Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα και απο εμας μετα απο παρα πολυ καιρο!

Χρονια πολλα σε όλες μας !! Να ειμαστε γερες να καμαρωνουμε τα παιδακια μας!

Να ευχηθω έστω και καθυστερημενα χρονια πολλα στα μικροτερα παιδακια της παρεουλας μας την Θεοδωρα και την Αθηνούλα!! Οτι καλυτερο, να τα χαιρεστε μανουλες!!

Ιωαννα μου χρονια πολλα και σε εσενα !!! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!

(ελπιζω να μην ξεχασα καποιον)

Δημητρουλα ελπιζω τα παοτελεσματα να ειναι καλα και το οζιδιο να φυγει γρηγορα!! Οσο για τη διαιτα εφοσον ειναι για ιατρικο λογο και δεν εχεις αλλη επιλογη υπομονη ευχομαι!!

Εμεις ειμαστε καλα, η θεοδωρα δλδ που ζωηρευει ολο και περισσοτερο και γω τρεχω και δεν φτανω! Τις καθημερινες πραγματικα δεν καταλαβαινω πως περναει η μερα, δουλεια και μετα στο σπιτι τρεχω να τα προλαβω όλα! Που θα παει θα βρουμε τους ρυθμους μας! Ο παιδικος παει καλυτερα, αν και πραγματικα με κουραζει πολυ που είμαστε στον ιδιο χωρο εργασιας,αλλα ειπαμε υπομονη! Αυριο και μεθαυριο έχουμε απεργια, οποτε θα κατσουμε σπιτακι μας!

Βικυ και Βαλια το μονο που μπορω ολοψυχα να σς ευχηθω ειναι υπομονη και οσο το δυνατον γρηγοροτερα να βρεθει κατι!!

ΔΕσποινα αν το ηξερα οτι εισαστε Αλεξανδρουπολη θα σας παιρναμε τηλεφωνο, ήρθαμε σήμερα βόλτα στον νονο μας και ειμασταν όλη την μερα στις βόλτες!

Φιλακαι σε όλες και καλη εβδομαδα να έχουμε!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!!

χρόνια πολλά για τη χθεσινή μέρα!

να είμαστε όλες γερές σωματικά και ψυχολογικά,για να χαιρόμαστε τις ψυχούλες που έχουμε φέρει στον κόσμο!!!!!!!!!

και να μπορούμε να στεκόμαστε σαν βράχοι δίπλα τους σε όλη τους τη ζωή....

Μανούλα

του Μ.Πετρίδη

''Δική μου ξέχωρη από σας , ζωή

δεν έχω,

ξοπίσω σας, με τη δική σας πάντα συλλογή,

σαν ίσκιος σας παιδιά μου τρέχω.''

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

να ευχηθώ να τα εκατοστήσει η γλυκιά μας Ιωάννα!!!!!

οτι καλύτερο στις ζωές σας ευχομαι!!!!

χρόνια πολλά και στην Ειρήνη!καθε καλό στο σπίτι σας κι εσάς!

αχ,Βάσω ποσο δίκιο έχεις...όλοι τραβάμε ζόρια....υπομονή κοριτσάκια,και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός-θέλω να πιστευω δλδ:tongue:

τα νεα μας:η μικρή μου είναι με ωτίτιδα και αντιβίωση από την Παρασκευή:-(:sad:περάσαμε δραματικές μέρες και νύχτες με τρελό μπούκωμα,μυξούλες,πόνο κτλ και σήμερα θα την πάω πάλι να τη δει η γιατρός μας γιατί έλειπε και την έιδε μια άλλη γιατρός...δυστυχώς δεν είναι πολύ καλύτερα,μόνο που δεν έχει πυρετό,αλλά άρχισε να βήχει...και αν και διανύουμε το τρίτο 24ωρο και τωρα ουσιαστικά δρα το αντιβιωτικό θέλω να τη δει,να υσηχάσω,δε μπορώ άλλο...δεν ξερετε πόσο έχει υποφερει...για να της καθαρίσω τη μυτούλα,να πιει τα φαρμακακια της,σπαράζει η καρδιά μου....θέλω να περάσει..

