Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλή χρονιά κοπέλα μου και το 2025 να σου φέρει αυτό που επιθυμείς! Θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού στην γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου που σε ενδιαφέρει και να αναφέρεις τον λόγο. Απο εκεί θα σου πουν αν αναλαμβάνουν ή όχι. Εκτός αν ξέρεις κάποιον γιατρό δημοσίου που να έχει και ιδιωτικό ιατρείο έξω οπότε πας εκεί κατευθείαν και τον πληρώνεις απλά θα σου βρει χειρουργείο σε δημόσιο. Καλη τύχη γιατί τα δημόσια νοσοκομεία είναι λίγο μια ανακατωσούρα. 

Συγγνώμη που γέλασα μου φάνηκε τόσο αστείο θα το χρησιμοποιώ στο εργαστήριο και θα χαζογελαω 🤭

Πάντως κ εμείς για μικρόβιο έχουμε κάνει αγώνα και ειδικά για πυρετό (γιατί ο άντρας μου αρρωσταίνει εύκολα κ κάνει πυρετό υψηλό) έχουμε χάσει μήνες! Συγκεκριμένα με βιταμίνες και αντιβιώσεις έφτιαξε την μορφολογία και την κινητικότητα που είναι τα χαρακτηριστικά που επιλέγουν στην μικρογονιμοποίηση.

Καλή χρονιά σε όλες μας με υγεία και επιτυχία στις προσπάθειες μας!!!! ❤️❤️❤️

Ναι κορίτσι μου έτσι είναι. Σήμερα διάβαζα για το τσιγάρο και πόσο επηρεάζει. Εχει αντίκτυπο στην μορφολογία. Άπειρα άρθρα. Φαντάσου με γρίππες, άσε και ο δικός μου αν δεν κάνει 40αρια 3-4 μέρες σερί δεν ισιώνει . Κάναμε επανάληψη τότε και τα αποτελέσματα χάλια και μας είπε ο ουρολόγος ότι συμβαίνει λόγω πυρετού. Βιταμίνες και αντιβίωση 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας μανουλες!

Βικυ περαστικα στο Λουσακι! κριμα ρε γμτ με αυτο τον πυρετο ταλαιπωρουνται πολυ:( τουλαχιστον εχει καλη διαθεση? εμενα οταν ειχε 38,7 ηταν σαν ζαλισμενος. η παιδιατρος βρεθηκε τελικα? για το θηλασμο που ρωτησες,σκεφτηκα να αρχισουμε σιγα σιγα τον αποθηλασμο, εμαθε με κοπο να πινει απο το μπιμπερο, αλλα δεν θελω ακομα να σταματησω. θηλαζω μονο πρωι-βραδυ οποτε δεν με κουραζει. θα δουμε...

Μαρια(marakious) περαστικα κ στην Πολυξενη! ελπιζω να ειναι καλυτερα.

Μαρια(ατλαντις) ευτυχως ο πυρετος της μικρουλας ηταν χαμηλος. πως ειναι σημερα?

περαστικα σε ολα τα κοριτσακια μας! τι εγινε κ αρρωστησαν ολα μαζι:confused:

Δημητρα χρονια πολλα στο Νικολα σου! να ειναι παντα καλα κ να τον καμαρωνετε! μεγαλωσε κ η μικρουλα μεσα στην κοιλιτσα! με το καλο του χρονου τετοια μερα να φυσατε κ οι 4 το κερακι του Νικολα!

Δεσποινακι μπραβο στο Λαζαρο που περπατησε! αντε να παιρνουμε σειρα:D

φιλια σε ολες!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια καλημερα καλο Σ-Κ να εχουμε

Ακουω για πολλα σαρανταρια πυρετους και λυπάμαι πολυ.

Βικυ πώς ειναι τωρα το παιδι???τη παιδιατρο τη βρηκατε?????

Μαρακιους περαστικα και σε σας Πώς ειναι τωρα ????

