Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Περαστικά στον Λαζαράκο και στη Ραφαηλία. Τελικά και αυτή η εποχή είναι πολύ επικίνδυνη για ιώσεις.

ευχαριστουμε κοπέλα μου κ μπραβο που ειστε καλα κ μεγαλώνετε γρηγορα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και απο εμένα.

Σας ευχαριστώ όλες σας που με θυμόσαστε!!! Τρεχω και δεν φτάνω με τον μικρό.

Τρεχω συνέχεια απο πίσω του διοτι τα πηράζει όλα. Σας καταλαβαίνω όλες σας που έχετε θεμα με τα όχι και τα μη. Τα ίδια και ο Κωνσταντίνος. Δεν ακούει στο όχι και στο μη και δειχνει ότι το καταλαβαίνει κανονικότατα, αλλα με γράφει και με εκνευρίζει πολύ αυτό. Μέχρι που σκέφτηκα να πάρω βιβλίο για την σωστή ανατροφή και διαπαιδαγώγηση παιδιου. Εχετε να μου προτίνεται κάτι?????

Περαστικά σε όσα ζουζούνια είναι άρρωστα!!!

Αντζυ μου με το καλό η βάφτιση! Ολα θα είναι υπέροχα! Δεν ξέρω αν θα τα καταφερουμε αλλά ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση!

Αχ βρε κορίτσια πραγματικά μου έχετε λείψει όλες σας!

Χτες κάναμε την 3η δόση του μινιγγιτιδόκοκου και τον επόμενο μήνα εχουμε ιλαρα-ερυθρά-παρωτίτιδα το οποίο μου είπε η παιδίατρος ότι 8η-10η μερα μπορεί να κανει πυρετο. Ο μικρός μου είναι 9700 και 80 πόντους! Ακόμα δεν μιλάμε... λέει γιαγια αλλα ασυνέσθητα και μετα γκα γκα, τατα και τετοια χαζούλια...

Καταλαβαίνει που είναι το ρολόι (έχουμε στον τοίχο ενα), που είναι τα φώτα, και σημερα του εβαζα μπροστα του 4-5 παιχνίδια και ελεγα τα όνοματα από τα παιχνίδια (τι ειναι τι) και μου τα εδιχνε!!!

Οσο για δουλειά ούτε για πλάκα δεν χτυπάει το τηλέφωνο... κι εχω στείλει ενα σωρο βιογραφικά... Σκούρα τα πράγματα... Και ενω εχω καταθεσει τα χαρτια στον ΟΑΕΔ απο 2 Μαϊου απάντηση θα εχω 9 Ιουνίου.... Γ@μω το κράτος.... ΕΛΕΟΣ...

Εχουμε πάρει και δελτία κοινωνικού τουρισμού για διακοπές αλλά δεν ξέρω ούτε που να πάμε ούτε κ πότε....

Ευχομαι να είσαστε όλες καλά!!!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα μανουλίτσες μου! Σήμερα ετοιμάστηκα νωρίς κι έτσι προλαβαίνω να σας πω μια καλημέρα.

Επιτέλους απόψε η μικρούλα μου κοιμήθηκε σερί! Ξύπνησε μόνο το πρωί και την ξανακοίμισα. Έτσι ξεκουράστηκα κι εγώ που πραγματικά νόμιζα ότι θα κλαττάρω από την αυπνία. Μιλάμε ότι ξύπναγε κάθε μισή ώρα τις 2 προηγούμενες μέρες! Ζήτημα να'χα κοιμηθεί ένα συνεχόμενο 2ωρό. Και χωρίς εμφανή λόγο. Έχουν βγει και τα άλλα 2 δοντάκια που την ταλαιπώρησαν πολύ. Τώρα ποιός ξέρει ποιό βγαίνει πάλι.

Κατα τ'άλλα καλά. Παρασκευή σήμερα και η διάθεση πιό ανεβασμένη.

Διαβάζω για μωράκια που κάνουν πολλά καινούρια πραγματάκια. Μπράβο σε όλα!

Περαστικά και στα αρρωστούλικα!

Αντζούλα μου, περιμένω λεπτομέρειες για την βάπτιση όποτε ευκαιρίσεις. Στείλε sms αν δεν μπορείς αλλιώς.

Βασιλική, κι εμεις την παίρνουμε στο κρεβάτι τις μέρες που είναι πολύ ανήσυχη και ξυπνάει συχνά. Βέβαια το αποτέλεσμα είναι να κοιμούνται μια χαρά μπαμπάς και κόρη και η μαμά να κοντεύει να πέσει απ΄το κρεβάτι αλλά τι να κάνουμε.

