου είναι πολύ δύσκολο να αποχωριστώ τις ωραίες μου μυρωδίτσες:(:(:(:(

άννη κρίμα να αποχωριστείς την αδερφούλα σου...αλλά είναι για το καλό τους,ε?είναι μακριά?να φροντίσετε να βρισκόσαστε όσο το δυνατον πιο πολύ!

παμε για φρουτάκια!καλή δύναμη!!!!!!!!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βικυ μου για 2η φορα ταμειο αν παιρνεις (οπως θελω εγω-ειχα παρει ξανα το 2007 νομιζω) θελουν 125 ημερες εργασιας το τελευταιο 14μηνο,χωρις να υπολογιζονται οι 2 τελευταιοι μηνες.

μπες στο σιτε τους κ θα δεις τι θελουν.

οσο για την επαρχια το σκεφτομαστε κ εμεις να φυγουμε στα μερη του αντρα μου ,αλλα πρεπει να δηλωσει μεταθεση τον Μαρτιο κ βλεπουμε....

για τα απορυπαντικα που λες τωρα αρχισα να τα πλενω με το δικο μας,ξεχωριστα ομως τα δικα της.

οσο για το ΜΜR βρηκα αυτο

http://pediatros-thes.gr/?page_id=245

Άννυ μου, σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες, πρώτη φορά θα το πάρω το επιδ ανεργ(αν...), οπότε ή δεν πληρώ τις προϋοθέσεις ή είμαι οριακά αν σκεφτείς ότι το τελευταίο 14μηνο είχα ένσημα από 1-11-2010 δλδ 25*5=125 έως και ΄1/4/2011 εφόσον οι 2 τελευταίοι μήνες δεν μετρούν (απρίλης-μάης).... Βέβαια είναι δίκοπο μαχαίρι κιόλας γιατί θέλω να προσπαθήσω να την βάλω σε δημοτικό βρεφικό σταθμό οπότε θα πρέπει να εργάζομαι αν θέλω να έχω κάποια ελπίδα... Επίσης τον Ιούλιο αλλάζω κλίμακα (διαιτία δλδ) και αλλάζει και ο μισθός πάλι, σε συνάρτηση με το 1,5% αύξηση που θα πάρουμε από 1/7/2011, ουφ μπλεγμένη είμαι ακόμα.... Ούτως ή άλλως αν δεν έχουμε χρεωκοπήσει μέχρι τον σεπτ. βλέπω να με διώχνουν από μόνοι τους γιατί είμαι χωρίς αντικείμενο και λήγει το 18μηνο προστασίας μητρότητας. Ελπίζω βαθιά μέσα μου να βρώ μια λύση....

GaiGp3.png

Άννυ μου, σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες, πρώτη φορά θα το πάρω το επιδ ανεργ(αν...), οπότε ή δεν πληρώ τις προϋοθέσεις ή είμαι οριακά αν σκεφτείς ότι το τελευταίο 14μηνο είχα ένσημα από 1-11-2010 δλδ 25*5=125 έως και ΄1/4/2011 εφόσον οι 2 τελευταίοι μήνες δεν μετρούν (απρίλης-μάης).... Βέβαια είναι δίκοπο μαχαίρι κιόλας γιατί θέλω να προσπαθήσω να την βάλω σε δημοτικό βρεφικό σταθμό οπότε θα πρέπει να εργάζομαι αν θέλω να έχω κάποια ελπίδα... Επίσης τον Ιούλιο αλλάζω κλίμακα (διαιτία δλδ) και αλλάζει και ο μισθός πάλι, σε συνάρτηση με το 1,5% αύξηση που θα πάρουμε από 1/7/2011, ουφ μπλεγμένη είμαι ακόμα.... Ούτως ή άλλως αν δεν έχουμε χρεωκοπήσει μέχρι τον σεπτ. βλέπω να με διώχνουν από μόνοι τους γιατί είμαι χωρίς αντικείμενο και λήγει το 18μηνο προστασίας μητρότητας. Ελπίζω βαθιά μέσα μου να βρώ μια λύση....