Χρονια πολλα στο Νικόλα κ μετο καλο το κοριτσακι σας!!!!

Εγω ειμαι στεναχωρημενη εχω διαπιστωσει οτι γινεται κάποια αδικια σε βαρος μου στη δουλεια εδω και καιρο κ εχω απογοητευτει.Βεβαι γινεται εδω και πολυ καιρο αυτο αλλα τωρα ιναι πολυ πια:-(:sad::-(:sad::-(

Βλέπω μερικα μωρα τρωνε κανονικα φαγητα ε???? Ακομη κ αλατακι???? εγω ολο τα ιγα κ τα ιδια μωρε της δινω Θα παω παιδιατρο για νεοτερες οδηγιες!!!

Μανουλομανουλίτσες καλησπέρα! Τι κάνετε? Τα αρρωστούλικα μωράκια μας καλά? Ελπίζω να είναι καλύτερα!!!

Εμείς σήμερα κούραση οι άντρες μου πήγαν βολτούλα με την γιαγιά-πεθερά και γω με την κοπέλα που με βοηθάει στα χοντρά σκοτωθήκαμε στις δουλειές...Ο Σταθάκης όλο το μεσημέρι είχε γκρίνια και δεν κοιμήθηκε, μάλλον απο τα δόντια και όπως καταλαβαίνεται τώρα κοιμάται του καλού καιρού!!!

Εμείς από φαγητά κρέας, κοτόπουλο,ψάρι (ρε κορίτσια δεν το πολυτρώει ενώ στην αρχή του άρεσε) του δίνουμε όμως και ψωμάκι με τυράκι κασέρι ή γραβιερίτσα, σπανακοπιτάκι, κουλουράκια κλπ σνακάκια......!!!αφού είναι λιχούδης σαν την μανούλα του, ότι δει να τρώμε θέλει και αυτός, σήμερα φάγαμε γαύρο στο φούρνο και έσκασε για να φάει...ε λέω βρε άτιμε θα σου δώσω να δω τι θα κάνεις, θα το φας??? το έφαγε και μετά μου το έφτηνε για να του το πάρω απο το στόμα...γενικά δεν φοβάμαι παρόλο που η γιατρός μας λέει στανταρ φαγητά εμείς του δίνουμε να δοκιμάζει και άλλες γεύσεις!!!

Αυτά από μας σας χαιρετούμε και σας φιλούμε όλες, πολλά φιλάκια επίσης στα μπεμπάκια μας και τα ξαναλάμε!!!!

Καλό ΣΚ

1276924160_3192_FT111619_wonderfulweekend.jpg

Καλησπέρα μάνες!

Σήμερα κάναμε το πάρτυ μας και περάσαμε πολύ όμορφα. Να ευχαριστήσω την Αθηνά και τη μαμά και τον μπαμπά της, τη Χρυσάνθη, το Γιώργο και τις μαμάδες τους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και διασκέδασαν με τον Νικόλα μου. Περάσαμε όμορφα και σύντομα θα βάλω και φωτογραφίες στο φβ.

X4pTp3.png

Καλησπέρα μανούλες μου!

Επιτέλους (μάλλον) είμαστε καλά!

Κάναμε τον τελευταίο πυρετό χτές το βράδυ στις 1 και μετά τις 3 ήταν οκ με αντιπυρετικό. Το πρωί ξύπνησε και ο κορμός της όλος ήταν γεμάτος σπιθουράκια πολλάαα... αλλά μας το είχε πεί η παιδίατρος ότι στο τέλος αυτής της ίωσης θα εμφανιστούν για 3-4 μέρες οπότε δεν τρόμαξα. Ευτυχώς δεν κάνουν φαγουρα. Τώρα την παρακολουθώ συνέχεια μήπως ανεβάσει έστω και λίγο γιατί θα πρέπει να πάρει άμεσα αντιβίωση...

