Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερούδια! Οπως σας είπε η Βίκυ κάναμε μαραθώνια βόλτα σήμερα διάρκειας 7 ωρών. Αλλά περάσαμε ωραία. Πήγαμε στο καινούριο εμπορικό δίπλα στο ΙΚΕΑ και είναι πολύ ωραία. Εχει έναν μεγάααααλο παιδότοπο με ως επί το πλείστον παιχνίδι ΙΚΕΑ, δωρεάν όπου ξεσάλωσαν τα μικρά μας. Θα ανεβάσω φωτο να δείτε.

Αυριο έχουμε γιατρό και το 3ο εμβόλιο.

Φιλιά!!!

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα μανουλιτσες και παιδακια

Σας εχω χασει τελειως...αλλα ή θα βολταρουμε ή θα ξεσηκωνω το σπιτι...τωρα που καθομαι Φτιαχνω και ντουλαπες αυτες τις μερες...χαμοοοοοοοος

Περαστικα στα κρυωμενα μωρουλια μας. Βασιλικη η μικρη πως ειναι με τη βροχυολιτιδα? Συνηλθε καθολου? Κι εμενα και τα δυο ειναι μπουκωμενα μια βδομαδα τωρα...

Αγγελικη να ζησει και το Χρυσανθο-μπισκοτακι!!! Ειδα και φωτο στο φμπουκ. Κουκλες μαμα και κορη Ααα σιδερενια κ η μανουλα σου!

Κι εμεις το Σαββατο καναμε τα γεννεθλια του Στελιου (ειναι στις 19) μαζι με τη γιορτη μου. Δεν ειχαμε πολλα παιδακια λογω ιωσεων κυριως αλλα περασαμε τελεια Ενθουσιαστηκε με την τουρτα του (την ειχε διαλεξει μονος του) αλλα και με το δωρο του βεβαια...Εμαθε πριν 2 μηνες να κανει καλα πεταλια κι ετσι του πηραμε κανονικο ποδηλατο πλεον κι εχει τρελλαθει

Για το εμβολιο που λετε MMR (ερυθρά, ιλαρά, παρωτίτιδα) μας γραφει 15μηνων Κι ετσι εχουμε ρντβου στις 8 Ιουνη. Παντως μην αγχωνεστε πολυ για τους πυρετους των εμβολιων που λενε κλπ... Δεν ειναι και σιγουρο οτι θα κανουν. Εμενα ο Σ δεν εκανε ποτε απο εμβολιο. Απλα συμφωνω κι εγω οτι καλυτερα ειναι να αποφευγονται νταλα καλοκαιρι.

Η Δεσποινα περπαταει κανονικα χωρις να πιανεται αλλα επειδη τις περισσοτερες φορες την ριχνει κατω ο Σ (δεν εχει και τελεια ισορροπια), ιδιως οταν ειναι διπλα του το ριχνει στο μπουσουλημα Απο κουβεντες με το ζορι λεμε μαμ, γεια, μπαμπα Μ' αρεσει που ελεγα οτι ο Σ αργησε να μιλησει... η μικρη ειναι ακομα πιο αργη

Παω να ξαπλωσω επιτελους

Φιλια πολλα στα ζουζουνακια σας!

QuW0p3.png

που ειστε ρε μανες!?????????!!!!!σας εχασα!!!δεν προλαβαινω να κλασω που λεει ο λογος!χαχαχα

ευτυχως δεν γραφετε πολλα κ σας προλαβαινω!

καταρχην να ευχηθω στο μπισκοτοχρυσανθακι μας οτι καλυτερο για την ζωουλα του ,να ναι παντα γερη κ φωτεινη όπως την μερα της βαπτισης της.μαμα κ κορη ΘΕΕΣ!

περαστικα σε ολα τα παιδακια με τις παλιοιωσεις.ελπιζω να ναι καλα η Ραφαηλια τωρα κ ο Λαζαρακος.

