Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Χρονιά πολλά κορίτσια...Καλή χρονιά με υγεία ψυχική και σωματική και με πολλα πολλά μωράκια...

Πριν χρονιά ,κάπου το 2015 όντας μόνο 25 χρόνων αποφάσησα να κάνω εξωσωματική...έχοντας ήδη ενα παιδάκι 9 χρόνων από φυσιολογική σύλληψη,κ ένα εξωμήτριο επίσης από φυσιολογικγ συλληψη ,είπα τώρα που είμαι μικρή να μη χτυπάω τ κεφάλι μ στον τοίχο ...και ενώ έμεινα έγκυος παλληνδρομησε..Απογοητευτικά ,ναυάγησα κ οικονομικά και τα παρατησα.Τώρα λοιπόν που έφτασα στα 35 νιώθω  τόσο πολύ ξανά την επιθυμία ...Έκανα σαλπιγγογραφια πριν ένα χρόνο και την έκλεισα στην ντουλάπα.Πριν κάνα 2 μήνες πήγα σε γιατρό κ την έδειξα ,μου είπε υδροσαλπιγγα...Οπότε κάθε ενδεχόμενο για φυσιολογική σύλληψη εξέπνευσε .Σκέφτομαι να κάνω λαπαροσκόπηση κ έπειτα εξωσωματική..Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε ,αν κάνουν λαπαροσκόπηση σε δημόσιο νοσοκομείο...κ έπειτα τη γνώμη σας για φυσικό κύκλο..Να σημειώσω ότι μένω επαρχία και 2  ώρες από Θεσσαλονίκη κ Γιάννενα..Την μια σάλπιγγα την έχω αφαίρεσει από την εξωμήτρια κύηση στο Παπαγεωργίου ...

Γενικά ενώ ξέρω τη διαδικασία ,πελαγωνω.Λες και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω...Με πιάνει πανικος

Καλή χρονιά κοπέλα μου και το 2025 να σου φέρει αυτό που επιθυμείς! Θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού στην γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου που σε ενδιαφέρει και να αναφέρεις τον λόγο. Απο εκεί θα σου πουν αν αναλαμβάνουν ή όχι. Εκτός αν ξέρεις κάποιον γιατρό δημοσίου που να έχει και ιδιωτικό ιατρείο έξω οπότε πας εκεί κατευθείαν και τον πληρώνεις απλά θα σου βρει χειρουργείο σε δημόσιο. Καλη τύχη γιατί τα δημόσια νοσοκομεία είναι λίγο μια ανακατωσούρα. 

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Καλησπέρα χρονια πολλά σε όλους. Καλό και τυχερό το 2025 ❤️

Συγνώμη αλλά αυτό είναι κουλό. Απομονώνουν τα βακτήρια ; Πως ; Στο είπε αυτό το πράγμα ο γιατρός; Τι είναι το βακτήριο; Τσιμπούρι ή ψείρα να το περνούν με τσιμπίδα και να το απομακρύνουν; 

Συγγνώμη που γέλασα μου φάνηκε τόσο αστείο θα το χρησιμοποιώ στο εργαστήριο και θα χαζογελαω 🤭

Πάντως κ εμείς για μικρόβιο έχουμε κάνει αγώνα και ειδικά για πυρετό (γιατί ο άντρας μου αρρωσταίνει εύκολα κ κάνει πυρετό υψηλό) έχουμε χάσει μήνες! Συγκεκριμένα με βιταμίνες και αντιβιώσεις έφτιαξε την μορφολογία και την κινητικότητα που είναι τα χαρακτηριστικά που επιλέγουν στην μικρογονιμοποίηση.

Καλή χρονιά σε όλες μας με υγεία και επιτυχία στις προσπάθειες μας!!!! ❤️❤️❤️

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

προσοχή προσοχή!

αναζητούνται μανούλες απριλίου 2010!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλεεεεεεεεεεεεεεεε,που είστε όλες?

έλα,αφού δεν μπαίνει ούτε η Βίκη να μας δελεάσει,ας το κάνω εγώ,μήπως και πιάσει!

νηστίσιμα όμως,Μεγάλη Εβδομάδα είναι!

PACKSHOT_el_GR.jpeg

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Έχω μέρες να μπω και έχω χάσει πολλά γενέθλια, εύχομαι όμως σε όλα τα μωράκια μας να ναι πολύχρονα με υγεία και τύχη και να πραγματοποιήσουν όλα τους τα όνειρα.