έχω θέμα:πως ακριβώς εξετάζει ο γιατρός σας το μωρό?ποια από αυτά κάνει και ποια όχι κάθε φορα??γιατί είδα διαφορές και πραγματικά αναρωτιέμαι:

βαρος,υψος,πουλάκι,ψηλάφιση κοιλίτσας,στηθοσκόπιο μπρος και πίσω,μύτη,αυτιά,λαιμό,αδένες,πηγή.

τα κοιτάζει όλα κάθε φορά ή όταν είναι αρρωστα?

οποια βρει το χρόνο και τη διάθεση ας μου απαντήσει!

ευχαριστώ!

Αντζυ μου όλα να πάνε καλά με τη μανούλα σου ευχομαι.

''εσείς κι εγώ...

να ευχηθώ να τα εκατοστήσει η γλυκιά μας Ιωάννα!!!!!

οτι καλύτερο στις ζωές σας ευχομαι!!!!

χρόνια πολλά και στην Ειρήνη!καθε καλό στο σπίτι σας κι εσάς!

αχ,Βάσω ποσο δίκιο έχεις...όλοι τραβάμε ζόρια....υπομονή κοριτσάκια,και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός-θέλω να πιστευω δλδ:tongue:

τα νεα μας:η μικρή μου είναι με ωτίτιδα και αντιβίωση από την Παρασκευή:-(:sad:περάσαμε δραματικές μέρες και νύχτες με τρελό μπούκωμα,μυξούλες,πόνο κτλ και σήμερα θα την πάω πάλι να τη δει η γιατρός μας γιατί έλειπε και την έιδε μια άλλη γιατρός...δυστυχώς δεν είναι πολύ καλύτερα,μόνο που δεν έχει πυρετό,αλλά άρχισε να βήχει...και αν και διανύουμε το τρίτο 24ωρο και τωρα ουσιαστικά δρα το αντιβιωτικό θέλω να τη δει,να υσηχάσω,δε μπορώ άλλο...δεν ξερετε πόσο έχει υποφερει...για να της καθαρίσω τη μυτούλα,να πιει τα φαρμακακια της,σπαράζει η καρδιά μου....θέλω να περάσει..

έχω θέμα:πως ακριβώς εξετάζει ο γιατρός σας το μωρό?ποια από αυτά κάνει και ποια όχι κάθε φορα??γιατί είδα διαφορές και πραγματικά αναρωτιέμαι:

βαρος,υψος,πουλάκι,ψηλάφιση κοιλίτσας,στηθοσκόπιο μπρος και πίσω,μύτη,αυτιά,λαιμό,αδένες,πηγή.

τα κοιτάζει όλα κάθε φορά ή όταν είναι αρρωστα?

οποια βρει το χρόνο και τη διάθεση ας μου απαντήσει!

ευχαριστώ!

Αντζυ μου όλα να πάνε καλά με τη μανούλα σου ευχομαι.

Καταρχήν περαστικά σας.

Εμένα τα κοιτάει όλα κάθε φορά

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

http://www.madata.gr/epikairotita/social/104678.html

............................................

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

μανούλες γεια σας! εχουμε συνδεση απο σημερα οποτε θα σας διαβαζω παλι. τωρα θα μου πειτε, εχετε ολες σας τα προβληματα σας και τα θεματακια σας και μαλλον δεν προσεξατε καν οτι εκανα μεγαλο κενο (εκτος απο τη μαρια που μου απαντησε), αλλα δεν πειραζει!!!!

μαρια μου περαστικα σας... αχ αυτη η ωτιτιδα. ειναι πολυ ατιμη. περναει ομως, καντε λιγο κουραγιο. οσο για την εξεταση και εμενα τα κοιταει ολα αλλα οχι το πουλακι.

δημητρουλα καλα αποτελεσματα με την εξεταση!

περαστικα και στα υπολοιπα αρρωστα μωρουλια.

χρονια πολλα στην αθηνουλα και στην θεοδωρα, τα τελευταια μωρουλια του καφε μας. να τα χαιρεστε μανουλες.

εχω χασει πολλα νεα σας μη με παρεξηγειτε, θα προσπαθησω να εγκλιματιστω παλι.