Πρέπει να φύγω!!! Καλημέρα!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

laxtaristo-prwino-14.jpg

goodmorning!!!!!!!!

εύχομαι σε όλες μια γεμάτη και ήρεμη μέρα!!!!!!

LLOXlhdxDMc

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

γεια σας μανουλες! επιτελους καταφερα να διαβασω τα νεα σας!

Χριστινακι περαστικα σου! ελπιζω να εισαι καλυτερα:-P

Βικυ κριμα ρε γμτ για τη δουλεια! που θα παει το χαλι μας δεν ξερω. ελπιζω να βελτιωθει η κατασταση. η μικρουλα σου παντως εχει πλουσιο λεξιλογιο! τι γλυκα λογακια που λενε τα μικρα μας!

Ελισαβετ τι παλικαρι εχεις!:o τι τρωει κ μεγαλωσε ετσι? εμενα ακομα 10 κιλα ειναι. για τη φραουλα που ρωτησες ο γιατρος μας ειχε πει οτι κανει ακομα απο περυσι αλλα δεν του εχω δωσει μεχρι τωρα. μονο μια κουταλια μαρμελαδα φραουλα σε ψωμακι εχει φαει κ δεν ειχε κανενα προβλημα. δεν ξερω,του εχω δωσει σχεδον τα παντα,εκτος απο φραουλες κ μανιταρια που τα φοβαμαι λιγο.

Μαρια(atlantis) περαστικα στη Γεωργια σου! χαιρομαι που ειναι καλυτερα. κ ο Αναστασης εχει μυξες εδω κ ενα μηνα κ δεν λενε να σταματησουν. ευτυχως τα αυτακια του ειναι οκ. εξετασεις ο γιατρος μας κανει οσες ανεφερες,εκτος απο την πηγη κ επισης με ρωταει καποιες ερωτησεις,π.χ. αυτη τη φορα νε ρωτησε αν λεει λεξουλες.

Αννα φετα δινω καπου καπου απο αυτη που τρωμε εμεις με μειωμενα λιπαρα. ο γιατρος μου ειπε ειναι οκ.

οσο για τα δοντακια η δικη μου οδοντιατρος μου ειπε καθαρισμο με γαζα ή βαμβακακι κ νερο μετα απο τα γευματα. θεωρω οτι μετα το γαλα δεν χρειαζεται. καλα,εχω παθει πλακα με το λεξιλογιο της μικρης σου! να τη χαιρεσαι!

Μαρακι2108 γαλα δινω το κατσικισιο το Ολυμπος. το εχει το s/m στα ψυγεια. ο γιατρος μου ειχε πει οτι αν σταματησω το θηλασμο να παρω αυτο γιατι εχει περισσοτερο σιδηρο απο το αγελαδινο. βεβαια εγω τον θηλαζω ακομα αλλα του δινω κ απο αυτο γιατι δεν πιστευω οτι το γαλα μου ειναι αρκετο για να τον χορτασει. αν θες να σταματησεις το θηλασμο δεν χρειαζονται φαρμακα. αραιωνεις τη συχνοτητα κ σιγα σιγα θα σταματησει.

Αντζυ ευτυχως η μανουλα σου ειναι καλα! με το καλο να γινει κ η βαφτιση της κουκλιτσας σου!

Βασω περαστικα σας! κ εμεις τον παιρνουμε στο κρεβατι οταν δεν ειναι καλα,κ ιδιαιτερα αν εχει πυρετο ή οταν η μυτουλα του ηταν πολυ μπουκωμενη κ δεν μπορουσε να κοιμηθει καλα.

για τα εμβολια που λετε εμεις εχουμε το επομενο στις 7/7 αλλα δεν ξερω ποιο. πριν λιγες μερες καναμε της ανεμοβλογιας. αυτο το μηνα πηρε 150 γρ κ εφτασε τα 10,050 κ 77 εκ υψος.

φιλια σε ολες!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

ΦΙΛΕΣ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΑΣ!!!!έχω πολύ αγωνία και άγχος...μαζευτείτε πλιζ να με ενημερώσετε για τα διαδικαστικά και να με ξε-αγχώσετε!!!!!!!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

καλημέρα!

Αντζούλα εγώ είμαι εδώ και σε καταλαβαίνω,ρώτα οοοοοοοτι θέλεις,μακαρι να μπορούσα να διώξω λίγο από το άγχος σου!

όλα θα πάνε καλά,καμιά μας νομίζω δεν ήξερε τι να κάνει...

όλα όμως παιρνουν το δρόμο τους,όλα γίνονται και διορθώνονται,μην ανησυχείς καθόλου!