α ρε Βικακι...σου ευχομαι ολόψυχα να βρείς την καλύτερη.........

''εσείς κι εγώ...

Καλέ ξέχασα προηγουμένως να ευχηθώ κι από εδω στην Αντζυ και την Χρυσάνθη μας! Να μας ζήσει η νεοφώτιστη!

Ελπίζω ότι είναι για καλό αναφορικά με την αδερφή μου! Μαράκι δεν ειναι πολύ μακρια, περιπου 3 ωρες. Εννοειται ότι θα πηγαινω συνέχεια να τους βλέπω!!!! Κι αυτοι θα ερχονται ομως, μου το υποσχέθηκε!

Όσον αφορά τον αποχωρίσμο όταν πας για δουλειά η αληθεια είναι ότι συνηθιζεις. Και ιδιως όταν εχεις και εμπιστοσύνη για το που αφηνεις το παιδι σου είσαι και πιο ήσυχη. Εγώ στην αρχή ήμουν πολύ στενοχωρημένη και αγχωμένη αλλά πλέον ευλογώ τα γένια μου που τον εστειλα παιδικό (δεδομένου ότι γύρισα στη δουλειά). Οταν παω και τον παίρνω είναι πολυ χαρούμενος και τον βλέπεις ότι του αρεσει. Τους μαθαίνουν πραγματα, παίζουν, χορεύουν... Κι εχουμε μπει σε ρυθμό πλέον!

Βικάκι εγω εδω και κανα 2μηνο τα πλένω χωριστα μεν, με αριελ δε! Συμφωνα με την παιδιατρο αν ειναι να βγαλει αλλεργια θα την βγαλει!

Αννυ να μου φιλήσεις την κοράκλα σου κι εσυ Ειρήνη τα παιδάκια σου!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Βικακυ αυτο ισχυει για πρωτη φορα:

Αν επιδοτείται για πρώτη φορά:

• Ο ασφαλισμένος πρέπει να έχει πραγματοποιήσει 80 ημέρες εργασίας το χρόνο κατά τα δύο προηγούμενα χρόνια, πριν από την επιδότησή του. Το τελευταίο όμως 14μηνο πρέπει να έχει συμπληρώσει 125 ημέρες εργασίας, χωρίς να υπολογίζονται οι τελευταίοι δύο μήνες.

• Επίδομα ανεργίας δικαιούται και ο ασφαλισμένος που έχει πραγματοποιήσει στα δύο προηγούμενα, πριν από την απόλυσή του χρόνια, 200 ημέρες εργασίας (χωρίς να υπολογίζονται οι δύο τελευταίοι μήνες), από τις οποίες 80 ημέρες, το λιγότερο το χρόνο.

ειναι λιγο κουλα ετσι οπως τα λενε..αλλα λογικα εχεις ενσημα.εγω απο το 2009 ως τελη του 2010 εχω περιπου 400.και στο 6μηνο που ειμασταν ειχαμε συνταξιμα ενσημα.οπως λεει η Ειρηνη πηγαινε στο ΙΚΑ κ ζητα να στα τυπωσουν κ δες ποσα εχεις.

εσυ περιμενεις να παρεις κ αυξηση????στις 2 μερες που εργαζεστε?δεν ξερω κοριτσια.εγω ειμαι στα ορια μου.μεχρι κ την καταγγελια σκεφτομαι!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

να 'μαι και πάλι...

καλά, πήρα τηλ στον βρεφικό σταθμό (τον μοναδικό δημοτικό βρεφικό της περιοχής) και μου είπαν ότι τα τμήματα είναι από πρόπερσι συμπληρωμένα (!!) χαχαχα. Όνειρα θερινής νυκτός δλδ...

Τα παιδιά μας θα πρέπει να τα εξασφαλίσουμε με ακίνητα κλπ γιατί από επαγγέλματα δεν βλέπω χαϊρι.... Ίσως μιζαδόρος να είναι μια καλή δουλειά, ή μεσάζοντας ακόμη.. Πάντως οι τέχνες ξαναγυρνούν. Μαρία μου αν είχα και εγώ εξασφαλισμένη δουλειά και πόλη, και νομό θα άλλαζα.... τόσο χάλια η κατάσταση.

