Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια πού είστε όλες;;;;

Νομίζω πρέπει να επανέλθουμε δυναμικά γιατί δε γράφουμε ούτε μια σελίδα πια την ημέρα......

Τα νέα μας: ο γιατρός μας μας βρήκε παχουλούτσικους!!!!, ο μικρός έφτασε 11.500 γρ και μας βλέπω να κάνουμε οικογενειακώς δίαιτα!!!!!!!!!!!

Γεια σου μανουλομανουλίτσα...παίδαρος ο μπομπιρίνος μπράβο βρε μια χαρά είναι το παιδάκι άκου παχουλούτσικος...ζουμπουρλούδικο είναι το παιδί μια χαρούλα:tongue::tongue::tongue:

Σας χαιρετούμε και σας καληνυχτίζουμε:tongue::tongue::tongue::tongue:

213824-GNxxJello7Efadesigns.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανουλίτσες! Χρόνια Πολλά στην συν"κούκο" μου! Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου! Πάντα γερό, τυχερό κι ευτυχισμένο να'ναι!

Είμαι ήδη πάρα πολύ συγκινημένη που αύριο έχει γενέθλια το Αθηνάκι μου. Σήμερα δεν μπορούσα να σταματήσω να την φιλάω. Πήρα και άδεια για να είμαι μαζί της όλη μέρα αύριο!

Είμαι εντελώς χαζό-μαμά, το ξέρω, αλλά την λατρεύω τόσο πολύ! Να΄ναι πάντα γερά όλα τα μωράκια του κόσμου!

Χριστίνα σου'στειλα με πμ αυτό που ζήτησες.

Ελισάβετ, μπράβο στον κούκλο σου που μεγάλωσε. Είναι γλύκα τα ζουμπουρλίδικα μωράκια, ότι κι αν λες! Άκου δίαιτα το παιδάκι. Μια χαρά κούκλος θα'ναι!

Α, κορίτσια, έχω από χθες να την βάλω στο στήθος. Μιά χαρά τα πήγε. Δεν το ζήτησε ακόμα. Ούτε και το βράδυ που ξύπνησε της έδωσα. Μάλλον έτσι απλά κι ανώδυνα θα το κόψουμε. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Βικάκι μου, τι να πω? Διάβασα το άρθρο. Οι άχρηστοι. Που καταντήσαμε ρε γμτ...

Καληνύχτα μανούλια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημέρα φίλες μάνες!

Χρόνια πολλά Αθηνούλα!!!!! Μαρακι μου γλυκο να την χαιρεσαι, να την δεις ευτυχισμενη και γερή! Είναι πραγματικά πολύ συγκινητική η μέρα των γενεθλιων τους...

Απ οτι καταλαβα πρεπει να εχει γενεθλια και η Θεοδωρα... Χρόνια πολλά και σ' αυτο το ζουζουνοκοριτσο!!! Να την χαίρεσαι Θάλεια μου!

Εμεις τα πάμε μια χαρα με παιδικό και δουλειά αλλά πολύ κουραση... Τωρα βέβαια που εχω και αντικειμενο περνάει πολυ γρηγορά η ώρα!

Αυτά από εμάς! Φιλάκια πολλά σε όλες!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

?t=20081219195842Να την χαίρεσαι Μαράκι, να τα εκατοστήσει να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη...Χρόνια Πολλά....

happy-birthday-1047.gif

και στην Θεοδώρα της Θάλειας.....Χρόνια Πολλά και σε σας...

Αννυ μου φιλάκια στον μικρό σου, αφού είστε καλά και έχετε δουλειά όλα καλά....Μακάρι πάντα έτσι γιατί με αυτά που ακούμε άστα να πάνε.....!!!

Μανουλομανουλίτσες μου σας χαιρετώ γιατί είμαι κομμάτια από την δουλειά και αύριο πρέπει να ετοιμαστώ για μια συνάντηση στο γραφείο...μεγάλη μέρα και η αυριανή...Φιλάκια στα μωρουλίνια μας.....

good-night-100.gif

Καλησπέρα μανούλες!

Χρόνια πολλά στη Θεοδώρα και στην Αθηνούλα μας!!!!! Ναι είναι πάντα καλά τα κοριτσάκια μας!!!

Εμείς είμαστε λίγο καλύτερα αν και πρέπει να βγάζει και δοντάκια ο κακομοίρης και πονάει πολύ και κλαίει...

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ! Πράγματι, πολύ συγκινητική η ημέρα των γενεθλίων τους.