αγορασα ενα βιβλιο με συνταγες για μωρακια και απο χθες κιολας της κανω νεα πραγμτα. ηθελα να ρωτησω τι τυρακι δινετε; η φετα δεν εχει πολυ αλατι; τα μαλακα τυρια τυπου λαβας και φιλαδελφεια δεν εχουν πολλα συντηρητικα; δεν ξερω τι να δωσω! επισης, βουρτσιζετε τα δοντακια τους;

οσο για το θηλασμο, θηλαζω βραδυ και πρωι-πρωι και καμια φορα μες τη μερα. το ζηταει. κοιμαται και χωρις να αποκοιμηθει στο στηθος αλλα και μονη της στην κουνια αν ειμαι καπου εκει κοντα.

ολο φιλακια μας δινει και μαλιστα αν της δωσω μαγουλο πολλες φορες μου γυρναει το προσωπο θελει να με φιλησει στο στομα!χαχαχα!

KOWTp3.png

Καλησπέρα μανούλες.

Να ευχηθώ περαστικά στη μικρή Γεωργία. Κουράγιο θα περάσει. Ο Νικόλας είναι εντελώς καλά ευτυχως μετά από τη 10ημερη ίωση.

Χρόνια πολλά στην Ειρηνη και στην Ιωάννα να χαίρεστε τα παιδάκια σας και χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες για χθες.

Μαράκι σχετικά με τον αποθηλασμό κι εγώ κάπως έτσι αποθήλασα, όταν σταμάτησε να το ζητάει θήλαζα μόνο όταν ένιωθα το στήθος γεμάτο αλλά σταδιακά η παραγωγή μειώνεται αφού δεν υπάρχει ζήτηση μέχρι που σταματάει. Σίγουρα δε χρειάζεται το χάπι κατά τη γνώμη μου.

Αννα καλή εγκατάσταση στο νέο σας σπίτι. Τα καταφέρατε τελικά είδες; Σχετικά με τα δοντάκια εγώ του έχω πάρει οδοντόβουρτσα και προσπαθώ κάθε βράδυ να του τα βουρτσίζω. Του αρέσει σαν διαδικασία. Οσο για το τυρί έχω δώσει φέτα και του αρέσει πολύ αλλά του δίνω περίπου μια φορά τη βδομάδα γιατί μου φαίνεται πολύ αλμυρό. Αλλο τυρί δεν έχω δοκιμάσει εκτός από τυρί του τοστ που δεν τον τρελαίνει.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές για τις εξετάσεις μου.

Μαρία για την παιδίατρο και το τι εξετάζει η δικιά μας κοιτάει κάθε φορά βαρος, ύψος, πουλάκι ,ψηλάφιση κοιλίτσας, στηθοσκόπιο μπρος και πίσω, και μύτη, αυτιά, λαιμό, δόντια αν της το ζητήσω. Λέγοντας πηγή τι εννοείς;

X4pTp3.png

Μανουλίτσες μου καλησπέρα! Απόψε είχαμε την πρώτη μας πτώση και μάλιστα βαρβάτη. Στις 3 τα μεσάνυχτα βγάζει μια φωνούλα κα πριν προλάβουμε να σηκωθούμε ακούμε ένα μπαμ! Τρέχουμε πανικόβλητοι και την βλέπουμε στο πάτωμα στα τέσσερα! Φαντάζεστε σοκ! Είχε πέσει απ΄την κούνια της! Την είχαμε κατεβάσει στην μεσαία σκάλα, όχι τέρμα κάτω, και φαίνεται κάπως πήδηξε! Δεν έχουμε καταλάβει πώς αλλά το έκανε. Ευτυχώς απότι φαίνεται δεν χτύπησε το κεφάλι της γιατί δεν είχε κανένα σημάδι. Μάλλον έσκασε με τα 4 σαν γατάκι. Έτσι την άφησα να κοιμηθεί αλλά εγώ από την τρομάρα και το άγχος μου όλο το βράδυ είχα το χέρι μου πάνω της για να βεβαιώνομαι ότι αναπνέει. Τα'παιξα κορίτσια!

