Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα φιλενάδες μου!!

Καλημέρα!!

Βίκυ περαστικά για την μικρή,γρηγορά να γίνει καλά

Την περασμένη Πέμπτη/Παρασκευή η μικρή ανέβασε πυρετό μέχρι 39,+ διαρροιά μάλλον μας είπε ο γιατρός οτί είναι μια ιωσούλα..

Εγώ σαν "υπερβολική" πάλι την άρπαξα και την πήγα για γενική ούρων-αίματος στο Μήτερα και βρήκα ότι έχει ουρολοίμωξη..

σήμερα έκανα επαναληπτική για να είμαστε 100 %

είναι 2η φορά σε λίγότερο απο χρόνο και είμαι να σκάσω

Μαράκι μου περαστικά σας και εσάς!! Ρε γμτ, και το χειρότερο είναι ότι υποτροπιάζει ... κρίμα η μπουμπούκα να ταλαιπωρείτα, και πάλι περαστικά σας!!

Εμείς περάσαμε άλλο ένα βράδυ με πυρετό, κατά τις 5.00 ξεπεράσαμε το 40 και πάλι.... έκαιγε το πουλάκι μου, αποφάσισα λοιπόν να της δίνω ντεπόν-πονσταν εναλλάξ ανα 3ωρο χωρίς να περιμένω να πάει στα ύψη ο πυρετός.

Χτες το βράδυ έφαγε ένα μπωλ φαρίν και ήπιε και από το 1 στήθος και την ψιλοπήρε ο ύπνος οπότε επειδή είχε αρχίσει να ανεβαίνει και πάλι ο πυρετός της έδωσα ντεπόν και δυστυχώς έκανε εμετό τα πάντα.... Την βούτηξα και κάτσαμε κάτω από το ντουζ , ο μπαμπάς μάζευε τα λερωμένα μια και μας βρήκε ο εμετός στον καναπέ, μετά ήπιε λίγο γαλατάκι, της ξαναέδωσα ντεπόν και κοιμήθηκε. Φυσικά ο πυρετός ξανανέβηκε κλπ κλπ... Σήμερα το πρωί είχαμε και διάρροια, και το χειρότερο είναι ότι εκτός από το γάλα της μαμάς (τελικά ήταν λάθος σκέψη το να το κόψω...το σύμπαν εκδικείται:tongue:) αρνείται να φάει-πιεί οτηδήποτε άλλο. Η γιατρός εχτές δεν μας βρήκε κάτι, είπε ότι μάλλον είναι κάποια ίωση και πως από σήμερα το απόγευμα θα καλυτερέψουμε. Ρώτησα για ουρολοίμωξη και μου είπε ότι είναι σχεδόν σίγουρη πως δεν είναι, μου έγραψε και εξετάσεις οπότε αν χρειαστεί να τις κάνω αύριο. Είμαι σκασμένη εντελώς ρε γμτ.... Ελπίζω σήμερα να δούμε βελτίωση.

Άννυ μου υπομονή μανούλα μου, είναι περίεργο να αποχωρίζεσαι το αγοράκι σου το ξέρω, σε λίγο καιρό θα έχετε και οι 2 συνηθίσει.....

Ατλαντίς μου ελπίζω να μην είναι τπτ, και να μην σας ξανασηκώσει πυρετούλι!!! Περαστικά σας!!

GaiGp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Κερνάμε σήμερα!!! Γιορτάζουμε!!!

caleb%2B2.jpg

Σας ευχαριστώ πολύ όλες!

Μαρία ελπίζω να μην ζηλέψει ο Νικόλας με τη μικρή Χαρά (αυτό θα είναι το όνομά της)! Προς το παρόν όταν κρατάω άλλο παιδάκι δεν ζηλεύει. Μακάρι να συνεχιστεί.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

μανουλίτσες καλημέρα.

