Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα μανούλες.

Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου υγεία, ευτυχία και πολλά και καλά χρόνια στα αγόρια σας Ιωάννα, Βάσω και Ηρώ!!! Και πολύχρονη και η πεταλουδίτσα μας. Να τα χαίρεστε μανούλες.

Βασούλι εμείς θα σας έρθουμε το Σάββατο. Αναμένουμε λεπτομέρειες.

Βάλια κουράγιο με τα επαγγελματικά. Υγεία πάνω από όλα. Οσο για το επίδομα ελπίζω να μην του αλλάξουν τα φώτα.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανουλίτσες! Βασούλα μου, Πολύχρονος και πάντα ευτυχισμένος ο Γιωργάκης σου! Εμείς δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να έρθουμε. Έχουμε τάξει στην νονά της Αθηνάς να περάσουμε μαζί την μέρα γιατί έχει να την δει πάνω από 3 μήνες και στο μεταξύ γέννησε και δεν έχουμε δει ούτε το μωρό της. Ήταν να πάμε το περασμένο Σάββατο αλλά μας έμεινε το αυτοκίνητο, το οποίο παρεπιπτόντως ακόμα δεν έχει φτιαχτεί. Ελπίζω μέχρι το Σάββατο να το έχουμε γιατί αν δεν δούμε πάλι την νονά της θα μας ξεγράψει. Άσε που θα μας δώσει και την πρώτη μας λαμπάδα και θέλει να πάμε μαζί για παπούτσια. Το βραδάκι μας έχει καλέσει ο αδερφός μου που μετακόμισε σε καινούριο σπίτι με την κοπέλα του και κάνει ψιλοπαρτάκι. Λυπόμαστε πολύ που δεν θα είμαστε εκεί να γιορτάσουμε μαζί σας και να παίξουμε με όλα τα παιδάκια. Να περάσετε τέλεια ευχόμαστε!

Ηρώ, να χαίρεσαι κι εσύ το αντράκι σου! Πολύχρονος και ευτυχισμένος πάντα!

Περαστικά και στις αρρωστούλες μανούλες που κολλήσαν απ΄τα μωράκια τους.

Άννυ μου, καλή αρχή στην δουλίτσα αύριο. Θα τα πάει τέλεια ο Δημητράκης σου.

Βάλια, ευτυχώς τουλάχιστον θα πάρεις ταμείο. Εύχομαι ολόψυχα πολύ σύντομα να βρεις και μια τέλεια δουλίτσα και να πάνε όλα πολύ πολύ καλά.

Αυτά. Αρκετά σας ζάλισα. Καληνύχτα μανουλίτσες!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

καλησπερα μανουλες!

Χρονια πολλα στο Θοδωρη κ το Γιωργο! κοριτσια να τους χαιρεστε κ να τους καμαρωνετε καθε μερα. να ειναι παντα καλα κ ευτυχισμενα!

images?q=tbn:ANd9GcRgrMI_CzoF-VkzPZuXSQkJexm3cf6Ic7u_GEcHszs6t9kaAgUeRw

Ηρω χρονια πολλα κ απο δω στον Κωνσταντινακο σου! περασαμε πολυ ωραια στο παρτυ σας κ ο εορταζων ηταν ενας κουκλος!

Δεσποινακι περαστικα! αντε γινε γρηγορα καλα να ρθειτε την Πεμπτη στο παρτυ μας! κ μενα ο Αναστασης μια απ'τα ιδια. οταν τον μαλωνω για κατι που κανει,το ξανακανει κ με κοιταει με νοημα!

Βαλια πραγματικα κριμα με τη δουλεια σου. δουλευες εκει αρκετα χρονια, αν θυμαμαι καλα, κ οι καιροι ειναι δυσκολοι. ελπιζω να επαληθευτει το "καθε εμποδιο σε καλο" κ συντομα να βρεθει κατι καλυτερο. μπραβο κ για τα βηματακια του Κων/νου! φανταζομαι ολη τη μερα δεν σταματαει τα περα δωθε!

εμεις ετοιμαζομαστε για τα γενεθλια του Ανασταση. αυριο ερχονται οι γονεις μου κ θα με βοηθησει η μανουλα μου με τη μαγειρικη.

για τη Μαρια (angicat) που ρωτησατε ειναι καλα. την ειδαμε στα γενεθλια της πεταλ κ του Κων/νου. ο Λευτερακης εχει γινει ολοκληρο παλικαρακι κ κανει αρκετα βηματακια.

