Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γειά σας κοριτσάκια!!!

εύχομαι να είστε όλες και όλοι καλά!

διάβασα τα νέα σας και τρέχω να ευχηθώ χρόνια πολλά στα παιδάκια που γιόρτασαν τα πρώτα τους γενέθλια!!

να τα εκατοστήσετε-να τα χαίρεστε τα αγγελούδια σας :

Θοδωρή -Ιωάννα

Λευτερη-Μαρια

Θεοδώρα-Τάνια

Κωνσταντίνε-Ηρώ

Κλειώ-Άννυ

Γιώργο-Βάσω

Αναστάση-Δέσποινα

να είναι πάντα γερά και καλότυχα!!!!!!οτι καλύτερο εύχομαι έστω και καθυστερημένα!!χαίρομαι που περάσατε καλά!

πως είναι τωρα τα αρρωστούλικα μας?

Μαρία πως πάει η μοιοπαθητική αντιμετώπιση?εύχομαι καλά!

Βίκη τι περάσατε?αχ,τώρα πως είστε?

Δέσποινα ο μικρός είναι καλά τώρα?εσύ?περαστικά!και μη στεναχωριέσαι για τα γενέθλια,του χρόνου θα τα χαρεί διπλά!

Άννη κάνατε εξετάσεις,ε?μπραβο του!έχει κάνει και καμιά άλλη?εμάς δεν μας είπε τίποτα για εξετάσεις αίματος...

καλή αρχή στην 'Αννη και την Τάνια που επέστρεψαν στη δουλειά!!!καλή προσαρμογή και καλή δύναμη!!!!

λυπάμαι για την εξέλιξη αυτή Βαλια μου...μακαρι να βρεθεί κατι πολύ καλό σύντομα!

Βάσω φαντάζομαι την απογοητευσή σου αν νιώθεις οτι αδικείσαι...εύχομαι να λυθεί όλο αυτό..

άννυ κι εσύ πρόβλημα στη δουλειά ρε γμτ???????

Αλεξ κοριτσάκι!!!!!!!!!!τέλεια!!!!!!!!!με το καλό!!!!!!!!!!

μπράβο στα ζουζουνάκια που περπατάνε!!!!!

και στα καινούρια δοντάκια που σκάνε!!!!

εμείς είμαστε καλά!εκείνος ο πυρετός ήταν από τα δόντια,βγαίνουν οι κυνόδοντες.

δεν περπατάει ακόμα μόνη της η δική μου ταρζανούλα,μόνο θέλει να την κρατάς από το ένα χεράκι!

κάναμε κι εμείς μια καλλιέργεια ούρων(α πα πα πα πα,τι ταλαιπωρία η λήψη:shock:)και όλα καλά δόξα το Θεούλη!

αν θέλετε να δείτε νευρα όταν δεν γίνεται το δικό της ελάτε στο σπίτι μας:tongue::tongue::tongue::tongue:

με το φαγητό τα ίδια και χειρότερα,δε θέλω να τα σκέφτομαι....

αχ,κουράστηκα...σας αφήνω και πάω να την πέσω...ελπίζω να μην ξεχασα κατι σημαντικό,αν ναι συγχωρέστε με!

σας φιλώ!

''εσείς κι εγώ...

όταν έχω εσένα μπορώ να βάψω με ασήμι τη σκουριά

μπορώ να κοιμηθώ με σιγουριά

να πιάσω με τα χέρια μου τους δράκους να σκοτώσω..''

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μανουλίτσες καλημέρα! Δεσποινάκο, να τον χαίρεσαι τον Αναστάση σου! Να τα εκατοστήσει πάντα με υγεία, αγάπη κι ευτυχία.

Ετοιμάζομαι για δουλειά κ δεν έχω χρόνο για περισσότερα. Αν έχασα κι άλλα γενέθλια θα ξαναπεράσω το βράδυ.

TGIF!!! Φιλάκια!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

γεια σας κουκλες μου!

σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας! στο παρτυ μας περασαμε πολυ ομορφα. να ευχαριστησω ιδιαιτερα την Τανια κ την Ηρω που ηρθαν με τα μωρακια τους κ μας τιμησαν σε αυτη την τοσο σημαντικη μερα της ζωης μας. ειμαι πολυ χαρουμενη που μεσω του καφε μας γνωρισα αυτα τα κοριτσια κ τα υπεροχα μωρακια τους! κ του χρονου με υγεια!

να ευχηθω χρονια πολλα στην Κλειω κ τον Σταθη! να τα χαιρεστε Αννυ κ Χριστινα κ να ειναι παντα γερα κ χαρουμενα!

οριστε κ λιγη τουρτιτσα. θα ανεβασω κ φωτο απο την κανονικη στο fb

images?q=tbn:ANd9GcTcMlRVIi1ST0emAt4Ix2I4UtoHt7AdwBqQMQmueq8QGoBCeBLbAw

pHNqp3.png9S1np2.png

Μανούλια και μωράκια, χαίρετε!!!

Επιτέλους!

Χρόνια πολλά σε όλα τα τα παιδάκια μας που έγιναν ενός!!! Έχω χάσει όλα τα γενέθλια... :( Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, να είστε καλά!

Τα νέα μας, τώρα... Το Σάββατο κι ο Θοδωρής έγινε ενός και ήταν πολύ όμορφα στο πάρτυ! Χαζεύαν όλοι τα 4 μωρά που έπαιζαν! Μας τίμησαν και οι φίλες μας Άννη, Κλειώ, Θάλεια και Θεοδώρα και ήταν τόσο ωραία! Και στο πάρτυ της Κλειούς περάσαμε τέλεια!

Τώρα που ο Θ. κοιμάται, άνοιξα τον υπολογιστή του Σ. γιατί αν είναι ξύπνιος ούτε για αστείο δεν με αφήνει... Αυτές τις μέρες μαζεύω το σπίτι για τη μετακόμιση και κάνουμε δουλειές στο καινούργιο, δεν προλαβαίνω και πολλά βέβαια γιατί την περισσότερη ώρα κυνηγάω το Θ. αλλά ευτυχώς πλέον παίζει και λίγο μόνος του, αν και πρέπει να είμαι δίπλα γιατί συνέχεια βρίσκει τα πιο ακατάλληλα και επικίνδυνα να κάνει... Μετά το Πάσχα θα είμαστε -αν όλα πάνε καλά- στο νέο σπίτι και ελπίζω να τα λέμε συχνότερα (με την προϋπόθεση να συνδεθούμε γρήγορα για να έχουμε ιντερνετ!)

Διάβασα λίγο βιαστικά τα νέα και εύχομαι πρώτα απ' όλα περαστικά γιατί μεγάλες ταλαιπωρίες βλέπω και τα καλύτερα στα επαγγελματικά γιατί κι αυτά είναι πονεμένη ιστορία... Αχ-βαχ...

Με το καλό και τα γενεθλιάκα και των υπόλοιπων της παρέας!

Φιλιά πολλά!

jp0Lp3.png 1533345xcnw09g7xt.gifA0Yxp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανούλες!!!

Τι κάνετε?

Αρχικα να ευχηθω χρονια πολλά στον Γιώργακη, στον Κωνσταντινο, στον Ανασταση,στην Κλειω και στον Στάθη!! Να ειναι πάντα γερα και καλότυχα!!!

