Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Απρίλιος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Από χθες έχω αλλάξει γνώμη πάλι για το παιδικό... :rolleyes: Σκέφτομαι να πάρω άλλες κουρτίνες και άλλο κάλυμμα για το καναπεδάκι, λίγο πιο αγορίστικα (πολύ λουλουδικό για αγόρι μου φαίνονταν!), θα κρατήσω το δέντρο και μάλλον θα κάνω φάσα με στένσιλ (γατάκι-σκυλάκι-κουνελάκι) σε 3 παστέλ χρώματα... Να δω πόσο θα κρατήσει αυτή η ιδέα!!! :confused:

Κάτσε και αποφάσισε γιατί σε λίγο θα αρχίσει το δούλεμα, όπως αυτό που έφαγα και εγώ με το καρότσι. Στο τέλος κανένας δεν μου καθόταν να του πώ την καινούργια μου άποψη, και κατέληξα να το παραγγέλνω μόνη μου στο μαγαζί............(άλλαξα όμως καμία δεκαριά γνώμες...:oops::oops::oops: ).

Έχεις βρεί τίποτα φάσες σε κανένα site?

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

4142

• angie!

3932

• Annie

3518

• dim_angel

2429

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• angel_

angel_ 4.142 δημοσιεύσεις

• angie!

angie! 3.932 δημοσιεύσεις

• Annie

Annie 3.518 δημοσιεύσεις

• dim_angel

dim_angel 2.429 δημοσιεύσεις

Posted Images

πάνω κάτω όντως πρέπει να είναι στα ίδια......;)

Μου έλειψε όμως η άτιμη έχω ένα μήνα να πάρω την δόση μουυυυυυυυ

περιμένω νέα σου την Δευτέρα να δώ πόσο είναι κ η δική μου...μετά έχω σειρά εγώ να σου πώ νεότερα.....χαχαχαχα πλάκα έχει.....

Grya.jpgGryap3.png

Ιωαννα μου ειδες τι φορα πηραν ???κ εγω δεν τις προλαβαινω!

οσο καθεσαι στο μαραφετι το Internet ολο ιδεες θα αλλαζεις!κ εμενα το κεφαλι μου εχει γινει κουβαρι!:cool:μολις παρηγγειλα κ 2 sling απο το ebay!ελπιζω να ερθουν αυτα που ειδα!:rolleyes:

αυριο λεω...(αν εχω κουραγιο-γιατι καθε μερα ολο κ πιο βαρυα νοιωθω...)να παω μια βολτα στο bebe home να δω κανα καροτσι κ καμια καλαθουνα....

αλλα παλι πρεπει να οδηγησω κ βαριεμαι.....

pSC1p2.png

αll I ever wanted...αll I ever needed...Is here,in my arms....

ΜΑΝΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΠΙΑ????????????

ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΜΑΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!ΑΛΛΑ ΓΑΜΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΥΤΙ Κ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΩ :-(

8yrVp3.png

https://www.facebook.com/MommysCake

special sweets for special events!

WAy0p2.png

πως λεγεται π πρατήριο αυτο ????

όταν σουν λένε μια τιμη σκέτη την κουνια να υπολογισεις περίπου 150 ευρω ένα μεσο στρωμα και 80-100 η προικα Μέχρι 600 ευρω το πάρα πολυ νομίζω καλά εινα αλλά μπορεις ισως και να βρεις και κανα 500αρι περιπου κομπλέ οποτε ερευνησε το

είναι μικρό κ να σου πώ ούτε όνομα δεν έχει...οι προίκες από 60 μέχρι 100 ευρώ μου είπε...θα ανέβω κ Αθήνα κ θα σου πώ αν δεν έχεις βρεί ως τότε...

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

και εσυ αντζυ προς τον 7ο πας!! σε 2 εβδ τον κλεινεις.μια χαρα εισαι

Εγώ σημερα ειαμι μονη μυ στο σπίτι θα αργήσει πολύ να ερθει ο αντρας μου γιατι πηγε Αθήνα στο Παιδων να δει ενα ανηψακι μας που δυστυχώς ακομα δεν ξερουμε τι έχει. Μετα απο μια ιωση αρχισαν να τρεμει το κεφαλι της και να της γυρίζουν λίγο τα μάτια. Ακομα εξετάσεις κάνουν πάντως κάτι επικυνδυνο πρέπι να ειανι δενξερουμε ακομη δεν εχει βγει διαγνωση γιατι σημερα εγινε αυτο. Τι περιεργα πραματα μπορουν να μας συμβου΄ν στη ζωή Κάνεις ένα παιδι και δεν γνωριζεις τιποτα :-(

τα καλύτερα για το ανηψάκι σας...όλα να πάνε καλά.....

