Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα μανούλες!!!

ασε για την τουαλετα! τα ιδια και η δικια μου! πρεπει να παρουμε αυτη την ασφαλεια για τη λεκανη αλλα ελπιζω να μη βρεθουμε εμεις σε εκτακτη αναγκη, χαχαχα!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Αννα! Καλα πες μου οτι κάνεις πλάκα.... Αυτό το παιδί σου θα με τρελλάνει! χαχαχαχα! Τι να πω??? Εχω μείνει speechless!!! Εμένα ένα ποταπό μαμα και μπαμπα λέει! χαχαχαχα!

Αννα θυμησε μου, εσύ δουλεύεις???

29/5 επιστρεφω!!!!! ειμαι νηπιαγωγος και θα παω στο γραφειο που υπαγομαι. μεχρι τις 21/6 δηλ γιατι μετα εχω διακοπες μεχρι το σεπτεμβρη... ναι, ειμαι πολυ τυχερη...

KOWTp3.png

γειά σας κοριτσάκια μου!

είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα γιατί μετά από μια εβδομάδα πίκρας σήμερα η Γεωργία μου ξύπνησε καλύτερα!!!!!στις 6.30 βέβαια:mad:,αλλά καλύτερα!!μας είδε χθες η γιατρός μας και βρήκε τα αυτάκια της καλύτερα και είπε οτι ο βήχας οφείλεται στις μυξούλες και μόνο-ουφφφφφφ και θα περάσει με λίγη αντιβιωσούλα ακόμα!

τι εφιάλτης Θεέ μου αυτές οι μύξες:shock:α πα πα πα πα:shock:πρώτη φορά είχε το κοριστάκι μου και μακαρι να μην το ξαναπάθει ποτε-και κανένα από τα μωράκια μας!δεν παλέυεται αυτό το συστημα ορος,σκουπακι,ουρλιαχτα κτλ...

σας ευχαριστώ όλες για τα περαστικά!

και για τις απαντήσεις.....

η πηγή ναι,είναι η ένωση των οστών του κρανιου και ολοκληρώνεται απ' οτι ξερω στους 18 μήνες.

εμένα η γιατρος είπε μόνο με γάζα να καθαρίζω ακόμα τα δοντάκια της και όχι οδοντόκρεμα.θέλει πολύ προσοχή η οδοντόκρεμα,θα έχετε ακούσει φαντάζομαι τι λέγεται για τις φθοριούχες-και όχι μόνο:shock::shock::shock::shock::shock:

Μαρακι τι ήταν αυτό?????δόξα το Θεό δε χτύπησε!στα τέσσερα τη βρήκατε?χι,χι το σκατό!φαντάζομαι τι πλάκα πάθατε!κοίτα να δεις...βασικά κι εγώ τρέμω μην βάλει τα πόδια της επάνω στην πάντα,την κάνει σκαλοπάτι και βρεθεί από κατω καμιά ώρα:rolleyes:κάπου διάβαζα οτι πρεπει πια να ττην βγάλουμε,για ασφάλεια....αλλά να χτυπάνε γκουπ πάνω στο ξύλο είναι καλύτερα?

μπραβο στο Νικόλα που είναι καλά!

με το καλό η βάπτιση της μπισκοτίνας μας το Σάββατο!

για να βάλω πάλι μια φωνή μηπως φανει η μανούλας της!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΖΥ!!!!!!!

άννα μου,συνάδελφε κι εγώ επιστρεφω στη δουλειά :shock::shock::shock::shock::shock:σε λιγες μέρες,αλλά 1η Ιουνίου.

εσύ γιατί 29-5?????????????????????1η Σεπτέμβρη δεν ξεκίνησε το 9μηνο?εχω κάνει καπου λάθος εγω?για πες!!!

ναι,είμαστε από τις τυχερές,δεν το συζητώ....

εσένα θα την κρατήσει καποιος δικός σου για τον Ιούνιο τουλάχιστον???

εμένα Δοξα το Θεούλη για τον Ιούνιο μόνο θα τα καταφέρει η αδερφουλα μου,ευτυχώς γιατί(θα ακουστεί πολύ εγωιστικό και αχάριστια,το ξέρω,έχετε δικιο,αλλά...)θα μου-της ήταν απίστευτα δύσκολο να την αφήσω με ένα ξένο άτομο-έστω για ένα μηνα.