Από φαγητό δεν τρώμε σχεδόν τπτ, γιατί την Παρασκευή κάναμε συνέχεια εμετούς, οπότε πίνει μόνο γάλα και 2-3 κουταλιές κρέμα. Δράμα... τώρα θα φτύσουμε αίμα να την ξανακάνουμε να φάει. Το λυπήθηκα το μικράκι μου μωλέ, 5 μέρες συνέχεια 39-40 την ξέκανε η παλιοίωση... Εύχομαι να μην την περάσει κανένα άλλο μωράκι. Τώρα έχουμε λίγο ερεθισμένο λαιμουδάκι και ένα ψιλό βηχα, και φυσικά μύξες και απεριόριστη γκρίνια.

Σήμερα την έβγαλα μια βόλτα στην αγορά, να πάρει λιγάκι αέρα, της κόπηκε και η μύξα και ο βήχας έξω από την χαρά της χαχαχαχ, έπηξε η κακομοίρα μέσα τόσες μέρες.

Εγώ έχω 5 μέρες να κοιμηθώ, και λέω να λιώσω αύριο το πρωί... αρκεί να συμφωνεί το λουσάκι χιχι....

Στεναχωρηθήκαμε όμως πολύ γιατί χάσαμε το πάρτυ του φίλου μας του Νικόλα, πως και πως το περίμενε το Λουσάκι (και η μαμά της) και τελικά είμασταν σε καραντίνα.... Περιμένουμε τις φωτό και βιντεάκι!!! Και πάλι να τον χαίρεσαι φιλενάδα μου!!!

Πάω να κάνω νανάκια και εγώ γιατί είμαι λιώμα...

Να έχετε ένα τέεεεεελειο σ/κ φιλενάδες μου!!

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλομωράκια! Χθες είχαμε μια αρχικά πολύ όμορφη μέρα (στο πάρτυ του Νικόλα μας) και στην συνέχεια αρκετά περιπετειώδη αφού φέυγωντας, και ενώ είχαμε προγραμματίσει να πάμε στους νονούς της Αθηνάς, έσπασε η ντίζα του συμπλέκτη και δεν έμπαιναν οι ταχύτητες. Μας μάζεψε τελικά η οδική, οπότε και η Αθηνά έκανε την πρώτη της βόλτα σε φορτηγό, άφησε το αυτοκίνητο στο συνεργείο κι εμάς λίγο πιο πέρα να πάρουμε λεωφορείο. Δεν βρισκαμε εισητήρια πουθενά και τελικά πήραμε την μητέρα μου και μας μάζεψε. Ταλαιπωρηθήκαμε λίγο αλλά είχε και την πλάκα του.

Σήμερα θα πάμε στους δικούς μου για φαγητό όπως κάθε Κυριακή.

Στον Νικόλα περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Η Αθηνά ευχαριστήθηκε παιχνίδι κι η μαμά κι ο μπαμπάς την υπέροχη τούρτα και όλα τα όμορφα φαγητά, αλλά κυρίως την τέλεια παρέα. Μόνο που έλειπε το Λουσάκι κι οι γονείς της ρε γμτ...

Γελάσαμε με τον Γιώργο που έκανε ερωτική εξομολόγηση στην Χρυσάνθη αλλά εκείνη απτόητη! Με τα μεθυσμένα βηματάκια του Νικόλα-σκέτη γλύκα και με την Χρυσάνθη που είχε καταευχαριστηθεί την παρέα των μεγάλων και έκανε κόνξες στην μαμά της.

Να ευχηθώ και στον Λευτεράκη της Μαρίας που τον ξέχασα. Αλήθεια, έχει κανείς νέα της Μαρίας. Έχει εξαφανιστεί...

Ιωάννα μου, κι εσύ να χαίρεσαι τον Θοδωράκο σου. Να'ναι χιλιόχρονος, γερός κι ευτυχισμένος. Δεν κατάφερα να μπω χθες με όλη την περιπέτεια που είχαμε.