Κάποτε για 680 ευρώ έκανα 70 χλμ την μέρα , σκέψου το και αυτό...

Άννη μου δεν θυμάμαι αν σε έχω ξαναρωτήσει, αν ναι σόρρυ, σε τί τιμές κυμαίνονται οι βρεφικοί σταθμοί? Θυμάμαι ότι είχες κάνει έρευνα αγοράς... Πάντως η αλλαγή περιβάλλοντος τους κάνει καλό. Και η Λου στην γιαγιά της πηγαίνει και είναι χαρούμενη όταν πηγαίνω και την παίρνω 1 ώρα φιλιόμαστε σαν πιτσουνάκια χαχαχαχα και μαθαίνει και τραγουδάκια παλιά και παίζει με τα καημένα τα τσιουάουα της γιαγιάς που την τρέμουν χαχαχαχα... Στον σταθμό θέλω όμως να την βάλω -εκτός των άλλων- για να κοινωνικοποιηθεί λίγο περισσότερο , επειδή τώρα τελευταία μου έχει γίνει λιγάκι ντροπαλο-δειλή να το πω....δεν ξέρω... ίσως να είναι και φάση αλλά εγώ στεναχωριέμαι που την βλέπω έτσι μαζεμένη με τα άλλα παιδάκια γιατί αυτή ήταν ο καπετάν φασαρίας και τώρα φοβάται την σκιά της...

GaiGp3.png

Βικακυ αυτο ισχυει για πρωτη φορα:

Αν επιδοτείται για πρώτη φορά:

• Ο ασφαλισμένος πρέπει να έχει πραγματοποιήσει 80 ημέρες εργασίας το χρόνο κατά τα δύο προηγούμενα χρόνια, πριν από την επιδότησή του. Το τελευταίο όμως 14μηνο πρέπει να έχει συμπληρώσει 125 ημέρες εργασίας, χωρίς να υπολογίζονται οι τελευταίοι δύο μήνες.

• Επίδομα ανεργίας δικαιούται και ο ασφαλισμένος που έχει πραγματοποιήσει στα δύο προηγούμενα, πριν από την απόλυσή του χρόνια, 200 ημέρες εργασίας (χωρίς να υπολογίζονται οι δύο τελευταίοι μήνες), από τις οποίες 80 ημέρες, το λιγότερο το χρόνο.

ειναι λιγο κουλα ετσι οπως τα λενε..αλλα λογικα εχεις ενσημα.εγω απο το 2009 ως τελη του 2010 εχω περιπου 400.και στο 6μηνο που ειμασταν ειχαμε συνταξιμα ενσημα.οπως λεει η Ειρηνη πηγαινε στο ΙΚΑ κ ζητα να στα τυπωσουν κ δες ποσα εχεις.

εσυ περιμενεις να παρεις κ αυξηση????στις 2 μερες που εργαζεστε?δεν ξερω κοριτσια.εγω ειμαι στα ορια μου.μεχρι κ την καταγγελια σκεφτομαι!

μμμμ μπράβο ρε φίλη μου, ωραία χάρηκα γιατί με πιάνει με το 200 μέρες εργ. τα 2 τελευταία χρόνια... Να σαι καλά, να και κάτι ευχάριστο....

Άυξηση καλέ τ.κ. (του κ@λου) 1,5% αναπροσαρμογή ΣΣΕ λόγω πληθωρισμού, και κάποτε μας κακοφαινόταν το 3,5% που έδιναν. Αν είσαι πάνω στην ΣΣΕ την παίρνεις, αλλιώς τ.π. και στο μπαούλο.:cool:

Πάντως χαρά την υπομονή σου 4 μήνες απλήρωτη, εγώ θα είχα κάνει στάνταρ καταγγελία γιατί κάπως πρέπει να ζήσουμε και εμείς.... Έστω επίσχεση εργασίας έχεις σκεφτεί να κάνεις? Προσωρινά θα πληρώνεσαι κάποια χρήματα από τον ΟΑΕΔ , το ξέρεις αυτό?