Τέτοια τρομάρα! Ευτυχώς όμως δν φαίνεται να έπαθε τίποτα. Το είπα στην γιατρό και μου έιπε να μην ανησυχώ. Βέβαια ακόμα δεν έχω συνέλθει.

Ουφ, αυτά.

Α, Μαράκι, κι εμάς όλα τα εξετάζει. Μόνο πηγή δεν ξέρω ούτε κι εγώ τι είναι... Φιλάκια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα μανούλες μου!!!

Και από εμένα περαστικά στην Γεωργία μας, και γρήγορα μικρή μας, υπομονή μανούλα..

Αννούλα καλώς ήρθες και πάλι !! Εδώ χρυσή μου περονόσπορος χαχαχα ποιές απουσίες να πρωτοπάρουμε? Τυράκι εμείς δίνουμε σε διάφορες μορφές: φέτα στον τραχανά (ή μανούρι), φέτα με ντοματούλα και ρίγανη (κουφό αλλά ναι-τρώει από το πιάτο μου σαν τρελή), παρμεζάνα στην μακαρονάδα, κασέρι στο τόστ και καμιά φορά τριγωνάκι λαβάς σαν σνακ. Μια στο τόσο όμως, όχι σε καθημερινή βάση τυρί. Συντηρητικά (δεν είναι απαραιτήτως κακά τα συντηρητικά) και αλάτι έχουν βέβαια, αλλά δεν θα έδινα ροκφόρ ή αμφιβόλου προέλευσης τυρί. Σε ποσότητα φυσικά πολύ μικρή, κυρίως τα αλμυρά. Πάντως της αρέσουν πολύ τα τυριά..

Μαρία εμείς έχουμε την ίδια παιδίατρο με την Δήμητρα οπότε κοιτάει τα ίδια..

Μαράκι και εγώ έχω ακούσει τα ίδια για την διακοπή του θηλασμού. Η Δήμητρα είναι το ζωντανό παράδειγμα.. αλλά αν δεν υπάρχει παθολογία ή ανωτέρα βία γιατί να πάρει κανείς χάπια? (αναρωτιέμαι)

Δοντάκια δεν βουρτσίζουμε ακόμα, σκέφτομαι όμως να κάνουμε σύντομα μια εισαγωγή στο θέμα...

Πήγαμε να δούμε και εμείς την φίλη μας την Αθηνούλα να σβήνει το πρώτο της κεράκι και περάσαμε τέλεια!!!! Ήταν πολλά πολλά μωράκια εκεί, παίξανε όλα μαζί χιχι μπουλουκάκι και τέλος μας πήρε τα μυαλά η Αθηνούλα με τα υπέροχα φιλιά της, αχ είναι μια τρέλα αυτά τα φιλιά! σε φιλάει και σου λέει και "μάκια!!!!!" Απλά τέλεια!!! Χρόνια σου πολλά Αθηνούλα!!!

Εμείς όλα καλά, περάσαμε ένα υπέροχο σ/κ, έκανε και καλό καιρό για τσάρκες και κούνιες... και φυσικά και πολύ σίδερο κλπ χαχαχα!!!

ps Χρόνια πολλά σε όλες μας για εχτές μανούλες μου!!!!

GaiGp3.png

πω πω Μαράκι τί τρομάρα πήρατε!! το διάβασα και ανατρίχιασα. Εύχομαι περαστικά φιλενάδα, ούτε καρουμπαλάκι να μην έχει!!

Μαρία πηγή λες την "τρύπα" πάνω στο κεφαλάκι τους? Εμάς νομίζω ότι την πιάνει με μια μηχανική κίνηση αν και δεν είμαι βέβαιη...

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

μανουλομανούλες γεια σας και παλι.

δήμητρα και βίκυ ευχαριστώ για τις ινφο για το τυρι. θα ακολουθησω και εγω το μοτιβο σας, αμα ταιριαζει το φαι γιατι όχι και λιγο τυρακι; εμ μα ολο προσπαθω για το καλύτερο και εχα καταληξει να δινω και που χρονισε το παιδακι μου καροτο-κολοκυθι-ζυμαρικο-κρεας. ελεος! πως δε μου τοφερε καμια μερα καπελο το φαι το παιδακι μου! τωρα ξεθαρεψα. αυριο θα της δωσω σολομο. βαρεθηκα και τον ερμο τον μπακαλιαρο!

