Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας μανουλες!

Χριστος Ανεστη κ Χρονια Πολλα σε ολες κ τις οικογενειες σας!

να χαιρεστε οσους γιορταζαν αυτες τις μερες!

ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!

ελπιζω να περασατε ολες καλα. εμεις τελικα πηραμε κ τον Ανασταση μαζι μας στην εκκλησια κ δεν φοβηθηκε καθολου απο τα βεγγαλικα. αναψαμε κ τη λαμπαδα του κ περασαμε πολυ ομορφα.

Χρονια Πολλα στη Γεωργια της Μαριας κ τον Γιωργο της Βασουλας μας! να τα χαιρεστε κοριτσια κ να ειναι παντα γερα κ χαρουμενα!

επισης Χρονια Πολλα για τα γενεθλια του Κων/νου της Κικης κ του Μανου της Ελισαβετ.

Αννυ αν μπορεσετε οταν ρθειτε Καβαλα να βρειτε λιγο χρονο θα χαρουμε να σας ξαναδουμε απο κοντα!

Δεσποινακι να σας ζησει η Μαρινα!

φιλακια!!!!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανεστη!

Να χαιρόσαστε τα παιδάκια σας και ότι καλύτερο! Χρόνια πολλά στην Αναστασία μας και τον Αναστάση, στους Γιώργηδες και στις Γεωργίες! Να χαιρόσαστε τα παιδάκια σας μανούλες!!!

Χρόνια πολλά και στη Χρυσανθούλα μας Αντζυ μου! Χιλιόχρονη να είναι!

Χρόνια πολλά και σε όσα παιδάκια δεν έχω πει μέχρι τώρα για τα γεννέθλιά τους... Με συγχωρείτε...

Εγώ εχω αλλες 3 μέρες δουλειά και μετά ΤΕΛΟΣ... Να δούμε τι μας ξημερώνει... και όπως καταλαβαίνεται δεν είμαι και στα καλυτερα μου...

Και σαν να μην φτάνει αυτό το αγοράκι μου πέρασε λοίμωξη του άνω αναπνευστικού και ψηνόταν στον πυρετο Μ.Παρασκευή κ Μ.Σάββατο... μέχρι 39.6 εφτασε... μπουκωμα, βηχα και μυξούλες... Πηραμε αντιβίωση augmetin την οποια την κοψαμε διοτι την δεύτερη μερα μου αρχισε διάρροιες οι οποιες συνεχιζονται και μεχρι σημερα παρολο που την κοψαμε απο χτες το μεσημερι... Αυριο πρωι θα παει στην παιδιατρο να δούμε τι θα μας πει... Πολυ στενωχωρηθηκα με το αγγελούδι μου...

Εύχομαι να είσαστε καλά όλες και εννοειται και τα ζουζούνια σας!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά! Χρόνια Πολλά στον Γιωργάκη σου Βάσω μου και στην Γεωργία Μαράκι.Καλοφώτιστο κ το Μαρινάκι! Νομίζω στους υπόλοιπους έχω ευχηθεί. Αν όχι χιλιόχρονα όλα τα παιδάκια κ πάντα ευτυχισμένα.

Εγώ χάθηκα γιατί η μικρούλα μου από το απόγευμα της Κυριακής κρύωσε κ ήταν χάλια η μυτούλα της. Τόσο χάλια που δεν ξεκόλλαγε από πάνω μου όλη μέρα κ ξύπναγε κάθε 15 λεπτά τη νύχτα. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί την προηγούμενη φορά πιυ μου κρύωσε κράτησε δυό βδομάδες κ έχουμε ένα γεμάτο ΣΚ μπροστά μας που δεν θέλουμε να χάσουμε. Όμως σήμερα ξύπνησε πολύ καλύτερα, καλά το βράδυ της πάλι ήταν χάλια, αλλά η μυτούλα σαν να μην τρέχει. Είναι λίγο βουλωμένη μεν αλλά καμμία σχέση με χθες. Εν τω μεταξύ έσκασε μύτη κ δοντάκι κ αναρωτιέμαι μήπως ήταν από αυτό. Παρόλο που η γιατρός μας δεν το πιστεύει ότι τα δόντια κάνουν μυξούλες, εμένα μου πέρασε απ΄το μυαλό.

Περαστικά κ στον Κωνσταντίνο σου Βάλια μου. Τι ταλαιπωρία κι εσείς Πασχαλιάτικα. Κουράγιο κ με την δουλειά. Εύχομαι να βρεις κάτι καλύτερο κι από αυτό που είχες πολύ πολύ σύντομα.