Πάω να πάρω το παιζάκι μου από την γιαγιά... Τα λέμε αργότερα φίλες!!

GaiGp3.png

μανουλίτσες γεια σας!!!!

βικυ αννη ειρήνη βαλια δεν ξερω τι να πω. παντου ακουω για απληρωτους εργαζομενους. εχει παραγινει και δεν ξερω που θα φτασει. ευχομαι να βρεθουν συντομα διεξοδοι.

δημητρα πως ειναι ο νικολας;;; εγω απο χθες το βραδυ νιωθω το λαιμο μου καπως. γμτ δε θελω να κολλησω παλι τη μικρη. αν ειναι και μετα προχωραει σε μπουκωμα οπως ο στελλακος της ειρηνης χ...σε μεσα. καλα που κολλησα τωρα μου λετε;

μαρια μου θες δε θες θα συνηθισεις χωρις τη μικρουλα σου. δεν ειναι ευχαριστο αλλα σε 15 μερες θα το υποστουμε και οι2.

παω γιατι μου ξυπνησε. τωρα θα φαει. αναποδο παιδι χαχαχα! πρωτα κοιμομαστε και ετα τρωμε μεσημεριανο! ψαρακι σημερα. εκανα και κεικ. εσεις δίνετε καθολου κεικ σπιτικο; εγω ναι οταν φτιαχνω. λετε να πειραζει λογω της ζαχαρης; τεσπα. γεια σας.

KOWTp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες. Κοιμήθηκε το κοριτσάκι μου μετά από μια εξαντλητική μέρα που έτρεχε συνεχώς πέρα δώθε, μέσα κι έξω. Άρχισε να κάνει και βηματάκια χωρίς να κρατιέται αλλά πάντα τρέχωντας. Εϊναι τόσο χαρούμενη που τα καταφέρνει και μόνη της που βγάζει και μια στριγγλιά χαράς κάθε φορά που κάνει μερικά βηματάκια. Έχει πολύ πλάκα.

Δημητρούλα, ελπίζω να είναι καλύτερα ο Νικόλας σήμερα. Άννα, εύχομαι να σου περάσει κι εσένα ο λαιμός και να μην κολλήσεις το μικράκι σου.

Για τα ρούχα, κι εγώ όπως η Μαρία, ποτέ ως τώρα μαλακτικό και πάντα με αρκάδι. Στους 40 βαθμούς και βάζω και έξτρα ξέβγαλμα. Ούτε calgon βάζω στης μικρής. Απλώς τώρα τελευταία σταμάτησα να τα σιδερώνω για απολύμανση. Μόνο για να μην είναι τσαλακωμένα αυτά που με ενδιαφέρει να μην είναι. Τα υπόλοιπα όπως είναι.

Για το κέικ, εγώ δεν έχω δώσει γιατί δεν έχω φτιάξει κιόλας, αλλά η κοπέλα που γεννήσαμε μαζί φτιάχνει και του δίνει. Απλώς βάζει λιγότερη ζάχαρη. Δεν βλέπω γιατί όχι. Αρκεί να μην είναι πολύ γλυκό.

Για τις δουλειές, τι να πω? Πονεμένη ιστορία. Κάθε μέρα και καινούριες περιπτώσεις ακούω. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση δεν ξέρω. Κουράγιο κορίτσια και όλα κατ'ευχήν να σας πάνε.

Μαράκι, είναι πολύ δύσκολα, αλλά συνηθίζεις. Όταν περάσει λίγος καιρός και τους εμπιστευτείς, κι όταν θα βλέπεις την καθημερινή πρόοδο που κάνει θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Εγώ έπιασα δουλειά όταν ήταν 4 1/2 μηνών και δούλευα 9-10 ώρες κατευθείαν. Συνήθισα όμως. Η καρδούλα μου το ξέρει πώς αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Νομίζω πως περισσότερο εμείς το έχουμε το πρόβλημα παρά εκείνα. Δεν ξέρω... Είναι δύσκολα πάντως.