αρκεί να έχετε πάρει μαζί σας όλα τα βασικά,

τη μπισκοτίνα:tongue::tongue::tongue:το σταυρό,το κουτί,τις μπομπονιέρες,μαρτυρικά,λαμπάδα κτλ.

και να ακολουθείς τις οδηγίες του πάτερ-τι λαχείο κι αυτό....

ποιός θα την βαφτίσει τη ζουζού?

εύχομαι μεσα από την καρδιά μου η ώρα η καλή!

αφήνω ανοιχτο τον υπ και θα ρίχνω ματιές,αν θελεις κατι πες και θα σου απαντήσω!

α!μην ξεχάσεις να πάρεις νεράκι,πιπίλα-αν χρησιμοποιείτε και οτιδήποτε άλλο την ηρεμεί-ίσως το χρειαστείτε...εύχομαι να μην κλάψει καθόλου!

κοίτα να γίνεις μια κούκλα και να το χαρείς!!!!!!!!

φιλιά!

περαστικά στη Ραφαηλία!πως είναι τώρα Βάσω?ευχαριστώ για τα λόγια σου!και μην ανησυχείς για το βάρος της αν δεν προβληματίζει το γιατρό,αν είναι μεσα στις καμπύλες και αν αυξάνεται με λογικούς ρυθμούς.

κοίτα κι εμένα που είναι 10650,έχουν πέσει τα νεφρά μου που λέει και η μαμά μου:tongue::tongue::tongue:

Βάλια μου μακαρι κοριτσάκι μου σήμερα κιόλας να χτυπήσει το τηλέφωνο και να έχεις μια πολύ καλή πρόταση για δουλειά!να είσαι όσο πιο θετική και αισιόδοξη μπορείς και όλα θα γίνουν.και μην τυχόν και δεν κανονίσεις διακοπές!!!!!οπουδήποτε,οποτεδήποτε,επιβάλλεται αφού έχεις την ευκαιρία,έτσι?φιλιά,να είσαι καλα!

Δέσποινα μπράβο στον Αναστάση που τα τρωει όλα!να έρθει να κάνει κανένα σεμινάριο στη Γεωργία που αρνείται οτιδήποτε νέο!

έλα,μη χανόσαστε πάνω που είπαμε να βρούμε τους ρυθμούς μας!!

''εσείς κι εγώ...

ΟΥΦ ΜΟΛΙΣ γυρισα απο το κομμωτήριο,θα βαφτώ κ θα παλέψω να την κοιμισω εστω ενα μισαωρακι για να μην γκρινιάζει το μεσημέρι! ευχαριστω πολύ Μαράκι,πηρα την τσάντα με τα βασικά!κι εγω ευχομαι να μην ταλαιπωρηθεί το κοριτσάκι μας!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Καλησπέρα μανούλες!

Γυρίσαμε πριν λίγο από την πανέμορφη βάφτιση της Χρυσάνθης μας! Να μας ζήσει η νεοφώτιστη! Ηταν μια θεά, μια γλύκα! Εκλαψε λιγάκι αλλά όλα ήταν τέλεια.

ΝΑ σας ζήσει Αντζυ μου και πάλι.

X4pTp3.png

να ζήσει το μπισκοτάκι μας!!!!!!!!!

ballerina%2Bin%2Bpink.jpg

να ζήσεις Χρυσάνθη,να είσαι πάντα γερή,τυχερή κι ευτυχισμένη!!!!!!

να είναι η ζωή σου γεμάτη φως και χρώματα!!!!!!!

να σας ζήσει Άντζυ μου,να είστε πάντα καλά και τη χαίρεστε!!!!

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

Χρυσάνθη μου σου εύχομαι να είναι γερή και καλότυχη ,και να σε καμαρώσουν οι γονείς σου όπως εσύ επιθυμείς".

Άντζυ μου ελπίζω να περάστε Super στην βάπτιση και να ήταν όπως ακριβώς την ονειρεύτηκες.

Εμείς δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να έρθουμε αν και το θέλαμε πολύ. Ελπίζω να το κανονίσουμε σύντομα το καφεδάκι για να σας δούμε από κοντά.

k30rm7.png

Καλησπέρα μανουλίτσες! Είχαμε ένα πολύ γεμάτο ΣΚ και είμαι πολύ κουρασμένη. Κοίμισα την ζουζουνίτσα μου και θα πάω κι εγώ νάνι όμως προηγουμένως ήθελα να μπω να ευχαριστήσω την Αντζούλα για την ΤΕΛΕΙΑ βάπτιση! Όλα ήταν υπέροχα! Να είστε πάντα όλοι καλά και να χαίρεστε και να καμαρώνετε πάντα την νεοφώτιστη.