Μαρακι σοκαριστικα λιγο με την κρεβατοβουτια σας!κ εμενα σκαρφαλωνει γενικα οπου βρει!πανω στα μαξιλαρια,στα παιχνιδια της κ οπου υπαρχει περβαζι!

απο λεξεις λεει κ αυτη μαμα,μπαμπα, μαμ γιαγιααννα (καπως)κ κατι αλλα δικα της κινεζικα!προσπαθει να πει κ One,two,three αλλα τουλαχιστον μετραει τα δαχτυλα της οταν της το λεω εγω.περπαταει σχεδον μονη αλλα λογω ανασφαλειας θελει να υπαρχει κατι να ακουμπαει.

για το εμβολιο MMR μας ειπε μολις κλεισει τους 14μηνες δηλ Ιουλιο.λετε να του πω να το κανουμε νωριτερα ή αργοτερα?με αγχωσατε γιατι δεν ειχα ακουσει κατι.

οσο για τον υπνο μας παει αρκετα καλα η εκπαιδευση υπνου αν κ νομιζω οτι μονο σε μενα τα κανει αυτα,γιατι οταν μενει στην μαμα μου κοιμαται σερι.

οσο για την δουλεια,παμε απο το κακο στο χειροτερο κ εμεις....απληρωτοι εδω κ μηνες!

και για αυτο που ρωτησες Μαρια,εγω θα προτειμουσα να ημουν σπιτι μου με το παιδι μου ή να δουλευα απο το σπιτι μου!αυτη η κατασταση δεν παλευεται !

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

μανούλες γεια!!!! βαρέσαμε διάλυση σήμερα ε;;;;;;χαχαχα!!!

καλά κερνάω ουζακι μπαι δε μπιτσ;) μπας και εμφανιστείτε!

2Q==

αντζυ να σου ζησει η νεοφωτιστη χρυσανθη!!!!

κατα τα αλλα πηγα χθες σε μια συναντηση του μητρικου θηλασμου, ηταν για της εισαγωγη στερεων και απογαλακτισμο (καλα ειμαι πιο μπροστα αλλα τεσπα). ηταν καλα. ρωτησα διαφορα και για το θηλασμο μες τη νυχτα. τον τελευταιο καιρο θα ξυπνησει στανταρ 1 φορα τη νυχτα και αν δε θηλασει δεν κοιμαται. ξυπναει νομιζω μολις εχει κανει τσισα, οποτε την αλλαζω (μαλλον το καταλαβαινει και την ενοχλει) και την θηλαζω και κοιμαται. μου ειπε η συμβουλος-παιδιατρος οτι τα περισσοτερα παιδια που θηλαζουν μετα τον 1ο χρονο ξυπνουν μες τη νυχτα για να θηλασουν:confused:. τι να πω;;;

KOWTp3.png

οσο για την δουλεια,παμε απο το κακο στο χειροτερο κ εμεις....απληρωτοι εδω κ μηνες!

και για αυτο που ρωτησες Μαρια,εγω θα προτειμουσα να ημουν σπιτι μου με το παιδι μου ή να δουλευα απο το σπιτι μου!αυτη η κατασταση δεν παλευεται !

Κι εγώ θα το προτιμούσα.Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση.........

Άγχος, άγχος, άγχος και από λεφτά σκ....α!!!!!!!!!!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες

θα μεινω στα εργασιο-οικονομικα μας θεματα...

Δε φτανει που στερουμαστε τοσες χαρες απο τα αγγελουδια μας...ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ!!! Κι εγω αυτο δεν αντεξα κι οταν βρηκα ευκαιρια (να μη με προστατευει η μητροτητα) του ειπα να μου κανει απολυση

Βεβαια οχι οτι υπαρχουν και δουλειες.......... Βαλια κι εγω μια απο τα ιδια περναω με τα βιογραφικα

Αλλα και να στερουμαι τα παιδακια μου και απλα να συσσωρευονται τα λεφτα που μου χρωσταει, ποσο ν αντεξω?