κορίτσια που το έχετε κανει ήδη λόγω δουλειάς και τα έχετε καταφερει τόσο καλά σας θαυμάζω,πραγματικά...πείτε,πως την παλέψατε???????

η μικρή είναι πολύ προσκολλημένη πάνω μου-κι εγώ πάνω της

και θα δυσκολευτούμε πολύ..........ίσως είναι πιο δύσκολος ο αποχωρισμός τώρα,που είναι πιο μεγάλη....

θα προτιμούσατε να μην εργάζεστε αν είχατε την οικονομική δυνατότητα ή πιστευετε οτι σας κάνει καλό που φευγετε από το σπίτι,η εργασία και η συναναστροφή με άλλα ατομα?????????

αχ,συγνώμη αν σας ζαλίζω,παλι πολλά είπα,αλλά πειτε μου πλζ!

α!αννα ποιο βιβλίο λες?????????

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

γειά σας κοριτσάκια μου!

εμένα η γιατρος είπε μόνο με γάζα να καθαρίζω ακόμα τα δοντάκια της και όχι οδοντόκρεμα.θέλει πολύ προσοχή η οδοντόκρεμα,θα έχετε ακούσει φαντάζομαι τι λέγεται για τις φθοριούχες-και όχι μόνο:shock::shock::shock::shock::shock:

?

Με γάζα και νεράκι;Για πες για τις παιδικές οδοντόκρεμες, δεν έχω ακούσει κάτι.Δεν το έψαξα κιόλας να πω την αλήθεια!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

γειά σας κοριτσάκια μου!

είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα γιατί μετά από μια εβδομάδα πίκρας σήμερα η Γεωργία μου ξύπνησε καλύτερα!!!!!στις 6.30 βέβαια:mad:,αλλά καλύτερα!!μας είδε χθες η γιατρός μας και βρήκε τα αυτάκια της καλύτερα και είπε οτι ο βήχας οφείλεται στις μυξούλες και μόνο-ουφφφφφφ και θα περάσει με λίγη αντιβιωσούλα ακόμα!

τι εφιάλτης Θεέ μου αυτές οι μύξες:shock:α πα πα πα πα:shock:πρώτη φορά είχε το κοριστάκι μου και μακαρι να μην το ξαναπάθει ποτε-και κανένα από τα μωράκια μας!δεν παλέυεται αυτό το συστημα ορος,σκουπακι,ουρλιαχτα κτλ...

σας ευχαριστώ όλες για τα περαστικά!

και για τις απαντήσεις.....

η πηγή ναι,είναι η ένωση των οστών του κρανιου και ολοκληρώνεται απ' οτι ξερω στους 18 μήνες.

Μαρακι τι ήταν αυτό?????δόξα το Θεό δε χτύπησε!στα τέσσερα τη βρήκατε?χι,χι το σκατό!φαντάζομαι τι πλάκα πάθατε!κοίτα να δεις...βασικά κι εγώ τρέμω μην βάλει τα πόδια της επάνω στην πάντα,την κάνει σκαλοπάτι και βρεθεί από κατω καμιά ώρα:rolleyes:κάπου διάβαζα οτι πρεπει πια να ττην βγάλουμε,για ασφάλεια....αλλά να χτυπάνε γκουπ πάνω στο ξύλο είναι καλύτερα?

μπραβο στο Νικόλα που είναι καλά!

με το καλό η βάπτιση της μπισκοτίνας μας το Σάββατο!

για να βάλω πάλι μια φωνή μηπως φανει η μανούλας της!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΖΥ!!!!!!!

άννα μου,συνάδελφε κι εγώ επιστρεφω στη δουλειά :shock::shock::shock::shock::shock:σε λιγες μέρες,αλλά 1η Ιουνίου.

εσύ γιατί 29-5?????????????????????1η Σεπτέμβρη δεν ξεκίνησε το 9μηνο?εχω κάνει καπου λάθος εγω?για πες!!!

ναι,είμαστε από τις τυχερές,δεν το συζητώ....

