Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα και απο εμας!!!

Να ευχηθω χρονια πολλα και απο εδω στον Γιωργο της Βασουλας και την Γεωργια της Μαριας! Να τα χαιρεστε μανουλες!!

Περαστικα στον Κωνσταντινο, στην Αθηνουλα και στον Νικολα! Ευχομαι να γινετε καλα όσο πιο γρηγορα γίνετε!!

Οτι καλυτερο στην νεοφωτιστη Μαρινα και στην φιλη Δεσποινα! Οτι καλυτερο σας ευχομαι απο καρδιας!!

Εμεις ειμαστε καλα, περπαταμε και ζωηρεψαμε παρα μα παρα πολυ!!

Ειδικα σήμερα δώσαμε ρεσιταλ!! Χτες εκατσα και ετοιμαζα διαφορα μιας και σημερα το πρωι περιμενα κατι φιλες για καφε, τα εβαλα λοιπον σε ταπερακια και τα αφησα μεσα στο φουρνο. Το γλυκο μου το κοριτσι ομως σκεφτηκε πως θα ηταν καλυτερα να τα σερβιρουμε με μια σως πλατικου! Ετσι αναψα το φουρνο και τα εψησε μαζι με τα ταπερ! Αν και το αντιληφθηκα σχετικα γρηγορα η ζημια είχε ηδη γινει!!!

Μετα σκεφτηκε πως το χαλι μας δεν ειναι τοσο ομορφο και ανοιξε το ντουλαπι ( που ειχα αφησει ξεκλιδωτο) πηρε το μπουκαλι με το λαδι και διακοσμησε το χαλι μας και για αποκορυφωμα τραβηξε το καλωδιο του λαπτοπ και το εριξε στο πατωμα! Οπως βλεπετε η μερα μας ηταν πολυ γεματη, ευτυχως το απογευμα πηγαμε σε κατι γενεθλια και δεν ριμαξαμε και το υπολοιπο σπιτι:rolleyes:

Αυριο ειναι τελευταια μερα που καθομαι και απο Δευτερα παλι δουλεια! αντε ξανα να προσαρμοστει η μικρη!

Αντε σιγα σιγα να εμφανιστειτε ολες!! Μη το κλεισουμε το μαγαζι!!

Πολλα πολλα φιλακια!

ΚΑλο βραδυ

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας μανουλίτσες! Η μικρούλα μου είναι καλύτερα, ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά σας, και ελπίζω να είναι εντελώς καλά μέχρι το Σάββατο γιατί θέλουμε να γιορτάσουμε τα γενέθλια της συνονόματης Κωστίτσας.

Δημητρούλα, περαστικούλια στον Νικόλα. Πολύ γρήγορα κ πολύ ανώδυνα εύχομαι να του περάσει κ να μην σε κολλήσει!

Αντζούλα, για τον θηλασμό που ρώτησες εγώ συνεχίζω μόνο βράδυ πριν κοιμηθεί κ συμπληρώνω με μπιμπερό γιατί δεν έχω αρκετό πιά. Επίσης της δίνω όταν ξυπνάει μες στη νύχτα γιατί μόνο εκεί χαλαρώνει κ κοιμάται αμέσως. Χθες το βράδυ δεν της έδωσα γιατί ήμουν πτώμα κ ξάπλωσα νωρίς κ δεν μπορούσε με τίποτα να την κοιμίσει ο Κ. Έκλαιγε συνέχεια οπότε κ σηκώθηκα, την έβαλα στο στήθος κ κοιμήθηκε αμέςως. Το ΄χει μάθει για να κοιμάται κ δεν ξέρω πώς θα της το κόψω...

Βάλια μου, ελπίζω να είναι καλύτερα ο Κωνσταντίνος σου κ περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα γενικώς.

Καληνύχτα!!!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα σας

Ειμαι απο τις λιγες φορες στον υπολογιστη ξημερωματα .

Απο οτι ειδα όλες λιγο πολυ καλα περασατε το πασχα με λίγα απροοπτα αλλα ελπι΄ζω ολα να αντιμετωπιστικαν επιτυχως

Όλα τα παιδακια να εινα καλα!!!!!!!!!!!!