καληνυχτα κ ονειρα γλυκα!

pHNqp3.png9S1np2.png

καλησπέρα κοριτσια μου

αρκετα τα νεα σας

να δω τι θυμαμαι:

Χρονια πολλα στο Γιωργακη στην θεοδωρα για τα γενεθλια του

Βικη ευτυχως συνηλθε το παιδι ε???? Μακρυα η παλιοιωση. Μου κανει εντυπωση ομως με τοσο θηλασμο που εχεις ριξει κ εσυ κ κάποιες 'άλλες κοπέλες πώς τις παιρνουν τις ιωσεις τοσο βαρια βρε παιδι μου?????? Αφου υποτιθεται προστατευει περισσοτερο:confused::confused::confused::confused::confused:Δεν καταλαβαινω

Βαλια σε λίγο θα ντρεπομαστε να λεμε οτι έχουμε δουλεια όσοι έχουν βεβαια. δειξε υπομονη--δεν ειναι ευκολο το ξερω κ εγω ζω σε τεραστια εργασιακη ανασφαλεια .με τα μαθηματα που κάνω 6 μηνες δουλευω κ άλλους 6 ανεργη ειμαι ετσι θα πηγαινει προσπαθω να το συνηδητοποιησω:-(:sad::-(:sad::-(

Ολο νεα μετρα κ νεα μετρα δεν βλεπετε τι γινεται????????????

Στα μικρα κ πάλι: η μικρη μου 2 φορες έχει φαει το τουλι -κουνουπιερα της κουνια κ εχει πνιγει πολυ ασχημα δεν μπορουσε να παρει ανασα ---τρομαξα πολυυυυυυυυυυ:shock::shock::shock:

Kαλησπέρα μανουλίτσες!!!

Καταρχήν χρόνια πολλά στα παιδάκια που γίνονται 1 έτους, να είναι γερά και να τα χαίρονται οι γονείς τους.

Εμεέις είμαστε μια χαρά, περπατάμε πια κανονικά και τρέχουμε όλη την ώρα πίσω από τον Κυριάκο!!!!!

Πόσο μεγάλωσε, έγινε παιδάκι πια......

Σήμερα πήγαμε σε παιδικό πάρτυ που ήταν σε ένα παιδότοπο και έπαιζε με τα άλλα παιδάκια, έτρεχε και ούτε με έψαχνε καθόλου......

Ο καιρός δε λέει να φτιάξει εδώ και μου έχει σπάσει τα νεύρα.Κι απ' ότι μαθαίνω τη Μ. Εβδομάδα θα μας σαπίσει στη βροχή

an1cHjB0g410010NDc3MTRkfDQ1MzIwNjkyanBhfG15IGxpdHRsZSBhbmdlbCBpcw.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα μαμάδες και μωράκια!

Χρόνια πολλά σε όλα τα μωράκια μας που έκλεισαν έναν χρόνο ζωής! Να τα χαίρεστε μανούλες, να είναι γερά και να τα καμαρώνετε!

Εμείς είμαστε μια χαρά, ο Γιάννης κάνει μερικά βηματάκια αλλά δεν περπάτησε ακόμα. Σε 2 εβδομάδες έχουμε κι εμείς γενέθλια!

Η κοιλιά μου άρχισε να φουσκώνει! Κάναμε και την αυχενική διαφάνεια, όλα καλά και μάλλον έχουμε ... κοριτσάκι!!! :):):)

Αυτά τα νέα μας! Καλό μεσημέρι!

Qutyp3.png

mF5Fp2.png

Καλημέρα κι από μένα!

Χρόνια πολλά στην ζουμπουρλούδικη Κλειώ μας που έχει γενέθλια σήμερα και σε όλα τα παιδάκια που χρόνισαν τις προηγούμενες μέρες. Να τα χαιρόμαστε μανούλες!

Εμείς είμαστε μια χαρά, δεν περπατάμε ακόμα, προσπαθω να τελειωσω με τα της βαφτισης!

Φιλιά σε όλες

mWsZp3.png

Καλημέρα μανούλες!!!

ΚΛΕΙΩ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

Άννυ μου να την χαίρεσαι και να την καμαρώνεις πάντα, σου εύχομαι την καλύτερη τύχη για την κορούλα σας!!!

Φωτό δεν μπορώ να βάλω με γλυκάκια, κάτι φλάς τρώει εδώ ο εξπλόρερ, θα 'θελα όμως ένα κέρασμα...χιχιχι...

Tatti και σε εσάς χρόνια πολλά και καλά αν μας διαβάζεις ακόμα...