Εμείς ετοιμαζόμαστε να ανέβουμε Ελλάδα την Πέμπτη και με το καλό να βαφτίσουμε την μικρή μας την Δευτέρα του Πάσχα.

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλες και στις οικογένειες σας!

καλό ταξίδι να έχετε!

καλή Ανάσταση και

η ώρα η καλή για τη βάπτιση της μπουμπινελ!!!!!!!!!

να περάσετε τέλεια!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

kalimera sas manoules mou!!!simera gia prwti fora anoigw egw to cafe!!!!poso xairomai pou sunexws exoume party k genethlia!!!!na xairosaste oles ta paidakia sas emeis genethlia exoume tin triti...kati tha kanoume ..

ki o manos mouperpataei k ton kunigame petaei ta panta katw sto perasma tou!!!filakia me fwnazei...

γεια σας μανουλες! που χαθηκατε ολες?

ο Αναστασης μου περασε τελεια στα γενεθλια του αλλα την αλλη μερα ανεβασε πυρετο γι 3 μερες. απο την Κυριακη δεν ξαναειχε πυρετο αλλα εχει βηχα κ πολλες μυξουλες κ γι'αυτο τον πηγα στο γιατρο κ μας εδωσε 2 συροπακια. αυριο θα παω να τον κοινωνησω γιατι το Μ.Σαββατο θα εχει πολυ κοσμο.

πηγαμε στο βαφτιστικο μας τα δωρακια του κ μας εφερε κ η δικη μας νονα τη λαμπαδα κ κατι πανεμορφα παπουτσακια για τον μικρο μας!

φιλια σε ολες κ καλο βραδυ!

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλημέρα μανούλες! Χαθήκαμε... Σήμερα δεν δουλεύω. Αποφάσισε το αφεντικό να είμαστε κλειστά. Με ξύπνησε η Αθηνα στις 6:00, την κοίμισα κατευθείαν, αλλά εγώ δεν μπόρεσα να ξανακοιμηθώ. Απόψε θα πάμε στο βαφτιστήρι μας να του δώσουμε τα πασχαλινά του. Εν τω μεταξύ όλη μέρα θα τρέχουμε με ψώνια κ δουλειές.

Ευχάριστες δουλειές όμως αφού είναι για εμάς κ όχι για την δουλειά.

Σκεφτόμουν το πρωί πώς, σχεδόν από τότε που άρχισαν να χρονίζουν τα παιδάκια μας ερήμωσε το καφέ μας. Άραγε αυτό συμβαίνει κ στα άλλα γκρουπάκια; Τώρα γράφω απ΄το κινητό αλλά αν πάω στο κομπιούτερ θα το κοιτάξω από περιέργεια.

Τις προάλλες βλέπαμε βιντεάκια από την Αθηνά νεογέννητη. Ένιωθα λες κ έχουν περάσει χρόνια! Πολύ παράξενο. Σαν να έχει φύγει αυτή η περίοδος από το πρόσφατο παρελθόν μου κ να πρόκειται για μια γλυκιά ανάμνηση μιάς πολύ παλαιότερης περιόδου. Αφού όταν πήγαμε στους νονούς της Αθηνάς με το νεογέννητο φοβόμουν να το πιάσω! Το έπιασα βέβαια αλλά όχι με την άνεση που είχα τότε κι ας είμαι τώρα πιό έμπειρη. Πολύ παράξενο.

Βλέπωντας τα βιντεάκια επίσης, είδαμε πόσο πολύ έχει αλλάξει. Λες κι είναι άλλο μωρό. Παρ όλο που πάντα ήταν, και εξακολουθεί να είναι, ίδια ο μπαμπάς της, ήταν πολύ διαφορετική από τώρα.

Αρκετά σας ζάλισα όμως με τα δικά μου πρωί πρωι.

Εύχομαι να είστε όλες καλά, να χαίρεστε τα μπεμπάκια σας, να έχετε πάντα υγεία κ Καλή Ανάσταση κ Καλό Πάσχα σε όλους σας.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι απο μένα! Ελπίζω να είστε όλες καλά κι εσείς και οι οικογένειες σας! Μπηκα να ευχηθώ Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλες! Εμείς θα πάμε στο χωριό μου και ειμαι πολύ χαρούμενη γιατί θα είμαστε μαζεμένοι όλη η οικογένεια!!!