Σορρυ για το ξεσπασμα, αλλα αρχιζω κ απελπιζομαι κ με την ερευνα εργασιας...

Σας ευχομαι μια ηρεμη νυχτα! :-)

QuW0p3.png

Καλησπέρα.

Τα δικά μας νέα επίσης δεν είναι τόσο καλά αλλά αφορούν την υγεία. Ο Νικόλας ξύπνησε από τον μεσημεριανό ύπνο του και καιγόταν στον πυρετό, 38,8 στα καλά καθούμενα. Ευτυχώς που δεν προλάβαμε να κάνουμε το εμβόλιο αλλιώς θα τρέχαμε. Πήγαμε στη γιατρό και τον εξέτασε και τελικά είναι ίωση, έχει πολύ πρησμένο λαιμό και είναι ακόμα στην αρχή. Μπορεί να είναι αυτό με τα σπυράκια μετά από τις 3 μέρες πυρετού....θα δούμε.

Προς το παρόν είμαστε με κάθε 3 ώρες αντιπυρετικό, εναλλάξ ντεπόν-πονσταν, αφού ανεβαίνει πολύ γρήγορα ο άτιμος. Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί πολύ ο μικρούλης μου.

Καληνύχτα!

X4pTp3.png

Περαστικα και σε εσας Δημητρουλα

παντως θα το πω ακομα μια φορα οτι οι κομπρεσουλες με ξιδι κανουν θαυματα!...και σορρυ αν γινομαι κουραστικη

Την περασμενη Τριτη κατα τις 1μιση το βραδυ ακουσα το Σ να βογγαει στον υπνο του. Πηγα να δω τι επαθε κι εκαιγε ολοκληρος. Του εβαλα θερμομετρο κι ειχε 38,6 !!!

Ανοιξα το ψυγειο για ντεπον αλλα ειχε ληξει τον Απριλη (δεν ειχαμε χρειαστει πανω απο 8 μηνες...) Εννοειται ξημερωματα στο εφημερευων, του εδωσα ντεπονακι, εβαλα κομπρεσες κι επεσε ο πυρετος. Γενικα δεν ξανακανε ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

Απο τοτε εχουμε μεινει με βουλωμενη μυτη. Τι κουφο μπορει να ναι κι αυτο βρε κοριτσια? Ξαφνικα τοσο υψηλος πυρετος κ μετα τιποτα??????!!!!!

Ααα να σας πω οτι ρωτησα και τη φαμρακοποιο για τις κομπρεσουλες που διαφημιζουν οτι ριχνουν τον πυρετο και μου ειπε οτι δεν κανουν τιποτα παραπανω απο το ξιδι !!!

Δεν ξερω αν εχει χρησιμοποιησει καμια σας

Περαστικουλια σε ολα τα αρρωστουλια κι ονειρα γλυκα

QuW0p3.png

Καλησπέρα μανούλες!!

με τα εργασιακά είναι πάρε τον ένα (εργοδότη) και χτύπα τον άλλον.....

Πήραν φόρα όλοι με πρόσχημα την κρίση και μας πατήσανε στον λαιμό.

Δεν πειράζει, όσα γλυτώνουν να τα φάνε σε καραμέλες και να τους κάτσουν και στον λαιμό μην πώ τπτ ποιο βαρύ.

Δημητρούλα μου περαστικά σας βρε παιδί μου!!! Πω πω τί έπαθε τώρα.. Εσύ να προσέχεις τώρα κοιλίτσα μου! Ευτυχώς που δεν είχατε κάνει το εμβόλιο.