Σας φιλώ μανουλίνια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα μάνες!

Χρόνια πολλά!!! Χριστός Ανέστη!

Εχω πάρα πολλές μέρες να μπω και έχω χάσει πολλά γενέθλια και γιορτές. Να ευχηθώ να είναι πάντα γερά και δυνατά ο Στάθης, ο Λάζαρος, ο Αναστάσης, η Αναστασία, ο Γιώργος, η Γεωργία, το Χρυσανθάκι μας και ελπίζω να μην ξεχνάω κανένα ζουζούνι. Αν ξέχασα κάποιο συγχωρήστε με.

Να ευχηθώ επίσης στη νεοφώτιστη Μαρίνα να είναι πάντα καλά και ευτυχισμένη.

Εμείς περάσαμε όμορφα το Πάσχα αλλά μιμηθήκαμε το παράδειγμα της Αννυς και της Κλειούς και λιώσαμε στον ύπνο την ώρα της Αναστασης. Σουβλίσαμε όμως, ο Νικόλας έπαιζε με τα λουλούδια, κηνυγούσε με το δαχτυλάκι του τα μυρμηγκάκια, έπαιξε με την ξαδέρφη του, τους θείους του και τους παππούδες και γενικά ήταν όμορφα.

Χθες πρώτη φορά τον αφήσαμε στη μαμά μου και πήγαμε σινεμά με τον Ν. Ειχαμε να βγούμε οι 2 μας πάνω από χρόνο.

Η εγκυμοσύνη προχωράει καλά. Η μικρούλα έφτασε τα 870γρ. και μεγαλώνει καλά. Εγω μάλλον έχω ήπιο υποθυρεοειδισμό και πρέπει να πάω σε ενδοκρινολόγο να δούμε αν πρέπει να κάνω αγωγή. Αυτά τα νέα μου.

Φιλάκια πολλά!

X4pTp3.png

Καλημέρα και χρόνια πολλά στα ζουζουνάκια που γιορτάζουν και έχουν γενέθλια!!!!!!!

Περαστικά Βάλια μου!!!

Εμείς δόξα το θεό ειμαστε καλά, περάσαμε οικογενειακά το Πάσχα και τώρα πίσω στη δουλειά.Ο καιρός δε λέει να στρώσει και μου έχει σπάσει τα νεύρα.Άντε να καλοκαιριάζει σιγά σιγά, βαρεθήκαμε τη βροχή.....

Ο Κυριάκος μου περπατάει όλη μέρα κι εμείς τρέχουμε από πίσω του!!!!Πλέον δεν κάθεται ούτε λεπτό, εκτός αν μασουλάει κάτι!!!!!

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

γεια σας φιλεναδάκια κι απο μένα απο το γραφείο!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλα τα μωράκια μας που γιορτάζανε!Γεωργία,Λαζαράκο,Στάθη,Αναστάση, Γιωργάκη και Αναστασία! ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας! το πάρτυ μας είναι το Σάββατο και αν και έχουμε θέμα χωρου,όσες πιστές προσέλθετε!! :-) θα χαρούμε πολύ!

πηγαμε στη βάφτιση της Μαρινούλας που ήταν ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ όπως και η μαμά της που έκλεψε την παράσταση και περάσαμε τέλεια!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Γεια σας φιλες μου!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!Οτι επιθυμειτε!Να χαιρεστε τις οικογενειες σας!Σας ευχαριστουμε πολυ ολες για τις ευχες σας!!!

Να ευχηθω και εγω στην Αναστασια μας, τον Ανασταση τον Λαζαρακο την Γεωργια τον Σταθη και στην φιλη μας την Χρυσανθη να ειναι παντα γερα και ευτυχισμενα ολα τα ζουζουνια!Πολυχρονα!!!!!!

Να ευχηθω και απο εδω στην φιλη Δεσποινα να της ζησει το Μαρινακι!!!!!Πηγαμε και εμεις και περασαμε ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Πραγματικα ητανε δυο κουκλαρες μανα και κορη!!!!!!Δεσποινακι μου καλοφωτιστη η ομορφουλα!

Βαλια περαστικα στο αγορακι σου!

Μαρακι περαστικα και στην Αθηνουλα!