Αχ, μεγάλωσε και το κοριτσάκι μου! Και με την Αθηνούλα, έκλεισε και ο κύκλος γενεθλίων της παρέας μας.

Σας φιλώ όλες! Καληνύχτα!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Χρόνια πολλά στη Θεοδώρα και στην Αθηνούλα μας!!!!!

Άντε να μετράμε αντίστροφα για τα επόμενα γενέθλια!!!!!!!!!!!

Κορίτσια ερώτηση: φράουλες τους δίνετε;Εμένα ο γιατρός μου είπε να δώσω αλλά εγώ λίγο τη φοβάμαι τη φράουλα...

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημέρα!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σας για τη Θεοδώρα μου!!! Το κοριτσάκι μου επιτελους έγινε ενός!!! Την Κυριακή θα το γιορτάσουμε και θα σας βάλουμε φωτό να μας δείτε να σβήνουμε το κεράκι μας ή να κάνουμε επίθεση στην τουρτα!! Θα φανεί, αλλά μάλλον το δεύτερο θα γίνει.

Χρόνια πολλά και στη Αθηνούλα της Μαρίας, το τελευταίο μωράκι που έγινε ενός. Να τη χαίρεστε Μαρία μου, να είναι πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη!!! Να περάσετε τέλεια και εσεις στο πάρτυ σας!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Κορίτσια ερώτηση: φράουλες τους δίνετε;Εμένα ο γιατρός μου είπε να δώσω αλλά εγώ λίγο τη φοβάμαι τη φράουλα...

Καλημέρα Ελισαβετ!

Εγώ της έχω δώσει φράουλα, δεν έπαθε τπτ, αλλά δεν της πολυάρεσε γιατι την ξυνησε. Την θέλει μάλλον με ζάχαρη ή σαντιγυ :D:D:D:D!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

goodmorning girls!

τι κάνετε?το κοριτσάκι μου κοιμάται και μπήκα να σας πω...κλαψ...οτι είναι αρρωστούλα..κλαψ...από τη Δευτερα είχα εγώ πονόλαιμο και βήχα και από χθες η ψυχούλα μου έχει 37+,είναι κακοδιάθετη,ιδρώνει,ρουθουνίζει και θα μιλήσω με τη γιατρό..κλαψ...είδαμε πολύυυ κόσμο τον τελευταίο καιρό και να τα αποτελέσματα..κλαψ..εύχομαι να περάσει γρήγορα οτι κι αν είναι!

να ευχηθώ να τα εκατοστήσουν η Θεοδώρα και η Αθηνα!!!!!να τα χαίρεστε τα κοριτσάκια σας Θάλεια και Μαράκι!!!!πάντα γερές κια χαμογελαστές να είναι!!!!!!!

taumataki με το καλό να έρθει το νέο μέλος της οικογένειάς σας!να είναι ένα δυνατό σποράκι και να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!!!

Δήμητρα περαστικά στο Νικόλα!πήγες στο γιατρό για το θέμα με το θυρεοειδή?όλα καλά να σου πάνε!

Δέσποινα και Μαράκι ευχαριστώ,Άννη μου φυσικά και έχω συμβουλευτεί τη γιατρό για το θέμα με τα κακάκια της,όμως το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το παλέψουμε με τη διατροφή,δηλαδή περισσότερες φυτικές ίνες και υγρά.είναι καλύτερα λίγο τωρα τα πράγματα,αλλά θέλει υπομονη....

άννα καλή συνέχεια με τη μετακόμιση!

Bικη μου τι να σου πω κοριτσάκι μου??????λυπάμαι....εύχομαι να γίνει οτι καλύτερο για σένα....

το ίδιο και για σένα Βάλια μου...

Ελισαβετ χρόνια σου πολλά,δε θυμάμαι να σου ευχηθηκα για τη γιορτή σου!!!!οτι επιθυμείς καλή μου!φραουλες κι εμένα μου είπε ναι,αλλά δεν έχω δωσει ακόμα.

αχ,ξύπνησε,σας αφήνω!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

καλησπέρα μανουλες

όλα τα παιδακια μας χρονιασανε πια. πε ρασε ο πρωτος χρονος!!!!!!!!!!!!!1

χρονια πολλα στα τελευταια της παρεας Αθηνα κ θεοδωρα!!!!!!!!!!!!!

όλα τα παιδακια ναναι καλα!!!!!!!!!!!