Alex με το καλό να υποδεχτείτε λοιπόν το κοριτσάκι σας!!! Μπράβο κοριτσάρα!! Και μέχρι τα γενέθλιά σας , ο Γιάννης μάλλον θα κάνει κατοστάρια!!!

Ελισάβετ μου (γιορτάζεις και ανήμερα Πάσχα φέτος ε?) αχ ανεξαρτητοποιούνται τα βλαστάρια μας σιγά σιγά... Ποιό πολύ πονάμε εμείς τελικά..χαχαχα

Βάσω, νέα μέτρα νέα μέτρα μέχρι να μας πιούν όλο το αίμα... Θα μας πετάνε 300 ευρώ μισθό και θα κάνουμε και μια τούμπα στον αέρα... Κάτσε και θα δεις τί έχει να γίνει σε 1-2 χρόνια. Τα σκέφτομαι και με πιάνει απελπισία ώρες ώρες. Τώρα σχετικά με τον θηλασμό και τις ιώσεις... τί να πω... πάντως εγώ όταν είμαι άρρωστη δεν την κολλάω.... Ίσως αν δεν θήλαζε να υποτροπίαζε διαφορετικά η ίωση. Ποτέ δεν ξέρεις.

Δεσποινάκι καλό τρέξιμο με τα μαγειρέματα και τις ετοιμασίες. Είναι άγχος αλλά πολύ ευχάριστο παραδόξως. Γενικά εκείνη την μέρα και να σκάψεις χαρούμενο και συγκινητικό θα σου φανει :-) Με το καλό!!

Μαράκι μούντζα με το αμάξι ε? Υπομονή, και να περάσετε υπέροχα με την νονά!!!

Άννυ μου με την δουλειά σου τί κάνετε? Έχετε προχωρήσει σε επίσχεση ή περιμένετε να σας πληρώσουν άμεσα? Τί στο καλό γίνεται με όλους τους ρε γμτ?

Άννη καλή αρχή σήμερα στην δουλειά!!! Και όπως λέει και η Βάλια ο Δημητράκης τα περνάει ζάχαρηηηηηηηηηηη!!!!

Βάλια μου ελπίζω με την απόλυση να έχει και αποζημίωση η ιστορία.... Τώρα αυτό που μένει είναι σου ευχηθώ να βρείς άμεσα μια δουλειά που να σου αρέσει !!!

Τα δικά μας τώρα, χαλαρά είμαστε, προς το καλύτερο και από υγεία και οι 2, έχουν μαζευτεί όμως οι δουλειές και οι υποχρεώσεις της προηγούμενης εβδομάδας και με τρέχουν άσχημα. Προσπαθώ το μεσημέρι να είμαι χαλαρή και να περνάμε ένα 3ωρο με την Λου αποκλειστικότητας αλλά το απόγευμα είμαι ράκος.

Κλασικά πάω να συνεχίσω την δουλειά μου και θα τα πούμε αργότερα!!!

GaiGp3.png

Καλησπέρα φιλες μάνες!!! Σας γράφω απο το γραφείο! Πρώτη μερα για δουλειά μετα απο 14- 15 μήνες....

Χρονια πολλά στην Κλειώ μας!!! Αννυ να την χαίρεσαι να είναι πάντα γερη κι ευτυχισμένη! Χρόνια πολλά και σε όλα τα μωρακια μας που είχαν γενεθλια: στον Γιωργο, την Θεοδώρα, τον Θοδωρή, τον Κωνσταντίνο, τον Λευτερη και σε όποια αλλο μωρακι ξεχνάω... Στον Νικόλα μας είχα ευχηθεί!

Βικυ αντε να τελειώνουμε με τις παλιο ιωσεις!

Αλεξ με το καλο να υποδεχτειτε το σποράκι σας και μακαρι οντως να ειναι κοριτσάκι!

Τα δικά μας τώρα. Ο Δημητρης δεν κλαίει καθόλου στον παιδικό ούτε καν την ωρα που τον δίνουμε.... Τρώει όλα τα γευματα του κανονικότατα (ευτυχως!!) τα οποία φυσικά δεν ειναι αλεσμένα και εχουν ποικιλία! Κοιμάται περιπου 2 ωρες στον παιδικό και κανα μισαωρο στο σπίτι. Εγω δεν τον αφηνω παραπάνω για να μου κοιμάται τα βράδια νωρίς και λειτουργει μια χαρα όπως φαίνεται!