Άννυ μου καλό θα ήταν να το κάνατε νωρίτερα ή αργότερα από την ντάλα καλοκαίρι... Φυσικά ο γιατρός θα σας το προτείνει από μόνος του γιατί βλέπω όλοι το ίδιο λένε!!! Καλή επιτυχία με τον βραδινό σας ύπνο!! (ρε συ βρίσκουν και τα κάνουν....τί νόμιζες χιχι).

Εμείς καλά είμαστε, το Λουσάκι λιώνει από την ζέστη και κοιμάται καραξεσκέπαστη και ξεκάλτωτη και εγώ δίπλα με ψιλό παπλωματάκι. Μόλις πάω να της βάλω ένα κουβερτάκι-σεντονάκι κλπ το πετάει σε χρόνο dt. Και μερικές φορές ξυπνάει από την τσαντίλα που την σκέπασα... Απλά είμαι στην τσίτα και την τσεκάρω συνέχεια!!

καλο σας βράδυ!!!!!

GaiGp3.png

καλημερα μανουλες!

Δημητρα περαστικα στον Νικολα.αμαν ρε γμτ αυτες οι ιωσεις!ευχομαι σημερα να ειστε καλυτερα!

Ελισσαβετ κ εσυ προβληματα με την δουλεια ε?Ειρηνη μου κ εγω σκεφτομαι να του ζητησω απολυση κ να παρω ταμειο,αλλα ακομη ψαχνομαι γιατι λογω 6μηνου δεν ξερω αν μπορω να παρω.πρεπει να ξαναπαω ΟΑΕΔ να μαθω...ενσημα εχω αλλα δεν δουλευα κανονικα το τελευταιο 14μηνο κ δεν ξερω αν παιζει ρολο...

Βικυ εγω λεω να τα κανουν κομφετι κ να τα βαλουν στον κ@λο τους!

οπως βλεπετε ξυπνησα με κεφια...:tongue:

pSC1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κεφατη Αννυ

...και λιγα λες...

σου προτεινω να πας στο ΙΚΑ να ζητησεις εκτυπωση ενσημων απο το 2008 ως σημερα (θα πεις ετσι τα ζητησαν απο τον ΟΑΕΔ...χιχι) και μετα θα πας απο εκει να ρωτησεις αν δικαιουσαι!

Εγω παντως ετσι εκανα για να μαι σιγουρη. Γενικα, κοιταν τελευταιο 12μηνο, μετα αν δε φτανουν 14μηνο..κοκ...

Οι υπολοιπες δουλευταρουδες μανουλες καλη δουλιτσα

και οι υπναρουλες καλα ξυπνητουρια

QuW0p3.png

Καλημέρα μάνες! Περαστικά στον Νικόλα μας, να γίνει γρήγορα καλά! Για τις δουλειες που λέτε και μη χειρότερα... Τον γαμπρο μου έκαναν να τον πληρώσουν 4 μήνες και τελικά τον απέλυσαν... Δραμα η κατάσταση κι εχουν 3 παιδιά... Το πιο πιθανό είναι ότι θα φύγουν για το χωριό μου που υπάρχει μεγάλο σπίτι και καινουργιο. Τουλάχιστον να γλιτώσουν το ενοίκιο. Βρήκε και δουλεια ο γαμπρός μου εκει, οποτε βλέπουμε. Εγώ βεβαια εχω στεναχωρηθεί πολύ που δεν θα εχω την αδερφούλα μου κοντά..

Αυτά τα ωραία κι από εμας. Σας αφήνω γιατι εχω συναντηση στις 11 και θα επανελθω με καλή διάθεση!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλημέρα μανουλίτσες μου!

Άννυ μου εγώ "φορτωμένη" ξυπνάω κάθε μέρα εδώ και καιρό, αλλά και που τα λέω δεν βλέπω να ξεθυμαίνω. Κάνω τις ίδιες σκέψεις με εσένα (απόλυση κλπ) αλλά δεν ξέρω αν με συμφέρει προς το παρόν, εδώ τουλάχιστον παίρνουμε και κάποια ένσημα και τα χρήματα μηνιαία βγαίνουν περίπου όσο και το επίδομα του οαεδ. Θα μου πεις πας 2 μέρες την βδομάδα, αλλά τουλάχιστον μέχρι στιγμής έστω και αυτά τα λίγα μας τα δίνουν. Είδωμεν...