καθε μερα τωρα πια μου φαινεται οτι μεγαλώνει κ λιγο περοσσοτερο η ραφαηλια. φανταζομαι το ιδιο κ εσεις βλέπετε:D:D κανει ολο κ περισσοτερα βηματακια μονη της 4-5 δηλ. και της αρεσει να την κανουμε βολτα σε όλο το σπιτι........

ειναι συγκηνητικο!!!!!!!!!!!!

Δημητρα πως τα πας με την εγκυμοσυνη????????? κουραζεσαι?????

με το καλο κ ν νεα εγκυμονούσα!!!!!!!( Taumataki)

Ελισαβετ Χρονια σου πολλα επισκιαστηκε φετος η γιορτη σου απο το Πασχα λίγο ε???

Χρονια πολλα κ πάλι στην Γιωργια της Μαριας!!!!!! και στοε Γιωργους!

δεν θυμαμαι τωρα κάτι άλλο

Καλησπέρα μανούλες μου

Θαλίτσα μου να την χαίρεστε την Θεοδώρα μας!!! Να είναι πάαααντα καλά!!!!!!!!!

Μαράκι μου χρόνια πολλά και στην Αθηνούλα μας & από εδώ!!

Ειρήνη χρόνια πολλά μανούλα μου, να σε χαίρονται τα παιδάκια σου!!

Εγώ εδώ κάνω εξορκισμό και βουντού μπας και ηρεμήσουν τα πνεύματα αλλά δεν γίνεται τπτ. Είμαι πολύ σκασμένη από την Δευτέρα με όλα όσα συμβαίνουν και αναρωτιέμαι που θα σταματήσει η γκαντεμιά. Αναρωτιέμαι τί είδους ευχαρίστηση αντλούν από αυτές τις ενέργειες αυτοί οι άνθρωποι. Και μιλάω και για την εκάστοτε εργοδοσία όσων βασανίζονται σε αυτό το εργασιακό αδιέξοδο, αλλά και για όσους κάνουν κακό στον συνάνθρωπο με ποταπές πράξεις...άλλου τύπου...

Εύχομαι με αυτά που κάνουν να λύσουν τα προβλήματά τους, και ο νοών νοείτω...

Λοιπόν, ας περάσουμε και δε τπτ ποιό σοβαρό. Η μπουμπού βγάζει άλλα 4 δοντάκια και έχει τρελή ουλο-φαγούρα, της προκαλούν διακυμάνσεις στην όρεξη και 1 βράδυ της χάλασαν και τον ύπνο...

Κατα τ'άλλα το μεγάλο μας βάσανο είναι όταν βαριέται , που της αρέσει να δαγκώνει την μαμά όταν αυτή είναι ας πουμε στον καναπέ... γιατί το κάνει συτό? καμιά ιδέα πώς να το σταματήσω? Επίσης αν βαριέται να δαγκώσει, σε μπουφλίζει... πολύ βία λέμε...

ατλαντίς μου περαστικά και γρήγορα να είναι!!

Πάω να την πέσω πριν χάσω και πάλι τον ύπνο μου,

καληνύχτα!!

GaiGp3.png

Καλησπέρα!

Ευχαριστώ και τις υπόλοιπες για τις ευχές. Ανυπομονούμε για το πάρτυ μας και τρέχουμε και δεν φτάνουμε αυτές τις μέρες. Ευτυχώς λείπει το αφεντικό μου και καταφέρνω και φεύγω κατά τις έξι αυτή την εβδομάδα.

Μαράκι, περαστικά στο κοριτσάκι σου. Και ελπίζω όλα να πάνε καλά και με τα κακάκια. Μακάρι να μπορούσα να σου δώσω μερικά. Μιλάμε το παιδί μου κάθε μα κάθε φορά που τρώει! Έχουμε βαρεθεί να την αλλάζουμε! Γι'αυτό και δεν παίρνει γραμμάριο μάλλον. Έχει κολλήσει στα 9 κιλά...

Η Αντζούλα πού είναι βρε κορίτσια? Νομίζω πως μετά το πάρτυ δεν την έχω δει. Ελπίζω να είναι όλοι τους καλά.

Δημητρούλα, πώς είναι ο Νικόλας μας? Η κοιλίτσα?

Βικάκι, καλό κουράγιο. Τι να πούμε...

Βάλια, πώς πας? Σε χάσαμε κι εσένα. Σας σκέφτομαι βρε κορίτσια τι τραβάτε κι εσείς.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να βρείτε μια πολύ καλή δουλίτσα πολύ πολύ σύντομα.