Εμεις αρχισαμε δουλεια, δηλαδη εγω και η θεοδωρα σχολειο. Οι πρώτες μερες ήταν πολύ δύσκολες και για τις δυο μας! Ειχα απελπιστει μιας και ειμασταν συνεχεια αγκαλια και στην ουσια δεν πρόσφερα τπτ στην δουλεια, απλως βρισκόμουν στο χώρο. Δυστυχως οι προσπάθειες μου να την πάω σε άλλο βρέφικο δεν απέδωσαν :twisted: και ετσι συνεχιζουμε μαζι. Χτες και σήμερα όμως τα πράγματα ήταν αρκετα διαφορετικα και επιτελους δούλεψα και λιγακι. Πιστευω να προσαρμοστει γρήγορα για να ειναι πιο έύκολα για όλους μας. Το καλο ειναι ότι εχει ανοιξει πολύ η όρεξη της, τρωει στον παιδικο και στο σπίτι. Τρωει πολλα και μικρα γευματα. Ελπιζω να κρατησει αυτο και να μην αρχισει πάλι την απεργια πείνας:tongue:

Φυσικα με τόσες ιώσεις που κυκλοφορούν δεν θα μπορούσαμε να μην κολλήσουμε και εμεις! Η μικρη ευτυχως μόνο με καταρροη αλλά εγω και με πυρετο, που ευτυχως κράτησε μονο ένα βράδυ!

Χτες πήγαμε και στα γενεθλια του Αναστάση και περασαμε πολύ όμορφα! Ο Αναστασης έδειχνε να το απολαμβάνει πολύ κια χαμογεούσε διαρκως!

Δεσποινα περαστικα σας!! Να γίνετε γρήγορα καλα!!! Και μην στεναχωριεσαι για τα γενεθλια, του χρόνου να είστε γεροί! Απο ότι βλεπω το ρολοι πέρσασε τις 12 οποτε να τον χαιρεσαι τον ΛΑζαρακο σου για την ονομαστικη του εορτη!! ΠΑντα γερος!!!

Αννυ μου πολυ χαρηκα που ο Δημητρακης προσαρμοστηκε τοσο καλα!!

Δεν θυμαμαι κατι άλλο , σας καληνυχτω και αφου βαλω φωτο απο το παρτυ μας θα πω να ξαπλωσω γιατι ειναι πτωμα!!

Καλο βράδυ!!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

καλημέρα μανούλες!

Σάββατο σήμερα και μάλιστα του Λαζάρου,εφτασε το Πάσχα!!

happyeaster1.jpg

να ευχηθώ να τα εκατοστήσει ο Σταθούλης σου Χριστίνα!!!!!!!!να είναι γερός και πάντα χαμογελαστός!!!!

και στο Λάζαρο χρόνια του πολλά,καλά και ευτυχισμένα!!!!!!

να τον χαιρεστε Δεσποινα!!!!!!!

οτι καλύτερο σας εύχομαι!!!

αχ,τι καλά που έχετε δεθεί και εσείς και τα μωράκια σας και ανταλλάσετε εορτασμούς γενεθλίων!!ζηλεύω-με την καλή έννοια.να φροντίσετε να μην χαθείτε ποτε!

Ιωαννα χάρηκα που είχαμε νέα σας!με το καλό κοριτσάκι μου να μπείτε στο καινούριο σας σπίτι!!!!!!οικοδομήσατε ή διαμέρισμα?καλή δύναμη!

Τάνια σε καταλαβαίνω,βάζω τον εαυτό μου στη θέση σου...μη στεναχωριέσαι που δεν μπορεί να γίνει κατι άλλο,δεξου οτι θα είστε μαζί,κάνε λίγη υπομονή και όλα θα πάρουν το δρόμο τους!και περαστικά σας!!!

και ρωτάω:

η Άντζυ που είναι?????

αρχηγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

μην εγκαταλείπεις!!!!!!!!

εμείς παλέυουμε με το φαγητό και τον υπνο........μάνα κουράγιο!

ουπς,ακούω χασμουρητά από την ενδοεπικοινωνία,τρέχω!

''εσείς κι εγώ...

φιλεναδίτσες μου καλημέρα κι απο μένα τη χαμένη! δε θα σταθώ στο οτι εξαφανίστηκα τόσο καιρό,μου πέσανε πολλά μαζεμένα.θα πω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ σε όλα μας τα φιλαράκια που γίνανε ενός!να τα χαίρεστε φιλενάδες μου γλυκές και να περνάμε όλα τους τα γενέθλια μαζί!όσες έιμαστε κοντά έστω!