Εμεις παλι με τον Γιωργη την Ανασταση ημασταν σπιτακι αφου 10:30 κοιμαται καθε μερα στανταρ οποτε πηγε μονο ο μπαμπας μας να φερει το φως και μετα ξεραθηκαμε ολοι:tongue::tongue:

Το Πασχα σουβλισαμε στην πεθερα αν και δεν το χαρηκα(δεν εφαγα γιατι απο Μ.Πεμπτη ημουνα με γαστρεντεριτιδα...)αλλα τελος παντων.........ηταν το πρωτο Πασχα με το αγορακι μας και αυτο εχει σημασια!

Αυτα τα δικα μας νεα!Συγνωμη αν ξεχναω κατι αλλα εχω τοοοοοοσο καιρο να μπω και δεν θυμαμαι πολλα!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φιλακια

Καλησπέρα μανούλες!!!

Χρόνια πολλά σε ολες σας, ελπίζωλες να περάσατε ωραία αυτές τις μέρες. Εμεις είχαμε παέι στο εξοχικο των πεθερικών όπου η Θεοδώρα το καταευχαριστήθηκε, τριγυρνουσε παντου επεφτε, σηκωνοταν και γενικα έδειχνε μια αυτονομία που με εντυπωσίασε!

Να ευχηθώ επίσης (αν και καθυστερημένα) Χρόνια Πολλά στη Χρυσανθούλα της Άντζυ, στον Κων/νο της Κικής και στον Στάθη της Χριστίνας για τα γεννέθλια τους, να είναι πολύχρονα τα πιτσιρίκια σας μανούλες!!!

Επίσης να ευχηθώ Χρόνια Πολλά στο Λάζαρο της Δέσποινας, την Αναστασία της Νικόλ, τον Ανασταση της Δέσποινας, τον Γιώργο της Βάσως και τη Γεωργία της Μαρίας για την γιορτή τους, να τα χαίρεσται!!!

Και φυσικά να μην ξεχάσω να ευχηθώ στη νεοφώτιστη της παρέας, τη Μαρίνα μας, να είναι πάντα γερό και καλότυχο το κοριτσακι σας Δέσποινα!!!

Ελπίζω να μην ξέχασα κάποιον. Καληνύχτα!!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημερα, χρονια πολλα και καλα, με υγεια και πολλα πολλα ζουζουνακια!

Κοριτσια εχω να μπω μερες, επειδη ειχα αδεια γυρνουσαμε ολο εξω με το μωρο οποτε και δεν βολεψε. Θα ευχηθω εστω και καθυστερημενα σε ολα τα μωρακια που χρονισαν, να ναι παντα καλα, να μεγαλωσουν ευτυχισμενα και χαρουμενα και σε ολους τους γονεις να ειναι καλα και να μπορουν να ειναι πλαι τους μια ζωη!Ευχαριστουμε για τις ευχες για τη γιορτη του Λαζαρου, χρωσταμε κερασμα κοριτσια!

Πως περασατε;Εμεις ειμασταν ολο βολτες, καφεδες, ο μικρος ξεσαλωσε, περπατουσε μεσα στον κοσμο και κουνουσε χερια και μιλουσε (τα τα τα...).Λεω πως ειναι και αυτα που εχουν τους γονεις ολη μερα μαζι τους, σα γιορτη το βλεπουν.

Ο υπνος αυτες τις μερες ειναι καλυτερος, βγαλαμε και ενα ακομη δοντακι οποτε και ηρεμησε.Ξυπναει μια δυο φορες και αυτο για ενα δυο λεπτα ισα να ξανακοιμηθει.

Στεναχωριεμαι που εχουμε ψιλοχαθει, μπαινω στο καφε και δε βλεπω κινηση αλλα οπως και εγω καταλαβαινω οτι θελουμε να ειμαστε περισσοτερες ωρες με τα νινακια μας.

Φιλες γειτονισσες οποτε θελετε μπορουμε να βρεθουμε.Ας το κανονισουμε απο εβδομαδα που θα ειναι και καλυτερος ο καιρος απο οτι ακουσα.

Καλημέρα!

Εμείς αρρωστήσαμε για πρώτη φορά. Ο Νικόλας έχει καταρροή, βήχει και σίγουρα πονάει ο λαιμός του γιατί όποτε βήχει κλαίει. Μάλλον τον κόλλησαν....γκρρρρρ

Ελπίζω να μην ανεβάσει πυρετό και να είμαστε καλά για τα γενέθλια της Χρυσάνθης.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα, Χριστος ανεστη!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα, μαζι και τα μικρακια σας. Εμεις γιναμε 1 ετους το Μ. Σαββατο, πηγαμε και στην εξοχη περασαμε περιφημα. Ο μικρος κυριως ξετρελαθηκε!

