Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα!

μπαίνω κι εγώ να ευχηθώ ολόψυχα σε όλες τα ζουζουνάκια,τις μανούλες και τους μπαμπάδες

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!

να είναι γεμάτο υγεία,χαρά και ευτυχία η αυριανή και όλες οι επόμενες μέρες!

και το φως του Πάσχα να γεμίσει τις καρδιές όλων μας!!

να περάσετε τέλεια!!

και για το καλό κουλουράκια,κόκκινα αυγά και τσουρέκια!!

DSC00349.JPG

images?q=tbn:ANd9GcRVKPdzBK5DPIHvr1cycWb0loyrzbkH_Xj0BVb9X4JMBsQ_u9AAXg

tsourekia3b.jpg

να είστε όλοι καλά!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας μανούλες κι απο μένα!ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλες σας ,να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να περάσετε πολύ όμορφα!σήμερα γινόμαστε κι εμείς ΕΝΟΣ ! καμία σας δε μας θυμήθηκε :-( θα το κάνουμε το παραπονάκι μας,δε γίνεται...

κερνάμε γλυκάκι πάντως!_1.jpg

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

γεια σας μανουλες!

ευχομαι σε ολες κ τις οικογενειες σας Καλη Ανασταση! να περασετε τελεια οτι κ αν κανετε. εμεις λεμε να παμε ολοι μαζι στην εκκλησια. ειναι εδω κ οι γονεις μου κ θα περασουμε μαζι αυτες τις μερες. αυριο γιορταζει το αγορακι μου κ ο πεθερος μου κ μεθαυριο ο αντρουλης μου,γι'αυτο σας κερναω κατιτις!

φιλια σε ολες κ τα μωρακια σας!

images?q=tbn:ANd9GcSQDgQ7AIeQtT1HKXmbqjMpNjE7Ld7Ts0vfWuJpfFUpyt3yW8f59Q

pHNqp3.png9S1np2.png

γεια σας μανούλες κι απο μένα!ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλες σας ,να χαίρεστε τα παιδάκια σας και να περάσετε πολύ όμορφα!σήμερα γινόμαστε κι εμείς ΕΝΟΣ ! καμία σας δε μας θυμήθηκε :-( θα το κάνουμε το παραπονάκι μας,δε γίνεται...

κερνάμε γλυκάκι πάντως!

Χρονια πολλα στη γλυκια κορουλα σου! να ειναι παντα καλα κ ευτυχισμενη κ να κανει την καθε σας μερα πιο ομορφη με το χαμογελο της!

δεν σας ξεχασαμε,απλα σημερα εχουμε λιγο τρεξιμο με τις ετοιμασιες!

πολλα φιλακια στα γλυκα της μαγουλακια:tongue:

images?q=tbn:ANd9GcSIe5xznIdcnbd58Mrw9oR9EtjGYv0rE-4RL5V41OcT5xjpx221

pHNqp3.png9S1np2.png

Χριστός Ανέστη!!! Καλό Πάσχα σε όλους! Αντζούλα μου, δεν μπήκα χθες καθόλου για να σου ευχηθώ κι από εδώ. Να τα εκατοστήσει το Χρυσανθάκι σου. Πάντα γερή, ευτυχισμένη και τυχερή να είναι η κουκλίτσα σας.

Πόσα μωράκια αντέξανε και πήγαν στην Ανάσταση? Η δικιά μου η ξενύχτισσα φυσικά και άντεξε. Στον γυρισμό όμως ξεράθηκε. Τρόμαξε και με τα βεγγαλικά το καημενούλι αλλά πολύ γρήγορα σταμάτησε το κλάμα.

Χρόνια πολλά στους Αναστάσηδες και Αναστασίες! Να τους χαίρεστε μανούλες!

Σας φιλώ όλες και να περάσετε τέλεια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλά κια Χριστος Ανεστη!!

Υγεια και ευτυχια σε όλους!! Μανουλες να χαιρεστε τις ομορφες οικογενειες σας!!!

Δεσποινα να χαιρεσαι τον Ανασταση σου και συ Δεσπω τον αντρουλη σου!!\

Αντζυ μου χιλιοχρονη να ειναι η Χρυσανθουλα και απο εδω!!

Εμεις ειμαστε στα Γιαννιτσα, αν και η μικρη ήταν ξυπνια χτες δεν την πήραμε στην εκκλησια γιατι ειχε παρα πολυ κρυο και δεν υπήρχε λόγος να ταλαιπωρηθει για τοσο λίγο!

Εξω ήδη οι σούβλες έχουν πάρει φωτια γι αυτο σας φιλω γλυκα και παω!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Χριστοσ Ανεστη!!!!!!

Χρονια Πολλα και γλυκα με ομορφες στιγμες με τις οικογενειες σας!!!!!!!!