μαρακι τι ειπες τωρα για την κουνια;;;; πωπω τρομαρα! τρεμω και εγω την ημερα που θα σκαρφαλωσει (και εκει) και θα βρεθει απο κατω!!!!

στο σπιτι ειμαστε μια χαρα. κοιμομαστε στο ιδιο δωματιο αλλα δεν εχω καταλαβει κατι διαφορετικο. δε με βλεπει η αληθεια ετσι οπως ειναι αλλα σκεφτομαι να βαλω κατι σαν παραβαν μηπως μας παρακολουθει μεγαλωνοντας... ή μηπως ειμαι υπερβολικη;

πραγματι περονοσπορος εχει πεσει στο φορουμ!χαχαχα!

γμτ και εγω θελω να της βουτσιζω τα δοντακια αλλα θηλαζει μετα και κοιμαται... βικυ πρεπει οντως να κανουμε εισαγωγη στο θεμα.

παντως εχω σταματησει να νανουριζω. μες τη μερα αν θελει κοιμαται αφου θηλασει αλλιως αν ειναι χαλαρη μονη της στην κουνια. τερμα το νανουρισμα και το περα δωθε. εχει σταματησει να μου κοιμαται και στη βολτα εκτος και αν ειναι πτωμα. οποτε κοιμαται πλεον 1 φορα την ημερα, περιπου 1 ωρα, μπορει 1,5 αλλα και 45'. σημερα κοιμηθηκε 3 ωρες!!!!!

αυτα... καληνυχτα...

KOWTp3.png

Αν αυτό στο κεφαλάκι είναι η πηγή τότε και αυτό κοιτάει κάθε φορά, οπότε, ναι, τα κοιτάει όλα.

Όσο για το τυρί, μια φορά της έδωσα φέτα που είχα ξαλμυρήσει και λύσσαξε το παιδί. Όλο το βράδυ έπινε νερό! Έχω δοκιμάσει και κίτρινα τυριά αλλά δεν φαινεται να της αρέσουν, οπότε δεν της δίνω. Νομίζω ότι το καλύτερο είναι το ανθότυρο για τα μωρά, χωρίς να ξέρω σίγουρα.

Μαράκι μου, ελπίζω από απόψε κιόλας να συνέλθει το κοριτσάκι σου. Πολύ έχει ταλαιπωρηθεί το καημενάκι. Να φύγουν οι παλιοιώσεις κ να μην ξανάρθουν σε κανένα μωράκι!

Βικάκι, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Η Αθηνούλα σου στέλνει «μάκια!».

Δημητρούλα, πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα; Εύχομαι να ΄ναι τέλεια.

Αντζούλα πού εξαφανιστηκες;

Άννα(τουκι) αν πρόσεξες έχουμε μειωθεί παρα πολυ. Με το ζόρι γεμίζουμε δύο σελίδες την εβδομαδα, γι αυτό δεν έκανε εντύπωση το οτι δεν εμπαινες. Οι περισσοτερες είναι εξαφανισμένες. Οι δουλειές κ τα μπομπιράκια που τώρα τρέχουν κ δεν τα φτάνουν έχουν συρρικνώσει πολύ την παρέα μας. Μην το παίρνεις προσωπικά κοριτσάκι.

Σόρρυ αν ξέχασα κι άλλα αλλά νυστάζω τρελά.

Καληνύχτα σας!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!! Χρόνια πολλά σε όλες μας για προχθες! Εμένα ο γιος μου, μου εφερε και κάρτα απο τον παιδικό και φυσικα εκλαιγα απο την συγκίνηση :tongue::tongue::tongue:

Χρόνια πολλά στην Ιωαννα, να τα χιλιάσεις!

Μαρία μου περαστικά σας και γρήγορα! Κι εμένα η παιδίατρος τα κοιτάζει ολα. Βέβαια μου είπε οτι πλέον δεν την νοιάζει το βάρος και το υψος, εκτος αν παρατηρησουμε καμια θεαματική αλλαγή.