Χθες το πρωι ξυπνησε και είχε τσίμπλες στο ματάκι του απο τη γυρη μάλλον (το είχε πάθει και περυσι τετοια εποχη) και βάζουμε σταγόνες tobrex! Κατα τα άλλα μυξες εχουμε αρκετες! Α σήμερα εχουμε και παιδίατρο!

Αυτά για την ώρα!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Γεια σας γλυκες μανουλες!!!!!Σας ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες σας!!Να εισαστε καλα και εσεις και τα ζουζουνια σας!!!!

Ηρω χρονια πολλα και στον Κωνσταντινο σου για εχθες!Να τον χαιρεσαι και να τον καμαρωνεις!!!

Αννυ μου να χαιρεσαι την θεα μας την Κλειω!!!!!!!!Πολυχρονη!Να ειναι γερη!!!Να της δωσεις πολλα φιλια!!!!:P:p:p:p

Και μιας και δεν προλαβα εχθες να κερασω...images?q=tbn:ANd9GcS1y2LzeBH03mA5C22EIngjXKes3ortyQ9zPkw6rtwDJ2zoqJhU

περαστε να γλυκαθειτε!!!!!!!

Διαφημίσεις

Πανέμορφο και πολυαγαπημένο Κλειουλίνι, να'σαι πάντα γερό, ευτυχισμένο και τυχερό. Να κάνεις πάντα την μανούλα και τον μπαμπάκα ευτυχισμένους, όπως είναι τώρα όταν βλέπουν το χαμόγελό σου. Αγάπη κι ευτυχία σε όλους σας!

Τάττι, κι εσύ να χαίρεσαι το αντράκι σου. Πάντα γερός κι ευτυχισμένος να είναι. Και πάντα τυχερός.

Σας φιλώ όλες, μπήκα μόνο να ευχηθώ και πάω νάνι...

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλημερα, χρονια πολλα στην κουκλιτσα Κλειω για εχθες και στον κουκλο Ανασταση για σημερα!Ευχομαι να ειναι παντα καλα, να εχει την υγεια του και το χαμογελο του παντα στα χειλη!

Ειμαι και επισημως αρρωστη με ιωση, ο γιατρος μου εδωσε αντιβιωση αλλα ειπα να μην την παρω και να το προσπαθησω μονη μου.Ο μικρος ειναι καλα ευτυχως.Το θεμα ειναι οτι πανε και τα γενεθλια του μωρου, θα τα κανουμε μονο με τους παππουδες.Τελοσπαντων ειπαμε η υγεια πανω απο ολα.

Μπραβο και στο Δημητρακη που προσαρμοστηκε τοσο καλα στον παιδικο, οπως και να χει ειναι ξελαφρωμα μεσα σε ολα.

Καλημερα!!! Τι κάνετε???

Δέσποινά μου να χαίρεσαι το αγοράκι σου, να είναι πάντα γερός χαρούμενος και τυχερός!

Δεσποινα (77) περαστικά σου και γρήγορα! Οσο για τα γενεθλια μη στεναχωριέσαι έχετε μπροστά σας πολλά χρόνια για να γιορτάσετε!

Μαρακι ελπιζω να βρίσκεις πλέον λιγο χρονο να ξεκουραστείς!

Χριστινάκι!!!! Που είσαι??? Ο Σταθάκος τι κάνει???

Πηγαμε χθες στην παιδιατρο και της πηγαμε τις εξετασεις αιματος που καναμε επειδη γίναμε 1 (γεν. αιματος, ζαχαρο, χοληστερινη, τριγλυκερίδια θυροειδη κ.α.) και μας είπε ότι είναι εξαιρετικές!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!

B8ZWp3.png

Jk5rp2.png

Kαλημερα μανουλες!σας ευχαριστουμε παρα πολυ για τις ευχες σας κ ανταποδιδουμε!!!

τα χρονια μου πολλα κ στον Γιωργακη κ στον Ανασταση!να ειναι παντα πολυχρονα κ πολυχρωμα!!!!!

στο παρτυ μας περασαμε τελεια χθες κ το καταευχαριστηθηκαμε ολοι!!!!

οριστε κ το κερασμα σας..

2615.jpg

οσο για της δουλειας...και μη χειροτερα!παμε απο το κακο στο χειροτερο!

δεν εχουν κανει επισχεση Βικυ ακομη..αλλα τα πραγματα ειναι πολυ σκουρα ως μαυρα!!!!!!!!!ρευστο ουτε για πλακα βεβαια...

αυτα τα χαρμοσυνα ειχα να σας πω κ σημερα...

σας φιλω!

αναμενετε φοτος απο το παρτυ!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...