εγώ μετά απο λάθος που έκανα στην ώρα στα προσκλητήρια της βάφτισης,τα ξανα πλήρωσα,τα ξανα τύπωσα και χτες τα πήρα μπας και τα γράψω! επαναλαμβάνω οτι ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00 είναι η βάφτιση μας και θέλω όσες θέλετε και μπορείτε να έρθετε! όποια θέλει ας μου στείλει για λεπτομέρειες!

κατα τα άλλα χτες περπάτησε κι εμένα στο σπίτι της φίλης της που ναι μεγαλύτερη μισό χρόνο που χαμε πάει και σήμερα απο το πρωί πάει μόνη της μέσα στην κρεβατοκάμαρα και ξανα έρχεται! έχει πολύ πλάκα!η δουλειά κι εμένα σκατά..Βάλια εσύ τι έκανες?

αφήστε ,δεν ξέρω που πάμε..κι ο Κώστας τα ίδια χάλια στο μαγαζί..

αυτά! δε θυμάμαι τι άλλο! οι φωτο απο τα πάρτυ ειναι φοβερές! μου λείψατε! πολλά φιλιά σε όλες!

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

φιλεναδίτσες μου καλημέρα κι απο μένα τη χαμένη! δε θα σταθώ στο οτι εξαφανίστηκα τόσο καιρό,μου πέσανε πολλά μαζεμένα.θα πω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ σε όλα μας τα φιλαράκια που γίνανε ενός!να τα χαίρεστε φιλενάδες μου γλυκές και να περνάμε όλα τους τα γενέθλια μαζί!όσες έιμαστε κοντά έστω!

εγώ μετά απο λάθος που έκανα στην ώρα στα προσκλητήρια της βάφτισης,τα ξανα πλήρωσα,τα ξανα τύπωσα και χτες τα πήρα μπας και τα γράψω! επαναλαμβάνω οτι ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00 είναι η βάφτιση μας και θέλω όσες θέλετε και μπορείτε να έρθετε! όποια θέλει ας μου στείλει για λεπτομέρειες!

κατα τα άλλα χτες περπάτησε κι εμένα στο σπίτι της φίλης της που ναι μεγαλύτερη μισό χρόνο που χαμε πάει και σήμερα απο το πρωί πάει μόνη της μέσα στην κρεβατοκάμαρα και ξανα έρχεται! έχει πολύ πλάκα!η δουλειά κι εμένα σκατά..Βάλια εσύ τι έκανες?

αφήστε ,δεν ξέρω που πάμε..κι ο Κώστας τα ίδια χάλια στο μαγαζί..

αυτά! δε θυμάμαι τι άλλο! οι φωτο απο τα πάρτυ ειναι φοβερές! μου λείψατε! πολλά φιλιά σε όλες!

αντζυ!!!!!!!

επρεπε να βάλω φωνή για να φανείς,ε?

άντε,σε συγχωρούμε!

με το καλό η βάπτισή σας!!!!

μπράβο στη μπισκοτίνα!να μου τη φιλήσεις!

πως είναι ο μπαμπάς σου καλή μου?

άστα να πάνε τα υπόλοιπα,μόνο υγεία!

φιλιά!

''εσείς κι εγώ...

Καλά Μαράκι μου είδες σύμπτωση!χαχα! ο μπαμπάς ευτυχώς καλά ώς τώρα με τις εξετάσεις! να σου πω με τα μη αλεσμένα πως πάτε τελικά?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες!!! Τι κάνετε?

Να ευχηθώ και εγώ χρόνια πολλά στα παιδάκια που είχαν γενέθλια, στο Γιώργο της Βάσως, στον Κωνσταντίνο της Ηρώς, στον Λευτέρη της Μαρίας, στον Αναστάση της Δέσποινας, στον Στάθη της Χριστίνας και στον Λάζαρος της Δέσποινας!!! Να τα χαίρεστε μανούλες!!!