Τα προβληματα δουλειας συνεχιζονται για όλες μας (εννοω εμας του ιδιωτικου τομεά) Τι ναπω?????/ας εχουμε υγεια και τιποτα άλλο. Οντως δεν ξερουμε τι μας περιμενει.................Εγω ας πουμε μεχρι τον Ιουνιο θα εχω μαθηματα μετα ο Θεος ξερει τι θα κάνω!!!!!!!!!!!!!!

Την Τριτη του Πάσχα γιορταζαμε κ εμεις¨Του Αγ.Ραφαήλ και γιορταζε η Ραφαηλιτσα μας. Δεν ειναι πολυ γνωστη γιορτη οποτε δεν το ξερατε οι περισσοτερες...Η μικρουλα όοοοοοολη την ωρα κανει σκανταλιές..Αχ ποση υπομονη θέλει βρε κοριτσια και δεν την εχω.....

Εσεις απο υπομονη με τα παιδια πώς πάτε??? Οταν ειστε ας πουμε κουρσμενες πως αντιμετωπιζετε τις αταξίες?????????

Καλημεραααα...ααα πολυ χαρηκα που ειδα τοσα μηνυματα!Λοιπον Αγγελικη για τον θηλασμο που ρωτας, θηλαζει μονο οταν παθαινει βυζοπαροξυσμο και αυτο ειναι οταν με βλεπει μετα τη δουλεια και λιγο το απογευμα.Δηλαδη απλα τον ηρεμει το στηθος και εννοειται οτι δεν τον χορταινει.Κατα τα αλλα το βραδυ πινει κατσικισιο εδω και πολυ καιρο και ειμαστε μια χαρα.Το πρωι αλλοτε θα του δωσω γαλα, αλλοτε αυγο, αλλοτε κουλουρακι (με σουσαμο που εχει ασβεστιο), γενικα ειναι βολικος στο φαγητο, μονο στο ψαρι που κανει λιγο ναζια..

Χριστινακι και Δημητρουλα περαστικα σας κοριτσακια, αντε φτιαχνει ο καιρος να γινουν καλα και τα μικρα να βγαινετε βολτουλες.

Καλα Τανια σα να βλεπω το δικο μου.Αυτα τα δυο αν τα βαλεις μαζι ειναι η καταστροφη.Και εμενα ανοιγει τα παντα, εχθες ανοιξε το ντουλαπι με φαγωσιμα βρηκε κατι λουκουμια και εκανε το χαλι ασπρο απο τη αχνη και κολουσε...αστα..Γελαω βεβαια μετα αλλα εκεινη την ωρα του βαζω φωνες μπας και καταλαβει αλλα αυτος γελαει πιο πολυ!

Διαφημίσεις

Μανουλομανουλίτσες εχθές πήγαμε στην παιδίατρο και μας αλλάζει το γάλα σε noulac ή neslac το τσίγκινο εγώ είδα στο super kai δελτα advance τι να του δώσω? με τι να ξεκινήσω?μήπως να του δώσω αυτά που είναι σε χάρτινες συσκευασίες? μας είπε να το φτιάχνουμε μισό νερό μισό γαλά επίσης μας πρόσθεσε το αυγό ξεκινώντας με το κρόκο μελάτο...

θα μας βοηθούσατε αν μας λέγατε και σεις την εμπειρία σας....

[/color][/b]

Καλημέρα κι από μένα.

Εγώ δίνω ΔΕΛΤΑ το φρέσκο όμως, και το πίνει μια χαρά.Μόνο που θέλει κάθε μέρα να αγοράζουμε γάλα, γιατί είναι φρέσκο και λήγει γρήγορα.

Νομίζω ότι όλα πάνω κάτω ίδια είναι, πάρε αυτό που βρίσκεις πιο εύκολα ακόμα και στο μίνι μάρκετ της γειτονιάς σου

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Καλημέρα μανούλες και χρόνια πολλά!!!

Χρόνια πολλά και στα μωράκια που χρόνισαν και σε όσους είχαν την γιορτούλα τους, να τα χαιρόμαστε και να ναι γερά και ευτυχισμένα!

Εμείς γυρίσαμε χθες από Ελλάδα, έγινε η βάφτιση, η μικρή έκλαψε αλλά όχι τρελά, ήταν πολύ καλός ο πάτερ μαζί της!