εσένα θα την κρατήσει καποιος δικός σου για τον Ιούνιο τουλάχιστον???

εμένα Δοξα το Θεούλη για τον Ιούνιο μόνο θα τα καταφέρει η αδερφουλα μου,ευτυχώς γιατί(θα ακουστεί πολύ εγωιστικό και αχάριστια,το ξέρω,έχετε δικιο,αλλά...)θα μου-της ήταν απίστευτα δύσκολο να την αφήσω με ένα ξένο άτομο-έστω για ένα μηνα.

κορίτσια που το έχετε κανει ήδη λόγω δουλειάς και τα έχετε καταφερει τόσο καλά σας θαυμάζω,πραγματικά...πείτε,πως την παλέψατε???????

η μικρή είναι πολύ προσκολλημένη πάνω μου-κι εγώ πάνω της

και θα δυσκολευτούμε πολύ..........ίσως είναι πιο δύσκολος ο αποχωρισμός τώρα,που είναι πιο μεγάλη....

θα προτιμούσατε να μην εργάζεστε αν είχατε την οικονομική δυνατότητα ή πιστευετε οτι σας κάνει καλό που φευγετε από το σπίτι,η εργασία και η συναναστροφή με άλλα ατομα?????????

αχ,συγνώμη αν σας ζαλίζω,παλι πολλά είπα,αλλά πειτε μου πλζ!

α!αννα ποιο βιβλίο λες?????????

μαρια μου,καταρχας μπραβο στο κοριτσακι σου που ειναι καλυτερα!!!!!!!!:-P:razz::-P:razz::-P το συναχι ειναι οτι χειροτερο, δεν το συζητω, μαρτυρικες στιγμες ζουμε οταν ειναι τα παιδακια μας μπουκωμενα!

για την αδεια... ετσι μου ειπανε ρε εμενα. απο 1/9 ξεκινησε αλλα παει μεχρι 27/5, επειδη ειναι σαββατο θα παω 29. νομιζω οτι μετρανε ημερολογιακα τους μηνες για να βγουν οι ημερες αδειας και ετσι ειναι κουτσουρεμενο το 9μηνο. τεσπα.:cool:

θα μου την κρατησουν οι γονεις μας, ευτυχως. δεν εχω προβλημα που θα την αφησω, νομιζω ουτε και εκεινη. αν επρεπε ομως να παρω ξενο θα φρικαρα.:eek: θελω να επιστρεψω στη δουλεια εγω, ισως γιατι ειναι μονο για 4 ωρες οποτε δεν το πολυσκεφτομαι. οχι στο γραφειο ομως, μονο στα παιδακια μου.

το βιβλιο "συνταγες για μωρα απο 6 εως 24 μηνων" Κλαιρη Λιονακη. εχει και κατι ακυρες με ζαχαρη και αλατι αλλα εγω τις φτιαχνω και τα παραλειπω αυτα. καλουτσικο ειναι. μεχρι στιγμης αρεσουν αρκετα!

α! το παντα το εχω βγαλει πριν πολυυυυυ καιρο! δεν το ρισκαρω και ας ακουω γκουπ και γκαπ!

KOWTp3.png

Καλησπέρα μανουλίνια. Το στρωμα το κατεβάσαμε τέρμα κάτω την επόμενη κιόλας μέρα. Δεν υπήρχε περίπτωση να την ξαναβάλουμε εκεί μετά τον σάλτο. Τώρα το καημένο ίσα που φτάνει να πιάσει το κάγκελο από πάνω. Βetter safe than sorry όμως.

Πάντως ευτυχώς ούτε καρούμπαλο!

Στους δικούς μας δεν το είπαμε για να γλιτώσουμε την γκρίνια τους. Τέλος καλό όλα καλά.

Μαράκι χαίρομαι που συνέρχετε το κοριτσάκι σου. Οι μυξούλες είναι όντως απ΄τα χειρότερα. Περαστικούλια!

Αχ, είστε τόσο τυχερες που καταφέρατε να κάτσετε τόσο καιρό με τα μωράκια σας!