Βικάκι, πολύ χαίρομαι που είναι καλύτερα το Βικάκι και έυχομαι όλόψυχα σιδερένια και να μην το ξαναπάθει ούτε αυτή ούτε κανένα μωράκι. Πολύ ταλαιπωρία τραβήξατε. Ελπίζω απόψε να κοιμηθήκατε σαν πουλάκια.

Βασ32, ελπίζω όλα να πάνε καλά με την δουλειά. Είναι κρίμα να υπάρχουν αδικίες αλλά δυστυχώς συμβαίνουν αυτά. Εσύ προσπάθησε να μην τα παίρνεις προσωπικά και τα αφήνεις να σε καταβάλλουν. Να χαίρεσαι που έχεις δουλειά, γιατί με όλα αυτά που ακούμε...

Βάλια, με εσάς τις γίνεται βρε κοριτσάκι? Κανά νεότερο?

Χριστινάκι, ελπίζω γρήγορα να του βγεί το δοντάκι να μην ταλαιπωρείται ο Σταθάκος σου. Κι η Αθηνά προχθές έβγαλε και το κάτω αριστερά δοντάκι, δίπλα στα δύο πρώτα, κι από τότε ησύχασε λίγο το βράδυ. Ξυπνάει μόνο 2-3 φορές κι όχι κάθε μία ώρα. Για να δούμε...

Αλήθεια, όσες φτιάχνεται τραχανά γλυκό, μου λέτε πώς τους τον κάνετε? Δεν έχω φτιάξει ποτέ μου και πήρα βιολογικό για την Αθηνά, αλλά δεν έχω ιδέα. Σαν ρύζι τον χρησιμοποιούμε, δηλ. μαζί με τα υπόλοιπα λαχανικά, ή είναι τελείως διαφορετικό φαγητό? Σας ευχαριστώ μανουλίτσες!

Κι εμάς η γιατρός μας έχει πει να της δίνουμε ότι τρώμε (όχι τηγανητά βέβαια) αλλά χωρίς αλάτι. Ακόμα όμως της δίνω τα δικά της γιατί λόγω δουλειάς τα φαγητά μας είναι μπριζόλες και μακαρονάδες επί τω πλείστον.

Είχε καιρό να μπω απ'το computer και τα'πα όλα μαζεμένα. Φιλάκια και καλημέρα!!!

Αυτά μανουλίτσες.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπερα μανουλες!

Αρχικα να ευχηθω και απο εδω χρονια πολλα στον Νικολα, στον Λευτερη και στον Θοδωρη! Μανουλες να τα χαιρεστε!!!

Βικυ μου πολυ χαίρομαι που τώρα είστε καλα!!Αντε λιγο να ξεκουραστεις και εσυ μανουλα!

ΚΑι τωρα ώρα για τουρτιτσα και απο εμας!!! Γίναμε ενος!!! Μου φαίνετε απίστευτο! Χτες κάναμε το πάρτυ μας και πραγματικα περασαμε υπέροχα! Απιστευτα συναισθηματα που αν δεν τα ζησεις δεν μπορεις να τα καταλαβεις!!! Να ευχαριστησω τον Ανασταση, τον Κωνσταντινο και τον Λευτερη που ομορφυναν και άλλο το παρτυ μας καθως και τις μανουλες τους που μας εκνανα την τιμη στην τοσο σημαντικη για εμας στιγμη να ειναι μαζι μας! ΘΑ βαλω και φωτο , μαλλον αυρίο ομως!

Αυριο ξεκιναω δουλεια και η πεταλουδιτσα μου βρεφικο σταθμο! Ευχομαι και ελπιζω όλα να πανε καλα κια για τις δυο μας. Μου φαίνετε περιεργο που μεχρι τωρα όλες στεναχωριοσασταν που θα αποχωριζοσασταν τ α μικρα μας ενω εγω τωρα στεναχωριεμαι που θα την εχω μαζι μου. ΜΑκαρι να προσαρμοστουμε γρηγορα στις νεες συνθηκες και οι δυο με τον καλυτερο τροπο!