Συγκινηθήκαμε πολύ με τις φίλες μας Άντζι και Βασούλα και τους φοβερούς συζύγους που ήρθαν να μας ευχηθούν και τα είπαν στην δική τους διάλεκτο και η Μαρίνα με τον Γιωργάκη (η Χρυσάνθη κοιμόταν και όταν ξύπνησε κοιμόταν η Μαρίνα)! Ευχαριστούμε και τις φίλες που μας έστειλαν τις ευχές τους! Σας αγαπάμε πολύ και ελπίζουμε να σας δούμε το καλοκαίρι!

Τώρα επιστροφή στην βάση μας με το Μαρινάκι άρρωστο, με πυρετό βήχα κλπ, αναμένω να μου τηλεφωνήσουν από παιδίατρο που έχουν πάει με τον μπαμπά της να δούμε!

mWsZp3.png

Καλημέρα κι απο εμάς! Απο οτι διαβάζω οι περισσότεροι είστε μια χαρα! Εμένα ο Δ μου έκανε χθες το βραδυ πυρετο 38.7 περιπου του εδωσα ντεπον και ξαναανεβασε στις 5 το πρωι μετα απο 8 ωρες δηλαδη 38,5. Μεχρι τωρα δεν εχει ξανακανει... Για να δουμε, γιατι εχουμε κανονισει να πάμε και στην Καβάλα :shock:

Χριστίνα εμεις παιρνουμε το νεσλακ στη χαρτινη συσκευασια όμως που δεν χρειαζεται νερο μόνο ζεσταμα, κι οταν ανοιχτει φυσικα θελει ψυγείο.

Βασιλική μου να την χαιρεσαι την μικρούλα σου! Εμένα ο Δ τα βγάζει όλα εξω εδω και πολυ καιρο, μαλιστα παίρνει πραγματα απο την κουζινα στο δωματιο του και ταναπαλιν, κρυβει τις πιπιλες του (και οχι μόνο) στα πιο απιθανα μερη κι εγω παιζω τον χαμενο θησαυρο κάθε φορά...

Αλλα γενικα δεν νευριαζω, απεναντιας το ευχαριστιεμαι μη σου πω γιατι του αρεσει του Δ να ψαχνει μεσα στα ντουλαπια και να τα κανει ανω κατω... Φαντασου δεν εχω βαλει ουτε ενα στοπ στα ντουλαπια. Οταν δεν θελω να πειραξει κατι σε καποιο δωματιο κλεινω την πορτα και δεν μπαίνει.

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Καλησπέρα!

Ο Νικόλας δεν ξαναέκανε πυρετό όλη μέρα σήμερα μέχρι πριν από λίγο που είχε 37,8. Γενικά όμως φαίνεται καταπονημένο, θέλει αγκαλιά συνέχεια, έχει λίγη γκρίνια, η μύτη τρέχει. Αγγελικούλα μου μάλλον δεν θα μπορέσουμε να έρθουμε αύριο όπως φαίνεται. Το δώρο όμως το είχαμε ήδη πάρει και μπορεί να σας το στείλουμε δια αντιπροσώπου ;)

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

Χαθηκαμε μωρε... Αλλα δεν προλαβαινω και πολυ... μονο τα βραδια που χαλαρωνω και τοτε χαζευω απο δω κι απο κει και περναει η ωρα...

Χρονια πολλα Χριστος Ανεστη! Να χαιρεστε τα παιδακια σας που γιορταζαν, Γεωργια, Γιωργο, Λαζαρο, Ανασταση, Ραφαηλια!!!

Για τα γενεθλια φροντιζω να ευχηθω απο το φεις, δεν ειμαι δα και τοσο γαιδουρα!!! Βεβαια ξεχασα το Σταθη της Χριστινας, οποτε χρονια σας πολλα!!!

Εμεις σημερα εχουμε επετειο γαμου (5 χρονια), αλλα εχω μεινει στη μαμα μου μετα το Πασχα για καμια βδομαδα, οποτε ο αντρουλης θα ερθει αυριο και θα το γιορτασουμε τοτε. Τι γιορτη δηλαδη, σπιτι μας κοβω παλι! χαχα!!!

Δεσποινα να χαιρεστε τη νεοφωτιστη Μαρινα σας!!! Γερη και δυνατη παντα κι εσεις να την καμαρωνετε!!!

Αυτα βασικα....