Ελπίζω να μην ξέχασα κάποιο παιδάκι.

Εμείς προς το παρόν μόνο πηγαίνουμε σε πάρτυ και παίρνουμε ιδέες μιας και τα δικά μας γεννέθλια αργουν. Όπως θα είδατε περάσαμε υπέροχα και στο πάρτυ της Κλειώς.

Αυτά για την ώρα, καλό βράδυ σε όλες!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Πριν λίγο γυρίσαμε κι εμείς. Είχαμε μια πολύ γεμάτη μέρα. Περάσαμε όμορφα όμως. Πηγαμε στην νονά της Αθηνάς κ μας έδωσε κ τα δωράκια μας. Η Αθηνά έβλεπε την μεγάλη τους κόρη 21 μηνών που περπάταγε κ άρχισε κι εκείνη να θέλει να τρέχει παντού. Φυσικά την κρατάγαμε αλλά έκανε κ μόνη κάποια βηματάκια σε κάποιες φάσεις μέχρι να πιαστεί. Εξακολουθεί να πηγαίνει στις μύτες όμως. Πάντως μόνη της δεν την αφήνουμε ακόμα.

Μπράβο Αντζούλα στο μπισκοτάκι που περπάτησε!!! Τώρα ποιός την πιάνει!

Εμείς θα έρθουμε στην βάπτιση. Θέλουμε λεπτομέρειες!

Θάλεια μου, κι εμείς μια απ΄τα ίδια. Μαζεύουμε Ιδέες απ΄τα πάρτυ κ θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε κι εμείς.

Νυστάζω τρελά κ σας φιλώ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

hello friends! ερημώσαμε,ε? εγώ έκανα κάτι δουλίτσες σήμερα και τώρα κυνηγάω τη μικρή που πετάει τα πάντα στο σαλόνι..τι κάνετε εσεις? χτες πήγαμε στο πάρτυ του φίλου μας του Γιώργου και περάσαμε τέλεια :-) εγώ ακόμα πιο τέλεια βέβαια απο τα μικρά γιατί έφαγα μέχρι σκασμού και το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ!χαχα!εμέις έχουμε γενέθλια Μ.Σάββατο και δε γίνεται να τα κάνουμε,άρα θα τα κάνω στις 30 ,μια βδομάδα μετά.βέβαια χωρο δεν έχω ούτε για 5 άτομα αλλά όλοι οι καλοί χωράνε,που θα μου πάει!

αυτά για την ώρα πάω να βρω ρούχα για αυριο για την δουλειά κι αν είναι ξανα μπαίνω πιο βράδυ να εξοντώσω τον περονόσπορο!αχαχα!

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Καλημερα!Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας, να ειστε ολες/ολοι καλα!Ο μικρος Λαζαρακος εγινε και αυτος ενος, ακομα δεν μπορω να το πιστεψω οτι περασε ενας χρονοας απο τοτε που γεννηθηκε αυτο το πλασματακι..δε θελω τιποτα αλλο στη ζωη μου μονο να ειναι καλα..

Μπραβο στα μωρακια που περπατησαν,μακαρι να μπορουσαμε να βρεθουμε μια φορα ολεςςς μαζι..

Κοριτσια συντοπιτισσες οφειλω κερασμα για τα γενεθλια του Λαζαρακου, εχει αποθυμησει και τους φιλους του, απο εβδομαδα που θα ειμαι και εγω τελειως καλα οποτε μπορειτε και θελετε σας περιμενω!

Καλημέρα!

Έχω μέρες να μπω και έχω χάσει πολλά γενέθλια, εύχομαι όμως σε όλα τα μωράκια μας να ναι πολύχρονα με υγεία και τύχη και να πραγματοποιήσουν όλα τους τα όνειρα.

Εμείς ετοιμαζόμαστε να ανέβουμε Ελλάδα την Πέμπτη και με το καλό να βαφτίσουμε την μικρή μας την Δευτέρα του Πάσχα.

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλες και στις οικογένειες σας!

mWsZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...