Χρονια πολλα στος Αναστασιδες στις Αναστασιες κ αυριο στις Γιωργιες κ στους Γιωργους!!!!!

Παλι χαθηκα κοριτσια μου κ μου λειπουν οι συνομιλιες μας. Δεν μπορω να συντονιστω με τα διαφορα που συμβανουν..

Χριστός Ανέστη!

Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία πάνω απ' όλα και αγάπη!

Είμαστε στους γονείς μου και εκμεταλλεύομαι το λαπτοπ του μπαμπά μου!

Ελπίζω να περνάτε όλες καλά, εμείς εκτός από την κούραση και το τρέξιμο της μετακόμισης είμαστε πολύ καλά. Μπαίνουμε την Πέμπτη στο νέο σπίτι, διαμέρισμα είναι αλλά είναι μεγαλύτερο και καλύτερο από το τωρινό, Μαρία εσύ δεν είχες ρωτήσει; Ευχαριστώ και για τις ευχές σου, να είσαι καλά!

Χθες πήγαμε στην Ανάσταση όλη η οικογένεια, ο Θοδωρής κοιμήθηκε στο καρότσι του στη 1 και έτσι μπορέσαμε να χαρούμε όχι μόνο όλη τη Θ.Λειτουργία αλλά και το φαγητό στα πεθερικά μου μετά!

Σε όλες τις ξενύχτισσες μανούλες έχω να πω τα εξής ελπιδοφόρα! ;) Ο Θοδωρής εδώ και 3 βράδια δεν ξυπνάει τη νύχτα!!! Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο -πραγματικά εύχομαι να μην είναι!- πάντως είναι κάτι που το αποφάσισε μόνος του, εμείς δεν κάναμε κάτι διαφορετικό... Οπότε μανούλες μην απελπίζεστε, σύντομα τα βλαστάρια σας θα αρχίσουν να κοιμούνται χωρίς διακοπές και εσείς θα στρώνετε επιδερμίδα! Το εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου! :D

Χρόνια πολλά στα μωράκια που είχαν γενέθλια,στη Χρυσανθούλα, το Σταθάκο και το ΛΑζαράκο που είχε και τη γιορτή του! Χιλιόχρονα και γερά να είναι!

Χρόνια πολλά και καλά και στον Αναστάση μας και στον σύγυξ της Δέστοινας καθώς και στην Αναστασία της Νικόλ!

Υγεία και αγάπη και ευτυχία!

Δέσποινα με το καλό η βάφτισή σας αύριο, όλα καλά να πάνε!

Χριστίνα, περαστικά σας βρε κορίτσι, όλα μαζεμένα σας ήρθαν εύχομαι να ήταν και τα τελευταία!

Αυτά, σας φιλώ και εύχομαι η ελπίδα που φέρνει το Πάσχα να γεμίζει τις καρδιές όλων μας!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Χριστός Ανέστη σε όλες τις Μανουλομανουλίτσες στα παιδάκια μας στους μπαμπάδες και στα μωρουλίνια που έρχονται.....!!! Με υγεία και ευτυχία και του χρόνου....!!!

Χρόνια Πολλά Χρυσανθάκη όμορφο και τσακπίνικο!!! Angie-Αγγελικούλα να την χαίρεστε και να την βλέπετε πάντα υγιή και ευτυχισμένη!!!

Ιωάννα μου μπράβο στο Θοδωράκι σας πάντα τέτοια γιατί το ξενύχτι είναι άστα να πάνε,καλορίζικο το νέο σπίτι, Χρόνια πολλά σε σας, την οικογένεια σας και να τους χαίρεστε όλους...φιλάκια στο Θοδωράκι!!!

Λαζαράκι χρόνια πολλά ζουζούνι...!!!να σε χαιρόμαστε και να σε χαίρονται φατσουλίνι γλυκό!!!

Επίσης Χρόνια Πολλά στον Αναστάση μας και στην Αναστασία της Νικόλ! Να είναι πάντα γερά και ευτυχισμένα!

Δέσποινα με το καλό η βάπτισή σας αύριο! Χρόνια Πολλά με υγεία πάνω απ όλα!!!

Χρόνια Πολλά σήμερα στους Γιώργηδες και στις Γιωργίτσες μας!!!

Χρόνια Πολλά Μανούλα μου...

Ευχόμαστε σε όλες τις οικογένειες του Καφέ Χρόνια Πολλά, Χρόνια καλά με υγεία και Χαρά...!!!

Φιλάκια.............................