Εγώ Μαράκι δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά τι θα έκανα. Τώρα που δουλεύω λέω πως θα προτιμούσα να κάθομαι σπίτι μαζί της. Εχουμε κι εμείς τρελή εξάρτηση η μιά απ΄την άλλη, αλλά πιστεύω πως μου κάνει καλό το ότι βγαίνω έξω κ βλέπω κόσμο κ αλκάζω παραστάσεις στην δουλειά. Το ιδανικό θα ήταν να δούλευα λιγότερες ώρες αλλά δεστυχώς δεν γίνεται.

Άννυ μου, τι ωραία που σας φτιάξαν καρτούλες! Μπράβο που τα πάει τόσο καλά! Όσο για τις λεξούλες, τα αγοράκια συνήθως αργούν περισσότερο απ΄τα κοριτσάκια.

Σας φιλώ όλες! Όνειρα γλυκά!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλησπέρα μανούλες!!

Ιωάννα μου να τα χιλιάσεις μανούλα μου!!! Χρόνια σου πολλά, να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!!

Άννα μου εγώ λέω να αρχίσω να της τα πλένω με οδοντόβουρτσα αλλά με νεράκι. Ελισάβετ εσύ τί λες να κάνεις? Φυσικά κάτσε να δούμε πώς θα το πάρει το θέμα με την οδοντόβουρτσα πρώτα χαχαχα....

Άννυ μου πολλά πολλά φιλάκια στον Δημητράκη μας να δώσεις!!! Έγινε θηριάκι και αυτός ε? Βάλε ασφάλεια στην τουαλέτα γιατί τον βλέπω να κάνει βούτες την πιπίλα χαχαχα.... Εγώ κλείνω πάντα την πόρτα, αλλά και να θέλει να σηκώσει το καπάκι είναι πάρα πολύ βαρύ και δεν μπορεί προς το παρόν. -(σε πήραν τα ζουμιά με την κάρτα?)-

Κατα τ' άλλα νομίζω ότι από αύριο αρχίζει το 2ήμερο. Περιμέναμε να το καταθέσουν στην επιθ. εργασίας για να ισχύει και τυπικά. Χέθε μέσα δλδ.

Μαρία μου σιδερένια!!! Μπράβο, τώρα λίγο υπομονή και θα είναι περδίκι!! Με την αδερφή σου έχετε κάνει "προπονήσεις" ? δλδ να φεύγεις και να της την αφήσεις?

Εμείς έχουμε την γιαγιά, η οποία κάπου κάπου μας κάνει κάτι νερά , την έχει αναλάβει για 2 μέρες και η γειτόνισά μου, αλλά γενικά μέχρι λίγο πριν τον χρόνο προσαρμοζόταν ποιό εύκολα. Τώρα πλέον δεν θέλει να κάνει βήμα χωρίς εμένα, ακόμα και με τα παιδάκια είναι διστακτική, και με την γιαγιά το πρωί λιγάκι στεναχωριέται που την αφήνω. Όχι όμως σε σημείο να κλάψει. Εμένα με πονάει η καρδιά μου που την αποχωρίζομαι. Σήμερα πήρα τηλ στον δήμο μας για να ρωτήσω πότε κάνουν αιτήσεις για τον 1 και μοναδικό βρεφικό και με γείωσε προς το παρόν. Βέβαια χλωμό, εφόσον θέλει μέσον και φυσικά προηγούνται όλα τα αλλοδαπά παιδιά που δεν εμφανίζουν το πραγματικό τους εισόδημα οι γονείς.... Θα το προσπαθήσω πάντως.

Η αλήθεια είναι όμως ότι θα προτιμούσα να δουλεύω από το σπίτι , θα ήταν το ιδανικότερο. Αν κάτσει κάτι τέτοιο θα είναι τέλειο.