α ρε βικακι γμτ παλι πυρετο το λουσακι; περαστικά σας μωρε. και εμενα χθες ηταν χαλια το βραδυ. καθε 1 ωρα ξυπνουσε, την ειχαμε μαζι μας αλλα δεν μπορουσε να χαλαρσει και να κοιμηθει. ιωση εχει; δοντια; δεν ξερω. κατα τις 4 παρα εδωσα ντεπον και κοιμηθηκε μεχρι τις 8 παρα οποτε και σηκωθηκε. τρεχει και λιγο η μυτουλα. ημουν και εγω χαλια πριν (λαιμα) και μαλλον την εχω κολλησει κατι. θα παω ποψε παλι παιδιατρο να δω τι θα πας πει. τη δευτερα που ειχαμε παει ηταν μια χαρα, 9250 και αχ δε θυμαμαι υψος παντως 2 ποντακια πηρε. δεν πηρε και πολυ βαρος (8650 πριν 2 μηνες) αλλα δε σχολιαστηκε τιποτα. επισης μου ειπε να δινω σιγα σιγα απο το φαι μας. ομως ρε κοριτσια οτιδηποτε; μονο οσπρια μου ειπε οχι ακομα. δηλ τυρι ναι; και γενικα οκ ας μαγειρευω αναλατα και ελαφρια ομως τα περισσοτερα φαγητα γινονται αρχικα με τσιγαρισμα στο λαδι, π.χ κιμας, μοσχαρακι, σπανακορυζο. ή να μην κανω τετοια αλλ μονο φουρνου; ουφ δεν ξερω. επισης να δωσω πουρε σπιτικο με γαλα; το βουτυρο επιτρεπεται; αυτη μου ειπε οτι μπορω να δινω κα κεκακι το απογευμα. καμια δικη μου κρεμουλα δεν μπορω να φτιαξω με φρεσκο γαλα; πρεπει να βαλω παιδικο; ουφ δεν ξερω.

σημερα της εφτιαξα μπιφτεκια στο φουρνο και πουρε. αναλατα τα δικα της, για να δουμε τι θα φαει. και τον πουρε της με λαδακι.

παντως οσον αφορα στους κινδυνους συμφωνω με ολα οσα ειπατε παραπανω!

οσο για το θηλασμο, και εμενα μου το δινει που δεν μπορω να κανω ρουπι χωρις την αλεξ. ομως μετα σκεφτομαι ολα τα θετικα και καπως ηρεμω. μετα παλι κατι γινεται και παλι σκεφτομαι την πληρη εξαρτηση και τσιτωνω λιγο και κοκ. δεν νομιζω να της το κοψω για παρτη μου παντως, δεν αντεχω να τη βλεπω να το ζηταει και εγω να ειμαι ανενδοτη. μονο αν αναγκαστω.

Άννα μου περαστικά σας, ελπίζω να ήταν κάποια ενόχληση από δοντάκια και σήμερα να είσαστε περδίκι.

Για τα φαγητά που λες, δεν ξέρω να σου πω τί είναι σωστό, θα σου πώ όμως τί κάνουμε εμείς... Το δικό της φαγητό το φτιάχνω ξεχωριστά, αναλατο κλπ αλλά αν είναι κάτι σαν πχ λαχανικά βραστά, όταν της το βάζω στο πιατάκι κομματάκια της ρίχνω λιγάκι αλάτι από πάνω. Από τα δικά μας τα φαγητά δοκιμάζει τα πάντα, το μόνο που δεν της αρέσει είναι το ψάρι και τα όσπρια. Αλλά ότι της αρέσει την αφήνω να τρώει όσο θέλει. Κιμά, μπιφτέκια, πατατούλες τηγανητές, γιουβαρλάκια , σπανακόρυζο, πουρε (έτοιμο φτιαγμένο με δικό μας γάλα), μακαρονάδα με σάλτσα, γεμιστά, γαριδάκια πατατάκια, κοτόπουλο στην σούβλα χαχαχα κλπ κλπ κλπ. Εν ολίγης, δεν βρίσκω κακό το να δοκιμάζει απ όλα, φυσικά δεν θα αντικαταστούσα το γεύμα της με κάποιο δικό μας... Α, και γιαουρτάκι της δίνω το τοτάλ το δικό μας, η γιατρός είπε ότι εφόσον δεν έχει ζάχαρη ή υποκατάστατο και ζελατίνη μπορώ άνετα να της το δώσω. Βουτυράκι γιατί να μην επιτρέπεται ? λίγο δεν νομίζω ότι θα έβλαπτε κιόλας... Φυσικά όλα αυτά είναι άποψή μου, και σε καμία περίπτωση δεν θα το πρότεινα για άλλο μωράκι, απλά σου τα γράφω για να πάρεις μια ιδέα για το δίνουμε εμείς στην Λου.