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Έγραφα τόση ώρα και τα έχασα δεν το πιστεύω και μόλις επέστρεψα από δουλειά και είμαι κομμάτια....!!!θα ξεκουραστώ λίγο και θα επανέλθω.....

Καλησπέρα και πάλι από ότι βλέπω μόνη μου είμαι....

Δεν πειράζει μανουλομανουλίτσες θα προσπαθήσω να ξαναγράψω αυτά που έχασα πριν...

Καταρχήν

Angie μου το Σάββατο επειδή ο μπαμπάς μας θα πάει αυθημερόν Καλαμάτα θα είμαστε με το Στάθη στη γιαγιά μας στο Πειραιά, αν μπορέσουμε θα έρθουμε να σας ευχηθούμε και να σας δούμε απο κοντά....θα σε πάρουμε τηλ αν είναι και έρθουμε...!!!

Βάλια μου περαστικούλια σας εύχομαι ο μικρός να αναρρώσει γρήγορα...φιλάκια πολλά!!!

Αννυ μου και του χρόνου να είστε καλά να ξαναπάτε στο χωριό για να ξεσκάει και ο μικρούλης σας...φαντάζομαι τι πλάκα θα είχατε με τα ποδήλατα!!!

Καλοφώτιστο το Μαρινάκι μας..να την χαίρεστε...!!!Έμαθα ότι μαμά και κόρη είσαστε superrrr!!!

Taumataki να τα εκατοστήσετε..!!!Χρόνια Πολλά!!!

dimangel να χαίρεσαι τον Νικόλα σας περαστικά του και ότι επιθυμείτε για την μπουμπού που περιμένετε...Χρόνια πολλά με υγεία!!!

Maraki2108 περαστικούλια στη μικρούλα σου και γρήγορη ανάρρωση...αχου μωρέ πάλι έχουμε πολλά άρρωστα μωράκια περαστικά σε όλα και υπομονή στις μανουλομανουλίτσες τους!!!

Neraidoula μας Χρόνια Πολλά και σε σας....και μεις σπίτι καθίσαμε το Μ Σάββατο με το Σταθάκο και ο μπαμπάς μας πήγε για το φως....!!!

Irev μου Χρόνια Πολλά και σε σας να χαίρεσαι την οικογένεια!

Thalia81 του φιλικούς μας χαιρετισμούς και τα Χρόνια Πολλά και σε σας!

Angel, Elisavet, Atlantis,Annie, despoina77, despoina82, Βάσω, Ιωάννα Ελπίζω όλες να είστε καλά σας χαιρετούμε και σας φιλούμε γλυκά και εγω και ο μικρός Σταθάκης!!!

Μανουλομανουλίτσες εχθές πήγαμε στην παιδίατρο και μας αλλάζει το γάλα σε noulac ή neslac το τσίγκινο εγώ είδα στο super kai δελτα advance τι να του δώσω? με τι να ξεκινήσω?μήπως να του δώσω αυτά που είναι σε χάρτινες συσκευασίες? μας είπε να το φτιάχνουμε μισό νερό μισό γαλά επίσης μας πρόσθεσε το αυγό ξεκινώντας με το κρόκο μελάτο...

θα μας βοηθούσατε αν μας λέγατε και σεις την εμπειρία σας....

Ευχαριστούμε για τα περαστικά. Πριν λίγο μου φάνηκε ζεστός και του έβαλα θερμόμετρο κι έχει 38,1. Για ίωση το βλέπω... Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί πολύ το αγόρι μου.

X4pTp3.png

γεια φιλεναδίτσες!πρέπει κατι να κάνουμε να έχει πάλι κίνηση το καφέ μας!οι μανούλες Απριλίου είναι εξάλλου το πιο δυναμικό καφέ!! Δημητρούλι μου πως είναι ο Νικόλας μας? πήρες την ντοκ?μακάρι να περάσει σήμερα κιόλας...

Χριστινάκι πάρε τηλ!θα σας περιμένουμε!στις 6 είναι το πάρτυ!ο,τι ώρα θέλετε ελάτε:-)

Δεσποινα μάζεψε εσυ τις γειτόνισσες μπας και μαζέψω κι εγώ τις Αθηναίες γιατι έχουμε χαθεί!με το θηλασμό σε τι φάση είστε?

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...