Καλέ Άννα η Άλεξ θα μας τρελάνει όλους χαχαχαχα!! Και εμείς ταπεινά πράγματα, (αν ήμουν στο σπίτι το πρωί θα λέγαμε περισσότερα νομίζω), μαμα, μπαμπά, γιαγιά, Μπομπ (σφουγγαράκης..χιχιχι), Μίνι, Τουίτ (Τουίτι...), μπάλα, μαμ, πετσέτα, πατάτα, ατα, δεν θυμάμαι αν λέει κάποια άλλη , αλλά κάθε μέρα κάτι καινούργιο γίνεται΄. Σήμερα της έλεγα πώς σε λένε? -¨Λούση- και στο τέλος μου απαντούσε αυτή Λουσ (όχι πολύ καθαρά) χιχιχι, μακάρι να το θυμάται και αύριο. Πάντως μου αρέσει που πλέον καταλαβαίνει πολλά από αυτά που της λέω, και συγκινούμαι με πολλά από αυτά, πχ όταν θηλάζει και τελειώνει από το πρώτο ζιζι της λέω να σε βάλω απο το άλλο ? το αφήνει μου -έδωσε και ένα φιλί στο σαγόνι απόψε-, αλλάζει πλευρό και περιμένει με ανοιχτό το στόμα το άλλο... αυτά είναι τα φοβερά νέα μας.

Άννα μου για πες κανένα παράδειγμα, τί συνταγές έχει αυτό το βιβλίο, γιατί η άκαρδη μάνα την τάισα τραχανά το μεσημέρι και σπανακόρυζο το βράδυ χαχαχα

GaiGp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Έχω πάλι καιρό να μπω και έχω χάσει γιορτές και γενέθλια, με συγχωρείτε!

Πολύ χάρηκα που διάβασα κατορθώματα των ζουζουνιών, αυτή η ηλικία είναι τέλεια!

Περνάμε κι εμείς φάση προσκόλλησης τώρα, είναι κρεμασμένη πάνω μου όσο είμαι σπίτι, κυριολεκτικά όμως κι επειδή ακόμα δεν περπατάμε κρέμεται από το παντελόνι μου και με ακολουθεί.

mWsZp3.png

καλημέρα φιλεναδίτσες μου επιτέλους!έχω χαθεί,το ξέρω,αλλά μου πέσανε πολλά μαζεμένα και που χρόνος και όρεξη...μπήκε η μαμά μου στο νοσοκομείο μια βδομάδα με την καρδιά της( ευτυχώς όλα καλά τελικά),έχω τη βάφτιση το Σάββατο και το άγχος μου με έχει καταβάλλει..συν οτι κρύωσα κι είμαι απο χτες με αντιβίωση ,καραμέλες για το λαιμό κ σπρέυ μύτης!όλα μαζί!καταρχάς περαστικά στην Γεωργία μας!και σε όσα μωράκια είναι άρρωστα !μανούλες εγκυούλες μας με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας! πολύ χαίρομαι!!! :-) μου έχετε λείψει!θέλω απο την άλλη βδομάδα που θα χει περάσει η βάφτιση να κανονίσουμε καφεδάκι όλες μαζί επιτέλους!

επίσης ξανα λέω όποια θέλει το Σάββατο να έρθει ας μου στείλει ένα μηνυμα,θα χαρώ πολύ!

στο πάρτυ μας περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ! έβαλά κατι λίγες φώτο στην ομάδα μας(πείτε μου αν φαίνονται!) δεν έχω άλλες,έχουν όλοι οι υπόλοιποι,μόλις τις πάρω θα σας βάλω!

ευχαριστώ πάρα πολύ τις φιλεναδίτσες μου Βασούλα,Βικάκι ,Αλεξάνδρα που ήρθανε (και φυσικά το Μαράκι μας και την Δημητρούλα που ήταν εκεί με τη σκέψη τους!) με βοηθήσανε πάρα πολύ!η Βάσω ανέλαβε όλα τα φαγητά,ήταν η οργανώτρια μου! και το Βικάκι φυσικά άμεση εξυπηρέτηση στο σέρβις τούρτας! ευχαριστώ πολύ φίλες ειλικρινά! είναι πολύ ωραία να έχουμε η μια την άλλη!

η μικρή Χρυσανθούλα μας τρελλαίνει,όλη μέρα κυνηγητό! επίσης Αννυ μου κι εμένα με τη λεκάνη έχει έρωτα και πέταξε μέχρι και το αθλητικό της παπούτσι μέσα!!χαχα!