ΚΑι επειδη πολλα ειπα και γλυκακι δεν εβαλα ακομη, οριστε!!!images?q=tbn:ANd9GcRl5pYld7eiBGh-0AMT_U6331xlC9akZp7MevSsSl9VGihdgiAuow

Καληνυχτα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Καλησπέρα!!! Μήνας γεννεθλίων!!!

Να ευχηθώ και εγώ Χρόνια Πολλά στη συνονόματη μας Θεοδώρα, να είναι πάντα αυτό το γλυκό και χαμογελαστό κοριτσάκι που γνωρίσαμε!!!

Επίσης να ευχηθώ χρόνια πολλά στον Νικόλα και στον Λευτέρη, να τα χαίρεστε μανούλες!!!

Στον Θοδωρή της Ιωάννας τις ευχές μας τις είπαμε απο κοντά του τραγουδήσαμε κιόλας!!! Περάσαμε πολύ ωραία και εμείς και τα μικρά μας!!!

Τάνια να ευχηθώ καλή αρχή αύριο, ελπίζω η προσαρμογή σας να είναι ομαλή.

Βικάκι χαίρομαι που επιτέλους πέρασε ο πυρετος της Λόυση, αντε και να μη σας ξαναβρεί αλλη παλιοίωση.

Τα δικά μας τα νέα τώρα είναι λίγο πολύ τα ίδια. Η Θεοδώρα ολη μέρα τριγυρνάει και αυτο φυσικά συνοδεύεται και με μεγάλο αριθμό από τούμπες. Προχθές κιόλας με κατατρόμαξε, καθώς έπεσε και έσκισε το ούλο της και έτρεχε αίμα και τα είδα όλα. Αρχικά νόμισα οτι μπηκε προς τα μέσα το δοντάκι της, αλλά την πήγαμε σε οδοντίατρο και ευτυχως μας είπε οτι όλα είναι μια χαρά. Θέλει πολύ προσοχή αλλά δεν γίνεται να είσαι και συνέχει από πίσω τους.

Αυτά κορίτσια για την ώρα, εύχομαι να είστε όλες καλά!!!

eNortjKzUjI0Mjc2MlGyBlwwFXYC0A,,71.png

rdESp2.png

Καλημέρα φιλες μου και καλή εβδομάδα!!!

Ιωάννα και Τανίτσα μου να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!! Χρόνια σας πολλά Θοδωρή και Θοδώρα!!!!!!!! Να σας χαίρονται οι μανούλες σας, και να σας καμαρώνουν!

Τανίτσα καλή αρχή σήμερα, και καλή προσαρμογή στην πεταλουδίτσα, θα της αρέσει εκεί με τα άλλα παιδάκια είμαι σίγουρη!

Θάλεια μου περαστικά στην Θεοδώρα μας, είναι μια συνεχή αγωνία το περπάτημα ρε γμτ... και εμείς φάγαμε μια γερή χτες αλλά δεν χτύπησε πουθενά ευτυχώς..

Το Λουσάκι ευτυχώς από το Σάββατο δεν ξανάκανε πυρετό, μένει ο βήχας και το ρούμπωμα. Η μαμά της όμως ξύπνησε εχτές με πονόλαιμο και πυρετό χαχαχα και δεν έχω άλλη αναρρωτική, οπότε είμαι στο γραφείο και παίρνω τα παναντόλ μου. Γκαντεμιά? Δεν νομίζω....

(Τάνια μου πολύ ωραία η τούρτα σας... στείλε κανένα κομμάτι και από εδώ... :-)) )

GaiGp3.png

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά στο Θοδωρή και τη Θεοδώρα! Να τα χαίρεστε μανούλες και να είναι πάντα καλά τα ζουζούνια σας.