Άννη μου δεν είναι οι πρώτοι που φεύγουν, πολύς κόσμος φεύγει για επαρχία και εξωτερικό, αναζητώντας μια καλύτερη τύχη για την οικογένειά τους με καλύτερη ποιότητα ζωής. Τώρα για το τί θα συναντήσεις εκεί που θα πας και το αν θα είναι καλύτερα από εδώ είναι θέμα συγκυριών και προετοιμασίας φαντάζομαι. Έχω τολμήσει να σκεφτώ και εγώ την υπόθεση επαρχία, αλλά κάτι τέτοιο θα συμβεί μόνο αν και εφόσον μείνουμε για μεγάλο διάστημα και οι 2 άνεργοι. Προς το παρόν ο σύζηξ δεν αντιμετωπίζει επαγ. κάποιο πρόβλημα -απ'όσο γνωρίζει και ο ίδιος- (σκόρδα δλδ...).

Ειρήνη, ποιές είναι οι προϋποθέσεις για να πάρουμε το επιδ. ανεργίας? (εσύ τελικά τα πήρες από τον πρώην εργοδότη σου τα χρωστούμενα?).

Και μια ερώτηση του καρα-ασχέτου αλλά να μάθω θέλω... : Με τί απορρυπαντικά πλένετε τα ρούχα των παιδιών και σε τί θερμοκρασία?

Εμείς ακόμα πλένουμε με baby planet απορ. και μαλακτικό , και μόλις μου τελειώσει το στοκ σκέφτομαι να πλένω μεν ξεχωριστά από τα δικά μας αλλά να χρησιμοποιώ τα κανονικά απορ. Επίσης σε κάθε πλύση βάζω και μια ταμπλέτα καλγκόν για τα άλατα, και πάντα τα πλένω στους 40 βαθμούς. Σας έχει πει τπτ σχετικό η παιδίατρός σας?

Πάω να σκιστώ στην δουλειά!!!

μπάι!!!!!!!!

GaiGp3.png

Βικυ μου για 2η φορα ταμειο αν παιρνεις (οπως θελω εγω-ειχα παρει ξανα το 2007 νομιζω) θελουν 125 ημερες εργασιας το τελευταιο 14μηνο,χωρις να υπολογιζονται οι 2 τελευταιοι μηνες.

μπες στο σιτε τους κ θα δεις τι θελουν.

οσο για την επαρχια το σκεφτομαστε κ εμεις να φυγουμε στα μερη του αντρα μου ,αλλα πρεπει να δηλωσει μεταθεση τον Μαρτιο κ βλεπουμε....

για τα απορυπαντικα που λες τωρα αρχισα να τα πλενω με το δικο μας,ξεχωριστα ομως τα δικα της.

οσο για το ΜΜR βρηκα αυτο

http://pediatros-thes.gr/?page_id=245

pSC1p2.png

Δήμητρα κι εμένα μου έχει κάνει πυρετό υψηλό μια φορά και μετά τίποτα. ήτανε γαστρεντερίτιδα και μετά είχε διάρροια.Περαστικούλια σας......

Κι εγώ άρχισα να πλένω τα ρούχα του με το δικό μας απορρυπαντικό, πάντα ξεχωριστά όμως.

Κορίτσια με τα εργασιακά δε βλέπω μέλλον. Μου φαίνεται θα γυρίσουμε πίσω στα χωριά μας, να καλλιεργήσουμε και τίποτα να έχουμε να τρώμε, να γλιτώσουμε κι απ΄' τα ενοίκια.......

Πού μας κατάντησαν ρε παιδιά;;;;

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...