Σας φιλώ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπερα κοριτσια μετα απο ενα εξαντλητικο απογευμα σε παιδοτοπο

Στην ουσια ηταν η πρωτη φορα που πηγα τη Δεσποινα και ΞΕΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ!!!

Καλημέρα μανουλίτσες μου!

........

Ειρήνη, ποιές είναι οι προϋποθέσεις για να πάρουμε το επιδ. ανεργίας? (εσύ τελικά τα πήρες από τον πρώην εργοδότη σου τα χρωστούμενα?).

....!!!!!!!

Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις???????!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχα

Ρε συ καναμε συμφωνητικο κ μου εχει υπογραψει γραμματια που φτανουν ως 10Δεκεμβρη. Αυτο το μηνα ηταν το πρωτο και δοξα το Θεο (φτου φτου) το πλήρωσε. Ελπιζω να ειναι συνεπης και ε τα επομενα.

Αυτο παλι με το δημοσιο παιδικο σταθμο ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΞΟΡΓΙΣΕΙ!!!!!!!! Ζηταν ενα σωρο χαρτια αποδεικτικα οτι δουλευεις Και βρε ΖΩΑ εγω που εμεινα ανεργη πως θα ψαξω για δουλεια ???????!!!!!!!! ---ειναι η μερα του φουντωματος σημερα---

Και δεν το λεω για μενα που εχω τη μαμα μου και θελω απλα να τον παω για να κοινωνικοποιηθει, αλλα οι περισσοτερες δεν εχουν την καβατζα της μαμας ΕΛΕΟΟΟΟΟΣ!!!

Αλλα επειδη κι εμενα ο Σ ντροπαλο-δειλος και μαζεμένος ειναι με τα άλλα παιδάκια (απο 7-8 χρονων και πανω ξεψαρωνουμε...) σκεφτηκα πως θα του εκανε καλο. . . Να δουμε αν θα τα καταφερω...γιατι και τα ωραρια τους ειναι προβλημα. Ειναι maximum στις 4 κι ειναι μακρια να πηγαινει η μαμα μ να τον παιρνει κουβαλωντας κ τη Δ

μμμμ μπράβο ρε φίλη μου, ωραία χάρηκα γιατί με πιάνει με το 200 μέρες εργ. τα 2 τελευταία χρόνια... Να σαι καλά, να και κάτι ευχάριστο....

............

Πάντως χαρά την υπομονή σου 4 μήνες απλήρωτη, εγώ θα είχα κάνει στάνταρ καταγγελία γιατί κάπως πρέπει να ζήσουμε και εμείς.... Έστω επίσχεση εργασίας έχεις σκεφτεί να κάνεις? Προσωρινά θα πληρώνεσαι κάποια χρήματα από τον ΟΑΕΔ , το ξέρεις αυτό?

Πάω να πάρω το παιζάκι μου από την γιαγιά... Τα λέμε αργότερα φίλες!!

Δε θελω να σε απογοητευσω αλλα ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ=ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

Μονο το μπαμπουλα κανει η επιθεωρηση. Δεν υπαρχουν νομικες κυρωσεις και πρεπει να βαλεις δικηγορο, εισαγγελα κλπ... Επισης και για την επισχεση χρειαζεσαι δικηγορο.

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ

Συγνωμη για τη φωτο που ακολουθει αλλα το αποτελεσμα οσων γραφω και οσων σκεφτομαι ειναι

shit.jpg

εχω απελπιστει... :-(:-(:-(

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Ααα ξεχασα...εδω και κανα 5μηνο πλενω με κανονικοτατο απορ κ βαζω και μαλλακτικο (ξεχωριστα βεβαια)

Και κεϊκ, απο τη στιγμη που εφαγε απο το δικο μου...της εχω δωσει μεχρι και αγοραστο

Περαστικα και στα αρρωστουλικα μας

Δημητρα γραψε μας νεα για το Νικολα

φιλιααααα

QuW0p3.png

Καλημερα κοριτσια πονεμενα απο τη δουλεια κ απο τα προβλήματα που μας έχει φορτωσει η εκαστοτε αχρηστη κυβερνηση.:mad::mad::mad::mad::mad:

Ναι τα πραγματα ειναι σε αδιεξοδο κ εγω απο τα 'ιδια ανασφαλεια ανασφάλεια αγωνια για το μελλον. Ξερετε τι πιστευω ; Μονο ο Θεος μπορει να σωσει αυτη τη χωρα εκει πουεχει φτασει.