Σόρρυ αν έχω ξεχάσει να σχολιάσω κάτι αλλά είμαι πτώμα...

Καληνύχτα μανούλια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Α, ναι, για το ξύλο! Εμείς τρώμε σφαλιάρες, κλωτσιές (στην αλλαξιέρα), τρελές γρατζουνιές και ενίοτε δαγκωνιές και όλα τα κάνει γελώντας! Νομίζει ότι είναι αστείο! Οι εκφράσεις και κραυγές πόνου τις φαίνονται παιχνίδι. Δεν ξέρω πώς διορθώνεται αυτό αλλά μας έχει σακατέψει.

Α, χθες της έδωσα πάλι λίγο στήθος γιατί είχε μαζέψει γάλα. Πώς κόβεται τελείως? Δίνεις ολοένα και πιό αραιά και τελικά σταματάει? Πάντως είμαι τυχερή γιατί δεν το ζητάει. Ευτυχώς γιατί δεν θα μπορούσα να της το αρνηθώ και θα την θήλαζα εφ'όρου ζωής!

Δοντάκια πρέπει να βγάζουμε κι εμείς. Τρελά σάλια και τα χέρια, καθώς και όλα τα υπόλοιπα αντικείμενα, μονίμως μες στο στόμα. Ώρες ώρες κλαίει μες στον ύπνο της, χωρίς να ξυπνήσει ώστε να την πάρουμε αγκαλιά. Κάποια φορά που την πήρα εξακολούθησε να κλαίει και στα χέρια μου. Πολύ τα πονάνε αυτά τα ηλίθια δοντάκια τα καημένα.

Σας φιλώ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Γεια σας φιλες!!!Ποσο καιρο εχω να μπω?Ουτε που θυμαμαι!!!!Ουτε θυμαμαι ποσο καιρο εχω να ποσταρω 2 τη νυχτα..............που κλασσικα κανω δουλειες!

Να πω τα χρονια πολλα στην ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΑΣ & στην ΑΘΗΝΟΥΛΑ ΜΑΣ!!!!!Να ειναι γερα και ευτυχισμενα!Μανουλιτσες γλυκες να χαιρεστε τις κορουλες σας!!Μαρακι μου εμεις δεν θα μπορεσουμε να ερθουμε στο παρτυ σας γιατι ειχε γιορτη την περασμενη Παρασκευη η βαφτιστηρα μας και επειδη ειχε δουλεια ο Φωτης δεν πηγαμε και ετσι θα παω να της ψωνισω και να παμε να την δουμε!:(Να περασετε καλα και να φιλησεις την Αθηνουλα απο τον Γιωργο!:D

Περαστικα στο κοριτσακι σου Μαρια!

Να πω οτι περασαμε τελεια στο παρτυ της Χρυσανθουλας μας και χαρηκαμε πολυ που την ειδαμε να κανει φου το πρωτο της κερακι!!Ητανε μια κουκλιτσα οπως και η μαμα της!Εμενα με κουρασε λιγακι ο μικρος γιατι ειχαμε παει απο νωρις να βοηθησουμε τη φιλη μας στην προετοιμασια (των φαγητων εννοειτε:tongue::tongue::tongue:χιχιχιχιχι)και ετσι ο μικρος αρχισε τη γκρινια και μετα την τουρτα φυγαμε:(:(:( αλλα δεν πειραζει γιατι το ευχαριστηθηκαμε!!!

Στα δικα μας τωρα.....Ο μικρος μου τις τελευταιες μερες στο μεσημεριανο εχει αρχισει και τσιριζει και αρνειται πεισματικα να φαει:confused::confused::confused:Τι καινουριο ειναι παλι αυτο δεν μπορω να καταλαβω...ελπιζω να ειναι απο δοντια και να επανελθουμε γιατι νευριαζω και εγω και μας ακουει ολη η πολυκατοικια!

Επισης περπαταμε και εμεις αν και δειχνει να φοβαται λιγο αλλα καθε μερα κανει και μεγαλυτερες αποστασεις!

Εγω δεν ειμαι και στα καλυτερα μου γιατι πλεον δεν παω μαγαζι αφου δουλεια μηδεν και ειμαι και παλι μια χαρωπη νοικοκυρα και δεν το αντεχω παρολο που χορταινω πιο πολυ τον μικρο αλλα και ολο αυτο μου τι δινει απιστευτα!Ουφ αυτα τα νεα μου!!!

Τι τεραστιο ποστ ειναι αυτο?????Sorry φιλες!

Σας φιλω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...