Αννα χαίρομαι που βολευτηκατε στο σπίτι σας. Εγώ αποφεύγω να δίνω αλμυρα τυριά, αλλα που και που του δίνω κατίκι που τρώμε εμεις. Φυσικά για κασερι τρελενεται ιδιως λιωμενο με ψωμακι (τοστ) είναι το καλυτερο του... Από φαγητα ευτυχως εχει μάθει απο τον παιδικο και τρώει τα πάντα.

Την Κυριακή ειχαμε πάει βόλτα στο Mall και φυσικά ο Δημητρης ξεσάλωσε, ετρεχε σαν τρελος προς τις κυλιομενες. Κάποια στιγμή λοιπόν σκόνταψε και τον βλέπω και σηκώνεται μόνος του χωρίς να πιαστεί από καπου με πολύ άνεση! Το είπα λοιπόν στο σχολείο και μου λένε "α ναι εδώ ετσι σηκωνεται συνέχεια"!!!! :shock::shock::shock:

Δήμητρα καλα αποτελέσματα με τις εξετάσεις σου!

Μαράκι τι πάθατε???? Καλε κατεβασε το στρωμα σύντομα! Ταρζάν η Αθηνούλα!

Βίκυ φιλενάδα τι κάνεις??? Στη δουλειά τελικα ξεκινησατε 2 μερες?

Α να ρωτήσω τα παιδάκια σας λένε λεξούλες συνειδητά?

Βρε κορίτσια έχω θέμα! Ο Δημήτρης νομίζει ότι η λεκάνη της τουαλετας είναι ένας μεγαλος κουβας και με το που μπαίνουμε μεσα πάει σηκωνει το καπάκι και πετάει οτι κρατάει στο χερι του ή την πιπιλα του. Χθες μου πέταξε ενα usb σε χρόνο dt. Σχεδόν πάντα είναι κλειστη η πορτα του μπάνιου αλλα αν μπουμε για να πάρουμε τα ρούχα απο το πλυντηριο δεν μπορώ να τον επιβλέπω... Τεσπά μη σας ζαλίζω κι εσας με τις βλακείες μας.

Φιλιά πολλά σε όλες!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλημέρα μανούλες!!!

μαράκι μου, ναι δεν το παιρνω προσωπικα. εχεις δικιο, ολες εχουμε εξαφανιστει.

αννη μου γεια σου! πωπω καρτα απο τον παιδικο! συγκινηθηκα και εγω! μπραβο σας που τα πηγαινετε τοσο καλα στον παιδικο! και εμενα η αλεξ μονο μονη της σηκωνεται. οσο για τις λεξουλες συνειδητα λεμε μαμα, μπαμπα, γιαγια, παππου, νονα μπαλα, μαμ, νανι, νιαου οταν βλεπουμε γατα ( το γουρουνακι, το σκυλακι κλπ), πιανει τον πωπω της οταν ρωταω που ειναι τα κακα σου, κανει το τραγουδι αχ κουνελακι ολο, μου δειχνει 1 δαχτυλακι οταν τη ρωταω ποσων χρονων εισαι και οταν βλεπουμε λουλουδια κανουμε οοοο σαν να τα χαιδευουμε. επισης δινουμε φιλακια κατα παραγγελια και οταν με δαγκωσει και πονεσω με κανει μακια να περασει.

πωπω κουκουβαγισα πολυ ε; μη με παρεξηγειτε! αν δε τα πω σε εσας σε ποιον θα τα πω;

ασε για την τουαλετα! τα ιδια και η δικια μου! πρεπει να παρουμε αυτη την ασφαλεια για τη λεκανη αλλα ελπιζω να μη βρεθουμε εμεις σε εκτακτη αναγκη, χαχαχα!

KOWTp3.png

Καλημέρα Αννα! Καλα πες μου οτι κάνεις πλάκα.... Αυτό το παιδί σου θα με τρελλάνει! χαχαχαχα! Τι να πω??? Εχω μείνει speechless!!! Εμένα ένα ποταπό μαμα και μπαμπα λέει! χαχαχαχα!

Αννα θυμησε μου, εσύ δουλεύεις???

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...