Χριστός Ανέστη

Να χαιρόμαστε όλες τις οικογένειές μας και να μας χαίρονται Και στις γκαστρούλες της παρέας μας εύχομαι με υγιέστατα μπεμπάκια

Λάζαρε, Αναστάση, Αναστασία. Γιωργάκη & Γιωργία πολύχρονοι!... (ελπίζω να μην ξέχασα πολλούς) :rolleyes:

Εμείς περάσαμε τέλεια και Ανάσταση κ Πάσχα! Βέβαια ταλαιπωρούμαι με πονόδοντο μια βδομάδα κ δεν ήπια τίποτα...αλλά ο Β ήπιε το Βόσπορο!!!χιχι

Δέσποινα με το καλό κ η βάφτισή σας σήμερα! Το όνομα αυτής????!!!!

φιλάκια σε όλες/όλους και πάντα με υγεία

QuW0p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα,χρονια πολλα κ Χριστος Ανεστη!!!!!:D

χρονια πολλα γεματα υγεια κ αγαπη στην Χρυσανθη μας που δεν προλαβα να την ευχηθω!!!καλοφωτιστη η Μαρινα μας!χρονια καλα κ ευτυχισμενα στον Λαζαρο ,τον Γιωργο κ την Γεωργια,στον Σταθη ,στον Ανασταση κ στην γλυκια μας Αναστασια!!!!!(ελπιζω να μην ξεχασα κανεναν!!!)

εμεις πηγαμε στα πεθερικα μου ,στην Ανασταση κοιμομασταν κ εγω κ η Κλειω(χαχα).ειχαμε κ 2 καλα πεσιματα.το ενα της αφησε μια μεγαλη γρατζουνια πανω απο το φρυδι κ το αλλο μια μελανια στην μυτη που ανοιξε κιολας κ ετρεχε αιμα!κατα τα αλλα καλα!

με την δουλεια τα ιδια...με τα βραδυα μας τα ιδια,ελπιζω στην καινουργια συνηθεια του Θοδωρη κ της Θεοδωρας!να δει η Κλειω τους φιλους της κ να κανει τα ιδια!θελω να αποθηλασω σιγα σιγα αλλα δεν ξερω πως γιατι εχει συνδιασμενο τον υπνο με τον θηλασμο!αντε να δουμε πως....

Μαρακι κ εγω εβλεπα ενα βιντεο προχθες της Κλειως απο τις πρωτες μερες στο σπιτι που ηταν τοσο μικρη κ χωρουσε πανω στο πλυντηριο που την αλλαζα για να κανει μπανιο!!πολυ συγκινηθηκα,οπως λες κ εσυ,σαν να περασαν χρονια!

επανερχομαι με οτι θυμιθω!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλημέρα φίλες μάνες!!! Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη!!! Τις καλυτερες μου ευχες σε όλα τα παιδάκια που είχαν γενεθλια και γιορτές!!!

Στάθη, Χρυσάνθη, Γιώργο, Γεωργία, Ανασταση, Λάζαρε και Αναστασία χρόνια πολλά γεμάτα αγαπη, υγεία κι ευτυχία!!!

Πως περσατε το Πάσχα??? Εμείς υπέροχα, πήγαμε στο χωριό μου όπου ο καιρός ήταν καλοκαιρινός κι ο Δημήτρης μου έπαιζε όλη μερα με τα ξαδέρφια του στην αυλή. Ολη μερα ετρεχε πανω κατω την μία κυνηγούσε την μπάλα, την άλλη τα ξαδερφια του που εκαναν ποδήλατο... Είχε πολύ γέλιο. Φυσικά οταν ερχόταν η ωρα για υπνο επεφτε κατακοπος! Σουβλίσαμε, ψήσαμε και γενικά πολύ φαί. Το Μ. Σαββατο κοινωνησαμε κι ολας κι επιστρεψαμε χθες! (Σημ. Η κινηση δεν παλευεται... :mad:)

Το επομενο ΣΚ θα ανεβουμε Καβαλα γιατι έχουμε μια βάφτιση αλλα οπως καταλαβαίνεται θα είμαστε λιγο πιεσμένοι...

Σήμερα δεν δουλεύω και αναπολω τις μερες που ήμουν με τον γιοκα μου σπίτι!

Να ευχηθώ περαστικά στον φίλο μας τον Κωνσταντινο που κρυωσε Πασχαλιάτικα αλλα τωρα είναι περδίκι!!!

Αυτά γλυκα μου κοριτσια, ελπιζω να μην ξεχασα κατι!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

καλημέρα μανούλες!!!!!

Χριστός Ανέστη!

εύχομαι να περάσατε όλες τέλεια!

σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για το κοριτσάκι μου που είχε χθες τη γιορτή του!!!!!!!!!!!

ήταν πολύ συγκινητική μέρα!!

να είστε όλες καλά και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!!!!!

κερνάμε γλυκό φυσικά!