Grya.jpgGryap3.png

ΜΑΝΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΠΙΑ????????????

ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΛΙΚΝΟ ΜΑΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!ΑΛΛΑ ΓΑΜΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΥΤΙ Κ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΩ :-(

δεν θα το στησετε????θελω να το δω επιτελους αυτο το λικνο!!!

pSC1p2.png

ΑΝΝΥ ΜΟΥ, Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ -Η ΠΡΩΗΝ ΞΑΝΘΙΑ -ΡΩΤΑΕΙ: ΤΑ SLING ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ>?

ειναι μαρσιπος!φορας το μωρο σου!

δες:

http://www.ntanta.gr/ntanta/ringslings

εγω πηρα 2.το ενα θα το κανω δωρο σε μια φιλη μου γενναει απο μερα σε μερα!

αα!δεν σας ειπα!την πιασανε συσπασεις απο προχθες.της κρατανε καμια ωρα κ μετα την ξαναπιανει στο 3ωρο!ο πονος ειναι λεει σαν περιοδου.για να παει στην κλινικη ομως πρεπει να ειναι ανα 1 ωρα οι συσπασεις!ουφ!

pSC1p2.png

ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΛΗ??ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΜΑΣ??ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ!!ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΑΚΟΜΑ!ΑΛΛΑ ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΑ...ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ,ΜΕΓΑΛΟ,ΣΑΝ ΚΟΥΝΙΑ ΜΟΙΑΖΕΙ,ΕΚΡΟΥ-ΖΑΧΑΡΙ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΧΕΔΙΟ!ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!ΚΙ ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ Κ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ-ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥΥΥΥ-ΜΕ ΤΟ ΣΝΟΥΠΙ ΦΟΥΞΙΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙ,ΘΑ ΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ!!

http://www.ira-bebe.gr/images/products/1223886894-a-Flower_5.jpg

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Διαφημίσεις

ειναι μαρσιπος!φορας το μωρο σου!

δες:

http://www.ntanta.gr/ntanta/ringslings

εγω πηρα 2.το ενα θα το κανω δωρο σε μια φιλη μου γενναει απο μερα σε μερα!

αα!δεν σας ειπα!την πιασανε συσπασεις απο προχθες.της κρατανε καμια ωρα κ μετα την ξαναπιανει στο 3ωρο!ο πονος ειναι λεει σαν περιοδου.για να παει στην κλινικη ομως πρεπει να ειναι ανα 1 ωρα οι συσπασεις!ουφ!

ΑΧ ΤΥΧΕΡΗ ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΟΥΛΑ!!ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥ ΩΡΑΙΑ ΑΥΤΑ,ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ,ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ?

8yrVp3.png

WAy0p2.png

Α,ΕΙΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ!ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΙ ΑΘΗΝΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ>?ΠΟΙΟ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ?ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ!!

ναι λογικα στελνει κ Αθηνα.αλλα εγω δεν πηρα απο αυτην.πηρα απο το ebay.

μπορεις να ψαξεις στο ebay σαν baby ring sling αλλα εκει θελει λογαριασμο pay pall να κανεις.

pSC1p2.png

ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΛΗ??ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΜΑΣ??ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ!!ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΑΚΟΜΑ!ΑΛΛΑ ΑΝΝΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΑ...ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ!ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ,ΜΕΓΑΛΟ,ΣΑΝ ΚΟΥΝΙΑ ΜΟΙΑΖΕΙ,ΕΚΡΟΥ-ΖΑΧΑΡΙ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΧΕΔΙΟ!ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!ΚΙ ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ Κ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ-ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥΥΥΥ-ΜΕ ΤΟ ΣΝΟΥΠΙ ΦΟΥΞΙΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙ,ΘΑ ΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ!!

http://www.ira-bebe.gr/images/products/1223886894-a-Flower_5.jpg

την προίκα την έχω δεί κ εγώ κ είναι supeeeeeeeeeeeeeer.θέλω κ εγώώώώώώώώώώώώώ:-)

Grya.jpgGryap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...