Ήταν όλα τόσο όμορφα στολισμένα, τα γλυκάκια (cupcakes) όλα τα λεφτά, οι μπομπονιέρες καταπληκτικές και τα παιδικά χωνάκια με marshmallows τέλεια!!! Για την μάνα και κόρη δεν συζητάμε, θεές! Μπράβο Αντζούλα! Καταπληκτικά όλα! Ευχαριστούμε πολύ!

Φιλάκια σε όλες! Καληνύχτα!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλησπέρα μανούλες!!

ε, μην κλείσουμε και 24ωρο χωρίς νέο ποστ χαχαχα

Άντζυ μου να σου ζήσει και από εδώ!!! Πολύ καθώς πρέπει δεσποινίς η Χρυσανθούλα μας, και πολύ γοργονίτσα!!! Ήταν μία υπέροχη βάφτιση όπως περιέγραψαν τα κορίτσια πριν! Κάναμε και τις τσάρκες μας πριν και μετά την βάφτιση , και γενικά είχαμε ένα υπέροχο Σάββατο!!!

Την κυριακή με περίμεναν 7 πλυντήρια για σίδερο, τσακωθήκαμε αλλά κέρδισα χαχαχα χαράμισα την μέρα μας όμως.

Σήμερα αλωνίζαμε όλη μέρα όμως με τον Νικόλα και την Δήμητρα, από το πρωί μέχρι τ' απόγευμα έξω, και ισοπεδωθήκαμε. Αύριο δουλειά ... χαχαχα ( ΤΟ ανέκδοτο ε?).

Καλό βράδυ μανούλες!!!

(και μην πολυ χανόμαστε!!)

GaiGp3.png

Γεια σας φιλες!!!Μα που εισαστε??Το κλεισαμε το καφε!Πως χανομαστε ολες ετσι????Κοντευει εβδομαδα και ακομη στην ιδια σελιδα............

Να πω οτι πηγαμε και εμεις στη βαφτιση της φιλης μας μπισκοτοχρυσανθης και μαμα και κορη ητανε θεες!!!!Ολα μα ολα ητανε υπεροχα πραγματικα!!

Στα δικα μας τωρα....ο Γιωργης εχει πολυ γκρινια τις τελευταιες μερες και μαλλον καποιο δοντι θα σκασει!Εχω και ενα αλλο θεματακι...τωρα που περπαταμε στα σημεια του σπιτιου που δεν εχει χαλια(και ειναι πολυ λιγα) γλιστραει και εχει πεσει 3 φορες μεσα σε 2 μερες οπου και τις 3 φορες χτυπησε στο κεφαλι:(:(:(:(Φοβαμαι τοσο πολυ!Τι θα κανω το καλοκαιρι που δεν θα εχει χαλια??????Να το αφησω ετσι το σπιτι????Και ποσο να ειμαι απο πισω του????Δεν τον προλαβαινω!ουφφφφφ πολυ με αχγωνει το θεμα........

Αυτα τα ολιγα........Παω να κανω καμια δουλεια τωρα που κοιμαται ο μικρος κυριος!:P

Καλησπέρα κι από μένα. Βασούλα, έχουν συντονιστεί τα μωρά μας. Πολύ γκρίνια μιλάμε! Έχει κοιμηθεί εδώ και μία ώρα και έχει ήδη ξυπνήσει 3 φορές! Τι θα τραβήξουμε πάλι απόψε...

Κι εμείς έχουμε αφαιρέσει το χαλί γιατί μαδούσε πάρα πολύ και γέμιζε το σπίτι χνούδι, κι έτσι τρέχει στο μάρμαρο. Τρέμω κι εγώ το πότε θα ξεθαρέψει και θα θέλει μόνη της γιατί είναι πολύ επικίνδυνα. Πάντως νομίζω πως σε λίγο ο Γιωργάκης δεν θα έχει πρόβλημα. Θα περπατάει πιο σταθερά και δεν θα πέφτει εύκολα. Τώρα στην αρχή είναι τα ζόρια.

Εγώ κουράζομαι τις λίγες ώρες που την έχω μετά την δουλειά. Θέλει συνέχεια να τρέχει και επειδή την κρατάμε πρέπει να σκύβουμε. Η μέση μου τα'χει παίξει. Αναρωτιέμαι πώς αντέχουν οι μαμάδες μας από 3 ώρες η καθεμιά, κάθε μέρα. Πολύ κουραστικό!

Σας αφήνω να πάω νάνι. Βικάκι, έχει και τα καλά της η μείωση της δουλειάς. Θα ευχαριστηθήτε βόλτες! Κατά τ'άλλα, τι να πω, τα καλύτερα εύχομαι για εσένα και την Βάλια μας. Ότι έγινε να είναι για καλό.

Καληνύχτα μανούλια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...