Εγω απο γαλα δινω αντβανς και μαλιστα αυτο με τη χαμηλη λακτοζη, γιατι το ανεχεται καλυτερα νομιζω. Ξερω οτι ηταν στη λιστα με τα μεταλλαγμενα, αλλα ολα αυτα που τρωμε και πινουμε κοριτσια, αυτο να ητανε μονο... Τωρα με την Ιαπωνια κι ολα τα αλλα, και τη μολυνση που εχουν ολα, νομιζω οτι ακομη και τα βιολογικα, ενα προβλημα το εχουν. Ειμαι γενικοτερα καχυποπτη με ολα, αλλα δεν μπορω να κανω και κατι... Δεν θελω να γινομαι και τρελλη με αυτα μωρε... Δεν ξερω... Ολα με προβληματιζουν, αλλα για ενα περιεργο λογο, δε νιωθω οτι θελω να τα αντιμετωπισω. μπορω αλλα δεν θελω... Νιωθω μια παραιτηση...

Αχ ολο βλακειες ειμαι!

Σας φιλω κι ελπιζω ναμην ξεχασα τιποτα σημαντικο!!!

Να που ξεχασα!!!

Περαστικα σε ολα τα μωρακια και τις μανουλες!

Κι εγω ειμαι με τρια κουτια αντιβιωση μεχρι στιγμης, αλλα ευτυχως το αγορακι μου δεν αρρωσταινει με τιποτα!!! Οσο απο αταξιες και σκανταλιες, ορεξη να χεις και τιποτε αλλο!!! Και νομιζω οτι τα χειροτερα ακομα δεν μας εχουν βρει.

Γερα να ναι....

ticker.png

CEPYp3.png

Καλησπέρα μανουλίτσες! Χρόνια Πολλά στην Ραφαήλια που δεν το ξέραμε και μας ξέφυγε. Πάντα γερή κι ευτυχισμένη να'ναι! Καλοφωτιστο και το Μαρινάκι, νομίζω ότι ευχήθηκα ήδη αλλά δεν πειράζει. Αργυρώ να τα εκατοστήσετε τα χρόνια μαζί. Πάντα ευτυχισμένοι!

Εγώ είμαι στενοχωρημένη γιατί εκεί που νόμιζα πως η Αθηνά είναι σχεδόν καλά, σήμερα έτρεχε πάλι η μυτούλα. Ενδέχεται να είναι απλώς για να καθαρίσει γιατί ήταν μπουκωμένη χθες. Ελπίζω αύριο να είναι καλά αλλιώς φοβάμαι πως ούτε κι εμείς θα μπορέσουμε αύριο για να μην κολλήσουμε κι άλλα παιδάκια. Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ!

Δημητρούλα, περαστικά στον Νικόλα μας. Ταλαιπωρήθηκε κι αυτό το καημενάκι. Άννυ, ελπίζω κι ο Δημητράκης να συνέλθει και να μην σας χαλάσουν τα σχέδια.

Κορίτσια, το άλλο Σάββατο 7 Μαϊου στις 18:00 θα γιορτάσουμε κι εμείς τα πρώτα μας γενέθλια. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στο σπίτι μας. Για λεπτομέρειες στείλτε μου μήνυμα όσες θα έρθετε.

Καληνύχτες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλημέρα μανούλες!

καλό Σάββατο να 'εχουμε όλοι!

να ευχηθώ κι εγώ περαστικά στην Αθηνούλα,στο Νικόλα και στο Δημήτρη!εύχομαι σήμερα να ξυπνήσουν εντελώς καλά!!!!!!

ο Κωνσταντίνος είναι οκ τώρα Βάλια μου?

Δέσποινα τι νέα από την παιδίατρο?εύχομαι να είναι μια ιωσούλα και να περάσει γρήγορα χωρίς φαραμακα.

καταλαβαίνω την αγωνία σας,κι εγώ απελπίζομαι όταν δεν είναι καλά η μικρή....

Αντζυ μου σήμερα είναι το παρτυ σας,ε?να περάσετε τέλεια!!!!!!!

taumataki να σας ζήσει ο μικρός!!!!!!!!!να τα εκατοστήσει!

Χριστίνα μου εγώ δίνω φρέσκο,δεν ξέρω να σε βοηθήσω..