Καλή αρχή στη δουλειά Τάνια και φαντάζομαι πως η Θεοδώρα, αφού θα είστε μαζί δεν θα έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής. Αντιθέτως θα ξετρελαθεί.

Αχ ρε Βικάκι, σας έχει πάει φέτος...περαστικάαααα. Κι όπως είπαμε με μασκα να μην ξανακολήσει το Λουσάκι.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα φιλες μου!!Καλη εβδομαδα να εχουμε!!

Χρονια πολλα στον Θοδωρη και τη Θεοδωρα μας!!!!Να ειναι παντα γερα τα ζουζουνια!!!Να τα χαιροσαστε γλυκες μανουλες!!!!!!!!!!!!

Τανια καλη αρχη φιλεναδα!

Βικακι περαστικα και σε σενα ρε φιλεναδα!Τι κακο ειναι αυτο πια?????Ευτυχως που ειναι καλυτερα το Λουσακι!Αυτο εχει σημασια!

Να πω οτι περασαμε τελεια και εμεις στο παρτυ του φιλου μας του Νικολα που ειναι τοσο ησυχο παιδι!Καναμε και τη ζημια μας (χυσαμε μια πορτοκαλαδα:confused:)...και ηρεμησαμε οσο μπορει να ημερησει ο ταρζαν!:tongue:Ολα ηταν τελεια!!

Αυριο γινομαστε και εμεις 1!Πραγματικα απιστευτο!Παρτακι θα κανουμε το Σαββατο και εισαστε ολοι ευπροσδεκτοι!:P:p:p

Φιλακια πολλα!

Καλημέρα!!

καλέ, πού είσαστε όλες χαμένες?

peronosporos.jpg?w=299&h=71

λεςςςςςςςςς???????

assets_LARGE_t_420_6341234_type11104.jpg

εγώ πάντως ψέκασα........

Βασούλα μου, ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! Να τον χαίρεστε μανούλα μου, με μια καλή τύχη σας εύχομαι (και μια καλή νύφη χαχαχαχα). Αν έχω γιάνει και εγώ μέχρι το Σάββατο θα είμαστε εκεί!!! Πρωί ή απόγευμα?

Ηρώ μου ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ!!!! Να τον χαίρεστε και εσείς μανούλα μας, ότι επιθυμείτε να το έχετε και όπως προείπα με μια καλή τύχη (+νύφη :-P )

Τανίτσα πες μας πώς ήταν η πρώτη σας μέρα..

Εμείς είμαστε καλά (σχετικό..), εγώ με το συνάχι-πονόλαιμο και η Λου με τον βήχα της. Πάντως κοιμόμαστε καλά πλέον το βράδυ (η Λου, γιατί εγώ σηκώνομαι και τρώω μέλια να στρώσει ο φάρυγγας), άρχισε και ψιλοτρώει κιόλας, και γενικά είμαστε μια ωραία ατμόσφαρα...

Πάω να δουλέψω και επιστρέφω....

GaiGp3.png

Καλημεραααα...πολλα πολλα χρονια καλα στα μωρακια που ειχανε-εχουν γενεθλια, στη φιλη μας Θεοδωρα και στο φιλο μας Κωνσταντινο που δεν μπορεσαμε να παμε στα παρτυ τους γιατι ειμασταν αρρωστοι με διαρροια και μπουκωμα.Ο μικρος ειναι μεσα στην τρελη χαρα τωρα αλλα περασε την αρρωστια στη μαμα του..και οπως και η Βικυ ειμαι και εγω στη δουλεια.

Τανια για πες μας, πως πηγε η πρωτη μερα στο σχολειο;;

Ηρω ανεβασε κανενα βιντεακι αν μπορεσεις να δουμε πως σβηνει το κερακι ο Κων/νος,μηπως το καταφερουμε και εμεις..