Τα πραματα στην επαρχια κοριτσια επειδη σε επαρχια μενω -εργασιακα δεν ειναι καλυτερα. Το ένα μαγαζι κλεινει μετα το άλλο. Ειναι τοσο απελπιστικο. Το μονοθετικο ειανι οτι η ζωη ειναι φθηνοτερη οι μετακινησεις λιγοτερες το αυτοκινητο δεν εινα παντα απαραιτητο απο αυτη της αποψης ειναι καλυτερα. Αλλα απο δουλεια αστα!!!!!!!!!!

Ειρηνη Βικακι Αννυ Βάλια σας καταλαβαινω και συμπασχω μαζι σας στο επαγγελματικο προβλημα που εχετε. Θα μαθουμε να ζουμε με πολυ λίγα παιδια αυτο ειναι θα το κανουμε κ αυτο αλλα ειναι δυσκολο γιατιι εχουμε μαθεια αλλιώς -----θα τα καταφερουμε ομως :-):smile::-):smile::-)

καλημέρα,

καταλαβαίνω οτι ακούστηκε άσχημα να κλαίγομαι που θα χρειαστεί να επιστρέψω μετά από ένα χρόνο+ σε μια ''μόνιμη''δουλειά,τη στιγμή που κάποιες αντιμετωπίζετε την ανεργία ή που εργάζεστε 10ωρα,οπότε ζητώ συγνώμη,ήταν απερισκεψία εκ μέρους μου...ξέρετε οτι νοιάζομαι και εύχομαι τα καλύτερα για όλες σας........

''εσείς κι εγώ...

Γεια σας μάνες.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Ο Νικόλας μου ακόμα ψήνεται στον πυρετό, χθες ανέβασε 2 φορές 38,8, το βράδυ έφτασε 39,5, τώρα το πρωί πάλι 38,6. Μπαίνουμε στο 3ο 24ωρο. Μίλησα με τη γιατρό ξανά και είπαμε να περιμένουμε το 3ο να κλείσει κι αν συνεχίζει ο πυρετός θα τον ξαναδει. Μάλλον όπως φαίνεται περνάμε την ίωση 3ημερο υψηλού πυρετού και μετά σπυράκια αλλά περιμένουμε να δούμε.

Οσο για τα επαγγελματικά κουράγιο. Εμένα επισήμως έληξε χθες το εξάμηνο του ΟΑΕΔ και από σήμερα είμαι σε κανονική άδεια μέχρι να ξαναβγω σε άδεια τοκετού. Ευτυχώς Εχω αποφύγει όλα τα προβλήμετα για την ώρα...

X4pTp3.png

ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ!! μπαίνω στα κλεφτά απο το γραφειο που δε με αφηνουν σήμερα να ανασάνω να σας πω ένα γεια!

ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας και τις φίλες μου Βίκυ,Βάσω,Δήμητρα και Μαράκι που μας κάνανε τέτοια τιμή κι ηρθαν στη βάφτιση μας και μας εφεραν ΤΕΛΕΙΑ ΔΩΡΑ!!!!!ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

εντυπωσεις κ λεπτομερειες θα μπω το βραδυ να σας πω,η μικρη Χρυσάνθη με έχει πεθάνει στη γκρίνια αυτες τις μέρες,η δουλειά σκατά και δεν προλαβαινω να κάτσω γμτ.

περαστικα στο Νικόλα μας,Δημητρουλα αυριο θα πας να τον δει αν συνεχιστει ε?που το απεύχομαι..να ναι καλά το αγοράκι μας και ολα τα φιλαράκια μας!

σας φιλω γλυκα δε σχολιαζω γιατι γραφω κ συγχρονως με φωναζει αυτος Αγγελικήηηηη νερό,Αγγελική παρε μου τηλεφωνοοοο,.....

φιλάκια<!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...