Α, για κρέμα, πήρα ένα νουλακ να της κάνω άνθος αραβοσίτου βανίλια κάποια στιγμή. Λέει από τον 6ο μήνα , αρα μπορείς να το βάλεις και στον πουρέ αν θέλεις.

GaiGp3.png

Καλησπερα φιλες!!!!Τι κανετε??

Δημητρουλα να χαιρεσαι τον Νικολα!!!!Πολυχρονος!!!Να ειναι παντα γερος και ευτυχισενος!!!!Και με το καλο η αδερφουλα του(υπεροχο το ονομα της!!!!)

Νικολιτσα μου να χαιρεσαι το γλυκο Αναστασακη!!!!!Να ειναι γερη η ζουζουνιτσα!!!

Αλεξανδρα μου να χαιρεσαι την Αννουλα μας!Την τρελοκοτσιδου!!!

Βασιλικη να χαιρεσαι την Ραφαελα σου!!Ευχομαι οτι καλυτερο!!

Βικυ μου τι επαθε ρε γμτ το Λουσακι?????Ρε τι τραβαει η καημενουλα......... και η μανουλα!!!!:confused::confused:Περαστικα της και γρηγορα γρηγορα!Να της δωσεις πολλα φιλακια!

Καλημέρα μανούλες!!

Απόψε είχαμε άλλο ένα καυτό βράδυ, ψηθήκαμε κυριολεκτικά, φτάσαμε μέχρι 40,1 το πρωί... Κάθε 3 ώρες ανεβάζει πάνω από 39 παίρνει αντιπυρετικό, την κάνω χλιαρό μπάνιο, της βάζω κομπρέσες και σε 3-3,5 ώρες πάλι ξανανεβαίνει. Έχω πάρει και την φίλτατη παιδίατρο 2 φορές από το πρωί αλλά δεν το σηκώνει, ούτε και παίρνει πίσω. Πάει, χάλασε και αυτή. Εγώ είμαι κομμάτια από το 2ο βράδυ αϋπνίας, και επειδή νιώθω "κάπως" (αυτιά-λαιμα) πήρα τον γιατρό μου τηλ και μου είπε να κάτσω σπίτι μην ανεβάσω και εγώ κανένα 40άρι, και θα πάω αύριο το απόγευμα να μου δώσει αδειόχαρτο.

Πάντως αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση και δεν βρώ και την γιατρό μέχρι το μεσημέρι, θα την ντύσω και θα την πάω στην ευρωκλινική παίδων.

Τώρα νυστάζω και εγώ αλλά έχω αγωνία και δεν κλείνει το μάτι....

Με τα απορρυπαντικά που λέτε τρέμει το φυλλοκάρδι μου, τα έχω ανεβάσει όλα σε ψηλό ντουλάπι, και τα του πλυντηρίου αυτά που είναι μεγάλα μπουκάλια και δεν μου χωράνε, τα κλείνω μέσα στην ντουζιέρα που δεν μπορεί να ανοίξει. Αλλά το πιγκάλ βλέπω να το γλύφουμε καμιά μέρα δεν το γλυτώνουμε...

1005305gkw3iwrb51.jpg

Εύχομαι περαστικά γρήγορα...τι τραβάνε μωρέ τα πουλάκια μου..κουράγιο μανούλα θα περάσουν όλα και μετά θα τα θυμάσαι σαν όνειρο...Φιλάκια πολλά!!!

Διαφημίσεις

Δημητρουλα να χαίρεσαι τον μικρό Νικολα!Να τα εκατοστήσει και να είναι πάντα γερό και ευτυχισμένο!!!

Νικολ μου να χαίρεσαι και συ την Αναστασία σου!!!!!!!!

Αλεξάνδρα επίσης και συ την Αννούλα...χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια του καφέ που γιορτάζουν

501343xluifq17jp.gif

Αννυ, Valia τι κάνετε ζουζουνομανουλίτσες....ο μικρός οκ με τον παιδικό ε??? έτσι μπράβο το αντράκι μας!!!

Valia μου κάνα νέο απο την δουλειά???