Να περάσατε όλες ένα πολύ όμορφο Πάσχα!!!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Μανουλομανουλίτσες ευχαριστούμε πολύ-πολύ για τα χρόνια πολλά,γίναμε και μεις 1ος έτους την Παρασκευή 15 Απριλίου. Εύχομαι και σε όλα τα παιδάκια που είχαν γενέθλια να τα εκατοστήσουν να είναι πάντα γερά και ευτυχισμένα...Μανούλες να τα χαιρόμαστε....!!!

Βρε κορίτσια δεν ξέρω τι μας κυνηγάει εμάς, είμασταν πάλι στο νοσοκομείο το Σάββατο που κόψαμε την τούρτα του Σταθούλη γιατί εκεί που περπάταγε έδωσε μια στη γωνία του τραπεζιού και έσκασε με το κεφάλι κάτω. Του άνοιξε η μύτη και πάνω απο το μάτι του έχει κάνει μια μελανιά και ένα καρούμπαλο για δώρο...τι να πω θα κάνω κάνα ευχέλαιο γιατί πολύ γλωσοφαγιά έχει πέσει.....κακό μάτι που το πιστεύω...!!!

Τέλος πάντων εμείς αντί να γιορτάσουμε τα γενέθλια βρεθήκαμε στο νοσοκομείο, ο Πάνος με το Στάθη και γω επίσης στο νοσοκομείο με την μαμά μου που είχε δύσπνοια και πόνο στο στήθος...Τρέξιμο λίγο η εβδομάδα με τους γιατρούς αλλά ευτυχώς όλα είναι περαστικά...προχωράμε...!!!

Μας λείψατε πολύ.... αλλά..... όταν μπορούμε εμείς δίνουμε το παρών και την αγάπη μας!!!

i-love-you445.gif

Αννυ μου καλή Ανάσταση με υγεία, καλό ταξίδι και να περάσετε απίθανα...Φιλάκια και ευχές στην οικογένεια σου!!!

και για να μην παρεξηγηθώ.....

στο Γιώργάκι της Βάσως, στον Κωνσταντίνο της Ηρώς, στον Λευτέράκι της Μαρίας, στον Αναστάση της Δέσποινας, στον Λάζαρο της Δέσποινας, στο Θοδωράκι της Ιωάννας μας και στο Κλειουλίνι....

happy-birthday.gif

και απο μας κερασματάκι.....

chocolates.jpg

καλημέρα μανούλες!

Σάββατο σήμερα και μάλιστα του Λαζάρου,εφτασε το Πάσχα!!

happyeaster1.jpg

να ευχηθώ να τα εκατοστήσει ο Σταθούλης σου Χριστίνα!!!!!!!!να είναι γερός και πάντα χαμογελαστός!!!!

και στο Λάζαρο χρόνια του πολλά,καλά και ευτυχισμένα!!!!!!

να τον χαιρεστε Δεσποινα!!!!!!!

οτι καλύτερο σας εύχομαι!!!

αχ,τι καλά που έχετε δεθεί και εσείς και τα μωράκια σας και ανταλλάσετε εορτασμούς γενεθλίων!!ζηλεύω-με την καλή έννοια.να φροντίσετε να μην χαθείτε ποτε!

Ιωαννα χάρηκα που είχαμε νέα σας!με το καλό κοριτσάκι μου να μπείτε στο καινούριο σας σπίτι!!!!!!οικοδομήσατε ή διαμέρισμα?καλή δύναμη!

Τάνια σε καταλαβαίνω,βάζω τον εαυτό μου στη θέση σου...μη στεναχωριέσαι που δεν μπορεί να γίνει κατι άλλο,δεξου οτι θα είστε μαζί,κάνε λίγη υπομονή και όλα θα πάρουν το δρόμο τους!και περαστικά σας!!!

και ρωτάω:

η Άντζυ που είναι?????

αρχηγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

μην εγκαταλείπεις!!!!!!!!

εμείς παλέυουμε με το φαγητό και τον υπνο........μάνα κουράγιο!

ουπς,ακούω χασμουρητά από την ενδοεπικοινωνία,τρέχω!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ ΜΑΣ.....ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ....!!!

happy-easter.gif

ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Να ΄μαι κι εγώ... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ!!! Μανούλες να τα χαιρόσαστε τα ζουζουνάκια σας!!! Να είναι γερά και καλότυχα!!!