Βάσω χρόνια πολλά στη Ραφαηλία σας!!!!!!!!!να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη!!!!!ο Άγιος να είναι πάντα κοντά της

Αργυρώ να τα εκατοστήσετε τα χρόνια γάμου σας!!!πάντα μαζί και ευτυχισμένοι!

ποια μωράκια περπατάνε και ποια όχι?

η Γεωργία μου δεν έχει κα΄νει ακόμα βηματακια μόνη της,προσπαθώ να την ενθαρρύνω αλλά φανταζομαι είναι κατί που θα αποαφασίσει μόνη της όατν νιώσει έτοιμη!

δεν είναι όμως η μόνη που δεν έχει περπατήσει ακόμα,ε??????????

κι εμείς αυτές τις μέρες είμασετ όλο βόλτες και΄είναι πολύ ωραία,τρελένεται για κόσμο και παιδάκια!!!!!

έχουμε όμως ένα θεματακι...δυσκολύεται πολύ με τα κακά της εδω και 15 μέρες κι εχω λιώσει στη στεναχώρια,γιατί ενω φροντίζω πολύ τη διατροφή της και της έχω αυξήσει τα υγρα και τις ίνες δεν ανταποκρίνετια...κι ενώ κάνει καθε μέρα σχεδόν δυσκολέυεται πολύ:-(:-(:-(:-(τι να πω,θα δούμε....

σας αφήνω,φιλιά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Καλό Μήνα!!! Ευχαριστώ για τα περαστικά σας. Ακόμα δυστυχώς είναι μπουκωμένη οπότε δεν πήγαμε στο πάρτυ της Χρυσάνθης και πολύ στενοχωρηθήκαμε. Κ αύριο θα κάνει πάρτυ το αγοράκι που γεννήθηκε μαζί μας στο δωμάτιο κ μάλλον ούτε κι εκεί θα μπορέσουμε να πάμε. Το πιο γεμάτο ΣΚ θα είχαμε κ τελικά τίποτα. Πολύ έχω στενοχωρηθεί κ για τα δύο.

Μαράκι, ούτε η Αθηνα περπατάει ακόμα κ μάλλον έχει μέλλον.

Σας καλημυχτώ όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

γεια σας μανουλιτσες! καλο μηνα να εχουμε!

ο Αναστασης μου επιτελους εγινε καλα μετα απο 2 βδομαδες! ευτυχως γλυτωσαμε την αντιβιωση:D

Βαλια περαστικα στον Κωνσταντινο σου! ειναι καλυτερα? για το augmentin ο παιδιατρος μου, μου ειπε αν χρειαζοταν να το παρει το μωρο θα ηταν σε συνδιασμο με ενα αλλο φαρμακο γιατι προκαλει διαρροια. εσενα δεν σου το ειπε?

Δημητρα ο Νικολας τι κανει? μεγαλωσε κ η μικρουλα:-P

taumataki μας ειχες πει οτι εισαι εγκυουλα? δεν το θυμαμαι κ ειδα το τικερακι! ευχομαι να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!

Χριστινακι εγω θα του αρχισω το φρεσκο σιγα σιγα για να σταματησω κ το θηλασμο κ σκεφτομαι να του παρω κ εγω κατσικισιο. εχει στο s/m το Ολυμπος. μου το συνεστησε ο παιδιατρος γιατι εχει περισσοτερο σιδηρο απο το αγελαδινο. αν δεν του αρεσει θα του δινω φρεσκο αγελαδινο αλλα οχι τα εμπλουτισμενα,οπως το advance, γιατι τρωει απ'ολα κ δε νομιζω οτι χρειαζεται. οι επιλογες ειναι πολλες κ η αποφαση δικη σου! αυγουλακι εγω φοβαμαι να του δωσω μελατο κ το δινω σφιχτο μαζι με φαγητο.

Τανια πολυ ζωηρεψε η Θεοδωρα μας! στον παιδικο πως τα παει με τα αλλα παιδακια?

Αννυ περαστικα στο Δημητρακη σου!

Μαρια (atlantis) ουτε εμενα περπαταει. σηκωνεται κ οταν κρατιεται απο τα επιπλα περπαταει αλλα μονος του ουτε βημα. κ εγω αγχωνωμαι λιγακι αλλα μεχρι να γινουν 15 μηνων θα περπατησουν που θα παει!

φιλια σε ολες κ καλα να περασετε!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...