12-703449.jpg

χρόνια πολλά στον Αναστάση σου Δέσποινα!!πολύχρονος και ευτυχισμένος!

να χαίρεσαι και τον αντρούλη σου που γιόρταζε και τον πεθερό σου!

υγεία και χαρά σε όλους!

χρόνια πολλά στην Αναστασία μας!!!Νικόλ να την χαίρεσαι,σας εύχομαι οτι καλύτερο!

πολύχρονος και ο συνονόματος Γιώργος!να τον χαίρεσαι μαμά Βάσω!!!!!

χρόνια πολλά στο Λάζαρο και στο Σταθούλη-δεν θυμάμαι αν έχω ευχηθεί ήδη:cool:,νομίζω ναι!

Δέσποινα να σας ζήσει η Μαρίνα σας!!!!καλοφωτισμένη,γερή και τυχερή να είναι!!να χαίρεσαι κι εσύ τον αντρούλη σου!!

Ιωάννα χαίρομαι πολύ για το Θοδωρή-και για σένα!!!!μακάρι να συνεχίσει έτσι!!!!!!

λες να υπάρχει ελπίδα τελικά και για εμάς:?::?::?::?::?::?::?:μακάρι!!!!!

εμείς πήγαμε στο χωριό μας και περασαμε πολυ όμορφα,με πολύ κόσμο αλλά και πολλή κούραση!

σας φιλώ!

''εσείς κι εγώ...

Καλημέρα μανούλες και μωράκια και Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη!!!

Να είσαστε όλες καλά, να χαίρεστε τις οικογένειές σας, να έχετε όλοι υγεία και χαρά στην ζωή σας!!

Χρόνια πολλά Χρυσάνθη μου!!! Να τα Χιλιάσεις κοριτσάρα μου όμορφη, να την χαίρεστε Άντζυ μου, με το καλό και ένα αδερφάκι!!!

Ιωάννα μου με το καλό να μπείτε στο καινούργιο σας σπιτικό!!Σας εύχομαι από ʽδω και πέρα όλες σας οι νύχτες να είναι τόοοοοοσοοοοο ήρεμες και ξεκούραστες!!

Χρόνια πολλά στην Αναστασία , και στον Αναστάση μας (να χαίρεσαι και τον αντρούλη σου και τον πεθερό σου Δεσποινάκι μου!!)!!

Δεσποινάκι μου να σας ζήσει η νεοφώτιστη Μαρίνα!! Να χαίρεστε και τον μπαμπάκα της, φιλενάδα μου!!

Χρόνια πολλά στον Γιώργο , στην Γεωργία και στον Λάζαρό μας!!!

Άννυ μου περαστικά με τις τούμπες σας, να έχεις μαζί σου μια κρέμα με άρνικα πάντα να γλυτώνεις καρούμπαλα και μελανιές (ως βετεράνοι τούμπας που είμαστε πλέον χαχαχαχα).

Πω πωωωωωω !!! Ελπίζω να μην ξέχασα κάτι, φύρανα κομματάκι κιόλας (γεροντάματα).

Εμείς περάσαμε ήσυχα, ήμασταν στο εξοχικό μας από την Τετάρτη, ψήσαμε τα κοντοσούβλια μας, εχτές γυρίσαμε και έχω μαραθώνιο μαζεμα-πλύσιμο (θαααααααα τα κάνω……..). Προς το παρόν είμαι στο γραφείο και σκοτώνομαι στην δουλειά.

Το Λουσάκι πήγε στην ανάσταση, δεν έκλαψε (είναι ανάποδο αυτό το παιδί τελικά) με τα βεγγαλικά, τα χάζευε και γέλαγε. Ανάψαμε την λαμπάδα μας, και γυρίσαμε σπίτι μας.

Έχουμε έναν παραλιο-βοτσαλο-παροξυσμό, ευτυχώς δεν τα τρώει όσο την παρακολουθώ, αλλά όταν έρχεται η ώρα να φύγουμε την σούρνω γιατί αρνείται κατηγορηματικά να αποχωρίσει περπατώντας. Παρατήρησα επίσης μια μικρή διαρροή μύξας και δακρύων, αλλά το αποδίδω σε αλλεργία γιατί τελικά μόλις γυρίσαμε σταμάτησε…

Αυτά τα ολίγα δικά μας…πάω να διαβάσω ότι έχω χάσει με την απουσία μου και επιστρέφω!

GaiGp3.png

α!ξέχασα να ευχηθώ στην Χρυσανθούλα να τα εκατοστήσει!!!!!!!!!!

να ζήσει το μπισκοτάκι,ευτυχισμένο και γερό!!!!!!!

να τη χαίρεστε Αντζούλα!!!!

''εσείς κι εγώ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...