Περαστικά και στα αρρωστούλικα!!!

Τα νέα μου με τη δουλειά ειναι τα εξής: Θα δουλέψω μέχρι τέλος Απριλίου και μετά ΤΕΡΜΑ :(:(:( αλλά μου υπογράφει χαρτί απόλυσης για να μπω στο ταμειο ανεργίας.. Το θέμα είναι ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ;;; :mad::mad::mad: Απο εκει και περα εχω στειλει ενα σωρο βιογραφικά και το τηλέφωνο δεν χτυπάει... ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ;;; :(:(:(

Ο Κωνσταντίνος μου ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ!!!!!!!!!! Είναι απίστευτο το συναίσθημα κορίτσια, να βλέπεις το σποράκι σου να περπατάει!!! Μεγαλώσανε πια!

Εχουμε αρχίσει αυγό και θα ξεκινήσουμε και ψάρι! Πλέον το αγοράκι μου μπορεί να τρώει τα ΠΑΝΤΑ! Απλά εγώ ακομα αλεσμενα του τα κάνω τα φαγητά του... Δοκίμασα και ελιωνα με το πιρουνι πατατα, καροτο, κολοκυθι, κρεμμυδι αλλά τον βλέπω και δεν τα καταφέρνει... Που θα πάει σιγά σιγά θα το καταφερουμε και αυτο.

Να ευχηθώ καλή αρχή για αυριο στην Αννη μας που ξεκινάει δουλειά!! Φιλενάδα μην μασας... Ολα θα ειναι καλά με τον Δημητράκη σου στον παιδικό!!!

Είσαστε όοοοολεςςςςςς καλά;;;;

Σου εύχομαι απο καρδιάς τα καλύτερα...να είναι για καλό και αυτό...μην το βάζεις κάτω να σκέφτεσαι θετικά και όπως σου έχω πει αν ακούσω κάτι για δουλειά σε έχω πάντα στο μυαλό μου...φιλάκια στο μικρούλι σου...!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημερα!!! Τι κάνετε???

Δέσποινά μου να χαίρεσαι το αγοράκι σου, να είναι πάντα γερός χαρούμενος και τυχερός!

Δεσποινα (77) περαστικά σου και γρήγορα! Οσο για τα γενεθλια μη στεναχωριέσαι έχετε μπροστά σας πολλά χρόνια για να γιορτάσετε!

Μαρακι ελπιζω να βρίσκεις πλέον λιγο χρονο να ξεκουραστείς!

Χριστινάκι!!!! Που είσαι??? Ο Σταθάκος τι κάνει???

Πηγαμε χθες στην παιδιατρο και της πηγαμε τις εξετασεις αιματος που καναμε επειδη γίναμε 1 (γεν. αιματος, ζαχαρο, χοληστερινη, τριγλυκερίδια θυροειδη κ.α.) και μας είπε ότι είναι εξαιρετικές!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!

Μπράβο....πάντα τέτοια τα παιδάκια μας!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Γεια σας! Να ευχηθώ σε όλες Καλή Ανάσταση, να περάσετε ένα όμορφο Πάσχα με τις οικογένειές σας και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

Να ευχαριστήσω τις μανούλες angel, andria, atlantis για τις ευχές σας για την αδερφούλα του Γιάννη! Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι τα καλύτερα!

images?q=tbn:ANd9GcQdIcQgfXPQiOo-guWOP3qhG4L3x74VJsZZcEJsI45EpSDMtNEv

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Γεια σας! Να ευχηθώ σε όλες Καλή Ανάσταση, να περάσετε ένα όμορφο Πάσχα με τις οικογένειές σας και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

Να ευχαριστήσω τις μανούλες angel, andria, atlantis για τις ευχές σας για την αδερφούλα του Γιάννη! Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι τα καλύτερα!

images?q=tbn:ANd9GcQdIcQgfXPQiOo-guWOP3qhG4L3x74VJsZZcEJsI45EpSDMtNEv

Με το καλό μανουλομανουλίτσα μας! Να χαίρεσαι το Γιαννάκι, τη μπεμπούλα που έρχεται και όλη την οικογένεια σας!!!...Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλες τις μανούλες, τα μωράκια και τις οικογένειές σας! Στις εγκυούλες μας με το καλό τα μωράκια σας κ με έναν πόνο!

Σας φιλώ όλες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...