Φιλάκια στα αντράκια σας

filakia_sm.jpg

ΝΙΚΟΛΑΑΑ, φιλαράκο μας γλυκέ, ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!

Πάντα γερός κι ευτυχισμένος να ΄σαι! Με το καλό να υποδεχτείς την αδερφούλα σου κ να είσαι ένας πολύ πολύ καλός αδελφούλης. Μιά πολύ ευτυχισμένη κι αγαπημένη οικογένεια να είστε πάντα όλοι. Δημητρούλα μου, να τον καμαρώνετε πάντα κ με το καλό και η Χαρά που θα σας φέρει διπλή χαρά.

Βικάκι μου, πολύ στενοχωρήθηκα που ακόμα δεν συνήλθε το Λουσάκι. Περαστικά βρε κοριτσάκι μου. Και καλό κουράγιο. Τι ζόρι θα τραβήξατε...

Περαστικά και στα υπόλοιπα αρρωστούλικα.

Να μην ξανααρρωστήσει κανένα μωράκι, γίνεται;

Εγώ ένα πτώμα. Πήγα οδοντίατρο αμέσως μετά την δουλειά. Είχα να πάω από πριν μείνω έγκυος. Ευτυχώς δεν μου βρήκε κανένα χαλασμένο.

Γυρίσαμε σπίτι εννιά παρά, μαγειρέψαμε, φάγαμε, κοίμισα την μικρή κ τώρα θα ξεραθώ κι εγώ. Μπήκα μόνο να ευχηθώ στον Νικόλα γιατί ήθελε η Αθηνά να τον πάρει τηλ. αλλά ήταν αργά για εκείνον όταν γυρίσαμε.

ZYoVp3.png

60gdp3.png

μανουλες καλημερα!κ καλο σου/κου να χουμε,που ερχεται..

να ευχηθω κ εγω χρονια πολλα κ καλα γεματα υγεια κ ευτυχια στην Αναστασια ,την Αννα κ στον Νικολα!!!κ σε ολα τα παιδακια που γιορταζαν κ ειχαν γενε8λια!συγνωμη αν ξεχναω καποιον εχω μερες να μπω..

Περαστικα στην Λουση κ να γινει ΤΩΡΑ καλα ΑΜΕΣΩΣ!!!

Πολυ ταλαιπωρια ρε γμτ κ για αυτα κ για τις μανουλες..

Αντρια ολα καλα θα πανε με τον παιδικο,σε λιγες μερες θα φευγει απο την αγκαλια σου.ετσι κανει εμενα πλεον το πρωι οταν την αφηνω..

Οσο για τα φαγητα που λετε,εγω τις δινω και φετα κ να δοκιμαζει σχεδον απο ολα τα φαγητα μας.στον γιατρο βεβαια εχουμε να παμε κανα 2μηνο κ θα παμε μολις χρονισουμε.την αλλη βδομαδα δηλ.!!

η Κλειω εχει γινει ταρζαν περπαταει τοιχο τοιχο σαν αραχνη κ κανει και κανα 2-3βηματα μονη της!με τον υπνο τα ιδια,δεν χρειαζεται να το αναφερω αυτο,κ επισης πινει νερο κ λιγο γαλα το βραδυ με καλαμακι!

εγω γενικα εχω τα μαυρα μου τα χαλια,οικονομικα ειμαστε χαλια, μιας κ δεν εχω δει ευρω απο την μερα που ηρθα στην δουλεια!αυτο με ριχνει ψυχολογικα κ δεν ξερω τι μπορω να κανω...πηγα χθες να δω ποσα ενσημα ειχα το 2010 κ εχω μονο 32 λογω αδειων!Α ρε ΕΛΛΗΝΙΣΤΑΝ ΑΘΑΝΑΤΟ!

οποτε δεν ξερω αν μπορω να βγω στο ταμειο ανεργιας εστω...

αυτα ..πολλα ειπα μαζεμενα...

την Τεταρτη εχουμε παρτυ σπιτι μας,οποια μπορει να ρθει ειναι καλοδεχουμενη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

Καλησπέρα μάνες!

εχθές ξέχασα να ευχηθώ και στον Λευτεράκη που γεννήθηκε την ίδια μέρα με τον Νικόλα μου. Πάντα γερός και δυνατός εύχομαι.

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας! Μαράκι έχεις πμ.

X4pTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...