απο φαγητά τι δίνετε τώρα πια? έχετε αλλάξει πρόγραμμα? εμένα ας πούμε κυρίως τρώει τα δικά μας,είναι με τις μέρες της,τα αλεσμένα πάντως τα σιχαίνεται..ούτε φρουτόκρεμα,ούτε φαι αλεσμένο θέλει.

τι άλλα ήθελα να πω...πολλά αλλά ξεχνάω! είμαι στο γραφείο κι έχει γενική απεργία σημερα κ θα γίνει χαμός εδώ στο κέντρο.

Βάλια και Βικάκι έχω σκάσει με τις δουλειές σας,εύχομαι να πάνε όλα καλά με κάποιο μαγικό τρόπο και για σας..

φιλάκια πολλά σε όλες και ελάτε να μαζευτούμε! το χουμε διαλύσει το καφέ μας!!!!ναι ναι φταίω κι εγω! αλλά υπόσχομαι γρήγορη επανένταξη!χαχα!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Με το καλό η βάφτιση της μπισκοτίνας και περαστικά στη μανούλα και στη γιαγιά της.

Κορίτσια έχετε ενημερωθεί καθόλου για το επόμενο εμβόλιο που γίνεται 16 μηνών;Μιλάω για το MMR (ερυθρά, ιλαρά, παρωτίτιδα).Μου είπαν ότι έχει πολλές παρενέργειες (υψηλό πυρετό και εξάνθημα 7-10 μέρες μετά τη λήψη του φαρμάκου).

Αγχώθηκα μόλις το άκουσα, πυρετό έτσι στα καλά καθούμενα;;;

Καλημέρα.

Κόσμο βλέπω και χαίρομαι.

Ελισάβετ εμείς θα το κάνουμε την άλλη βδομάδα το εμβόλιο αυτό για 2 λόγους. Πρώτον μην πέσουμε στους καύσωνες και δεύτερον κάπου εκεί θα γεννάω. Για τον πιθανό πυρετό μας ενημέρωσε και ακριβώς γι'αυτό είπαμε καλύτερα τώρα παρά Αυγουστιάτικα.

Εμείς βούρτσίζουμε τα δοντάκια με νεράκι.

Αντζυ μου θα επανορθώσουμε για το πάρτυ στα γενέθλια!!!

Αννα η Αλεξάνδρα με τη Λούσυ διαπρέπουν στα λογάκια. Φτου φτου. Εμείς μόνο μαμά και μπαμπά και καταλαβαίνουμε αλλά δεν λέμε αρκετές λέξεις.

X4pTp3.png

Καλημέρα.

Κόσμο βλέπω και χαίρομαι.

Ελισάβετ εμείς θα το κάνουμε την άλλη βδομάδα το εμβόλιο αυτό για 2 λόγους. Πρώτον μην πέσουμε στους καύσωνες και δεύτερον κάπου εκεί θα γεννάω. Για τον πιθανό πυρετό μας ενημέρωσε και ακριβώς γι'αυτό είπαμε καλύτερα τώρα παρά Αυγουστιάτικα.

Εμείς βούρτσίζουμε τα δοντάκια με νεράκι.

Και πολύ καλά θα κάνεις. Ελπίζω να μη σας κάνει παρενέργειες.....

Κι εγώ λέω να το κάνω περίπου αρχές Ιουνίου, για να μην πέσουμε στις ζέστες και είναι χειρότερα.

γεια μανουλες!

αντζυ με το καλο η βαφτιση της χρυσανθουλας!!!!

βικυ λες αν της βαλουμε μαζι να ανταλλαξουνε τις γνωσεις τους; χαχαχα!

λοιπον για τις συνταγες σημερα εκανα ομελετα. ομελετα φουρνου ελεγε κανονικα με λιγο αλευρακι και γαλατακι αλλα βαρεθηκα και εκανα τηγανιου. μαραινεις λιγο τα λαχανικα (ο,τι θες καροτο, κολοκυθι, πιπερια, ντοματα, μανιταρια, πρασα, κρεμμυδακι κλπ) και μετα βαζεις ενα αυγο με λιγη ριγανη. σουπερ! το τρωει με τα χερακια εννοειται!