Εντωμεταξυ ο μικρος εχει ταλιμπανεψει ρε κοριτσια, αλωνιζει ολο το σπιτι, ψαχουλευει τα παντα και οταν τον μαλωνεις νομιζει οτι ειναι παιχνιδι και παει συνεχεια προς τα εκει κοιτωντας με επιδεικτικα!Αν τον μαλωσω και τον βαλω μεσα στο παρκο του αρχιζει τις τσιριδες μεχρι να τον βγαλω.Ετσι κανουν ολα βρε κοριτσια για πειτε μου..

Να ΄μαι κι εγώ... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ!!! Μανούλες να τα χαιρόσαστε τα ζουζουνάκια σας!!! Να είναι γερά και καλότυχα!!!

Περαστικά και στα αρρωστούλικα!!!

Τα νέα μου με τη δουλειά ειναι τα εξής: Θα δουλέψω μέχρι τέλος Απριλίου και μετά ΤΕΡΜΑ :(:(:( αλλά μου υπογράφει χαρτί απόλυσης για να μπω στο ταμειο ανεργίας.. Το θέμα είναι ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ;;; :mad::mad::mad: Απο εκει και περα εχω στειλει ενα σωρο βιογραφικά και το τηλέφωνο δεν χτυπάει... ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ;;; :(:(:(

Ο Κωνσταντίνος μου ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ!!!!!!!!!! Είναι απίστευτο το συναίσθημα κορίτσια, να βλέπεις το σποράκι σου να περπατάει!!! Μεγαλώσανε πια!

Εχουμε αρχίσει αυγό και θα ξεκινήσουμε και ψάρι! Πλέον το αγοράκι μου μπορεί να τρώει τα ΠΑΝΤΑ! Απλά εγώ ακομα αλεσμενα του τα κάνω τα φαγητά του... Δοκίμασα και ελιωνα με το πιρουνι πατατα, καροτο, κολοκυθι, κρεμμυδι αλλά τον βλέπω και δεν τα καταφέρνει... Που θα πάει σιγά σιγά θα το καταφερουμε και αυτο.

Να ευχηθώ καλή αρχή για αυριο στην Αννη μας που ξεκινάει δουλειά!! Φιλενάδα μην μασας... Ολα θα ειναι καλά με τον Δημητράκη σου στον παιδικό!!!

Είσαστε όοοοολεςςςςςς καλά;;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Kαλησπερα μανουλιτσες!κ παλι χρονια πολλα σε ολα τα παιδακια!στον Κων/νο της Ηρους και στην Θεοδωρα της Τανιας που ηταν τα πιο προσφατα!!!

αυριο εχουμε κ εμεις γενεθλια!και το σαββατο περασαμε τελεια στου Θοδωρη το παρτυ!

περαστηκα κ παλι σε ολους!αμαν πια με αυτες τις αρρωστιες!

Δεσποινα κ εγω την μαλωνω κ της λεω ΟΧΙ κ κουναω το δαχτυλο μου κ γυρναει με κοιταει ,κουναει κ αυτη το δαχτυλο της σαν να λεει οχι αλλα συνεχιζει!τα νευρα της ειναι απιστευτα.οταν νευριαζει παει κ χτυπαει το κεφαλι της στον καναπε,αλλα προχθες το χτυπησε στο τραπεζι κ εκανε μικρο καρουμπαλακι.ευτυχως περασε!

Βαλια εννοειται οτι θα σου κανει εικονικη απολυση,κ θα παρεις ταμειο.τι εννοεις τι γινεται με τα επιδοματα?κ εγω εκει με βλεπω να καταληγω γιατι δεν εχω δει φραγκο απο τον Ιανουαριο που ηρθα στην δουλεια!

Βασιλικη μην σκας!δουλεια να χεις κ γραψτους ολους!

κολλησα τωρα κ δεν θυμαμαι τι αλλο ηθελα να σχολιασω!:cool:

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...