Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ POUCH ΑΠΟ ΤΟ SLING?

το pouch ειναι ενα μονοκοματο ραμμενο κομματι υφασμα.φαντασου σαν τις κορδελες που βαζουμε στα μαλλια.

το sling ειναι με κρικο κ αυξομειωνεις εσυ το υψος!

δεν ξερω αν διαφερουν κ καπου αλλου...εμενα τα sling μου αρεσουν!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

μανουλίτσες πάω για ύπνο σιγά σιγά γιατί η μικρή μου διαμαρτήρεται....καλό βράδυ σε όλες....φιλάκια πολλά στις κοιλίτσες:tongue::tongue::tongue:

bb nikole!!

καλή ξεκούραση και στις 2 σας:tongue::tongue:

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

μανουλίτσες πάω για ύπνο σιγά σιγά γιατί η μικρή μου διαμαρτήρεται....καλό βράδυ σε όλες....φιλάκια πολλά στις κοιλίτσες:tongue::tongue::tongue:

καληνυχτα κοπελα μου!ονειρα γλυκα με την μπουμπου σου!!!!

pSC1p2.png

KALHNYXTA NICOLE!!

ΑΝΝΥ ΕΓΩ ΛΕΣ??ΓΙΑ ΤΟΝ 7ο?

ΩΡΑΙΑ ΘΕΛΩ SLING,ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ Ε-ΒΑΥ NA ΨΑΞΩ?ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ PAY PALL?

Ε,Π Ω Σ????????????????

ναι καλε εσενα λεω για τον 7ο!

εμεις μπαινουμε στο www.ebay.ie

λογαριασμο εχει ο αντρας μου κ αυτος τα κανει αυτα...εγω δεν σκαμπαζω!μονο να ψαχνω ξερω κ να του λεω τι θελω..κ αυτος να φωναζει!χαχαχα

pSC1p2.png

Κάτσε και αποφάσισε γιατί σε λίγο θα αρχίσει το δούλεμα, όπως αυτό που έφαγα και εγώ με το καρότσι. Στο τέλος κανένας δεν μου καθόταν να του πώ την καινούργια μου άποψη, και κατέληξα να το παραγγέλνω μόνη μου στο μαγαζί............(άλλαξα όμως καμία δεκαριά γνώμες...:oops::oops::oops: ).

Έχεις βρεί τίποτα φάσες σε κανένα site?

Aχ, δική μας κι εσύ! και η Annie απ' ό,τι διαβάζω!! ;):D:tongue:

Φάσα δεν έχω δει, σκέφτομαι να το κάνω με ένα στένσιλ που έχω ήδη... Απλώς περνάς το πινέλο σου πάνω από το στένσιλ και βάφεται μόνο το κενό που σχηματίζει το σχέδιο. Κατάλαβες;

Άννη, θα πας bebe home αύριο;! Κι εμείς θα πάμε να πάρουμε την μπανιερούλα μας!!! Μπορεί να τα πούμε εκεί!

Όσο για το βάρος εγώ πλέον το καταλαβαίνω στον ύπνο μου... Δεν μπορώ να γυρίσω!!! Αφού πιάνομαι επειδή είμαι ώρες ακίνητη λόγω βαρεμάρας! Χθες το πρωί που ήρθε ο άντρας μου να κοιμηθεί και είχα πιάσει όλο το κρεβάτι μου είπε να πάω λίγο πιο εκεί και δεν είχα κουράγιο... Του λέω "σπρώξε με..."!

Αngie, μεγειά! Μεγειά! Πώς είναι για πες!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

ναι καλε εσενα λεω για τον 7ο!

εμεις μπαινουμε στο www.ebay.ie

λογαριασμο εχει ο αντρας μου κ αυτος τα κανει αυτα...εγω δεν σκαμπαζω!μονο να ψαχνω ξερω κ να του λεω τι θελω..κ αυτος να φωναζει!χαχαχα

Α,ΩΡΑΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!:P;-)ΑΣ ΜΠΩ ΝΑ ΧΑΖΕΨΩ Κ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

και εσυ αντζυ προς τον 7ο πας!! σε 2 εβδ τον κλεινεις.μια χαρα εισαι

Εγώ σημερα ειαμι μονη μυ στο σπίτι θα αργήσει πολύ να ερθει ο αντρας μου γιατι πηγε Αθήνα στο Παιδων να δει ενα ανηψακι μας που δυστυχώς ακομα δεν ξερουμε τι έχει. Μετα απο μια ιωση αρχισαν να τρεμει το κεφαλι της και να της γυρίζουν λίγο τα μάτια. Ακομα εξετάσεις κάνουν πάντως κάτι επικυνδυνο πρέπι να ειανι δενξερουμε ακομη δεν εχει βγει διαγνωση γιατι σημερα εγινε αυτο. Τι περιεργα πραματα μπορουν να μας συμβου΄ν στη ζωή Κάνεις ένα παιδι και δεν γνωριζεις τιποτα :-(

Τώρα, το εντόπισα... Βασιλική, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ! Ελπίζω να μην είναι τπτ σοβαρό και να ξεπεραστεί εύκολα και γρήγορα!

Τώρα θυμήθηκα και το άλλο παιδάκι που είχε κάποιο πρόβλημα και μεταφέρθηκε στη Γαλλία... Υπάρχει κάποιο νέο; Ελπίζω όλα καλά και με αυτό!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...