προχθες εκανα μοσχαρακι ( μπορεις και με κοτοπουλο κλπ) ενα κοκκινιστο ονειρο!εβαλα να μαραθουν τα λαχανικα και σωταρισα πολυ ελαφρα το κρεας σε κομματια. μετα εβαλα ντοματουλα σε κυβακια, ριγανη, δυοσμο, αν θες μαιντανο και βασιλικο, νερακι και αφησα να βρασουν. φοβερο! εφτιαξα και πιλαφι και τρωγαμε ολοι!

ψαρι στο φουρνο! εβρασα το ψαρακι και το ξεκοκκαλισα. εβαλα στο πυρεξ, φετες πατατουλα, απο πανω, καροτακι φετες, πρασο αν θες, κολοκυθακι κλπ και μιση ντοματουλα σε κυβακια, λιγο νερο και λιγο λαδακι, ριγανιτσα και σκεπασα με αλουμινοχαρτο κει εψησα στους 210 για 35'/ εβγαλα το αλουμινοχαρτο και εψησα ια αλλα 10'. τελος προσθεσα το ψαρακι και απο πανω την υπολοιπη ντοματουλα και αφησα κανα 8'. τελειο! το τρωει και σε κομματακια. μετα βαζεις αλατοπιπερο και τρως το υπολοιπο!

εχω φτιαξει και κρεμα με σιμιγδαλι πολυ καλη. επισης εχει ωραιοτατες ιδεες για ταρτες φρουτων. χθες εφτιαξα μηλοπιτακια. ολα αυτα χωρις ζαχαρη και με ολικης αλευρι.

γενικα θα της δινω σχεδον οτι τρωμε και εμεις αλλα αναλατα.

βαβουρα δε λεω, αλλα ακομα δε δουλευω!;)

βικακι τι γινεται στη δουλεια;

βαλια μου ειστε καλα εσεις; αννυ;

ασε με, με το βουρτσισμα, ολο το ξεχναω για τη μικρη!

το εμβολιο και εμενα με προβληματιζει. σχεδον το φοβαμαι.:-(

KOWTp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες! Σήμερα απεργία και δεν δουλεύω οπότε αφιερωσα όλη την ημέρα σε εμένα και μόνο!!! χαχαχα! Τώρα ξεκουράζομαι μέχρι να έρθει το αντράκι μου και να γεμίσει το σπίτι απο τις φωνές του! Μου φαίνεται πολύ περίεργο πάντως να είμαι στο σπίτι χωρίς τον Δημήτρη :shock:

Φίλη Αντζυ αφού όλα τελειωσαν καλά με την μανούλα σου πάλι καλά! Θα έχει σούπερ καιρό το ΣΚ που είναι η βαφτιση! Θέλω κι εγώ συνάντηση! (καλή ημερομηνία είναι Κυριακή 22/5, μέρος εγώ δεν εχω προβλημα)

Αννα και Μαρία είστε όντως πολύ τυχερες που μπορείτε και καθεστε τοσο καιρό αλλα και που έχετε καποιον δικό σας να το κρατησει μετά!

Ρε κορίτσια εγώ δεν είχα ακουσει τίποτα γι αυτό το εμβόλιο... Με αγχωσατε! Θα ρωτήσω την παιδιατρο σημερα που εχουμε ραντεβού για το μαντου.

Δέσποινα γελάω μόνο με την εικόνα! χαχαχα! Θα εχει πολύ πλάκα!

Βικυ και η δικια σου απο οτι βλέπω δεν πάει πίσω στο μπλα μπλα. Αυτά τα κορίτσια!!!! και κάτι άλλο λες να πετύχω τον Δ να κάνει παπαρα την πιπιλα στη λεκάνη??? χαχαχα! Παναγία μου!

Α για τα φαγητά που λετε σας γραφω ορισμένα απο αυτα που κάνουν στον παιδικό αν σας αρεσουν να παρετε καμια ιδεα: ψαροσουπα, ψαρι με πατατες στο φουρνο, φακες, φασολαδα, μπιφτεκια με πατατες, κοτοσουπα, παστιτσιο, γιουβαρλακια, κοτοπουλο γιουβετσι, μακαρόνια με κιμά, κοτόπουλο με χυλοπίτες, σουτζουκάκια με πουρε! Αυτά!

Σας φιλώ γλυκα όλες!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...